Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

59.alfakeha, alfaemand, raha

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Sept 07, 2015 11:20 am    Teema: 59.alfakeha, alfaemand, raha Vasta viitega



Teemaks:
*Alfakeha muudab looduse ressursi siseressursiks, millest saab teha midagi uut.
*Alfaemand on teotahtelise mehe orjastanud naine, läbi kelle loodusenergia parasiitsüsteemile söödavaks muudetakse.
*Raha sees olev superseene mürk, mis muudab inimese biorobotiks.



3 tasandit:
Alfa - luuakse ehituskivid (väärtushinnangud, tõlkemehhanismid, baasmõisted). Nt teadmine, kuidas teha toormaterjalist sisepõlemismootoriga sõiduk.
Beeta– ehitatakse nendest ehituskividest objekte. Nt firma, mis toodab busse.
Gamma – kasutatakse neid objekte. Nt bussijuht.

Tõelist alfat inimühiskond ei näe. Aimdus on beeta tasandist. Nähakse gamma tasandit.
Arengumaagia alustab alfa tasandist. Pole mõtet rääkida beetast, kui ehituskivid on parasiitlikust materjalist. Kui ehituskivid on parasiitlikud, siis toodetakse sõnnikut. Kala hakkab haisema peast.

Loodus annab meile ressursi – nt päikeseenergia. Meil on küll palju energiat, ent ometi on energiakriis – nt ostame kalli raha eest benssini. Alfa on materjali allikas - muudab looduse ressursi siseressursiks, millest saab teha midagi uut. Ressursiallikas luuakse meeskonnatööna.

Alfatasandil ei ole indiviidi, on alfakeha. Tuumaks on üks mees, kes tõmbab alfatasandile 4 naist (mõistuse, vaimu, hinge ja teadvuse nurga pealt) ja need omakorda tõmbavad alfatasandile 3 meest (väikese, suure ja kõrgema mina pealt). Ristkorrutisena tekib alfatasandile 12 alfaenergiat.

Mehe tingimus, et saada alfaks – hoiak või elustiil, et naine ei ole mitte eesmärk, vaid vahend. Kui naine on eesmärk, jääb mees mulli kinni ja ei saavuta loodusega kontakti.

Naise tingimus, et saada oomegaks – tahab teenida mehe eesmärki/maailmanägemust. Oluline on, et teenima peab MEEST, mitte lihtsalt nokukandjast jobu. Suss istub teise naise mullis ja kui naine omaarust teenib meest, siis tegelikult teenib ta teist naist. Reaalne praktika on see, et naised ei taha teenida meest ja korralikke mehi pole.


Iseseisvus tähendab seda, et oled kontaktis loodusega, kanal voolab ja sina tõmbad selle meeskonda. Terve maailm on täis inimesi, kes tahavad hüvesid, aga vihkavad inimesi ehk meeskonnatööd. Parasiitsüsteem on lahendanud küsimuse, kuidas saada hüve ilma töötegijat tasustamata:
Biorobot – ta ei tarbi, ei suuda mõelda, ei mõista, tema tunnet juhib jumal. Ta ei tea, mida ta tahab, aga rühib muudkui kindlalt edasi. Ãœhiskond tapab meie inimlikkuse, jätab ainult kesta.
Inimesed, kes räägivad, et ajavad oma asja ja ei kuulu kuhugi, on aga parasiidid (üksinda ei looda ressursse). Nad tahavad segamatult omaette tarbida.

Looduse järgi oleme meesprintsiibilised, ühiskond on meil naisprintsiibiline:
Alfanaine on naine, kes on suutnud asjaliku mehe orjastada ja teenib ühiskonna hüve. Mees on tema jaoks teenindav personal. Ta tõmbab mulli teotahtelise mehe, et saada täiuslikuks – näeme püramiidämblikena. Läbi alfanaise muudetakse loodusenergia parasiitsüsteemile söödavaks. Nad kujutavad ette, et on iseseisvad ja sõltumatud. Alfanaine on oma jumalikkuse maha müünud ja võtnud süsteemi kõrgema mina sisse.

Kui naine tahab olla mehe jaoks kõik suhtevormid (kire-, väe-, armastus- ja platooniline suhe), siis on ta alfanaine – tahab, et mees pühendaks ennast täielikult temale ja peab ennast mehest kõrgemaks. Mehed teenivad naisi, kuna peavad neid ressursi allikaks. Aga see ressurss on sõnnik. Kui hakkad sellest midagi ehitama, siis tuleb süsteemile kasulik õudus välja. Alfaemane mõtleb: "Mina olen toit ja allikas ja mind peab teenima." Reaalselt ei saa see naine aga muud kasu kui head enesetunnet. Ajajooksul jääb alfanaisest järgi vaid kest – ta taandareneb ja läheb lõhki.


3 tervisele ohtlikku asja, mis meid sisemiselt tapavad (tapavad jumalikkuse):
*Väärisiksus – mängid kedagi teist, ei ole mina ise. Nt oled sündinud naisena, aga tahad olla mees. Väärisik tapab meie sisu, meie inimlikkuse, võtab kaitse.
*Varjud – poliitlilised mängud.
*Raha – raha on üks alfaenergiatest, kuhu on pandud superseene võnge ehk mürk sisse. Raha energia on kõrgema mina ehk jumalikkuse avaldumine. Jumalikkus tähendab, et suudad määratleda, kehtestada. Mis tunde annab raha inimesele? Baastunne on jumalikkus – oled boss, jumal, võid kõike teha. See on aga ainult tunne. Tegelikult tapab raha meie jumalikkuse ja muudab biorobotiks. Inimesed ei valitse oma raha – ostetakse mitte seda, mida nad vajatakse, vaid seda, mida reklaamitakse.

Inimeste mürgitaluvus on erinev - mõne tapab üks kogus, teise tapab väiksem kogus. Tapmine hakkab sellest, et inimene muutub, kui saab teatud koguse raha. Muutumine näitab, et oled mürki saanud. Öeldakse, et raha muudab inimest – ta läheb ülbeks, kapriisseks. Kui raha on, hakkab inimene mõtlema mugavuse spektris - mina enam tööd ei tee, ja nii tapab ta hingeosa endas.

Raha sees olevast mürgist saab lahti kahel viisil: saades elavaks surnuks (tapetud tundeteisk) või makstes kümnist (annetad umbes üks kümnendik oma palgast).


Viimati muutis seda Hella (Teis Sept 29, 2015 1:03 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Sept 11, 2015 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

Superseen on naisenergia, ning ta vajab mees-energia põhist ühiskonnada, et valitseda.

Kui ühiskond oleks naisenergia-põhine, siis superseen ei saaks valitseda (naine ei saa teise naise energiat tarbida, naine saab mehe energiat tarbida).

Seega on arusaam "alfaemandast" (naine, kes annab mehe energia seenele) kuidagi logisev ja eksitav: seen valitseb läbi meeste, mitte läbi naiste (ehk seen saab meeste energia kätte ilma naistetagi, st alfaemandat pole vaja, st alfaemand on pigem segav faktor kuna naine ei saa naist tarbida).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group