Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nÔmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

35.arenguplatoo,teisik,algeharu,ajastu,dynaamika&staatik

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Sept 27, 2013 7:03 pm    Teema: 35.arenguplatoo,teisik,algeharu,ajastu,dynaamika&staatik Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 35
Koostatud 17.09 toimunud kokuka, 22.09 toimunud sĂŒgisese pöörika ning 17.09 NĂ”mme raadio eetris olnud arengumaagide saate pĂ”hjal.


Arenguplatoo
Raudne seadus - kĂ”ik alustatu tuleb viia lĂ”puni. Selle mĂ”istmiseks tuleb teha selgeks raudse baasmĂ”iste/element - arenguplatoo. Arenguplatoo on vĂ€ljaline, seda pole fĂŒĂŒsiliselt nĂ€ha. Alge ehk mina peab haarama arenguplatoo. Sellele kinnitudes (inimene teeb sisemise otsuse) hakkab arengujĂ”ud inimesest lĂ€bi kĂ€ima. Elu hakkab tooma vastavaid kogemusi, ĂŒlesandeid, vĂ”imalusi. ArengujĂ”u lĂ€bilaskmine tĂ€hendab seda, et tingimusi elule esitada ei tohi - omandad, mis elu ette toob. Arenguplatoolt saab maha astuda vaid siis, kui kogu jĂ”ud on endast lĂ€bi lastud. On selgeks tehtud mĂ”isted/elemendid, mis selle arenguplatooga seotud on. Kuni asi on poolik, trambib elu meid armutult.

Teisikud
Teisik on ĂŒks osa vĂ”i omadus, millega tekib tunnetus, taju, oskus mingis valdkonnas tegutseda.
Maailmas on erinevad eksistentssagedused. Iga arenguplatoo on ĂŒks sagedus. Teisik on kontakt vastava sagedusega. Teisikute mĂ”iste asemele inimeste ajudes on pandud mĂ”iste "raha". Kui Inimene mĂ”tleb - tahaks teha seda ja seda, aga ei saa, kuna pole raha, siis tegelikult on tal vaja teisikut. Reaalselt omavad vÀÀrtust teisikud, kuna teisik loob vĂ”imalusi. Kui pole teisikut, siis pole ka mĂ€lu, kuna puudub isiklik kogemus, millega mĂ€letada.
Teisikute ĂŒmber tekivad hingeosad ehk oskused. Hingeosad on need, mis loovad vĂ”imalusest vÀÀrtuse.
Teisik tekib, kui inimene on arenguplatool olles kogu arengujÔu endast lÀbi lasknud. Raudse tÀiendseadus - omandatud kogemust ei saa olematuks teha, see hakkab meid mÔjutama. Me ei saa pÔgeneda (tabletid, meditatsioon, endasse matmine). Meie teisik vÔtab osa vastasmÔjudest. Kogemused vÔivad olla vÀga valusad ja traumaatilised (hingetrauma, kompleksid), aga need tuleb lÀbi töötada. Valu ja traumad nÀitavad meie puudusi. Nt kui inimene on lapsepÔlves saanud trauma sellest, et vanemad tema loomingu hÀvitasid, siis tÀhendab see, et ta peab endas uue hingeosa vÀlja arendama, milleks on kaitseomadus. Ajapikku muutuvad kompleksid meie tugevateks kohtadeks.

