Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas valida meest?!
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Juun 21, 2013 11:23 pm    Teema: Kuidas valida meest?! Vasta viitega

Alljärgnevalt jagan mõtteid, mida mina naisena oleksin varem teada tahtnud.

Probleem:
Kõige rohkem naisenergiat saavad suhteliselt keskpärased mehed. Teenimatult jäävad tähelepanuta väärtuslikumad ehk suurema sisemise pontentsiaaliga mehed.

Mõtted selles osas:
Ma ei taha kuidagi õigustada sellist käitumist, aga paraku kipuvad naiste instinktid otsustavatel hetkedel valed olema. Keskpärane probleemides õnnetu mees on naise jaoks arusaadav ja lollikindel. Selline mees on kergemini kontrollitav, manipuleeritav jms. Ta on ohutu variant. On ju naine pigem staatiline ja kui tugeva dünaamikaga mehega suhelda, hakkavad asjad muutuma. Ehk siis keskpärane mees on nagu edasilükkamine ja olevikus mitteelamine.

Lahendus:
Sisemiselt tahaks naine ikkagi vaimustavat meest. Kui instinktid kipuvad alt vedama, siis on siin paar häälestust, mis mulle on abiks olnud:

*Mul on jahihooaeg!
Kui kujutled, et sina naisena oled murdja ja mehed on saakloomad, siis tahad ju ikkagi parimat kätte saada. See on mäng, see on põnevus! See nõuab julgust ja eneseületust!

*Ma otsin elavat lihast ja luust jumalat!
Iga inimene tahab, et elus oleks midagi temast kõrgemat ja suuremat, kellele loota ja kellele saaks toetuda. See ei tähenda mingeid veidraid ülistusetendusi vms. See on häälestus, millega testida, kui vaimustav on mees - kui palju on temas seda, mida sina vajad. See on ka häälestus, mis teeb sind avatuks mehe tugevuste äratundmisel. Kui oled midagi sobivat leidnud, siis ei tohi arvata, et see on liiga hea minu jaoks. Kunagi ei tee liiga täpne sõnastus – ma tahan sellist, sellist ja sellist meest.

*Tahan kogeda just nüüd ja praegu tõelist meest, sest homme võin ma juba surnud olla!
See tähendab olevikule keskendumist ja hetkest maksimumi võtmist. Keskpärased mehed on naise jaoks nagu edasilükkamine, mittetegemine. Mõeldes, et mul on veel küllalt aega selle tõelise mehe leidmise jaoks - milleks pingutada ja oma harjumuspärast olemist rikkuda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Püh Juul 28, 2013 11:08 pm    Teema: Vasta viitega

No vähemalt uuringud väidavad, et naine teeb instiktiivselt 8 sekundiga kindlaks, kui terve on mees ja kui heade geenidega on mees
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/elu/kui-terve-on-mees-naine-teeb-kaheksa-sekundiga-kindlaks.d?id=62585078
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Juul 29, 2013 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

Aga meie ümber on ühiskond, mis kipub omapoolse puhvri tekitama. Kui naine enda vastu aus on, siis ta teab küll ja oskab käituda. Aga see ausus iseenda tahtmiste suhtes kipub tihti jääma kusalegi kaugusesse tagaplaanile. Ja nn mõtlematu või instinktiivne käitumine viib väga rappa. Oleks meil inimestel ometi välja arenenud teadvus ehk aju ehk mõtlemine, kulgeksid asjad palju kergemini.

Artikkel tekitab järelduse, et naisena otsustad pikema suhte mehe osas alati tasakaalupunkti, et oleks isane, aga hoolitseks ka laste eest.

Arengumaagina teen aga järelduse, et tuleb lihtsalt valida mees, kellel oleks ilusti selgroog, süda ja aju välja arendatud. Ehk siis mees, kellel on oma eesmärk, kes on mõistmisvõimeline ja kellel on ka kaine analüüsivõime erinevates olulistes valdkondades. Minu arvates ei jagune mehed ainult testosterooni täis enesekeskseteks ahvideks ja beebinägudest nõrkadeks mõistmisvõimelisteks. See on jälle see ainujumalik klassika, et asjad jagatakse kaheks, ühe peab valima ja teise välistama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Metslane
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 30 Jan 2009
Postitusi: 53
Asukoht: SAngaste vald

