Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Inimeste ajaloost planeedil Maa.

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Maailma ülesehitus, füüsika
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Nov 13, 2015 9:51 pm    Teema: Inimeste ajaloost planeedil Maa. Vasta viitega

Viimastel päevadel on mulle evolutsiooniteooria jalgu jäänud. Olen mõelnud varemgi inimese põlvnemise üle, kuid nüüd vaatasin asja läbi tajupiltide ja lisasin sinna juurde mõningast infot, mida netist enda tajupiltide kinnituseks leidsin.

1. väide: Inimestel ja ahvidel polnud ühine eellane, vaid inimesed lõid mingil ajajärgul ahviliigi. St, et minu tajupildis on ahvid suhteliselt noor liik, võrreldes inimestega (Maa enda vanus küündib teadaolevalt miljarditesse aastatesse). Kuidas nad endale sarnase looma lõid, on mul veel küsimärgi all, kuid ma eeldan, et inimesed on suutnud energiatega ja seega ka teiste olenditega kuidagi paremini manipuleerida, kui tänapäeval.

2. väide. On olnud aegu, kus Maa magnetväli on tugevam, kui näiteks tänapäeval. Tajupilt ütleb, et kui Maa magnetväli oli tugevam, siis inimestel oli võime tajuda ja lausa näha maa elektromagnetvälju, nt sarnasel viisil nagu linnud ja muud loomad. Minu meelest on maa magnetväli, elektronmagnetväli ja gravitatsioon omavahel seotud. Mingil ajajärgul või olla levitatsioon võimalik.

Tänapäeva teadus: *Maa magnetvälja tugevus liigub nulli suunas iga 100 aasta tagant 5% (intervalliga umbes 940 000 aastat, meie elame selle ajajärgu lõpus), pärast nulli (mõne tuhande aasta pärast) muutub ta kiiresti järjest tugevamaks (150 000 – 10 000 aastaga). *Inimese võrkkestas on samuti olemas proteiin nimega krüptokroom, mis erinevalt teistest loomadest ei avaldu nii ehedal viisil. Ãœhe teadlase, Bakeri, katsete tulemusel suudavad inimesed silmad kinni seotult näidata näpuga kodu poole, millest nad on viidud kilomeetrite kaugusele. Kui neile magnetid pähe panna, mis seda taju segavad, siis on eksimusi palju rohkem suuna suhtes. Inimese krüptokroomiga saab taastada nt kärbse magnetväljade taju. Selleks peab siiski kasutama sinist valgust, mis inimese krüptokroomi stimuleerib ja magnetvälja taju kärbses käivitab.

3. väide. Inimese sai manipuleerida ruumiga, sest nägi energiaid oma silmaga, erinevaid energiaid, mida oli võimeline liigutama või juhtima. Tajumeeli oli rohkem kasutuses. Tänapäeval me tajume energiaid või välju väga lahjal kujul, pigem mentaalselt. Inimese väli ja kirjekeha olid kunagi palju tugevamad. Minu pildis oli aeg, kus inimesed olid ka palju pikemat kasvu, kui tänapäeval. Nt inimese elektronmagnetvälja näen ma pildis helerohelise sik-sakilise joonena, mille järgi saaks kadunud isiku üles leida, kui see taju oleks kasutuses, mitte ära blokeeritud. Nö „primitiivsed“ rahvad, kelle pealt lääne teadus nõidust uurib on inimeste sisse talletatud informatsioon aegadest, kui nõidus ja loodusjõud olid käega katsutavad. Tänapäeval on tajumine võimalik, kuid inimene ja keskkond väga tugevalt lahus. Sellepärast peamegi igat detaili tervikpildist teosammul avastama.

4. väide. Miljonite aastate jooksul on olnud palju erinevaid tsivilisatsioone ja arvatavasti on osadest neist info olemas, mida varjatakse. Kui küsida, kas me oleme evolutsiooni tipp, siis naeraks ma hea meelega kõik välja. Mingis mõttes on tänapäeva inimene hale vari oma eellasest. Samas ma näen, et tänapäeva inimese tajumeeled on blokeeritud rohkem kui peaks, sest mingid energiad imetakse intensiivselt kuhugi ära.