Algeharu
Algeharu on vĂ”ime valitseda/juhtida. Algeharu annab vabaduse. See on nagu allikas, mis juhib teisikuid, mis toimetavad ja liiguvad ĂŒhest maailmast teise. Algeharu poolse juhtimiseta teevad inimese teisikud idiootsusi.
Vaskne seadus - muutes ennast muutub ka maailm mu ĂŒmber. Teisik on see, kes vĂ”tab protsessidest osa. Me peame arendama endas vĂ€lja juhiomadused ehk algeharud, mis juhiks teisikut. Arenguharu areng on vĂ€ga raske - elu viskab pidevalt probleeme. Kui teisiku arendamine on pigem passiivne - antud kogemused tuleb lĂ€bi töötada, siis juhiks arenetakse lĂ€bi piinade, raskuste ja kannatuste.
Alge siseneb peegelsilindrisse ja hakkab endas vĂ€lja arendama algeharu. Peegelsilinder peegeldab meie olemust ehk maailm on inimese olemuse peegeldus. Kui meie olemus on tĂŒhi, siis me elu on kehv, piinav, probleemiderikas. NĂŒĂŒd tuleb meeletult iseendaga sisemiselt tööd teha. Tuleb lahendada probleeme, tekitada sisemine muutus ning sisemine kasv, et vĂ€lja arendada algeharu, mis hakkab juhtima teisikuid. Kui algeharu on vĂ€lja arendatud, siis muutub see teisik sĂ”ltumatuks, teda ei saa orjastada, ta on iseseisev.
Kuna algeharu on vĂ”im, millega saab luua ĂŒhiskeha, siis parasiitsĂŒsteem ei taha, et inimene algeharusid vĂ€lja arendaks. Reaalselt juhivad inimesi laibad. Inimene ei saa elavana vĂ”imu kasutada - alles peale surma. Inimesel vĂ”ib olla teisik, aga kui see töötab kellegi teise heaks, on see inimene ori.
Inimesed otsivad alati juhti, kuna juhilt saab jÔudu, tuge ja kaitset. Kui ei taha teenida, siis on see parasiitlus. Kui teisikuid saab II astme alfa luua inimesele, kes teda vÀÀrtustab, siis algeharusid saab inimene ainult iseendale arendada. Juht on nagu algeharu, kes peab nende inimeste teisikuid kantseldama, kellel puuduvad algeharud.
Vt skeemi allpool: I hĂŒperruumis on 2 algeharu (sĂ”jard ja karvik) ja iga algeharuga tegeleb 2 teisikut (staatika ja dĂŒnaamika).


Arengukell (vt lisa konspekt 33)
See skeem on minu enda loodud - nii nagu mina teooriast aru sain.




I hĂŒperruum: Karviku staatika ajastu
Valguse ajastul on staatiline pool ja dĂŒnaamiline pool. Praegu hakkame arendama vĂ€lja staatilist, kuna dĂŒnaamika (vĂ€line) toetub staatikale. Staatika tĂ€hendab seda, et mĂ”istame 12 valguse kahte lahutamatut poolt. Praegu aktiviseerub oranŸ valgus ehk loodus on astunud oranŸi valguse alamtsĂŒklisse (vorm peegeldab isiksust). Usundites on spetsiifiline joon: maailm jagatakse heaks ja halvaks. See on aju lĂ”hestamine, et me ei nĂ€eks vastandeid ehk kahte poolt.

OranŸ - vorm peegeldab isiksust.
Vorm ja olemus on lahutamatud - ĂŒks loob teist, teine loob esimest. Meie minevik ehk olemustööd peegelduvad vormis. Sisu on meie olemus, mis tekib arengu tagajĂ€rjel. Vorm peegeldab inimese teisikuid - kui on tĂŒhimik, siis on inimene kole, kui on teisik, siis on inimene ilus.
NĂ€iteks noor naine sĂŒnnib ilusana. Loodus annab talle vormi ja see nĂ€itab, et loodus on ilus. NĂŒĂŒd hakkab naise enda mina seda vormi muutma. Kui isiksus on arenenud, siis pĂŒsib naine kaua aega ilus, kena ja meeldiv. Kui 30-40 aastasena looduse ressurss lĂ”peb ja naine iseendaga tööd teinud pole, siis tuleb vĂ€lja reaalne mina - peletis. Kui mees lĂ€heb vanusega atraktiivsemaks, siis nĂ€itab see, et tal on sisu.
Ka tervis on meie keha sisu peegeldus. Kui oleme haiged, siis on meil mingi hingeosa puudu. Samuti vÔib vaadata vormina ka elu - millist elu me elame?
Vormiga pannakse inimene tööle. Inimesele, kellel sisu puudub, antakse vorm ehk standardvÀljenduslaad. Eluroll on eksistentsi vorm. Kui me anname kellelegi rolli, siis paneme ta tööle ja arenema.
Vormiga ka manipuleeritakse. Üks vormi ilminguid on kujustamine. SĂŒsteem paneb meid arenema. Antakse nt roll "sĂ”nakuulelik ĂŒhiskonnategelane", aga see vorm arendab meis robotlikkust. Nt mĂ”iste "demokraatia" on samuti vorm, mis paneb meid tööle.
KĂ€esoleval ajastul hakkab loodus tegelema vĂ€ga karmilt vormi kĂŒsimusega ehk peegeldustega. Kui vanasti sai varastatud juppidega ilus paista ning juhiks saada, siis nĂŒĂŒd viskab loodus inimesest vĂ€lja kĂ”ik nĂ€ilise. Tulemas on tegelik juhtide kriis.

