Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

17.egregorid&teisikud, jumalikkus&tarbijalikkus

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Jan 07, 2013 5:44 pm    Teema: 17.egregorid&teisikud, jumalikkus&tarbijalikkus Vasta viitega

Arengumaagide kokuka konspekt 17


((Kahjuks sain ma seekord kokukat jälgida vaid 1h 48min, kuna järgmiseks päevaks oli salvestus juba kustunud))

Suur mina
Väike mina koosneb olemusest, teadvusest, hingest, vaimust, mõistusest.
Suures minas on 12 aspekti. Suures minas tulevad sellised 12 algmõistet, mis peegelduvad tervises. Nendega tuleb tutvuda alles. Purunematus on kollane tahk. Paganluse märk ongi suure mina märk. Suurt mina saavad mõista ainult need inimesed, kelles on andev pool. Paganlus ei ole pööbli jaoks.

Egregorid ja teisikud:
V hüperruumis asuvad egregorid, kus elavad ja kasvavad meie teisikud. Teisikud on seotud meie kehastusega. Teisik saab tekkida sinna, kus on maailm. On kaks võimalust, kas teisik läheb olemasolevasse egregori või loob ise oma maailma.
Meil on küll algeharud ehk iseendas on olemas teatud omadused, aga me pole täiuslikud. Seega kompenseerivad teisikud meie puudujääke. Nt kui inimene oskab ja teab midagi iseenesest, siis see tuleneb egregori teisikust. Mida rohkem on teisikuid, seda rohkem on inimesel võimalusi. Egregor muudab meie teisikuid, aga see mõjutab koheselt meie füüsilist mina.

Nulliteisikud on arvatavasti algeharud. Algeharu on see, mis jääb ega kao. Algeharu on nagu juht. Kui algeharu pole ise maailma loomiseks piisavalt tugev, siis pole piisavalt hingeosi välja arendatud, et ammutada ürgliptist maailma loomiseks vajalikku materjali. Sel juhul teisik ise maailma luua ei saa ja peab avalduma olemasolevas egregoris.

Loodus loob hingeosad, mida tuleb eristada teisikutest. Teisikud on seotud egregoridega.
Hingeosad on kolmandas hüperruumis - 486 tükki. Neid on võimalik näha loomade kujul. Väeloomad on aga nagu aku. Kolmandas hüperruumis on toit. Loodus algab ürgliptist ja teeb selle pudru valmis. Hingeosa töötab ürglipti läbi - ta on ürglipti sööja. Kui inimene teeb algmõiste selgeks (tekib sisemine arusaam), siis ta saab kontakti ürgliptiga.
Ãœrglipt on algmõiste – nt suur mina. Kui mõiste on selge, on tekkinud algeharu. Siis on vaja see tahk endas välja arendada. Seejärel tuleb arendada välja teatud hulk hingeosasid, millega ammutada jõudu ürgliptist.

Teisik on ka hingeosa võimendus. Läbi teisikute arendab inimene välja hingeosad – maailm annab võimaluse areneda. Nt firma on puhtalt egregori poolt heakskiidetud arenguruum ehk toide ülevalt poolt. Samas, kui inimene on ise nii suure tungiga, siis võib ta ka alt üles areneda. Aga seda teevad väga üksikud.

Egregore saab jagada dünaamilisteks ja staatilisteks (asjaolud on muutumatud ja neid tuleb lihtsalt järgida.). Paganlik maailm on dünaamika osade maailm. Loodus on staatika osade maailm. Inimeste pealt ehitatud egregoris saab liikuda. Kui loodus ehitab egregori, siis on see nagu kristall, kus liikuda ei saa.

Tänapäeval on olemas 10 egregori (kuigi tegelikult peaks neid olema sadades) ja vaid üks neist (ärimaailm) on dünaamiline. 7 neist on äri-usumaailma ehk parasiitmaailma kontrolli all, 2 looduse kontrolli all, 1 on kadunud. Kuna teisikud on olnud nõrkusejõu hallata, siis kollid ja hirmud on inimeste väärastunud teisikud. Teisikud olid algselt loodusmaterjalist, aga nad löödi maha, et nad ei saaks teostada looduse visiooni. Nendest tükkidest tehti mingi muu moodustis, millega sai toita illusiooni.