Darwini teooria tahaks prügikasti visata, sest see on nii eksitav.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Faxaros
Parasiit


Liitunud: 15 Juun 2004
Postitusi: 621
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Nov 14, 2015 6:12 am    Teema: Vasta viitega

Kusjuures hetkeseisulise maapealse keha juures on ka pluss. Kui sa pead tajumiseks ise mentaalseid kirjeid looma, siis see tagab selle, et sa saad tajusüsteemi ka täielikult ise disainida.
Ja lisaks on taju on kättesaadav mentaalselt võimekatele.
Kehalise tugisüsteemi korral, saab iga lollpea nn nõiaks hakata ning inimestel ei teki survet ise tajusüsteeme välja arendada.
Seejuures mainin, et tegelikult mingi ahvatlus sellise keha järele siiski tekib Razz Aga see võib ka selline saamahimu värk olla.

Ja mis puudutab Darwini teooriat, siis see on lihtsalt alt üles, ehk pool pildist (uusmarksistide värk). Teiselt poolt jookseb metaüüsiline mõju peale ja elav liik tekib nende pooluste vastastikmõjus. Seda kõike muidugi hästi jämedalt öeldes.

Edit: lisan juurde, et kuna selline vaimne taju on siiski paganlikus mõistes teisikute teema. Need aga kipuvad olema palju rohkem pooleks löödud kui ma algselt arvasin. Näiteks praegu vaatasin, et mingi tegelane, seisab mu selja taga ja paneb käe õlale. Põhimõtteliselt on ta täpselt stereotüüpse tulnuka kuju, suured mustad silmad. Sisuliselt midagi ohtlikku ta ei tee, aga lihtsalt tüütu on, kipub näperdama oma pikkade sõrmedega. Tavaliselt ajan ma ta minema, aga nüüd tahaks täpsemalt tema päritolu teada.

Siit tekib küsimus: kui minul on mingi teisik pooleks, siis kuidas nad poolikuna üldse avalduvad. Kahtlustan, et see hall ongi see sama poolik variant, sest keha on tal olemas, aga vaba tahet pole. Kuna teda lõpuni ära ei saa ajada, siis see osutab liialt personaalsele kontaktile. Nüüd kui leiaks üles mingi ära röövitud jõu ja teise poole, (mis ei avaldu kehalisel kujul) siis saaks selle tegelase normaalsel kujul taastada. Kahtlustan, et sellega saab mingi võime vabaks. Igastahes tuleb see pervert, kes inimestest tulnukaid ehitab, kuidagi üle mängida. Rolling Eyes
_________________
Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Laup Nov 14, 2015 2:46 pm    Teema: Vasta viitega

Kui ma seda teksti kirjutasin, siis lõi ka korra see tulnuka kuju ette mõtetes. Naljakas on see, et nende keha meenutab mulle delfiinide oma, keda ise hiljuti lähedalt katsuda sain. Paljudel juhtudel siiski - lugedes ühte lehte, mis annab ülevaate ufodega kohtumisest – näevad ufodega kontakti saanud inimesed, et need tegelased on põhjala inimese moodi. Lõviosa juhtudel nähakse siiski valguskera (eelkõige maapiirkondades öösel). Mu enda vanaema on ka ühte lähedalt näinud, ta pani tulisjalu jooksu, kui seda kera nägi. Seal maakodus toimub üldse aeg-ajalt kummalisi asju, eraldatud koht metsavahel.
Ma arvan, et need kerad on füüsikalised nähtused, vähemalt osaliselt ehk meie planeediga seotud. Võib- olla inimese väli või energiasammas tõmbab neid enda ligidale, kui nad mõnikord avalduvad. Samas on midagi suurlinnades, mis ei lase neil avalduda. Võimalik, et loomad näevad neid nõrgemas olekus tihedamini, kui inimene. Lisaks on olnud juhtumeid, kus kera lähedal olev inimene on saanud radioaktiivse kiirituse osaliseks, hiljem on tal põletushaavad kehal, ärritus silmades, kõht lahti jne. Nt teatud tugevusel dünaamiline magnetväli võib inimesele selliselt mõjuda (lihtsalt üks seos, mida netist leidsin). Tundub siiski, et ufo nähtused on inimeste äralõigatud minevik, mitte tegelased tulevikust.