II hĂŒperruum: Ibraudi ajastu

Isiksus:
Bitchi algeharu (mĂ”istuse baasiline) nimetame inimese isiksuseks. Bitchi ajastu (mil ĂŒlesanne oli ehitada isiksust) lĂ”ppes, kui algas Ă€rkamisaeg.
VÀÀrisiksus on antud kunstmoodustis isiksusele (puudub enda algeharu).
Isiksuse meel on reaalsustajuga. Ta nÀeb maailma, tunnetab reaalselt asju nii nagu need on.
VÀÀrisiksus haavub, kollitab, on illusioonidepĂ”hine (nĂ€eb sĂŒsteemi kĂ€ske, plaane ja kujustusi). Nt kui vÀÀrisiksusele öeldakse meedias, et stockis on hullud pĂ€evad, siis ta sinna ka lĂ€heb.
Kes ei ela ei illusioonides ega reaalsuses, sel pole meele teisikut.
Iseenda algeharu baasilise loovusega inimene on konkurentsivÔimeline. Ta on kohanemisvÔimega, saab kÔigis olukordades hakkama.
Kes on luues nagu hÀdapasun, on vÀÀrisiksuses.
VÀgi tekib minevikust - mÔistmisest: kuidas mÔistad inimesi, protsesse, maailma.

Ühiskeha:
Ibraudi algeharu (vaimu baasiline) arendab ĂŒhiskeha ehk ĂŒhiskondlikku osa. Me kĂ”ik oleme kusagil kollektiivkehas - nt paganlus. See annab kuuluvustunde (seotud emotsioonidega). Kes elab ĂŒksinda metsas ja ei kontakteeru teistega, see ei ela ĂŒhiskehas. InimĂŒhiskond nimetab seda sotsiaalsuseks - inimene vajab teisi inimesi. Kollektiivkeha toimimiseks on oluline isiksuse olemasolu. Kui Bitchi ajastul andis isiksuse kasvamiseks toetuse loodus, siis nĂŒĂŒd peame endale ise oma jĂ”u pealt isiksuse kasvatama. Ühiskeha toidab, loob ja ehitab isiksust (meel, loovus, vĂ€gi). Kui inimene peab vÔÔrast paremaks kui oma, siis reedab ta enda ĂŒhiskeha. Ühest ĂŒhiskehast teise liikudes saab inimene "kotti".

Ibraudi ajastul kasvatab inimene endale 3 vÀge:
*VĂ”im algete ehk vĂ”im inimeste ĂŒle - tervendaja vĂ”imed;
*VĂ”im protsesside ĂŒle - karismaatiline juht, kes suudab inimestega mĂ€ngida, manipuleerida, suudab luua sekti;
*VĂ”im maailma ĂŒle - teadlaste vĂ€gi. Suudab avastada maailma toimimise seaduspĂ€rasusi ning nĂ”nda muuta maailma.

Kollektiivkehas on alati juhtisiksused - alfa ja oomega. Alfa on kontakt loodusega, oomega on kontakt inimestega. Oomega paneb inimesed tööle nagu ĂŒks kellavĂ€rk, alfa nĂ€itab suuna. Alfa on tĂ”de (staatiline jĂ”ud), oomega on kokkulepe, standard (dĂŒnaamiline jĂ”ud). Alfa saab luua maailma, aga ta ei saa panna inimesi sinna sisse. Oomega vÀÀrtus seisneb selles, et ta jaotab inimestele ressursse. Oomega suudab luua erinevad parameetrid ĂŒhtseks tervikuks. Oomega vÀÀrtustab kĂ”iki inimesi - ta nĂ€eb kĂŒll vigu, aga ei ussita ega kakle. Oomega puudusel toimub inimeste vahel pidev positsioneerimine ja Ă€rategemine.

