Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

58.VIII & IX hypr, toiduahel, synnidiilide ahel

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Okt 05, 2014 8:37 pm    Teema: 58.VIII & IX hypr, toiduahel, synnidiilide ahel Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 58
Koostatud 9, 16 ja 30 september 2014 toimunud arengumaagide kokukate loengute ja arutelude põhjal.
Lisaks 10, 17 ja 24 september 2014 ning 01.10.14 Nõmme raadios eetris olnud „Valguse ja varju piirimaal“ saadete põhjal.


Minu enda koostatud tabel, mille tegin teooria põhistruktuuri väljatoomiseks:


Inimesed on 9 mõõtmelised olendid
Me oleme ruumilised olendid, kes võnguvad 9dimensionaalselt. See tähendab, et eksisteerimiseks peame saama energiat üheksast hüperruumist ehk Looduse toitevoost/algenergiast.
Inimese sisemaailm asub 3-4 hüpr vahesageduses (vahesagedused on privaatsed). Kõik, mis jääb sisemaailmast allapoole, selle peame ise tegema - rabelema ja arendama oskused, kasutama sisemist jõudu, suurendama enda tahulisust. Ülespoole jääv aga antakse meile. Sisemaailm on alammaailm, mille alusmaterjal tuleb üheksandast astmest, kus asub meie tuum ehk potentsiaal areneda väga kõrgeteks olenditeks. Kuigi inimene peaks suutma kasutada 4 esimest hüperruumi, siis reaalselt on siin põhiliselt elementaalid ja taimed ning vähesed loomad. Mitte keegi ei tõmba üheksandat algenergiat välja, sest vastasel juhul looks ta ise füüsilise universumi ja oleks nn universumi direktor. Lisamõõtmega inimesed valdavad plasmoosvektoreid (nendest on juttu järgmistes konspektides).

Inimühiskond elab seitsmes mõõtmes ja neid tuntakse SI-süsteemi ühikutena:
I Рmass (tugipunkt, tahted, p̵him̵isted). P̵him̵istete selgekstegemisest tekib materjal teisikutele. Mida rohkem p̵him̵isteid on selged, seda rohkem on su s̵nal massi v̵i kaalu.
II – aeg (emotsioonid, toit). Kui pole aega, siis pole ka elusolendit. Kui teed midagi meeldivat, lendab aeg kiiresti, vastupidiselt aga aeg venib.
III Рvoolutugevus (m̵tlemine). Kui ei m̵tle, ei ole voolu. Aju ketrab.
IV Рmeeter (arenguruum). Ruumi m̵jutada, painutada, keerata.
V – mool ehk ainehulk ruumala ühikus (ühiskond, egregorid). Ãœhes ruumis ei saa olla 2 ühesugust osakest. Ruumi suuruse määrab ära erinevate osakeste hulk.
VI – luumen ehk valgusvoog (kirjutaja). Informatsiooni levik.
VII – temperatuur (planeet). Aktiivne tegevus.

VIII hüperruum
VIII on antireaalsus ehk elu. Selle jaoks peaks olema füüsikaline mõõtühik, mis mõõdab, kui elus sa oled. Kaheksas voog vabaduse ehk elu ehk dünaamika ehk uuenduste, ka tasemeenergia voog. See puudub meil kõigil – meid on tehtud orjadeks. Kui meil oleks VIII hüperruumi energia, siis ei häiriks ega läheks meile korda, mida teised arvavad ja meil oleks vabadus ajada oma asja ning piiridest välja hüpata. Ãœhiskondlik arvamus surub meid raamidesse, mõnitab ja peab halvaks, kui teeme midagi teistmoodi. Inimestel puuduvad vahendid olla ise ja vabalt liikuda. See vähene, mis meile antakse, läheb parasiitsüsteemi teenimiseks.
Elu ja ka energia alus on uuendused. Iga uuenduse värava avamisega tuleb järgmine sats vabadusenergiat. Uuendus on jõukuse allikas. Mida rohkem uuendusi, seda rohkem me teistest ees oleme ja seda jõukamad me oleme. Uuendused ehk areng peegelduvad maailma peal: areng tähendab kvaliteedi tõusu ehk kui palju vidinaid ja jubinaid sinna maailma mingi aja jooksul tekib. Kui arengu üks pool on võim, siis teine pool on mõistmisvõime avardumine.
Raha on dünaamika või arengu voo peegeldus. Kui raha jõuab lõppeesmärgini, siis ta kaob. Kogu ärimaailma ja rikkuse saladus on liigutada raha nii, et see ei leiaks õiget rakendust. Kellel on raha, ei kasuta seda enda jaoks.