Inimene ei sünni teisikutega, neid kasvatatakse. Ema ülesanne on kasvatada lapsele teisikud ehk sulandada ühiskonda. Ema õpetab nt keele ja nii loobki ta lapsele ühenduse rahvusegregoriga.

Egregori keskel on kaks olendit – peremees ja valitseja. Teisiti öeldes: egregori looja ja see, kellele maailm luuakse. Kujundlikult ka mees ja naine. Tugipunktide egregori läksid talvisel pööripäeval 2 sellist tegelast.


Staatiline oran¾ egregor: tugipunktide egregor:
On võimalik elada kas diilide maailmas või tugipunktide maailmas.
Tugipunktide egregoris on inimese teisik, mis toetub faktidele ja mõistetele. Tugipunktide egregoris tehakse baasilised algmõisted selgeks, määratletakse täpselt.
Parasiitsüsteemis on tugipunktiks diilid. Olen kõva mees, kui saan kellegi külge kleepuda – nt kuulun mingisse vingesse organisatsiooni, olen tegija. Naine teeb karjääri, kui käib õiged voodid läbi. Diil võib aga iga hetk katkeda. Keegi ei toetu parasiitsüsteemis ürgliptile ehk algmõistele.


Staatiline kollane egregor: teostuste egregor
See on staatika kollane teisik, seotud arengurütmidega.
Meil on olemas tung midagi teha – see on teostus. Väga vähestel kõrgelt arenenud olenditel on see sisemine – ta teab sisemiselt, mida teha. Tavaliselt ütleb egregori teisik, mida teha. Nt inimesel on kiiks, et tuleb karjääri teha – see on teostuse teisik.

Praegu on inimeste teostus ainult üks pugemine. Seega on teostuste egregor sisuliselt pugejate egregor. Teostus on parasiitsüsteemi tõttu orjapidamine. See osa läheb pornomaailma all. Samas parasiitsüsteemil praktiliselt pole kollast sektorit ehk purunematust ja nõnda on ta väga kergesti katkiminev, suutmata olla terviklik. Illusioonide maailma tõttu ei teosta inimesed siinset elu. On loodud keskkond, mis haakub nõrkusejõuga, mida on võimalik kantida – nt kirik. Reaalset asja (nt loogika ja analüüs) aga usumaailmas kasutada ei saa.

Praegu on nii, et süsteem ütleb, et inimene ei saa iseenda jaoks midagi teha, aga teiste heaks saab. Inimesed ei ole laisad, neil lihtsalt pole teostuse teisikut. Kui inimesel on olemas vastav iseenda algeharu, siis ta ise teostab, kui algeharu pole, siis inimene istub ja ei tee midagi.
Inimene ei saa reaalset elu elada. Inimestel nagu puudub oma mina, vaja oleks nagu juhti, siis nad saavad alles ennast teostada. Nad ei ela iseseisvalt. Inimene nagu on, aga ta ei ela. Praegu, kõik, kes hakkavad oma asja ajama, nende teisikust hakatakse sobivat juppi välja lõikama. Teostuse teisikud on nagu surnud, ei ela. Teiste egregoride teisikud on elus nt tugipunkide teisik. Aga teostus on surnud. Inimene teostab ennast läbi ühiskonna. Kui inimene peaks oma asja ajama, siis ta seda ei suuda - ta läheb tööle, kus öeldakse, mida teha.


Jumalikkus ja tarbijalikkus:
On kaks võimalust: kas egregor mõjutab sind või mõjutad sina egregori. Tarbivat inimest mõjutab egregor, jumalik olend aga mõjutab ise egregori. Ta muudab ennast ja see tekitab muutuse teisikus, mis mõjutabki egregori. Kui aga egregorile (maailmale) ei kõlba selline teisik, siis võib ta teisiku välja visata.

Egregorides on positsiooni kohad. On olemas looja ja valitseja. Juht, neli nurka ja veel midagi. Kõik nendel kohtadel olijad saavad mõjutada egregori ehk anda egregorile näo.