Alfa on mees, kellel on isiksus (bitchi algeharu), mida arengumaagid nĂ€evad alfakristallmĂ€ena. Alfa on mĂ€gi ehk keskkoht - tĂ”de. Ainult isiksus saab olla sĂŒsteemi keskkoht. Kui isiksus hakkab loodust teenima, saab ta noppida looduse lillemĂ€elt lille. Kui lillemĂ€el on alfaisiksus, siis kohtub ta hirvega, kes teed juhatab. Hobuinimese ehk amburiga kohtudes tuleb sealt aga pĂ”geneda. Lille noppides sĂŒnnitab mees ĂŒhiskeha. Lille peab mees koos juurtega oma mĂ€e peale istutama. Kui lill pooleks murda ja naise sisse panna, jÀÀb ĂŒhiskeha elutuks - lill on surnud.

Oomega on naine, kellel on isiksus, mida arengumaagid nĂ€evad poorse kivina. Iga auk oomega kivis tĂ€histab vastava parameetri mĂ”istmist. Kui oomega kivi on sile, siis naine inimesi ei vÀÀrtusta. Loodus on andnud oomega basseinid. Sinna saab ligipÀÀsu alfaga koostööd tegev oomega, kelle kivis on kĂ”ik augud olemas. Ka mees saab endale oomega ressurssi ammutada, kuid ainult oomega naine saab seda oma allikast rahvale anda ehk toita ĂŒhiskeha.

Alfanaine on kontakt parasiitsĂŒsteemiga. TĂ”elised alfanaised on maffiaemandad - paljud pĂŒrgivad selle poole, aga vĂ€hesed saavad. Maffiaemanda kristall on 12 tahuline nagu teemant. Alfanaiseks pĂŒrgides vĂ”tab naine enda sisse padakonna, millega tal ĂŒks teisik asendatakse. Kui asendatakse meel, muutub ta terviselĂ”hkujaks, kes vĂ”tab mehe areaalist meele osa. Kui asendatakse loovus, muutub ta vaesekstegijaks, kes vĂ”tab mehe areaalist loovuse osa. Kui asendatakse vĂ€gi, muutub ta lollikstegijaks, kes vĂ”tab mehe areaalist vĂ€e osa.

Areaal on tĂŒhi vĂ€lja ruum, mis on mehele looduse poolt eraldatud tĂ€itmiseks. Ibraudi ajastul eraldatakse kĂ”igile meestele areaal. Kui mees muutub alfaks, siis saab tekkida arenguruum.
Ruum on vĂ€li. Loodus tekitab igale mehele koos sĂŒnniga selle vĂ€lja sisse privaatruumikese ehk pallikese, mis avaneb puberteediga. Sellest vĂ€ljaruumist on loodus vĂ”tnud vĂ€lja oma postulaadid, reeglid ja mÀÀratlused ning lubab mehel sinna omad panna, et mees saaks enda mina arendada. Areaal on jÀÀtud ruum, mida isiksus oma mustriga tĂ€ita saab.
Areaali kasutamine on tÀnapÀeva mehelikkuse tunnus. KÔigil naistel on sees programm vÔtta Àra areaal. Kui mees ei anna areaali Àra, siis on tal naisi nagu muda.

III hĂŒperruum: Punane intelligents
MĂ”tlemine pole midagi muud kui voolutugevus. MĂ”tlemise vool liigub ainult lĂ€bi mĂ”istete. Seega mĂ”iste on mĂ”tlemise alus. Inimene mĂ”tleb mĂ”istete baasiliselt - nt bioroboti peas on mĂ”iste "pÀÀstja". Reaalselt pole ĂŒkski inimene loll - lollus on see, kui pole mĂ”isteid. Kui inimese mĂ”tlemine muudkui ketrab ja ketrab ning inimene seejĂ€rel hullumajja satub, on selle pĂ”hjuseks, et tal pole algmĂ”isteid. Intelligentsuse alus on kĂ”igi elementide mĂ”istmine. Elemendid tekitavad ruumi vibratsioone, andes sel viisil vĂ€e, millega mĂ”jutada ruumi ja inimesi. Iga element on teisik, mis vĂ”imaldab vastava sagedusega kontakteeruda.

Ruum toetub mĂ”tlemisele ehk hingeosadest tekkinud ringvoolule. Samasugune ringvool tekitab vĂ€lja. VĂ€ljal on piir - see lĂ”ppeb Ă€ra. MĂ”iste "ruum" ei ole tĂŒhjus. Ruum ei ole lĂ”pmatu ressurss. Ruum pole midagi muud kui vĂ€li ehk vĂ€li annab ruumi. Seda teades hakkavad mĂŒsteeriumid lahenema.

