Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

40.valguse meeskond, 6 fakti, Jabose uss, Ibraudi süsteem

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Nov 02, 2013 1:50 pm    Teema: 40.valguse meeskond, 6 fakti, Jabose uss, Ibraudi süsteem Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 40
Koostatud 29.10.13 toimunud kokuka loengu ja arutelu põhjal

Arengukell
Loodus arendab inimesi. Arendatakse alati üht spektrit või ühte asja. Arengus on alati nii, et inimene peab looma ühe asja ja siis annab loodus talle kõik ülejäänu.

Minu enda koostatud skeem (vt arengukella kohta konspekt nr 33):

Antiikajastu oli Bitchi (isiksuse) Sõjardi (jõu) ajastu. Et saada looduselt jõudu, pidi inimene arendama isiksust ja jõudu ehk toetuma iseendale. See tähendab, et inimene toetub iseenda fantaasia, nägemuse, visiooni peale. Kes seda ei teinud, oli pööbel ehk arenenud inimeste mänguasjad.

Pime keskkaeg oli Bitchi (isiksuse) Karviku (valguse) ajastu – inimene pidi arendama välja isikliku teadlikkuse ehk ise teadmisi looma. Loodus ei andnud enam uusi teadmisi ja kes lõi teadmisi ise, sai valitseda.

17. sajandi valgustusajastuga vahetus looduse toitesagedus ning alguse sai Ibraudi (meeskonna) Sõjardi (jõu) ajastualfaisane pidi moodustama jõu meeskonna ja inimesed pidid tegema meeskonnatööd, et luua hüvesid. Meeskonnatöö avas energiavärava, millega sai looduselt ressurssi. Loodi demokraatia – meeskond otsustab, mida me teeme (rahvas ei ole meeskond). Vabamüürlased olid esimene grupp, kes moodustasid meeskonna ahela ja said looduse toite. Nende ülesanne oli luua väärtuseid, hüvesid ja nii algaski asjade ja hüvede loomine.
Kuna looduse toide tähendab ka vaimutoite allikaks olekut, siis said nad oma toiteallikasse panna sisse tingimused. See tähendab, et kõik, kes seda energiat söövad, teostavad ka nende tahet. Vaimutoit on oluline, kuna selle puudusel muutub inimene depressiivseks ja teeb lõpuks enesetapu. Nt kui mees täidab vabamüürlaste poolset tingimust ja hakkab teenima naist, siis saab ta ühiskonnast toidet.
Vabamüürlaste eesmärk ja toitetingimus on hävitada kõik konkureeriv. Vabamüürlaste toidet süües peab inimene lõhkuma kõik uued algavad struktuurid. Seetõttu ei suuda inimesed teha koostööd ja moodustada meeskondasid, vaid lähevad omavahel tülli. Reaalselt tahavad inimesed lõhki kiskuda, tühjaks imeda ja perse saata.

Vabamüürlased loovad uut maailmakorda. Nad teavad, et kusagil järgmises etapis tuleb luua maailm, mis püüab energiat ja annab sel viisil looduse poolse toite. Aga siit tuleb viga sisse, kuna jäätakse vahele valguse meeskond ehk Ibraudi (meeskonna) Karviku (valguse) ajastumeeskond peab looma uue teadmise. Valguse dünaamika pool on 12 lahutamatut valgusvastandit (nt teostus&reeglid, inimene&maailm. Vt konspekt 33 – see on veel täielikult lahti kirjeldamata). Valguse staatiline pool on 6 fakti.

6 valgusfakti

Faktid on selgroo valgusosad – andmed, mis on muutumatud ja millele tuleb toetuda. Inimene peab vaatama fakte, neid analüüsima ning looma seeläbi sisemise teadlikkuse ehk iseenda tarkuse. Fakte eiravad inimesed kasutavad välisteadmisi. Nt kui öeldakse, et jeesus on hea, aga ristimisel lapsed karjuvad, röögivad, nutavad, siis inimene eirab fakti. Kui mees ja naine elavad normaalselt koos, võtavad ühel päeval kätte ja laulatavad ära ning peale seda läheb perekond lõhki, siis järelikult eiravad inimesed fakte.

