Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

34.helihark&areaal, alfa&oomega, arenguplatoo

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Sept 12, 2013 9:23 pm    Teema: 34.helihark&areaal, alfa&oomega, arenguplatoo Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 34
Koostatud 10.09.13 toimunud kokuka põhjal

Areaal:
Areaal on iga mehe isiklik tegutsemisruum. See on mehe kese, looduse poolt sünniga kaasa antud territoorium, kus mängida. Areaal on arenguruumi (kus on ühisväli, elanikud) alus. IV hüperruumis, väljaspool sisemaailma asuv areaal on see, millest võib kasvada egregor. Areaal toimib vaid siis, kui toimib helihark.
Helihark:
Helihark on mehe sees asuv ruumi mõjutamise vahend, mis annab areaalile mustri ehk elu. Helihark on kirjutaja ja looduse ühendus. See on element, mis on seotud puhtalt ruumiga. Helihargiga luuakse ja valitsetakse areaali, antakse sellele oma nägu. Helihark on ruumi vibratsioonide tajumine ja ruumile vibratsioonide andmine (vt ka konspekt 20). Areaal ja helihark avanevad koos, areaal tuleb helihargist välja.

Meestel võetakse areaalid juba noorest peast väevõimuga käest ära ja antakse parasiitsüsteemile edasi. Juba lapsepõlves lõhutakse helihark ehk võetakse ära nägu/visioon ja siis tullakse nn „päästma“. Mehelikkus trambitakse alla – sisendatakse, et oled jobu ja ühiskondlikult heaks kiidetud, tähtsad ning võimukal positsioonil olevad inimesed on see õige eeskuju, kuhu pürgida. Kuna helihark on katki, kaob mehel kontroll areaali üle. Parasiitsüsteem annab areaalile oma rakenduse, mida mees hakkab alateadlikult täitma. Tulemuseks on loobumine - mees tegelikult ei taha elada enda elu (ei taha valitseda enda areaali), sest ta kardab, et ühiskond hakkab teda kottima. Kuna oma areaali pole, siis saabki mees elada ainult naise mullis – ei kasuta aju, käitub, kuidas tunne ütleb. Meeste areaalid kleebitakse veel ka kokku, et moodustada suuremat sorti struktuur.

Mehelikkuse taastamine:
Selleks, et saada alfaks, tuleb taastada mehelikkus. Kõigepealt tuleb saada kontakt oma areaaliga. Seejärel tuleb hakata valitsema enda areaali. Areaali valitsev mees võib luua inimsõbraliku keskkonna, kus inimesed hakkavad arenema.

Naised peavad leidma mehe, kes valitseb oma areaali.
Naistel pole areaali. Naine peab pesa tegema mehe areaali. Selle areaaliga on seotud emotsionaalne teisik - meie emotsionaalsus määrab, kus areaalis me elame. Areaali sissesaamiseks on naise jaoks esimene aste seks ja teine aste omaksvõtt ehk koha saamine.

Naine ei tohi hakata areaali valitsema. See on ülevõtmine. Naistele on pandud programm, et see areaal tuleb üle võtta. Naised himustavad mehe vara ehk tahavad saada alfaemaseks, kaotavad siis oma naiseliku vara ja ei valitse enam enda mulli. Vanemad naised on areaali ülevõtmises enamasti edukamad, kuna nooremad pole veel piisavalt ainujumalat täis. Naiste kätte läinud areaalid muutuvad kõrbeks - seal on küll avarust, kuid on nälg ja miraa¾id.
Igaühe kohta saab midagi negatiivset öelda, aga areaali mängib mees sellele naisele kätte, kelle kohta ta midagi halba kunagi ei ütle ega mõtle (juhile ei esitata tingimusi).
Areaal peaks ära kaduma koos surmaga, aga väga paljude surnud meeste areaalid on ikka õhus, kuna naine hoiab seda kinni ja toidab.



