Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Jeesuse ja saatana programm.
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2005 9:28 pm    Teema: Jeesuse ja saatana programm. Vasta viitega

Väga paljud on rääkinud, et nad on näinud Jeesust ja suhelnud temaga. Mis asi siis see Jeesus on? Jeesus pole mittemidagi muud, kui mentaaltasandi programm. Mentaaltasandi programmidega saab inimene ühendust siis, kui ta tähelepanu on kolmandas aurakihis. Mis programm ta siis on? Ta on täpsemalt tegutsemise juhise programm. On olemas ka mentaalväljas valge rassi tegutsemise mudel. Mõlemad programmid on nelja kojalised. Mida see tähendab? Mõlemat programmi täiustavad neli inimest 2 meest ja 2 naist. s.o. 4 võnkekandjat.
Kuidas need programmid töötavad. Valge rassi tegutsemise programm on looduslik. Looduse energia on pidevas liikumises. Kui võnkekandja avastab looduse seaduse, siis läbi tema tekib kanal. Ja looduse liikumine tekitab mentaalvälja pöörise. See pööris saadab inimestele impulsse ja inimesed hakkavad alateadlikult selle järgi tegutsema. See pööris toitub loodusest enesest.
Aga Jeesuse programm on tegutsemisjuhis, mis ei ole kooskõlas ümbrusega. Seega ta ei saa toitu loodusest endast. Millest ta toitub? Ta toitub palvetajatest. Palvetajad annavad oma energia Jeesusele ehk saadavad oma naisenergia sinna pöörisesse. Seega kirikud on akud, mis toidavad mentaalväljas seda programmi.
Seega on meil kaks mentaalvälja ühes sageduses. Muideks tänu sellele on inimesel valik, kumma mentaalväljaga ta liitub. Valge rassi tegutsemise programm on rahulik. Ta eksisteerib rahulikult omaette. Jeesuse programm on agressiivne. Ta üritab ennast pidevalt ühendada inimestega. Kui inimesed ei võtaks sealt mõtte mudeleid, siis ta kustuks, ehk sureks välja. Muideks kõik analoogsed palvetamise kultuurid loovad selliseid mentaalvälja pööriseid.
Jeesuse programm toitub valedel. Põhiline, millega ta paelub on väliselt valitseja (pakend). Aga sisemiselt (tegelikkuses) on orjus. Nüüd, kui inimene võtab Jeesuselt programmi, siis ta automaatselt kaotab ta energiat. Loomulikult võtab inimene lootuses, et hakkab valitsejaks. Aga kui võetud programm on juba inimese sees, siis inimene peab selle järgi ka tegutsema. Muidu ei saa ta vabaks. Vabaneb inimene programmist alles siis, kui ta on selle juhise järgi lõpuni käinud. See programm ongi see, mis lööb naistel energia kinni. Naine haarab programmi lootuses valitseda, see on pakend. Sisu järgi peab ta orjama. Nüüd kui ta ei taha orjata siis proovib sellest vabaneda, otsides inimest, kes selle endale võtab. seega levitab programmi. Kui saab programmist lahti, siis on jälle naise energia, allikas puhas.
Seega jeesus pole muud, kui valitsejate poolt loodud programm. Järelikult on jeesus inimeste poolt loodud jumal.
Aga kes valitsevad? Need on inimesed, kes kasutavad saatana programmi. Nemad on ühenduses selle mentaalväljaga. Saatana programm on õpetus, kuidas võtta inimestelt energia, hingeosad läbi piinamise. Seal, kus on jeesuse programm, seal on ka saatana programm. Kui on ori, peab olema ka orjapidaja.
Järeldus: niikaua, kuni me usume jeesust, niikaua valitsejad piinavad meid.
Seega mul on naistele, kui kanalite loojatele palve: ärge looge ei endale ega meestele kanaleid jeesusele, vaid looge kanal valge mehe tegutsemise mudelisse. Teie käes on saatus: kas oleme orjad või kuningad.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
monotoon
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 21 Jan 2004
Postitusi: 540

PostitusPostitatud: Esm Apr 11, 2005 11:23 am    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas :
Seega mul on naistele, kui kanalite loojatele palve: ärge looge ei endale ega meestele kanaleid jeesusele, vaid looge kanal valge mehe tegutsemise mudelisse

mis vahet kas valge mees või jessukene ?

Iga inimese mentaalkeha on kui torniga hoone .
Kas mitte kirik iseendas ?

