Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nÔmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kes seletaks unenÀo?

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
efeja
Hall pÀike
Hall pÀike


Liitunud: 24 Jan 2004
Postitusi: 74
Asukoht: Texase osariik

PostitusPostitatud: Kolm Jan 28, 2004 4:26 pm    Teema: Kes seletaks unenĂ€o? Vasta viitega

Mitte just tihti ei nĂ€e unenĂ€gusi eriti selgeks ja veel, et need unenĂ€od jÀÀvad aastateks silmeette ja mĂ€llu. UnenĂ€gusi ma seletada ei oska, kuid olen nĂ€inud ja nad on mul meeles nii ĂŒksikasjalikult. Olen nĂ€inud unenĂ€gu, mis jagunes kolmeks jĂ€rgnevaks seeriaks. Mis pani mind mĂ”tlema, et nĂ€gin oma eelmist elu. Kuid see unenĂ€gu millest ma tahan kirjutada vapustas mind kĂ”ige enam. AinuĂŒksi sellest mĂ”tlemine ja kirjutamine toob mul pisarad silma, sest ta oli nii reaalne. Siin see uni:

24.august 2000 kl.5.00-6.00

Surm tuli mu juurde. Oli vĂ€ga vana,kortsuline eit. Ta ĂŒtles, et pean surema, sest tema on juba vĂ€sinud ja vĂ€ga vana ja ma pean astuma tema asemele. Ma hakkasin nutma, sest et ei tahtnud surra. Ütlesin, et tahan veel elada. Ta vastas, et ei saa, sest muidu surevad mulle kallid inimesed. Siis ma nĂ”ustusin. Ta puudutas mind ja ma surin. Mu vaim pidi tegema lĂ€bi rituaali, et saada surmaks. Köögi ja ema toa mĂ”lemale poole ust ilmusid ruudud, kus sees olid lillat vĂ€rvi ringid ja ladina keelsed laused./ lauseid ma ei mĂ€leta/
Ma pidin algul ĂŒtlema vasakpoolse lause ja asetama peopesa ringi peale. Sama pidin ka tegema parempoolsega. Siis mu vaim lĂ€ks edasi. Ilmus must kass, kelle pidin vĂ”tma vasakusse kĂ€tte ja pĂ€rast pisike umbes aastane laps, kelle vĂ”tsin paremasse kĂ€tte/sĂŒlle/. LĂ€ksin sahvrisse ja istusin seal maha ja hakkasin nutma. Nutsin hĂŒsteeriliselt nuuksudes.
Mu poeg tuli sahvrisse teiste eest peitu, nutma.
Siis kui ma sahvris seisin ja vaatasin nutvat poega ilmus mu sĂ”branna ema vaim, kes suri juuni kuus. Ta ĂŒtles, et kĂ”ik on korras ja tal on hea olla ja et ma hakkan surnuid nĂ€gema ja nendega suhtlema. Palus tĂŒtrele edasi öelda, et tal on hea olla ja tal pole enam valusi./ta oli suhkruhaige ja tal olid mĂ”lemad labajalad amputeeritud./Siis ta hajus ja
korraga olin ma tĂ€naval kuskil vÔÔras linnas. Seal sĂ”itis tramm ja olin juba seal sees. Istusin ĂŒhe mehe kĂ”rvale, kes oli nii Ă”nnetu. Ma istusin talle sĂŒlle ja silitasin ta nĂ€gu. Ta tundis seda ja haarast sellest kohast kinni kus kohast ma teda puudutasin ja pisarad voolasid ta pĂ”skedele.Ma teadsin, et mitte ammu suri ta naine.Peale minu puudutust ta ohkas ja suri.Sellepeale ma Ă€rkasin.

