Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

m6ttes r22kimine

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
siux44



Liitunud: 25 Nov 2007
Postitusi: 8

PostitusPostitatud: Püh Märts 22, 2015 12:21 am    Teema: m6ttes r22kimine Vasta viitega

Kas keegi oskab öelda, miks on nii, et teine isik kuuleb seda juttu, mida mõttes räägin (füüsiliselt ei räägi sellel hetkel)?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 29, 2015 9:56 am    Teema: Vasta viitega

siux44 kirjutas:
Millise sünnidiili rassi alla kõige tõenäolisemalt erakud kuuluvad? Kas eraklikuks jäädakse kogu kehastuseks?


Hei!
Mina ei olnud märganud sinu seda eelmist postitust ja ühtlasi kasutan võimalust ja kirjutan oma vastuse siin ka sinu eilsele postitusele, mille tõin ära tsitaadina:

See, et teised kuulevad juttu, mida mõttes räägid, on seotud mentaalväljadega. Vt mõistet "superseen".
Minu kogemused näitavad seda, et kui keegi mõtleb väga standardsel viisil, siis on võimalik tema mõtteid lugeda. Originaalset analüüsivat aktiivmõtlemist on raske teada saada. Inimesed kipuvad reageerima teatud asjadele standardse emotsiooniga ja sealt edasi standardse mõttevooluga. Küsimus ongi reageeringutes. See, kes oma reageeringuid juhtida ei suuda, on vaimselt ori. Arengumaagid teevad tööd, et luua vaimsus, mille abil inimene oleks vaimselt vaba.
Teine asi on veel see, et kui üks inimene mõtleb teisest inimesest, siis tunneb teine inimene seda nii, et tema peale mõtleja tuleb talle kogu aeg mõttesse. See võib väga piinav olla. Siis on vaja natuke fantaasiamaailma kasutada ja suhelda selle inimesega - teha talle midagi selgeks, panna ta oma mõtetes paika. Pärast füüsiliselt kohtudes võibki see teine inimene tunda nagu sa oleks tema mõtteid lugenud, sest sinus endas on tema suhtes muudatus toimunud. Ja selle tõttu peab ka tema endas midagi muutma. See on juba vaimsus ehk nähtamatud vastasmõjud, mida füüsiliselt muuta ei saa.


Eraklikkus pole otseselt sünnidiilidega seotud. Orjadiilid on arvatavasti teema, mida Tokroda tulevikus veel paremini avab.
Eraklik on inimene, kes on astunud välja ühiskonnast. Tal on oma mina ja ühiskond ei lase sellel avalduda. Ta ei ole nõus ennast ohverdama, et kuuluda ühiskonda. See oma mina on tegelikult eraku tugevus, sest ühiskond koosneb auklikest inimestest. Sellepärast ongi olemas arengumaagide maailm, et võimaldada ühistegevust, koosolemist ja arengut inimestele, kes tahavad olla tõeliselt nemad ise. Sest on asju, mida inimene üksinda ei suuda ja paratamatult tuleb teatud valdkondades meil kõigil teiste inimestega koostööd teha.
Loe samal teemal ka Getteri blogist: http://hannesvanakyla.blogspot.com/2015/08/definitsioonid-hoolitsemine-kollaps-ja.html
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Aug 29, 2015 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

Mõtete selgeltkuulmine peaks ikka teiste (kuulvate) inimeste nö "tundlikusest" sõltuma.

Näiteks martinvällikud ja muud pseudo-skeptikud ei kuuleks põhimõtteliselt Sinu mõtteid, kuna nad välistavad kõik meeltevälised tajud.

Kui aga sajad inimesed tänavalt kuulevad Sinu mõtteid, siis suudad oma mentaalvälju väga tugevalt nö "välja kiirata".

------

Üsna levinud on nö "korduma kippuvate küsimuste" vastuste salvestamine mentaalväljadesse (väljalise info lugemine): a'la vaatad kunstnik-nõiale silma, ning saad hetkega vastused oma vaimusilma enamlevinud küsimustele (sajad küsimused-vastused hetkega, st midagi filmi laadset) - kuid spetsiifilistele küsimustele nii vastust ei saa.

Minul on selline kogemus NLiidu aja lõpust, kui ravivaid ja kõnelevaid pilte joonistanud kunstnik Viktor suutis hetkelise "silma vaatamisega" edasi anda kümnete võimalike küsimuste vastused (millise nurga alt ja millise fookusega tema pilte vaadata, et nad nö "rääkima hakkaks").

-----

Kuid välja ütlemata mõtete selgeltkuulmine peaks olema "telepaatia" - ilmselt leiduks paljusid, kes taolist kogemust kogeda sooviks.

Mina olen oma mõtteid suutnud "kuuldavaks" teha vaid äärmiselt tundlikele inimestele: a'la vaimsuse massiüritustel olev kaardimoor, keda silmanurgast vaadates mõtlesin "isegi kaardimoorid on siia roninud", ning vastuseks sain hetkega nö "tigeda pilgu".

------

Mitu mõtet või sõna Sa niimodi suudad minuti jooksul sõnatult edasi anda?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group