Helgust !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Tüünas
Arengumaag


Liitunud: 13 Märts 2004
Postitusi: 2299
Asukoht: omaette

PostitusPostitatud: Esm Apr 11, 2005 11:33 am    Teema: Vasta viitega

nudaa. lihtsdalt jessukese kuppel on maailmas nagu katus pea kohal. eesti kohast on katus katki muideks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Esm Apr 11, 2005 11:38 am    Teema: Vasta viitega

Monotoon, sulle meeldib olla ori? Miks sa siis oma orjastusprogramme teiste naiste sisse topid? Kasuta neid ise ja orja Exclamation
Valge rassi tegutsemismudeli järgi toimiv naine ongi see, kes aitab luua hüvesid, aitab areneda meestel ja seeläbi ka iseendal, kes väärtustab inimesena nii meest kui naist. See tegutsemismudel laseb olla vaba ja ise otsustada. Heaolu kasvab.
Jeesuse programmi järgi saavad naised vaid aru, et nad on naised, aga meest peetakse orjaks. Kõige enam orjastavad just need, kes propageerivad sugudevahelist võrdsust. Tulemuseks on vaid stagnatsioon ja lõputu enese ja teiste kurnamine.
Sina küsid, mis on vahet vabadusel ja orjusel? Mõtle ise.
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 11, 2005 9:36 pm    Teema: Vasta viitega

monotoon kirjutas:
mis vahet kas valge mees või jessukene ?

Iga inimese mentaalkeha on kui torniga hoone .
Kas mitte kirik iseendas ?

Helgust !
Ma seletan veelkord jeesus on orjaprogramm. Valge mehe programmid on peremeeste omad.

Monotoon, sul on mees ja sa ehitad talle kanalit jeesusega.
Oskad mulle õelda, mis kurja on su mees sulle teinud, et viid teda orjusesse Question

_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 11:45 am    Teema: Vasta viitega

Kuna käib hirmus kisa ja ilkumine minu ja programmide üle, siis mõtlesin, et kirjutan, kuidas mina asjast aru saan.
On mehel materjal/valgus, millele lisandub naiseenergia, tulemiks mehe loodud teooria.
Teooria on konkreetne loodud mõttemudel/programm, mis on siis antud mehe poolt katsetatud/kogetud.
Naine saab teooriat enesele mõistusega arusaadavaks teha, kui lisab sinna tahte. Loeb tahtega. Nüüd lihtsalt iseasi, mida tahab sealt välja lugeda ehk kui palju tingimusi sisaldub tahtes. Enamus juhtudel tegelikult blokeeritakse teadmisi, sest iseenda ego on nii suur, et ei võeta mehelt uusi teadmisi vastu.
Tahtega loetud teooria muutub seega naise jaoks konkreetseks mõttemudeliks. Nüüd kui seda praktikas rakendada siis muutub see tegutsemismudeliks. Tegutsedes saadakse kogemus. Kui kogemus positiivne ja toimiv, siis võetakse tegutsemismudel omaks ja hakatakse levitama.

Suur hulk naisi püüab väita, et nad kasutavad omi programme. Te kasutate omaks võetud programme ja levitate neid. Te ei loo ise midagi.

Mõelge nüüd veidike ka peaga.
On olemas einevad tegutsemis- ja mõtlemismudelid: rassi tegutsemismudel, riigi tegutsemismudel, suguvõsa, pere üksikindiviidi. Siia vahele mahub neid mudeleid veel terve joru.
Paratamatult me kasutame kõik üldlevinud tegutsemis- ja mõtlemismudeleid, mis toimivad. Kõik ei leiuta omale iseenda jalgratast.
Riietumine, söömine, koolis ja tööl käimine- need kõik kuuluvad siia alla ja palju muud igapäevast. See, et me miskitmoodi käitume ongi programmide järgi käitumine.

On mehi, kes suudavad luua uusi programme. Nüüd algab lihtsalt ring altpoolt. Üksikindiviidi loodud hea ja toimiv programm võib kasvada näiteks riigi tasemel programmiks ehk tuleb juurde riigi tegutsemismudelisse.
Naised on programmide levitajad. Kasvõi seeläbi, et naised annavad programmid edasi lastele. Naised valivad ja kinnitavad oma tahte ja energiaga programmid. Nemad loovad seeläbi saatust. Nüüd on aga tendents, et püütakse levitada programme, mis tegelikult ei toimi, ei loo hüvesid. Need ongi nn jeesuse programmid, mis tegelikult pärsivad arengut. Seda on näha ka ühiskonnas. Orjatakse nii et keel vestil, kuid heaolu sellest suurt ei parane. Kõik laguneb ainult järjest rohkem.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mikka
Sitaseenlane
Sitaseenlane


Liitunud: 27 Okt 2004
Postitusi: 107

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 11:54 am    Teema: Vasta viitega

http://www.genomics.ee/index.php?lang=est&show=23&sub=79
http://www.ebc.ee/loengud/evol/evol97_1.html
http://www.apollo.ee/product.php/0663853
Sobiv lugemine nii harrastusprogrammeerijatele kui lühises programmeeritavatele.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 11:57 am    Teema: Vasta viitega

