Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Venemaa manipulatsioon rahvuslastega

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Waikus
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 5 Sept 2014
Postitusi: 19

PostitusPostitatud: Esm Märts 23, 2015 3:52 pm    Teema: Venemaa manipulatsioon rahvuslastega Vasta viitega



Paljud eestlased on tänaseks mõistnud "lääne meedia" valelikkust, ent hea ja halva süsteemis kinni olevad tegelased arvavad, et kui lääs on halb, siis järelikult on venemaa hea. Tegelikult on Venemaa aga tööriistaks nendele samadele "eliitidele". Just vene hirmu kasutades on Baltiriigid surutud Euroopaliidu embusesse ja eesti rahvas orjastatud "lääne" pankade-investoritega.
Venemaa propaganda on aga märksa kõrgemal tasemel. Nähes rahvusluse tõusu Euroopas, paiskas Venemaa õhku vale, justkui olnuks Hitler juut-Rothschild. Viimati netis kulutulena levinud kõne lükkab selle väga selgelt ümber. Seoses Ukraina konfliktiga paisati õhku uus vale. Nimelt väidab vene meedia, et ukrainlased, kes soovivad vene ülemvõimualt vabaneda, on sionistid. Seejärel tuli uus solk, nimelt tapvat CIA Venemaal opositsioonipoliitikuid. CIA, FSB, mossad on samade eliitide tööriistad. Eesmärgiks on õhutada venelasteseas viha lääne vastu. Venemaa ei ründa USA üle Vaikse ookeani, sihtmärgiks on järjekordselt Euroopa.
Venemaa toetab niinimetatud "anti-fa¹iste", hiljuti said läti "anti-fa¹istid" venemaalt 25 000 eurot.
Kas keegi selgitaks Nõmme Raadio "Lõunatunni" kallutatud olemust? Ukraina konflikti algusest on seal keskendatud ainult "lääne meedia" paljastamisele, Venemaad on korduvalt nimetatud "uue maailmakorra" vastaseks. Viimasel ajal räägitakse mõistujuttu mingisugusest uue rahvuse sünnist ja mingisugusest mustilisest (vene?) impeeriumist. Vaevalt, et see on paganlik eesti rahvus, tundub pigem sovjeti taoline taandareng.

Meenus veel propagandistide poolt korraldatud "perverdid kirikus" inside job. Esmalt mõistis Putin nad hukka ning vangistas nad, näitamaks ennast moraalse kristliku juhina. Seejärel andis neile amnestia, rõhutamaks oma suuremeelsust. Sama teema nende hokimängudega, hävituslennukites poseerimisega ja muu hollywoodi mainekujundusega. Kas peab tõesti omama nõiavõimeid, et kõike seda läbi näha?

Nõmme Raadios Tokroda poolt toodud rebaste näide on asjakohane, aga lisaksin sellele veel ühe aspekti. Nimelt, sisuliselt kontrollib see parasiitsüsteem juba tervet maailma. "Uus maailmakord" on täna. Parasiitsüsteem otsustab, millistes riikides lastakse tekkida ennast kaitsval agressiivsel rebasel ning millistest saavad sussrebased. Nii lastakse agressiivseks need rebased, kes kommunistliku revolutsioonikäigus lõid oma mõtlevad isendid mättasse. Agressiivsuse printsiibil toimivad ka "muud", värvilised loomad. Uuendused ja areng tuleb siiski läänest. Rahvuslus ja parasiitsüsteemi paljastav aktivism on hoogu kogumas lääne-euroopas. Seetõttu soovib parasiitsüsteem meid sussrebasteks muuta, areng võib parasiitsüsteemi ohustada. Ei tasu arvata, et kui marutaudis rebane eesti kanalasse sisse tormab, hakkab siin valitsema meesprintsiip. Ei, kanad murtakse maha ja sussrebased orjastatakse. Saate taandareneda mõnda "võimalik ainult Venemaal" klippi.
Ehk siis, oleme alguses tagasi - Venemaa eksponeerimine konservatiivse kristliku riigina on sihilik propaganda, mille eesmärgiks on manipuleerida lääne parasiitsüsteemi vastaseid aktiviste oma teelt kõrvale. Teadupärast on oma peaga mõtlemine saatanast, las Putin mõtleb teie eest (või pigem need, kes Putini eest mõtlevad). Venemaa on Euraasia Liidu eestvedajaks. Euraasia Liit + Euroopa liit ning ongi üks multikulti kompott valmis. Tagatipuks arvavad, et see on nende enda soov, päästmaks meid lääne hälviklikkusest.

Vaimselt vaadates, näib, et osadele mõtlevatele inimestele (1% kümnest protsendist) on sisse roninud tülpimuse koll. Liialt keskendutakse koshermeedia poolt lammstatud loomadele, kellelt ei tule mingit muutust. Eesmärgiks peaks olema keskkonna muutmine selliseks, et see töötaks mõtleva inimese jaoks. Sellise uue süsteemi puhul soositaks inimese arengut ja võimaldataks ka nendel 90% "loomadel" inimesteks saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group