Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Sissejuhatus (nõidumised)

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Mai 30, 2013 1:04 am    Teema: Sissejuhatus (nõidumised) Vasta viitega

Viimase aja nõidumised on muutunud väga olulisteks. Miks? Sellepärast, et see hakkab puudutama kõiki inimesi. Ja meie poolt oleks aus, et me seda jagaksime rahvaga, et nad saaksid ennast ümber häälestada.
Alustuseks peab seletama ära mõned alustõed. Alustuseks, et inimene koosneb kolmest minast. Väike mina on selle füüsilise junni sees. Suurt mina tunnetame loovusena. Tuntakse ka energia kehana. Kõrgem mina koosneb valgusest. Meie sisemaailmas on kolm sfääri. Tahete eest vastutab väike mina, suur mina tunde maailma eest ja kõrgem mina tegeleb mõtlemisega. Sama struktuur kehtib ka järgmiste tasandite puhul. Väike mina opereerib arengu ruumi piires. Suur mina mõjutab egregore ja kõrgem mina on suhtes kirjutajaga. Planeet annab meie väiksele minale keha. Antireaalsus väljastab keha suurele minale ja universum vastutab suurte minade kehade tekke eest.
Kindlasti olete lugenud minu esimest raamatut. Seal on 20 vundament seadust. Need on 20 ürgjõudu. Neljast ürgjõust ehitatakse väike mina. Need on metallid. Suur mina ehitub 12 baasvärvist. Need on päikese süsteemi seadused. Must, värviline, kirju ja värvitu seadus moodustavad kõrgema mina.
Nüüd me peaksime teadma arenguruumide ülesehitust. Neid on kokku 20+3+1 Arenguruum tekib kolmele platoole. Need platood on üksteise sees kolm kera. Kõige suurema kera välisfääris elab meie väikese mina teisik. Seda me nimetame arenguruumi välismaailmaks. Suure palli sees on teine maailm. Elu eksisteerib nii suurema palli sisesfääris, kui ka väiksema palli välisfääris. Seega inimesed on pead vastamisi. Välise sfääri sisepooles elavad üksikud suured minad. Me nimetame neid vabadeks kodanikeks. Väiksema palli välisfääris on kollektiivkeha. Olend kellel on kõrgem mina, sellel on keha, kuhu ta tõmbab suured minad oma alfa pesadesse. See elab, kui tervikolend. Me nimetame teda meeskonna kehaks. Seda kaksikmaailma kutsume me vahemaailmaks. Väiksema kera sisemaailmas elavad inimeste kõrgemad minad. Me kutsume neid tõelisteks juhtideks. Seda nimetame sisemaailmaks. Sisemaailma keskel on päike. Seal elab Ainult selle maailma looja koos oma välja valitud seltskonnaga. Inimkonna nägemuse kohaselt on see jumalate riik.
Tänase seisuga on ainult 6 arenguruumi ehitatud maailmad. Ülejäänud on tühjad. Nende ruumide võimalusi inimkond ei oska kasutada. Ja kurvastuseks needki maailmad on Nõrkuse jõu poolt üle võetud. Meie keskendume hetkel ainult ühele arenguruumile. See on tumeroheline arenguruum, mis algselt oleks pidanud arendama inimese loovust. Ka see on nõrkuse jõu poolt üle võetud. See maailm parasiteerib looduse osa, mida meie kutsume sõjardiks. Sõjardi sisemuses on 20 ürgjõudu, mis loovad 192 arenguvektorit. Me võime neid kutsuda ka paralleelreaalsusteks. Meie kutsume neid lihtsalt baassagedusteks. Vektorid tekivad, kui võtta üks jõud suurest minast, teine väiksest minast ja kolmas kõrgemast minast. 4*12*4=192.
Nüüd kirjeldan milline paistab see maailm ühiskonnale. Ühiskond näeb, et selle maailma keskel on must päike. Siit tulenebki legend mustast, pahast maagiast. Selle maailma elanikud tegelevad tumedate jõududega. Kuna mina olen keskendunud selle maailma puhastamisele, siis lambad näevad mind musta maagina. Sisemaailmas on hästi palju seeni. Iga seene sees on inimene. Kuigi tänapäeval on Kõrgemaid minasid ainult tuhatkond, siis Ka tõelisi juhte on sama palju. Aga seal on miljoneid inimesi. Need on kõik Superseene poolt juhi positsiooni tõstetud orjad. NB see maailm hoiab üleval ärimaailma. Need seenes olevad inimesed kujutavad ette, et on juhid ja iseenda, ning teiste peremehed. Reaalselt on nad seene orjad. Vahemaailmas, sisemise poole peal näen 20 kuppelmaailma. Need on vereliinide emamaailmad. Välise sfääripoole peal liiguvad suured jõu loomad. Need ongi tumedad jõud. Ja välismaailmas on 120 energia basseini, kust käib Inimese ja sääse ristsugutise moodi elukas toitumas. See on Nõrkuse jõu kollektiivkeha.
Nüüd on minu ja paganate esmaülesanne vabastada Suur sõjard. Kõigepealt otsisin üles iseenda baassageduse. Minu paassagedus on Mälupank(Värvitu seadus)-punane-mõtlemine(Kuldne)
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group