PostitusPostitatud: Teis Aug 13, 2013 1:08 pm    Teema: Vasta viitega

Kummaline teemakäsitlus:
See sündroom on mõlemat pidi problemaatiline.
Mida või keda sa pead meheks ?, valdav enamus on selliseid kelle kõige jämedam käe osa on küünarliiges, memmekad, narkomaanid, pederassid ja joodikud.
Palju siis neid mehi alles jääb ? Korralikud mehed, keda tõesti saab nimetada meesteks ja omavad ka mõtlemist - need on valivad, sest nii nagu meestes nii ka naiste seas on liigirohkus silmapaistev. Rahvusvaheline sõbranna ( lits, prostituut ), joodikud, narkarid, lesbid ja muidu laadalehmad. Korralikud naised kes ka korralikku meest nähes oskab nii ennast presenteeri et se õnnetu isane arvates, et tema on jahimees ning satubki oivalise naise võrku ning see liit kestab kaua. Selliseid naisi on kuratlikult vähe.
Need õnnetud naised on oma võrdõiguslikkuse taga kiusamise ja nõudmisega mehed kui sellised peaaegu väljasuremise äärele viinud. Jäänud on vaid just sellised eel pool nimetatud liigikaaslased.
Nii et sul saab raske volema kulla tüdruk otsingutel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Nelj Aug 15, 2013 6:39 am    Teema: Vasta viitega

Heh. Vaatasin, et ma olen kogu aeg arvanud, et ainult naised on kogu selles jamas süüdi. Jah, loomulikult ei tohiks naised oma energiat parasiitsüsteemile ära anda, asjalikke mehi orjastada ja nii edasi.

Aga kuna me oleme ju meesprintsiibiline liik (nagu lõvid), siis peaks ju tegelikult pretensioonid esitama nendele meestele, kes ei taha olla mehed. Jah, kindlasti on kogu see oma asja ajamine, vastutamine, juhtimine, naiste kasvatamine ja muu väga raske, aga mis austust saab tekkida mehe suhtes, kes ei tahagi oma naisega hakkama saada, või kes on nõus teenima mingi ühiskonnas autoriteetse naise poolt kanaldatud ideed. (Muidugi, kui mõnele naisele on parasiitsüsteemi teenimine ikka ääretult armas, siis see on ka samamoodi vastikusttekitav. No ja siis on näiteks veel sellised tegelased, kes on näiliselt küll meessoost, aga kes kannavadki vabatahtlikult parasiitlikku sisu.)

Ühesõnaga, tegin avastuse, et ei ole head ja halba, vaid mõlemad pooled on eluks vajalikud Smile

Ahjaa, viimasel ajal tunduvad kiilakaks jäänud mehed kuidagi väga perversne nähtus. Just sellised, kellel pealagi täitsa kiilas, on väljas liikudes millegipärast ebameeldivalt silma hakanud. Hiljuti kuulsin, kuidas üks selline esitas "oma arvamust", no see oli ikka päris jube.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Urki
Arengumaag


Liitunud: 9 Juul 2010
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 12:41 am    Teema: Vasta viitega

Mees või naine, või mõlemad koos või mis?
Teooria on yks, praktika aga midagi muud.

Olen põgusalt kokku puutunud mõne yksikisaga. Reeglina neil teismeliseks saanud tütarlaste kasvatamine ebaõnnestub. Kuna mingi vajalik detail puudub, selline kooslus lihtsalt laguneb, noor neid põrutab minema ja tore on kui sünnipäevakaarte saadab.
Kuivõrd yksikisad tekivad kaaslase surma, raske haiguse või mingil keerulisel vaimlisel põhjusel, siis Eesti tänase demograafilise olukorra juures on valdavaks yksikvanema-perekonnaks siiski sellised perekonnad, kus täiskasvanuks on ema (tädi, vanaema). Võime oletada, et umbes pooltel juhtudest hõlmab see perekond poisslast. Sellise saatusega noormehest tehakse kapitaalne suss. Põhjuseid ja meetodeid selleks teate juba isegi.

U.R>
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 7:57 am    Teema: Vasta viitega

Loomulikult jääb lapsel midagi puudu, kui tal ei ole kontakti kas isa või emaga. Laps vajab ka ikka mõlemat.

