Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Üleskutse! levitage seda üleskutset: hävitage pangandus !

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 12, 2010 1:41 pm    Teema: Ãœleskutse! levitage seda üleskutset: hävitage pangandus ! Vasta viitega

14)
Aeg on heita seljast orjarüü.
Neljas maailmasõda, vaimne psii sõda tõe ja petturluse, arengu ja mandumise vahel on lähenemas oma lõpplahendusele. Maskid on hakanud eest lendama ja tõde hakkab võtma võimust. Selles sõjas ei ole valedel enam kuhugi peituda, sest tõde on jumal ja jumal on vankumatu.
Eilne uudis sellest, et Euroopa liidu juht on kuulutanud rahvuslusele sõja, nimetades euroskeptitsismi ja rahvuslust suurimaks vaenlaseks Euroopa liidule on selle kõige ehedamaks tõestuseks ( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/van-rompuy-rahvuslus-on-euroopa-suurim-vaenlane-ja-viib-sojani.d?id=34867769 Van Rompuy: rahvuslus on Euroopa suurim vaenlane ja viib sõjani. Van Rompuy jutus oli ainult üks tõene tera, tsiteerin: "Euroopa suurim vaenlane tänapäeval on hirm." Edasi hakkab tulema juba segast juttu, tsiteerin: "Hirm viib egoismini, egoism viib natsionalismini ja natsionalism viib sõjani,” Ja just hirmutamisele ta peaaegu otsene ähvardus rahvuslaste aadressil on seatud. Seega läheb ta otseselt iseendaga vastuollu ja mees kannab oma laubal ennast õgiva mao needussümbolit. Natsionalism ühel väärikal ja arenenud rahval ongi see asi, mis inimest egoismi eest kaitseb, mis inimesi ühise eesmärgi nimel liidab. Natsionalism on see mis aitab igal rahval oma inimeste erinevused koolitada tugevuseks, natsionalism on see geenidesse talletatud tarkus just selles kliimas kus on juured optimaalselt ehk ilma egoismi lagastavate tagajärgedeta suuta ja osata elada.
Van Rompuy ütleb veel: „Tänapäevane natsionalism ei ole sageli uhkus oma identiteedi üle, vaid negatiivne tunne teiste vastu. Meie liit on välja kasvanud koostöö-, lepitus- ja solidaarsustahtest.”
Sellise jampsi peale ütlen Jiddu Krishnamurti tutvustatud tarkuse: " Kes ei tunne uhkust, ei tea mis asi on alandus."
Euroopa rahvad on ennast just uhkuse-alanduse pendliga hüpnotiseerida lasknud ja seda tööd on teinud just Rompuy sugused kahepalgelised siionistid ja mitte solidaarsuse tekitamiseks, vaid euroopa rahvaste natsionalismi põhialuse: maarahva mõtlemise hävitamiseks. Maarahva mõtlemist on püütud hävitada tekitades rahvusliku alandust ja rahvusliku uhkust. meeli ja mõistust nüristava strateegiaga jaga ja valitse on väljavalitud mammonateenritel õnnestunud sisse importida tohutult immigrante, suunata rumalate inimeste viha immigrantide vastu ja luua rahvuslike konflikte mille tõttu on võetud vastu seadusi millega rahvuslust veelgi intensiivsemalt hävitatakse. Muidugi on immigrant probleem, kuid ta on probleemi viimane lüli, tagajärg. Tegelik probleem on see kes immigrante sisse laseb. Selle taga on aga just egoism, rahaahnus ja sisemine tühisus, ehk Eesti rahvale rumala deemonina tuntud tegelane Vanatühi.

Van Rompuy väljaütlemine näitab paanikat ja annab aimu, et väljavalitud on paanikas. Mõne päeva eest oli uudis, et euroopa on kuulutanud pankadele sõja ( http://www.e24.ee/?id=338961 Saksamaalt alguse saanud üleskutse 7. detsembril pankadest kogu raha välja võtta sai eriti populaarseks Prantsusmaal ning on nüüdseks kanda kinnitanud veel mitmes Euroopa riigis. ) ja paar päeva hiljem "suur juht" kukub hirmunult kilkama mis tõenäoliselt lisab kollapsile hoogu juurde ja kollapsit on vaja, et saaks ehitada uue struktuuri milles ei ole egoistlike vigu. Just needsamad pankurid, kes praegu kriisi ajal teenivad hiigelkasumeid sellest, et inimesed on nende orjad on ka need, kes saadud hiigeltulude ( uuri palju oli meie pankade aastane kasum ) eest toovad sisse immigrante just sellel eesmärgil, et põlisrahvaste, aborigeenide poliitilist mõjujõudu killustada ja seeläbi enda orjalik ülemvõim kindlustada. Tegelikult on just raha juurde trükkimisele, võlaorjade tekitamisele ja intressidele ehk valedele ja tühisusele üles ehitatud isetäituv egoistlik majandusmull see mis loob kapitalistlikud majandustsüklid, garanteerib korduvad majanduskriisid ja läbi selle kutsub esile sõdu.

Tsiteerin:" Kui inimesed tahavad rohkem sularaha võtta, kui panga varakambris parajasti jagub, läheb pank pankrotti,» sõnas Müncheni majandusinstituudi majandusteadlane Klaus Abberger."
Vastulaused: Kui inimesed tahavad OMA raha pankadest välja võtta, siis jõuavad nad kiiresti selle piirini, kuhu on arenenud inimlik ahnus, ehk kust edasi tuleb tühi õhk millel pole mingit katet, ehk kust maalt algab pettus, väljavalitus. Demokraatia tähendab rahva võimu, rahva võimu kokkuleppeline sümbol on aga tema raha, seega miks demokraatlikus riigis ei võiks inimene oma võimu enda käes hoida ja ta peab seda hoidma pankade käes, sest muidu kukuks pangad kokku?

Tsiteerin: «Panganduse hävitamine on suurem kahju, kui pankuritele makstavad prisked palgad ja boonused. Pankade eesmärk on raha liikvel hoida, intresse teenimata süsteem ei toimi,» vahendab Abbergeri sõnu jetzt.de
Vastulause: Teadupärast on olemas selline asi nagu ühistupangandus, kus intresse ei võeta ja raha juurde trükkima ei pea. Eestis on selline pank Tartu hoiu laenu ühistu ( http://www.rahayhistu.ee/ ). Kui 700 aastat olime orjad sakste all makstes iga kümnenda osa oma tööst maffiale, siis palju sinu teenistusest nüüd maksudeks ja pankade orjusesse läheb??? Orjanduslik kord on võidetav!

Minu üleskutse olekski see, et inimesed, lähme asjaga kaasa, levitame seda sõnumit lingina meili teel ja kuidas oskame. Võtke seitsmendal detsemril oma raha pankadest välja ( kui kellegil on ) ja pange Tartu hoiu-laenu ühistusse, see kannustaks ausat ettevõtmist ja hävitaks ära need ettevõtmised, kes on meie rahvusele sõja kuulutanud. Võibolla saate sedasi ka pangaorjusest lahti, sest kui pank pankrotti läheb, siis ajalugu näitab, et võlausaldajaile ei kompenseeri ta midagi, ehk see tähendab, et ta ei saa ka omi võlgu sisse nõuda. Ma kül ei usu eriti Eestlaste enamuse selgesse mõistusesse, aga need, kes veel hoolivad oma rahvast, need võiks ettevõtmisega kaasa minna. Kui hoiulaenu ühistu jääb kaugeks ( eks ta tule lähemale kui asi tuure kogub ), siis pange kasvõi LHV-sse, ikkagi eesti oma pank. Kasvõi solidaarsusest nende Euroopa rahvaste vastu, kel on veel elujõudu multikulturalismile vastu panna. See on võibolla viimane võimalus päästa Eesti rahvus holocaustist, mille Euroopa väljavalitud rahva kommunistlik fa¹ism meid aina otsesemalt ähvardab: Euroopa siionitolerastide poolt mööda vikerlippu kannikate vahelt välja plörisevast pruunist katkust millesse meid ära uputada tahetakse, millega meid ühte värvi tahetakse teha, segades Euroopa põlisrahvastesse sõjapõgenike ja rändrahvaste tumedat verd. Need, näiteks islami immigrandid põgenevad nende samade pankurite mahitatud sõdade eest mida meie rahastame ja milles meie rumalpead surevad. Kusjuures enamiku konfliktide mõlema osapoole relvastumist rahastavad ikka need sama pankurid raha eest, mille nad meie käest on rebinud. Need pankurid on ütlasi ka need, kelle raha ja lobi tõttu riigid immigrante üldse sisse lasevad ja kõik selle maksab kinni põlisrahvas, muutudes üha enam käest seotuiks oma riigi ja rahva asjade otsustamisel ( mõelge Eesti põhiseaduse preambulile ja esimestele paragrahvidele ja siis van Rompuy sõnadele! ). Mõelge kui palju on Eestlasi põgenenud teistesse riikidesse ( muutudes ise samasuguseks "põlatud "immigrandiks, põgenikuks ) ja küsige, et kas see polegi mitte sihilik eesmärk majanduskriisile ( mille on esile kutsunud need samad väljavalitud pankurid )?

