Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas m66ta armastust?

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Hella valgussähvatused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Juul 15, 2015 1:07 pm    Teema: Kuidas m66ta armastust? Vasta viitega

Tokroda andis igale paganale individuaalse kodutöö, mille peame suvekokukal ette kandma. Igaüks teeb nii hästi või vaimukalt kui oskab. Mina otsustasin oma praegused tulemused juba siia kirja panna:

Kui tahted on paralleelsed, teineteist täiustavad, toetavad, siis on meil tegemist armastusega. Kui tahted ristuvad ehk ühe tahe tapab teise tahte ja vastupidi, siis on meil tegemist vaenlasega.

Armastust võib näha kolmes astmes:
Väike mina: Õnnetunde armastus - austuse põhised suhted beebide/väikelastega, loomade, taimede ja asjadega;
Suur mina: Mõrvamise armastus - eeskuju põhised vanem&laps andmise/võtmise suhted, inimlikkuse tapmine parasiitluse teel;
Kõrgem mina: Änksi armastus - jumalikkuse põhised täiskasvanud mees&naise suhted.

Kõik 3 tüüpi eksisteerivad ka mees-naise suhtes.
Kui defineerida, et armastus on inimese jumalikkuse või olemuse areng läbi avaldumise, siis saabki antud mõõdupuu peal vaadelda, kui palju kasutatav armastuse vorm antud inimesega meie jumalikkusel laseb avalduda. Kui me tahaksime ühe inimesega jumalikkuse avaldumise põhist armastust, aga reaalselt pole kumbki osapool veel sisemiselt täiskasvanuks saanud, siis saamegi mõõta armastuse määra väiksemaks - nt suure mina või väikese mina peale. Parasiitlikul juhul käib siis energia kantimine, looduslikul juhul aga täiskasvanuks kasvamine.

Õnnetunde armastuses ei puutu tahted omavahel kokku. Ei olda teadlikud teineteise tahtest. Siin on hea teises ennast näha ja läbi selle iseendaga suhelda. Teise tahte mõistmine lõpetab suhte. Õnnetunde armastus on täis õnnestavaid usalduslikke päikselisi naeratusi, truudust, ustavust, sõbralikkust. Olemus selles avaneda ei saa. Parasiitlikul juhul on see selline vormiteenimise suhe, kus mäng käib energia peale: kes näitab oma haavatavust, on kaotaja.
Õnnetunde armastuse peale on ehitatud parasiitlik emmede maailm. Kui inimene mõtleb ennast tähtsustava ja suureks pidava emotsiooniga, et "tänu minule seisab maailm koos", siis elab ta emmede maailmas. Õnnetunde armastuses on tõesti üks pool, kes on võtnud endale mingid kohustused, et võimaldada teise poolel elu temaga samas maailmas. Aga see pole teise poole sisemiste tahetega seotud. Nt pole beebi sisemine soov, et tema mähkmeid vahetataks või asjade sisemine soov, et nendelt tolmu pühitaks või lemmikloomade sisemine soov, et neid vaktsineeritaks ja kirburohtu antaks vms. Ja loomulikult garanteerib üks pool toite, aga see pole teise poole sisemise soovi rahuldamine, vaid suhtes eksisteerimise loomulik osa. Teise rahulolu ja naeratus ongi see, mis suhtesse õnne ja naudingut toob.

Mõrvamise armastuses toimub teise tahete teenimine. Kui õnnetunde armastuses andis üks pool teisele naeratuse ja rahulolu eest temale eksistentsiks vajaliku, siis siin peavad mõlemad koostööna teise olemusest tulevaid tahteid teenima. Ka siin on üks pool võtja ja teine pool andja. Võtta saab siis, kui teenid andja tahteid. Anda saab siis, kui teenid võtja tahteid. Selle peale on ehitatud parasiitlik naiste maailm. Kui inimene mõtleb väga ennasthaletseva emotsiooniga "oh mina vaene kannataja - minu kannatused on maailmas kõige olulisemad", siis elab ta parasiitlikus naiste maailmas. Jah, kui inimene on veel laps ja vanem talle liiga teeb, siis ta ongi reaalselt kannataja. Täiskasvanuna peab iga inimene aga vastutama temaga toimuva eest. Mõrvamise armastuses otsitaksegi seda nn kaotatud paradiisi, kus keegi kõik sinu eest ära tegi ja vastutas sinu elu eest. Parasiitlikul juhul käib mäng selle peale, kui kaua usub andja pool, et võtja on inimlik inimene, kes teda mõistab ja temast hoolib. Ta annab usuga, et võtja pool annaks hädas temale samuti, kui tal oleks. Võtja poole reaalsus on aga see, et kõigepealt tühjendame sinu toidukukru ja siis söön mina enda omast. Nõnda toimubki selline suht mõttetu tsirkus, kus andja ei jõua oma suure töökoorma ja eneseohverduste all kunagi selleni, et tuua välja enda olemusest tulenevad tahted. Võtja jällegi ei avalda enda tõelisi olemusest tulenevaid tahteid, kuna peaks ta ise tegema seda, mida andja tema eest juba ära teeb, kuna andja on ametis tema tõelise tahte rahuldamisega.

