Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas valida meest?!
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Aug 23, 2013 12:14 pm    Teema: Vasta viitega

Võib olla nii, nagu sa pakkusid, Maalanna. Kuid järgi mõeldes, siis see võib olla lihtsalt ammu ringluses olnud programm, mida usutakse toimivat. Pakun, et kiviajal taolisi mänge ei tehtud, et see on sisse imbunud kuskilt rikkamast ühiskonna kihist. Sellised mängud teenivad ju naise huve, ta saab olukorda enda kasuks kontrollida, kui ta on piisavalt kaval. Kui suhtes on mees andvas pooles, siis tagaaetavana on hoopis naine andvas pooles ehk juhib protsessi.

Seda peab meestelt küsima tegelikult, kas on jahikirg siis või mitte? Kas naine tundub väärtuslikum ja magusam, kui on lasknud ennast aastaid taga ajada? Kui ise sellele vastan, siis tahaks öelda, et mees saab lihtsalt täiega pähe, sipleb nagu kala konksu otsas.


Aga eelmise postituse peamõtteks olid suhted. Liiga palju mehi elavad ainuüksi suhte nimel. Ka need, kes hüppavad suhtest suhtesse.


Inimeste sees on imelikud programmid, mis teevad mehe- naise omavahelise suhtlemise raskemaks, kuid tõsiselt, kes on programmi levitajad? Ikka naised, ikka naised. Seega edaspidi raiun seda sama teemat (paganlikku programmi) ka teistele ühiskonnaliikmetele.

Naine on see, kes annab esimesena märku oma huvist. Flirditakse mõnda aega, et asjast sotti saada ja naise puhul ON oluline, et ta väga pange ei astuks (süsteemi ahvatlused). Pärast seksi on naise otsustada, kas ta soovib pikemaajaliselt suhet (ehk tahab mehelt midagi õppida, ennast arendada- armumine). Mees vaatab oma vajaduste järgi, kuhu naine sobitub aga millegipärast arvan, et esiteks on alati kiresuhe, kui mees just mõne teise naisega kiresuhet ei tee. Sellisel juhul, kui uus naine sobib väesuhtesse, on kõik klaar. Kui ei sobi, siis järelikult mehe meelest naine ei sobigi kuhugi ja öeldakse naisterahvale aidaa (ikka juhtub)!

Ja kui ma pärast selle programmi levitamist üleni kriimustatult ja oksad sasipeas kinni kuskilt välja ilmun, siis arvatavasti on mu programm veelgi täpsem ja võimsam. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 23, 2013 7:13 pm    Teema: Vasta viitega

See on väga tore. Ma arvan, et Sind kuulatakse küll.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 24, 2013 2:57 pm    Teema: Vasta viitega

Mina tooksin siia juurde mõisted "valge" ja "must" naine. Nimelt sattusin Tallinn-Tartu täistunni ekspressis jälle üht trillerit vaatama - "Black Swan". Ja see pani mind formuleerima järgmisi mõtteid:
Valge naine on sõnakuulelik, puhas leht, habras, õrn, usaldusväärne, etteaimatav jne. Arhetüübid: perenaine (andev pool) tütarlaps (võttev pool).
Must naine on aga vastupidiselt kirglik, väekas, iseenda tahet järgiv, tormiline, ootamatu, ohtlik jne. Arhetüübid: kuninganna (andev pool), armuke (võttev pool).
Inimühiskonnas kehtib naistele keeld käituda musta naisena. Seda peetakse ebamoraalseks, ebaviisakaks. Aga võti seisneb selles, et ainult must naine on võimeline meest valima. Valge naine lepib sellega, mille talle ühiskond valib. On ju absoluutselt kõikides filmides nii, et mees valib ja naine väga sündsalt siis lepib selle nn "kingitusega". Ja nii me korralike naistena kõik istumegi nurgas ja ootame.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Laup Aug 24, 2013 8:28 pm    Teema: Vasta viitega

Loomulikult ei tule ühiskondlike programmide alusel käitudes midagi mõistlikku välja. Aga seda me ju räägimegi, et naine valib. Vahet pole, kas sihvakas või liivakell. Paganlikus maailmas ju ei ole nii nagu ühiskonnas, et üks on hea ja teine halb, vaid peaks ikka vaatama vajaduste ning (parameetrite, tasemete jne) sobivuse alusel.

