Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Tokroda intervjuu Ohmygossipile

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Lugeja hinne
1
12%
 12%  [ 1 ]
2
12%
 12%  [ 1 ]
3
12%
 12%  [ 1 ]
4
12%
 12%  [ 1 ]
5
50%
 50%  [ 4 ]
Kokku Hääli : 8

Autor Teade
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Nelj Jan 16, 2014 2:13 am    Teema: Tokroda intervjuu Ohmygossipile Vasta viitega

Hannes Vanaküla, mida põnevat ja meeldejäävat tooksite välja eelmisest aastast?

Aasta lõpus avastasin, et inimesed sünnivad erinevatesse klassidesse. Neid on 4. Sünnijärgselt on kõige madalam klass inimloomade klass. Nemad lihtsalt vegeteerivad. Ootavad, et keegi hea onu (vahet pole, kas see on EL või Jeesus) tuleb ja päästab neid. Alamklass on inimesed, kes teenivad oma emotsioone ja tundeid. Selline inimene tegutseb eranditult oma tunde ajendil. Need on inimesed, kes armastavad nautida.
Keskklass on mõtlev olend. See inimene suudab valitseda enda tundeid ja emotsioone. Ta tegutseb siis, kui asi on ratsionaalselt läbi mõeldud.
Kõrgklassi inimene kasutab oma fantaasiamaailma (nõiavõimed). Selline kõrgklassi inimene suudab tekitada uusi mõttemudeleid ja programme. Ta on uue teadmise tooja.
Seejärel avastasin, et Loodusega (jumalaga) suudab kontakteeruda eranditult ainult kõrgklassi inimene. Selleks, et seda paremini mõista, vaatame kuidas erineva klassi inimesed pidutsevad.
Loomaklassi inimene tahab, et tal oleks lihtsalt hea ja mõnus olla. Tema pidutsemismeetod on tõmmata narkotsi, nii et ta on pilves või joob ennast täis kui tarakan.
Alamklassi inimene on orienteeritud emotsioonidele. Talle on oluline, et peoruum oleks ilus, et teda ĂĽmbritseksid kenad naised/mehed ja toidulaud oleks rikkalik.
Keskklassi inimene tahab saada mentaalset naudingut. Tema jaoks on pidutsemine meelelahutuslikult kultuuriline programm.
Kõrgklassi inimene ei pidutsegi. Ta saab naudingu siis, kui tal on mingi töö edukalt teostatud.
Siinkohas oleks paslik mainida, et me kõik oleme näinud presidendi vastuvõttu. Me võiksime seda pingviinide paraadi defineerida kui alamklassi nägemust kõrgklassist.
Aga defineerime erinevad klassid töötegemise kaudu.
Meil on alati puudusi. Loom ootab heategijat, näiteks euroabi ja Jeesuse tulekut. Alamklass hakkab võitlema oma õiguste eest. Keskklass hakkab tööd tegema, et saavutada heaolu. Kõrgklassi inimene hakkab teisi muutma ja paneb nad tööle, et saavutada heaolu kollektiivse ühistegevusena.
Need neli klassi torkavad kõikjal silma. Igaüks võib teha ise järeldused, kes millisesse klassi kuulub.

