Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nÔmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Seisak

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Bossi nurgake
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
boss
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Laup Mai 31, 2014 10:07 am    Teema: Seisak Vasta viitega

Juba viimane aasta aega on elu justkui seisma jÀÀnud.
Ühel hetkel kadus Ă”nn lihtsalt tagant Ă€ra. Ei Ă”nnestu see, ega teine. Proovid nii ja proovid naa ja ei midagi. Vaatad, mida teised teevad ja nĂ€ed, et saaks ju paremini teha, kui vaid saaks vĂ”imaluse ennast tĂ”etada. (Too aeg ĂŒritasin jalga ukse vahele saada). Keegi ei anna vĂ”imalust. Selline olukord kestis umbes 8 kuud.

Peale seda otsutasin haarata ohjad enda kÀtte ja luua siis ise midagi. LÔin ettevÔtte, mis teeb inimesi terveks (erinevalt haigekassa poolt rahastatavatest asutustest). Edasine jutt tÀpselt sama. Proovid nii ja proovid naa, mitte miski ei aita ega tööta.

Selle kÔige foonil halvenevad suhted perekonnaga ja sÔpradega. IgapÀev leiuta, kuidas Àra toita pere ja vÀltida vÔlgadesse sattumist. Ja kÔige hullem selle asja juures on see, et ma lihtsalt ei saa aru, millest selline olukord tekkinud on.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Juun 01, 2014 10:48 am    Teema: Vasta viitega

Mul pole olnud vĂ”imalust viimaseid konspekte foorumisse koostada. Eelmine kord rÀÀkis Tokroda inimese arengutaseme klassidest ĂŒrglĂ€tte ja parasiitsĂŒsteemi nurga alt.
ParasiitsĂŒsteemi jĂ€rgi, mida meie ĂŒhiskondlik korraldus rohkelt viljeleb, on terve loov inimene kĂ”ige madalam aste - pööbel ehk toit. Mida enam oled inimlikkusest loobunud ja asendanud selle vÀÀrakustega, seda kĂ”rgem on su klass. ÜrglĂ€tte jĂ€rgi aga on madalaim orjade aste ehk elementaali tase inimesed, kelle tajud ja tunded kah ei tööta ja koosnevad nad vaid mingist sisestatud programmist, mis moodustab tahte. Alamklass on tundlejad (taim). Keskklass - intelligentsed olendid(loom). KĂ”rgklass - nĂ”iad ehk inimesed, kel töötab fantaasiamaailm.
Vaadates sinu alafoorumit, nĂ€en mina, et oled mĂ”tlemisvĂ”imeline inimene. Mida tervem oled, seda madalamasse klassi kuulud parasiitsĂŒsteemi jĂ€rgi. Kurb aga tĂ”si.

NĂŒĂŒd on 2 vĂ”imalust: kas loobud lĂ€bi piinade inimlikkusest ja arenguvĂ”imest ja teed parasiitsĂŒsteemis karjÀÀri. VĂ”i teed seda enam endaga sisemist tööd ja kasvatad endast inimese. Elu mĂ”testamine genereerib energiat ja loob sisemisi protsesse, kuna leiad aina uusi lahendusi - elu ei seisa.

Minu jaoks muutusid asjad kuidagi eriti arusaadavaks, kui Tokroda rÀÀkis nĂ€htavast ja nĂ€htamatust ainest: http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6498 . Ja eriti selgeks sai asi siis, kui mu sĂ”branna rÀÀkis, kuidas ta ei saa aru, mis tal viga on. Mees kah ĂŒtleb, et tal on ju kĂ”ik olemas - mees, hea töö, lapsed, ilus kodu, sĂ”brad jne. Aga ta tunneb ennast nii tĂŒhjana ja ei saa aru, mis tal viga on. See ongi see tulemus, kui inimesed lĂŒlitavad vĂ€lja nĂ€htamatu energeetilise poole. Töö sisemaailmaga on vĂ€lise töö kĂ”rval samuti see, mis genereerib energiat. Üht poolt ei saa vĂ€lja lĂŒlitada olenemata sellest, kas lĂ€heb sul siis nĂ€htavas pooles edukalt vĂ”i mitte.

Sellised mÔtted tekkisid - mul on tÔeliselt hea meel sind siin jÀlle nÀha! Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
boss
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Esm Juun 02, 2014 4:28 pm    Teema: Vasta viitega

Paraku on nii, et elades suures linnas on kogu resurss parasiitliku sĂŒsteemi kĂ€es ja maale kolimine ei tundu mitte kuidagi mulle sobivat. Seega tuleb vĂ€lja, et olude sunnil olen ma sunnitud valima Ă€rimaailma. Mida aga teha olukorras, kus Ă€rimaailm mitte sugugi ei taha sind vastu vĂ”tta? Sama arvatavasti kehtiks ka ususĂŒsteemide kohta.

