| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Katus Sõidab Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:10 pm Teema: |
|
|
| kr66t kirjutas: | Mitte ainult, Katus! Ära palun piira mätaste arvu ... Ma ei armasta piiranguid ! |
Siis on aeg neid õppima hakata. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:13 pm Teema: |
|
|
häirib väike väljaheite vale teekond.
nimelt ei ole ilus toitu, mida sulle on antud välja oksendada. kaliis Katus.
väljaheite teekond on ikka teisest otsast välja.
vaata, niimoodi sa rikud orki esimest seadust ja ei lase kõigel sitaks muutuda. oksendamine on selline söömise -sittumise protseduuri rikkumine.
see häirib mind väga. seaduse rikkumine on karistatav ja seaduse mittetundmine ei ole vabandav põhjus.
su okset on nüüd kõik kohad täis..ja sinu sõbranna Natuke ei ole sellest seaduserikkumisest mitte puhas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kr66t Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:19 pm Teema: |
|
|
Jälle on sul õigus, kuid osaliselt!
Piiranguid peab tundma, ja oskama neid endale seada vajadusel, kuid mitte lasta kehtestada teistel endale piiranguid.
Samas peab tundma neid piiranguid, kust ei tohi üle minna, et ei satuks alale: "ERAVALDUS", sest austada tuleb ju eraomandit , sinna tungides lihtsalt eluke võib ohtu sattuda. Enesealalhoiuinstinkti häält tuleb osata kuulda!
Õigus oli sul selles osas, et tuleb õppida tundma nähtus nimega PIIRANGUD.
Kuid eksisid selles osas, et tahtsid ikkagi panna mind aksepteerima Sinu kehtestatud piiranguid minu mätaste arvu suhtes. Ma ei näe selleks vajadust!
p.s kui riputad üles sildi: ERAVALDUS, ja tõestad juriidiliselt selle mätta kuulumist sulle, siis sellele mättale ei roni! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Katus Sõidab Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:28 pm Teema: |
|
|
Kallis Ork.
Oled nii armas, et mulle Natu sõbrannaks mõtlesid.
Alles hiljuti olid ise oksendaja rollis ja tegelikult oled seda ka praegu (tõsi küll varjatumal ja salakavalamal kujul).
Kuna proovisin sinu soovitatud meetodit oksendamist solgiks vabanemiseks ja mul see ei õnnestunud, siis järeldasin, et minus seda lihtsalt pole. Võimalik, et eksin ja mul on selles suunas arenguruumi.
Palun kergemat karistust  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Turkian Arengumaag
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:31 pm Teema: |
|
|
| Tüünas kirjutas: | celtic :Tegelikult on inimlikkuse sünonüümiks hoopis igavene virisemine.
5p |
Tegelikult virisevaad primkad mitte Inimesed. Virisemine on primkalikkus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Katus Sõidab Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:34 pm Teema: |
|
|
Kr66t!
Oled usin õpilane!
Ütle mulle, kuidas saab piiranguid ära tunda, kui sa pole nende sees olnud?
Eravaldus on tihti ärastatud valdus. Kuidas seda austada saab? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 5:39 pm Teema: |
|
|
Katus! teen sind esialgu ainult ahviks tagasi.
aga vaata ette, võin ka Krysliniks teha, kui oma oksendamise kombeid ei jäta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kr66t Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 8:00 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | | Natu on meelsasti ennem Krõõdaga koos lollpea, kui Gerdega koos naine, sest Krõõt on kahtlematult praegugi mitmeid kordi naisem naine, kui gerde seda ka oma elu lõpuks saavutada suudaks, ükskõik millise aunimetuse gerde ka siis teistele naistele annaks.. |
Oi, Natu, Natu, mis Sa teed ! Sind peab nüüd küll noomima.
"Peeglike , peeglike seina peal, kes on naisem naine ilma peal?"
Ja peegel vastab: "Sina, Gerdeke, oled küll naisem naine ilma peal, kuid Kr66t on sinust mitmeid kordi naisem naine veel!"
Ja me kõik mäletame, kuidas võõrasema reageeris peegli jutule, ning mis südmuste jada käima lükkas.
Õnneks on Gerde puhul tegemist vaimult tugeva naisterahvaga, ja Natukesele ei õnnestu tema väike katse sõita sisse teadvusesse, seekord küll Gerde alateadvusse.
Kuid näppu viibutan ja pead vangutan küll.
p.s vot, ühe mätta pealt avanes sellele situatsioonile selline pilt. Aga minu kõige suurema mätta peal, nimega "Kr66da EGO", avanes selline pilt: Kr66t patsutab rahulolevalt kõhtu sellise kiidulaulu peale, ja ütleb: "nämm, nämm!"
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Natuke Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 8:09 pm Teema: |
|
|
Natu on rahul. Ei viruta peeglit puruks, ilmselt pole võõrasema.
Võib-olla hoopis Ninatark päkapikk või tähelepanelik linnuke oksal. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 8:14 pm Teema: |
|
|
natu püüab ka jätta muljet, et ego sai süüa.
aga usutavust on raske luua, see peab olema olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Karnalk Tumeroheline päike

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 8:32 pm Teema: |
|
|
Kr66t, kellele sina üritasid sisse sõita? Ise ikka tead või?
Küll nüüd poed Natule. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Natuke Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 8:33 pm Teema: |
|
|
Ork ikka otsib seda, mis tal enesel puudu.