Kus ja kuidas te veetsite oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Mina, kui Eesti vaimsuse esindaja, ei pea jõulupühi. Minu jaoks on tähtis päev talvine pööripäev. Talvisel pööripäeval avab loodus energiakanalid. Inimeste ülesanne on võtta see energia vastu ja alustada uue võimaluse loomist. Meie, maagid, nimetame seda ressursiks, mida kasutame uue arenguplatoo ehitamiseks. Seda tehakse selliselt, et oleme omaette, vaatame ausalt iseenda sisse, hindame oma puudused üle ja esitame taotluse loodusele millist osa tahame endas parandada ja täiustada. Teine väga oluline asi: ei tohi võtta osa jõulutrallist!
Jõulutrall on meile tulnud kristliku süsteemi kaudu, et me kingiksime energia, mida loodus on meile andnud, ära parasiitsüsteemile. Jõulutralli häälestusega me unustame ära iseenda arenduse ja kingituste tegemisega me häälestame end andvasse poolde. Tehes füüsilisi kingitusi teistele inimestele kingime me ka automaatselt looduse poolt antud energia ära parasiitsüsteemile ehk Jeesusele. Ma olen juba päris kaua elanud ja seda teadmist ei muuda enam mitte miski. Kui ma olin noor, siis võtsin minagi jõulutrallist osa. Ma muutusin nõrgemaks, tervis läks käest ära, inimesed ei austanud mind. Ma ei saanud enam iseseisvalt hakkama. Aga kui nõiaks hakkasin ja jõuludest loobusin, olen muutunud iga aastaga tugevamaks, suutes tervendada ka teisi inimesi. Kokkuvõtlikult öeldes on inimene jõulude ajal kahe valiku ees. Kas valida loodus ehk pööripäeva tähistamine, mille käigus ta muutub tugevamaks, elujõulisemaks, tervemaks, edukamaks või valib ta jõulud, mille käigus muutub ta hädavaresest orjameelseks olendiks. Seda tendentsi on näha ka tänapäevases ühiskonnas. Mõtlemine väheneb, haigused suurenevad jne.
Mis puudutab aastavahetust, siis see on minu jaoks lihtsalt ĂĽks rahvusvaheline joomapidu.

Kristiina Ojuland plaanib luua uue partei ja kutsus rahvast ĂĽles sellele nime pakkuma. Kuidas tal uue parteiga minema hakkab, kas oskate ennustada ette?

Ojulandi parteist ei tule midagi välja. Ojuland on vist unustanud, et süsteem ohverdas ta. Seega, inglid ei aita teda. Nüüd on tal ainukene võimalus pöörduda kõrgklassi mehe poole, sest parasiitsüsteemi jumal ei armasta teda. Aga ta on enda meelest nii kõva mutt, et ei vaevugi meeste poole vaatama. Tema ajus on mehed teenendav personal.

Sel aastal on ka Europarlamendi valimised. Kas näiteks Edgar Savisaar võib pääseda sinna?

Edgar Savisaar saab piisava rahvatoetuse, aga kas kohalikud isandad teda sinna lasevad, on juba teine kĂĽsimus.

Milliseks võib kujuneda Interpoli poolt tagaotsitava Eerik- Niiles Krossi saatus?

Kross on väga lollis olukorras. Küsimus on, kumba jumalat teenida. Loodust või parasiitsüsteemi? Ja tema valikust sõltub ka tema saatus.

Millal võib Anna- Maria Galojan rahulikult Eestisse tagasi tulla, kas oskate ennustada?

Väga lihtne. Reformierakond teda ohverdas. Niikaua kui meil eksisteerib Reformierakond, niikaua ta tagasi ei saa tulla. Sest see partei hävitab ta.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja käesoleva aasta esimeseks pooleks?