Pange tähele olukorda maailmas: islamimaailm tõstab pead hoolimata sõdadest ja sanktsioonides, sest nendes tõstab pead ühistupangandus kus ei röövita intresse, ehk kus raha ei tooda raha ja ahnus ei suuda luua vaesust. Edasi: Hiina on maailma juhtivaima majanduskasvuga riik ja Usa dollar kukuks kohe kokku kui Hiina oma võlgu tagasi nõudma hakkaks. Islam ja Hiina teevad aina tihedamat koostööd. Seega majanduskriisi raskuskese on suunatud Euroopasse. Euroopa põlisrahva otsustada on praegu kuhu poole maailma teadvuse kaaulukausid kallutada, kas orjandusliku egoismi poole ( mille kirkaimaks kiviks on siionistlik fa¹ism:
http://www.haaretz.com/jewish-world/adl-slams-shas-spiritual-leader-for-saying-non-jews-were-born-to-serve-jews-1.320235 Juudi rabi: mittejuudid on sündinud teenima juute ), või maarahvaid ühendava ratsionaalse ja ilma ülbuseta rahvusluse poole. Islam ja Hiina on nii tugevad, et ise püsima jääda ja kui Eurooplane valib vale tee, tuleb meil kui mandunutel tõenäoliselt mõlemile kui elujõulismale ruumi hakata tegema.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=386774 Ennustaja Edgar jääb kindlaks: eurot ei tule! «Tuleb mingisugune suur löök vahele,» ( See löök saab vist alguse 7 dets. 2010 bankrunist! )

http://www.youtube.com/watch?v=X0mTEVlJgC8 Suur Tõll
Kes kardab, võtke endasse Suure Töllu vaim teadmine, et lahingusse minnakse selleks, et otsida surma.
http://www.postimees.ee/?id=344873 Edward Lucas: NATO on kui ummikus abielu. Lõik kirjutisest: "Kui ameeriklased vajavad abi, pöörduvad nad mõne üksiku Euroopa riigi poole, kus on tõelisi sõdureid, kes soovivad TAPPA JA TAPETUD SAADA välismaistes sõdades. NATOt selleks vaja ei ole." Tõenäoliselt ta mõtlebki teatud äk¹õn-jeestlasi kelles leidub Suure Tõllu vaim, aga möistus on kah nati töllakas nagu mokk mis mul seda lugu lugedes töllakile vajus.

Kukkus tiblastan, kukub ka Euro. Kes kõrgemale on roninud, sel on ka valusam maandumine!


Viimati muutis seda toorum (Teis Apr 12, 2011 3:46 pm). Kokku muudetud 18 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Nov 15, 2010 1:23 pm    Teema: Vasta viitega

Wahya kirjutas:
No on ikka plaane Very Happy

EL on kohustanud riigid tagama hoiustajatele vist 75 000 euri panga kohta, varem oli nagu 50 000 aga tõsteti seda, ei mäleta et palju praegu täpselt tagatakse v mis üleminekutähtajad vms olidon . Seega kui mõni pank kokku kukub tähendab see kulu ainult riigile Razz

Sul õnnestus kogu seda perversset parasiitliku orjandussüsteemi päris tabava nurga alt nüüd näidata. Nimelt erapangad on kasumit taotlevad ettevõtted kes teenivad kõige rikkamat ja perverssemat klassi ühiskonnast. Enamus edukamad pangad on hiiglaslikud, peaaegu monopoliseisus ettevõtted kel pole mingit probleemi mune kõikidesse korvidesse jagada, et osta omale sobivad seadused. On uskumatu ülbus, et kui eraettevõtte majandab valesti peab ühiskonna kõige rõhutum kiht suutma eraettevõtte vead säärases ulatuses rikkuritele tagama. sellised seadused on enamasti rahva nõusolekuta vastu võetud ja demokraatia kilbiga ühiskonnas, nagu Island saab rahvas äraostetud poliitikute sõlmitud petturlepingud persse saata
( http://www.postimees.ee/?id=233657 Islandlaste «ei» oli üksmeelne ). Eestis see paraku nii kergelt ei läheks, sest meil on partokraatia, varjatud autokraatia vorm ( diktatuuri otseselt ei ole, sest diktaatoriks pole isik, vaid jumal Jehoova ehk rahaanus mis on lastud turgu suunama ). Meil ei saa rahvas algatada rahvahääletusi, kutsuda tagasi "diktaatoreid" ( erakondade tagatubades etteotsa lükatud ühed ja samad kuritegelikud lõustad ) ja inimene ei saa avalikult hääletada ( ei ole avaliku listi avalikult valimas käinud inimeste valimisotsusega ) , et välistada valimispettuseid.
Kõik see mida sa kirjeldasid näitab seda, et lääne ( eriti meie ) valitsused on loodud rikkuritest orjapidajate võimu kindlustamiseks, rahva rõhumiseks ja demokraatia maha surumiseks. Kusjuures isegi Islandi valitsus on samasugune kahepalgeline rikkurite puudel, sest on osad puudlid on püüdnud anda mõista, et kunagi kahjud kompenseeritakse niikuinii. See näitab selgelt, et kõige rohkem kardab orjapidaja pikemas perspektiivis arukat valijat, seepärast püütakse haridus muuta tasuliseks rikkurite võsukeste privileegideks ( mõisnikud on alati maarahva koolihariduse vastu seisnud, ainult tsaari käsk suutis luua Eestis haridussüsteemi ). Kuid ahnusega on nii, et see kasvab ja ühes sellega rõhumine. Kunagi ületab rõhumine talutavuse piiri ja inimesed hakkavad vastu. Nii oli Mahtra sõjas ja nii loodame meiegi, et rahvas purustab meie mammonaautokraatia ja saab võimule inimesed, kelle I.Q. on vähemalt üle saja ( päritud varandusega rikkuritel selleks eeldust pole, sest neil teenib haiges surevas süsteemis nende raha raha, mitte nemad ise ei pea mõtlema ). Nii jääbki loota, et tekib üleeuroopaline kollaps enne, kui eestis tehakse heaoluriik, sest siis pole meil immigrantide eest mingit kaitset ( vaesus peletab praegu ). Praegu on euroliit valinud selle tee, et püüab inimesed kodumaalt minema peletada
( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/delfi-lugeja-iirimaalt-olen-olnud-tootu-aasta-kuid-elu-on-ikka-parem-kui-eestis.d?id=34943173 Iiri lugeja: aasta töötu, kuid elu parem kui Eestis ). Kui Eestlasi on protsentuaalselt piisavalt vähe, siis lüüakse meie majandus korraks jälle üles ja neeger jookseb siia tormi nagu eestlane Iirimaale. Samas pole need arvestanud sellega, et siit lähevad jäädavalt ainult need inimesed, kes on oma esivanemate pärandatud metsad, majad ja maad dziibi vastu vahetanud. See tähendab, et teatud mõttes toimub puhastumine, lollitatud rahateener jookseb minema ja paikseks jäävad rahvuslased ( rahvuslane ei tähenda siinkohal mitte neegreid peksvat neonatsitolgust, vaid talupoja tarkusega maarahvast ) ja rõvedad orjapidajatest rikkurid. Kuna rahvuslased keelduvad orjapidajat ja raha teenimast, siis hakkab rikkur tahtma sisse tuua võõrtööjõudu, sest orja on ju vaja, muidu ei saa rikas olla kui keegi vaene pole. Aga sellise asja pealt tekkiv konflikt ühiskonnas on selgelt rahvuslastele sobiv, kuna sõjavägi koosnebi enamasti rahvuslastest ja kui läheb uueks ülestõusuks ( nagu oli Mahtra sõda ) orjapidajatest kapitalistide vastu, siis sõjavägi tuleb rahva ja rahvademokraatia poolele ( seepärast püütakse ka kaitseväge poliitlimukate võimule allutada ). Omalt poolt soovitan olla võitluseks valmis, varustage end respiraatorite, mootorratta kiivritega, pisargaasiga, kilpide ja kokteilidega, ehk täiesti seaduslike asjadega mis teid politsei terrori eest kaitseks kui löömaks läheb ( vanasti pidi asi olema ikka karmim, siis olid hangud ja koodid ja muud päris ohtlikud tarbeesemed ), sest politsei koosneb enamasti mootorratturhiirtest ja ameerika vägivallast lapsena läbi immutatud väärastunud mõistusega võimu ja uhkusehulludest wannabe-kangelastest kes sisimas on seetõttu tegelikult ülinõrgad inimesed kelle näiline tugevus ja enesekindlus petub ainult seljataguse toetuse tajumises ( nagu venelased kes kampas on kõik kõvad mehed ). Ma ei taha politsei vastu samas liiga ülekohtune olla ja ütlen, et olen näinud ka tõesti aumehelike isendeid kelles on patriotismi ja kes ei ole ülbed ja uhked ( Eesti politseil on Norra politseile inimlikuse osas järele jõudmiseks pikk maa käia ).
Ühesõnaga poleks ju hullu, kui selline riik mis on loodud rahva rõhumiseks saaks litri, fataalse litri, et peaaegu nullist ehitada üles tõelist ja õiglast rahvademokraatiat ( mida ka meie põhiseadus nõuab- vabadust, õigust ja õiglust ).
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Zerzan John Zerzan ( kui ometi leiduks keegi kes selle mehe teosed eesti keelde tõlgiks, aga see vist oleks liiga ohtlik klikile )
http://www.youtube.com/watch?v=5AEiwOM4fAY film Surplus - Terrorized into Being Consumers