Hommikul peale seda unenÀgu minnes varakult tööle nÀgin mu maja ees musta kassi laipa, mis nÀhtavasti oli auto alla jÀÀnud. Tahtmatult tuli pÀhe mÔte, et kuskil suri ka vÀike laps. See hirmutas mind vÀga. On lÀinud aastaid sellest mööda, kuid seda unenÀgu ma unustada lihtsalt ei saa. Loodan, et see ei tÀhenda halba minule ega mu perele.
VĂ”ib-olla see, et ma siia kirjutan ajab kedagi muigama.......kuid ma arvan, et ainult nii saab inimene rohkem teada endast ja sellest varjatud maailmast mis meid ĂŒmbritseb. Head kirjutamis annet mul pole ja ma panin oma jutu nii kuis sain kirja, et end arusaadavaks teha.
_________________
Per aspera ad astra
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
uudishimulik
Hall pÀike
Hall pÀike


Liitunud: 20 Jan 2004
Postitusi: 98
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 29, 2004 12:42 am    Teema: Lihtsalt arvamus.... Vasta viitega

Niipalju kui mina unenÀgudega kokkupuutunud olen vÔin pÀris kindlalt vÀita, et seal vÔib asi nii mÔnigi kord haigelt reaalseks muutuda. Vahest on see isegi mu taotluseks. Ja hirmuÀratavad vÔivad nad samuti olla.
Mis sinu unenĂ€gu puudutab siis seda on minul raske lahti mĂ”testada(selleks on siin targemad) ja ei hakkagi ĂŒldse proovima.

JÀÀb vaid loota, et sellel mingit halba ettekuulutuslikku tÀhendust pole...
_________________
Ma saan varsti vÀga targaks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 29, 2004 2:16 am    Teema: Vasta viitega

Esiteks on selle unenĂ€o vastus salajane, seda ei saa ma avalikult vĂ€lja Ă”elda, aga mul endal ĂŒks kĂŒsimus, kelle teenistusse lĂ€ksid. Ma tean inimest, kes selle suudaks Ă€ra mÀÀratleda. Teen etepaneku privaatsĂ”numis jĂ€tkata.
Muideks see ei olnud pÀris unenÀgu.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Zuzla



Liitunud: 2 Märts 2004
Postitusi: 3

PostitusPostitatud: Teis Märts 02, 2004 11:12 pm    Teema: Vasta viitega

jah, unenĂ€od vĂ”ivad mingi aja jooksul muutuda reaalsuseks. Mulgi on olnud paar juhtumit mil jĂ€rsku avastan, et olen seda ette nĂ€inud. Kurb on ainult see, et kui me seda nĂ€eme siis ei oska ennast ega oma lĂ€hedasi hoiatada, sest see ON ju lihtsalt uni. NĂ€iteks nĂ€gin ĂŒhte oma tuttavat, et olin tema pool kĂŒlas, ja terve tuba oli lapse asju tĂ€is aga last ennast ei olnud kusagil-mĂ”tlesin veel et miks!?Aga kuna reaalses elus ei teadnud, et tal vĂ”ib lapsesoov olla ei pööranud sellele tĂ€helepanu. Kuu aega hiljem ta teatas, et oli olnud rase aga see ebaĂ”nnestus. Tundsin, ennast vĂ€gagi ebameeldivalt Confused ....aga siiski ei oska me ette midagi nĂ€ha!!!!!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
efeja
Hall pÀike
Hall pÀike


Liitunud: 24 Jan 2004
Postitusi: 74
Asukoht: Texase osariik

PostitusPostitatud: Nelj Märts 04, 2004 1:05 pm    Teema: Vasta viitega

Peale seda und, on mul tunne, et ma olen midagi tegema mÀÀratud, kuid ma ei tea mida. Ma tahaks nagu midagi avada, kuid ei leia seda ust eneses, mis on kinni. EbamÀÀrane tunne, poolik olemine.
_________________
Per aspera ad astra
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Märts 05, 2004 2:43 am    Teema: Vasta viitega

Soovitan Sul Tobaroti poole pöörduda. Las avab Su alateadvuse. Teooriast hiljem. Ma olen vÀsinud.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group