Selleks, et leida tõde, peame meie, kui valgusolendid alati kokku panema 6 fakti. Fakte liigitame kuueks, kuna ürgsupis on neli nurka (mõistus, vaim, hing, teadvus), siis tuleb alge ja hüperruum – kokku 6. Kui vaatame ainult üht, siis petab parasiit meid ülejäänud nurkades ära. Nt kui inimesel on halb olla, siis aitab faktide kokkupanek aru saada, kas tal on halb olla seepärast, et keegi tahab teda allutada või seepärast, et tema sees elab tema närvisüsteemiga kokkukasvanud parasiit, millele teine inimene halvasti mõjub. Kõiki 6 fakti nähes on võimalik näha, et ka teadlased on usklikud, kuna eiravad fakte.

1) aineline fakt. Seda tunneb teadusmaailm. Nt laps on söönud salaja ära tahvli ¹okolaadi ja tema suu on ¹okolaadiga koos. Kui ta hakkab väitma, et pole ¹okolaadi puutunud, siis ¹okolaad suu ümber on aineline fakt, et ta valetab.

2 eluline fakt. Väljendub inimese tervises – kui inimesel on kusagilt haige, siis see on fakt, mis näitab, et midagi on valesti. Nt kui meie inimkorralduses ehk elus eksisteerivad nõiad ja inimesed käivad nõidade juures ning tunnevad, et saavad abi, siis see on fakt. Öelda, et seda pole olemas, on fakti eitus. Sellega läheb teadusmaailm vastuollu – ei oska ega taha selle faktiga midagi peale hakata.

3 kogemuse fakt. Väljendub tundmustes. Nt kui ilus noor naine ütleb, et ta armastab, aga mees tunneb ennast seepeale ülimalt halvasti, siis on see fakt, mida ei tohi eirata. Küsimus on selles, kuidas see lahti tõlgendada.

4 vastasmõju fakt. Väljendub tõmbumises või tõukumises ja kirjeldatav põhjus-tagajärjena. Nt kui panna kaks inimest ühte ruumipunkti ja nad ei saa hästi läbi, siis on see fakt.

5 stuktuuri fakt. Väljendub juhtimissüsteemide mõistmises. Nt see, et inimesed käituvad nagu lambad on fakt, mis näitab paljugi rahvast juhtiva struktuuri kohta. Ja seda fakti ei tohi eirata.

6 sündmuse fakt. Väljendub protsessides. Kui tekib sündmus, siis on see fakt. Nt teadlased teevad katse, loovad sündmuse ja sealt nad loevad fakte.

Ühe arengumaagi seletuste põhjal loodud skeem 6st faktist:

Minu enda loodud skeem 6st faktist:

Seletus, kuidas sellise mudeli sain:



Kui inimene ütleb, et midagi pole olemas, siis ta eitab fakti ning lõikab sellega looduse jõu läbi. Nt see, et inimesed käivad kirikus jumalat kummardamas, on fakt. Pole mõtet vaielda, kas jumal on olemas või mitte. Küsima peab, millist jumalat need inimesed kummardavad. Nt kui keegi käib närvidele, siis ei saa seda eitada, tuleb vaadata, millisele osale ja miks ta närvidele käib. Nt kui mehele tundub, et ta vihkab naist, siis tuleb vaadata, millist osa ta naises vihkab. Naist ei saa kuulutada saatana kehastuseks. Alati tuleb lähtuda põhimõttest, et nn lapsepesu veega ei viskaks välja ka last.