Wahya kirjutas:

VanRompuy
Hirm viib egoismini, egoism viib natsionalismini ja natsionalism viib sõjani.

Tegelt ta plagieerib üht sellist kuulsat tegelast, kes originaalis ütles:
Hirm viib vihani. Viha viib vihkamiseni. Vihkamine viib kannatusteni.

Kes oli see kuulus tegelane?
Vat seda tahaks minagi teada, äkki ütled.

Wahya kirjutas:

Usu mind hoiulaenuühistud võtavad intressi ja mitte väikest Very Happy
http://www.rahayhistu.ee/loans
Panin veits mööda jah, islamipanganus vist oli see kus intresse ei võeta. Huvitav kuidas nad toime tulevad, kas äkki mitte ei ole pangandussektor riigi monopol ( ametnike TÖÖTASUD maksab maksumaksja ? ) mille eesmärk ei ole omanikule otsest rahalist kasumit rahva kahju arvel toota, vaid tahvast ja riiki teenida? Siiski on tartu hoiu laenu ühistul põhimõtteline erinevus tavaliste judeopankade suhtes, nimelt neil on ka reaalne kate olemas ja nad ei müüta tühja õhku, ehk raha ei trükita pankurite ahnuse täiteks.

Wahya kirjutas:

Dollar kukuks kokku ehk jah aga Hiina majandus kukkuks kohe ka kokku kui ameeriklased enam nende sodi ei ostaks Very Happy
http://www.e24.ee/?id=320417 Kaks impeeriumi peavad majandussõda, aga suurem on väiksemale niipalu võlgu, nagu Eesti rahvas on oma orjapidajatele ( pääsetee oleks mingi konflikt, aga arvestades mastaape, oleks see neljas maailmasõda ), seega kelle käes on trumbid?

Wahya kirjutas:
Ülejäänud ei vääri isegi kommenteerimist Wink
Miks? Oled sa immigrant või liigkasuvõtjast rikkur?

Viimati muutis seda toorum (Reede Nov 19, 2010 1:13 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 16, 2010 4:12 pm    Teema: Vasta viitega

Wahya kirjutas:
Alustame lihtsamast: kuulsus keda vanrompuy plagieerib on master yoda
Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Minu arvates kirjeldab päris kenasti EL poliitika taset kui tsiteeritakse master yodat Very Happy

Selle peale soovitan vaadata:
http://www.youtube.com/watch?v=04NDE_Iim-I&feature=related Yoda hip-hop
http://www.youtube.com/watch?v=pHDOLDJHuDY Rompuy tuubis
http://www.youtube.com/watch?v=ArHIb9zOowY&playnext=1&list=PLC011ECA4E9FF6F3C&index=2 Rompuy vist võttis siit ¹nitti
http://www.youtube.com/watch?v=8IGbjPqFFvA Stalin speech - November 7, 1941
http://www.youtube.com/watch?v=Vbduo4fHANA&feature=related Adolf Hitler Expand Speech
http://www.youtube.com/watch?v=tpx9ARh2x_o MC Nigel Farage VS DJ Herman Van Rompuy
http://www.youtube.com/watch?v=G8s7PIGVZow Star wars Gangster rap
http://www.youtube.com/watch?v=bFdamsswHcA Return of Darth Ratzinger
http://www.youtube.com/watch?v=2Klnvftw-zk&feature=related Papa Sidious!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Z77gMOnVYIc Darth Ratzinger

Wahya kirjutas:

Märkus, et ülejäänud lihtsalt ei vääri kommenteerimist tähendab, et asjad on palju keerulisemad kui paistavad - madal dollar on hea ameerika majandusele, hiina hoiab kunstlikult oma raha all, hiinal on samuti võlg, hiinas on buum hetkel, laenamine on tänase majanduse juures üldjuhul kasulikum kui säästmine.
Sogases vees pidavat parem kala püüda ( mina aborigeenist kalamehena nii ei arva ):
http://www.epl.ee/artikkel/291030 TÕNU ÕNNEPALU: Maailmamajandusko¹maar ( artikkel kirjutatud buumi ajal! )
Wahya kirjutas:

Mõnes asjas on sul õigus - rumal on müüa kinnisvara olmekulutuste tarbeks n maastur; EL poliitika võiks olla rohkem USA moodi, mis baseerub indiviidi huvidel (st saad alagatada eelnõusid, esindajaid tagasi kutsuda jne).
Nii mõnigi arvab, et siin sa kül kindlasti eksid, sest ega U.S.A.-gi kõhkle omi huvisid ja elustiili kaitsmast ükskõik kus maailma otsas Eestlaste ja EL-i abiga muidugi. Tegelikult olemegi üks osariike, ainult et demokraatiat pole ( meile mitte, see on ikka neile kes on eriti rikkad ja demokraatlikud, ehk hoiavad eriti palju rahva võimu enda käes, mitte nagu meie, lumpen... ) nagu "demokraatlike impeeriumite" provintsidega ikka ajaloost teame.
Aga kohe kohe saame demokraatlikumaks, kohe kohe saame viie rikkaima riigi hulka või jõuame lausa kommunismi välja, pingutada tuleb mitte viriseda. Muidu tuleb kuri juudionu Pjotr Oja ja ütleb, et sa laimad EESTLAST. Ori olgu vait ja tehku tööd, mitte ärgu ässitagu oma vennasorje mässama:
http://www.postimees.ee/?id=336713 Sami Lotila: miks eestlased lasevad end päevast päeva mõnitada?
Wahya kirjutas:

Kuid rohkem on teadmatuid mõtteid - hea on iirimaal, sõdige politseiga, anarhia, hoiulaenu ühistute toimemehhanismid, islami pangad.