Ma kirjeldan oma olukorda veidi teise nurga alt. Kujuta ette, et sa oled tuletĂ”rjuja. Sa oled lĂ€binud vastavad koolitused ja rohkemgi veel, sa mĂ”istad tule dĂŒnaamikat, tead isegi majade ehitusest nii mĂ”ndagi, lisaks veel ka gaasitorudest ja elektrikorraldusest, oled tugev, julge, suudad arvestada teistega, nĂ€ed ette probleeme mis vĂ”ivad tekkida jne. Ühtlasi on suur puudus tuletĂ”rjujate jĂ€rele. Tegelt on isegi nii, et koguaeg lausa mitu maja pĂ”leb ja tuletĂ”rjujaid on tĂ€iega puudu.
Tunned, et see on sinu kutsumus ja tĂ”esti tahad midagi oma kĂ€tega Ă€ra teha. Hoolid linnast, hoolid inimestest, ei nĂ”ua suurt palka jne. ÜhesĂ”naga tahad tööle minna. Oled nĂ”us alustama ka kĂ”ige madalamast positsioonist, aga mitte keegi ei vĂ”ta sind jutule. Keegi isegi ei argumenteeri midagi. Proovid erinevaid strateegiaid- lĂ€hed ise kohale, saadad kirja, moodsa e-kirja, helistad jne, mis iganes veel teha oleks vĂ”imalik. Ikka ei midagi.

Siis otsustad, et no kui nii siis nii. JĂ€relikult tuleb ikka ise midagi Ă€ra teha. Teed oma tuletĂ”rjujate ĂŒhingu. Oled kiireim reageerija, kustutad vĂ€ga hĂ€sti jne. Aga su telefon ei tirise mitte kunagi. Keegi lihtsalt ei kutsu sind. KĂ”ik teavad sust aga keegi ei kasuta sind.

Mida sa teed? Mida tĂ€hendab loobuda inimlikkusest ja arenguvĂ”imest? Kuidas see kĂ€ib? Kui vĂ€ga ma ka ei prooviks, mulle ei hakka kĂŒlge mingid veidrad rahaahnuse ja sellega kekutamise programmid. Ma ei suuda teha tööd, ilma, et ma selle kĂ€igus jĂ€reldusi ei teeks ja edasi ei areneks. Samas, ei ole mul ka vĂ”imalust tĂ€iesti tasuta ennast laiali jagada. Ausalt öeldes tundub see mulle isegi totter.

Mis puudutab tööd endaga, siis ma ĂŒtleks, et ma lihtsalt ei oska elada nii, et ma ei töötaks enda kallal. KĂŒll aga on tĂ”siasi see, et enda nĂ€gemine on ĂŒks kuradima keeruline asi minu jaoks. Eriti mĂ”istmine, millega on hetkel puusse pandud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
lahendused
Hall pÀike
Hall pÀike


Liitunud: 26 Apr 2014
Postitusi: 62
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Juun 03, 2014 12:31 pm    Teema: Vasta viitega

Kui keegi ei helista, siis pead omale reklaami tegema.

NĂ€iteks hakka erinevates vaimsuse-esoteerika foorumites (nĂ€iteks Facebooki grupid "shamaanid, teadjad, ravitseja", vĂ”i "valgustöö, spirituaalsed sĂŒndmused Eestis ja mujal") nö "tarka juttu ajama", ning igasugu huvilised-hĂ€dalised uputavad su privaatkirjadega ĂŒle, ning kĂŒllap mĂ”ni on ka nö "tasulisest teenusest" huvitatud kuid seda otsid.

St kui hakkad oma tasulisi teenuseid otse reklaamima, siis hoitakse sinust kÔrvale - kui aga ajad vaid nö "tarka juttu", mille kÀigus vihjad oma varasematele tegemistele, siis hakkab see huvilisi-hÀdalisi ligi tÔmbama, kuna nad loodavad nii mingit abi saada.

Samas ei huvita reeglina neid hÀdalisi enda olemuse muutmine: pigem "kerjavad" nad kÔik mingit hetkelist "leevendust" (a'la vÔta mult pohmell Àra, et saaksin edasi juua Smile ).

Samuti vÔiksid kuskile kirja panna oma senised "saavutused": st mis laadi asju suudad teha (sopa-joodikust karsklase teha, kui ta seda ise tahab), kuid ei suuda joodikutelt kohe Àra vÔtta pohmelli.

VĂ”i tee omale samasugune tasuline "nĂ”uande telefon", nagu VanakĂŒla abiliin.ee seda on.

