Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

hauda kaasa pandud elavate pilt

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
leek



Liitunud: 4 Mai 2005
Postitusi: 3

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2015 8:46 am    Teema: hauda kaasa pandud elavate pilt Vasta viitega

Tere!
Külastasin üht pendlinaist, kes ütles, et minu kahel lähedasel on hauaenergia (vabandan, kui termini lõpuga eksin...mingi haua- igatahes oli) küljes, sest nende pilt pandi lahkunud inimesele hauda kaasa. Kuna ma absoluutselt ei kujuta ette, milline pilt ja kelle matus see oleks võinud olla (väga lähedasi inimesi ei ole lapse elu ajal surnud), siis palun abi. Kas ka endal on kuidagi võimalik seda kontrollida? Kas keegi siin foorumis ehk oskab aidata?
Ette tänades!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Teis Mai 05, 2015 1:05 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ütlen, kuidas mina seda olukorda analüüsiksin:

Üldjuhul, kui keegi millestki räägib, siis see miski on mingil tasandil olemas. Küsimus on selles, kuidas ja mis mõistetega ta asja lahti tõlgendab - kuidas ta nähtust interpreteerib.

Arvestada tuleb, et sellise lause kasutamine -"su lapsel on hauaenergia kaasas" või igasuguse tõestuseta jutt, et keegi loll on su lapse pildi ilma sinu teadmata kusagile laibaga hauda kaasa pannud, võib juba iseenesest olla inimese jaoks üsna traumeeriva mõjuga. Kui ka füüsiliselt oleks pilt hauas, siis see polegi kõige tähtsam ja määravam. Küsimus on vaimsetes mängudes. Reegel on, et väljalistel asjaoludel on füüsiline peegeldus. Aga vastupidi, füüsilisi rituaale tehes, on küsimus selles, kui palju lased endale sellega sisse sõita - kui tugev või allutatav ise vaimselt oled. Kui palju suudad kaitsta oma last rünnakute eest.

Mina vaataks kõigepealt sellise lause avaldajat - mis inimene ta on, kuidas ta raha teeb, kuidas ta nime teeb, mis on tema motivatsioon, kellele ta allub ja keda ta austab, jm välja tulevad faktid.

Siis ma vaataks, kas mul oli probleem enne, kui ta sellise lause avaldas? Kas ja kuidas see probleem on muundunud? Või probleem tekkis tema jutu tõttu?

Ja veel ma oleksin väga etteheitev nõia suhtes, kes probleemist räägib, aga lahendust ei anna. Missasja ta tuleb siin ähvardama, et mu lähedane inimene on juba pooleldi surnute maailmas, kui ma talle ruttu raha ei hakka maksma. Arvatavasti rääkis ta seda juttu sulle tasuta - "puhtast heast südamest" või lausa "jumala käsul". Siin aitab enese eest seismine, vihane enesekehtestus. Teadmine, et mina ise olen enda maailmas kõige tugevam.

Aga kui ma ikka iseseisvalt asja läbi ei näriks ja hinges jääks miski muudkui põletama, siis pöörduksin Hannes Vanaküla poole. Tema suudab vaimset reaalsust oluliselt konstruktiivsemalt lahti tõlgendada. Ta võib öelda sulle välja küll väga valusalt põletava tõe, aga kui suudad valu ära kannatada ja õpetusena antud muudatuse läbi viia, läheb elu oluliselt paremaks. Reaalsus on, et "hauaenergia" ja "hauas oleva pildi" jutu valuga sa elu edasi viia ei saa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Vaba teema Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group