Wahya kirjutas:

Iirimaal on sellepärast hea, et nad laenavad nagu hullukesed ning hea kui kreekat ei tee ja oma laenudega teenindavad nad heaolu mitte tootmist st neil ei teki kunagi võimalust neid laene tagasi maksta ja seda tänu ka neile töötutele kellel elu on parem töötuna iirimaal kui töötajana eestis. Tok ütleks selle kohta ilmselt neegri mentaliteet. [http://www.stat.ee/29969 seal lehel on veel muud stati kah mida tasub uurida jooksevkonto jms see mugav leht, et saksamaa eesti ja irii on järjestikku ning mugav vaadata sta saksamaa tugev riik, iirimaa tänaseks juba pekkis ning eesti seal vahepeal. Eeldab elementaarseid teadmisi erinevatest valdkondadest.
Mis selles head on kui nad kreekat ei tee? Kreeka pidi peaaegu eurotsooni kokku laskma, nagu eurojuhid on tunnistanud
( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/van-rompuy-euroopa-liit-oli-kreeka-kriisi-tottu-lopu-aarel.d?id=34228047 Van Rompuy: Euroopa Liit oli Kreeka kriisi tõttu lõpu äärel ) . Pange tähele nüüd: riiki kus töötu abiraha on nädalas suurem kui Jeestis sotsiaalabi terves kuus kuid toiduained on peaaegu samas hinnaklassis kus meil hakatakse eurotoetustega püsti upitama, sest Iirlased tulevad tänavale ja sõdivad politseiga, jeestlane aga laseb enale igast august lükata ja maksab Iirlaste majanduskrahhi euro ühiskassat veel kinni kah.
http://www.e24.ee/?id=343542 Ligi: ka Eesti on valmis Iirimaad abistama
Jeestlane kiidab takka teleklouni avaliku ropendamist ja sitapritsimist:
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/avalda-arvamust-kas-peeter-oja-viha-ohtulehe-peatoimetaja-pihta-on-oigustatud.d?id=34620491 AVALDA ARVAMUST: Kas Peeter Oja viha Õhtulehe peatoimetaja pihta on õigustatud?

Peeter Oja peaministriks!... ( tehtud )
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/brasiilia-valimistel-sai-enim-haali-kirjaoskamatu-telekloun.d?id=34913227 Brasiilia valimistel sai enim hääli kirjaoskamatu telekloun?

Mony Phyton: inimesed, te olete kõik nii erinevad ja unikaalsed. Hääl saalist: mina ei ole!
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ


Wahya kirjutas:

Politsei just kaitsebki neid anarhiste jms veidrikke kes süsteemiga hakkama ei saa. Poleks politseid, laiemalt mõeldes seadusi, siis tugevam kickiks kohe nõrgemat.
Politsei ongi enamasti see tugevam kes "kickiks" "nõrgemat" siis kui aga saaks ( see tähendab kui neid mitu tükki on ), sellepärast need mootorratturhiired paikusele õppima enamasti lähevadki. Kusjuures enamik jääb ukse taha, sest ei suuda kümmet kätekõverdustki teha ja kui U.S.A. eeskujuks võtta siis tulevad meele Homer simpson ja donuts. Ükskord sõidutas üks selline mind kainerisse ja kui ma küsisin, et miks sa seda teed ja üldse, miks sa sellist tropi ametit pead, siis ta solvus nii, et peaaegu pisar silmas, ja väänas mulle kuus tonni trahvi.

Wahya kirjutas:

islami pangad - jah on võimalik aga suletud süsteemis. NL oli kah islami pank sisuliselt ja tähendas seda, et süsteemist välja ei saanud viia vabalt raha. Teine variant on garanteeritud kasum ja seda nad vist viljelevad ka enamuses st kui meil maksad intressi siis neil maksad fikseeritud kasumi. Minu jaoks pole vahet kas maksta lisaraha intressi nime v mingi muu nimega. Erinevatel süsteemidel on ikka pluss ja miinus ning kõik oleneb sellest kuidas oskad kasutada neid süsteeme.
Rahandus on teadupärast ühiskonna ehk sotsialismi vereringe. Vereringe käivat ikka suletud süsteemis. Seepärast tegelikult võiksid inimesed hakata asjadel ikka vahet tegema, enne kui end kuskilt uue maailmasõja tandrilt kahurilihana morfiinituubi kinsu pigistamas leiavad. Majanduskasv=kriisid ja majandustsüklid=sõda
Wahya kirjutas:

hoiu-laenuühistud loe seadust ning siis saad täpselt teada, et kuidas miks ja kui palju Very Happy Hoiu-laenuühistu seadus.
Linki kui viitsid ja ajame teema üles, teeme asjad selgeks.
Wahya kirjutas:

USA ja Hiina sõjast - tänapäeval võiks toota kvaliteetseid kivikirveid nagu murdu aga miks seda ei tehta? Nõudlust pole kui ameerika nõudlus tagant ära kaob mis siis saab? Siis tuleb ühelt poolt leida uus väljund ja loota sisenõudlusele ja teiselt leida uued kanalid v toota kõik ise. Kanada näiteks on üks suurimaid nafta eksportijaid USAsse.

http://wikipedia.ee/w/index.php?title=Eri%3AOtsimine&search=lihav%C3%B5ttesaar Miks toota kivikirveid? Lihavõtte saarel toodeti suuri jumalakujusid mida transporditi palkidega kuni kõik puud saarelt otsa said. Praegune jänki kaitseb oma eluviisi sama visalt ja tegelikult toodetaksegi hiiglakogustes "kivikirveid". Huvitav miks lihavõttesaarel oli säärane nõudlus kivikujude järgi nagu meil majanduskasvu järgi ( isegi buumi ajal!!! )? Kas ükskord piisavalt ei saa? Kas majandus ükskord täiskasvanuks ei saagi ja pilvelõhkujad, "Limburgeri tornid" kasvavad kuni kuupeale välja?
http://www.youtube.com/watch?v=zsobFkkkgIM&feature=related Zerzan vs. the Jetsons
Wahya kirjutas:

Pakun veel vaatamiseks sellised huvitavad lehed:

http://www.usdebtclock.org/ seal ka kindlasti klikata world debt calculators.

http://www.babylontoday.com/national_debt_clock.htm

http://www.peterrussell.com/Odds/WorldClock.php

loomulikult ei seal absoluutset tõde aga matemaatiliselt numbrid voolavad oma rada ja seda huvitav vaadata ning tunnetada. Väga raske on kujutada ette triljoneid jms aga näha kuidas see number jookseb ja kasvab annab mõistetavama emotsiooni.


Viimati muutis seda toorum (Esm Nov 22, 2010 2:03 pm). Kokku muudetud 12 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 16, 2010 5:16 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=nw1jNELOVH8&feature=related Tegelikult ma sellesse killer7 ettevõtmisse eriti ei usu, sest kui sul ikka raha pole, siis ei saa seda ka pangast välja võtta, rikkad seda niikuinii tegema ei hakka, sest nemad on ju sedajagu demokraatlikumad mida lumpenim rahvas on. Aga lootus seisneb selles, et äkki Saksamaal ja Prantsusmaal on inimestel ikka raha kah mida välja võtta ja Prantslased on ju tuntud revolutsioonide käivitajad, äkki teevad ära, tuleb ainult esimene doominokivi veerema saada ja kaardimajake kukub kokku.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/van-rompuy-eurotsoon-on-ellujaamiskriisis.d?id=35084085 Van Rompuy: eurotsoon on ellujäämiskriisis


Viimati muutis seda toorum (Reede Nov 19, 2010 2:42 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 19, 2010 1:27 pm    Teema: Võrdleme asjade olemust: Vasta viitega

TÕNU ÕNNEPALU: Maailmamajandusko¹maar
( http://www.epl.ee/artikkel/291030 ),
avaldatud 04. mai 2005 majandusbuumi ajal!
26 arvamust
Mida rohkem on maailmas rikkust, seda rohkem on õnnetuid inimesi

Seekord jutustan ühest filmist. Mis parata, on asju, mida oma silmaga ei näe, ja filme, mida Eestis suurt ei näidata.

Lugu ise, Hubert Sauperi dokumentaal “Darwini kos©maar” (Austria-Prantsuse 2004) räägib ühest järvest ja ühest kalast. Järv on Victoria ja kala kutsutakse Niiluse ahvenaks. Eestis on ta vist kaunis tundmatu, aga Prantsusmaa hüpermarketites on Niiluse ahvena külmutatud filee harilik odavapoolne kalatoode.

See, kuidas see ahvenafilee Euroopa külmlettidele jõuab, on aga värvikas, et mitte öelda sünge näide maailmamajanduse toimimisest. Iga päev maandub väiksel tolmusel Tansaania lennuväljal paar hiigel-Iljus©init. Väidetavalt lendavad Vene piloodid kohale tühjade lennukitega, aga tegelikult muidugi nii ebaökonoomselt ei käituta. Kesk-Aafrika üks õitsvamaid majandusharusid on sõjapidamine ja see vajab relvi. Ja elu tahab elamist. Hiljemalt järgmisel päeval laaditakse nende Iljus©ini kõhtu 150 tonni külmutatud Niiluse ahvena fileed, umbes kolmandik kohaliku tehase päevatoodangust.