-----

Aga kui tahad Ă€rimaailmast kergesti elatuda, siis vali omale mingi kĂ”rge tunnihinnaga kerge töö (nö kellasepa-kullasepa laadne tööd), mida pĂ€evas paar tundi tehes elad kuidagi Ă€ra, ning ĂŒlejÀÀnud osa pĂ€evast on nö "aeg endale", kus saad teha seda mida Ă”igeks pead.

Vot see "raske tööaja" ja "aeg endale" suhe nÀitabki inimese vÀÀrtust: ehk need kes töötavad miinimumpalga eest 2 koha peal (pik ja raske töö ilma kvaliteetajata endale), polegi enamat vÀÀrt - kui aga suudad endale leida mingi nö "sooja koha" (vÀhese tööga palju kvaliteetaega endale), siis oled oma taseme poolest seda ka vÀÀrt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Juun 04, 2014 11:47 am    Teema: Vasta viitega

Sooja koha unistus on tĂŒĂŒp-parasiitlik mĂ”ttemudel - saan rohkem kui annan (madalad klassid). Looduse poolne tase on ĂŒks, aga rahamaailma tase on teine. Seda on vĂ”imalik saavutada, kui sul on, mida ohverdada - lĂ€hedased inimesed, Ă”nn, enesetunne, hingeosad, tasemeenergia, tahte/tunde/mĂ”tte/fantaasiamaailm, intelligents jpm - midagi, mida oleks par sys-il looduselt sinu kaudu pumbata. Ja seda kĂ”ike ainult raha nimel.

Ma kunagi arvutasin, mis on ĂŒhe arenguplatoo tĂ€napĂ€evane hind rahas. Nt teed ĂŒhe Ă”ige kiresuhte ja saad looduselt ressursi, et ehitada endale uus sinu jaoks seni tajumata jÀÀnud vaade reaalsusele. Siis aga saadad suhte p.. ee "metsa" ja sellest energiast piisab tĂ€iesti, et teha firma, millega isegi natuke kasumit teenida enne kui see energiapuuduses jĂ€llegi kokku kukub. Jippii jee. Aga kuradi igavikuline arenguvĂ”imalus on maha mĂŒĂŒdud. Ja see on ikka nii karm. Mul puuduvad firma tegemise kogemused, aga kujutan ette, et seda tuleks teha ikkagi ilma ohverdusteta. Ma tahan uskuda, et see peaks olema vĂ”imalik.

No muidugi - ja siis on meil jĂ€rgmine probleem, kuidas koguda populaarsust. Seda vĂ€idad ju oma seisaku probleemi tuumaks olevat. Ma ei tea sinu konkreetset olukorda, aga tuletĂ”rje nĂ€ite inimene vastas tuletĂ”rje standarditele ja oli olemas ka tĂ€itmata vajadus. JĂ€relikult peab olema ikka ĂŒks paganama hea pĂ”hjus, miks sellist tuletĂ”rjujat ei palgata. Vot see pĂ”hjus on niit, mille abil hakata genereerima endale lahendusi. Alati on parem, kui sa tĂ€ielikult teadvustad ja mĂ”istad olukorda, sealsed seoseid ja protsesse. Siis saab ka sekkuda. Selle kohapeal aga oli sinu kirjelduses tĂŒhik. See ongi see nĂ€htamatu aine pool, mida ei saa tegemata jĂ€tta. Sisemise tööga tekitad sellise energiahulga, mille abil nĂ€htavat reaalsust muudad.

Lisaks veel Tokroda uusimast teooriast kild, et intelligentne olend ehk keskklass ei sĂ”ltu enam atmosfÀÀrist ehk tal on emotsionaalselt ĂŒkskĂ”ik, kas elab linnas vĂ”i maal.
Ja teine siia konteksti sobiv kild - raha on par sys-i versioon inimeste vahelisest energiavahetusest.
Mul on tohutu hulk meeletult head algmaterjali - ma ei tea, kuidas ja millal jĂ”uan selle siia foorumisse lĂŒhikeseks ja kokkuvĂ”tvaks konspektiks kirjutada... Aga tingimused on juba loodud - töötan selle nimel. Minu jaoks nt annab ellu palju liikumist just arengumaagia mĂ”istete arusaadavaks lĂ€bitöötamine ja reaalsesse ellu rakendamine. Töö on raske, aga tundub, et kasu on ikka pĂ€ris suur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
boss
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Juun 05, 2014 12:00 pm    Teema: Vasta viitega

Jutt Ôige.

Ma arvan, et selles tegelt probleem oligi, et ise arvasin, et teen jubedalt sisemaailmaga tööd aga tegelt ei teinud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Bossi nurgake Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group