Mulle tundub, et üldreeglina inimesed, kes on tänu elukogemustele (kirju seadus) ühes või teises sugupooles tiba pettunud, toetuvad mingile kirjeldusele, mis on kuskilt nurgast natukene vildakas. Seda ma tahtsingi öelda, et sain vist oma naistevihkamisest üle, ilma et ma oleks meestevihkajaks hakanud Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 5:47 pm    Teema: Vasta viitega

See on tore, Maalanna, et naistevihkamisest üle said. Siis tahan ma Sinu sõbranna olla. Olen viimasel ajal eriti intensiivselt mõistnud, et asjaoludest selgema pildi saamiseks tuleb sinna alati teine pool juurde panna. Nt kui keegi presenteerib ennast ühes rollis - a la muretsev vanaemake, siis tuleb seal alati näha ka tumedat poolt, nt julma halli kardinali rolli. Inimesed tahavad pidevalt ette kujutada, et kõik on ilus ja hea ja nii ongi vahel tunne nagu elaks lollidemaal.

Minule meeldib väga see Tokroda ütlus, et kui naine on endale mehe (inimene on endale bossi) valinud, siis mitte kellelgi ei ole õigust öelda, et valis endale vale mehe, kuna teised ei tea, mida see naine sellest mehest vajab. Inimesed pidevalt arvavad endal õigus olevat teiste inimeste suhteid kritiseerida, mis on täielik rõvedus. Juba sellest tekib meeletult jama. Sest paratamatult on naised suhetest mõjutatavamad ja kui mõni autoriteet teeb ühel hetkel sellise ajupesu, millele nagu midagi vastu öelda polegi, siis tekibki kahtluste tõttu lõpuks väga mõnus parasiitsüsteemi toit selle suhte lagunemisest. Aga see tulenebki sellest, et inimesed ei suuda olla nägijad ehk tahetakse ainult ilusat ja head kõiges näha. Ja kui selline inimene teiste suhtes ainult ilusat ja head näha ei saa, siis hakkabki jutt, et see paar ei sobi omavahel ja minge lahku jne. Aga suhetes on varjupooled kõige nähtavamad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 6:21 pm    Teema: Vasta viitega

Hiljuti sattusin kuulma igasugu põnevaid nõuandeid mehe valimise/köitmise kunstist.
*Kasuta oma meeli: maitse, kuula, vaata, nuusuta, tunneta tema puudutust.
*Mehe tähelepanu köitmiseks kehastu armukese arhetüüpi. Suhte tekkides ole kuninganna/muusa. Kui tahad, et mees ennast sinuga seoks, ole tütarlapse arhetüübis. Kindla, rahuliku ja turvalise suhte kestmiseks ole pereema. Aga samas vajab mees kõiki neid arhetüüpe.
*Lisa lõhnale, mida oma kaelale kannad, tupevedelikku. Sobivad mehed pidavat reageerima.
*Tõmba tupelihaseid 30 korda kokku, siis pupillid suurenevad. Seejärel hakka 3sek kestvaid pilke heitma välja valitud mehe poole, mõeldes samal ajal „sa oled minu“.
*Kehakeel:
Kehahoiak (selg sirgu, õlad taha, pepu sisse, kõht sisse, rind ette)
Kõndimises liigu pehmelt nagu kass, liigutades samal ajal küljelt küljele ka puusi.
Pilk olgu alt üles.
Hääl olgu pehme, aeglane ja madal
Puuduta nagu ise seda märkamata kätega oma keha – nt rindmik (nt nööbid pluusil), kõrv, kael, juuksed, nägu, õlad jne.

Ma tean, see kostab nagu mingi kosmopolitani jutt, aga mingi iva siin siiski on. Olen viimasel ajal hakanud tohutult väärtustama ja imetlema seda, kui naine on teadlik oma võludest. Naiste probleem on ju reaalselt selles, et naised ei tea, kui ilusad nad on ja kui palju mõjuvõimu selles on. Araabiamaailmas on üks särav naine, vaieldamatu jumalanna Haifa Wehbe http://www.youtube.com/watch?v=RNHAP3k70BM , kelle videoid vaadates ma alati imetlen, milline teadlikkus oma mõjust ja mõjuvahenditest paistab välja igas sekundis kogu videos. No kasvõi selles videos, kuidas ta istub kokteiliklaasis ja lööb jalaga vedelikku üle ääre. See on meeletu alateadvusega mäng. Määratu kunst.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 6:55 pm    Teema: Vasta viitega

