Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Meediakajastused

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meedia
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Nelj Okt 10, 2013 2:36 pm    Teema: Meediakajastused Vasta viitega

Toon välja meediasündmused kronoloogilises järjekorras, mis otseselt Hannes Vanaküla (kasutajanimega Tokroda) on puudutanud. Loomulikult omapoolsete kommentaaridega, mis pole lugemiseks kohustuslikud.
Kõiki artikleid pole ma jõudnud veel üles panna, seega täieneb.


Aastal 2014


10.veebruar, 2014

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/hannes-vanakula-mis-asi-on-selgeltnagemine.d?id=67783135

Kokkuvõte: Pärast meedia trianglit, palju faktivigu artiklites ja üleüldiseid ida ja lääne vahelisi kaikavedamisi- milles Eesti meedia mõnuga osaleb- otsustas Hannes tasakaaluks päris enda kirjutise Delfi Rahva häälde saata. Pealkirjaks: Mis on selgeltnägemine?

Katkend tekstist:
Me teame, et me kuuleme. Õhu võnkumine tekitab meie ajus aistingu helidest. Footonite põrkumine silma võrkkestale annab meile värvilise maailma. Ka ruum iseenesest vibreerib ja meie ajus on keskus, mis registreerib ruumi võnkumisi nii, nagu seda teevad meie silmad ja kõrvad. Elav organism tekitab alati madalama astme ruumides võnkumisi.


08.veebruar, 2014

http://www.ohtuleht.ee/563860/maag-hannes-vanakula-eesti-saade-oli-uks-suur-susser-vusser

Kokkuvõte: Veidi lähemalt Selgeltnägijate esimese hooaja telgitagustest.

Katkend intervjuust:
Mõned saatejupid olid tõesed, kuid sinna mängiti asju juurde, tõde seoti valega. Inimestele ei saa näidata sajaprotsendiliselt valet, see ei mõju, kui aga seda ühendada tõega – siis see töötab!


08.veebruar, 2014

http://www.ohtuleht.ee/563859/vanakula-marilyn-kerroga-on-miskit-mada

Kokkuvõte: Õhtulehe ajakirjanik küsib arvamust Marilyn Kerro kohta, pärast seda, kui Hannes on talle seletanud, et nõid ei saa ülitundlik olla. Kui kõike endast läbi lasta, lõpetatakse hullumajas.

Katkend intervjuust:
Kui sa oled ehe tegija, siis sa ruulid oma kodumaal, aitad inimesi, suhtled nendega. Üldiselt inimesed austavad nõidasid ning ma ei näe mingit põhjust end peita. Ma ütlen, et temaga on miskit mäda!


08.veebruar, 2014

http://www.ohtuleht.ee/563864/maag-vanakula-jalgi-tuleb-ajada-salaja

Kokkuvõte: Hannes räägib Selgeltnägijate tuleproovist ja sellest, miks Varvara mõrvarit ikkagi üles pole leitud.

Katkend intervjuust:
Näiteks pisikese Varvara mõrvalugu on raske lahendada, sest sellel on olnud liiga suur tähelepanu ja mitu nõida on seda juba proovinud. Kui asi läheb n-ö tsirkuseks, ei murra hiljem ükski nõid enam selle kaitsekihist läbi ja on suur tõenäosus, et ükski selgeltnägija ei leia enam jälgi. Selliseid asju tuleb teha salaja, vaikselt, ainult siis võib midagi näha.


30. jaanuar, 2014

http://www.ohmygossip.ee/articles/20176-hannes-vanakuela-ohmygossip-eele-niikaua-kui-meil-eksisteerib-reformierakond-anna-maria-galojan-eestisse-ei-saa-+-teised-ennustused?locale=et

Kokkuvõte: Hannes selgitab näidete näol, mis erinevus on inimestel, kes on sündinud inimlooma-, alam-, kesk- või kõrgklassi. Lähemalt talvisest pööripäevast, lisaks mõned ennustused poliitikutele, vihatunde vajalikkusest jm.

Katkend intervjuust:
"Vihal on väga konkreetne eesmärk. Viha on inimese immuunsüsteem (kristlikus mõistes kaitseingel). Ta toimib, kui inimene satub keskkonda, mis teda taandarendab ja lõhub, millele keha reageerib automaatselt vihaimpulsina. Intelligentne olend lahkub sellisest süsteemist."


Aastal 2013


03. september, 2013

http://www.ohtuleht.ee/540250

Kokkuvõte: Varvara müstilist mõrvarit pole siiani tabatud, ning ohvri ema jutu järgi pole selgeltnägijatest abi olnud.

Katkend tekstist:
Üks juhtum, kus selgeltnägijavõimetega inimene aitas leida surnukeha, siiski on olnud. 2009. aasta algul juhatas maag Hannes Vanaküla otsijad Taebla jõe äärde, kust leiti Kaido Sireli surnukeha.
Vanaküla sõnul on oluline, et abi saamiseks pöördutaks just sensitiivi poole, mitte vastupidi. "Olen üritanud enda initsiatiivil appi minna, aga need katsed on ebaõnnestunud. Tookord mind paluti appi ja ma teadsin kohe, et Kaido on jões," ütleb ta.