Esiteks, plaanidest ei räägita, sest siis hakatakse neid ära rikkuma. Aga üks on selge, praeguse seisuga töötan välja uut kirjeldust inimeste emotsioonidest. Tänapäeva psühholoogiast tulenevalt on inimestel väga väärastunud arusaam tundemaailmast. Toome ühe konkreetse näite. Viha peetakse halvaks emotsiooniks, mida tuleb maha suruda. Selline maailmakäsitlus on loomulikult pärit kristlikust maailmapildist. Ja mitte keegi pole mõelnud miks loodus on loonud inimesele viha emotsiooni. Vihal on väga konkreetne eesmärk. Viha on inimese immuunsüsteem (kristlikus mõistes kaitseingel). Ta toimib, kui inimene satub keskkonda, mis teda taandarendab ja lõhub, millele keha reageerib automaatselt vihaimpulsina. Intelligentne olend lahkub sellisest süsteemist. Toon enda peal näite. Olude sunnil magasin vanaemaga ühes toas. Järsku kogesin meeletut viha, tõusin voodist üles ja oli tunne, et annaks kellelegi peksa. Ja siis ma märkasin, et minu vanaema loeb issameie palvet. Ma sain siis aru, et kristlik süsteem pole minule ja viha laabus kohe kui selle otsuse vastu võtsin. Kui jälgida inimesi, siis kes on kõige vihasemad? Ikka ristirahvas.
Kui viha on seotud konkreetse inimesega, siis näitab emotsioon meile, et selle inimese tahe on minu tahtega vastuolus. See on märguanne. Näiliselt on ta minu poolt, kuid tegelikult õõnestab minu jalgealust. Sellist inimest ei toetata ja ei arvestata temaga.
Teine näide. Selline tunne nagu armastus. Siinkohal tahaks mainida, et meil liiguvad ringi mingid tädid, kes räägivad, et armastus on ülim. Nemad on vaid vaenu- ja sõja külvajad. Armastust saame alles siis defineerida, kui oleme aru saanud, et inimesel on väli. Kui me ei mõista inimese välja olemasolu, siis võime defineerida armastust igatepidi, kuid ikka ei saada aru, mis asi see on. Armastus pole muud, kui enda välja sünkroniseerimine teise inimese või maailma väljaga. See on oskus, mis on väga vähestel. Kuid see oskus on hädavajalik, kui mees ja naine tahavad elada koos, luua perekonda. Ilma armastuseta inimeste väljad põrkuvad. Selle tulemusena on peres palju lahkhelisid, mehed näiteks hakkavad jooma, naised muutuvad priiskavateks, vinguvateks jne.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

On küll. Võib- olla olete tähele pannud, et eesti rahvas kannatab praegu, on peaaegu väljasuremise piiril. Ja põhjus on väga lihtne. Nii nagu enne rääkisin inimklassidest, nii on ka rahvusegregoris kirjed igale klassile. Parasiitsüsteem on hävitanud rahvuste kõrgklassi kirjed. Ehk kui siia maailma sünnib kõrgklassiinimene, siis rahvusegregor ei toeta tema arengut. Kõrgklassi kirjet näeme me vaimsusena. Nagu me teame, on rahvusegregoride vaimsused tänapäevaks peaaegu kõik hävitatud. Ja see on asendatud ainujumala vaimsusega, milleks meil on kristlus. Sinna alla kuuluvad ka teised vaimsused, nagu islam. Aga olete pannud tähele, et eestlaste seas on veel natikene säilinud kõrgklassi kirjet? Jah, oma täismahust kahjuks ainult kuskil 7% aga see on piisav selleks, et sattuda parasiitsüsteemi viha alla. Eesti rahvast piinatakse seepärast, et kristlik kultuur tahab hävitada seda viimast.
Ja nüüd ongi mul ettepanek eesti rahvale. Lõpetame piinad. Meil on kaks teed. Punkt A, mis mulle meeldib: lõpetame võõra vaimsuse ees lömitamise. Punkt B, mis mulle ei meeldi. Tapame oma eliidi lõplikult ära.
Siis saabub ka õnn meie õuele ja parasiitne eliit ei pea pabistama oma turvalisuse pärast.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Jan 16, 2014 3:17 pm    Teema: Vasta viitega

Sisuline osa loomulikult suurepärane! Kõige tähtsam küsimus on aga alati selle esitamine. Häälestusin Tokroda teooriaga mitte kursis olevaks tavalugejaks. Tulemusena tõin välja oma vingumise (mis on oma olemuselt tegelikult toetust avaldav):


1)
Algus on kõige tähtsam! Ajakirjaniku küsimuse rõhuasetus näib olevat välistele sündmustele. Seega on vaja põhjendust, miks räägid hoopis oma kirjetest. Muidu annab asi alust tüüpkuvandi tugevdamisele (egomaniakaalsus jne). Pakun välja selle variandi:

Tsiteerin::
Kuna inimeste sisemaailma puudutavate kirjelduste ning selle välismaailmas toimivate peegelduste seletamine ning mõtestamine on tähtsaim osa minu töös, siis tooksin tähtsaimana välja avastuse, et inimesed sünnivad sisemise arengtaseme järgi erinevatesse klassidesse.