Parasiidil on vaja inimesi, keda pumbata. Et näha, kas inimene kuulub alamklassi või eliiti, tuleb talle panna korraga laua peale töö ja tasu ning vaadata, kumma ta esimesena võtab. Alamklass võtab alati tasu esimesena.

Andvas pooles inimene vaatab, et temal oleks kõik võlad ära makstud. Võtvas pooles inimesed aga valvavad, et teised temale kõik võlad ära maksaksid. Ärimaailmas on kõik kõigile võlgu.

Tarbiv inimene lubab kokku, mida iganes. Realistlik inimene aga ei julge alusetuid lubadusi anda. Seega demokraatlikult valitakse tarbivad inimesed. Ja kuna demokraatia on kollektiivne otsus, siis keegi ei vastutagi.

Juut on tuhmik, kes on otsustanud oma suure mina maha müüa. Juudina sündinu on juba eelmistes eludes seda teinud. Juut on ahne. Juut võtab kõik ressursid enda alla, annab teistele tilgakese ja nõuab meeletult enda heaks töötamist. Juudis puudub andev pool, aga juut tahab valitseda. Sellele nähtusele võiks panna ka mõne teise nimetuse, aga paganad nimetavad seda juudiks, kuna meenutavad alati füüsilist juuti.

Paganlik reegel: Maailma võib omada andvas pooles inimene. Tarbivas pooles inimene ei saa omada ühtegi maailma. (Samas juudid teevad demokraatia, et saada võimule.)



*Visioonmaailmad on arenguruumid. Visioon on inimese sees. Arenguruumi saab visiooni sisse panna. Tuhmikutel peaks olema oma arenguruum, nad kõik peaksid oma nägu olema. Looduse poolt on see tuhmikutele eraldatud, aga need arenguruumid on maha müüdud juutidele.

*See valdkond, millega paganad tegelevad, seda egregori pole olemas. See on mingi imelik vahesagedus algeharude pealt.

*Ingel on peliidi suur mina.


Viimati muutis seda Hella (Teis Märts 05, 2013 6:01 pm). Kokku muudetud 6 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Jan 09, 2013 3:11 pm    Teema: Vasta viitega

Vaatan ja loen seda teie nn. paganlust - no ei ole antud tekstis must-valgest religioossusest oluliselt kõrgemat taset märgata. Sest sisuliselt igasugune selge loogika, rääkimata visioon-loogika sügavamate seoste loomine, täiesti puudub. Praktiliselt võiks iga kirjutatud lause sügavasse kahtlusetulle heita, aga milleks, kui midagi selgelt ja arusaadavalt lahti defineeritud polegi. See pole tegelikult definitsioon, kui lihtsalt väita, et Suur Mina on 12 mõõtmeline algmõiste, on Ürglipt, on jõud, on kõva sõna ja mitte juut, mitte ahne tuhmik. Seda nimetatakse lihtsalt arusaamatus keeles sonimiseks. Ausaltöeldes ma täitsa mõistan ja usun, et iidsed paganad suht sarnast soga võisidki mõelda ja suust välja mõmiseda - respekt nende ees sellegipoolest.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Jan 10, 2013 3:31 pm    Teema: Vasta viitega

1) Oled sa kunagi konspekti kirjutanud? See tähendab, et paned lihtsalt ja lühidalt kirja kõik uue ja olulise ja välja jätad elementaarse. See tähendab, et lihakeha tuleb ise mõtete ümber kasvatada. Tegemist on 3h kestva loengu ja arutelu lühikokkuvõttega. Minu hinnangul on tekstid rohkemki loogilised ja ühtlased kui oodata võiks. Segamini ei tohiks seda ajada tervikliku teooria kirjapanemisega.

2) Tokroda meetod õpilaste kasvatamisel seisneb tükk-tüki haaval üldpildi loomises. Ãœht konspekti lugedes ei olegi võimalik üldpilti saada. Nt suurest minast on ka varasemates konspektides räägitud ja siin oli lihtsalt üks lisanduv teadmine. Tokroda ootab, et inimesed paneksid ise üks pluss üks kokku ja looksid seosed. Paganlus ei ole pööblile – st kui sa oma aju kasutada ei suuda, siis ongi see arusaamatu hiina keel ja sonimine. Ka esimese klassi jõmmil ei teki edasijõudnute teemadega sidet. Nn visioon-loogika sügavamad seosed peab iga inimene ise looma.

