Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

37.loometahukas, 6 aju, sümbioosparasiit, elav surnud

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Teis Okt 15, 2013 3:54 pm    Teema: 37.loometahukas, 6 aju, sümbioosparasiit, elav surnud Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 37
Koostatud 08.10.2013 toimunud kokuka loengu ja arutelu põhjal

Minu enda koostatud täiustatud skeem sisemaailma kohta, mida kasutan, et mõista teemat piltlikult:



Sisemise intelligentsi 6 aju:
Loodus on kõrge tegelane, kes on loonud selle maailma – seotud kirjutajaga (instinktid). Alged said tekkida alles siis, kui loodus oli oma töö ära teinud. Algetega tegeleb algemeister. Ta on seotud meie mina arenguga ja tema praegune tase on III-IV hüperruum.
Selleks, et muutuda ruumiliseks olendiks (IV hüperruum), peab sisemaailm (I-III hüperruum) olema välja arenenud. Sisemaailm on tugiruum, mida juhib 6 osaline sisemine aju: 2 osa (Karvik, Sõjard) juhivad tahteid, 4 osa (Tok, Ohh, Ibraud, Bitch) juhivad emotsioone. (III hüperruumi 12 intelligentsi on juba väline aju.)
Egiptuse ajastul tegi algemeister oma ajust koopia ja andis selle osad kuuele naisele. See on nn "väline" sisemine aju, et alged (taime ja looma vahepealne tase) saaksid sellele toetudes arendada enda sisemist intelligentsi. See aga ei tööta, vaid tekitab parasiite - nõrkusejõul on parasiitosasid 6.
Ülevalt tulevad mööda hüperruume alla 12 põrgujõudu, mis meid kogu aeg läbivad ja puhastavad. Avalduda saab põrgu jõud alates IV hüperruumist üles poole. Kui inimesel on arenguruum, siis hakkab põrgu jõud seda puhastama. Nõnda saab parasiit elada vaid sisemaailmas, kuna seal on ta põrgu jõu poolt kaitstud. Nõnda elab ühiskond vaid inimeste sisemaailmades. Illusioon puruneb, kui ta välja tuua.
Seetõttu peame surema ühiskonnas ja tekkima välismaailma.

Sümbioosparasiit (ka Irvitaja):
Sümbioosparasiidiks (millest hetkel veel vähe teame) nimetame seda parasiitlikku osa, mis sügaval inimese sees asub. Kui alge selgroog on välja arenenud, tekivad talle kaks vereringet – energia ja valguse ringe. (Vereringe on liikumine, suhtlus objektide vahel, varustamine, sisemine protsess). Sümbioosparasiit on vereringe asemel.
See on seotud ka saldo ja teostuse teemaga (vt ka konspekt 17, kus on räägitud probleemidest kollase teostuse teisikuga ja tarbijalikkusest).
Saldo tekib vaid siis, kui on olemas andja ja soovija. Kui esimene esitab soovi ja teine teostab, siis saab teine saldot. Kui teine teeb teene, mida esimene ei taha, siis saldot ei tule. Vägisi nn head teha ei saa, kunstlik vastuteene ei nulli ära saldot. Kui mees täidab naise soovi, mis oli tegelikult süsteemi soov, siis naiselt saldot ei saa.

Elav surnud:
Kuna parasiit eksisteerib ainult ühiskonnas, siis sümbioosparasiidist vabanemiseks ja puhastumiseks peab inimene ühiskonnast välja surema. Sümbioosparasiit ei lase näha, kumb on isiksus, kumb väärisiksus. Ühiskonnast välja suures sureb inimese väärisiksus ja tekib enda isiksus, moonutus kaob, inimene hakkab arenema. Kui inimene on ühiskonnast välja surnud, et ole tal enam surmahirmu.
Ühiskond tapab lõpuks inimese, kes ei allu, kuna eeldab, et see inimene ei ole nii tugev, et suudab uuesti tekkida. See tähendab, et inimese väike mina ehk kolm alumist tasandit (inimese sisemaailm) surevad, aga alles jääb ühendus IV arenguruumi, V loodusegregori ja kirjutajaga. Nende abil ehitab inimene oma alumised astmed uuesti üles. Aga selleks peab inimene olema isiksus, kuna vastasel juhul muutub ta lihtsalt parmuks, abi ja toetusi vajavaks asotsiaaliks.