Minu meelest see tulnukas, keda sa tajud, on küll sinuga seotud, aga mulle paistab, et ta on lõksus mingite reaalsuste vahel. Tegelikult tundub mulle, et oled ta ise enda juurde tõmmanud. Näen, et mingi sagedus on teil ühine, kus sa oma huvist käinud oled. Pildis näen infovõrgustikku, mis võib olla ka värav mingisse maailma. Minul näiteks ei tule kindlat vastust, kas tegu on su teisikuga, pigem tundub, et ta omab mingit infot, mille pealt on sul võimalik mingi oma jupp tagasi saada. Punnitan, mis ma punnitan, aga rohkem infot ei tule- mingid segajad on peal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Laup Nov 14, 2015 7:15 pm    Teema: Vasta viitega

Teemal jätkates, siis hakkasin mõtlema, miks inimesel niivõrd pikad juuksed on. Küsimus on selles, kas pikad juuksed reguleerisid kunagi efektiivsemalt aju toimimist (justkui bioloogilised elekritjuhtmed Razz ), andes aju töösse tõuke/lisaenergialaengu tänu õhus leiduvatele negatiivsetele ioonidele. Muide linnades ja siseruumides on üldiselt positiivsed ioonid õhus, mis tekitavad apaatsust, depressiooni ja mõnedel astmat, hüperaktiivsust. Täiskuu pidavat õhu positiivseid ioone täis laadima.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Nov 16, 2015 6:20 pm    Teema: Vasta viitega

Pinnapealsemast sügavamaks:

1) Evolutsiooniteooria käsitleb Maa ajalugu maksimaalselt 65 miljoni aasta jagu (ehk dinosauruste väljasuremise järgset aega: ehk dinosaurus ei arenenud inimeseks, vaid inimene toodi-loodi Maale) - detailsemalt aga vaid 1 miljoni aasta vanust aega (nö ahvist inimeseks nägemus).

2) Arengumaagid on näinud nägemusi, kus iga 65 miljoni aasta järel luuakse uus Maa-taoline planeet (kokku on taolisi planeete jadas 1008tk, ehk see ongi budistide nö "elulaine") - praeguse Universumi vanuse 13800 miljonit aastat jooksul on loodud seega 212 Maa taolist planeeti (13800/65 = 212) - ehk inimesed planeedil Maa polnud "esimesed" planeete asustanud inimkehalised olendid.

3) Kõik need mälestused Atlentisest, Lemuriast, Hüperboreast, Avalonist ja muust sarnasest ongi arengujadas olnud planeedid: ning igaühel neist on olnud inim-kehadega asustatud mõistuslik elu.

Pigem oli nii, et kunagi elasid inimesed Atlantise planeedil, ning peale planeet Atlantise hävingut kehastuti planeet Maale, ning mingil mandril (mida kutsutakse samuti Altantiseks) loodi kunagise Atlantise planeedi elukorralduse koopia (praegu Atlanti ookeani põhjast otsitav on Atlantise mandri jäänused, ning Vaikse ookeani põhjast otsitav on Lemuuria mandri jäänused, ning Põhja-Jäämerest otsitav on Hüperborea mandri jäänused).

4) Pikemas ajas on Elulille muster nö "muutuv suurus" (nagu kaleidoskoop, mis keerates värvi-laike vahetab).

Näiteks Hüperborea ajastul elasid liit-soolised inimesed (meheks-naiseks jagunemist polnud) - see aga tähendab, et Elulilles polnud veel 18-süsteemi (mees & nais komponendid) - see aga tähendab, et siis oli Elulill hoopis teistsugune (isegi kuldverelise 8-nd süsteemi ja raktobleeri 6-nd süsteemi polnud veel Elulilles: ehk Noolekest polnud veel loodud - küll aga olid kaose poolelt Elulilles 28, 32, 41 süsteem, ning korra poolelt 4, 3, 24 süsteem: vt kookoni tabelist tulenevaid Elulille süsteeme).

5) Veelgi suuremas ajaskaalas on olnud mitmeid eelnevaid Elulaineid (1008 planeeti x 65 miljonit aastat): näiteks reptikad tunduvad pärit olevat eelmisest Elulainest.

6) Ning kõik need Elulained koos oma lihalike kehadega on Elulilles keerlemised: st kehatu vaimolend (tervikolemus, ehk igavikuline vaim rahvakeeles) läheb igavikulisest-ajatust nullreaalsusest ajalisse-pooluselisse maailma.

Väljendudes budistlikes terminites, saab Elulill asuda maksimaalselt Budhi tasandis (mille tipus asub Noolekese ülim olend "värviline", ehk taevane keiser) - kuid olendite igavikuline & kehatu tervikolemus asub tasand kõrgemas Atma tasandis (Noolekse terminites on see "null-reaalsus", kuid seal toimuva nägemine on tema taolise "Elulille farmeri" jaoks lukus).

