Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kes meid siis orjastab?
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 9:02 pm    Teema: Kes meid siis orjastab? Vasta viitega

Kordame üle. Meie füüsilise reaalsuse ümber on veel 16 reaalsust. Õigemini 4 asub neis planeedi sees. Meie planeet toidab kõiki neid reaalsusi. Üks nendest reaalsustest on egregoride maa. Mis seal toimub. Seal on ühisväljad, kus on palju programme. Näiteks, kui inimene hakkab ehitajaks, siis kasutab ta omi teadmisi. Aga kui on midagi, mida ta ei oska ja tal on teisik egregoride maal ehitajate egregoris, siis ta saab kasutada neid mudeleid, programme. Ta oskab ilma õppimatta. Meie tunneme seda intuitsioonina. Seda tehakse alateadlikult. Neid mudeleid ehitavad kehastunud jumalad.
Seda maailma kasutasid ära vana aja jumalad (pimeduse jumalad). Nad ei tahtnud siin füüsilises maailmas elada. Nad lõid egregoride reaalsusesse oma maailma, mis on neile meeldiv (paradiisi). Aga et see maailm saaks eksisteerida peab saama pidevalt eluenergiat. Ja seda saavad nad orjastatud kehastunud inimestelt.
Kuidas nad seda saavad?
Nad on loonud oma suure egregori, mille all on palju alamegregore. See pea egregor asub 9tasandil. Näeme seda sitavõrgustikuna. Ta on tervenisti ümber planeedi. Temale alluvad siis mõrdiööbikute valge võrgustik, india roheline ja aasia purunenud raudne. Nende alluvuses on juba väiksemad egregorid. Näiteks valge võrgustiku alla kuulub kristlus, muhhameedlus, ärimaailm. See püramiid läheb edasi.
Miks need võrgustikud võitlevad omavahel. See on selleks, et inimesed, kes on nende alluvuses võitleksid teineteisega ja ei näeks tegelikku vaenlast.
Kes on need sitavõrgustiku valitsejad. Need on nõiad, kes on lahkunud oma paradiisi ja jätnud maha energiat pumpavad elemendid.
Vaatleme neid siis lähemalt.
A) püramiidid. Selle loojad lõid siis kanalid nende inimestele, kes on uudisimulikud. Nad lõid suured mõtetud asjad. Nii näib see inimestele. Tegelik eesmärk ongi see selleks, et inimesed tuleksid kohale uuriksid (loovad) püramiidiga sidema. Sellekäigus tömmatakse inimeselt see energia ära, mida ta ei kasuta hetkel. Vastukaaluks saavad nad jälle programme, mida püramiidi jumalad annavad.
B) Castaneda. Nemad vana aja nõiad ehitasid anorgaanilised olendid. Need asuvad vägilaste maal. Nüüd, kui inimene tahab uurida oma sisemaailma, siis ta satub nende olendidte küüsi. Ta tömmatakse jälle tühjaks. Castaneeda avalikustati sellepärast, et mõned kanalid vägilaste maal olid veel vabad. Nad ei jõudnud kõikjale anorgaanilisi olendeid luua. Nüüd oli vaja inimesi meelitada kasutama castaneeda poolt loodud teed oma sisemaailma väe juurde.
C) Isikukultus. Selleks loodi pühameeste kujud näiteks kristus. Inimene palvetab selle kuju poole. Nüüd laetakse inimesi orjastavate programmidega ja tõmmatakse jälle kasutusel mitteolev energia ära.
D) Ärimaailm. On loodud kunstlik kaubavahetuse süsteem, millesse on lisatud alateadlikud programmid, mis käsivad inimestel oma jõud ära anda.
Loomulikult tuleks nimekiri veel pikem.
Selline mitmekesisus on loodud selleks, et kui inimene põgeneb ühest egregorist, siis jookseb ta kohe teise orjastavasse süsteemi.
Ja nendel egregoridel on vaja, et inimesed kasutaksid nende egregori programme. Nemad ongi need, kes püüavad hingi. Neil pole vahet, millega inimene tegeleb, peaasi, et ei satuks uue ajastu jumalate peale. Nad teavad, et pimeduse aeg lõppeb ja nende heaolu saab otsa. Siit ka põhjus, miks nad meeletult võitlevad. Nad mängivad selle peale, et olid planeedil esimesed ja kodeerivad inimesed uute jumalate vastu. Nad loodavad läbi inimeste orjastada ka valguse jumalad.

Seega see jumal, millega enamus inimesed suhtlevad, ei ole midagi muud, kui sita võrgustik. Ja selle loojad on pimeduse jumalad ehk vanaaja nõiad, kes lõid oma maailma, paradiisi. Kuna võrgustik on ümber planeedi, siis inimesed ei saagi uut, tõesemat infi. Ja nad kasutavad programme, mis käsib oma energia jumalale kinkida.
Aga loodame, et valguse jumalad teevad neile ära. Valguse jumalad kasutavad punast võrgustikku. Õigemini nad lõid selle. Seega juba praegast on inimestel võimalik varju saada orjastajate egregoride eest.
Ja see, et valguse jumalad ei kasuta inimeste jõudu näitab seda, et orjastajad, kelle käsutada on 6 miljardit inimest ei saanud jägu sadakonnast kehastunud uue ajastu jumalast.