Hella kirjutas:
Olen viimasel ajal hakanud tohutult väärtustama ja imetlema seda, kui naine on teadlik oma võludest. Naiste probleem on ju reaalselt selles, et naised ei tea, kui ilusad nad on ja kui palju mõjuvõimu selles on. Araabiamaailmas on üks särav naine, vaieldamatu jumalanna Haifa Wehbe http://www.youtube.com/watch?v=RNHAP3k70BM , kelle videoid vaadates ma alati imetlen, milline teadlikkus oma mõjust ja mõjuvahenditest paistab välja igas sekundis kogu videos. No kasvõi selles videos, kuidas ta istub kokteiliklaasis ja lööb jalaga vedelikku üle ääre. See on meeletu alateadvusega mäng. Määratu kunst.
Ma vaatasin seda video ja tundus maffiaemanda süsteem olevat, mis tundus seda tõenäolisem, kui moodustus ring (12 meest, naine keskel).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 7:08 pm    Teema: Vasta viitega

Aga kui see kõrvale jätta, siis võiks osata küll naisena enesekindlam olla. Ja nagu ma aru olen saanud, siis kehavõlude esiletoomine ongi sul hetkel teemaks, Hella. Mul pole hetkel teemaks mehe valik, vaid tema elumõttega sünkrooni minek. Etapp number kaks, mis- mulle endalegi tundub- palju mehe ja naise saatust määrab. *Padakonnale annan aga selle peale kingakontsaga vastu pead. Mitu korda. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 16, 2013 9:13 pm    Teema: Vasta viitega

No, sellest sõbrannavärgist ei tea ma küll midagi, ja igaks juhuks lisan, et ma olen tegelikult väga vastiku iseloomuga Wink

Mehe otsimise koha pealt tean seda, et naisena peaks kõigepealt endale selgeks tegema, mida mehest tahad - see üks kõige tähtsam omadus vms, mis tal kindlasti peaks olema. Kõike head ei saa ju ühelt inimeselt nõuda, sest me ei suuda ise ka kõike pakkuda. Kui mõlemal on positiivsed ja negatiivsed küljed enam-vähem tasakaalus, siis peaks vist olema aus diil. Vajadusel peaks vist saama mitme suhte peale ka puudujääke kompenseerida, aga ma ei tea, kuidas see täpsemalt käib. Arvatavasti peaks olema ettevaatlik, et mitte liiga palju ümbertõstmisi sooritada.

Kui leiad vastava parameetriga kõrgema mehe, kes sulle meeldib (viisakas ja mõistlik oleks muidugi ka see, et naisel ei ole selle mehe parameetrile vastavat värvi sektor veel kasutusele võetud), siis tasuks teda tundma õppida, tema ja ta tegemiste, loomingu vastu huvi üles näidata - meestele ikka meeldib endast rääkida, see on loomulik. Ja kui ta näeb, et sind huvitab tema sisu ja ise oled ka piisavalt ilusa vormiga, siis ta võib isegi avastada, et sa oled päris tore. Lõppude lõpuks ongi suhe ju naisaspekt (see väline pool siis).

Ja siis peaks mees naisele enda jaoks koha leidma, ehk määrama suhtevormi - mida ta hakkab selle naisega tegema, mida talle ehitama (platood, algeharu, maailma või kirjet).

Naine valib mehe välja, ja edasi on kogu tingimuste esitamise teema mehe rida - mees hakkab naisega tegelema, teda puhastama, õpetama, kasvatama. Kui naises on madalam meesaspekt sees, siis mees peaks selle välja vahetama enda oma vastu. Ühesõnaga, naine ei ole mingi valmisprodukt, midagi toredat, mida oodata (veel vähem taga ajada). Kuidas see ütlus oligi: suhe ei ole paradiis, suhe on töö.

Naise asi on mehelt õppida, teda kopeerida mingis mõttes. Sügavamalt tundma õppida, nii et tekib nagu mingi järjepidevus ja naine tunneb eksimatult ära, kas on tegemist tema mehe meesaspektiga. Selle käigus ta peakski ilmselt mehe sisu välja tooma - mida mees muidugi pidevalt edasi arendab.

