Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

39.sisemaailm, kiskjakuju

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Okt 27, 2013 4:22 pm    Teema: 39.sisemaailm, kiskjakuju Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 39
Koostatud 22.10.13 toimunud loengu ja arutelu põhjal

Alge areng
Valguskood – sellega sĂĽnkrooni läinud alge saab järgmisesse arenguastmesse →
I hĂĽperruum - elementaali tase ehk ĂĽhes reaalsuses elamine. Areng toimub läbi tarbimise. Selle astme lõpuks areneb välja selgroog →
Ilmapuu - elementaali ja taime vahepealne sagedus. Vundament sĂĽdamele →
II hĂĽperruum – taime tase ehk mitmes reaalsuses elamine. Areng toimub läbi suhete, sidemete, väljendamise, kasvamise. Selle astme lõpuks areneb välja sĂĽda. →
Ohhi generaator – taime ja looma vahepealne sagedus. Vundament ajule. →
III hĂĽperruum – looma tase. Areng toimub läbi liikumine, võitlemise ja intelligentsi arendamise. Selle astme lõpuks areneb välja aju (12 intelligentsi). →
Sisemaailm – looma ja inimese vahepealne sagedus. Vundament organile, millega saab fĂĽĂĽsilist maailma läbi ruumivibratsioonide muuta, mõjutada, nihutada. →
IV hĂĽperruum – ruumilise jumaliku olendi tase. Eristub loomast, kuna omab fantaasiat ja haldab oma sisemaailma. Areng toimub läbi sisemaailmast tuleva looduse jõuvoo, millega muudetakse ruumivibratsioone. Loomad reageerivad ruumivibratsioonidele →
Jõupäike Sealt edasi kuni 12nda hüperruumini hetkel kirjeldada ei jõua.


Sisemaailm
Sisemaailm on ruumi alus, seetõttu oluline. Täiuslik sisemaailm loob ruumi. Jõud voogab meist läbi. Sisemaailm on nagu prisma – ĂĽhed mõjud laseb läbi, teisi mitte ja moonutab. Kõik, mis on meie sees, see purskab meie ĂĽmber ja seda me loome.
Teadmine sisemaailmast on aga hävitatud. Selle asemele on pandud enesehävituskoll - inimese töö on sisemaailma hävitamine. Enesehävituskoll on jõud ehk inimene loob reegli, et enda fantaasia on kaka ja see tuleb hävitada.
Kui inimene enda sisemaailma ei valitse, siis ehitab parasiitsĂĽsteem inimese teadmata ise inimese sisse sisemaailma. SĂĽsteem vaatab, et nt meil on vaja, et savipäts valimistel võidab, paneb inimese sisemaailma keskerakonna ja nii annavadki inimesed toe keskerakonnale. Kui sisemaailm on hävitatud, siis on inimene ainult võtvas pooles ja kahjutu – ei suuda mõjutada.
Lisa 27.05.14: Mõistmis- ja arusaamisvõime näitab sisemaailma taset. Mõistmine on alati originaalne ning omanäoline. Kui sul puudub oma arvamus ja sa arvad nii, nagu kõik arvavad, siis sul pole sisemaailma.

Lisa 06.05.14:
Sisemaailm koosneb: tahted, tunded, mõtted, fantaasia ning sisemaailmal on ka arengutasemed – loe konspekt 44 http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6468
Sisemaailm on inimlikkuse sümbol. See on teadvus, mis aitab genereerida sisemist jõudu, et inimene saaks tegutseda. Me oleme looma ja inimese vahepealne etapp. Peale surma näitab inimene enda ehitatud sisemaailma ette. Siis selgub, kas lähed loomaks tagasi, kehastud uuele ringile sisemaailma täiustama või pääsed meile tundmatule planeedile, kus saad inimese keha.
Naine arendab sisemaailma väljast sisse ja mees seest välja. See tähendab, et naine vajab enda sisse sisemaailma arendamiseks meesaspektiga täidetud ruumi. Mees aga vajab sisemaailma enda seest välja arendades tühja ruumi, kus avalduda. Mees toob välja, naine peab seda tarbima ja selle järgi tegutsema.