IX hüperruum
Üheksas hüperruum on koht ühiskonnas. Üheksandast hüperruumist tehakse areaal ehk oma maailm, mis arendab meis välja peremehe/valitseja omadused.
Kui IV astmes asuv arenguruum on lihtsalt ruum või väli, mis mõjutab teisi ja meid, siis IX astme areaal ehk maailm sisaldab ainet ehk mateeriat. IX hüpr maailm on keskkond, kus me elame. Sellest allapoole jääv on kõik tema alammaailmad.
8-9 hüpr vahesageduseks on tuum. See on meie potentsiaal – meeletu võimalus jõuda arengus hästi kõrgele. Tuum on meie isiklik privaatmaailm ja ei hävine, kui me sureme. Kuna tuum on meie enda oma, siis on meil alati võimalus seda maha müüa.

IX hüpr luuakse oma maailm. Maailma looja ei saa kehastuda oma maailma, sest vastasel juhul kukuks maailm kokku. On veel 3 hüperruumi, aga neid ei saa arendada kehastudes ehk teenides. See on liiga kõrge level.
X on kokkutõmbamine - võime juppe tagasi tõmmata, aga selleks peab olema sisemaailm, kuhu sa seda korjad. X hüperrruum on baas, kust tõmbub universum kokku. Inimene, kes on palju jama kokku keeranud, ei taha kokku tõmmata ja põgeneb selle jõu eest ja lõikab endast tuuma välja.
XI asjadele lampi pihta saamine.
XII – puhastumine. Põrgu voogu vihatakse. Puhastusjõud ei tule, kui lõigata ära inimestelt tuumad. Neid korjatakse ära, kuna siis ei tule looduse jõud sisse. Kui lõikad vahepealt ära, siis saab voogu katkestada.

Eksistentsjõu toiduahel
Me kõik teenime kedagi!
Kogu see toiduahel tuleb ülevalt alla- alammaailm toitub kõrgemast maailmast. Me peame olema voos sees - küsimus on see, kus me oleme ja mida me valime.
Kes arvab, et ei teeni kedagi, see teenib endast madalamat või endale kahjulikku ülemust (nähtav peremees ei pea ennast varjama). Inimene, kes väidab, et ta kedagi ei teeni, peaks olema sama tasemega, mis universumi direktor. Inimene valib endale juhi, et saada toidet juurde, mitte olla õnnetu ning mitte surra nälga. Parasiitsüsteemis inimene teenib, aga süüa ei saa. Ellujäämiseks tuleb hoopis teisi hakata tapma ja ohverdama. Pugeja mentaliteet tekitab olukorra, kus inimene lekib ning tase langeb.