Änksi armastuses teenivad inimesed oma olemusest ehk jumalikkusest tulenevaid tahteid ehk täidavad unistusi. See on see armastus, mis annab jõudu teha pikaajaliselt absurdsena näivaid suuri pingutusi. See on see armastus, kus saab olla parem, kui sa muidu oleksid. See on see armastus, kus kahe inimese tahted teineteist täiustavad - kus on ühel lohk, seal on teisel muhk ja vastupidi. Änksi armasus tekitab tunde nagu keeksid sisemiselt rõõmust ja mitte miski ei tundu raske - ei füüsiliselt rasked pingutused, ei poolik elukeskkond. Elu läheb paremaks, kvaliteet tõuseb - sa tegutsed ja pingutad füüsiliselt pidevalt, aga kuna sa sisemiselt rõõmust keed, siis nagu ei märkagi selles mingsugust raskust. Põhjus, miks nii saab sündida, peitub selles, et änksi armastuses kaks kõike sisaldavat antireaalsuse osakest üheks tervikuks ja toimub plahvatus, mis tekitab määratult suure potensiaali. See potensiaal ongi see änks, mille pealt inimene hakkab teostama oma unistusi. Selle änksi tõttu saabki avalduda meie jumalikkus. Tulemusena saame me tunda rõõmu edukast teostusest. Änksi armastuse tunneb ära, kui teisega kokku saades tekib nii tugev äratundmise rõõm, et kogu su elu muutub loogiliselt sellesse hetke jõudmise teekonnaks. See ongi nii, sest kogu töö, mida oled seni antireaalsuses teinud, saabki hakata väljenduma pärast seda murdepunkti reaalsuses. Kui seni olid sa arenenud mitmekesisuse pilvest ühtse terviku poole, siis nüüd sünnib sinu jumalikkus ühe tervikuna ja hakkab arenema mitmekesistumise poole.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Juul 25, 2015 12:40 pm    Teema: Vasta viitega

Enne kui midagi "mõõtma" hakata, tuleks mõõdetav objekt (antud juhul armastus) ära defineerida.

Mina defineeriks armastuse kui "toitumise", ehk peen-energia suunatud voolu.

Näiteid:
1) Armastan erinevaid looduse tahke (vete vulinat, puude kohinat, liiva sahinat, jne) - sisu poolest on tegu toitumisega looduses olevatest peen-energiatest.
2) Armastan erinevate kirjanike loomingut (Tammsaare, Balzak, Lenin, Harry Potter, jne) - jällegi on tegu on oma vaimu toitmisega lemmik-kirjanike poolt loodud peen-energiatega.
3) Armastan erinevaid toite (India toit, Hiina toit, mulgipudru, mäda-heeringas, McPrügi, jne) - siin on tegu silmaga nähtava toitumisega, kus oma lemmiktoidu abil üritatakse kompenseerida neid tühimike, mida enda olemus luua-täita ei suuda.
4) Mehe ja naise vaheline armastus - jällegi on tegu toitumisega: mees toitub naise oskusest kodu kaunistada, ning naine toitub mehe oskusest naela seina lüüa (kui vastavad oskused selged, st suudetakse kõike seda ise teha, siis kaob ka armastus: milleks võtta-toituda teiselt, kui saab ka ise luua - seetõttu naised ei tahagi et mehed näeks kuidas nad naistetöid teevad ja mehed ei taha et naised näeks kuidas mehed mehetöid teevad: kui vastaspool selle selgeks saab, siis kaob ka tõmme-armastus-toitumine).
5) Ning ka ainu-jumala-religioonid "armastavad" teid kõiki (a'la jeesus armastab teid kõiki = toitub teist kõigist) - sellega ütlevad nad ju otse ära, et nad on parasiitsüsteem, kes üritab kõigilt midagi näpsata (a'la võtame tuhandetelt Eesti ristiusklikelt, kuid tagasi anname vaid näpuotsaga kaika-lainede taoliste ristiusu-ravitsejate kaudu).

