Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

P1 Pseudoprobleem

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Veeb 20, 2005 7:52 pm    Teema: P1 Pseudoprobleem Vasta viitega

Seda mängu alustab naine. Tüübilt peab olema see naine lummaja. Ta peab lummama lahkusega. Nüüd peab see naine laskuma põrgu esimesse sfääri ja tegema metaforiga iili. Selle tulemusel loob ta energia krati. Ja nüüd saab ta saata energiakrati kellegi koju, maailma jne. Ja energiakratt hakkab talle tooma energiat. Kuda see asi toimib? Energia kratt on energia kogum, mis hakkab ümbrusesse projekteerima probleeme. Nimetame need probleemid pseudoprobleemideks. Nüüd hakates neid pseudoprobleeme lahendama genereerivad inimesed energiat. See genereeritud energia läheb krati loojale. Mida saab teha selle energiaga. Energia on nähtamatu raha. Kui inimesel on energiat, siis teised hakkavad alateadlikult selle inimese soove täitma. Muideks inimene, kelle palveid ei võeta kuulda, sellel pole energiat, ehk paratasandi raha. Kui inimesel on palju energiat, siis saab ta teisi panna tegema asju, mida inimene soovib.
Muideks ärimaailma gurudel on energia kratid abiks. Kui peres või firmas hakkab tühjast-tähjast tüli, siis teame, et kratt on sees. Avastades krati, kaob inimeste vaheline vaen ja krati looja läheb pankrotti, või inimesed ei tee tast enam välja. Muideks ka meie foorumisse topitakse pidevalt energia kratte sisse.
Aga energiat saab röövida ka ilma kratita. Selleks peab lihtsalt looma probleeme. Tüüpnäide on ju primkadest firmajuhid. Terroriseerides omi töötajaid laseb ta endale toota energiat. Selle energiaga loob ta ärimaailmas endale raha.
Üks meetod, kuda energiaga saab rahaks muuta on ju kauba sisse energia panek. Inimesed ostavad kaupa, millel on energia sees. Ja nüüd teile firmamärgi saladus: mingi hea nõid on teinud krati, kes suunab energia teatud firmamärgiga kaupadesse. Ja nüüd teile teadmine: inimene, kelle jaoks on tähtis, et tal oleksid firma asjad seljas, sellel puudub isiklik energia. Inimene, kellele on kaubamärk tähtsusetu, see omab isiklikku energiat. Ehk teisiti öeldes on see inimene sisemiselt töökas.
Ja nüüd väike ülevaade meie elust. Te mäletate aegu, kus elasime sotsialismis. Meil oli probleeme vähem. Muideks pered olid terved ja naabrid ei kakelnud. Astudes kapitalismi, astusime egregori, kus on massiliselt kratte. Selles maailmas lõhutakse peresid, pannakse inimesed üksteist vihkama. Ja kogu energia suunatakse teatud firmade arendusse. Ja selleks, et veidike energiat saada, peame neid asju ostma. Loomulikult raha eest, mida me palehigis välja teenime. Miks meil endil pole energiat? Me lahendame pseudoprobleeme. Kaitseme oma erastatud maad, hoiame meest-naist kinni, et ta ulapeale ei läheks.
Loomulikult on üks hea energia kantimise näide: 11sept. telekast tuleb uudistest ameerika 11sept tragöödia. Nüüd üle maailma rahvas muretseb terrorismi pärast. See ju järjekordne pseudoprobleem. Rahvas genereerib energiat jänkidele ja jänkid vallutavad selle energiaga maid.
Eesti naised, tehke vastukaaluks kratte, kes toovad teie mehele energiat(raha) sisse. Ja kohad, kust seda ammutada võiks on kristlik egregor, jänkide äriegregor. Noh kasutage nutti ise. Aga ärge ainult naabrimehe kallale minge.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Veeb 21, 2005 1:24 am    Teema: Vasta viitega

Aga naisel kes tahab Metaforiga diili teha ei tohiks ju konkreetse kolli suhtes veapunkti olla või kuidas ? Rolling Eyes Muidu ei tule vast naisele enesele kohe üldse kasuks...
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 21, 2005 1:58 am    Teema: Vasta viitega

õigus. kui naisel veapunkt küljes, siis metafor õgib ta ära.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group