See on see, mida ma teooriast tean ja kuidas olen aru saanud.

PS. Ma isiklikult natukene kahtlen, et mingi t¹urkanaine jumalanna on. Võib-olla siis, kui ta eelmises elus pahandust tegi ja karistuseks ei saanud seekord valgesse kehasse sündida Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Laup Aug 17, 2013 5:58 am    Teema: Vasta viitega

Hella, lugesin nüüd Su programmide nimekirja läbi, kuidas meest endale saada. Väga lõbus lugemine oli.

Soovitaks siiski püüda minna naiselikult selle konkreetse huvipakkuva mehe lainele ja katsetada tema meesaspekti reaalses elus, mitte hakata võrgutama mingeid teisi, võõraid mudeleid järgides.

Muidugi, kui mees selle võõra meesaspekti kohe puruks lööb, siis on ju väga hea. Aga noh, on võimalik, et naine võib rumalast peast hakata seostama meest ebameeldiva kogemusega ning siis on edaspidi kvaliteetse meesaspekti hankimine jälle natukene raskendatud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 17, 2013 4:02 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, eks ma näen seda Haifa Wehbe varjupoolt kah. Aga iseenesest on kuvand super - filminäitleja, laulja, modell, kusagilt lugesin veel, et juveeli- ja lõhnaõlide äri. Olen täitsa nõus, et tegemist võib olla ehtsa maffiaemandaga. See naine on loonud oma kehast niisuguse väärtuse, mida meeletult ostetakse. Lihtsalt sellepärast, et ta on Haifa. Läänemaailmas ta seni eriti tuntust pole kogunud - mulle tundub, et lääne inimene ootab nagu mingisugust sisemist sügavust või raskust, aga Haifa jääb natuke kerglaseks. Teinekord ida poole vaadates tunduvadki inimesed seal kuidagi lapsikud. Samas mäletan, et Põhja-Indias Leh'is tundsin seal elavates tiibetlastes mingit meie hingele sarnanevat sisemist tummisust või pimedust. Need on nagu mingid alatoonid, millest räägin.


Võib-olla ongi maffiaemandat defineeriv omadus see, et ta teab nippe, kuidas oma kehavõludega mehi soovitud suunas liigutada. Mulle meenub see paganate suvine kokukas, kus etendati paganlikku pulma. Lõkke ääres oli üks poiss, kes tarbis liigselt alkot. Tema käitumine hakkas järjest sobimatumaks muutuma. Järgmisel hommikul käisid jutud, mis lollusi ta oli kõik teinud ja kuidas ta pulmatordi peale käiva martsipanist pruutpaari pead oli otsast hammustanud Laughing Igatahes, ühel hetkel, enne, kui asi polnud veel hulluks läinud, ütles Tokroda, et noh naised, eriti kogenumad, võtke keegi see vaene poiss ometi endale mulli. No ja siis olid kõik naised mök-mök. Ja mina jäin siiamaani mõtlema, kuidas seda küll tegema oleks pidanud. Ehk siis on olukorrad, kus tuleks kasutada oma naiselikku väge asjadekäigu suunamiseks ja teadmist sellest ma üritangi muudkui kätte saada. Veel kõlab mul pidevalt kõrvus Tokroda sel kokukal lõkke ääres öeldud lause: "Me peame hakkama mõtlema!" Minul naisena on saanud kõrini sellest, et mul miskid omadused ja väärtused on, aga ma ei suuda neid teadvustatult juhtida nii nagu vaja.

"Kuidas valida meest" teema ei tähenda selle ühe ja õige leidmist kogu eluks. Tegelikult on naisel pidevalt vaja valida erinevaid mehi erinevate elus ettetulevate olukordade jaoks. Kolmanda lausena, mis mul peas ikka trummeldab, on Tokroda öeldud lause, et meestele tuleb läheneda flirtival toonil. Et sedasi käibki sõbralik läbisaamine erinevate sooesindajate vahel. Ehk siis, kui sul on mõnelt mehelt, kellega sul tegelikult mingit seksikavatsust pole, vaja midagi, tuleks läheneda viisil, millest jääb mulje, nagu tahaksid teda valida. See annab mehele mingisuguse tegutsemisjõu.