3) Arusaamisel on oluline, kas inimene üldse tahab aru saada. Nt viis, kuidas minu või Merevaiguga räägid (teie nn paganlus), näitab, et sa ei taha näha indiviidi. Siin tuleb jälle see empaatia teema. Sulle ei meeldi, aga millegipärast ei suuda sa millegi sinu jaoks produktiivsemaga kah tegeleda. Kutsun sind üles mängima mängu: Absoluutselt kõige suhtes saab olla küll kriitiline, aga proovi leida tugevusi enda jaoks!

4) Olen alati arvanud, et arenguvõimeline ning mõtlev olend paistab välja sellest, et ta kõiges kahtleb. Just seetõttu olen ka mina siin foorumis avaldanud haavatavaid mõtete keerdkäike. Ma ei tegele uskumisega. Ma kuulan seda, mida Tokroda räägib ja see on huvitav ning inspireeriv. Mina olen alati erinenud, kuna mõtlen rohkem ja põhjalikumalt, kui teised – nn liiga palju. Sa ei kujuta ette, mida minu eesti keele õpetaja pidi minu kirjandeid lugedes läbi elama. Arengumaagide teemad haakuvad ja täiendavad väga hästi minu enda mõtteid ja seal on vaja veel rohkem sellist mõtlemist kasutada. Lõppudelõpuks on absoluutselt kõik kaheldav. Oluline on see, mida sa ise õigeks pead – see ongi sinu tugipunkt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Jan 10, 2013 5:55 pm    Teema: Vasta viitega

Minu kogemuse seoses eneseteostusega:

Kogu aeg on midagi ees või midagi puudu ja tegutseda ei saa. Kui lõpuks saab, siis kukuvad just samasse aega mingisugused sotsiaalsed üritused. Ehk siis eneseteostus on alati seotud ohverdamisega.
Nt 2 näidet seoses sotsiaalsusega arengumaagide grupis:
Tahtsin mina pööripäeval kangesti näha üht filmi, aga just siis, kui see tuli, jõudis mees kohale ja pidin minema talle teed juhatama ja vastu. Olin valiku ees, kas oma mees või grupp.
Tahtsin mina üht ehituslikku tööd juba tükk aega teostama hakata, aga pidin erinevatel põhjustel ootama. Alles siis tekkis võimalus, kui algas arengumaagide kokuka ülekanne. Olin valiku ees, kas enda elukvaliteedi tõstmine või grupp.

Ja siis ma veel küsin endalt, miks mul nii suured probleemid on gruppidesse kuulumisega...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Nelj Jan 10, 2013 11:27 pm    Teema: Vasta viitega

Oma nägemuse asjast kirjutan puhtalt selle pealt, mis energiat sinu tekstist tajun (ehk minu jaoks ei tundu need väited reaalsed):

See on mingi kirjelduse taga kinni, kui sellised olukorrad ohverdusena paistavad.

1) See on täiesti loomulik, et kui sa pead filmi vaatamise ajal mehele vastu minema, pannakse film seisma. Aga selleks peab märku andma. Aga kui sulle polnud see nii oluline, siis polnud ju mingit ohverdust?

2) Millegipärast tekivad tihti sellised olukorrad (kui toitu pole), et midagi oleks vaja ära teha aga kuidagi ei jõua ja ei saa. Tuleb uue asja tegemiseks mingi energia, mis lööb plaksti vana pooleli oleva asja käima. Tekib valik, mida siis teha? Sest tavaliselt kui toitu pole, on ääretult raske ise tegutsema hakata. Tean seda omast käest. Aga sealt tekib mingi nõiaring, kus sa jääd energialaksu ootama, et siis pooleli olevaid asju ära lõpetada.