Mõtlesin kaua, kuidas sõnastada, mida puudutavate kirjete loomine on tähtsaim osa Tokroda töös. LĂĽhemalt sobiks ka nt „elu puudutavate“ või „maailma puudutavate kirjete loomine on tähtsaim osa“.

2)
Minu meelest on „sisemaailm“ väga mĂĽĂĽv sõna. Peale sĂĽnnipärase klassikuuluvuse võiks ka mainida, et klassikuuluvus oleneb sisemisest tasemest vms. See annab arengu- ja muutumisvõimaluse. Sest paljud teevad ennastkahjustavaid oma tegelikule arengutasemele mittevastavaid tegusid.
Ja siis võiks olla mainitud, milleks selline hierarhiline mõtlemine on üldse vajalik. Tegemist on ju vägagi konfliktse teemaga. Meil on ju olemas rahahulga ja hüvede järgi samanimeline klassifikatsioon ja klasside vahelist liikumist puudutavad mõõtmised (sotsiaalne stratifikatsioon). Seega see sisemise arengutaseme järgi liigitamise toonitamine on kõige olulisem, et info jõuaks lugejani! Ma ei tea, kas artiklis on võimalik midagi boldiga teha. Kui, siis võiks tähistada tähtsaimad sõnad: tundleja, mõtleja, uuenduste loojad.

3)
Jõulutralli lõigus on näha raskusi kirjutamisel ja asjatult korduvaks parasiitsõnaks on saanud sõna „me“. Soovitan asendada seda sõnaga „inimesed“ või „rahvas“ ja vahel piirduda me-ga tegusõna lõpus.

Ma panen igaks juhuks oma pöörika konspekti siia, äkki on täpsema sõnastuse osas abi:
*Talvine pööripäev
Talvine ja suvine pöörikas ehk valguse kasv ja valguse vähenemine on tugevamad/jõulisemad, kui kevadine ning sügisene pööripäev.

Talv on Bitch (mõistus) ehk teisikute arendamine ehk töö iseendaga;
Kevad on Ibraud (vaim) ehk algeharud – toon oma mina välja;
Suvi on Ohh (hing) ehk lahkus, teistele andmine;
Sügis on Tok (teadvus) ehk lõpetamine, kokkuvõtted, valgus.
Bitch – tugipunktid
Ohh – parandaja, tervendaja – mõlemad on naised

Talvisel pööripäeval avaneb värav, kust saab ressurssi oma teisikute kasvatamiseks. Inimene peab häälestuma, millisele teisikule ressurss tuleb. See tähendab, tuleb leida enda veapunkt ja teha taotlus, millist omadust tahad iseendas arendada. See on töö iseendaga. Nt isiksuse 3 teisikut: meel, loovus, vägi; juhtruum; tuum ehk välja juhtimine; tugipunktid (kui pole jõudu).

NB!
*Kui inimene asendab teisiku arendamise taotluse jõulusooviga, siis võtab süsteem tema taotluse jõu ja kasutab endale kasulikus suunas.
*Et süsteem teada ega sekkuda ei saaks, et tasu oma taotluste teistele inimestele välja öelda. Vastasel juhul tekivad kohe inimesed, kes hakkavad süsteemi kaitsma.
*Taotlus peab olema individuaalne, ei tohi olla ühiskonnaga seotud. Kui inimese taotlus sisaldab edu soovi (karjäär) äri- usumaailmas, ehitatakse teisik äri- usumaailma sisse ning inimene ei saa seda oma huvides juhtida. Nt kui naisel on soov leida mees, siis ta soovib, et äri-usumaailm teda paaritaks nagu tõulooma. Selle asemel võiks soovida näiteks mõistmisvõimet või välja (tuuma) valitsemist.