Kuid lapsi ei tohi armastada, st toituda laste peen-energiast - lastest tuleb hoolida (st laste areng ja elukäik peaks vanematele korda minema, kuid laste elujõust ei tohiks toituda).
Näide: vana-vanemad tulevad vastsündinud lapse-last vaatama ja väidavad "ta on nii armas" - sisu poolest ammutavad elujõust tühjad vana-vanemad lapselt ülevoolavat elujõudu, ehk taolise "armastuse" näol on tegu pesuehtsa vampiirlusega, ning taolised vana-vanemad tuleks luua-varrega minema ajada!


---------

Nüüd kus armastuse = toitumise olemus on lahti seletatud, saaks hakata tegelema sellega, kuidas armastust mõõta.

I lähendus (kõige olulisem):

Võtame näiteks keskmise tasemega naise (inimkehas looma-inimese tasemel olija, st oma arenguga 3. - 4. hüperruumis oleva tervikolemuse):
1) Madalamast mehest (inimkehas taim) pole tal midagi võtta, ning armastust=toitumist pole.
2) Sama tasemega mehest on tal üht-teist võtta, ning mingi armastus-toitumine on.
3) Tase kõrgemast mehest (inimkehas looja-jõud) on tal väga palju võtta, ning armastust toitumist on väga palju (istub nagu takjas mehe juures ja muudki armastab).

Ehk tasemete erinevus mõjutab väga tugevalt armastuse = toitumise hulka, ning sellega peaks arvestama esimeses lähenduses.

II lähendus (täpsustused):

Vaatame eelmise näite naist, kuid kitsendame tema olemust 96-süsteemi põhise varjude olemusrassi energeetikaga (taoline kaose-naine otsib vaid korra-mehi) - ning paneme talle kõrvale sama tasemega (inimkehas loom-inimene) mehe.
1) Kõige suurem armastus oleks tal 20-süsteemi putukate olemusrassi mehe vastu (nii toidavad 96-süsteemi oskused-võimalused 20-süsteemi baasreegleid ja vastupidi, ehk ollakse üksteise jaoks "söödavad").
2) Veidi väiksem armastus oleks tal 5-süsteemi lillelaps olemusrassi mehe vastu (kuna tegu on lähedal asuvate energeetikatega, siis mingit osa saab kuidagi kasutada, kuid "solgi maitse" jääb juurde).
3) Veelgi väiksem armastus oleks tal 12-süsteemi sägade olemusrassi mehega (siin pole praktiliselt mingit haakuvust, kuna energeetikad asuvad juba piisavalt kaugel).
4) Veelgi kaugemal asuvate peajalgsete, raktobleeride ja punastega puuduks täielikult armastus, ehk energeetikad poleks üldse vastastiku "söödavad", ning mingit armastust ei esineks (päriselus on ju kah nii, et mõni tundub vaatamata sarnasele tasemel nii tühi ja mõttetu olevat: see ongi olemusrasside, ehk üldisemalt elulille mustrist tulenev energeetiline sobimatus).
Kohalikud rassid on segu olemusrasside energeetikast, ning nende juures on veidi keerukam taolist selget pilti välja tuua (st paljud inimesed kohalikest rassidest pole valinud kindlat olemusrassi teed-energeetikat).

Ehk olemusrassid ja elulille mustri energeetika mõjutub armastuse = toitumise hulka.

III lähendus.

Edasi tulevad juba alamsüsteemide põhised sobivused.

Näiteks siin foorumis on mõned naised ahhetanud sellest kuidas nad üritavad leida 20-süsteemi põhiseid "rohelise ülekandeliini" mehi.


IV lähendus ja kõrgemad.

Alamsüsteemide alamsüsteemid, jne.

------

Ühesõnaga peaks toimiv ja kooskõlaline armastuse mõõtmise "valem" olema mitme tasandiline, ning arvestama paljude muutujatega - muidu tulevad vaid teooriad stiilis "näen vaid oma nina ette".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Hella valgussähvatused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group