Sisemaailma väljaarendamiseks tuleb hoiduda 4st asjast:
*odav importkaup – suretab välja kohalikud juhid. Odav importkaup läheb kiiresti katki või ei tööta ĂĽldse. Kvaliteetne looming võtab aega ja ressurssi, aga kestab. HĂĽvesid luuakse meeskonnatööna. Juht on see, kes genereerib energiat, et meeskond töötaks. See aga on kallis töö. Nt kui rahvas tarbib võõrast vaimsust (budism, kristlus), siis surevad kohalikud juhid nälga. Seejärel tõstetakse odava importkauba hind kõrgele. Võõramaised juhid aga ei loo hĂĽvesid meile, vaid annavad ressurssi täpselt nii palju, et me elus pĂĽsiksime. Hiinlaste strateegia: löövad kohalikud juhid oma odava kaubaga maha ning orjastavad seejärel maailma.
*demokraatia – maailmade ĂĽlevõtmine. Looja ei tohi võtta kedagi endaga võrdsena. Juutide strateegia: lĂĽĂĽakse looja maha (või eraldatakse oma maailmast), pannakse positsioonidele omad inimesed ja võetakse maailm demokraatlikul meetodil ĂĽle. Sellised maailmad aga kaotavad oma allika ning muutuvad surnuteks ega arene.
*traditsioon – tapab enda nägemuse ehk mina. IgaĂĽhel meist on nägemus ehk protsess või rĂĽtm. Mina on sisemaailma alus. Kui pole mina, ei saa luua enda maailma. Traditsiooni täites läheme kellegi teise nägemusse ehk rĂĽtmi. Nt ĂĽks põhilisi põhjuseid jõulude pidamiseks on – see on aeg, mil pere saab kokku. See on väärtusetu pere, kes ei suuda ilma kiriku poolt kokku kutsumata kokku saada.
*vastutamisest äraviilimine - kaotab tugipunkti.


Siseruumi 3 sĂĽgavuskihti:
*Kõige sügavamas kihis on 2 ruumi:
Sõjard – jõud ehk reeglid. Inimene ise määrab, milliste reeglite järgi ta käib. Seal asuvad ka seaduspärasused ja erinevate maailmade reeglid, mis näitavad, kuidas vastavas maailmas käituda. Nt arengumaagias on ĂĽhed reeglid, mujal jälle teised. Reaalselt on inimestel sõjardi ehk jõu pesas 6 kolli, 3 hirmu ja väärisik.
Lisa 06.05.14: Sõjard on baasemotsioon VIHA, mille alla kuuluvad seaduste tundmine (mõistus) ja enesevalitsus (vaim).

Karvik – Valgus ehk kirjeldused. Nt kui inimene käib arengumaagide teooriate järgi, siis paneb ta need kirjeldused endale valguse pessa. Inimene, kes suudab arengumaagia teooriat edastada, on selle kirjelduse enda sisemaailma võtnud. Reaalselt aga näevad arengumaagid inimeste valguspesas padakonnasid.
Lisa 06.05.14: Karvik on baasemotsioon ARMASTUS, mille alla kuuluvad eksistents/olek (hing) ja teostus/tegutsemisind/seksuaalsus (teadvus).


*Teises kihis on 4 ruumi:
Sõjardiga juhitakse:
1)Bitch
Määratlus, kes ma olen ehk isiksus. Seda tuleb ise arendada, vaatamata asjaolule, et meie praegune maailm isiksust tapab. Isiksus koosneb kolmest teisikust:
Algkuju (meel);
Töökeha (loovus) - see on töö iseendaga, enesearendus, enda sisemaailma puhastamine, korrigeerimine, muutmine. Sisemaailma ehitus on üks töö, mida tuleb koguaeg teha.
Kiskjakuju (vägi) on enesesäilituse ehk kaitse teisik. Tavaliselt näeb see hirmutav välja ja inimesed peavad seda saatanaks. Kes aga võitleb selle nn saatanaga, tapab enda kiskjakuju ehk väe. Selle aga asendab parasiitsüsteem nn kaitseingliga. Seega on reaalselt inimeste isiksuse pesas ainujumala seemned või programmid (mis nt naise muudavad lolliks tegijaks, haigeks tegijaks või vaeseks tegijaks).
Kiskjakujul on 3 hingeosa:
Pann ehk õppimine - tekitad mustrid enda ajusse, et mõista maailma seaduspärasusi.
Puri ehk liikumine – suhtumistega purjetame eesmärgini.
Loometahukas ehk ehitamine - lood olukordasid, kus saad elada.