Kõik programmid ja süsteemid on naiselikud. Kõik kehastunud mehed on olemise naiselikuses ja programmeeritud. Olulisem matrix programm on elu/olemise säilitamine, mitte areng. Areng on orjastamisprogramm igale olendile. Seda enam orjastamisprogramm on hüvede loomine, see tähendab et mida olemismaterjali rohkem seda uhkem.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 11:59 am    Teema: Vasta viitega

Mul on sellised programmid mis viivad elu edasi aga nende vastuvõtmiseks peab naine olema ärimaailma kanal. Ja mul on programme mis asendavad Jeesuse programme. Programmid on olemas aga naisi ei ole. Kardavad programme.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:06 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Mul on sellised programmid mis viivad elu edasi aga nende vastuvõtmiseks peab naine olema ärimaailma kanal. Ja mul on programme mis asendavad Jeesuse programme. Programmid on olemas aga naisi ei ole. Kardavad programme.
Akk, iga naine saab ehitada ärimaailma kanali. Eks siis need, kellele sobivad, korjavad su programmid üles. Erinevad naised vajavad ja kasutavad erinevaid tegutsemisprogramme. Miks sa omi programme siis ei levita, sul lihtsalt pole neid. ärimaailma kanal olla tähendab olla lihtsalt must auk.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:13 pm    Teema: Vasta viitega

Tegelikult aga just mehel on programmi realiseerimise osa. See tähendab et naised ei levita vaid just inspireerivad (või siis kaudselt programmeerivad) ja mehed/orjad täidavad. selles on naiseliku olemise kaval nipp!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:16 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Tegelikult aga just mehel on programmi realiseerimise osa. See tähendab et naised ei levita vaid just inspireerivad (või siis kaudselt programmeerivad) ja mehed/orjad täidavad. selles on naiseliku olemise kaval nipp!
Sina oled ju naine ja räägidki naise seisukohta, ainult nimetad meest kogemata naiseks, sest kogemata pead end meheks. Või mis sinna ühepajatoitu nüüd siis käiski Rolling Eyes Embarassed
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:21 pm    Teema: Vasta viitega

Gerdenel
Veel üks kaval nipp?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:24 pm    Teema: Vasta viitega

Küll olen mina ikka nipitädi.
Akk räägib, et minu nõidus ei mõju talle, siis ka oletatav nõiatädi jne.

Seega, mida see näitab. Te kasutate lugemisel tahet midagi/kedagi näha. Nii teevad NAISED Exclamation
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:25 pm    Teema: Vasta viitega

Mis see ÜHEPAJATOIT tähendab?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:25 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Akk, iga naine saab ehitada ärimaailma kanali. Eks siis need, kellele sobivad, korjavad su programmid üles. Erinevad naised vajavad ja kasutavad erinevaid tegutsemisprogramme. Miks sa omi programme siis ei levita, sul lihtsalt pole neid. ärimaailma kanal olla tähendab olla lihtsalt must auk.



Maailm on muutunud, enam ei saa iga naine ärimaailma kanalit ehitada lambist. Ega ma Jeesuslane ei ole et levitama hakkan. Enamus nendest programmidest on ärisaladused või oskusteave mida pole võimalik levitada. Elame konkureerivas ühiskonnas ja ma ei taha et konkurendid loevad neid. Ma ei saa isegi üldsõnaliselt rääkida. Ma olen ärimaailma värav. Mina otsustan kes mida ja kuidas kanaldab. Naine võib kanal olla aga ilma väravata ei saa ta oma kanalit kasutada. Ta võib ennast igale poole tutvustada aga võib ikka töötuks jääda kui tal pole väravat. Enne ma tahan naist näha ja siis vaatan kas levitan. Kui naine vastab tingimustele siis ta saab endale oma ettevõtte ja on selle omanik edaspidi. Ärimaailma kanal võib olla isegi mees. Soolisi piiranguid ei ole. Naiste hulgast neid leida on suurem võimalus lihtsalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:26 pm    Teema: Vasta viitega

Te kasutate lugemisel tahet midagi/kedagi näha.
Mille/kelle kohta see käis?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:27 pm    Teema: Vasta viitega

Kas sa tead, mis asi on pea?
Kui tead, kas tead, mis selle abil teha saab?
Kui tead, siis ..., kui ei tea, ei aita mitte miski.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:30 pm    Teema: Vasta viitega

akk
Varav?... Siin sa eksid! Oi kui viljakas on naistel värav olemas! Kas sa pole seda väravat kunagi näinud?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2005 12:31 pm    Teema: Vasta viitega

Kas sa tead, mis asi on pea?
Ma sinna söön! Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group