Ühesõnaga, mina ei näe siin mingit probleemi gruppi kuulumisega, kui just ise ennast mingisse kasti ei suruta "kuidas peab olema".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Nelj Jan 10, 2013 11:33 pm    Teema: Vasta viitega

Muidugi peab arvestama, et mul on suht boheemlik maailmavaade ja inimestel on erinevad nõudmised iseendale, ümbritsevale.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Jan 11, 2013 2:10 pm    Teema: Vasta viitega

Hella kirjutas:
Oled sa kunagi konspekti kirjutanud? See tähendab, et paned lihtsalt ja lühidalt kirja kõik uue ja olulise ja välja jätad elementaarse. See tähendab, et lihakeha tuleb ise mõtete ümber kasvatada. Tegemist on 3h kestva loengu ja arutelu lühikokkuvõttega. Minu hinnangul on tekstid rohkemki loogilised ja ühtlased kui oodata võiks. Segamini ei tohiks seda ajada tervikliku teooria kirjapanemisega.


Kui teha lühikonspekte, siis see ei tähenda, et tõepärasust kuidagi kardinaalselt moonutama peaks. Jämedate moonutuste ümber saab pärast lihakere ehitades vaid värdjalikke teooriaid luua. Kuna teil pole mitte ühtegi selgelt põhjendatud ja loogilist algmõistet ja definitsiooni, siis seetõttu ei leidu teie ülejäänud jutus ka mitte ühtegi selgelt loogilist lauset minu jaoks.

Hella kirjutas:
2) Tokroda meetod õpilaste kasvatamisel seisneb tükk-tüki haaval üldpildi loomises. Ãœht konspekti lugedes ei olegi võimalik üldpilti saada. Nt suurest minast on ka varasemates konspektides räägitud ja siin oli lihtsalt üks lisanduv teadmine. Tokroda ootab, et inimesed paneksid ise üks pluss üks kokku ja looksid seosed. Paganlus ei ole pööblile – st kui sa oma aju kasutada ei suuda, siis ongi see arusaamatu hiina keel ja sonimine. Ka esimese klassi jõmmil ei teki edasijõudnute teemadega sidet. Nn visioon-loogika sügavamad seosed peab iga inimene ise looma.


Suht vale meetod siis Tokil. Tuleks kasutada meetodit, üldisest detailsema poole liikumist, mitte vaid vastupidi - või siis vaheldumisi. Aga üldised algmõisted peavad ka tõenduspõhiselt põhjendatud olema, mitte lihtsalt kellegi subjektiivse maagilise sonimise tasandile toppama jääma. Olgu ta siis teie meelest pööbel või mitte, aga see pole kellegi asjahuvilise probleem, kui te ei suuda isegi algmõisteid usutavalt ja sidusalt äraseletada. Igasuguse teooria detailid saavad oma sisulise tähenduse just vaid suurest üldisest tauststruktuurist ja algmõistetest – need on iga teooriat läbivad ja kandvad pinnad, ilma nende usutava põhjenduseta, on kogu ülejäänud teoora ebausutavalt mõistetamatu.

Hella kirjutas:
3) Arusaamisel on oluline, kas inimene üldse tahab aru saada. Nt viis, kuidas minu või Merevaiguga räägid (teie nn paganlus), näitab, et sa ei taha näha indiviidi. Siin tuleb jälle see empaatia teema. Sulle ei meeldi, aga millegipärast ei suuda sa millegi sinu jaoks produktiivsemaga kah tegeleda. Kutsun sind üles mängima mängu: Absoluutselt kõige suhtes saab olla küll kriitiline, aga proovi leida tugevusi enda jaoks!


Väga õige – esmalt tahan näha jämedalt moonutamata, tõendatud ja loogilist teooriat. Sogased soovfantaasiast tulevad teooriad jäävad lihtsalt maagilisteks ulmadeks, nendest polegi võimalik loogiliselt aru saada, sest on suuresti väärad. See ongi juba produktiivne tugevus, kui ollakse absoluutselt kõige suhtes lisaks kõigele muule ka võimalikult kriitiline ja seda enda jaoks laitmatult lõpuni välja. Ainult sedasi eristubki ebatõepärane tõepärasest. Kui midagi selgelt põhjendada (kasvõi iseendale) ei suuda, siis on tegu lihtsalt kogemuse või nähtusega, millel puudub mõistuslik põhjendus. Igasugused must-valged hinnangud sealjuures on suht kahtlase väärtusega ja moonutatud uskumused, mida kogu teie nn. paganlik teooria kahtlemata on.

