Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Punane. KARLBLEKOFF = sõltuvusprogrammide hävitaja.

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Põrgu
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Nov 15, 2004 1:05 am    Teema: Punane. KARLBLEKOFF = sõltuvusprogrammide hävitaja. Vasta viitega

Kui inimene siseneb mingisse maailma, siis selleks, et seal eksisteerida vajab ta selle maailma energiat. Kui tal pole seda energiat, siis viskab see maailm inimese sealt välja. Ehk inimese selle maailma teisik sureb. Selleks et seal maailmas elada, peab inimene saama vastavat toitu, või looma seda ise. Igal maailmal on omad jumalad, kes genereerivad vastavat energiat ja sellega säilitavad seda maailma. Jumalad on need kes toovad inimese sinna maailma. Niikaua, kuni on inimesel jumala toetus, niikaua ta elab seal ilusasti. Nüüd teatud aja möödudes lõpetab jumal inimese toetamise. Nüüd peab inimene ise genereerima energiat, et seal püsida. Tavaliselt koosneb selle maailma energia paljudest eri liiki energiatest. Tavaline inimene oskab ise luua paari energiat. Aga ülejäänuid energia peab ta saama mujalt. Siis inimesed vahetavadki omavahel energiaid. Aga need, kes toetavad, vahetavat energiat üksteisega on tegelikult sõltuvad teineteisest. Nad moodustavad täiuse. Nad loovad mitme peale täiusliku energia, mis aitab neil elada seal maailmas. Nüüd, kui üks inimene areneb ja oskab ise genereerida veel mõnd uut energia osa, siis ei vaja ta enam teise teeneid (seda inimest, kes andis talle ennem seda energiat, mida nüüd suudab ise luua.) Ta vabanes, muutus iseseisvamaks. Nüüd on teine inimene, kes ei arenenud hädas. Tal pole teisele midagi pakkuda ja seega ei saa ka seda, mis tal puudu on. Sellel teisel inimese pole muud võimalust, kui leida uus partner, või hakata ise arenema. Aga on ka inimesi, kes võtavad kasutusele sõltuvusprogrammid. Aga inimene, kes on saanud selles maailmas täiuslikuks on vaba teistest elanikest. Ta on sõltumatu. Nüüd on tal mitu valikut. Lahkuda sealt mõnda uute maailma arenema. Puhata ja nautida seda maailma või hakata selle maailma jumalaks või õpetajaks, kes koolitab teisi elanikke.
Kuidas toimivad sõltuvusprogrammid?
A) Tapavad inimeses mingi osa. Nüüd inimene ise ei loo seda energiat.
Näide 1. Teatud usundid ütlevad inimesele, et ära mõtle. Siis inimene enam ei kasuta oma mõistust. Kui ei kasuta oma mõistust, siis peab ta importima seda sisse. Aga iga asja eest tuleb maksta. Seega inimene mõtleb nüüd nii, nagu see usund. Ta on sellest sõltuv ja toodab talle hinge või muud energiat. Seega on ta kunstlikult muudetud egregorist sõltuvaks. Ja samas egregori poolt antud mõtlemine on ebakvaliteetsem, kui inimese enda oma. Seega inimene enam ei tööta mitte tasuta, vaid lausa kahjumiga.
