Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuldse KETTA võnge. Kiimaloomade valitsejanna.

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Apr 28, 2005 12:05 am    Teema: Kuldse KETTA võnge. Kiimaloomade valitsejanna. Vasta viitega

6 aurakihis, reaalsuses asub planeedi hing. Seda võiks nimetada ka hingemaailmaks. Hingemaailma aluseks ehk vundamendiks on naljandsüsteem. Naljandsüsteemi jaotame metallideks. See on arengusüsteem. Seega siin planeedil peab meie hing arenema. Hingemaailma alustalaks on 4 naist. Seega neli metallivõnget.
Kuldne hingevõnge loob maailma, kus elavad kiimaloomad. Kiimaloomad on planeedi hingeosakesed. Iga inimene võib võtta endasse ühe kiimalooma. Aga selleks, et neid kiimaloomi tekiks, peab seal maailmas olema naine, kellel on kuldse hingemaailma võnge. Mida teevad kiimaloomad? Inimene tavaliselt ei märka ümbruses olevaid asju, mida ta vajab. Nüüd kui inimeses on kiimaloom, siis see kriibib inimese hinge (see tekitab kiima), kui ta on kellegi vajalikuga koos, või ta ümber on midagi sellist, millest ta peab õppima.
Muideks ennem oli see võnge surnud naise käes. Milliseid loomi ta lõi? Need loomad koosnesid pimedusest. Mida see tähendas. See loom tekitas inimeses siis kiima, kui ta kohtus inimesega, kes talle komplekse lõi. Muideks mulle on ka korduvalt seda looma sisse sokutatud. Neid loomi tavaliselt poetasid vene nõidnaised. Üks näide. Naine tuli nõia juurde murega, et ta mees jookseb teiste naistega. Siis pani nõid mehe sisse kiimalooma. Nüüd, kui mees läks vöörastesse naistesse, siis tal enam ei seisnud. Aga jah, mul oli päris raske jõuda sinna maale. Kiimaloomad üritasid mind teelt kõrvale meelitada. Aga minule nad ju ei mõju. Ma jõudsin sinna maale, kukutasin selle laiba ja ulatasin ühe meie naisele selle võnke. Nüüd see naine loob helendavaid kiimaloomi. Mina näen neid selliste pisikeste lendlevate haldjatena. Nad koosnevad valgusest. Need kiima loomad tekitavad madalamas inimeses kiima, kui kohtub endast vaimselt kõrgema inimesega. Loodame, et nüüd enam ei jookse naised jobude sabas, vaid hindavad mehi.
Muideks ega kiimaloomad ei reguleeri ainult inimeste vahelisi suhteid, vaid annavad ka hobid, isegi usundi. Vanasti tekitasid kiimaloomad huvi kristluse vastu, tänapäeval idamaade religioonid. Kuna kiimaloomade emand on nüüd meite inimene, siis peaks varsti tekkima inimestel huvi paganate vastu.
Kes saab kiimalooma? Iga inimene, kellel on kanal kiimamaale ja kellel on soov areneda. Kõik need kanalid, kus peremees soovib kiimaloomi manipuleerimiseks hävitatakse. Muideks võõra kanali kasutamine on ka karistatav. Siis lüüakse maha nii teisik, kui ka kanal. Mõlemad saavad karistada, nii kanali omanik, kui ka kasutaja.
Muideks teisele inimesele saab kiimalooma tuua ainult nõid. Ja nagu me teame on meesnõid see, kelle pea ei ole ühegi naise puccis. Ja naine saab nõiaks siis, kui ta on visanud oma puccist kõik pead välja.
Seega kiimaloom annab inimesele märku, millega tuleb tegeleda, kust inimene saab vastava elukogemuse. Kui kogemus omandatud, siis saab inimene viia oma kiimalooma tagasi hingemaailma ja tal õigus saada järgmine loom. Inimene, kes on saanud kõik vajalikud elukogemused, see ei vaja enam kiimalooma. Seega ta ei armu enam kellessegi, ega satu sõltuvusse millegist.
Muideks raha taga ajamine on ka mustade kiimaloomade tegevuse vili.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group