04. jaanuar, 2013

http://www.ohtuleht.ee/505244

Kokkuvõte: Õhtuleht küsib Hannese käes, mida ta ennustab uuel aastal Toomas Hendrik Ilvesele.

Katkend intervjuust:
Vanaküla sõnul on presidendil oma naise pärast pisike kompleks ja seetõttu rahvas teda ei hinda. Ta on kaotanud oma prestii¾i, sest Evelin on hästi domineeriv. Vanaküla soovitab presidendil oma naine paika panna – enne reiting paranema ei hakka: "Pane oma naine paika ja sinu reiting tõuseb kohtutavalt."


Aastal 2012


04. august, 2012

http://www.ohtuleht.ee/487405

Kokkuvõte: Hannes kirjutab pikemalt lahti oma teadmise energiavampiiridest.

Katkend intervjuust:
Paluks Vanakülalt konkreetseid näiteid? Maag ütleb, et üksik­indiviidil pole mõtet ärihaidega sõtta minna. Teiselt inimeselt võib energiat saada mitut moodi. Teda sõimates ja mõnitades, nii et ohvril tõuseb vererõhk ja pulss hüppab lakke. Kui inimene nutma pannakse, paiskab ta pisaratega välja positiivset energiat, mida vampiir omastab. Sageli käituvad energiavampiirina sugulased ja vanavanemad või head tuttavad. Nad ei mõnita, vaid löövad su auti kas haletsemise või liigse targutamisega.
Sageli toimivad vampiirina ülemused. Ohvriks valitud alluvad saavad kuulda etteheiteid ja alandamist ka siis, kui nad on endast andnud parima. Energiaülekanne toimub ja ülemus on endaga ülimalt rahul.


24. mai, 2012

http://www.ohtuleht.ee/478087

Kokkuvõte: Hannes ennustab Ott Leplandi tulemust Eurovisioonil.

Katkend intervjuust:
"Esimese hurraaga näen ma selgelt kahte varianti. Esimene on see, et Ott satub edetabelis viimasesse kolmandikku," avaldab maag Hannes Vanaküla. Teise võimalusena kerkib talle silme ette pilt, et Oti etteaste tekitab tohutut eufooriat.


Aastal 2011


10. oktoober, 2011

http://www.ohtuleht.ee/447143

Kokkuvõte: Õhtuleht teatab, et Hannes on leidnud endale noore pruudi.

Katkend tekstist:
"Nad on koos olnud juba päris kaua. Tagasihoidlike inimestena nad oma suhet suurelt ei eksponeeri. Võin öelda, et neil läheb hästi ja armastus õitseb," rääkis ajakirjale Kroonika paari ühine tuttav.


27. juuli, 2011

http://www.ohtuleht.ee/436755

Kokkuvõte: Õhtuleht on deemonid ja eksortsismi ette võtnud, pöördudes küsimusega Hannese JA katoliku kiriku teadmiste poole.

Katkend intervjuust:
Maag Hannes Vanaküla arvab aga teisiti: " Konkreetselt on inimeste sees midagi nagu programmid või tarkvara." Tema sõnul mõjutavad inimesed üksteist. Negatiivseid programme, mis levivad inimeselt inimesele, nimetavad arengumaagid Vanaküla sõnul kollideks. Kollid omakorda jagunevad kuueks: enesehävituskoll, võimukoll, hea inimese koll, tähelepanukoll, omandikoll ja eneseõigustuskoll.


12. mai, 2011

http://www.ohtuleht.ee/426435

Kokkuvõte: Hannes ennustab Getter Jaanile poolfinaalis suurt edu.

Katkend intervjuust:
Maag Hannes Vanaküla ennustab Getterile poolfinaalis suurt edu. "Ühiskonnal on oma mõtlemine ja oma struktuur. Ütleme nii, et selle laulu pealkiri haakub ühiskondliku mudeliga. Ja kuna ta sellega haakub, siis on tal lootus päris hästi tõusta. Prognoosin päris head kohta, niimoodi sinna viie hulka."


21. jaanuar, 2011

http://www.ohtuleht.ee/411561

Kokkuvõte: Õhtuleht teatab lugejatele, et Hannes Vanaküla kandideerib Riigikokku.

Katkend intervjuust:
Valimiskomisjonile riigikogu valimisteks registreerimiseks esitatud Iseseisvuspartei nimekirjas kandideerivad tänavu ainult mehed, nende seas ka maag Hannes Vanaküla.


Aastal 2010


30. juuli, 2010

http://www.ohtuleht.ee/388642

Kokkuvõte: Kellelgi on paanika, Edgar näeb tumedaid jõude riigimeeste kohal. Hannes aga näeb muutust Venemaal.