Aga minumeelest hakkab veel nalja saama.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 9:51 pm    Teema: Vasta viitega

tore kokkuvõte... väga hästi jookseb kokku mu kujunenud maailmavaatega.

ainus küsimus mis siiani mu peas asu ei anna on see et kui see maailm (kõikide avalike tasanditega) on meie loodud... siis kes on need vana ajastu jumalad...

kas nad on meie endi loodud või ongi nad MEIE ise... olles lihtsalt arenenud miljoneid kehastusi varem.

sest mina näen maailma kui vaimolendite ühist teadvusvälja... loodud spetsiaalselt kogemise ja kogemuste saamise jaoks.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 10:03 pm    Teema: Vasta viitega

Vanaaja jumalad olid enne meid. nad olid kraani juures. nad lõid selle maailma. meie oleme uustulnukad. oleme kasutanud nende mudeleid ja täiustanud seda süsteemi. vanaaja jumalad istuvad oma niinimetatud paradiisis ja annavad käske. nad on meid sulgenud teistest reaalsustest. nad varjavad meie eest igasuguseid resursse.

muideks, kui keegi avastabki pettuse, siis hävitatakse see inimene. Võta kasvõigi meie foorum. mõnel on lambist viha. need on inimesed, kellesse on pandud programmid. ja nad on ustavad orjad. nemad tapavad siis neid inimesi, kes midagi jagavad. Võta kasvõigi keskajal nõidade põletamine. Seda tegid ju kodeeritud orjad. jumalad vaatasid muheledes pealt.

Muideks, kui ühel hetkel loobuksid kõik inimesed oma energiat ära andmast, kukuksid pimeduse jumalad taevast alla.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaba inimene
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 17 Nov 2004
Postitusi: 189
Asukoht: Seal kus parajasti juhtun olema

PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 11:09 pm    Teema: Vasta viitega

Mina olen kuulnud, et ka vanaaja inimesed nt atlantisel või egiptuses võisid saada vanaaja jumlateks. Ei tea kas see ka tõsi on

Ja huvitav kas teistes maailmates ja paralleelmaailmates toimuvad ka sarnased füüsikaseadused nagu meil (mass, energia jne.) ja kas need on seotud meie maailmaga, ma mõtlen et mõjutavad füüsiliselt jne.

Võrgustikest on üks veel näiteks massimeedia, see on eriti mugav orjastamisviis mis on moodsale maailmale kohandatud. Telekas jne. Näiteks võib luua sideme mõni poplaulja, inimesele hakkab laul pähe ja ta hakkab seda korrutama alludes nii laulule ja luues sideme selle loojaga.
_________________
Oki doki free my mind
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 11:29 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea, kas vanaaja jumalad olid atlantlased või egiptlased või hoopis midagi muud.
Aga ta on küllaltki reaalne variant.
Muideks teistes reaalsustes on teised füüsika seadused. Aga ma ei ole hetkel pädev neist kirjutama. Aga kui midagi välja kaevan, küll informeerin.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 12:49 am    Teema: Vasta viitega

No selge on see, et selleks et pimeduse jumalad saaks ennast seal paradiisis nautida, peab neil jõudu olema. Nad peavad oma paradiisi pidevalt toitma...
Samuti läheb kodeeringute tootmisele energiat, kuna nad peavad vist neid ka ju oma energiaga töös hoidma.
Aga kodeeringute saatmine käib ju puhtalt tänu süsteemidele, poleks süsteeme, poleks võimalust kodeeringuid inimestesse lükata ja energia ära kaanida.
Mina arvan, et kui seda paradiisi lammutama hakata, siis peaks neil probleeme tekkima ja nad ei saagi enam seal mõnuleda vaid peavad remontima hakkama. Kui süsteeme lammutada, siis peavad neid taastama hakkama jne.
Tagasi üles
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 10:43 am    Teema: Vasta viitega

kuna paradiis on üles ehitatud süsteemi arvelt ja süsteemi moodustavad tavalised inimesed... siis kas paradiisi hävitamine ei mõju inimestele saatuslikult.

pigem oleks õige lähenemine läbi inimeste... et inimesed ise tajuksid end süsteemi osana ja et neile antaks võimalus sellest välja rabeleda...

mida vähem on süsteemis liikmeid seda nõrgemaks see süsteem jääb. seega hilisematel "vabanejatel" on see juba lihtsam.
Tagasi üles
ork