Arengumaagide kõrgemad hüperruumid (9-12) peaks asuma budistide Atma tasandis (mis on valguslik: ehk arenenum olend kiirgab rohkem valgust, kui vähem arenenum olend), ning NewAge kõrgemad tihedused (9D - 14D) peaks asuma Atma tasandis - st sellistel kõrgetel tasanditel pole mingit meheks-naiseks jagunemist, ning kõik olendid peaks seal olema igavikulised.
Ning Atma tasandist (kus asuv tervikolemus = igavikuline vaim) veelgi kõrgemal asub Anupadaki tasand ja Adi tasand, kuid need on inimeste olemuses esindatud vaid iduna (vaid alg-loojalikel Kõiksete Isade taolistel tegelastel on taolised tasandid täidetud: st midagi tervikolemusest veelgi peenemat).

-----

Taolise avarama nägemuse valguses on Darwin nagu ta on: ehk lollide inimeste lollid nägemused.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Urki
Arengumaag


Liitunud: 9 Juul 2010
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Teis Nov 17, 2015 2:42 am    Teema: Vasta viitega

Faxaros kirjutas:
/../
Ja mis puudutab Darwini teooriat, siis see on lihtsalt alt üles, ehk pool pildist (uusmarksistide värk). Teiselt poolt jookseb metaüüsiline mõju peale ja elav liik tekib nende pooluste vastastikmõjus. Seda kõike muidugi hästi jämedalt öeldes.


Köhatan korra igaks juhuks.
Minu jaoks eksisteerib kaks nii sisult kui ka vormilt täiesti erinevat asja:
1.) "Darwini teooria", mis on teatud egregoris pakutav infoväli ning mis koosneb kahtlase väärtusega järeldustest ja mürast, meenutades oma ülesehituselt veidi EV Põhiseaduse uut kommenteeritud väljaannet; ning
2.) raamat "Liikide tekkimisest", välja antud Londonis 1859. aastal ja kirjutatud kellegi briti teadlase poolt, olles yks vägagi autentne ja lugemise naudingut pakkuv teos.

See raamat põhineb kahjuks faktidele ning arvatavasti Teatud Seltskonnale EI MEELDI eest ega takka taoline pühaduse teotus. Mõni aasta varem oleks see mees istunud härrade Kopernikus'e ja Galilei'ga samal pingil.


Viimati muutis seda Urki (Reede Dets 18, 2015 9:43 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Faxaros
Parasiit


Liitunud: 15 Juun 2004
Postitusi: 621
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Nov 18, 2015 7:47 pm    Teema: Vasta viitega

Vahepeal niisama remargi korras kommenteerin isiklikku teadmist/teadmatust hüperruumide ja olemasolevate kirjeldajate teemal.

Esiteks, eriti huvitab mind see, kuidas new Age suudab kirjeldada tasandeid 9 kuni 14. Ehk kuidas neil see õnnestus?

Võtame, kasvõi selle, et väga tugev filosoof, kes sisuliselt peaks suutma õpetuse või koolkonna luua. Peaks opereerima neljandas hüperruumis astmel 3. (eeldame, et iga hüperruum jaguneb neljaks alamastmeks)
Nt: Aristotelese opereerimise tase, mida ta peegeldab oma teooriates.

Neljas hüperruum aste 4. on sisuliselt kaoseteooria rakendus. Seejuures ei ole mõeldud mitte kaoseteooriat, mille analüüsimiseks sa kasutat statistilisi meetodeid, vaid sa põhimõtteliselt mõistadki kaost. St teaduvstada lõputult omavahelisi interaktsiooniahelaid ja teha nende põhjal ennustusi. Sisuliselt su teadvus leiab süstemaatilise struktuuri igast kaosest.

Alles nüüd peaksime jõudma viiendasse hüperruumi. Kui me üritame viiendat mõista altpoolt, siis me hakkame tajuma semiosfääre. Kes aga ise reaalselt jõuab sinna astmesse, siis suudab ta juba ümber defineerida semiosfääride mustreid. Viiendasse jõudmiseks ületatakse oma ego, seejärel lahterdatakse see alamkomponentideks. Nende alamkomponentide omavaheline kommunikatsioon projekteeritakse uue semiosfääri ehituseks. Seejuures pole see enam individuaalne protsess, kuna tekib nn metamina, mis on sisemaailma kommunikatsiooni ekvivalent semiosfääris.

