Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kemilise kontrolli jumalast juudi maffia teisest tulemisest
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Laup Dets 29, 2012 9:42 pm    Teema: Vasta viitega

Natuke siis veel teemasse täiendust:
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5259
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Nightknight
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 22 Apr 2006
Postitusi: 781

PostitusPostitatud: Esm Märts 04, 2013 5:27 pm    Teema: Re: Kemilise kontrolli jumalast juudi maffia teisest tulemi Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Teid kõiki kontrollitakse keemiliselt .Reziim peab tginema kõikvõimsale politseiaparaadile ja keerulistile tehnilistele vahenditele,mis suudaks kõiki kogu aeg jälgida.Inimajuga üheldakse täisautomaatne mõttelugemismasin,mis suudaks aju mõjutada keemiliste või elektriliste vahenditega. Martin van Creveld. Surm on igaühe paratamatu ots. Parem lühendada seda lõppu neile, kes meie asja segavad, kui meie omadele või meile endile, selle asja loojatele. Meie täidame massoonide surmaotsuseid nii, et keegi peale vendade ei või meid kahtlustada, isegi surmaotsuse ohvrid mitte; nad surevad kõik, kui seda tarvis, otsekui loomulikku surma, loomuliku haiguse tõttu.Siioni tarkade protokollid. Kel silmad peas see näeb , kel mõistus peas see saab aru.PS.Debiilkutele iga päev,iga produkt, Very Happy mida te poest tarbite on teie keemiline saatus.
Ei tee tööd teie jaoks. Ai tegelt teen Very Happy.
_________________
I love fairys.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Laup Juun 29, 2013 11:09 pm    Teema: Vasta viitega

Veel teemasse:
22-02-2013 19:36


Postitus: #28
RE: Needus?

Viron Shaman kirjutas:
Tsitaat:kõige hirmsamaid needusi on juudi rabide poolt pealepandav,mis müstilistel asjaoludel tõepoolest toimib ja mille tõttu äraneetu kaotab oma varanduse,positsiooni ja võib ära surragi.

Tsiteerin::
Tegelikult pole antud tüüpi needuses midagi ülemõistuslikult müstilist,sellist samalaadset,analoogset needust on Euroopa ja Lääne tsivilisatsiooni kultuuriruumis kasutatud hallist keskajast peale ja selleks on nimelt kirikuvande alla panemine,mille tõttu vande alla pandud isik heideti kristlikust kirikust ja ühiskonnast välja,ta kaotas oma sotsiaalse positsiooni ja kiriku liikmetel ehk kogu ülejäänul
ühiskonnal oli antud isikuga suhete arendamine ja kaubitsemine keelatud.Samas võis ka armulaua veini või leiva kaudu tilga mürki sisse saada ja pühade isade needus oligi lõplikul kujul täide läinud.
Sama kehtib ka efekiivsemal kujul nwo kiibistamise puhul ehk siis ebasoovitavate isikute kiibi virtuaalse raha arved annuleeritakse ja antakse kiibi kaudu veel elektromagnetiline laks närvisüsteemile.
Kui võtta näiteid meie Eesti Pettuhhistanist siis võib öelda näiteks et Madisson pandi siin pedetsoonis kapode needuse alla,kes kõik ta ärid nurja ajasid,tööd ei lasknud leida ja teda isegi välismaal kollitavad.
Miks ma Eesti praegust sotsiaalset elukorraldust omaaegse tsoonieluga võrdlen,selline viib lihtne keeleline ,semiootiline analüüs kogu see tsooniterminoloogia on juurutatud igapäevaellu ja seose narkokaubandusega juba koolilastele ning mis keele ja mentaliteedi ruumis me viibime selle seaduste järgi ka elame.Taas tuginedes semiootilisele analüüsile ja vaatlustele võin väita et selle tsoonimentaliteedi ja narkokaubanduse juurutamise,arendamise ja ruulimise taga on teatud grupp veneagseid tsooni petuhhe,kes käesolevas vabariigis on massoonideks hakanud ja siin oma sarvi,sõrgu ja muid organeid laiutavad ning samas Allan Dullesi maa narkotiseerimise programmi ellu viivad. Väljvõte LKA direktori Dullesi programmist:
Tsitaat:Me hakkame märkamatult, kuid kindlalt esile tõstma ja edutama põikpäised ametnikke, altkäemaksuvõtjaid, põhimõttelagedaid juhte. Venitamine ja bürokraatia kuulutatakse voorusteks...
Korralikkus ja ausus muutuvad mittevajalikeks ning naerualusteks, need kuulutatakse minevikuiganditeks... Me hakkame osavalt ning märkamatult kultiveerima kaabaklust ja jultumust, valesid ja pettust, purjutamist ja narkomaaniat, häbelikkust ja loomalikku hirmu üksteise ees, reeturlust, natsionalismi ja üksteisevihkamist, eelkõige viha venelaste vastu. See kõik puhkeb täites värvides õitsengule.
Ja ainult vähesed, väga vähesed aimavad, võib-olla isegi mõistavad seda, mis toimub. Selliseid hakkame seadma abitusse olukorda, naeruvääristama; leiame võimaluse neid laimata ning kuulutada nad ühiskonna heidikuteks.


--------------------------------------------------------------------------------
Truth shall set you free.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 6

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group