Katkend intervjuust:
Hannes Vanaküla ehk maag Hannes kahtlustab küll, et Venemaal võib midagi juhtuda. "Võib tekkida mingeid muutusi. Planeedil on erinevad energeetikaosad ja Vene riik baseerub sellel energiaosal, mis muutub, ja siis tekib ka seal muutus."
Ta seletab, et planeet kui elav organism ikka muutub ning järjekordne muutusetsükkel on peale hakanud. "Nii palju, kui mina kui nõid näen, on planeedil 12 põhiparameetrit ja üks parameeter on muutunud."


28. aprill, 2010

http://www.elu24.ee/255916/maag-hannes-vanakula-aastal-2012-havib-elu-meie-planeedil

Kokkuvõte: Tekst on mõeldud vaimsetele inimestele.
Parasiitsüsteemi tekkelugu ja inimeste valikud, mis on aitasid aastaks 2012 ainujumala putukmaailma võimule. Pealkiri on kusjuures eksitav, sest tekstis pole kuskil märgitud, et kohe, kui uus kord võimule saab, siis planeet hävib.

Katkend tekstist:
Meie ülesanne oli putukmaailma tekkimist takistada, kahjuks meie missioon ebaõnnestus. Saatuslikuks sai Eesti rahva valik. Pakun välja, et meie poolt oli alla 5 protsendi Eesti elanikkonnast, seega võitsid kahe jõu kokkupõrkes sortsid.
Tegin küll igasuguseid trikke, aga tulemust polnud. Kahjuks jõudsid kohale emandad. Esimene saadab signaale märtsi algusest, kutsub kokku enda meeskonda, esindajaid.
Valikute aeg on läbi. Peagi avastavad paljud, et on valet asja ajanud, aga sellest ei ole kasu. Tuumasid ei saa enam Ainujumala süsteemist välja tõsta, sest kohe sulgub antireaalsus lõplikult.
Antireaalsuse sulgumise järel ei ole kolmainsusel vaja enam rahva ees head nägu teha. Inimeste tuumad, kes kolmainsuse valisid, on Ainujumala ja uue putukmaailma hallata.


05. märts, 2010

http://www.elu24.ee/233132/miks-on-elu-meie-riigis-kehvaks-lainud

Kokkuvõte: Kirjeldus juhist ja sõnum eesti rahvale.

Katkend tekstist:
Tahan rahvale öelda, et praegune olukord, mis Eestis valitseb, on tingitud sellest, et hülgasite oma eliidi ja hakkasite teenima parasiiteliiti. See on rahva vaba tahe ja valik. Nüüd peate vastutama oma valiku ja poolehoiu investeeringute eest. Teil oli võimalus. Teie heaks on Eesti juhid andnud endast parima, aga teie olite ahned ja tahtsite kerget elu. Saite selle, mida väärisite. Kokkuvõtteks toon välja, et tänapäevaks on maailmas järele jäänud kaks eliiti, kes omavahel konkureerivad. Üks on väljavalitud rahvas, koos oma teenrite vabamüürlastega ja teine on Aasia eliit triaadidega.
Aastaks 2012 peab nendevaheline sõda lõppenud olema. Järgi jääb vaid üks eliit ja see saab esindama putukmaailma 12 emandat. See aga on juba järgmine teooria.


23. veebruar, 2010

http://www.elu24.ee/228725/maag-hannes-vanakula-arimaailma-lopp-saabub-aastal-2012

Kokkuvõte: Hannes vastab lugejate küsimustele.

Katkend küsimustest- vastustest:

Ma kuskilt lugesin, et kui paganaga seksida, siis saad ise ka mingid oskused jms. Aga et jah, kuidas see käib siis, seksin Hannes Vanakülaga ja saan maailma võimsamaks inimeseks, kuna Hannes Vanaküla on ju kõige tähtsaim, Jumal? Kas see nagu inimeste ärakasutamine pole? Ja ära tule ütlema, et "Pealtnägija" ja meedia on selles kõiges süüdi, paganad ise ajavad ka sellist juttu. Ma isegi usun, et sul võivad mingid võimed olla jms, aga miks neid halvasti kasutada ja inimestega manipuleerida?
Ãœldiselt soovitan laimujutte mitte kuulata. Kui tahad teada, mida ma tegelikult öelnud olen, osta mu raamat «Mees ja Naine». Seal on väga täpselt räägitud, kuidas seks mõjub. See on väga vajalik informatsioon, et elus hakkama saada.

Teiste inimeste halvustamine on märk enda puudujääkidest, teie teete seda aga pea igas oma artiklis. Mis on teie puudujäägid?
Puudu on inimlikest tingimustest.

Teades, et üldjuhul peate te naisi meestest madalamateks, siis kas sellepärast ka teie pidevad rünnakud Nastja suunas. (Et te ei suuda leppida sellega, et naine teid üle trumpas).
Ma ei pea naisi meestest madalamaks. Ma pean neid teistsugusteks. Katsu aru saada, et naine ja mees on erinevad. Kui näed neid ühesugusena, siis paneb sinu aju nad automaatselt hierarhiasse. See näitab juba, et oled sisemiselt katkine inimene.