Liitunud: 20 Dets 2003
Postitusi: 1270

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 11:53 am    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:
kuna paradiis on üles ehitatud süsteemi arvelt ja süsteemi moodustavad tavalised inimesed... siis kas paradiisi hävitamine ei mõju inimestele saatuslikult.



muidugi mõjub saatuslikult.
inimesed saavad vabaks..kas see pole õudne?

celtic, seda ei tohi mingil juhul lubada, tegutse ikka tasa ja targu.
iial ei tea, mida vaba inimene võib tegema hakata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 12:07 pm    Teema: Vasta viitega

ork... pidasin silmas pigem seda et inimestest saavad kui peata kanad... kes esialgu ei saa arugi mis toimub.
seejärel hakkab levima üleüldine anarhia, mis ometi pole ju eesmärgiks(?)
Tagasi üles
ork



Liitunud: 20 Dets 2003
Postitusi: 1270

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 12:16 pm    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:
ork... pidasin silmas pigem seda et inimestest saavad kui peata kanad... kes esialgu ei saa arugi mis toimub.
seejärel hakkab levima üleüldine anarhia, mis ometi pole ju eesmärgiks(?)


ikka sama jutt. ..mida vaba inimene kõik võib korda saata..anarhiat ja revolutsiooni.
Sa oleksid nagu targem ja teaksid, mida nad peavad tegema...oma igapäevast tööd ja järgima moraali ja mitte midagi sellist, mis oleks mingit moodi ohtlik.
ise ka aru saad, et oled tavaprogramme täis?...oled normaalse inimese klishee?

..ma ei mõtlegi solvata, ma lihtsalt pööran su tähelepanu.

vaata, sinu mõtlemisest lähtubki orjalikkus. : vabadus on ohtlik..seda ei tohi keegi saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
puuma
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 12:26 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda puuma (Nelj Jan 13, 2005 10:17 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 12:31 pm    Teema: Vasta viitega

ork... kui sa vähegi inimpsühholoogiat teaks... siis sa saaks aru mis ma mõtlen.
Tagasi üles
puuma
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 2:36 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda puuma (Nelj Jan 13, 2005 10:10 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Tõuk
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 22 Okt 2004
Postitusi: 54
Asukoht: siin ja seal

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 2:59 pm    Teema: Vasta viitega

Minu arvates kui inimesed oleks vabad siis ei toimiks enam mingi inimpsühholoogia.
Kui keegi vabastaks inimesed korraga teatud osast orjastajatest siis arvatavasti tekiks jah kaos ja anarhia, sest nad ei oleks ju tegelikult vabad.
Näiteks kui kaoksid paugupealt ühiskonnaseadused ja kristlus ja võibolla veel midagi, siis inimesed läheks lolliks ju. Pooled (tegelt sitaks rohkem vist) kukuksid kohe röövima, varastama, omakohut ja oma uusi seadusi tegema.
See ongi vist see inimpsühholoogia aga see tuleb sellest, et inimene jääks ikka oma hirmude ja himude ohvriks. Kui kõik saaksid vabaks ja mõtleksid nii nagu on vaja ja on õigem MEILE, mitte ainult endale või kristlusele või pensionäridele või lastele, vaid kõigile meile, kes me siin oleme. Mina täpselt tea, milliseid muutusi see kaasa tooks aga oleks ikkagi meile /%8*§¤=" (ei leia sõna) variant.

Aga jah mina neid inimesi vabastada veel küll ei oska igastahes, sest mul endalgi veel palju puuke küljes ja tuleb juurdegi aegajalt aga "kui teooriana" ma usun oma juttu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
puuma
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 3:22 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda puuma (Nelj Jan 13, 2005 10:08 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 5:10 pm    Teema: Vasta viitega

...
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy


Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Dets 10, 2006 9:11 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

...
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy


Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Dets 10, 2006 9:11 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

Mina olen vabanemise protsessi näinud palju kordi.

Mis muutub?
Inimese mõistus läheb lahti. ta muutub röömsameelseks, hoolivamaks. ta mõistab maailma paremini. Ta ise ei kakle, aga samas kaitsevõime tugevnenud.

See pilt, mida inimesed kirjeldasid on poolik vabanemine.
Kui inimeselt pumbata energiat ja piirangud maha võtta, siis ta hakkabki märatsema.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 5:16 pm    Teema: Vasta viitega

...
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy


Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Dets 10, 2006 9:11 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaba inimene
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 17 Nov 2004
Postitusi: 189
Asukoht: Seal kus parajasti juhtun olema

PostitusPostitatud: Kolm Dets 08, 2004 5:25 pm    Teema: Vasta viitega

Vabanemine: väga nauditav tunne, umbes nii et arvad et igale probleemile on lahendus olemas ja mittemiski ei takista neid lahendamast ja ei süüdista ühtegi inimest milleski ega tunne kellegi vastu ebameeldibust...
_________________
Oki doki free my mind
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 7

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group