Tehase tulek muutis elu

Alles enne 1960. aastaid oli Victoria, maailma suuruselt teine järv, oma 78 miljoni ruutkilomeetriga selgeveeline ja haruldaselt kalarikas veekogu, kus loendati ligi kakssada kalaliiki, paljud neist sellised, keda ei leia kusagilt mujalt. See kalarikkus toitis tervet suurt kohalikku majandust. Võib kujutleda midagi sellist, nagu Eestis 60–70 aastat tagasi, kui rannakalurid käisid sisemaal oma soolasilku vilja vastu vahetamas. Ainult hoopis teises maastaabis, arvestades selle Aafrika järve tohutut produktiivsust ja ümbruskonna rahvarohkust.

Siis aga tekkis tehas. Ja kellelgi (nagu ikka, jääb see “keegi” igavesti anonüümseks) tuli hea mõte valada järve paar ämbritäit Niilus ahvena marja. Niiluse ahven on väga suur röövkala, tõeline monstrum, kes kasvab mitmekümne kiloseks. Ja väga ablas. Tema kodukohas, Niiluse alamjooksul hoiavad tema arvukust vaos krokodillid. Krokodille on küllalt ka Victorias, aga ilmselt ei uju nad järve keskele. Igatahes on nüüdseks Victoria järve jäänudki peamiselt need kaks elukat: Niiluse ahven ja krokodill. Ãœle saja kalaliigi on täielikult välja surnud. Ja kuna Niiluse ahven ei söö vetikaid, on Victoria vesi nüüd sogane, järv lämbub. Ja Niiluse ahven ise peab aina enam toituma iseenda järglastest.

Euroopa “abikäsi”

Aga seni püütakse teda veel hulgi, nii palju, et filee hind maailmaturul kukub. Tehas siiski töötab. Ja vastab kõigile Euroopa Liidu sanitaarnõuetele. Selle eest on hoolt kandnud Euroopa Liit ise oma arenguabiga, samuti Rahvusvaheline Valuutafond (IMF). Euroopa Komisjoni esindaja on tehtud töö üle uhke. “Oleme järve ümbruse infrastruktuuride arengule tohutult kaasa aidanud.”

Infrastruktuuride… Jah, kindlasti. Majandus õitseb. Vähemalt kellegi jaoks ja kuskil. Noh, järvel saavadki kalurid tööd. Rikkamad vee peal oma väikeste puust paadikestega, vaesemad… vee all. Kellel paati pole, võib töötada sukeldujana – kalade võrkuajajana. Ja kui krokodill tal jala otsast rebib või kui ta aidsist liiga viletsaks jääb, siis leidub tema asemele sisemaa küladest alati uusi soovijaid. Sest hoolimata sellest õitsvast ja tootlikust kalamajandusest ähvardab Tansaaniat alatihti näljahäda. Siis toimetavad Vene piloodid kohale ka täiesti legaalseid ÃœRO kirjadega kaste ja kotte: jahu, suhkrut, õli…

Tõenäoliselt ei kujuta Euroopa Komisjoni kõrge ametnik ette selle majanduse “kohalikku” poolt. Fileedest jääb teatavasti midagi järele: suur irevil hammastega pea ja sabaga roots selle taga. Vähemalt sada tonni päevas. Veoauto kalarootsudega, kärbsepilv taga, õõtsub mööda kivist ja tolmust infrastruktuuri üles mäkke. Seal ootavad teise, nähtamatu tööstuse töötajad. Muidugi ei kanna nad valgeid kitleid, mütse ega maske nagu vabriku omad. Kuigi maske oleks just siin vaja. Naine, kes kalarootsusid roigastele päikese kätte kuivama laob, näitab oma paremat silma. Seda ei ole enam. Ammoniaak, mis kala roiskumisel lendub, on nii vänge, et võib silmad mõne aastaga hävitada.

Aga ühesõnaga, neist peadest-luudest (nii palju kui kärbsevakladest üle jääb) kuivatatakse või keedetakse sellest samuti inimtoitu. Ja seda toodet, mis pole aafriklaste jaoks sugugi liiga odav, võib osta järveümbruse külade ja linnade turgudelt. Just samamoodi kui fileed Euroopa hüpermarketitest.

Aga kalatööstusel on muidki kõrvalharusid. Pakendiplastist keedavad väikesed tänavapoisid endale liimisarnast ollust. Selle auru saab sisse hingata. Mõned ei ärkagi õndsalikust unest, teisi võib pilves olles tabada vägistamine või nad võidakse ajaviiteks lihtsalt ära tappa.

Õudustele lõpu tegijat pole

Ja kõige kummalisem on see, et tegelikult pole isegi võimalik öelda, kes sellele õudusele peaks lõpu tegema. Victoria järve ei päästa enam keegi. Ei ÃœRO, Euroopa Liit, IMF ega Tansaania valitsus… Masinavärk töötab, keegi rikastub, paljud surevad… inimesed, kalad, järved, maad. Ja ikka see töötab edasi.

Nagu Hubert Sauper ise ütleb: “Sama skeemi võiks näidata ka muude näidete varal. Sierra Leones oleks kalade asemel teemandid, Hondurases banaanid, Iraagis, Nigeerias või Angolas toornafta.”

Ja Eestis? Kala, mets? Õnneks pole meil eriti ihaldusäärseid loodusressursse. Õnneks kuulume me tsooni, kus nende ekspluateerimisel siiski mingit piiri peetakse. Õnneks ei ole ka riiklik korruptsioon meil ohjeldamatu… Õnneks, õnneks. Nende Aafrika maailmamajandusohvritega võrreldes elame meie nagu kuningad. Ja kuigi me jääme “maha” keskmisest eurooplasest, ja isegi kui me kunagi ei söö Niiluse ahvena fileed, tarbime elu jooksul ikkagi kümneid kordi rohkem maakera loodusressursse kui keskmine tansaanlane. Mis ei tähenda, et me oleksime rahul. Tahaks nagu ikka veel midagi…





V.S.






Andro Roos
Ãœhistegevus – eluterve majandusmudel

Ette loetud Nõmme raadio "Lõunatunnis" 18.11.2010 aastal kriisi ajal

Järjest enam kostub mitmesuguste usukuulutajate ning vaimuvalgustajate suust hüüe: „Kogu inimkond on üks! Kogu universum on üks! Rahu ja harmoonia kõigile!“ Sisuliselt on need loosungid lõppeesmärgina õiged, kuid... alustagem rahvustest. Selleks, et käivitada riigis ülesehitav jõud, peavad rahvusterviku tegusamad liikmed lämmatama sisemised hõõrdumised ning algatama harmoonilise koostöö sellesama rahvusterviku hüvanguks.
Tänane ühistegevus peab algama riigi väikesest mudelist. Riik koosneb kodanikest - ühistu koosneb liikmetest. Nii nagu igal kodanikul, on ka igal ühistu liikmel üks hääl, sõltumata tema töö- või kapitaliosalusest, seisusest ja rikkusest. Ainsaks tingimuseks hääleõiguse omamisel on riigi puhul kodakondsus - ühistu puhul liikmelisus. Kodanikud võtavad endale kohustuse riigi ja ühistuliikmed oma ühistu ees, et üksteist ühise eesmärgi poole liikumisel toetada.
Alles ühise eesmärgi poole liikudes ning ülesandeid edukalt täites võrsuvad kohustustest õigused, mida ühistuliikmed või riigikodanikud omavahel vastavalt igaühe panusele jaotada saavad.
Et riigimajanduse vundament on rahandussüsteem, peab ka edukas ühistegevus saama alguse sellest, et raha ringleb ühistusüsteemi sees. Kumbki ei tohi mingil juhul lubada raha väljavoolamist süsteemist. Inimorganismiga võrreldes võrduks see verest tühjaks jooksmisega. Seetõttu on ühistulise süsteemi keskpunktiks alati ühistegevuse põhimõtteid järgiv ning eranditult oma liikmete huvides tegutsev ühistupank.
Ühistupank on seotud läbi liikmelisuse või tiheda partnerluse suhteniidistike erinevate tegevusvaldkondade käitamiseks loodud ühistutega, olgu nendeks siis energiaülekanne, hulgilaod, poeketid, importkaupade varumise ühingud, kommunaalettevõtted, koolid ja ülikoolid, huviharidusasutused, spordi- ja kultuuriseltsid, meditsiiniasutused jne.
Kõik nimetatud asutused peaksid ideaalis tegutsema ühistulistel alustel ega tohiks olla kasumi teenimise allikaks, kuivõrd tegemist pole otsest lisandväärtust loovate ettevõtetega, vaid pigemini lisandväärtuse loomisele kaasa aitavate tugistruktuuridega, mis pealegi realiseerivad peamisi inimõigusi ehk toidu, energia, ravi jms kättesaadavust - on ju ebainimlik, et tänapäeval on isegi osa inimõigusi muudetud ligimese koorimise ettekäändeks või vahendiks.