Väe hingeosad: Valguspann, purimiin ja toiteallikas Lisa, vt konspekt 36.
Isiksus on leek, mis oma toite baasil põleb. Isiksus peab olema teadlik ehk valgustunud. Kui inimene suudab tõde teadvustada, siis on tal toide olemas. Teda ei kõiguta teiste arvamus.
Isiksuse algeharul on kolm teisikut – meel, loovus ja vägi. Väel on 3 hingeosa:

*Valguspann ehk tähelepanupunkt. Kuhu mõtlemise tasandil tähelepanu läheb, sinna pöörab pann. Tähelepanu toetub tahtele. Kui tähelepanu on meedias, siis tuuakse sealt mõtlemise muster. Kui tähelepanu on naise tutil, siis tähelepanu ehitab tutt.
*Puri-miin ehk suhtumised, häälestused. Meie peame häälestuma nii tegema, et jõuaksime eesmärgini. Energeetilises pildis on see kera, kus on augud. Kui üks oga august sisse lükata, tuleb teine välja. See ongi tasakaal: millesse suhtume positiivselt, selle tõmbame enda sisse, millesse suhtume negatiivselt, selle lükkame endast välja. Kõigesse ei ole võimalik positiivselt suhtuda – seda üritades kobrutab inimene ikkagi millegi suhtes vihast. Seega edu võti on suhtumised – kuidas me millesse suhtume.
Lapsele annab ema suhtumised. Kui inimesel on reaalsusele mittevastavad eelarvamused, siis on ta süsteemi poolt reguleeritud. Isiksus kujundab suhtumised oma kogemuse pealt.
*Toiteallikas (ka loometahukas) ehk väärtustamised. Selle pealt saab vaadata, mida me toidame. Isiksus toidab seda, mida/keda väärtustab. Toidet läbib muster, mis seab ära tingimused. Selleks, et saada toidet, peab alam tõestama ennast juhile ehk vastama tingimustele. Nt kui väärtustad raha, siis toidad ärimaailma. Ka nt maffiaemandatele on tähtis, et nendesse suhtutaks hästi.
Energeetilises pildis on seda näha tahukana, kus on tingimust tähistavad sümbolid peal. Nt Kaika Laine tahuka peal oli risti märk – kes oli ristitud, see sai toidet.
Nõid ei pea ennast kliendile tõestama. Vastupidisel juhul muutub nõid kliendi sarnaseks. (valge seadus – kõrgemat ei saa kontrollida, näed vaid iseenda peegeldust). Samamoodi ei tohiks poliitikud valimiskampaaniate abil rahvale head mulje jätmise ja pugemisega tegeleda. Ka naine peab tõestama ennast mehele, mitte vastupidi.
Kui inimene üritab ennast lõputult tõestada juhile, kellel tegelikult toide puudub, siis tekib tal kompleks – lõputu tõestuse ja tunnustuse vajadus. Nt tütar, kes üritab ennast tõestada isale, kes pole isiksus. Juht on see, kes hoolitseb, toidab, õpetab, lahendab probleeme.


I ja II hüperruumi algeharude (jumalate) omaduste kirjeldused:
Mees saab olla vaid naisjumala alluv ja vastupidi – naine saab olla vaid meesjumala alluv.

Sõjard on tugev. Tema jaoks on elu lahinguväli. Naissoost (skeemil roosa ring ümber) - tema alam saab olla mees.
Karvik on valgus. Ta on haldaja, väga paikne. Meessoost (skeemil sinine ring ümber) - tema alam saab olla naine.

Tok (meessugu) on nagu suur isa, ta ei riidle, aga kõik kardavad.
Ohh (naissugu) elab rahulikku elu.
Ibraud (meessugu) on müstiline. Tal on prioriteedid on paigas, ta tunneb inimesi. Teab täpselt, mida tahab. Eesmärgi põhine. Teadlik. Majesteetlik.
Bitch (naissugu) on karm, aga õiglane.

**********************************************************************
*Seksuaalsus on tunne, mille määrab ära tahe. Kõik, mis aitab tahet edasi viia, on meeldiv, mis pärsib tahet, on ebameeldiv.
*Petmine on see, kui mees on tavaline jorss, aga mängib alfaisast. Õpetus meestele – ole see, kes sa tegelikult oled, siis armuvad sinusse õiged naised.
*Naine petab, kui ütleb, et valisin mehe, aga tegelikult valis süsteemi.
*Kui inimene sööb, siis tekib midagi. Kui parasiit sööb, siis tekivad neeldumisaugud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group