Võtame näiteks viienda astmed. [võib olla nihkes või mõni asi ka vahetuses, sest pole pikalt kontrollimisega tegelenud]
Aste I, loome ühiskonda sakraalsed väärtused. (kehtivad igal pool, ka ilmalikus ruumis) Kõik konnotatiivsed tähendused, mis sul mõistetega kaasa tulevad. Ka tõetunnetuse muutmine ja illusioonid. Kultusfilmis Maatriks kujutatu.
Aste II, loome narratiivid (ühiskonda uue mütoloogia, jumalate, panteonite ehitamine) Narratiiv annab vastuse küsimusele, mida sakraalsete või mittesakraalsete väärtusega teha. Elu mõte, pühadus jne...
Aste III, loome moraali (ka karma ja saatus) Sekkumine inimeste tahtelistesse protsessidesse ühiskondliku korralduse säilimiseks, õigluskäsitlus.
Aste IV, (ei saa aru)

Siit edasi ja arvestades kui keerukas on juba kuues (Sisuliselt defineerime ajastule suuna, omaette orientiiri) või seitsmes ja kaheksas...

Ja nüüd hüpates tagasi tavamaailma, kuidas kuramus need New-Age tüübid 14 astet kirjeldasid? Razz
_________________
Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Nov 20, 2015 12:56 pm    Teema: Vasta viitega

Otsisin need "2012 maailmalõpu eelsed" NewAge õpetused üles, ning vaatasin järgi: NewAge 7D tihedus on füüsilise keha täielik ühendus tervikolemusega (igavikulise vaimuga), ehk sama kui budistide atma tasand - 4D, 5D ja 6D tihedused on "midagi enamat" kui tavarealsuse 3D keha, st erinevad ühendused eeterlike,astraalsete ja kristalliliste kihtideda, ehk midagi sellsit kui budistide Budhi tasand, ning Noolekese kõrgemad arengutasandid (loojast värviliseni) - 8D ja kõrgemad tihedused on nö "tervikolemuste kobarad", ehk olendid kes tegutsevad ühise eesmärgi nimel (tavaliste inimeste peredes ei suuda isegi mees & naine ühist keelt leida, ning erinevad õpetlased-gurud-koolkonnad ei seedi üksteist: kuid 8D ja kõrgmates tihedustes on taolisest väiklusest üle saadud üha suurenevas mastaabis): budistidel peaks sellele vastama Anupadaki ja Adi tasandid (nö "algsete loojate" tasandid, mis on veelgi peenemad kui tervikolemus).

Aga NewAge tegelased pole seda kõike ju ise näinud-tajunud, nad vaid kanaldavad mingite olendite (ilmselt seene, ehk lendaja) tekste (sarnaselt loeb tele-diktor ette poliit-tagatubade tekste, ning ka jeesus rääkis seda mida kõrgemad olendid talle kõrva sosistasid).
Pigem on üldine inimeste taseme tõus tinginud selle, et piibli täienduseks kanaldati Urantia Raamat, ning sama mustri põhjal on kanaldatud ka NewAge tiheheduste 4D-14D kirjeldused: kõik ikka selleks, et inimesed oma peaga ei mõtleks-otsiks, vaid tarbiks olemasolevat seene-vaimsust. Minusugused üritavad aga siduda erinevate õpetuste sarnaseid tasandeid ja tuua nii välja "tühjad kohad" (a'la budistide Anupadaki ja Adi tasanditele peaks vastama mingid NewAge tihedused 15D-30D ja Arengumaagide hüperruumid 13-24, kuid neist pole seni veel kuskil juttu olnud).

------

Mis aga puudutab tervikolemusega (igavikulise vaimuga) seonduvat, siis mõnedel inimestel on vastavad kanalid-ühendused lahti (a'la kirjanikule tuli vaim peale"), ning nad suudavad kirjeldada seda, mis asub tervikolemuste-vaimude maailmas, ehk budistide Atma tasandis (meheks-naiseks jagunemist seal pole, Elulille seal pole, ego seal pole, aega ja ruumi seal pole - kuid hetkega saab seal enda olemust viia mistahes maailmakõiksuse punkti, ning kõik mõtted-soovid täituvad seal hetkega, teisi tajutakse valguslike helendavate niitide kogumikuna, jne).