Ülalnimetatud ühistud koondavad endasse ühiskonnas lisandväärtust loovad ettevõtted ning üksikisikud - põllumehed, tootjad, teenindajad, õpetajad, teadlased, insenerid jne. Aga ühistud koondavad endasse isikuid vaid alt-üles printsiibil. Ühistu ei tegutse kunagi mitte asjana iseeneses, vaid tema ülim püüd ja siht on aidata kaasa oma liikmete, st. potentsiaalselt kõigi ühiskonnaliikmete heaolule.
Nagu iga õige süda, pumpab ka ühistupank raha ehk majanduse verd kõigi organismi liikmete vahel vastavalt sellele kui palju on konkreetsel liikmel seda parajasti vaja. On tähtis tõdeda, et alaline ¾guti tõmbamine mõnele organismi osale või organismi liigne majandusverega üleujutamine ei ole tegevused, mida ühistupank saab ja peab toetama. Raha on loodud rahva, mitte rahvas raha teenimiseks!
Väljaspool ühistulist süsteemi asuvad isikud ning organisatsioonid on küll osa ühiskonnast, kuid nemad ei tegutse mitte alati ühise eesmärgi nimel koos töötades vaid enamasti konkurentsiprintsiibi alusel. Seetõttu on nendevahelised ning nende ja ühistulise süsteemi vahelised koostöösidemed nõrgemad. Kuid uks, et ka nemad võiksid ühistuliikumisest osa saada, on alati avatud.
Oma liikmetest ettevõtjate ja eraisikute rahastamisel ei nõua ühistupank esmajärjekorras mitte traditsioonilisi tagatisi (nt. kinnisvarahüpoteek, vallaspant, käendus vms.), vaid esitab nõude, et laenu või investeeringu saanud liige ostab võimalusel teiste ühistusüsteemi kuuluvate ettevõtete kaupu, teenuseid ja tööjõudu. Sama kehtib ka kaupade, teenuste ja tööjõu müümise korral. Sellega tekitab ühistupank ühistulisse süsteemi kuuluvate ettevõtjate vahel nn. garanteeritud turu, mis muudab klastrisisesed rahavood kavandatavaiks ning stabiilseiks. See omakorda suurendab süsteemi kuuluvate ettevõtjate ja eraisikute ühistupangast võetud laenu tagasimaksmise võimet ning toimib samal ajal ühistupanga jaoks tagatisena.
Lisaks krediteerimis- ning investeerimistegevusele toimuvad ühistupanga juures ka arveldused, mis tagavad ühistupangale kontrolli rahavoogude liikumise üle ning võimaldavad süsteemi sisse jäävat rahamassi vajadusel võimendada, et see omakorda süsteemisisesesse ringlusse suunata, suurendamaks süsteemi tootlikust ning toodete ja teenuste kvaliteeti.
Ühistusüsteem ei ole mitte mõni totalitaarne liitriik, mis kaugel asuvast pealinnast oma kodanikkudele võõrastavaid direktiive jagab, vaid tõeline rahvusliik, mis on rajatud vabadusele, õiglusele ja õigusele,
mis on kaitseks sisemisele ja välisele rahule ning pandiks praegustele ja tulevastele põlvedele nende ühiskondlikus edus ja üldises kasus ning mis peab tagama rahvuse ja kultuuri säilimise läbi aegade. Seega, sarnaselt kaupade, teenuste ja raha süsteemisisese vahetamisega toimub koostöö ka teiste süsteemiväliste ühiskonnaliikmetega.
Kuna ühistupank esitab liitujale nõude teha võimalusel majanduslikku koostööd teiste süsteemi osalistega, soodustab ja rahastab ühistupank ka informatsiooni, teadmiste, visioonide, kompetentsi, oskuste ja raha liikumist ühistusüsteemi osaliste vahel.
Tähelepanelik lugeja adub nüüd isegi, et ühistuline pangandussüsteem kui ühistulise süsteemi süda võiks olla ühiskonna väga kaalukas osa. Tegelikult peaks kogu riik ja ühiskond toimima ühistulisel printsiibil, et iga Eesti riigi ettevõte ja kodanik võiks saada osa ühistegelikust ülesehitustööst, võtta enestele kohustused ning seeläbi saavutada eesmärgistatult tegutsedes isiklik areng ning heaolu – ühiselt ja osaduses kaaskondlastega.
Kui ühistusüsteem on keha, millesse pumpab majanduslikku verd ühistupank kui süda, siis küsigem, kes on selle organismi pea, kes korraldab terve süsteemi sujuva töö ühise eesmärgi poole liikumisel? Selleks on ühistulise süsteemi karismaatiline liider, kes innustab inimesi tegudele.
Ühistu liider küsib liikmetelt demokraatlikel üldkoosolekutel toetuse ja usalduse ühise tegevuse juhtimiseks, koordineerimiseks ning ülesannete jagamiseks. Seejärel kaasab ühistu liider iga ühistu liikme igaühe võimete raames väiksematele tegudele, mis on osa suurest eesmärgistatud protsessist.
Nagu mainitud, peab eranditult oma kodanike huvide eest seisev riik olema samuti kui suur üleüldine ühistu, mistõttu riigi ja rahva Juht saab välja kasvada just nimelt taolisest liikumisest. Riigi ja rahva Juht peab silmas pidama üksnes rahva huve ning korraldama riigi harmoonilist kooseksisteerimist ning arenemist.
Juhi käitumises ei tohi olla valetamist ja varastamist, misläbi ta peab olema eeskujuks rahvale, et ühiskonnast taolised ühistegevuse kõige suuremad takistajad jäädavalt kõrvaldada.
Igaühe ees on täna küsimus, kas jätkata kasuahne ning lõputul võitlusel põhineva maailmakorra toetamist või asuda sammuma ühte jalga ühistutega, mille ülesandeks pole mitte muretseda osalistele teiste arvelt rahatulu vaid kindlustada läbi ühistöö ja ühistegevuses osalejate hingelise tasakaalu rahva kui terviku õnn ning areng. Jõudu võiduks!

Andro Roos
Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees


Viimati muutis seda toorum (Reede Nov 19, 2010 4:20 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 19, 2010 2:49 pm    Teema: Vasta viitega

http://nommeraadio.ee/meediapank.php?cat=Peteri%2520printsiip Peteri printsiip
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 23, 2010 12:29 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Väikest tagasisidet 7 detsembri üleskutsele pankadest sularaha välja võtta:

Raul Eamets: Eesti sularahavabaks!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=403491&q=eamets
artikli uures olevatest kommentaaridest mõned asjalikud.

"Ja see 7. detsembril kavas olev aktsioon kõigest hoolimata teenib kiibistamise huve... Hakka või arvama, et see idee 7. detsembril pankadest raha välja võtta on Globalistide enda plaan, et saaks kiirendada sularaha kaotamist.

Sularaha kadumine = kindel kiibistamine juba lähitulevikus."



Kiibiga on nii, et selle saab alati välja lõigata ( europassil löön mina kiibi igal juhul puruks kui selle kunagi saama peaks ja kui mingi kamm on, siis teen näo, et ei tea sellest asjast midagi ) ja seda kohustuslikuks teha on võimatu, arvestades seda mässu mis siis tuleb. Sularaha kaotamisega on aga nii, et iga väärtuslik asi võib olla maksevahend ja ega varimajandus sellest ära ei kao, naturaalmajandust ei saa keegi keelata ja sellelt ei saa ka riik midagi vahelt võtta, seega sularaha kaotamise hirm on täiesti alusetu, seepoleks eliidimolkustele kasulik. Millega arveldab aga see kari lüpstavat tublidusele pürgivat korralikku lumpienit kes alati mää teeb, ehk rahvaenamus, sellest on mul täiesti savi.