Viimati muutis seda Maalanna (Laup Aug 24, 2013 8:49 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 24, 2013 8:30 pm    Teema: Vasta viitega

Tuli meelde, kust ma samasuguses sõnastuses programmi "Kallike, sa räägid, et naine valib mehe aga ära unusta, et mees armastab tõeliselt oma aegade algusest päritud jahikirge rahuldada. Nii, et see ei tööta. Sa pead olema päris kindlasti seksikas tagaaetav!" kuulsin ma Merle Palmiste monotükis "Kuidas dresseerida meest?" http://acerevents.ee/teenused/teatrietendused/kuidas-dresseerida-meest/ .

Mina arvan, et see, mida mees pandavusena naises vaatab, on kaasa antud loodusenergia, mis ajaga koguaeg väheneb. Otsa saab ta umbes 40neselt ja selleks ajaks peaks naine olema arendanud endas isikliku väärtuslikkuse ehk andva poole. Arvan, et pinguta ennast kasvõi ribadeks, rohkem pandav olla ei saa, kui looduse poolt antud. Aga väga hästi saab parasiitsüsteemi programmide abil pandavuse nullini vähendada. Näitena võib ju vaadata nt modelle. Kui paljud neist reaalselt pandavad tunduvad?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Püh Aug 25, 2013 6:55 am    Teema: Vasta viitega

Ma arvan, et kui oled see, kes oled, siis peaks lõppkokkuvõttes kõik korras olema (üldse eksistentsis). Vähemalt tasub sinnapoole püüelda, arvan ma.

Ega siis kõik naised saagi olla kurjad femme fatale'id, kelle teel mehed muudkui vasakule ja paremale langevad (tundus olevat Sinu naiseideaal, vähemalt eneseväljenduse koha pealt). Aga selle ja Sinu poolt kirjeldatud sõnakuuleliku tütarlapse vahel on ju veel väga palju variante. Küsimus on lihtsalt selles, kas olla väärisikus või iseendaga kooskõlas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Aug 28, 2013 3:07 pm    Teema: Vasta viitega

Arvan, et inimene on väga mitmekoeline olend, aga must naine kipub naistes maha trambitud olema. Katalin Schäferil on väga lahedalt väljendatud selleteemaline sõnum: http://www.youtube.com/watch?v=msHNtam1zBo ja siin ta käsitleb samuti naiseksolemise teemasid - seda pimedust, sisemist aktiivsust, tead ju küll... http://www.youtube.com/watch?v=PbouKtzosbE

Pööraselt põnev on enda olemust aduda. Aga iseenda vastupeegeldumiseks tuleb tegutseda. Mina küll olen pidevas muutumises, arendan endas niivõrd erinevaid tahke. See on juba mingi sügavam teadmine, kui suudad enda kohta midagi öelda, ilma, et see hakkaks takistama muutumist. Minu arvates peavad inimesed iseendaks tavaliselt minevikupeegeldust iseendast. Aga see on ju nii ahistav, kui tahta ennast järjest väärtuslikumaks ja kvaliteetsemaks arendada.