Kogu energeetiline toit tuleb väga kõrgelt 9ndalt tasandilt – universumist. Universumile alluvad galaktikad, mida kutsume antiuniversumiks. Seal on palju planeete ja päikesi, mis toituvad galaktikast. Planeedil on loomaliike, kes toituvad planeedist. Igal loomaliigil on omad egregorid ehk kultuurid – need toituvad kirjutajast. Arenguruumid ehk firmad ja ettevõtted toituvad kultuurist.
Nõid on juba 4 mõõtmeline - tekitab arenguruumi ja toitub egregorist (kultuurruumist). Nõid on inimene, kes tunnetab ja tajub maailma protsesse, ruumi ja selle vibratsioone ning oskab töötada oma kujutluspiltidega. Tavainimestel on tajude asemel illusioonid: inimesed näevad seda, mida ühiskond meile ette kirjutab.
M̵tlev olend Рhomo sapiens toitub n̵idadest. Kes m̵istab n̵ida ja tunnetab maailma, on juba keskklass ja kasutab enda intelligentsi.
Alamklass ehk tundlejad ei viitsi mõelda ja ootavad, et boss ütleks, mis teha. Alamklass valib juhiks mõtleva inimese, kellelt otsib lahendusi. Kuna võimalik on näha endast vaid 1 aste kõrgemale, siis pole alamklass jaoks vaimsust olemas.
Orjad on vegeteerivad inimesed, kellel on ainult tahtmine, et oleks hea tunne. Ori on tunde kummardaja ja teenib seega tundlevaid inimesi. Orjad valivad juhi, kelle juures on „mõnsam“ olla. Nemad on lõpptarbijad ja neist ei toitu enam keegi. Kuna ori ei näe endast 2 astet kõrgemal olevat mõtlemist, siis arvab ta, et süda ehk tunnetus on kõige tähtsam ning ainuke tõde. Orja mentaliteet on see, et mõistust pole vaja, tunneta, ära ole piiritletud, ära pane raamidesse ja valemitesse, küll jumal juhib.


Sünnidiilid:
Kui inimene siia maailma sünnib, annab Loodus tema ühiskonna kehale 9 plasmooselementi, mille abil saab ühiskonnas eksisteerida. Kuna inimühiskonna osaks on parasiitsüsteem, siis selleks, et sünniväravast läbi pääseda ja kehastuda, tuleb lasta lahti VIII hüpr vabaduse voost. Lisaks võtab süsteem sünnihetkel igaühelt ühe jupi (tema parima osa) ja paneb selle teisele inimesele. Seega sünnidiilist tulenev sünnirass on süsteemi poolt väärastunud parameeter – sant olemine, kuna mingi osa on meist puudu ja mingit osa on meil 2. Selle tulemusena purelevad inimesed omavahel ega näe, et süsteem on meilt kõigilt võtnud ära vabaduse.
Sünnidiilid on emotsionaalsus, ühiskonnateisik, mis teeb meist sotsiaalsed olendid. Me mõjutame üksteise emotsioonkehasid. Kui emotsioonkeha on katki, siis ei saa inimesed üksteisest aru.
Konflikt tekib, kui on puudus. Nälg paneb meid kõiki ründama. Inimesed ei saa aru, kus on tülide põhjus. Kõik tahavad teistelt saada seda, mis on tema puuduv osa, kuid keegi ei taha loobuda oma osast. Inimesed positsioneerivad üksteisega, kuna püüavad oma puuduvat osa kompenseerida teise arvelt. Inimene peaks endale vähemalt tunnistama, mis tal puudu on.

Sünnidiili rasside ahelring:
deemon – jaabos – reptikas – ingel – kleepija – vereliin – püramiidikas – troob – deemon