Hannes, miks Sa teiste suhtes nii negatiivne ja kriitiline oled alati? Kas mitte viha ei tuleks suunata mujale (selle asemel et sellega oma "vaenlast" toita)?
Asi on natuke vastupidine. Loe mu viimast artiklit, kus on juttu iidolpesadest (see viisnurgaga). Seal on vastus olemas.

Ja hirmujutud Nastja ja Sergei suursugustest plaanidest Eesti "vallutada" tunduvad ka kuidagi kohatud, arvestades et ega nad nüüd ju nii palju väge täis ka ju pole?
Ma räägin Venemaa plaanist vallutada vaimselt Eesti. Nemad on üks väike kild kogu süsteemist.

Kas te mõne rakendusliku teadmise olete ka ise välja mõelnud või eelistate isiklike kasutute fantaasiate sidumist teiste poolt mõeldud kasulike tõdedega?
Üllatav, kui palju teavad inimesed kuulujutte, mida minust räägitakse ja kui vähe on kursis minu teooriatega. Kuna tuleb maailma lõpp?Ärimaailma lõpp saabub aastal 2012, siis hakkab putukamaailma ajastu. See tähendab, et ühiskonda hakkavad juhtima emandad. Ülejäänud inimestel on õigus ainult teenida.


27. jaanuar, 2010

http://www.elu24.ee/217050/maag-hannes-vanakula-kerlit-tembeldatakse-alusetult-saatana-saadikuks

Kokkuvõte:
Elu24 küsib Hanneselt, kas on tõsi, et Kerli Kõivu kasutatakse USA muusikatööstuse poolt vaimselt ära, kuna tema lauluvideo "Walking in the air" on jõhkralt sümboleid täis tikitud.

Katkend intervjuust:
Hannes, kas ameeriklaste paranoial on mingit alust?
Selge on see, et maailma kontrollib väike seltskond inimesi. Meie nimetame neid vereliinideks. Selge on ka see, et vereliinid kontrollivad vabamüürlasi, kes omakorda kontrollivad ususüsteemi, majandust, kultuuri, riike jmt.

Kuidas need asjad siis täpsemalt käivad?
Kontrollmehhanismiks on raha. Mis on kasulik, seda sponsoreeritakse. Meil on ususüsteemiks kristlus. Kahjuks on nii, et kui tahame maailma mastaabis läbi lüüa, peame olema kasulikud või vähemalt näima kasulikuna vabamüürlastele.

Miks meie Kerli järsku paranoiateoreetikute poolt liistule tõmmati?
Ega ainult Kerli Kõivu taheta vabamüürlaste poolt kontrollida, seda tehakse kõikide kuulsate persoonidega. Kuulsused ise ei ole sellest teadlikud. Neid muidugi asjasse ei pühendata. Inimene võib olla andekas, näiteks hea laulja, aga kui pole vabamüürlaste tuge, siis teda kuulsaks ei tehta..


20. jaanuar, 2010

http://www.elu24.ee/214126/maag-hannes-vanakula-sober-voib-reeta-aga-vaenlane-ei-reeda-kunagi

Kokkuvõte:
Hannes kirjeldab, kuidas meediast tingitud negatiivne suhtumine lõi ta ühiskonna poolt antud elurollist välja, ning tahtmata langeda depressiivsusesse, hakkas ta oma mõtlemist muutma.

Katkend intervjuust:
Kust ammutasid jõudu ja uut energiat? Jumalikult poolelt leidsin võimaluse ammutada bioenergiat otse loodusest. Mulle ei läinud enam korda inimeste arvamus, sest sain ligi palju suurematele ressurssidele, kui inimeste käes tervikuna hetkel kokku on.
Tavaline inimene soovib, et teised inimesed tast hästi arvaksid, sest positiivne suhtumine toidab inimese isiksust, kasvatab. Mina ei vaja enam teiste inimeste kujustust, et olla isiksus. Ma loon ise enda isiksuse, sellise, milline tahan olla.Lambad on saanud käsu mind mõttetuks kujustada ehk hävitada. Toimub kahe jõu kokkupõrge. Selle protsessi käigus mõistsin, kuidas ajaloos suured isiksused kujunesid. Muster on kõigil üks.
Võtame näitena T¹ingis-khaani. Ta oli ori. Temasse suhtuti negatiivselt, teda alandati. Tavaline inimene murdub ja muutub lambaks. T¹ingis-khaan ei andnud alla, vaid muutus jumalikuks inimeseks. Ta leidis ühenduse loodusega ja sai ammutada elujõudu otse planeedilt.


15. jaanuar, 2010

http://www.elu24.ee/212335/maag-hannes-vanakula-nastja-ja-sergei-loovad-rassiviha

Kokkuvõte: Hannes kirjutab, et keeldus noorena sortsidega koos töötamisest, mistõttu taheti ta peal hüpnoosi kasutada, kuid see kukkus läbi. See andis talle aga kogemuse, ning nähes, et kedagi ei huvita sortside valitsus, plaanid ja tegutsemine, otsustas ta ise vastava inimgrupi luua, et neile vastu seista.

