Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

46. 8 synnidiili rassi

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Jan 31, 2014 12:13 pm    Teema: 46. 8 synnidiili rassi Vasta viitega

Otsustasin koguda siia kokku info, mis 8 hingerassi/sünnirassi/diilirassi kohta tuleb.

*vt konspekt 14 – Diilirassid: http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6381

Lisa: 29.04.14 toimunud kokuka info:
Kui sünnime, siis peame teadvustama, et meil on 2 keha: energiakeha ja füüsiline keha. Sünnihetkel kleebitakse meie külge parasiidi seeme ehk üks kaheksast sünnidiili elukast. On inimese enda teha, kas ta seestub elukaga (ei teadvusta, et on vaimne olend ja laseb elukal kasvada, energiakeha ära süüa) või mitte. Eluka vastu aitab, kui mõtestame lahti, mis on seksuaalenergia. Nt naine pole mitte seksobjekt, vaid hingeline naisaspektidega olend – vt Vanaküla II raamat. Lisaks tuleb selgeks teha ka elustiilid (pikemalt käsitlemata teema, veidi on 51. konspekti alguses).


21.01.14 ja 28.01.14 toimunud Arengumaagide kokukate info:

3-4 hüperruumi vahel on fantaasiamaailma teisikud ehk astraal ehk poolreaalsus. Astraali mõjutab ühelt poolt füüsiline reaalsus ja teiselt poolt meie mõtted. Mõtete abil suudame astraalis muudatusi läbi viia.
Astraalis oleme me näha nagu ürgvõrgu algruudust väljuv valgussammas (ilmapuu), mille ümber on teisikud. Parasiitsüsteemi nõrk koht on see, et ta ei näe meie olemuse (samba) ja teisikute vahelist sidet. Seega ei suuda süsteem seostada teistes reaalsustes tehtud tegusid konkreetsete füüsiliste isikutega ja see annab kaitse. Kui me sünnime, ei näe parasiitsüsteem meid neljakihilisena. Ta näeb vaid nelja sõlmpunkti ja teeb igale tasandile diili. Nõnda on inimestel hüperruumide pealt kraes 4 diili parasiitsüsteemiga. Diili teeb süsteem selle koha pealt, mis meil tugev on. Samas võib süsteem diile ka muuta ja väänata.
I hüperruum – me oleme kas vaimsed (usumaailm) või maised (ärimaailm) inimesed. Vaba pool meis on see, millega looduselt võtame ja diili pool on see, millega meid pumbatakse;
II hüperruum – 8 sünnidiili;
III hüperruum – 12 intelligentsirassi;
IV hüperruum - 4 tulevikuteisikut, mis on seotud suhetega.




Valgussammas tekib viljastuse hetkel koos keha tekkimisega. Selleks, et kehasse üldse kinnituda/haakuda ja sündida, peab olemuse voog sealt läbi käima. Parasiitsüsteemil on nii palju võimsust, et sundida olemuse voo blokeerimise abil algele peale sünnidiil. Mõjutus tehakse viljastuse ja sünnihetke vahelisel ajal.
Valgussamba ehk meie olemuse külge ühendatakse üks kaheksast maailmast, kus elavad parasiitelukad. Inimese emotsionaalsus sulandub selle elukaga kokku. Meis kõigis on need elukad sees ja need elukad on kõikjal. Küsimus on selles, kes valitseb – kas elukas meid või meie elukat? Päris lahti sellest elukast ei saa, kuna loodusel on midagi loomata jäänud ja selle koha peal on tühi koht. Seda elukat on võimalik aga hallata ja seeläbi külmutada. Seega -
Tuleb teada, mis maailmaga on meil diil ja siis peab õppima valitsema seda elukat! Mida tugevamalt iseennast teadvustad ja oled sõltumatu, seda paremini haldad elukat.
Selleks, et ennast parandada ja tervendada, tuleb õppida selgeks kõik need 8 maailma.

Öeldakse, et inimene on teisele inimesele hunt. Tegelikult on see elukas, kes sööb teist inimest. Aadressil:
http://vaimumaailm.ee/tahukad/?obj=synnidiil.obj&tex=synnidiil.png
oleval tahukal on näha, mis osasid söövad teistes inimestes missugused rassid. Kõige paremini süüakse meesnaise suhtes, aga seda tehakse ka kõigis teistes suhetes (sõbrannad, ülemus-alluv jne). Iga kolmnurkse tahu tipu värv kujutab parasiitsüsteemi poolt moonutatud osa inimeses.

Tahuka värvide tähendused:
Valge – olemuse minevik ehk läbikäidud tee. Mälupank. Teadmine sellest, kes sa oled, isiksus.
Must – olemuse tulevik ehk vajadused. Väljavaated elule. Reaalsustaju.
Punane – teadvus, tarkus, uued teadmised.
Sinine Рhing ehk oskused, ț̦, teostus.
Kollane –vaim ehk suhted ja sidemed.
Roheline Рm̵istus, energia, raha, ressurss.