4)
Kuna igal pöörikal avab loodus energiakanalid, siis pakuksin järgnevale lausele sellise lõpu:
Tsiteerin::
„Talvisel pööripäeval avab loodus energiakanalid“, millest inimesed saavad ammutada jõudu enese sisemiseks arendamiseks.


5)
Lisaks jätab kirjutatu minu meelest lugejale mulje nagu Tokroda soovitaks üksindust sel ajal.

6)
Soov defineerida armastust pole üldiselt inimeste jaoks küll mingi argument, miks ennast veel välja mõistest arusaamisega pingutada. Nii palju, kui mina suure kõikehõlmava armastuse kuulutajaid olen kuulnud, siis igasugune defineerimine on nende jaoks juba armastusest kaugenemine. Armastust peetakse lihtsalt üheks suureks tundeks (taoks, jumalaks), mille voogamisega peab ühte sulama. Ma pakuks välja lause:
Tsiteerin::
„Selleks, et kogeda armastust, tuleb esmalt mõista, mis on inimese väli.“
Siinkohal ei teeks ĂĽldsegi paha ĂĽks pisikene välja definitsioon! Minule koitis siis, kui sain aru, et mõtted ja suhtumised on need, mis välja mõjutavad ning mõtteid ja suhtumisi saan ma muuta harmooniliseks (vastand põrkuv/lõhkuv) siis, kui õpin teist inimest paremini mõistma ja aktsepteerima sellisena nagu ta on. Lihtsalt, kui teist inimest juba ette tunnen, siis oskan temaga ka arvestada. Väli on tugev sel juhul, kui su suhtumised õhkavad sinust juba kaugele välja ja kõik teavad, et sinu suhtes mingeid konkreetseid asju teha ei tasu – vastasel juhul on konflikt automaatne.

7)
Lõpuküsimusest saan ma aru nii, et probleemina näeb Tokroda seda, et kõrg- ja keskklassi jaoks pole olemas kirjeid, mida tema omalt poolt lahkesti pakub. Inimesed ei väärtusta kirjeid! Inimeste jaoks on argument, kas hüvesid on või mitte. Ma pakuks välja variandi, et
Tsiteerin::
Rahvusegregorides pole kohta või kasvupinda eliidile.
See on minu hinnangul kaalukam argument.

Cool
Jõulutralli teksti juures olev mõiste "parasiitsüsteem" vajaks minu meelest kah selgitust. Minule koitis siis, kui sain aru, et parasiitsüsteem on see, mis neelab alla minu töö ja hingelise hoolivuse ning tulemusena tekib neeldumisauk. Ehk siis ma teen ja see kaob energiajäävusseadusele vastukäivalt. Ma teen, aga ma ei saa tulu, kasu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Nelj Jan 16, 2014 4:28 pm    Teema: Vasta viitega

Julgen Tokile vastuvaielda järgmistes punktides:
1. "Kõrgklass kasutab fantaasiamaailma." Fantaasiat kasutavad täiesti vabalt kõik lapsed ja alamklassi inimesed - nad põhiliselt muud tööd ei teegi, kui vaid fantaseerivad.
2. "Loodusega (jumalaga) suudab kontakteeruda eranditult ainult kõrgklass". Loodusega suudavad kontakteeruda väga hästi kõik loomad, vastasel juhul nad ei saaks looduses kuidagi hakkamagi.
3. "Viha peetakse halvaks emotsiooniks, mida tuleb maha suruda. Selline maailmakäsitlus on loomulikult pärit kristlikust maailmapildist." Kas see on tegelik Kristlik maailmakäsitlus või pigem teatud tänapäeva pööbliringkondade arusaam kristlusest? Ka Budismis peetakse viha negatiivseks emotsiooniks või pigem negatiivset mõju põhjustavaks, seda loomulikult mitte absoluutses tähenduses.
4. "Eesti rahvas on peaaegu väljasuremise piiril." Erinevaid eesti murdeid kõnelevaid inimesi oli peale Põhja Sõda järel u. 10 000. Praegu on neid u. miljon. Kas me pole hoopis ülerahvastatuse piiril?