SelgeltnĂ€gemine - meie kahe poolkeraga aju tajub ruumi vibratsioone ehk ruumivĂ”nkumisi samamoodi nagu meie silmad registreerivad footoneid. Meie saame nĂ€ha asju, mis tekitavad vĂ”nkumisi. VĂ€rvid pole looduses, vĂ€rvid on meie ajus. Heli on vĂ”nkumine. Ka ruum vĂ”ngub. Reaalsus ehk tĂ”de tekitab vĂ”nkumise. Me ei saa silmadega kuulda. NĂ”iasaadetes tahetakse, et inimesed tĂ”estaksid oma nĂ”iavĂ”imeid, nĂ€hes nii nagu fĂŒĂŒsiliste silmadega. See aga pole vĂ”imalik. NĂ”iasaadetes rÀÀgitakse asju, mida reaalselt tajuda ei saa. Ruumi vĂ”nkumisi tekitavad teisikud, algeharud, hingeosad. See, kuidas me sisemiselt nĂ€eme (nt Âčamanistlikud pildid), on meie aju tĂ”lgendus. Kui tekib vĂ€line pilt, on tegemist hullumeelsusega. Nt fĂŒĂŒsiliste silmadega me isiksust nĂ€ha ei saa. Teise inimese isiksust (alfakristalli/poorset oomega kivi) saab nĂ€ha vaid see, kes on ise isiksus ehk tal on vastav algeharu vĂ€lja ehitatud. ÜlejÀÀnud ei tunne seda Ă€ra - kirju seadus. Vaimselt saab nĂ€ha vaimseid elemente ja nii tuletada vĂ”i rekonstrueerida fĂŒĂŒsiline pilt. Selleks on vaja kirjeldusi.

********************************************************************

DĂŒnaamika ja staatika
Maailm jaguneb laias laastus kaheks: elus aine ja eluta aine. Elus aine jaguneb kolmeks: vĂ€ike mina (vĂ”ttev pool), suur mina (loov pool) ja kĂ”rgem mina (andev pool). Eluta ainel on kaks poolt - dĂŒnaamika ja staatika.

Lisa: 03.06.2014
DĂŒnaamilised inimesed on orientatsiooniga tulevikku, neid huvitab potentsiaal, nad on julgemad, liberaalsemad, aga ka egoistlikumad. DĂŒnaamiline mees tahab naist kui puhast lehte (siirus, sĂŒĂŒtus), vaatab asjadele kergemini lĂ€bi sĂ”rmede.
Staatilised inimesed on orientatsiooniga minevikku, tugevate jĂ”uimpulssidega, konservatiivsemad ja perekonnakesksemad. Staatiline mees otsib hea tasemega ja heast perekonnast naist ja on vĂ€ga karm, kui naine eksib. Staatiline naine on ĂŒsna klammerduv.
DĂŒnaamika on seksuaalenergia, ka loov jĂ”ud, staatika on eluenergia, ka tĂ€ideviiv jĂ”ud. Luua saab vaid kui kasutada mĂ”lemat. Kui on ainult dĂŒnaamika, kĂ€ib suur pauk ja kĂ”ik on lĂ€bi. Kui on ainult staatika, siis kĂ”ik on kivistunud ja seisab. Protsessid on aeglased, kui on palju staatikat ja vĂ€he dĂŒnaamikat. Protsessid on kiired, kui on palju dĂŒnaamikat ja vĂ€he staatikat.


Lollid ja libud
ParasiitsĂŒsteemis oleme me vÀÀrtustatud ainult eluta ainena ehk inimesed jaotuvad dĂŒnaamilisteks ja staatilisteks (see jaotus aga ei olene inimese kehakujust - pĂ”kk&kilu, liivakell&sihvakas).
Staatilised inimesed peavad jĂ€rgima rohkem postulaate, reegleid, arvestama jĂ”uga. ParasiitsĂŒsteemi meelevallas olevad staatilised inimesed kaitsevad olemasolevat struktuuri. Nad on lollid, kuna neid hoitakse infosulus, et nad ei teaks, milline vĂ€gi neil on.
DĂŒnaamilised inimesed peavad arvestama valgusega (12 lahutamatut vastandit). ParasiitsĂŒsteemi meelevallas olevad dĂŒnaamilised inimesed hakkavad enda eksistentsi nimel kantima, parseldama - nad on nn mĂŒĂŒdavad libud. SĂŒsteem laseb libudel avalduda ning seetĂ”ttu on nad paremas seisus kui lollid.
Ärimaailm on libudepĂ”hine ehk seal on libu edukas ja loll lĂŒpsilehm. Usumaailm on lollidepĂ”hine ehk seal on loll hea ja libu halb. Libu on elus pigem liikuv ja loll on elus pigem staatiline inimene.

