Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Palun.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Uudised ja seaduspärasused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Erna
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 28 Sept 2004
Postitusi: 49
Asukoht: Kesk-eesti

PostitusPostitatud: Nelj Sept 30, 2004 2:45 pm    Teema: Vasta viitega

Viska kõik ebameeldivad mõtted peast välja! Leia see ilus kild sellest tänasest päevast! Vaata aknast välja, päike särab nii kenasti, aga kui ta ei säragi, siis mõtle üks ilus mõte. Sügis, paraku, on selline natuke nagu lõpu moodi aeg, aga sobra oma mälestustes ja sa leiad selle ilusa üles! Mina , näiteks, ei salli sügist üldse, aga minu suurim armastus sai sügisel alguse ja alati, kui mul sügiseti tuleb nukrus peale, mõtlen sellele, et kõik ilus juhtus just sellisel ajal. Ja kohe on tunne hea! Minu jaoks on sügis leidmiste aeg. Aga enesetapu mõtted on pahad. Ma usun, et iga inimene saab omale sisendada, et EI, veel pole õige aeg! Jube kurb on ju mõelda, et edasi ei tule midagi; sa ei ole ju siia ilma ainult sitale tulnud, sul on ülesanne täita. Ja kui sa ei ole veel taibanud, milles see ülesanne seisneb, kas sul siis natukegi ei ole uudishimu teada saamaks, mis see on? Teisest küjest, oled sa kindlasti hea inimene ja ennast vaimselt püüdnud harida, siis oleks ju väga kurb, kui see töö, mis sa oled teinud, läheb koera saba alla. St. et sa oled midagi saavutanud, aga peale enesetappu langeb su hingeke arengus tagasi. Sa ometi ei soovi seda? Aga ausalt, leia omale keegi, kes sind ära kuulab või kui see ei ole võimalik, pane oma mõtted paberile, kas siis kirjutad või joonistad. Loe see kõik korraks veel läbi ja pane paberile tuli otsa. Korda sinna juurde, et mu hirmud ja tusk on nüüd kadunud!
Jõudu sulle ja usu, hommik on õhtust targem!
Lugupidamine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Püh Okt 03, 2004 1:38 pm    Teema: Vasta viitega

Tean, et depressioonis inimesed vahel lõiguvad ennast noaga, kääridega või millegi muu sellisega. Suitsukoniga põletavad ennast jne. Vihkavad ennast... No neid tuleks ju natukene teise pilgu alt vaadata, kui ei ole osadel päris korras.
Ma ei tea, aga tundub, et neid maha teha ei ole lihtsalt eetiline, aga ega eetikast kinni pidamine pole ju ka kohustuslik
Tagasi üles
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Aug 2004
Postitusi: 1126

PostitusPostitatud: Reede Okt 15, 2004 10:31 am    Teema: Vasta viitega

põgenemis soov..nii tuttav tunne.
Mul on olnud palju aegu mis on rasked olnud. Minu jaoks rasked. Muidugi enesetapumõtteid pole ma mõtlend, kuna teadvustan endale et see ei aita mind ega teisi. Kuid põgeneda tahaks sellegipoolest pidevalt. Mul on ka see viga et tihti kaldun kergema lahenduse poole :põgeneda.
Kuid samas teades et see ei kesta igavesti, sest samad mured tegelt tulvead sulle järele, kus iganes sa pole, kas põgened reaalselt siit maanurgast teise, või lihtsalt vahetad elustiili, seltskonda ja põgened nö reaalsuse eest. See on situatsioon millest ma olen välja tulnud siiamaani teiste abiga. Sest mingist hetkest tunnen et ei jõua enam. EI jõua lihtsalt võidelda.. Kuid üksi miskipärast ei näe imepäraselt lihtsaid lahendusi. Selleks ongi teisi enda ümber vaja vahest, et nad lihtsalt näitavad sulle selles olukorra jaoks õige teeotsa kätte, edasine on enda teha. Kui ikka tahtmist on siis olen nii saanud üle kõik olukorrad mis algul tunduvad mahamurdvatena. Et pole mingit põhjust karta teistelt abi paluda. Mõtle kui hea tunne Sul on kui saaksid kedagi samamoodi aidata. Wink
_________________
Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Poltergeist
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 5 Okt 2004
Postitusi: 13
Asukoht: pilvepiiril

PostitusPostitatud: Reede Okt 15, 2004 10:52 am    Teema: Vasta viitega

Enesetapp: Kas äkki sa polegi juba seda elluviinud ja praegune elu mida elad ongi jamade heastamisvõimalus? Kas oled kindel, et tegelikkuses sa ei viinud oma soovi lõpuni.
Isegi olen istunud püstol meelekohal ja elu üle mõelnud.Äkki viisingi lõpuni selle jama ja istun nüüd põrgus, mida nimetatakse eluks?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
puuma
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Okt 15, 2004 11:25 am    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda puuma (Laup Jan 15, 2005 1:33 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
bMp
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 7 Juul 2004
Postitusi: 278

PostitusPostitatud: Reede Okt 15, 2004 9:43 pm    Teema: Vasta viitega

Poltergeist kirjutas:
...
Isegi olen istunud püstol meelekohal ja elu üle mõelnud.Äkki viisingi lõpuni selle jama ja istun nüüd põrgus, mida nimetatakse eluks?



Tegija oled, aga vahest pole ka... *irw*
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Uudised ja seaduspärasused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group