Katkend intervjuust:
Hannes, teatasid hiljuti, et maagid Nastja ja Sergei on vene vallutajate marionetid. Kuidas Sinu arvates venelastel see hüpnotiseerimine ja maailmavallutamine täpsemalt käib?Selleks, et seda lõpuni mõista, pean minema ajas 20 aastat tagasi. 20 aasta eest pöördusid minu poole vene rahvusest inimesed, kes tegid ettepaneku uurida inimese mõtlemist ja teostada maagia ja hüpnoosi kaudu inimeste allutamine. Ma keeldusin. Nii sain ma nende viha osaliseks. Nad üritasid mind allutada hüpnoosiga. Sealt sain ma esimesed elukogemused, mis puudutavad hüpnoosi.
Kuidas hüpnoosi mahavõtmine täpsemalt käib? Mõtlemine koosneb 24 kapist. 12 kappi on seotud inimeste sotsiaalsusega. Neid osasid peab kasutama juht, liider. Need kapid on enamikul inimestel uinunud olekus ehk ei tööta. See on nii ususüsteemi tõttu. Usk on blokeerinud inimeste süsteemse nägemise ehk mõtlemise. Usk ei luba inimestel näha tervikpilti, kuna see oleks ususüsteemile kahjulik.Ainult tervikpildiga saab luua uut kvaliteeti. Ususüsteemid kardavad, et võivad tekkida uued liidrid, kes lükkavad nemad troonilt. Seepärast ongi nimetatud 12 kappi uinuvas olekus. Kuna kristlus on oma töö teinud ja ainult mõnel väga üksikul need kapid töötavad, on tekkinud automaatre¾iim: kuna lapsevanematel endal on need kapid uinunud olekus, ei aktiveeri nad kappe ka oma lastes.


05. jaanuar, 2010

http://www.elu24.ee/207829/hannes-vanakula-nastja-ja-sergei-on-vene-vallutajate-marionetid

Kokkuvõte: Hannes ütleb, et Nastja ja Sergei on sortside käepikendused, kelle läbi nad rahvaga manipuleerivad.

Katkend tekstist:
«Venelastel on juba ammu hüpnotiseerimise ja maailmavallutamise plaan ja me teame, et eesti rahvas usub selgeltnägijatesse,» põrgib Vanaküla Õhtulehes.
Ning Õhtulehes smsi kät¹!

http://www.ohtuleht.ee/361072


Aastal 2009


20. november, 2009

http://www.elu24.ee/190606/maag-hannes-vanakula-manipulaatorite-aeg-hakkab-labi-saama

Kokkuvõte:
2009 aasta finaalsaates põrusid kõik osalejad, ainukene, kes silma paistis oli publikus istuv Hannes, kes hõikas esimese ülesande ajal õige vastuse. Hannes vastab, et oli häälestunud uutele võngetele/ ajastule, ning manipulaatorite aeg hakkab läbi saama.

Katkend intervjuust:
«Selgeltnägijate tuleproovi» finaalsaates asusid võistlustulle Sergei, Tarmo ja Kristi, kes ei suutnud ära lahendada ühtegi ülesannet. Nende asemel pani ühe ülesande lahendusega kümnesse hoopis publiku ridades istunud maag Hannes Vanaküla.Hannes, mis Sinu arvates siis nõidadega finaalsaates tegelikult juhtus?Selline asjade lahenduskäik oli mulle täielik üllatus. Vot sellist tulemust ma küll ei osanud ette näha. Minu meelest hakkasid siin rolli mängima uue ajastu võnked.Osalejad ei tulnud selle peale, et häälestada ennast uuele egregorile. Mina olin häälestunud ja mulle tulid õiged vastused. See näitab seda, et manipulaatorite aeg hakkab läbi saama. Ma loodan, et seoses sellega hakkab ka inimeste elu paranema. Mis on egregor? Ãœhendväli. Näiteks, kui 100 inimest mõtlevad sarnaselt, tekib nende vahel side ja nad edastavad maailmaruumi ehk kõiksusse mingi sõnumi.Ergregorite näitlikustamiseks on toodud kristlust, islamit, budismi jne. Need on ühed suuremad ühendväljad. Ãœhendväli tekib pika aja jooksul ja väga paljude inimeste ühesuunaliste mõtete ja tegevuse tulemusel. Sisaldab teatud mõttemalle, käitumisviise, mida võib teha, mida tuleb vältida jne.
Ning õhtulehes jätkuvalt Hannese ja Sergei vastasseis!

http://www.ohtuleht.ee/355750


19. november, 2009

http://www.elu24.ee/190136/maag-hannes-vanakula-nastjast-on-tehtud-eesti-peanoid

Kokkuvõte:
Lühike intervjuu, kus Hannes spekuleerib, kes võidab nõiasaate.