Sisemised parasiidid
Vabamüürlased mängivad selle peale, et nemad olid need, kes lõid majanduslikud hüved ja loodavad nüüd, et nende majanduslike hüvedega saab luua ka teadmisi. Aga teadmiste kättesaamiseks ei ole vaja füüsilist nutsu. Asjad muutuvad aja jooksul mõttetuks – nendega pole midagi peale hakata. Mitte midagi siin maailmas pole igavesti. Arengu alus on see, et kõik muutub. Ainult parasiitlikus paradiisis on kõik igavesti staatiline.
Vabamüürlaste kogu ülesanne on salastada ja hoida teadmisi enda kontrolli all. Nad on ennast kinni pannud, sulgunud ning lasknud nii enda sisse valgusparasiidid, keda on 6 tüüpi. Valgusparasiit istub inimese sees - seepärast keegi seda enda sees ei näegi ja nii saab parasiitlus ruulida.
Vabamüürlased on nagu jõu rahvas – neil ei ole teadvust, nad ei oska manipuleerida. Järgmine aste on valguserahvas ja nii on valmistanud vabamüürlased inimesi ette tapma valguserahvast.

Vabamüürlased ei saa järgmisesse ajastusse minna, kuna jõud ei käi neist läbi, kuna nad on parasiite täis ja nad varjavad.
Uusi teadmisi arendades ei saa aga neid varjata, kuna see on sulgemine. Nii on nad teinud parasiitdiili ja lõiganud valguse meeskonna ajastu välja. Kordamööda on inimeste aeg ja parasiitide aeg. Parasiitsüsteemi arvates hakkab nüüd parasiitide ajastu nagu seda oli pime keskaeg, mil levis kristlus.
Nüüd tuleb suur muudatus. Kui seni oli vabamüürlus peatee, mida mööda terve inimkond liikus ja Tokroda juhitud arengumaagia liikumine kulges paralleelselt, siis nüüd need teed lahknevad. Arengumaagia suundub eemale peateest, haarates endasse järjest rohkem aspekte, mis maailma inimlikuks muudab. Vabamüürlaste tee aga viib hukatusse ehk parasiitmaailma. Inimkond läheb surma, kuna valikute aeg on läbi. Nüüdsest on arengumaagide ridadesse juba keeruline astuda – tuleb õppida palju, areneda, vaeva näha, pingutama. Arengumaagid keskenduvad puhtalt teadmiste loomisele. Tuleb uurida parasiite.

Parasiidi saab kätte nii, et ta blokeerib ära selle osa, mis näeb fakte. Kuna fakte on 6 tüüpi, siis peab ka parasiite olema 6 tüüpi. Üks parasiitluse väljundeid on monogaamia, mis on otseses seoses parasiidiga, keda tunneme meie sees elavate valgete ussidena, keda hüüame Jabose ussideks.
Järgnev pilt on ühe teisiku maailma pealt räägitud:
Jäine maailm, kus inimesed olid nagu seelikud, mille all oli hästi palju jalgu - tiguinimesed. Nad liikusid jää peal, mängisid, mürasid, püüdsid kalu ja sõid neid. Seal oli üksik lõiguke metsa ja seal olid sarvedega inimesed – hirvinimesed.
Planeedil olid koopad, kus sees oli suur ussipesa ja sealt võeti väikesesid ussikesi. Tiguinimesed meelitasid hirvinimesi lõksu, panid ussikese nende sisse. Seepeale muutus hirvinimene lumeelukaks. Kui uss kasvas suureks ja täiuslikuks, siis võeti see inimese seest välja, nüliti ära ja pandi mingi kosmoselaeva sisse.

Parasiidid töötavad teatud nurkade pealt. Monogaamia on selleks, et inimene ei teeks meeskonnatööd. Looduse energia tuleb aga meeskonnatööna. Monogaamia on vaid orjarassi jaoks. Jabose uss hävitab ära meeskonnatöö ja inimese võime näha vastasmõjusid. Inimene on mitmetahuline ja iga tahu pealt peaks tal olema side erineva inimesega. Kui Jabose uss tuleb inimese sisse, siis ütleb ta: „Sina kui isiksus võib suhelda ainult ühe inimesega“ ja hakkab ise ülejäänud inimestega suhtlema. Tavaelus toimub see nii:
Inimene saab kokku teise inimesega. Ta ründab teist inimest energeetiliselt. Kui talle öelda, et sa ründasid, siis ta eitab seda. Ãœtleb, et suhtub hoopis hästi sellesse inimesse, keda ta ründas. Aga tegelikult on tema kehas on 2 olendit – inimene ja uss. Ründaja oli uss, aga inimene peab vähemalt teadvustama, et tema sees see elukas on. Tihti on nii, et inimene räägib, et ta vihkab ussitamist, aga ise muudkui ussitab. Ta ei näe, et tal on uss sees. Kui ussi lüüa, siis tunneb inimene ennast ahistatuna. Aga tegelikult ahistab tema teist inimest. Nii on alati küsimus selles, kes tegelikult keda ahistab? Sel põhjusel tuleb õppida parasiite nägema.