Hella kirjutas:
4.) Olen alati arvanud, et arenguvõimeline ning mõtlev olend paistab välja sellest, et ta kõiges kahtleb. Just seetõttu olen ka mina siin foorumis avaldanud haavatavaid mõtete keerdkäike. Ma ei tegele uskumisega. Ma kuulan seda, mida Tokroda räägib ja see on huvitav ning inspireeriv. Mina olen alati erinenud, kuna mõtlen rohkem ja põhjalikumalt, kui teised – nn liiga palju. Sa ei kujuta ette, mida minu eesti keele õpetaja pidi minu kirjandeid lugedes läbi elama. Arengumaagide teemad haakuvad ja täiendavad väga hästi minu enda mõtteid ja seal on vaja veel rohkem sellist mõtlemist kasutada. Lõppudelõpuks on absoluutselt kõik kaheldav. Oluline on see, mida sa ise õigeks pead – see ongi sinu tugipunkt.


„Me ei tegele uskumisega“ - ongi paradoksaalselt teie arengumaagide põhiline usuloosung. Valetate, kui väidate, et ei tegele uskumisega – tegelete ja kuidas veel, selle ustegi seda, mis teie jaoks huvitav ja inspireeriv. Te isegi ei tea selle sõna, uskuma, sügavamat tähendust, sest teie jaoks on maailm veel must-valge. Te mõtlete liiga palju, sest te veel selgelt midagi ei taipa, aga kangesti tahate kohe ja kiiresti selle õige taipamiseni jõuda. Ãœhesõnaga te pole oma eesmärgini, ehk mõtlemiseni oma peaga, veel kaugeltki jõudnud, sest lahendus sellele küsimusele on liiga lihtne, et seda teie ülemõtlev peakene võiks ealeski taibata – mida üldse mõista, oma peaga mõtlemise, all? Kui arvate, et sellele on vaid üks õige vastus ja kõik ülejäänud on kohe valed, siis olete piisavalt erapooletult veel vähe tõendeid läbitöötanud.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Jan 11, 2013 3:24 pm    Teema: Vasta viitega

Üks näide veel kuidas mõisteid võiks vähegi kainemalt ja arusaadavamalt vormistada:
Tuhmik ehk juut on erinevate nähtuste või vaimsete aspektide eristamise ja vahet tegemiste eitaja ehk tuhmistaja. On tõenäoliselt suhteliselt madala arenguga ja ahne inimene, kes ei suuda oma alateadlikke tundekujutlusi piisavalt vabalt kontrollida, et küündida mõistusliku loogilise ja nähtusi võimalikult erapooletult eristava mõtlemiseni. Samas ei suuda ta oma antud võimetu olukorraga leppida ja asub sellest tulenevalt endast kõrgemate arengutasandite vastu, neid mitte tunnistades, mässama (ka suht tüüpiline C.C.-lane). Kes üldiselt saab võimu vahekordadest, lihtsamatest sündmustest ja algeslistest üldlevinud mõistetest aru, aga sügavam ja selgem mentaalne asjade mõistmine pole väljaarenenud (see miks tuhmikut ka juudi rahvuse järgi on nimetatud, on muidugi omakorda suht meelevaldne ja müütilisest uskumusest kantud arusaam, mis tuleks mõistlikkuse mõttes tegelikult antud definitsioonist lihtsalt välja jätta).
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Jan 11, 2013 9:39 pm    Teema: Vasta viitega

Tuhmik ei ole juut. Tuhmik on mittearenenud jumalik olend. Juut on jumalik olend, kes on ennast parasiitsüsteemile maha müünud.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Esm Jan 14, 2013 2:29 pm    Teema: Vasta viitega

Tuhmik ja Juut on pigem sinuenda virtuaalselt reinkarneeruvad päkapikud, mida pimesi usud.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Jan 14, 2013 4:01 pm    Teema: Vasta viitega

Norn, ma vastasin sulle kokkuvõtvalt konspekti 18: http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=184523#184523
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Arengumaagide kokukate konspektid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group