Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Muutused rännaku energeetikas

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
tuuleluud
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 16 Aug 2004
Postitusi: 573
Asukoht: tartu

PostitusPostitatud: Reede Apr 15, 2005 10:29 am    Teema: Muutused rännaku energeetikas Vasta viitega

Mingist ajast alates tundub mulle üha enam, et need rännakud, mida olen teinud rohkem kui pool aastat tagasi sarnanevad järjest vähem nendega, mida teen nüüd. Ja see ei ole justkui mitte minu isikliku muutumise tulemus, vaid mingi üldine tendents, mõned on veel sedasama kirjeldanud. Rännakul toimuv kajastub justkui reaalajas mitmes eri kohas korraga. Samal ajal umbes 2-3 eri tasandil. Olulisemaks on muutunud energia valdamise ja isikliku kaitse küsimused, teadvelolek korraga nii siin- kui sealpool ning vähemolulisemaks see kus käia ja mida näha ning meelde jätta.
Rännaku ajal teadvus justnagu pendeldaks mitmes ajas ning ruumis, aeg-ajalt kehasse tagasi pöördudes, justkui kontrolliks, kas kõik on okk. Tundub, et ka rünnakud rännakute ajal on sagenemas. Ma ei tea, kas see võib olla tingitud sellest, et paljud on saanud tagasi mingi jõu, mis neil seni puudus, ning ei valda seda veel päris, ja seetõttu on seesama jõud aldis taas kaduma minema? Meelitab kohale sööjaid?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
TyrOdalMadr
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Apr 15, 2005 11:47 am    Teema: Vasta viitega

olen samuti tähendanud seda et rännakutel käimine on muutunud...
ei anna eriti võrrelda sellega mis ennem toimus.. (siiski mitte üldplaanis)

olen ka märganud seda nn kehase tagasi põõrdumist.. käib ike suht pinda.. algul ma ei saanud asjale pihta.. raske millekiga siduda.. kuid tõesti , väga tihti kui ma rännakutele lähen toob midagi mind raksti tagasi... Mõnikord mitu korda.. mul näeb se välja umbes nõnda et muudan sagedust või teen midagi kindlat ja järsku kaon ära.. ei tunne mitte midagi, ei taju midagi ning olengi järsku tagasi seal kus alustasin (aja vahet ei teki).. hakka siis jälle pihta.. arvasin et see on seotud ühe konkreetse kohaga aga viimasel ajal pole ma nii kindel..
võibola pole tegu sama probleemiga.. sest üldise enesekontrolliga arvan end hakkama saavat.. aeg ja koht ei muutu pidevalt.
Tagasi üles
tuuleluud
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 16 Aug 2004
Postitusi: 573
Asukoht: tartu

PostitusPostitatud: Esm Apr 18, 2005 3:56 pm    Teema: Vasta viitega

Juurdlesin vahepeal veel natuke samal teemal. Mulle tundub et mingist hetkest alates ei ole isegi enne rännakut oluline endale eesmärki sõnastada. Eelnev kodeerimine on oluline ainult alateadvuse suunamiseks, kuid kui rännakul teadvel olla, siis võib vastavalt vajadusele seal toimetada, sõnastatud eesmärk isegi segab.
Olen enda jaoks hakanud hindama rohkem praktilist rändamise kogemust nii unes kui tavarännakul. See on nagu kõndima õppimine, et hea on kuhugile kohale jõuda aga olulisem on oskus ise.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group