* SĂŒgisene pööripĂ€ev
PööripĂ€evad on selleks, et hÀÀlestuda looduse rĂŒtmidega. Kui suvine ja talvine pöörikas on kĂ”igile, siis sĂŒgisene pöörikas on vaid neile, kes on midagi lĂ”petanud. SĂŒgisene pööripĂ€ev on pĂ€ev, mil hÀÀlestuda tasu vastuvĂ”tmisele. Oma töö tuleb pöörata nn pahupidi - kui siiani varjasid oma loodut, siis nĂŒĂŒd tood selle endast vĂ€lja ja tĂ”mbad oma hingeosad tagasi. Kui seda ei tee, siis vĂ”etakse sinu tasu Ă€ra. LĂ”petatuks kuulutatud töö tasu aga Ă€ra vĂ”tta ei saa.

*Vaimne tugevus:
Öeldakse, et keti tugevuse mÀÀrab selle kĂ”ige nĂ”rgem lĂŒli. Punane raktobleeri seadus ĂŒtleb - ĂŒhes kohas oled suur, teises vĂ€ike. TĂ€iendseadus aga - sinu tugevus on sinu nĂ”rkus ja vastupidi. RĂŒnnak lĂ€heb algeharu pealt. Kui tahad olla tugev, siis investeerid ainult ĂŒhte teisikusse, teine on nĂ”rk, praktiliselt sureb. Nt Inimesel on vaja muskleid, lihaseid ja aju. Kui aju lĂŒlitub vĂ€lja, siis lĂ€heb energia musklitesse. Nt hulludel on looma jĂ”ud.

*Parasiit vĂ”tab energia, tervise, tarkuse ja midagi vastu ei anna. Parasiitliku inimese ĂŒlesanne on saada ilma andmata.
*Maffiaemand teeb mehe idioodiks - kaotab tema mÔtlemisvÔime. Maffiaemand tuleb reeglina pÀÀstma.
*Oomega naiseks saamine on vastava teisiku ehitamine. Paganlus on ideaalne kasvukeskkond oomega naiste tekkeks.
*Kui inimene on depressioonis, siis on ta energiast tĂŒhi, kui Ă”nnelik, siis mitte.
*Antipaatia kellegi vastu on mĂ€rk, et tuleb teha vigadeparandus, sĂŒmpaatia mĂ€rk, et ees on uued kogemused.
*Laps toob naise isiksuse vĂ€lja, kuna laps vajab isiksust. Kui naise isiksus on puudulik, peab mees oma isiksusega naist kompenseerima. Vastasel juhul lĂ€heb naine peale sĂŒnnitust koledaks.
*Naine ei tohi kunagi halvustada oma mehe teist naist.


Viimati muutis seda Hella (Kolm Juun 04, 2014 1:29 pm). Kokku muudetud 5 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Tige tihane
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Laup Okt 05, 2013 1:18 pm    Teema: Vasta viitega

Mulle skeemid meeldivad. Smile
Kui tuleb tuju Toki teooriates tuhnida, siis tihtilugu avastan ise ka end tabeleid tegemas, lahterdamas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Okt 05, 2013 9:41 pm    Teema: Vasta viitega

Meenutan ikka ĂŒhe oma kommunikatsiooni Ă”ppejĂ”u sĂ”nu, et pealkiri on parem kui tekst, pilt on parem kui pealkiri, skeem on parem kui pilt.