Vigane ümberkanditud hingeosadega Ibraudi süsteem
Kuidas peaks olema:
Alfadel on 4 hingeosa. Meestel on 8 hingeosa. Naistel on 7 hingeosa.
Praegune olukord – hüved on ümber jaotatud:
Meestelt on võetud 5 hingeosa ja pandud naistele. Seetõttu tunnevadki naised ennast täiuslike, lausa jumalike olenditena, kes meest ei vaja. Naistel on nüüd 12 mullisfääri, millest viit välimist haldab süsteem. Kui naine üritab kõiki oma mullisfääre valitseda, siis kaotab ta naiselikkuse.
Alfadelt on äravõetud 2 osa, mis on vastutuse pool ja antud meestele. Kokku on meestel seega 5 hingeosa. Seetõttu tunnebki iga jobu, et on alfaisane, aga tegelikult juhib teda süsteem. Arvatavasti on plaan tulevikus ülejäänud mehelikkuse osad samuti naistele panna, et jääks järgi vaid üks sugu.
Ülejäänud 2 alfade hingeosa on antud maffiaemandatele ehk nn alfaemastele. Toide peaks tulema läbi sisemaailma, aga on viidud parasiitsüsteemi ja paistab energiapildis nagu kera, millel on lehmanisad. Maffiaemandad on nisa otsas ja söövad ning seejärel tissitavad 4 nn oomegameest, kes muutuvad sitakeerajateks. Need on mehed, kes teevad karjääri, tekitavad kokku suure laviini jama ja saavad siis karjääriredelil jälle edasi. Et saada oomegameheks, peab mees rebima ühel oomega naisel oomega kivi välja ja alluma maffiaemandale.


***********************************************************************
*Paganlus oli ainuke oma toiteallikaga konkureeriv jõud vabamüürlastele.
*Vandenõuteoreetikud on vinguvad inimesed, kes tahavad süüa, aga tingimusi täita ei taha. Vandenõuteoreetikuile on vabamüürlaste poolt eraldatud energiat, et kontrollida, kus on vastupanuliikumine. Inimesed, kes on rahulolematud, lähevad nende ridadesse ja saavad endale vabamüürlaste poolt juhitavad juhid.
*Ufod on õhus olevad programmid, mis liiguvad.
*Monogaamia mudel on juudi rahva mudel, ainujumala ehk monoteismi süsteem.
*Naine ei tohi seksida enda tasemest madalama mehega. Naisel tohib olla ainult oma mehest kõrgem armuke. Armukese vajadus on siis, kui mees ei suuda naisega hakkama saada.
* Kiresuhe – ressursi ammutamine
Väesuhe – teineteise muutmine, vastu hambaid andmine
Armastussuhe – ühise asja loomine
Platooniline – usaldamine. Saab usaldada inimest, kes ei sõltu sinust, on teisest maailmast. Kui on midagi ühist, siis see lõhub seda. Nii kui lood midagi ühist, siis tekivad privaatruumid ja nii tekivad saladused. Aga kui ei puutu kokku, siis ei ole ka saladusi. Hea sõbraga võib rääkida kõigist. Aga naise juurde ei lähe rääkima muresid armukesest. See lõhub naist.
*Saladus tekib selleks, et kaitsta ennast parasiidi eest.
*Punane intelligents on ivad.
*Kui oled teistsugune, siis saab vahetada. Meeskonnatöö võti on erinevad parameetrid.
*Ei ole mõtet teha asju, mida teised teha saavad. Siis jääb rohkem ressurssi järgi, et teha asju, mida teised vajavad. Mingil ajal on kasulik ise kõiki asju teha – siis õpid väärtustama teisi.
*Varjamise vastand on hooplemine. Kui laps on millegagi hakkama saanud, siis ta hoopleb. Aga tegelikult ta ei teinud seda ise, teda aidati. Alati on nii, et kui inimene on välise abil midagi saavutanud, siis ta hoopleb. Kui ise on teinud, siis ei hoople. Inimene hoopleb, et korjata uut toidet ja hoida illusiooni üleval.
*Alfa saab looduselt 4 hingeosa: toide (juht), äär, reliikvia ja värav.
*Süsteem ei hävita neid, kes ei taha valitseda. Sisemaailm on valitsemise element. Valitseja ongi tegelikult juba nõid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Nov 06, 2013 4:30 pm    Teema: Re: 40.valguse meeskond, 6 fakti, Jabose uss, Ibraudi süstee Vasta viitega