Katkend intervjuust:
Hannes, kes võidab saate? Kui nüüd ennustada, kes võidab selle saate, siis ma lähtun vandenõuteoreetiku seisukohast.Me kõik teame, et usk on inimese lahutamatu osa. Mida inimene ei suuda välismaailmast teadvustada, selle asendab usuga. Usk ei ole ainult kristlus. Inimene võib uskuda ka raha võimu.Eestlane üldreeglina usub nõida. See tähendab, et kui inimesel on probleem, siis ta pöördub selle poole, kellesse või millesse usub. Manipulaatorid kasutavad seda reeglit osavalt ära.
Mis on manipulaatorite eesmärk? Ja nüüd jälgides manipulaatorite eesmärki, siis selleks sobib hästi «Ants». Juba praegu on inimeste hoiak temasse negatiivne. Selleks, et protsess käivituks, on vaja «Ants» tõsta Nastjaga ühele pulgale. Ãœhesõnaga teha võitjaks. Aga nõiana ma näen energiapildis mingit uut energiapalli. Ma kutsun seda X-faktoriks. Kui võidab X-faktor, siis ma ei oska ennustada, mis juhtuma hakkab.
Aga eks saade näitab, kumb võidab - kas vana maailmakord või uus.


25. veebruar, 2009

http://www.ohtuleht.ee/317688

Kokkuvõte: DefRage pändiliikmed pöördusid toona Hannese poole, et ta aitaks neil vaimselt võiduvõimalusi suurendada. Teda mainiti tänusõnades, kui bändil oli esikoht kätte võideldud.

Katkend tekstist:
''Uskumatu! Mulle ei jõua siiamaani kohale, et võitsime. Tegemist on kindlasti meie seni parima saavutusega," juubeldas DefRage ninamees Kari Kärner meediale saadetud pressiteates. ''Oleme pingutanud selle bändi nimel nagu hullumeelsed, kõigil Eestis korraldatud bändivõistlustel oleme küll jõudnud finaali või poolfinaali, ent võitnud pole veel midagi. Tänud kõigile fännidele, kes meie poolt hääletasid, ning maag Hannes Vanakülale, kelle poole samuti abi saamiseks pöördusime.''


22. veebruar, 2009

http://www.postimees.ee/85670/keskerakondlased-nouavad-pihlilt-maag-hannese-kohta-aru

Kokkuvõte:
Hannes satub Postimehe veergudele, kuna murelikud keskerakondlased on Pealtnägija saatest niivõrd heitunud, et lähevad kaitseministri käest "vägivaldse" sekti kohta aru pärima. Tundub, et Pealtnägija on ka neile usaldusväärseim uurimisorgan, kelle saated pole absoluutselt reitingute poole kallutatud (see oli iroonia muide). Isiklikult öeldes lõhnab see kõik teadlikule laimule.

Katkend artiklist:
Ãœheksa keskerakondlast nõuavad siseminister Jüri Pihlilt aru, kas on kontrollitud end maag Hanneseks nimetatud mehe ja tema sekti tegevust ning mida minister sellest äärmusrühmitusest arvab. Kolmapäeval esitasid keskerakondlased riigikogu istungi alguses arupärimise, mis puudutas 29. jaanuaril telesaates «Pealtnägija» näidatud ususekti, mille juhiks on Hannes Vanaküla.


17. veebruar, 2009

http://www.elu24.ee/225987/maag-hannes-vanakula-loobuge-rahast-ja-hinnake-toeliselt-vaartuslikku

Kokkuvõte:
Hannes kirjeldab, kuidas inimesed endale alateadlikult viie nurga alt peremehe valivad, kui nad pole nende nurkade pealt ise täiuslikud.

Katkend tekstist:
Mõistusepesa. Selles sahtlis on inimesel see, mida ta väärtuseks peab. Olgu siinkohal mainitud, et tänapäeval on inimestel seal raha. See on kõige suurem mõtlemisehäire. Raha ei ole väärtus, vaid väärtuse mõõdupuu. Olgu mainitud, et väärtust omab töövahend, millega saab hüvesid luua. Minul on selleks meeskond ja inimesed. Nendega saan luua kirjeldusi. Kirjeldustega saan tervendada inimesi.
Väärtus on ka territoorium. Ärimaailma valitsejad ahmivad enda kätte arenguruume, andes inimestele raha. Müües aga ära enda territooriumi, muutume orjadeks, mis sellest, et ühel hetkel elame hästi.
Hea näide on Euroopa Liit. Andes Eesti riigile euroabi, võtavad nad meilt ära riigi. Me ei ole enam iseseisev riik, vaid ELi üks osariik, kellel enam sisulist võimu ei ole. Kuidas selline asi võimalikuks sai? Inimesed, kes olid võimu juures, müüsid selle maha. Nad ei väärtustanud riiki, vaid nende mõistusesahtlis oli iidoliks raha. Sellised inimesed muutuvad kadedaks.


12. veebruar, 2009

http://www.ohtuleht.ee/315885

Kokkuvõte: "Ma võtsin ennast paljaks raamatu müügi nimel."