Näide 2. Riigi seisukohast. Igal riigil oli oma põllumajandus. Nüüd luuakse situatsioon, kus väljastpoolt on mõttekam sisse tuua põllumajanduse tooteid. Sellega sureb oma põllumajandus välja. Nüüd on see riik sõltuv teistest riikidest ja teda saab majanduslikult siduda diktaator riigiga. Seega nüüd peab ta kokkuvõttes palju rohkem maksma, kui tal oli kulusid oma põllumajandusel.
NB: EL kasutab hetkel sellist strateegiat, et luua uus suurriik.
B) Ei lasta areneda. Siin takistatakse inimesel omandada uusi teadmisi, kuidas luua uusi energiaid. Selleks kasutatakse väärteadmiste levitamisi. Näiteks, usklikele sisestatakse, et peab teostama jumala tahet, siis pääsed taeva. Sellega varjatakse teadmist, et inimesele on antud vaba tahe. Ja inimene pääseb tsüklist siis, kui on arenenud.
C) inimesele luuakse kohustused. Sisendatakse, et peab kellelegi tasuta midagi looma, tema heaks töötama.
Väike tähelepanek: inimene, kes suudab luua ainult üht energiat, see tahab selle eest hingehinda ja inimene, kes suudab luua palju energiaid ja vajab üht, see on väga lahke ja teeb tööd väga odavalt. Ka elus on nii. Meistrimehed teevad asju väga odavalt ja ärikad, kes praktiliselt ise midagi luua ei oska väärtustavad oma tegevust meeletult.
Seega, inimene on vaba antud maailmast, siis kui ta on täiuslik. See tähendab temas endas on need energiad, millest see maailm koosneb. Kui kasvõi üks osa on puudu, on ta kellestki sõltuv ja teda on võimalik teoreetiliselt mõjutada.
KARLBLEKOFF-i seadus. Ümbruse muutumise korral peab inimene hakkama ennast ümber häälestama. Mitte takistama muutust.
Ümbruse muutus on mõeldud selleks, et inimene saaks ennast muuta. Ümbruse muutumine toimub tavaliselt aeglaselt ja inimesel on aega iseendaga tegeleda. Kui seda protsessi ei oleks, siis pole ka võimalust arenemiseks. Sest minnes ühest maailmast hüppeliselt teise, siis inimese jaoks on see liiga suur muutus. Sest, kui pole midagi vana, siis pole ka lähtekohta, millest ehitada uuendused.
Inimene, kes hakkab muutma ümbrust, see raiskab lihtsalt oma energia ressursid ära. Ja nüüd ei ole tal enam energiat ennast muuta (uusi osasid välja töötada) ja ta eemaldub ümbrusest, ehk maailmast. Ja mida suurem erinevus on, seda rohkem vajab ta teistelt energiat ja tema sõltuvus teistest suureneb.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Devil
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 14 Juun 2004
Postitusi: 125
Asukoht: Hell