Mõte, miks ma selle teema tegin, seisneb selles, et teinekord ei õnnestu naisel saada seda meest, keda ta ihaldab. Kui asi näiteks jääbki selle taha, et ei suuda mehes huvi äratada. Või siis naine keerab juba väga varakult ja väga põhjalikult midagi pekki. Ja siis saab sellest enesekindlus veelgi rohkem kannatada. Näiteks mina olen küll tundnud, kuidas endast kõrgemate meestega on mu käitumine eriti absurdseks läinud, kuigi madalamatega/mõttetumatega suudan täiesti normaalseks endaks jääda. Ma ei tea, kas see on arvestatav näide, aga lasteaias peksin ja alandasin ma vaeseomaks poisi, kes mulle üliväga meeldis. Embarassed

Minu arvates on need naiselikud teadmised varjatud, kuidas köita meest. Ainult selle nimel, et naised oleksid veelgi võimetumad meest valima ja laseksid süsteemil neile mehi valida. Ma kohe tunnen, kuidas mingi jama peale langeb, kui neid asju puudutama hakata. Naiselikud teadmised on salastatud. Aga minu arvates on väär, kuidas noored naised peavad oma elu hinnaga neid kogu aeg taasavastama ja mõistma alles siis, kui nende kasutamise aeg on juba läbi.

Naiselike teadmistega on see sama puruksrebimine. Sa kas oled must kiskja või valge talleke. Ja alati tuleb teine pool endas maha tappa. No katsu võtta üks murdja ja panna ta kuduma - ta ei tee seda juba põhimõtteliselt ja ei proovigi seda külge endas arendada. Või vastupidi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Nelj Aug 29, 2013 12:01 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea, kas just köitmine see probleem on, aga on jah varjatud mõningad vajalikud teadmised. Elementaarsed asjad, näiteks et naine alati valib mehe (või kui tõesti ise ei vali, siis laseb mõnel teisel naisel enda eest valida, aga see on ka ju siiski enda vastutada); et naine peaks valima kõrgema ja teda arendava mehe; et meest tuleb teenida ka, mitte ainult dünaamikalaksu nautida, kuni keskiga käes ja pidu läbi; et valitud mees muudab naise väärtuslikuks või siis väärtusetuks; et neegreid ei panda (selle peale ühiskondlikud inimesed millegipärast alati üllatuvad); et kui tõesti ei oska ära valida, siis tasuks võib-olla see valimise teema ootele panna ja väärisikust vabaneda, selleks et üldse aru saada, mida tahad.

Ma kahtlustan, et madalamate meestega suheldes on ikka süsteemi tugi taga, kuna käitud nii, nagu ette nähtud. Kui hakkad reaalselt kõrgemat meest valima, siis ei ole enam kellelegi välisele toetuda.

See ka, et sisemaailmas meil ongi ju mõlemad pooled olemas (jõud ja valgus). Aga välismaailmas on poolused, oled kas "must" või "valge", vastavalt parameetrile. Sisemaailmas on meil ju tegelikult nii mehelik kui naiselik pool ka olemas, aga välismaailmas oleks naisel siiski mõistlik olla naise parameetris. Muidugi see on jah probleem, et heaks ja halvaks liigitamisega lõhestatakse meie sisemine tervik pooleks. Liivakella parameeter annab jõu, aga seda jõudu võiks siis lasta mõistlikult rakendada ka (muidugi ikka kvaliteetse) meesaspekti poolt.

PS. Torkas pähe, et võib-olla Sa pead silmas lihtsalt seda, et "valge" = ühiskonnaga kooskõlas ja "must" = ühiskonnaga vastuolus. Aga ma lihtsalt püüan vastata igasugusele heaks ja halvaks liigitamisele nii põhjalike seletustega, kui suudan. See hea ja halva värk lihtsalt ei vii kuskile, ainult hävingusse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 30, 2013 11:50 am    Teema: Vasta viitega

Samas, ma ei soovitaks ka hakata haletsema neid inimesi, kes on ise oma elu nässu keeranud. Olen isegi tähele pannud, et kui hakata kellelegi niimoodi kaasa tundma, siis on see enamasti mingi lõks. Näiteks, kui mõni naine on pannud madalamat või mõttetut meest, siis mis on selle põhjus? Ilmselt ta tahtis kas orjastada või midagi tasuta saada vms.