Hella kirjutas:
Arengumaagide kokuka konspekt 40

1) aineline fakt. Seda tunneb teadusmaailm. Nt laps on söönud salaja ära tahvli ¹okolaadi ja tema suu on ¹okolaadiga koos. Kui ta hakkab väitma, et pole ¹okolaadi puutunud, siis ¹okolaad suu ümber on aineline fakt, et ta valetab.

2 eluline fakt. Väljendub inimese tervises – kui inimesel on kusagilt haige, siis see on fakt, mis näitab, et midagi on valesti. Nt kui meie inimkorralduses ehk elus eksisteerivad nõiad ja inimesed käivad nõidade juures ning tunnevad, et saavad abi, siis see on fakt. Öelda, et seda pole olemas, on fakti eitus. Sellega läheb teadusmaailm vastuollu – ei oska ega taha selle faktiga midagi peale hakata.

3 kogemuse fakt. Väljendub tundmustes. Nt kui ilus noor naine ütleb, et ta armastab, aga mees tunneb ennast seepeale ülimalt halvasti, siis on see fakt, mida ei tohi eirata. Küsimus on selles, kuidas see lahti tõlgendada.

4 vastasmõju fakt. Väljendub tõmbumises või tõukumises ja kirjeldatav põhjus-tagajärjena. Nt kui panna kaks inimest ühte ruumipunkti ja nad ei saa hästi läbi, siis on see fakt.

5 stuktuuri fakt. Väljendub juhtimissüsteemide mõistmises. Nt see, et inimesed käituvad nagu lambad on fakt, mis näitab paljugi rahvast juhtiva struktuuri kohta. Ja seda fakti ei tohi eirata.

6 sündmuse fakt. Väljendub protsessides. Kui tekib sündmus, siis on see fakt. Nt teadlased teevad katse, loovad sündmuse ja sealt nad loevad fakte.


1.) Lapsele võidi hoopis salaja shokolaadi suule määrida, seega aineline shokolaad lapse suul pole veel fakt, et laps valetab.
2.) Väide, et "teadusmaailm" ei oska ega taha nõidade tervendamise juhtumite kohta midagi öelda on lihtsalt vale.
3.) Sarnaselt võib ilus naine tõesti armastada ja mees vaid ütelda, et tunneb halvasti. Seega tõesti kõik sõltub kuidas fakti on tõlgendatud.
4.) Kuidas panna kaks inimest ühte ruumipunkti? Kas arengumaagidel polnud mitte üks seadus sarnane, et kahte inimest ühes ruumipunktis ei saa olla? Või siis ikkagi saab olla, aga sellisel juhul teineteisega mitte hästi läbi saada? Ühesõnaga suht segane lugu selle reegli ja faktiga.
5.) Niisamuti käituvad planeedid nagu lambad, et ümber tähtede tiirlevad jne. Ennem kui see struktuur avastati, arvati et kõik tiirleb ümber Maa, mis pole samuti täiesti vale. Seega sõltub antud fakt vaatepunktist, ja pole midagi absoluutset.
6.) Ennem kui teadlane loob mingi sündmuse, siis teda saadavad alati mingid vaimsed küsimused või hüpoteesid, millega seoses alles ollakse võimelised erinevaid fakte nägema. Üksnes loodusprotsessides endas ja ilma vaatleja kirjeldava pilguta mingeid üks-üheseid fakte ei leidu.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Nov 07, 2013 10:04 am    Teema: Vasta viitega