Viimati muutis seda toorum (Teis Nov 23, 2010 3:15 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 23, 2010 3:13 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Tekib selline küsimus,et kui sul on kiibistamisest ja rahvahulkadest jumalast savi,siis miks üldse vaeva näed mingi sularaha või euroliidu vastase propagandaga ja mis takistab sul praegu rahulikult üksinduses oma kirjeldatud naturaalmajanduslikku eluviisi viljeleda?


Mul ei ole savi, aga ma ei raiska oma energiat mõtetuse peale ( milleks on muretsemine ). Ma analüüsin tõenäolisusi ja püüan leida parasjagu nõrka kohta, kuhu oleks mõtekas koondatud löök anda, et egoistliku süsteemi lammutada. Raha välja võtmisega annaks tekitada päris võimsa efekti, arvestades, et Iirimaa juba kõigub ja igalt poolt liidust kostab kärisemist. Su muretsev tähelepanu on vales kohas. Sularaha on juba ammu riikide kätte koondunud monopol ja selle kaotamist ja asendumist naturaalmajanduslikule korrale sarnaneva kauplemisega egohierarhia ei saa lubada. Kõige kasulikum meie rahvale oleks see, et Euro ei kukuks enne kokku kui kroonid on hävitatud. Kui ta vahetult peale seda kokku kukuks, siis oleks see ideaalne revolitsiooniline olukord ja säärasest olukorrast võiks tekkida säärane ülestõus, mis meie rahvuse hukust päästaks. Paraku oleks see üsna riskantne situatsioon. Teine, evolutsiooniliselt mõistlik variant variant oleks see kui tartu hoiu laenu ühistu saaks kroonid-sendid oma kätte ja meie raha säiliks uuel kujul. Kui euro siis kokku kukub, võiks ühistupangandus asendada senise judeopanganduse riiklikul tasemel, ehk ühistust võiks saada riigipank. Seega näen ma kahte varianti, kas evolutsioon või revolutsioon, kui aga eur püsima jääb, seni jätkub stagnatsioon ( kui mitte euroraha vaatevinklist, siis Eesti rahvuslikust vaatenurgast kindlasti, arvestades Rompuy viimaseid väljaütlemisi ja suundi ).

Kui aga naturaalmajandus tuleks, siis kuritegevus kohaneks päris kiiresti ümber ja inimesed harjuks asjaga üsna ruttu, aga egohierarhia kaotaks määrava osa oma võimu. Kiibistamine on aga totaalne utoopia mida ei saa kohustuslikuks teha enne, kui võimule ei saa sõjaväehunta ja riigid ei taasta pärisorjandusliku korda.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Nov 24, 2010 2:38 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
[quote="toorum]
Kui aga naturaalmajandus tuleks,siis kuritegevus kohaneks päris kiiresti ümber ja inimesed harjuks asjaga üsna ruttu, aga egohierarhia kaotaks määrava osa oma võimu.

gladiaator kirjutas:
Ah soo,esindad siis kuritegevuse huve.Eesti maffia või? Laughing


Kas sulle ei tundu imelik, et riik planeerib oma tulusid kuritegevuse pealt ja kui inimesed vähem kurja teevad, siis tekib rahaplaanidesse probleem?

Mu point oli selles, et kuritegevus on see, kes sellega kõige kiiremini kohanetud saaks ja seetõttu kasvaks ka kuritegevuse mõjujõud ühiskonnas ja tavainimeste seas. Hakkaks lugema tutvused, ühiskond muutuks paugupealt Venemaa taoliseks onupolapoliitika ja altkäemaksude fa¹ismiks ( fa¹ism=maffia võim ). Teatud uued gängid ( kes tunnevad vene stiili ) hakkaks asju otsustama ja vanad siidikäpad peaks lüpsimasinast eemalduma. See aga oleks praegu valitsevale klikile mõeldamatu variant. Võib täiesti vabalt öelda, et vabaturumajanduslik riigikord kujuneb alati kuritegelikuks, sest riiki ju ei ole, asju ei suuna selge mõistus vaid rahaahnus. Vabaturumajandus oleks siis mõeldav, kui inimesed oleks eetiliselt anarhistlikud, budda teadvusega virgunud ja selge pilguga isendid. Praegu aga on enamus sellised hundistunud egoistid ja enne anarhismi peaks tulema kõigepealt rahvusühiskondlik kord kus eesotsas võiks olla "valgustatud monarh" ( nagu Fidel ) kes inimestesse taas põlised ja aegumatud väärtused koolitaks, seejärel võiks asi areneda minu kirjeldatud anarhistliku natsionaalkommunismi suunas, ehk arukate tasakaalus mõtlemisega indiviididega saaks kogu ühiskonna ise arenema panna läbi OTSEDEMOKRAATLIK korra. Mis tähendab, et siis tuleks anda inimesele vabadust niipalju kui palju on vastutustunnet, mis tähendab sisuliselt seda, et sinu vabadus rusikatega vehkida lõppeb sealt, kust algab teise inimese nina. Praegune konkurens jumalikustab ülekohut ja kiskjalikust vääralt tugevusena, kuigi see on ülim nõrkuse sümbol.

Kiskjalikuse sümbol Ouroboros: http://en.wikipedia.org/wiki/Ouroboros
vampiiridele tähendab selline sümbol igavest elu, kuid samas on see sümbol ülimalt feti¹eeritult ja lollilt konstrueeritud. See sisasldama sellist jõhkrat mõtet, et madu seedib ise enda saba ja sellest kasvab uus saba mida süüa. Mina teeks sümboli väheke humaansemaks, samasuguse idee saaks kanda edasi sümbol, kus paks suurte tissidega turu vanaeit imeks ise enda tissi millest tekiks see sama vedelik mida ta joob. On ikka vahe see, kas süüa ilgetes piinades ise enda varbaid ( nagu ouroborose madu kes oma saba lutsutab )või kõigest tissi imeda nagu titt. Muidugi on mõlemad ideed üsna perverssed. Aga kes selliseid lolle sümboleid ikka välja mõtleb kui mitte ahne ja kiskjaliku inimese väärastunud aju ( nagu näha läbi kristluse, siis teatud inimesed on mandumisega edasi taandarenenud ja jumalikustavad juba otseselt teiste inimeste poolt piinatud inimkujundit jumaliku sümbolina. Kristlus on satanistlikum kui satanism ise. )
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Dets 06, 2010 3:08 pm    Teema: Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
Sõja pidamiseks on vaja piisavas koguses inimesi, kes tahavad sõdida, aga neid ilmselt pole, info on kõigile kättesadav, ja hoiab üleval mälestusi hiljuti möödunus sõjategevusest.

Kui kõik lähevad pangast raha võtma, pank lihtsalt ei anna, ja järgmine päev kuulutab pankrotti, varastab inimeste säästud, ja müüb võlakohustused, seda on korduvalt tehtud. Selle süsteemi põhimõtte on, pank võidab alati, kas tahad kaotada? Üleskutse oma raha, sinna laenu ühistule anda, on lausa kuritegelik, seal see lihtsalt varastatakse ära, selleks see loodut on.