Mul on üks eluline näide: maa sisse oli kasvanud ja juured alla ajanud külili vajunud vana paju. Sellest oli vaja kiiresti lahti saada, kuna jäi ehitustöödele ette. Mu oma mehel olid mootorsaag, kirves ja muu taoline, millega oleks olnud pikaajaline raske töö paju eest ära saada. Aga mina silmasin ühte kopameest. Läksin siis jutule, nipet-näpet, surra-murra, nii ja naa. Ja saingi ta appi. Andsin veel purgi mett vastu. Tegelikult tegi ta mulle juba enne igasugu ülivajalikke teeneid. Tema oma suure kopaga sai tavatööle rõõmsameelset vaheldust, mina aga sain teeneid, mida üliväga vajasin. Ja mu mees vajas kah. Ehk siis mu naiselikkus teenis ka mu mehe huve ja pani teise mehe meie heaks tööle. Ja see mees oli kah rahul.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Laup Aug 17, 2013 4:27 pm    Teema: Vasta viitega

Maalanna, ma lugesin veel korra sinu teooria läbi ja kummitama jäi üks puudujääk. Nimelt mehed tahavad, et oleks änksa. Et saaks nalja, et saaks säravate silmadega miskeid põnevusi või lollusi teha. Kusjuures mul on hea meel, et naersid mu meheköitmise nõuannete peale. Sellised asjad ongi naermiseks. Mulle meenub Estesi "Naised, kes jooksevad huntidega" raamatust üks peata kõhutantsu jumalanna, kes kurvameelse, masendunud, elusoovita inimesele tuli tantsima ja pani oma liikumise seksuaalse varjundi ja kõige veidrama väändumisega lõpuks inimese laginal naerma ja rõõmsalt ning tegusalt eluga edasi minema.
Mõtlen, et teinekord on vaja naisel aktiivselt tegutseda, mitte jääda ootama ja lootma. Mõni mees on selline, et teda peab just kaasa tõmbama, sest muidu ei ole ega tekigi midagi. Naine peab nagu mingisuguse enda aktiivse poole välja tooma. Selle aktiivse poole teadvustamist ma taga ajangi. Fakt on, et meie naistena käitume peaasjalikult instinktiivselt. Aga probleem on selles, et teinekord lähevad asjad ikka väga viltu, kui mõtlematult käituda. Sest vastasel juhul ju oleks meil suhetega ju kõik korras.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Laup Aug 17, 2013 6:20 pm    Teema: Vasta viitega

Hella kirjutas:
Jah, eks ma näen seda Haifa Wehbe varjupoolt kah. Aga iseenesest on kuvand super - filminäitleja, laulja, modell, kusagilt lugesin veel, et juveeli- ja lõhnaõlide äri.
Teisisõnu artist, kelle eesmärk ongi oma olekuga inimesi end jumaldama panna. Selles suhtes mõistan su huvi tema vastu, kuid lihtsalt võttes ühe tavalise naisterahva ette, siis pole seda kõigi meeste äravõlumist vist vaja tegelikult. Kui parameetris püsida, siis peaks naine igal juhul kütkestav olema. Aga kas nii kütkestav, et ta pidevalt mehi lummab oma olekuga? See tundub igal juhul juba eesmärgipärane tegevus olevat. Muide, ma pakun välja, et lisaks kehavõludele (seksuaalsus), saab maffiaemand mängida ka tarkuse ja isikupära peale. Ja eesmärk on ühene: jumalik naine, kes juhib protsesse, ressursiks võimalikult palju mehi. Ma just hiljuti nägin seda pilti, kui mõtlesin maailmast, kus polnud alfaisaseid. Tegelikkuses pole see võimalik, kuna siis kaoksid uuendused, tulevik. Aga ma sain selle läbi endas programmi kätte. Jah, kui ühiskonnas räägitakse nais- ja meessugu ühele pulgale, siis alateadlikult naised tunnevadki ruulimisvajadust, st nad tahavad ise juhtimine enda kätte võtta.

Tsiteerin::
Igatahes, ühel hetkel, enne, kui asi polnud veel hulluks läinud, ütles Tokroda, et noh naised, eriti kogenumad, võtke keegi see vaene poiss ometi endale mulli. No ja siis olid kõik naised mök-mök. Ja mina jäin siiamaani mõtlema, kuidas seda küll tegema oleks pidanud.