PostitusPostitatud: Esm Nov 15, 2004 2:37 pm    Teema: Re: Punane. KARLBLEKOFF = sõltuvusprogrammide hävitaja. Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Sellel teisel inimese pole muud võimalust, kui leida uus partner, või hakata ise arenema. Aga on ka inimesi, kes võtavad kasutusele sõltuvusprogrammid.


Ja'a'b ju ka v6imalus sellest maailmast va'ljuda ja uues maailmas yritada areneda.

Kui inimene antud maailmas viimaks otsustab arenema hakata... see ta'hendaks seda, et ta oleks huvitatud sellest maailmast ja ei sooviks sealt lahkuda enne kui on saanud sealt k6ik mis saada on.

Kui inimene hakkab kasutama nn. s6ltuvusprogrammi, siis sellega ta pigem yritab kindlustada senist positsiooni. tahtej6ust tuleb tublisti puudust ja kuna pole piisavalt pealehakkamist, siis ei suuda ka leida endale energiaallikaid.
Lihtsalt m6ttetult passib seal maailmas ilma et aru saaks et tegelikult on ta kaotamas oma olemuse m6tet. Lisaks ta ei pruugigi yldse teada mida ta tahab.

Need maailmad millest me ra'a'gime siin oleks minu jaoks rohkem nagu uued va'ljakutsed, enese proovile panekud, kohad kus saaks areneda.
vastavalt isiksuse tyybile, (primitiiv, reptiloid, inimene, ingel...), on kaasas vastav energia kogus vms. mida inimene kasutab elamiseks. Vastavalt sellele on ka arenemisv6imalus suurem.
Yhtlasi see systeem va'listaks selle, et inglid arenevad rohkem kui inimesed v6i siis inimene rohkem kui reptiloid.
Ta'pselt nii kuidas mingis maailmas suudetakse energiaid liita... suudetakse ka see maailm la'bi ka'ia ja uude maailma minna. Pole vahet kes ta on, janu maksab, sprite!
Lihtsalt kellel la'heb lihtsamalt, kellel keerulisemalt.
_________________
See on kõigest minu arvamus!
Tänan tähelepanu eest!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Must_Hunt
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 16, 2004 1:50 am    Teema: Re: Punane. KARLBLEKOFF = sõltuvusprogrammide hävitaja. Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Kui inimene siseneb mingisse maailma, siis selleks, et seal eksisteerida vajab ta selle maailma energiat. Kui tal pole seda energiat, siis viskab see maailm inimese sealt välja. Ehk inimese selle maailma teisik sureb.

Kui antud teisik on surnud, siis kas inimene saab selle maailma jaoks kuhu ta minna soovib ise uue teisiku luua oma jõu pealt ka siis kui ta teistega energiat ei vaheta?
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Nov 16, 2004 2:27 am    Teema: Re: Punane. KARLBLEKOFF = sõltuvusprogrammide hävitaja. Vasta viitega

Must_Hunt kirjutas:
Tokroda kirjutas:
Kui inimene siseneb mingisse maailma, siis selleks, et seal eksisteerida vajab ta selle maailma energiat. Kui tal pole seda energiat, siis viskab see maailm inimese sealt välja. Ehk inimese selle maailma teisik sureb.

Kui antud teisik on surnud, siis kas inimene saab selle maailma jaoks kuhu ta minna soovib ise uue teisiku luua oma jõu pealt ka siis kui ta teistega energiat ei vaheta?
Inimene saab oma teisikut ise luua sinna maailma siis, kui on täiuslik (selles maailmas).
Teine variant koostöös vastassugupoolega, kui kahepeale energiad klapivad (moodustavad terviku)
või ootab, kuni mõni jumal toob ta sinna.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 24, 2005 9:02 pm    Teema: Vasta viitega

Mis maailmad need siis on ja millised on need erinevate maailmade energiad?

Ma saan aru, et erinevates taeva sfäärides on erinevad energeetilised aspektid ja selgeks saab õppida energia loomise õppides selgeks veapunktid? Vastavas põrgu sfääris kimbutav elukas siis viitab veapunktile.

Kui ma nüüd oman sõltuvusprogrammis veapunkte ja tean, et need on seotud teises sfääris pruuni ja punase värviga, siis järelikult on seos antud värvide energeetilise paasiga või?
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 25, 2005 12:53 am    Teema: Vasta viitega

Täiuslikul inimesel on kõigis maailmas 8 teisikut. iga maailm jaguneb kaheksaks alammaailmaks. ühesõnaga iga taevasfäär jaguneb kaheksaks.
seega inimene võib ühes aspektis normaalne olla, teises viimane loru.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Reede Veeb 25, 2005 10:34 am    Teema: Vasta viitega

Kui nüüd igas põrgu sfääris on 1 teisik, kes on tervik antud sfääri vastava arvu aspektidest, siis kuidas seostub põrgu teisik antud taeva teisikutega.
Igas põrgusfääris on ju aspektide arv erinev.
Kas see tähendab seda, et kui põrguteisik ruulib, siis antud taeva erinevates maailmades olevad teisikud on samuti terved ja toimivad?
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 26, 2005 1:20 am    Teema: Vasta viitega

Kui inimeses on kõik seitse põrge teisikut korras, siis ta puhastub ideaalselt
Taeva teisikud toovad uut juurde, vastavalt taevale.
Põrgu on eelduseks, et inimene saaks taeva jõudu kasutada.
Muideks aspekt tuleb mängu siis, kui hakkad teistele andma. Siis pead olema omas elemendis.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Põrgu Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group