Palun kirjuta, anna ikka mÀrku, kui nÀed, et olen midagi vÀga mööda pannud teema mÔistmises. Sest eesmÀrk on maksimaalselt tÀpne kokkuvÔte nÀdalateemadest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Okt 06, 2013 5:49 pm    Teema: Vasta viitega

Kusjuures tekkis mÔte, kuidas teha selgeks, kas tegemist on parasiitmaailmaga vÔi mitte. Vaata, kas selle elanikke kÀsitletakse elusolendite vÔi asjadena.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Juun 04, 2014 1:31 pm    Teema: Vasta viitega

Helesinisega on vÀike lisa: 03.06.14
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Norn
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Nelj Juun 05, 2014 2:55 pm    Teema: Vasta viitega

Elus aine ja Eluta aine - Absurdimaailm? Te nÀhtavasti ei tea sÔnade, elu ja eluta, tÀhendust, et neile oma tÀhendusi hakkate toppima.
_________________
Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Juun 06, 2014 10:56 am    Teema: Vasta viitega

Vastavalt maailmale ongi sĂ”nadel erinev tĂ€hendusvĂ€li. Selleks, et midagi aru saada, on vaja avatust ehk kontaktenergiat vastava maailma suhtes. Sest muidu on tĂ€itsa lootusetu variant - nt arengumaag ĂŒtleb sulle mĂ”iste eluta aine, aga sina mĂ”tled nt kividele ja mineraalidele. See pole kĂŒll iseenesest vale, aga see pole hetkel teema fookus. Elus aines on see, mis on muutuv ja arenev ning seega nĂ€htamatu. Eluta aines on see, mis on juba valmis loodud, vĂ€lja toodud ja selle looja poolt lahti lastud - nĂ€htav. Eluta aine on katsutav, elus aine on energiavĂ€ljana tajutav. Elus aine on see, mille liikumisvektor on sisemaailmast vĂ€lismaailma. Eluta aine liikumisvektor on vĂ€lismaailmast sisemaailma.
Vt ka konspekt 48 http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6498
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Juun 06, 2014 1:07 pm    Teema: Vasta viitega

Kuna mĂ”istete dĂŒnaamika ja staatika ning valgusemaag ja jĂ”umaag ( http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6425 ) seletused olid vĂ€ga sarnased, siis tundsin huvi, kuidas nad omavahel erinevad. Sain teada, et jĂ”umaagia ja valgusmaagia on seotud I hĂŒpr kahe algeharuga - so juhtimine. DĂŒnaamika ja saatika on kummagi algeharu 2 platood - so meid pidevalt lĂ€biv looduse jĂ”ud.

Kopeerin siia oma jÀreldused:
Kehakuju nÀitab potentsiaali olla kas pigem sÔjamehe (viha) vÔi hoolitseja (armastus) saatusega juht. Kui oled kehalt pÔkk/liivakell, siis juhiks arenedes töötad SÔjardi algeharu pealt ehk oled jÔumaag. Kui oled kehalt kilu/sihvakas, siis juhiks arenedes töötad Karviku algeharu pealt ehk oled valgusemaag.
Eluta aine suhtes tegin mina loogilise jĂ€relduse, et see on ka nĂ€htav. Sest kĂ”ik, mis on juba kellegi poolt vĂ€lja toodud, sellest on tema juba ka lahti lasknud ehk loomisprotsess on lĂ”ppenud. NĂ€htamatuks jÀÀb aga asi, mis on alles loomisel, aga seal on meeletu hulk energiat ehk ta on elus. NĂ€ha saame ikka seda, mis on juba lĂ”petatud ehk surnud/eluta – ta ei arene.
Edasi hĂŒperruumidele mĂ”eldes nĂ€eme, et VII (planeet), V (egregor), III (mĂ”tlemine) ja I (tahe) hĂŒpr on nĂ€htavad ehk siis eluta aine. KĂ”igi nende algeharudel on alati 2 platood- dĂŒnaamiline ja staatiline. DĂŒnaamilisusest vĂ”i staatilisusest rÀÀgime meie hetkel vaid I hĂŒpr kontekstis.
JĂ€relikult staatiline liivakell/pĂ”kk siis tĂ€hendab, et ta vĂ”itleb jĂ”umaagina, kuna TAHAB sĂ€ilitada olemasolevat. DĂŒnaamiline liivakell/pĂ”kk vĂ”itleb, kuna TAHAB olemasolevat edasi viia. Staatiline sihvakas/kilu hoolitseb valgusmaagina olemasoleva eest, kuna TAHAB seda sĂ€ilitada. DĂŒnaamiline sihvakas/kilu hoolitseb olemasoleva eest, kuna TAHAB seda edasi arendada.
KokkuvĂ”tlikult: elumĂ”ttega suhestume vastavalt kehatĂŒĂŒbile kas vĂ”itlejalikult vĂ”i hoolitsejalikult ning teeme seda kas alahoidlikult (staatika) vĂ”i edasiviivalt (dĂŒnaamika).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Norn
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Esm Juun 09, 2014 12:34 am    Teema: Vasta viitega