Arvab, et kui rõhub puudumisele, siis tekitab kahtluse olemasolus ja vahelt hea enesele haarata.
Ei anna. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Natuke Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 9:05 pm Teema: |
|
|
| Krõõt sõitis Gerdele. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 9:52 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Jan 31, 2010 12:21 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Natuke Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 10:03 pm Teema: |
|
|
Krõõdal pole alaväärsust, teie lõite selle talle, et teda ohjes hoida. Mis muidu saab, kui ta kõik oma jõu valla laseb. Te ei saagi valitsejaid mängida siis.
Ps. Natu sõi täna lillkapsast |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kr66t Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 10:15 pm Teema: |
|
|
Gerde, Gerde ...
Vaatasin paljude mätaste otsast ...
Natut noomisin, ja ta teab, et asja eest! Kiita üht teist maha tehes, on tegelikult ebaõiglane otsus. Ebaõigus tekitab alateadlikult inimestes vimma. Minnes üht kiitma ja teises tekitama negatiivseid emotsioone on midagi, mida ma ei saa heaks kiita.
Natut tänasin, sest kui öeldakse midagi kiitvat, on alati tore seda kuulda. Loomulikult ei tohi iial unustada tõsiasja, et meelitusel mitu tera nagu mõõgal. Inimeste paljude hirmude hulgas on kindlasti umbusk kiituse suhtes. Raske on kuidagi uskuda, et keegi tuleb ja kiidab heast peast... Peibutus ju. Ma arvan, et tuleb õppida ka meelitusi vastu võtma. Kui neid paaniliselt karta, saabki nendega hästi "sisse sõita". Kui meelitatakse, peab õppima vaatama, mida meelitaja sellega saada tahab (näeb ta ju vaeva, järelikult midagi ikkagi ta vastu ootab), ja siis suudedakse langetada otsus, kuidas vastata või reageerida.
Gerdele näitasin ka ühte mätast, sest suures võitlustuhinas ja sõjavankri vedamisel on raske kontsentreeruda kõikidele pisiasjadele. See on ju teada tõde, et edu saavutatkse vaid pühendudes ühele asjale. Ma siis näitasin ühte kivikest, mille Natu puistas Gerde alateadvusse... Seekord see ei muuda vankri suunda, kuid tulevikus?
Ja reageerisin seepärast, et minu nimi oli ka sisse toodud.
Ja kõige sügavam põhjus: sarnane peeglikese lugu juhtus minu lapsepõlves 18-aastat järjest. Mina olin võõrasema...
Täna ma mõistsin, et Peeglike võib olla tegelikult kohutav koletis..., kui ei teadvustada, mis on tema eesmärk ja põhjus, miks ta seda teeb. Kui Peeglikeses on vimm võõrasema suhtes ja kui ta püüab teda teha maatasa kiites teist, siis tuelvikus on üks inimene, kes ei usu endasse ja püüab leida kogu aeg välist toetuspinda, mis kinnitaks, et kõik on korras...
Ma usun, et meile kõigil on oma mätas ehk vaatenurk Peeglikese loole. Minu lugu oli selline. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Natuke Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 10:33 pm Teema: |
|
|
| Peeglikeses oli vimm, sest võõrasema püüdis peeglit orjastada. Sellegipoolest ei hakanud peegel valetama ja rääkis tõtt. Valu on orjastav, mitte tõde. Tõde ei vaja välist toetust. Aga vahel inimesed ei märka eneses seda, mis teistele on kaugele näha. Seepärast on hea, kui keegi vahel peeglikest mängib ja teeb seda lustiga. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 11:04 pm Teema: |
|
|
Inimlikkus on hinge ereng. Seega arendame oskusi. Kui hing on arendatud täiuslikuseni, S.O hinge tasandil puuduvad veapunktid, siis tõustakse kõrgemale ja hakatakse teadvust arendama.
Minu hing on täiuslik. See tähendab, et olen hingelt eksimatu. Muideks Täiuslik hing pesitseb 0-reaalsuses. Seega selle olendi hingega ei saa manipuleerida. Vot selles ongi minu edu saladus.
PS siin planeedil saab arendada hinge. Kõrgemad olendid on siin selleks, et parandada eksimusi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 11:17 pm Teema: |
|
|
Mis kahtlane vaidlus olematu teema üle, kes on kõige naiselikum naine. jne. Tundub, et seda tähtsustatuse liialt üle. Inimene võiks olla ikka selline, nagu ta oma hingelt on ja kõik naised ei saagi olla väga naiselikud, pole ju paha, kui mõni on natuke vähem naiselik, see ei tee ju naist veel vähem naiseks. Tähtis on see, kes inimene sisult on, ta võib olla ju väga naiselik, aga kui iseloomult on mõrd, siis ei päästa midagi enam.
Meil kõigil on antud võimalus areneda, ja piire ju ei ole. Kui keegi on natuke madalam, siis ei tähenda see seda, et ta on kuidagi halvem inimene. Sest oma upsakuses mõni ei märka, kuidas üks kell temast mööda sõidetakse.
ja Tokroda, täieslikke inimesi pole olemas. Vähemalt sellel reaalsuses ja sellel ajahetkel siin. Kui sa ütled, et oled täiuslik, siis tähendaks see seda, et su areng seisab, ja seisak on peaaegu sama mis taandareng. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2005 11:52 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Jan 31, 2010 12:21 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|