Ma arvan, et keegi oleks pidanud talle emmet mängima- ära kuulama, pudeli käest nihverdama ja magama panema, tekk lõuani. Minu versioon "joobes mehe mulli panemisest".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Laup Aug 17, 2013 8:07 pm    Teema: Vasta viitega

Kui keegi saab tähelepanu, siis ta peab olema andvas pooles. Viisakas oleks anda midagi asjalikku. Kui mingit naist imetletakse vms, siis ta peaks esindama mõnda meest, sest muidu esindab ta parasiitsüsteemi - naine lihtsalt ei saa otsekontakti Loodusega.
(Näiteks, ka mulle tundub kahtlane, kas see konkreetne naine on ikka ise loonud kõik selle, millega Sa ta eeskujuks tõid. Kui see on maffiaemand, siis nii korralikku larvi ehitab vast ikka päris tükk aega, see naine tundub liiga noor selleks. Või noh, vahet pole, otseselt larviehitusega tegelevad nagunii vastavat tüüpi mehed. Ja ühiskonnas mingi positsiooni saamiseks tuleb ka tegusid teha, ennast tõestada.)

Paganluses on selle võrra lihtsam, et saab maailma kaudu kirjeldusi ja muud kätte. Ja see on muidugi ikka Toki teooria, mitte minu. Võib-olla ma ei ole veel paljusid asju korrektselt läbi seedinud, aga eks läbi seletamise õpib ise ka ja kuna Sa selle teema püstitasid, siis mõtlesin, et jagan ka teadmisi, mida mulle antud on.

Flirtimisstiili koha pealt ma kahtlustan, et see võib ka olla erinevatel naistel erinev, sõltuvalt parameetritest, vajadustest ja igasugustest muudest mõjudest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Teis Aug 20, 2013 6:40 pm    Teema: Vasta viitega

Tahtsin veel selle teema alla lisada, üleüldiselt inimeste kohta:

Naised võiksid siiski julgeda valida meest, mitte parasiitsüsteemi. Muidugi asjalikku kõrgemat meest, kellel enda sisu ka on.

Ja asjalikud mehed loodetavasti suudavad ka vastu seista parasiitsüsteemi survele.

Nii oleks ju mõlemale poolele kasulikum, teha koostööd ühise vaenlase vastu. Ja luua midagi ägedat ja ilusat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Nelj Aug 22, 2013 5:55 pm    Teema: Vasta viitega

Bravo! Cool

Oli siin üks jutuajamine. Nimelt see, kuidas päris paljud mehed liigutavad ennast ühe elumõtte nimel: suhted. Ühest suhtest teise, niisama suhteprobleemid jne. Ja siis tuleb väide. "Kallike, sa räägid, et naine valib mehe aga ära unusta, et mees armastab tõeliselt oma aegade algusest päritud jahikirge rahuldada. Nii, et see ei tööta. Sa pead olema päris kindlasti seksikas tagaaetav!". Noh, selle peale on veelgi selgem, mis taolise mehe elumõte on. Igaks juhuks märgin ära, et ma ei räägi siin nooremapoolsetest meestest, kes tõesti naise peal oma seiklushimu rahuldada võivad. Räägin siin küpsetest meestest, kel siht silme ees. See seiklus toimub tal mujal, koos/ilma naisega(ta). Mitte oma ihade toitmiseks Smile Ma kahtlustan, et tal pole aega selleks ja kui naine pirtsutab, siis kehitab mees õlgu ja läheb oma teed. Ma ei tea, tundub loogiline!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maalanna
Arengumaag


Liitunud: 19 Märts 2010
Postitusi: 152

PostitusPostitatud: Reede Aug 23, 2013 1:19 am    Teema: Vasta viitega

Ma olen vist kuulnud, et sellised inimesed on ka olemas, aga pole kahjuks olnud juhust ühegi isendiga selle nurga alt kokku puutuda.
Kas siis kiviaja mehed tõesti jahtisid naisi või? Smile

Aga miks need mehed siis niimoodi teevad? Võib-olla nad koguvad naisenergiat, ise teenides mingit naist, kes siis seda omakorda süsteemile edastab?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group