Katkend tekstist:
Hannes Vanaküla teab: "Inimesed tegelikult vaatavad ju nime. Ja kui sa võtad end paljaks, siis see on ikkagi sensatsioon, sa saad tähelepanu, inimene salvestab su endale ajusse. Tegelikult pole vahet, kas sa võtad paljaks või teed muu lolluse, mis köidab. Paljaks võtmine... inimesed on seksuaalsed, see köidab neid. Aga seda ma võin öelda: paljaksvõtmine suurendab müüki!"


09. veebruar, 2009

http://www.ohtuleht.ee/315331

Kokkuvõte: Hannes kutsutakse appi, et leida Kaido Sireli surnukeha. See õnnestus tal.

Katkend tekstist:
Eelmisel laupäeval sai Lääne politseiprefektuur teate, et Taebla jõest leiti mehe surnukeha.Leidjaks osutus maag Hannes Vanaküla koos "Selgeltnägijate tuleproovis" osalenud Geidi ja Teuriga, kelle Kaido õde Katrin kohale oli palunud. Paar kuud Kaidot taga otsinud abikaasa Inge sõnul tugineti esmalt kõikvõimalikele vihjetele, kuid kuna ükski neist tulemusi ei andnud, otsustati lõpuks võtta ühendust Hannes Vanakülaga.


31. jaanuar, 2009

http://www.elu24.ee/76460/maag-hannes-loodi-toolt-minema

Kokkuvõte: Meedia teatab, et Pealtnägija saate mõjul löödi Hannes töölt minema. Mille tagajärel sai Hannes endale rohkem vaba aega juurde.

Katkend tekstist:
Muuseas püüdsid sekti liikmed mõtte jõul USA välisministrit tappa ning sealt lahkunud noorte naiste väitel tavatseb end valgusjumal Tokrodaks nimetav Vanaküla kultuse naisliikmetega seksida, kirjutab Õhtuleht.«Ma ei taha seda teemat üldse kommenteerida,» sõnas Vanaküla, kelle arvates püüab meedia teda laimuga hävitada.


28. jaanuar, 2009

http://www.elu24.ee/75360/pealtnagija-maag-koondab-ajupestud-sekti

Kokkuvõte: Ma vaatasin jälle seda kurikuulsat Pealtnägija saadet. Tol ajal ma juba pagan olin ja saate draamakuninganna roosas kampsunis oli mu endine klassiõde/hea sõbranna, kes mind sinna kutsus. See oli raske aeg, sest Hannese varasem seltskond oli enam- vähem laiali läinud ja asemele tulime meie- noored- oma suure seltskonnaga. See oli kui ahelreaktsioon, mõned, kellega ma varem läbupidudel kohtusin, liitusid järgemööda Hannese grupiga, nii ka mina. Hannese mõjul ei esinenud enam laus joomapidusid, hakati aga rohkem suitsetama ja ennast teistmoodi välja elama. Vaimsus oli täiesti uus asi, terve maailm rullus su ees lahti. Omavahel olid aga pidevad kaklused hierarhia pärast. Noortel oli ülihuvitav, ning selle kõige keskel õpetas Hannes looduse moraali (vt Maagia alustalad), ning seletas maailma toimemehhanisme. Kuid enda kohta grupis oli väga raske leida, võib- olla ka Hannes ise tundis sama, püüdes uksest sissevajunud noortekarja keskel end kehtestada ja hakkama saada (varasem seltskond olid u 30ndates inimesed). Nii, et ei tasu kunagi vaid mündi ühte poolt vaadata. Kinni kedagi jõuga ei hoitud, ning ma pole kuulnud, et noored oleksid kordagi füüsiliselt kakelnud omavahel. Igavene psüühiline surve ja hirm kehvem näida teistest tulenes meie endi seest, sest areaal polnud piisavalt suur. Enamus polnud veel avastanud oma individuaalsust ja rakendust selles grupis/ vaimumaailmas.

Katkend tekstist:
Hannes Vanakülast on saanud siinse esoteerika-taeva püsitäht - näiteks nädal tagasi aitas ta ühel oma õpilasel võita telemängus 200 000 krooni. Vanaküla endised jüngrid ning nende ligimesed kinnitavad aga, et väliselt vagura imid¾i taga on tegu ohtliku blufoloogiga, kes koondab enda ümber ajupestud sekti, vahendasid ERR Uudised «Pealtnägijat».


19. jaanuar, 2009

http://www.reporter.ee/2009/01/19/merje-laur-enamasti-ma-usun-hannest/

Kokkuvõte: 2008 a. Toomas E. Liiv on paganate kokkutulekule kohale vantsinud, ilmselgelt juhtnöörid käes, kuidas saade välja peab kukkuma e mis võtmes ta paganaid näitab. Telemaja Odava Meelelahutuse divisjon.

Katkend video tutvustusest:
Video on filmitud dokumentaalsaate “Selgeltnägijad- tõde või pettus?” tarbeks, kuid konkreetselt seda lõiku eetris ei näidatud.


Aastal 2008


20. november, 2008

http://www.reporter.ee/2008/11/20/selgeltnagijate-toehetk-peanoid-hannese-teisi-halvavad-voimed/

Kokkuvõte: Tavapärane kokkutulek tol ajal.