Aastavahetuse kui rahvusvahelise joomapea võrdluse ja üldse joomingu teemat puudutava eest minu poolt 2 punkti.
_________________
Pole olemas kaht ĂĽhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 16, 2014 5:33 pm    Teema: Vasta viitega

Hella analüüs mulle meeldib. Saab midagi kõrva taha kirjutada.
Norni analüüs ei andnud mulle mitte midagi. Mainin, et fantaseerimine on üks asi aga fantaasiamaailma kasutamine hoopis teine tegevus. Samamoodi nagu kõik arvavad, et nad mõtlevad, aga analüüsivad vaid väga üksikud.
Mõtlemine pole programmi levitamine.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2014 1:10 pm    Teema: Vasta viitega

Sellega olen tõesti nõus, et analüüsivad vähesed. Kui fantaseerimine on üks asi ja fantaasiamaailma kasutamine täiesti teine, siis ma tõesti ei tea kellel siin loogika nüüd longab?
_________________
Pole olemas kaht ĂĽhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2014 2:37 pm    Teema: Vasta viitega

Norn kirjutas:
Sellega olen tõesti nõus, et analüüsivad vähesed. Kui fantaseerimine on üks asi ja fantaasiamaailma kasutamine täiesti teine, siis ma tõesti ei tea kellel siin loogika nüüd longab?

Järeldus: avarda oma mõistet fantaasiamaailmast, mine sügavamale inimloomusesse. Selleks pead aga nõiaks hakkama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2014 3:45 pm    Teema: Vasta viitega

Minu jaoks on fantaasiamaailma kasutamise peegeldus inimese ORIGINAALSUS - kas inimene teeb midagi sellist, mida keegi teine pole ees teinud? Nt miks fännan mina Tokrodat - sest ta mõtleb originaalselt. Ennast rahuldava tundleja tasandil võib seda väljendada nii - mul on mõnus olla, kui mul on huvitav.

Samamoodi võib tribal fusioni maailmast tuua originaalsuse näitena Zoe Jackes-i:
http://www.youtube.com/watch?v=6its1A2ws9M või nt
http://www.youtube.com/watch?v=TB6j0H3GEQc

Muidugi tuleb osata originaalsust märgata ja väärtustada!
Nt Zoe'd vaadates on konkreetselt näha, et selliste asjade jaoks peab eeltööna olema loodud konkreetne kontseptsioon. Et tulla üldse selle peale, et esineda nagu 1920ndate postkaardi peal, peab inimesel olema asjast fantaasiapilt. Ja et mängida maskidraamat, peab inimesel olema teadmine tuimast ja üheilmelisest väärisiksusest ja elavast ning hingestatud reaalsest isiksusest. Et panna pähe kristallidega kaunistatud põdra sarved ja alla meduusat meenutav seelik, peab inimesel esmalt samuti see fantaasiapildis olemas olema. Ja mis kõige tähtsam - igal fantaasiapildil on oma väga konreetne sõnum/tähendus. Ta peab suutma raamidest välja mõelda. Ja siis me vaatamegi seda ilu ja kallame imetluse ning hingeliigutuse pisaraid. Ja tunneme, et oleme mingi sisemise puhastuse läbinud - energiat ning inspiratsiooni on meeletult juurde tulnud.

Aga kõike seda tuleb osata vastu võtta. Sest kui sa oled tuim ning ükskõikne oma naba imetleja, siis oled lihtsalt üks mõttetu loll teiste seas. Võta üht ja viska teist. Midagi pole sellisega teha.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2014 5:03 pm    Teema: Vasta viitega

Loogiliselt küll vale järeldus, aga fantaseerida muidugi võib. Järeldus: ju päris veel ei teata, millest räägitakse. Kas on ka väga suur väljakutse tunnistada enese olemuslikku lollust?
_________________
Pole olemas kaht ĂĽhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Laup Veeb 08, 2014 10:55 pm    Teema: Vasta viitega

Fantaasia kasutamine on reaalsuse loomine. Sellest oli Halloo Kosmose, viimatises saates.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group