Alfa&Oomega: (lisa, vt konspekt 33)
Alfa eeldus: kristalliline mäe moodi koonus. Selle tippu istutatakse suurelt lillemäelt nopitud lill, mis näitab, et mees on kooskõlas loodusega, looduse esindaja. Toetav element lillemägi.
Oomega eeldus: poorne kivim, nagu käsn, mis imab ennast basseinis täis. Oomegal on basseinid, millega hoitakse inimkonda koos. Naine ei tohi püüelda areaali valitsejaks. Ei tohi hakata meest „päästma“, emmet mängima. Peab olema siiras ega tohi mehega mängida. Toetav element: basseinid.
Alfa toob ressursi, oomega jaotab selle inimestele.

Praegusel ajastul (Ibraud) annab loodus meestele areaalid ja alfamäe. Järgmisel ajastul (Ohh) tuleb areaalid ise luua. Sellel ajastul saavad naised kasutada oomega basseini, järgmisel peab ise looma. Järgmisel ajastul saavad oomegad energiat ainult siis, kui suudavad moodustada meeskondasid (eeldab erinevate parameetrite tundmist inimestes).

Alfamägi: Loodusel on mägi, kus on lilled peal. Sealt saab alfaressurssi. Süsteemil on kah mägi, mis suitseb ja millel on saatana kujuline peremees. Sussmeehed, kes näiliselt on alfad, kasvatavad parasiitsüsteemi alfamäge. Seda ehitatakse naiste alusel. See mägi hävitab naiselikkuse naistelt, kuna naised saavad sinna ligi. Naised saavad sealt meeste orjastamise programmid. Parasiitsüsteemi alfanaised on maffiaemandad. Maffiaemand on tähtis naine, kes saab ise hakkama. Reaalselt ta röövib, riisub, tapab, vägistab.



Arenguplatoo - sellele minekuga avame uue jõuvoolu, hakkame arenema. Seda energiat hammustades, selle jõu kõiki ilminguid läbi kogedes tekib vastav teisik, millega hakkab inimene tunnetama vastavaid tasandeid ja maailmu. Seotud raudse seadusega – alustatud protsessi ei saa peatada, see tuleb lõpuni käia. Kui asi on lõpetamata ehk matad maha, loobud teadlikult läbi iseenda tahte, siis võtad sinna mõne hirmu või kolli. Kui asi on lõpetatud, siis tekib mingi teadmine või element.

*Areng on vägivaldne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Okt 05, 2013 9:45 pm    Teema: Vasta viitega

Juttu oli ka sellest, kuidas muusika on nagu helihark masside häälestamiseks. See tibins on seda asjaolu väga värvikalt tabanud: http://www.youtube.com/watch?v=4zhb2v2D2NQ
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Püh Okt 06, 2013 11:43 am    Teema: Vasta viitega

Hea lühike ja konkreetne konspekt on. Arenguplatoo jääb minu jaoks praegu mõistetamatuks hetkel. Aga olen näinud vaimselt/ tajunud oma mulli arenguplatood.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Püh Okt 06, 2013 5:18 pm    Teema: Vasta viitega

Nt mina olen astunud mingile arenguplatoole, mis väljendub selles, et pean neid konspekte kirjutama. Tagumikus oleks nagu mingi ora, südames pidevalt kripeldab, kui pole jõudnud uut konspekti välja panna. Eks näis, mis sellest tööst sünnib. Praegu tuleb lihtsalt vooga kaasa minna. Aga hirmus põnev on kah. Tänu sellele, et toorteksti mitmetel päevadel üle loen, tekivad aina uued ja sügavamad mõistmised. Aina enam näen, kui oluline ja tähtis iga käsitletav teema tegelikult on. Kuidas ka mina olen samu asju tegelikult elus tunnetanud, samade probleemide üle juurelnud. Ja kui geniaalselt seletab Tokroda need lahti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group