Katkend video tutvustusest:
Uudishimulik saatejuht Urmas E. Liiv kutsus end külla Hannese ja tema jüngrite Walpurgi ööle, lootuses ehk näha neitsite ohverdamist…


02. oktoober, 2008

http://www.elu24.ee/37823/selgeltnagijad-kukkusid-skeptiku-tuleproovis-labi

Kokkuvõte: Skeptikud kutsusid Hannese välja oma võimeid tõestama, ning Hannes oli nõus. Valiti mõtete ära arvamine ehk telepaatia, kuid täpselt pihta ei saanud keegi.

Katkend tekstist:
Välliku sõnul toimus katse kooskõlas katsealuste soovidega ja pihta prooviti saada sellisele nähtusele nagu telepaatia.
Nimelt oli toas inimene, kes mõtles konkreetsele asjale või esemele. Selgeltnägija pidigi aru saama, mis esemest või asjast jutt käib.
Hoolimata asjaolust, et Hannes, Geit ja Teur ei arvanud ära ühtegi eset, on Hannes Vanaküla katsega rahul. Tema sõnul on maailmas n-ö telepaatia näiteid olemas. «Side on olemas, aga me ei tunne veel seda jõumehhanismi,» rääkis maag. Tema sõnul otsitakse pidevalt erilisi inimesi, kuid neid ei ole olemas. «On vaid teadmine,» lisas mees.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Urki
Arengumaag


Liitunud: 9 Juul 2010
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Nelj Okt 30, 2014 10:38 pm    Teema: telepurgis Vasta viitega

📺 2014-10-29T22:30 Kanal 12 saates "punker".
Kerida videot algusest arvates 40m40s.
Väljalõigatud kohad ise juurde mõelda.
http://kanal12.ee/vaatasaateid/Punker?videoid=230
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Sept 27, 2015 11:55 am    Teema: Vasta viitega

24.09.15 - Reporteris lugu Hannes Vanakülast
http://www.reporter.ee/2015/09/24/mis-on-saanud-hannes-reklaamin-raamatut-paljalt-vanakulast/

Kommentaar
Mõiste "sekt" (mida Reporteris põhjalikult defineeriti) on lihtsalt üks nimetus, mille keegi on arengumaagidele külge kleepinud selleks, et tekitada emotsionaalseid reaktsioone. Neutraalne klassifikatsioon oleks olnud näiteks "vaimne koolkond".
Aga samahästi võiks meie kohta öelda "intelligentsete olendite klubi" (kuna me arendame muuhulgas intelligentsi, mis ühiskonnas on keelatud) või "terroristlik organisatsioon" (kuna me ei allu ühiskonna vaimsele terrorile - enda sisemisele lõhestamisele). Ja lisaks ei meeldi meile ka feminism, naistele eriti.

Nimetatagu meid siis sektiks, huvigrupiks, kogukonnaks, gängiks või vaimseks koolkonnaks, aga arengumaagial puudub seos selgeltnägijate II tuleproovist pärit kaadritega tule ääres tantsivatest naistest.

Lisaks keeldus ajakirjanik aru saamast, et loengute pidamiseks vajalik "klassiruum" asub siiski mujal ja mitte kodus.

Kuulujutud ja eelarvamused arengumaagia ümber ei ole tingitud suletusest ühiskonna suhtes. Olemas on foorum, iganädalased raadiosaated, Hannes Vanaküla telefoni nr on avalik. Uuemad on kodulehekülg ja avalik FB grupp. Probleem on selles, et illusioonid on ühiskonna jaoks huvitavamad kui reaalsus - sisemine töö ja areng.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Okt 15, 2015 9:48 am    Teema: Vasta viitega

http://buduaar.ee/Article/article/selgeltnagija-hannes-vanakula-eesti-rahvas-on-huku-aarel

SELGELTNÄGIJA HANNES VANAKÜLA: EESTI RAHVAS ON HUKU ÄÄREL

Tsiteerin::
"lõpetame näilise heategevuse ja hakkame tõsiste probleemide lahendamisega pihta," soovitab Hannes.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Urki
Arengumaag


Liitunud: 9 Juul 2010
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Laup Jan 21, 2017 2:37 am    Teema: ttv--mm Vasta viitega

Tallinna TV, Maagiline Maailm 2017-01-20T21:50
http://www.networkdata.eu/ttv/videos3/20170120_maagilinemaailm%201saade.mp4
(Egipte, Võsa, Tera, Vanaküla ja Võsa.)

2017-03-03 (4)
(SepaTom, Paldis, Võsa ja Kaardimoor.)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Teis Juul 18, 2017 9:31 am    Teema: Vasta viitega

Sel aastal külastas Arengumaagide suurt suvist kokukat ka üks meeldiv ajakirjanik ja sündis selline meediakajastus:

http://www.ohtuleht.ee/817107/ohtulehe-video-arengumaag-hannes-vanakula-naised-kes-nouavad-vordseid-oigusi-kohitsevad-sellega-loovaid-mehi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meedia Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group