Näiteks mina suudan taolistel teemadel arutleda, kuid Noolekesel viskab taolise "värvilisest kõrgema" teema peale bloki ette (miks selliseid teemasid arutada, mis on üle võlli) - kui aga lähtuda hüpoteesist, et Nooleke on elulilles majandav "farmer", siis saab selgeks miks ta värvilisest kõrgemaid ja Elulillest väljaspool asuvaid teemasid väldib (farmiloomad põgeneks laudast ära, kui teaks et ka väljaspool Elulille on võimalik lihalik elu).

Faxaros eeldab, et kui kõrgetest tasanditest rääkida, siis peakas nad täiesti selged-tajutavad olema - samas on võimalik taolisi teemasid käsitleda ka tasandis "primka-elementaal", st tuua välja vaid kõige olulisemad detailid (mis laadi tegevused seal toimuvad: a'la kujuteldamatutes kõrgustes asuvad "algsed loojad" ei tegele ilmselgelt süütevedeliku-odeklonni manustamisega umbjoobe saavutamise eesmärgil, vaid tegelevad pigem "lahti rullumata loomisega", ehk panevad paika üldiseid arengusuundi maailmakõiksuse arengus).

Näiteks ei suuda ma kirja panna kõiki Elulille 248-t kiirt koos alamkiirte ja nende edasiste jagunemistega - kuid tervikolemuse poolt vaadatuna on Elulill parasiitlik süsteem (Castaneda kotkas peaks olema kas Planeedi või Elulille analoog): Elulill võtab tervikolemusest lähtuva valguse endasse (laan oli vist arengumaagide mõiste taolise kõrge jagunemata kiirtekimbu kohta), kuid vastu annab vaid mingi lahja lurri (a'la seks tervikolemuse tasandil seisneb uute tervikolemuste loomises, kuid seks maises Elulilles seisneb uute lihakehade loomises keda "asustavad" juba olemasolevad tervikolemused, ning religioonid võtavad munkadelt sellegi).

Ehk isegi hägune kirjeldus vaatega tervikolemuse (Atma tasandi) poolt näitab armutult kätte nõrkused mis asuvad tase madalamas Budhi tasandis (Elulille puudused) - siit ka minu sügav veendumus, et parem vaata maailma tase kõrgemalt läbi primka silmade, kui ole tase madalamal asuv võimekas maag (ehk parem ole kuningate loll õpilane, kui lollide kuningas).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Faxaros
Parasiit


Liitunud: 15 Juun 2004
Postitusi: 621
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2015 3:09 am    Teema: Vasta viitega

Ok, põhimõtteliselt kahtlustasin ise kah, et tegu on kõrgema astme projektsiooniga alla.

Siiski, kuna juba inimese ja looma maailmakogemus on mõõdetamatult erinev. Siis ülemise alla projekteerimine on nagu pimedale värvide seletamine. Nii kirjeldadakse maailma ainult oma ebatäiuslikkuse tasemelt. Seejuures arengu seisukohast on õpitav see aste mis järgneb vahetult sellele, mis sul endal pagasiga juba all on. Ülejärgmine läheb juba liialt illusoorseks, esimesest klassist kohe kümnendasse ei hüppa.

Asi viitab sellele, et elulillest välja astumine on sellega vastasmõjude kaotamine. Hakatakse nö mungaks/üksiklaseks. Sellega tekib see probleem, et ega seal suurt arengulist liikumist kuhugi ei ole v.a. piiratud spektris. Ise-enesest võib ju mingi järgmise kontseptsiooni kõrgematest tasanditest selgeks õppida, aga asi ei jõua läbitöödeldud kogemuseks.

Aga samas need, kes pidevalt elulille protsessidesse sekkuvad, ka arenevad. Nad õpivad kogema, valitsema, orjama, ennast maha müüma, maha müüdut jälle tagasi võtma jne... Ühesõnaga need kes kogu selle jandi, vati ja vile läbi on teinud ja seejuures ka ellu jäänud, on lõpuks ainsad kõige efektiivsemad tegelased selle nn elulille kukutamiseks või ümber disainimiseks.

Siin saaks seda sama idamaade õpetuste analoogi viljeleda, kus head poisid astuvad ära nirvaanasse või mok¹asse (seejuures eriti teadmata millega on tegu), pahad poisid ei taha nirvaanasse minna, on saamahimulised ja istuvad sansaaras kinni. Aga lõpuks tuleb keegi kes kukutab Yama enda ja võtab eluratta oma valdusesse. Nii võib tekkida hoopis kolmas, maha vaikitud narratiiv.
_________________
Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Maailma ülesehitus, füüsika Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group