I hüpr – elus läbilöögi võime, argument. Jaabose ussidel puudub tugipunkt ehk ühiskonna pidepunkt ning deemonitel on seda 2. Jaabose uss on sisemiselt nõrk ja kergesti haavatav. Puudub tähelepanu koll. Alati jäätakse endast teistele risti vastupidine mulje. Jabose uss oskab külje alla pugeda ja jätta mulje nagu ta oleks kindel inimene, kellele toetuda, aga kui hakkad reaalselt toetuma, jookseb ta eest ära. Samas on Jaabose ussidel 2 nägu – nad teavad alati, kes nad on.
II hüpr – identiteet, oma nägu, isikupära, parameeter. Reptikas on jabose ussist sõltuv, kuna ei tunne oma parameetrit ega tea, kes ta on. Mida rohkem on inimene parameetris, seda meeldivam ta on. Reptikad peavad väga pingutama, et olla meeldivad. Reptikad armastavad gänge moodustada. Nad mängivad suuri ja väljapaistvaid isiksusi, kuid ei tea samal ajal, kes nad ise ikkagi on. Samas on reptikatel aga alati 2 eesmärki. Nad liiguvad alati, on sihikindlad, teavad alati, mida tahavad.
III hüpr – siht, eesmärk, motivatsioon. Inglid on küll väga intelligentsed ja oskavad hästi manipuleerida, kuid motivatsioon midagi teha tekib vaid siis, kui on eesmärk või siht. Näiteks autoga sõidetakse ikka siis, kui on mingi siht, kuhu jõuda tahetakse. Samas oskab ingel ennast igas olukorras ideaalselt ümber häälestada.
IV hüpr – ümber struktureerumine, häälestumine, kohandumine. Kleepijad vajavad väga stabiilset keskkonda, kuna on väga jäigad ning olukordadega kohanematud. Samas suudavad nad luua väga tugevaid sidemeid ja kontakte – nad peavad kohe igale poole kleepsu panema.
V hüpr – sidemete ja kontaktide loomine. Vereliinid ei suuda sidemeid luua. Nad peavad ootama, et keegi neile kontakte looks. Samamoodi ei saa nad enam lahti kontaktidest ja sidemetest, mis neile loodud on. Vereliinid on salajased sihkerdajad ja manipuleerijad – keegi ei saa neist aru. Neil on suurepärane võime maailma tunnetada ja tajuda.
VI hüpr – taju, maailma tunnetus. Püramiidikad elavad tajudeta nagu kotis ja nõnda ei jää neil midagi muud üle kui uskuda. Samas on püramiidikal ressurssi maa ja taevas, aga ta ei oska seda kasutada, sest ei näe, millise hulga ressursside otsas elab.
VII hüpr – ressursid. Troobidel on 2 areaali (vaimne ja maine), kuid need on tühjad nagu kõrb. Troobid, kes enamasti naisena sünnivad, loovad mulje nagu nad oleks ideaalsed naised: väga andekad ja väga ilusad.
VIII hüpr – vabadus puudub kõigil.
IX hüpr – areaal, koht, kus liikuda ja toimetada, koht ühiskonnas. Deemon on hästi tegus, tal on suur tahe midagi luua, aga tal puudub ühiskondlik mõistmisvõime. Deemonilt on välja lõigatud maailm ehk koht ühiskonnas ja ta tunneb ennast heidikuna. Samas pole deemonil kunagi probleeme enesekehtestamisega. Kuna Jaabose ussi tugipunkt on antud deemonile, on ta julge, ei karda ennast väljendada ega kakelda.

Seega:
Deemon vajaks troobilt oma kohta ühiskonnas, aga troob ei saa seda anda, kuna tal puudub selleks ressurss.
Troob vajaks püramiidikalt ressurssi, aga püramiidikas ei saa seda anda, kuna ta ei näe oma ressurssi.
Püramiidika tahaks vereliinilt nägemist ja tajusid, aga vereliin ei saa seda anda, kuna ta ei suuda luua kontakti.
Vereliin vajaks kleepijalt sidemete loomise võimet, aga kleepija ei saa seda anda, kuna see võib kaasa tuua muutuse.
Kleepija vajaks inglilt ümberkohandumise võimet, aga ingel ei saa seda anda, kuna tal pole motivatsiooni.
Ingel vajaks reptikalt sihti, aga reptikas ei saa seda anda, kuna ei tema ise ega teised saa aru, kes ta üldse selline on.
Reptikas vajaks jabose ussilt identiteeti, aga jabose uss ei saa seda anda, kuna on sisemiselt liiga nõrk ja haavatav.
Jabose uss vajaks deemonilt tuge, aga deemon ei saa seda anda, kuna tal puudub koht ühiskonnas.
Jne, jne, jne …
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group