Siin aitab must seadus: keegi teine ei ole minu hädades süüdi. Kui teen midagi valesti, siis tuleb tagajärg. See ei ole ju iseenesest midagi jubedat - kui ei tuleks, siis oleks ju veel hullem. Nüüd on mul võimalus vastav veapunkt kindlaks teha ja likvideerida. Ja kokkuvõttes olen saanud jälle natukene areneda (muidugi juhul, kui ikka olen õigesti parandanud).
Teine variant on hakata ennast haletsema ja õigustama: mina ei ole midagi valesti teinud, teised on pahad, kogu aeg kotitakse jne. Ühesõnaga, vaene väike Maalanna ei suuda kuidagi Loodusseaduste järgi elada. Väga kurb. Aga, nagu öeldakse, seaduse mittetundmine ei vabasta vastutusest. Pealegi, alge seisukohast see ei ole nagu mingi vabandus ka, kuskil sügaval peaks nagu olemas olema teadmised Raktobleeri seadustest.

Aga loomulikult peame meie ikka inimestele neid teadmisi võimalikult puhtalt edastama, siis on nad täiesti teadlikult valiku ees.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Aug 30, 2013 5:41 pm    Teema: Vasta viitega

Must naine toetub iseendale.
Võtvas pooles (armuke) on ta pööraselt seksuaalne; suudab olla hetkes; metsik, sõltumatu, kannab endas kõikehõlmavat pimeduse jõudu ...
Andvas pooles (kuninganna) on ta enesekindel; teab, mida tahab; tegutseb kõhklematult oma tahtmise saamise nimel, oskab lõdvestuda ja naudingutele anduda...
Meestele mõjub ta põneva, kuid veidike ka hirmutavana.

Valge naine toetub inimeste vahelise kooskõla ja sünkrooni harmoonilisele jõule.
Võtvas pooles (tütarlaps) on ta süütu; armas; alati aldis naerma, vallatusi tegema, lõbutsema; paidlik, avatud ja vastuvõtlik...
Andvas pooles (perenaine) on ta alati abivalmis; hästi töökas; hoolitsev; hell, kohusetundlik...
Meestele mõjub ta turvalise, kuid veidike igavana.

Meeste puhul on samasuguseid järeldusi tehtud - a la nagu oli siin see Rauli poolt välja toodud artikkel. Probleem ongi see, kui inimesi hakatakse jaotama nn mustadeks ja valgeteks, mille tagajärjel hakkab inimene teist poolt endas eitama.

Selline mõte tekkis kah, et oluline küsimus on, kelle suhtes on naine tütarlaps. Kui naine on lähisuhtes üks igavene mõrd, kes üritab ruulida ja kamandada, siis on ta ühiskonnas vagur talleke. Kui naine on mehe suhtes vastuvõtlik ja alluv, siis peab ta ühiskonnas üks igavene bitch olema. Kui need poolused jäävad tegemata ehk naine üritab olla kõva mõrd nii suhtes, kui ka ühiskonnas, siis on tulemuseks pidev katki olek. Sama siis ka võtvas nn valges pooles olekuga.
Mina küll tunnen, kuidas mustale naisele häälestumine kasvõi tänaval kõndides muudab mind sirgeselgsemaks, väljendusrikkamaks, iseendaga rahulolevamaks just sellisena nagu hetkel olen, julgemaks, meestega käitumise suhtes teadlikumaks jne.

Ja nende mõtete valguses tekkis arusaam eesti keelse sõna "süütus" kontseptsioonist. Kõik naised on algselt olnud tütarlapsed - sünkroonis ema mulliga. See tähendab, et ei pea vastutama. Mehega suhtesse astudes tuleb naise sisse aga must naine, kes toetub iseendale - naine, kes ise otsustab ja seega ka vastutab.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 30, 2013 6:07 pm    Teema: Vasta viitega

Ei ole kahjuks Rauli artiklit lugenud. Võib-olla annad mingi lingi vms, kust Sa võtsid selle teooria?

Mingis osas tundub kohati isegi nagu väliselt õige, aga samas tekitab millegipärast viha. Nagu liiga selliste tavaliste ühiskonna stereotüüpide moodi oleks. Paganluses oleme ju ära hellitatud palju kvaliteetsemate, palju rohkem aspekte ja tasandeid hõlmavate kirjeldustega.