Rassid on pooluses:
- jabos, deemon, reptikas ja püramiidikas on mineviku rassid. Nemad on sisemised rassid ehk parasiitsüsteemis peetakse neid halbadeks, nad on nn saatanast. See tähendab, et neilt võetakse. Ise võtavad nad aga looduselt.
+ troob, vereliin, kleepija ja ingel on tuleviku rassid. Nemad on välimised rassid ehk parasiitsüsteemis peetakse neid headeks, nad on nn jumalast. Nad on andvas pooles, kuna esindavad ja väljendavad süsteemi tahet ja on seega süsteemile kasulikud. Nad on reaalsusesööjad, kuna asendavad reaalsuse parasiitmaailma illusioonidega. Tegelik reaalsus aga kõrvetab neid.
Nt deemon võtab looduselt ja annab selle kleepijale, mille kleepija omakorda parasiitsüsteemile annab.

Mõned näited:
Deemoni ja troobi suhe, kui valitsevad elukad: deemon sööb ära mineviku, vaimu ja hinge. Troob sööb ära tuleviku teadvuse ja mõistuse. Järgi ei jää midagi, konflikti ei teki.
Deemoni ja Jabose ussi suhe, kui mõlemad on elukaga sulandunud: mõlemad söövad ära mineviku ja hinge, lisaks sööb deemon vaimu ja Jabose uss teadvuse. Järgi jäävad mõistus ja tulevik. Olendid hakkavad kaklema, kes hakkab kolmandaks osapooleks. Nn kelle jalas on püksid, selle elukas võitis.


Järgnevalt on kokku kogutud iseloomustused, mida on rasside kohta tehtud. Loodan seda osa aja jooksul pidevalt täiendada, et oleks paremini arusaadav, mida iga rassi nime all ikkagi mõeldakse:

Vereliinide maailmas haiseb ja sealsed olendid - koogolid näevad välja nagu inimesed, kelle pea asemel on molluskite ja kombitsatega kaheksajalg (sarnasus filmis Kariibi mere piraadid kohatud mollusklõustaga)
Kui inimene on ühendatud koogolite maailmaga, siis muutub ta vereliiniks.
Vereliinid tükeldavad looduse poolt antud parameetreid. Nad lõikavad inimesi juppideks ja panevad teistmoodi kokku. Juppide vahetamine tähendab, et nt sul on mingi omadus, võtan selle sinust välja ja panen kellegi teise külge. Sellega teevad nad teistele hingepiinased ja hingetraumasid.
Koogol hävitab ära meie sünniparameetri – st inimene ei saa olla enda parameetris. Parameeter on aga inimese andev pool.

Jabose usside sünnidiil tähendab, et inimese seest võetakse tema tarkus välja ja viiakse see energeetiliselt Jabose usside maailma.
Jabose uss poeb inimese sisemaailma, röövib minevikust tarkuse ja asendab selle süsteemi tarkusega.
Jabose uss arvab, et ta on teadmiste tooja.
Jabose uss on külje alla pugeja.
Vt ka konspekt 40 – http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6461 ja konspekt 41 - http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6463

Troobile on sünnidiiliga antud tema sisemaailma tasemest üks aste kõrgem klass ühiskonnas. Troob liigub enda klassis, aga maailm näitab nagu ta oleks kõrgem klass. Nt kui on alamklass, siis antakse keskklassi sfäär. Kuna troobil on tasemele mittevastavad hüved, siis on ta süsteemist sõltuv. Troob peab ise teadlikult minema klassi võrra allapoole. Troobid on kõvad meesteõgijad/mõrtsukad – nad otsivad endast aste kõrgemat meest, et see alla neelata ja enda puudujääke sel viisil täita.
Troobid – näeme mulle, aga pole kunagi näinud elukat seal sees.

Püramiidikad ajavad asjad kapitaalselt segamini.

Deemon - toimekas, tegus, aga ei mõtle alati põhju-tagajärje peale ja on loll nagu lauajalg. Tahab kõike paremat, aga välja tuleb nii nagu alati.
Deemoni diil tähendab seda, et saatus vahetatakse ära. Kõikidel deemonitel on vale saatus. Meessoost deemonite saatus on asendatud on süsteemi saatusega. See tähendab, et meesaspekt nimega muster puudub. Deemonnaised ei saa valida saatust, sest neile on juba saatus kinni kleebitud - nad on sündinud koos saatusega. Kui deemonnaine üritab mehe mustrit võtta, on see iseenda vägistamine, iseenda ribadeks löömine, eneseeitus. Libahuntide maailma lammutamine teeb deemonid vabaks.
Deemonitelt on ära võetud midagi hingega – arvatavasti ohhi generaator.

Inglid tegelevad võimuvõitlusega, kuna peavad jõudma pukki. Kui deemon on märatseja, siis ingel on vastupidiselt külm kalkuleerija.

Kleepijatelt (naiss.)on võetud võimalus oma toitepauna ise kasvatada. Süsteem kasvatab seal larve jm.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2014 2:42 pm    Teema: Vasta viitega

Kirjutasin konspekti algusesse pisikese helesinise lisa 29.04.13. Deemonite rassi kohta on üks lause juurde lisandunud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group