Hella kirjutas:
Elus aines on see, mis on muutuv ja arenev ning seega nÀhtamatu. Eluta aines on see, mis on juba valmis loodud, vÀlja toodud ja selle looja poolt lahti lastud - nÀhtav. Eluta aine on katsutav, elus aine on energiavÀljana tajutav. Elus aine on see, mille liikumisvektor on sisemaailmast vÀlismaailma. Eluta aine liikumisvektor on vÀlismaailmast sisemaailma.
Vt ka konspekt 48 http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6498


Ma saan pigem aru, kui rÀÀgitakse sĂŒnni ja surma ainest, ja elukoodi vastavast kasvust ja kahanemisest, aga elu ja surm pole minu silmis kuidagi omavahel vastandatavad nĂ€htused, sest nii sĂŒnd kui ka surm on mĂ”lemad vajalikud ĂŒhtses eluprotsessis. Pigem leian, et te mĂ”tlesite Paremat ja Vasemat energiat, kusjuures muutust sisaldavad mĂ”lemad poolused, sest protsessides osalevad nad juba alati koos. Lihtsalt ĂŒks nendest on detailides ehitav muutus ja teine on ĂŒldisega sĂ€ilitav muutus. Paradoks seisneb selles, et kĂ”ik on muutuv nagunii - kuigi me vĂ”ime oma utoopilistes kujutlustes lĂ”putult vastupidist raiuda. Muutumatus vĂ”rdub sisuliselt olematus, mis on matemaatiliselt 0, ehk tĂ€iuslikkus mida pole reaalselt olemas. Ja kui see ongi reaalselt olemas, siis see pole ikka tĂ€iesti olematu muutumatus, vaid vastupidi, maksimaalselt mÀÀratlematu muutus ja ebatĂ€ius ise. ÜhesĂ”naga nii sĂŒnd kui ka surm juba ongi pideva elumuutuse sees, ja see elu on juba alati kĂ”ikjal. Kui muutust ei toimuks, siis jĂ€relikult ei toimu ka elujĂ”u kulgu - ei sĂŒndi ega surma kumbagi. Kuna nĂ€ib, et KĂ”iksus on pidevas pĂ”rkumises, vĂ”i tati moodi venimises ja kokkutĂ”mbumises iseenda lĂ”putult segipaisatud juhuslike osakestekeerisega, ja jĂ”udude "kadumine" on vaid lĂ”putult mÀÀratlematu sĂŒnni-surma eluallikas ĂŒhes ise. KĂ”igel olemasoleval on kĂŒll oma hetkekoodid ja kĂ”lapildid, mida ĂŒhest kĂŒljest kangesti ĂŒritatakse paika mÀÀratleda, otsides kĂ”iges kindlat surma, kuid vĂ€hemalt teise ĂŒhenduses oleva osa otsa tĂ”ttu see ealeski ei Ă”nnestu, sest teine pool sĂ€ilitab alati kaoselise errori olemasolu, kus paradoksaalselt nĂ€hakse spontaanselt ja kaootiliselt pĂ”rkuvaates kehades hoopis lĂ”putut sĂŒndi. Siit vĂ”ib muidugi edasi spekuleerida, et Paremal energial on tugev surmafaktide voolukanal, mille sihiks on areneda lĂ€bi vĂ”imalikult detailidesse laskumise ja analĂŒĂŒsi, kuid selle allikaks on hoopis korrastav sĂŒnnivalgus. Ja Vasakul energial on tugev ideedesĂŒnni voolukanal, kaldudes elu sĂ€ilitama lĂ€bi loomingulise kasvu, kuid allikaks on kaoseline surmapimedus. Ja need 2 tĂ€iesti vastandsuunalist jĂ”uvoolu - kontrollitud surm ja sĂŒnni error - ĂŒhes koos ongi juba alati ĂŒks elujĂ”ud.
_________________
Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group