Seda "Luikede järve" filmi ma ei ole vaadanud, aga sisukokkuvõtte järgi tundus, et ühel kompleksides tibil tekkis rivaal, mille tagajärjel teda haaras võimukoll, ja kvaliteetse meesaspekti valimist või kasutamist ma nagu ei märganud seal.

Tooksid ehk paralleeli paganliku teooria baasil, mida Sa pead silmas "musta" ja "valge" naise all? Sest mulle praegu küll tundub, et siin on erinevaid asju ühte patta pandud. Näiteks, ma saan küll olla erinevates rollides, aga see ei tähenda, et ma saaksin olla nii liivakell kui sihvakas, nii mõrd kui ussike (üks neist on parameeter, teine oleks väärisik). See, et sisemaailmas peaksid mul olema mõlemad pooled, on ju hoopis teine asi.

Mõlemas pooluses olemine on vägagi kasulik, näiteks kasvõi see juhi- ja alamarollis olemise oskus (see on punane seadus).
Aga parameeter on hoopis teine asi ju. Minu arvates on klassifitseerimine väga oluline. See on ju koostöö alus, samuti välistab see parasiteerimise võimalikkuse, üksteise territooriumile ronimise (ja kui polariseerida nii, et välismaailmas "kõik on üks", "kõik on kõiges", siis see lõhestab ju sisemaailma pooleks). Kogu ruumi ei saa ka endale haarata, me ei ole ju suutelised üksi kõiki parameetreid haldama.
Kui ma allun mehele, ega ma sellepärast siis veel sihvakaks naiseks muutu. Ja kui ma lähen mehelikku poolusesse, siis ma olen ju väärisikus. Näiteks naiselikult domineerimise oskus ei ole ju sama, mida mees juhirollis teeb - see on hoopis midagi hoolitsevat ja kasvatavat jms, ja selleks peaks vist üldse naise mull olema väga kõvasti puhastatud ja arendatud. Ja seda tõesti ei saa teha koduseinte vahel oma mehega (kui mees on ikka mees).

Ja ma siiski kordaksin, et iga naine vastutab oma valikute eest, vahet pole, kas "must" või "valge".

Rõhutaksin, et mu arust on oluline eristada, kus on tegemist pooluste vahel pendeldamisega ja kus kindlaksmääratud parameetriga (välismaailmas). Näiteks, kui oskad olla nii andvas kui võtvas pooles, siis on lootust targaks saada, aga näiteks mehel ei tasu minna naise rolli ja vastupidi.
Rollid, oskused, parameetrid - need on ju kõik erinevad asjad. Ja iga asi peaks olema omal kohal (õigel ajal õiges kohas, samuti õiges parameetris) ning eesmärgiga kooskõlas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 31, 2013 6:45 pm    Teema: Vasta viitega

Artikkel oli selle teemaalgatuse esimeseks kommentaariks. Järgmises kommentaaris oli minu väike kokkuvõttev järeldus loetust.

Musta ja valge naise teoreetiline sõnastus sündis mul sinule vastates. Olen sellel teemal kaua mõelnud ja nüüd läksid mingid asjad selgelt paika. Ja sellise asja sügav kogemuslik mõistmine on tekitanud mu elus päris huvitavaid muutusi. Näiteks hakkas midagi väga veidrat toimuma mu parema näopoolega. Igatahes on see kindlasti tõestuseks, kui väärtuslik on oma tõelisi mõtteid jagada. Sest kui ei mõtle, mõtetega ka kusagile edasi ei jõua. Ma tõesti tunnen, kuidas mõtted sirgjooneliselt ikka edasi lähevad, mitte ei keerle nõiaringis.