2)Ibraud – määratlus, kuhu meeskonda ma kuulun. Reaalselt on inimestel siin maffiaemandate programm ja kaarna teisikud (vt konspekt 38 )

Karvikuga juhitakse:
3)Ohh – määratlus, mis maailmas või kus areaalis ma tegutsen.

4)Tok – määratlus, mis elustiilis ma elan. Nt arengumaagide elustiil on väga intelligentsi põhine. Kuna nõrkusejõu käes olev oomega ressurss asub siin, siis tuleb parasiit inimese sisse elustiilist. Seetõttu tuleb elustiili muuta või vahetada.

*Kolmandas kihis on 12 intelligentsi. Intelligentsi arendus algab oran¾ist ja lõpeb punasega. Inimese keha on punase intelligentsi põhine. Parasiitsüsteem on aga oran¾i intelligentsi ehk vormi põhine (sisu puudub). Oran¾ on elutu maailm, kus pole kohta indiviidile. Nt rituaal on vormiline tegevus, et häälestuda ja valguspanni keerata. Palvetamine on vormiline tegevus, et süsteemilt programme sisse laadida. Ka teadus ja seksuaalsus on oran¾i intelligentsi põhised.
Oran¾i intelligentsi põhine on aga varjude rass, kes tapavad inimese isiksust. Varjud on mittemõtlev inimmass, ühesugune robotite armee, kellel puudub inimkuju või inimlikkus.

************************************************************
*10nd sĂĽsteem on inimesed, 20nd sĂĽsteem on maailm.
*Kristall tähendab energeetilises pildis ülesehitust või teadmisi.
* Kaarnad tapavad juhte, et olla isiksus juhi arvelt.
* ParasiitsĂĽsteem ei suuda ehitada ega valitseda taime ja elementaali. Esimesed alged loodi kohe looma kehaga.
*Uus info tuleb isiksuse kaudu. Kui keegi midagi teeb või avastab, siis see võetakse ära.

Panen siia lõppu enda koostatud täiustatud ja lihtsustatud skeemi inimese sisemaailmast ehk kolmest esimesest hüperruumist:


Viimati muutis seda Hella (Esm Juun 16, 2014 9:44 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Mai 07, 2014 11:07 am    Teema: Vasta viitega

Tegin väikese lisa 06.05.14
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
lahendused
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Mai 07, 2014 2:02 pm    Teema: Vasta viitega

Paar kĂĽsimust sisemaailma ehitamise ohtude kohapealt.

1) Odav importkaup suretab kohaliku välja - kuid erinevate kohalike tootjate vahelise konkurentsi teema - ehk kui Mercedes, Bmw, Audi ja Porsche on suhteliselt sarnase tasemega, siis keda eelistada? - ehk kohalike paganate-arengumaagide erinevad voolud: AigarSäded, Celticud, Haldjanooled ja mitmed teised, kes on HV juurest minema läinud - keda siis eelistada, kui igaüks taob omale vastu rinda "mina olen kõige parem"?


2) Demokraatia versus autokraatia - kuid kuhu jääb nö "konsensuslik nõukogu", kus paljud sarnase tasemega tegelased jõuavad lõpuks üksmeelselt konsensusliku otsuseni?
Sellise "konsensusliku nõukogu" eeliseks on kergesti üle võetava püramiidi taolise tipu puudumine, mis välistab ülevõtmise, kuna mitmete isiksuste üheaegne mõjutamine on väga raske - sellist "12 nõukogu" stiilis mudelit kasutatakse paljudes tähesüsteemides.
Taolises "konsensusliku nõukogu" stiilis üles ehitatud mudelis saaksid loojad üksteist võrdsetena võtta, ehk algne aluspõhimõtte "teisi ei saa võrdsena võtta" laguneks ju koost.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Juun 16, 2014 9:45 pm    Teema: Vasta viitega

3 lauset lisa 27.05.14
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group