Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Seks: paluks ühe kaupa!

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Sexuaalne kasvatus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Apr 06, 2010 3:16 pm    Teema: Seks: paluks ühe kaupa! Vasta viitega

Teame, et meestel on sisemine tung naisi voodisse meelitada. Miks nad seda teevad? Mis on selle mõte? Sellele küsimusele saab vastata ainult maag.
On olemas neli maailma, mida tajume endast väljaspool (me kutsume seda looduseks) ja nelja maailma enda sees. Need maailmad moodustavad paarid. Välised maailmad on kindlad, jäigad struktuurid. Need on loodud kõrgemate jõudude poolt ja neid ei saa inimesed ise luua ega muuta. Nii kehtivad kõigile näiteks füüsikaseadused. Meil puudub võim seal muudatusi teha. Sisemised maailmad alluvad aga inimestele. Ühiskonnas on selliseks sisemaailmaks riik. Meie ise loome seda, oleme seal maailmas jumalad ja loojad. Kui meie looming on vastuolus loodusega, hävitab loodus loomingu. Kooskõlas olevat loomingut loodus säilitab, hoiab ning annab sellele oma toe.
Välismaailmadeks on planeet, antireaalsus, universum ja aegruum.
Sisemaailmadeks on tahtemaailm, fantaasiamaailm, tundemaailm ja mõttemaailm.
Aegruum on paaris mõttemaailmaga.
Kuidas aga hankida teadmised, et olla kooskõlas loodusega? Selleks on loodus andnud meile huvitava mehhanismi. Järgnevalt seletan nimetatud mehhanismi toimimist lähemalt.
Aegruumis, mis on üks välismaailmadest, asub kookon (meie kõrgem teadvus). Kookon ammutab energiat. Kookonis on 24 ketast ja 12 valguskera (need on kookoni sees olevad elemendid). Kui inimene siia maailma sünnib, saab inimese füüsiline keha toitu ehk energiat aegruumist läbi ühe elemendi. Naised ammutavad energiat läbi ühe ketta ja mehed energiat läbi ühe valguskera. Seega kookoni järgi on naisi 24 tüüpi ja mehi 12 tüüpi (kuna kookon koosneb 24 kettast ja 12 valguskerast).
Kui me siia maailma sünnime, peavad vanemad andma meile ettevalmistuse. Peale nende kujundab inimese mõtlemist veel kool ja ühiskond. Kahjuks ei ole aga need õpetused kooskõlas loodusega. Need õpetused on moondunud isiklikest huvidest ja ambitsioonidest. Seepärast loovad need väärõpetused meie mõttemaailma defektid.
Kui mees seksib naisega, toimub läbi füüsilise keha kookonite energiavahetus. Naiselt tulev kookoni energia aktiviseerib mehe ühe mõttemudeli 24-st. Igal inimesel on mõttemaailmades 24 mõttemudelit. Kui mees on kooskõlas looduse vastava aspektiga, ei juhtu midagi. Kui mehe mõttemaailm on defektiga, disharmoonias aegruumiga, käivitub probleem. Naine avab mehe ühe Pandora laeka. Kuna kookon on paaris mõtlemisega ja mõtlemise pesasid on 24 tükki, annab see energia elu ühele mehe mõttemudelile. Mehe mõtlemine loob naise energiaga koostoimes elulise situatsiooni. Kui mõtlemine ei ole loodusega kooskõlas, tajub mees seda probleemina, elu loob talle lahendamiseks probleemi.
Siit on tulnud meile teadmine, et naised toovad endaga kaasa probleeme. Tavaliselt süüdistame oma ebaedus naisi. Tõeline mees on naisele tänulik, et läbi tema sai teadlikuks oma defektist. Nüüd peab mees tekkinud probleemi lahendama. Selle tegevuse käigus saab ta õige teadmise. Kui mees on muutnud oma mõtlemist ja probleem laheneb, võime öelda, et mees on naiselt saadud energia läbi töötanud. Tavaliselt võtab probleemi lahendamine aega üks kuu kuni aasta. Kui mees on ühe naise energia läbi töötanud ehk talle toodud probleemi lahendanud, võib ta seksida teise parameetriga naisega. Loomulikult peame teadvustama, et võime kokku sattuda samasuguse parameetriga naisega mitu korda järjest. See naine ei too aga ellu muutust. Keskmiselt kulub 24 erineva energia leidmiseks 40 naist.
Kui mees on seksinud 24 erinevat tüüpi naisega (nagu eelpool kirjutatud, tähendab see, et iga naine toitub aegruumist erineva ketta läbi) ning lahendanud kõik 24 talle toodud probleemi, on tema mõtlemine sünkroonis kookoniga ja selline mees muutub targaks. Ta võib lahendada kõik probleemid. Temast võib saada teadlane, kes toob inimkonnale seni tundmatuid teadmisi. Kui selline mees valib juhi tee, viib ta oma rahva õnnele.
Loomulikult peab mees jälgima seda, et ta ei seksiks uue naisega enne, kui eelmise naise energia on läbi töödeldud. Need mehed, kes seksivad erinevate naistega järjest, aktiviseerivad mitu probleemi korraga. Probleeme saab aga lahendada ühe kaupa. Need mehed on sõlmes ja ei saa targaks. Nad hakkavad probleemide eest põgenema. Mõttemudeleid teineteisest eristada ei ole võimalik.
Kindlasti tekib naistel küsimus, mis nemad sellest saavad. Sellest võite aga lugeda minu raamatust „Mees ja naine“.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jelena
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 8 Juun 2008
Postitusi: 18

PostitusPostitatud: Nelj Juul 21, 2011 1:25 pm    Teema: Vasta viitega

seksimine teeb ainult head kes ei usu proovigu järele,
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Urki
Arengumaag


Liitunud: 9 Juul 2010
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Kolm Apr 02, 2014 12:13 pm    Teema: Vasta viitega

Näib peegeldusena. Yllatusin meeldivalt. Ikkagi "teaduslikult".
http://naistekas.delfi.ee/suhted/seks/teaduslikult-toestatud-seks-teeb-sind-intelligentsemaks.d?id=68357221
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Sexuaalne kasvatus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group