Arengumaagide teooria räägib teises hüperruumis asuvast neljast algeharust - Bitch (karm - talv), Tok (särav - suvi), Ohh (andev - sügis) ja Ibraud ( kirjutati vist nii? tärkav - kevad). Minu jaoks jäävad kahjuks need nimetused kuidagi kaugeks ja vähemõistetavaks. Samas südame mõistmise teemaga ma just praegu oma elus tegelen. Need 4 algeharu kirjeldavad üldisemat mustri struktuuri. Valge ja must naine andvas ja võtvas pooles kirjeldavad sama mustrit, aga spetsiifiliselt just naise elus. Arvan, et Toki mustri kajastus naise elus on tütarlaps, Ohh - perenaine, Bitch - kuninganna, Ibraud - armuke.

Tokroda eesmärk ei ole kasvatada koopiamasinaid nagu seda ühiskonnas tavaliselt tehakse. Tokroda annab vaatenurga või diskursuse, millest me räägime ja igaüks peab oma peaga ise tööd tegema, et enda ja teooria vahel sild luua. Sest me oleme ju kõik erinevad. Põhjus, miks arengumaagide maailmaga mitte kokkupuutunud inimesel on raske aru saada, millest üldse jutt, seisnebki selles, et tema maailmas ei ole üldse sellistel teemadel, diskursustel või vaatenurkadel kohta.
Aga põhiline on see, et inimene üritaks teise vaatenurka mõista, mis omakorda eeldab ajutööd - ja veelkord ajutööd.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 31, 2013 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

Tead, ma siiski valetasin praegu. Kuninganna, tütarlaps, perenaine, armuke arhetüüpide nimetusi kuulsin ma muu jutu sees ühelt tantristlikult naiselt. Arvatavasti on tegemist mingi pikemat sorti teooria ja praktikate kogumiga. Kuna mina aga uurin igal pool leiduvat neljast rütmi, siis tekkis haakumine kergesti. Kuidagi väga hästi kirjeldavad need sõnad. Sõnaseletused on iseenda tundmuste pealt loodud. Terminite must (jõud) ja valge (valgus) tagamaade mõistmine tuli mul aga Tokroda teooria loengust must ja valge maagia.

"Black Swan" filmi soovitan vaadata - muidugi, kui trilleri ¾anri seedida suudad. Ega tutuvustuse pealt kindlasti õiget aimdust ei saa. Ballett on samuti üks selliseid alasid, kus inimene kujundatakse ja treenitakse lõppeesmärgi nimel kogu aega ja energiat kulutavalt nii ära, et ei jää ruumi isiksuse ja isikupära kasvuks. Sama jama on ka klassikalise muusikaga. Aga see on lihtsalt hea kujundlik näide sellest, kuidas inimene peab leidma endas sellise käivitava jõu, millega lasta lahti, olla ise ja teada, mida ise tahad. Nn musta jõu. Ja oi, kui võimsaks see must jõud inimese teeb ja oi, kuidas teised sellele vastu sõdivad, seda alla suruvad. Aga sellest mustast jõust üksi ei piisa. Alati peab olema ka see töö, treenitus, pühendumus, õppimine ja sulandumine olemasolevaga - valge jõud. Ja minu meelest oli see naine, kellega peategelasel tegemist oli, tema õpetaja lihtsalt. Arvan, et teinekord võib üks naine teist meeletult inspireerida - lihtsa pilgu, näost paistva suhtumise, hingamise omapära või tühise liigutusega mingi täiesti uue sõnuseletamatu maitse asjadele anda. Samas on kollid inimese elus mingi paratamatus, kui ta just ei ole kokkupuutunud Tokroda kollide teooriaga ja vastavate teadvustusteni jõudnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Laup Aug 31, 2013 8:42 pm    Teema: Vasta viitega

Mulle kahjuks tõesti ei jõudnud kohale, et Sa mõtlesid neljast rütmi ja et Sul tegelikult põhjalik paganlik selgitus ka olemas oli. Sellepärast küsisingi. Olin keskendunud esimesele hüperruumile ja selgroole ja millegipärast seostus Sinu jutt ka sellega.

See, et Sa õpid ja treenid ja ehitad iseennast, peaks ju võitluses nõrkuse jõu vastu kindlasti kasuks tulema.