Teooria mõte on tuua välja ning toetuda oma sisemistele teadmistele, mitte kuuletuda nagu lammas kõigele, mis sulle ette öeldakse.
Sisemine teadmine peab toetuma faktidele. Faktid on algandmed, millega teostada analüüs. Selleks, et teha järeldusi, tuleb asjaolusid vaadata 6st nurgast korraga, mitte ainult ühest. Iga nurga all oli selle nurga mõtet avav näide. Iga näide on vaid ühest nurgast vaadatud algandmed, mitte kogu tõde. Kui antud kontekstis tundub saadud algandmega midagi valesti olevat, siis tuleb seda omakorda 6st nurgast lähtuvalt analüüsida.
Vastasmõjude nurk - kui ühes ruumis olevad inimesed kaklevad, siis on järelikult neil midagi ühist. (värviline seadus - ühes väljaruumis ei saa olla kaks ühesugust osakest.)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Nelj Nov 07, 2013 3:30 pm    Teema: Vasta viitega

Etteöeldud teooria mõte?
Fakte on tõesti võimalik moonutada igast nurgast korraga.
Kui keegi väidab, et misiganes faktil on vaid üks kindel põhjus, siis ta ei tea mida räägib, sest põhjuseid võib leida alati lõputult.
Teadaolevalt pole kahte täpselt ühesugust osakest olemas.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Nov 08, 2013 10:33 am    Teema: Vasta viitega

Mis on 6 faktinurga teooria mõte:
Meil kõigil on elus väga raskid probleeme ja küsimusi, millele olemasolevad väljatöötatud lahendused puuduvad. Jah, esimene etapp on tõepoolest endale küsimuse esitamine. Ka see on oskus! Kes endale küsimusi esitada ei suuda, vaevleb lihtsalt stressis ja haigustes. Inimene, kes endale küsimusi esitada ei oska, on lihtsalt üks reageeriv manipuleeritav sõltlasest zombi, kes oma elu mingilgi määral kontrollida ega juhtida ei suuda.

Tavaliselt, kui inimene lõpuks suudab formuleerida enda jaoks küsimuse, aga vastus sellele puudub, siis püüab ta seda küsimust lihtsalt unustada. 6 faktinurka on aga meetod, kuidas viia läbi analüüsi, et jõuda vastuseni. Vastuse abil saab inimene teha aga korrektuure oma elus. Kui inimene mõtleb ja katsetab, siis arenebki teadvus ja oma elu juhtimise võime.

Veendumus, et toetuspunkti pakkuvaid fakte pole olemas, ei abista ega vii edasi oma elu üle kontrolli saavutamisel. Kui inimesel pole kontrolli oma elu üle, siis on ta jõuetu ning kergesti manipuleeritav.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Nov 08, 2013 1:59 pm    Teema: Vasta viitega

Viga tehakse siis, kui faktid absolutiseeritakse. See aga pole "heale teadusele" omane.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Nov 08, 2013 3:56 pm    Teema: Vasta viitega

Konkreetses olukorras on alati absoluutsed faktid, millele toetuda. Faktid on need tugipostid, mille pealt me enda jaoks maailmakirjelduse kokku paneme. Olgugi, et me elame muutuvas maailmas, peame me igal hetkel omama kaasaegset toimivat kirjeldust maailma kohta. Vastasel juhul oleme me ise nagu mingisugune limuski taoline vedel ollus. Faktid ongi see, mis teevad meist selgroogse olendi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Nov 08, 2013 6:34 pm    Teema: Vasta viitega

Sellisel juhul pole need absoluutsed faktid mitte kellelegi teada.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group