Meenub lause: nõrkuse jõud ei halasta kunagi - ta võtab kõik. Seepärast peamegi püüdma võimalikult teadlikud olla, et ellu jääda, vastu võidelda ja püüda ikka Loodust teenida.

Võib-olla me ei peagi selleks just sõbrannad olema (ma siiski ei tea, mida see sõna tähendab), aga näiteks sellest vestlusest omandatud kogemustestki on kindlasti edaspidi kasu. Ja eks ma püüan ka rohkem enda aju kasutada.

Muideks, süda asub siiski inimese sisemaailmas. See peaks olema seotud sünnirasside teemaga. Kuidas kõiki nelja poolekslöödud parameetrit välismaailma tuua, ma ei kujuta ette. Aga ma ei ole ka õppimisega veel nii kõrgele jõudnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Püh Sept 01, 2013 7:11 pm    Teema: Vasta viitega

Nonii, ma siis püüan oma mõistmisvõimet kasutada. Kuna ma olen isikupärase naise parameetriga, siis olen püüdnud häälestuda sellele, millised inimesed tegelikult on. Kusjuures Sa oled ju ka sama parameetriga (see on seotud esimese hüperruumiga), ehk me mõlemad peaksime saama lükata inimesi parameetrisse või siis väärisikusse.

Sina ütlesid, et tegeled südame teemaga. Niisiis ma näen, et Sina oled õhinas arengurütmidest ja sellest ka, et jõukandja on äge olla, mina olen õhinas sellest, et igaüks peaks olema oma parameetris. Pole ju nagu mingit vastuolu tegelikult.

Teoreetiliselt peaksid umbes pooled naised olema liivakellad, nii et minu arvates peaks see, kuidas see jõud vormi poole pealt avaldub, olema üsna individuaalne. Mulle tundus, et Sa rõhutasid ainult seda seksuaalse ahvatlemise nurka. Muidugi on seksuaalsus ka väga oluline asi, aga ma tahtsin oma jutuga juhtida tähelepanu sellele, et teistel naistel võib olla ka teistsuguseid väljendusvorme kui selline mõjuvõimas emand, nagu Sa kirjeldasid.

Võib-olla ma isiklikult ei pea sellist väga domineerivat olekut just väga naiselikuks, aga see on minu isiklik arvamus, ja kui Sinu olemus tõesti tahab ennast väljendada läbi sellise avaldumisvormi, eks Sa siis pead talle alluma. (Noh, kui välja arvata see Gorgo Medusa teema Razz)

Ja kuna troobid saavad sündides haldjast ristiemalt kaasa "ülikvaliteetse" meesaspekti, siis mina ei saa usaldada igasuguseid häid mõtteid, mis niisama pähe tulevad. Ma usun küll, et ma võin pisut koopiamasin olla paganlike kirjelduste suhtes, aga noh, niimoodi ma oskan vähemalt mingil määral summutada seda jama. Eks tasapisi midagi ikka kinnistub ka.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Teis Sept 03, 2013 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

Olen väga nautinud meie vestlust. Leian, et selline tegevus on igas mõttes väga kasulik.
Minu eesmärk on luua mingisugust kontseptsiooni, olla arutlev asjade üle. Süda on 4-kojaline, asub sisemaailmas. Süda on terve, kui kõiki kodasid osatakse kasutada. Minu mõte on juhtida siis tähelepanu musta poole kodadele.

Mõtlesin veel, mis on sõber/sõbranna: Inimene, kes on enda jaoks eristunud massist ja kelle suhtes on soe tunne. Inimene, kellega jagad mingisugust ühishuvi. Inimene, kellega toimub iseeneslik kasulike asjade vahetusprotsess.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Kolm Sept 04, 2013 6:18 pm    Teema: Vasta viitega

Tore, kui Sind inspireeris. Ma ise ei jäänud endaga eriti rahule, aga loodetavasti oskan parandada, kui targemaks saan.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group