Ãœhistutegevus, kooperatiivid, nagu nõukogude ajal tulevad tagasi just seepärast, et kui nad on õigelt organiseeritud, ei ole nende tegevuse eesmärk kellegile kellegi kahjumi artvelt kasumit toota ( nagu pankadel ) vaid justnimelt hoida sotsiaalset tasakaalu majandusvallas, ehk reaalselt juurida välja kuritegevuse ideaal ( majandusanarhia mida kuritegelik ideoloog Friedman on levitanud: http://blogs.jpost.com/content/hanukka-lets-celebrate-liberalism-and-zionism This Hanukka let's celebrate Liberalism and Zionism ) ja põhjus. See tähendab õiglast kaubandust, kaubandust mis ei põhine ühistu sees konkurentsile ehk KURITEGEVUSELE ja mis ka väljapoole vaadates püüab sõpru leida, ehk mis oleks reaalne vägivallatu koostööle põhinev globaliseerumine, ainuke reaalselt loomulik "New world order", natsionaalsotsialistide allianss mis tunnistab rahvusi ja elusolendeid kosmiliselt võrdsetena mitte väljavalitud parasiitidena. Selline kaubandus nagu meil Eestis kus "juut juudinaha koorib" või "eestlane" eestlast sööb tuleb hävitada mõistmise ja arusaamise tekkega ehk evolutsioonilise arenguga. Säärased brutaalsed ärihaid ei vääri meie rahva nimegi ja tuleks dr. Che kombel "ühiskonna parandamatu haigusnähu" diagnoosi saanuna seianäärde kupatada, kui nad ise käitumist ei muuda või minema. Konkreetselt Che tappis oma käega ainult talupoegadelt make välja pressinud ja sellega vahele jäänud kupjaid, suurmaaomanike ja vaenlase sõdureid, ehk orjanduse-kuritegevuse-sotsiaalhaigust kes vastupanu osutas, Che oli ka halastaja nagu Jeesus ja andis paljudele sõduritele armu kes ei olnud ideoloogiliselt rikutud vaid vägisi batista fa¹istliku maffia poolt ( fa¹ismi tähendus ongi maffia võim!!! ) demokraatia ja inimõiguste vastu sõdima pandud. Suurkorporatsioonid ja suurOMAnikud on oma säärase eksistentsiga inimõigusi rikkuvad värdjad ja just nende omand muudab ülejäänud inimesed neist ja nende armust sõltuvateks alaväärseteks orjalikeks lojusteks, lumpeniks nagu ladina ameerika seriaalides näha. Meenuvad ka buurideks ( http://en.wikipedia.org/wiki/Afrikaner Afrikanerid ) kutsutavad kolonistid-suurmaaomanikud aafrikast kes orjastasid neegrid, muutsid nad oma esivanemate maal parasiteeriva valge rassi röövelliku inimkõntsa, kolonistidest buure orjavateks loomastunud kiskjateks ( võttes neilt nende kultuuri ja asendades selle kristlusega ja tekitades aafrika moodi satanistliiku vastureaktsioonilise liikumise mis tegeles woodoo jõhkraima ja haige haru väljaarendamisega http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/louna-aafrikas-on-kaes-valge-elu-viimased-paevad.d?id=30859663 “Lõuna-Aafrikas on käes valge elu viimased päevad ( ehk iga "neeger koligu oma koju tagasi ja ärge unustage eestlased kuidas me taganevale, kabus põgenevale Landeshwerile andsime meeletus sakslastest kolonistide vihkamises viimase minutini suurtükkidest tuld, kuigi vaherahu sisuliselt kehtis juba pool päeva ja baltisakslased-orjapidajad ei ohustanud maarahvast enam, ehk reaalset vajadust neid tappa enam polnud, kuid halastust me ei suutnud endas nende vastu lihtsalt leida, 700 aastat rõhus raskelt meeltes, me olime loomastunud. Ja kas keegi ei ole unistanud, et ka imperialismi kandvad venelased saksa topskite kombel siit kunagi välja aetud saaks kui nad ei austa meie kultuuri ja püüavad meie rahvust impeeriumile murda ) .
Riik peabki toimima nagu ühistu. Paraku on riigid muutunud Patista reziimi sarnasteks sõjaväehuntadeks, parasiite ja kihistumist kaitsvateks türannideks. Mis rahvusest on aga türann, see pole oluline ( http://r2.err.ee/saated?saade=285&sub=292 Hallo, Kosmos! Illuminaatide suurmeister Leo Zagami - 05. detsember lae alla. Kuulake seda vabamüürlusteemalist saadet, ta toob sellise rikkurite poolt oma kasu ajel massidele sisse kodeeritava "Hitlerliku võltsrahvusluse" ja manipulatsiooni välja, ehk paljastab võltsrahvuslased ), sest kapital ja ahnus ei tunne rahvusi ehk kultuuride põlist elutarkust vaid ainult "VÄLJAVALITUST". teades, et nii Hitleri kui Stalini reziimid olid moodustatud just sotsiaalsete põhitõdede varjamiseks ja foobiatega mustamiseks, ehk rahvusluse ja sotsiaalse õigluse ideede reostamiseks, tuleb nentida tõde mis kõik rahvad päästab: ühistutegevust ja reaalset solidaarsust ( mitte segi ajada solidaarsust rikkurite poolt harrastatava võltsi-näitlejaliku annetuskultuuriga ) ei saa maha suruda ja mustata, seda saab seadustega pidurdada nagu Eestis ja püüda rahvast hoida võimalikult loll. Seega ootame valgustust, Luciferi tähte ja püüame virguda ja olla nagu Budda.

http://www.e24.ee/?id=348917 Valuutasõda: USA alustab ja võidab ( ei ta võida midagi, kui Hiina võlad sisse nõuab, kokku kukub pankrotis ja Hiina saab kõigest räsida kaotades oma turu ja investeeringud, kuid lases globaalvaluuta põhja. Võimalusi on Hiinale veel Usale surve avaldamiseks: ähvardada kinkida Iraanile tuumarelv nii nagu USA on Iisraelile kingitusi teinud )

http://www.e24.ee/?id=352454 Pankrotistunud IceSave´i saaga võib saada lahenduse ( niipalju siis demokraatiast ja selle reaalsest eksisteerimisest. Veel tuleb meelde Iirlaste ei Lissaboni leppele ja siis uus hääletus )

http://www.postimees.ee/?id=225070 Noam Chomsky: USA demokraatia äriilma ikke all

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/lati-luuraja-demokraatia-on-muut-otsustavad-oligarhid.d?id=35975101 Läti luuraja: demokraatia on müüt, otsustavad oligarhid
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2010 3:23 pm    Teema: Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
Mina küll, sellest süldist, ei suuda eristada seda mõtet, mida peaks levitama


Kui sellest ei saa aru, siis on sulle uus idee levitamiseks pakkuda: sa võid ju minna valimistele ja avaldada poliitikutele oma armastust, mine tea, äkki neil läheb selle peale veel kõvaks või märjaks kah veel ( mida ühel europoisil neist muud tahta ja unistada on ?). Mina kavatsen valimissedelil kirjeldada üksikasjalikult mida Che või Aadu nendesugustega ette võtaks. Kujutan ette, et kui sada tuhat inimest samamoodi oma fantaasia lühidalt valimispaberile kirja panevad, mõtleb nii mõnigi "rahva"esindaja järele, kas ta pole hoopis mitte pangaesindaja, erakondade tagatubade esindaja või sõjapervertide tuhvlialune kes solidaarsusest miki-hiirega Afganistaanis aasta jagu veel meie omi näljaseid lapsajusid tappa laseb, sest just euroliidu big-kahuna teatas, et kuigi afganistaanis on edu võimatu, ollakse seal solidaarsusest ameeriklastega veel aasta jagu. Ehk lööb mõnel lambi põlema või kõhu lahti ja valib vähemalt mõistlikuma juhtoina kelle sabas sörkida kui nii väga lammas olla tahetakse.

Ühtlasi võiks kõik EESTI KROONI toetavad inimesed valimissedelile kirjutada, lisaks "armastusavaldusele" või kandidaadi numbrile ka selgelt välja: "Nõuan Eesti krooni pabervekslite hävitamise plaani tühistamist". Kujutan ette, et isegi eurole üleminekut toetavad inimesed võiks toetada Saksamaaga sarnast käitumist, ehk endine raha peaks kuskil laos tagavaraks seisma, kuna eurotsoon on selgelt ohus ja kui see kukub, siis on vähemalt vanad sedelid alles. Kui me selle idee levima saaks, siis saaks rahvas valimistel "valitsejaid" psühholoogiliselt päris demokraatlikult ja mõjuval viisil unest äratada. Äkki hakkavad raisad veel valitsemagi, näe, järgnevast lingist järeldub, et midagi isegi kunagi üritati:
http://www.postimees.ee/150305/online_uudised/160267.php Justiitsministeerium võitleb föderalismiga Euroopa Liidus

Ühesõnaga laske kommentaariumides sõna lahti ja tekitame väikse protestirahvahääletuse!!!!!!!





http://petitsioon.ee/kogumispension-panustada-kulla-aktsiatesse Petitsioon.ee "Kogumispension PANUSTADA kulla aktsiatesse"
Roltsick kirjutas:
kuidas lugeda veebilehti?

algatuseks teeme domeeninimele WHOIS päringu.

sealt on näha, kas on tegu tahtliku anonüümsusega (tipa "registrant godaddy.com") või leiduvad mõned toimivad kontaktid. kui leiduvad, siis googeldame neid kontakte.

igast huvitavaid asju võib leida. võib kaduda ära tahtmine seda lehte üldse lugeda.


Ma olen nii loll, et ei saa aru mida sa silmas pead, äkki paned lingid üles leitud asjadega mis võib tekitada tahtmist seda lehte üldse mitte lugeda.

nosalt kirjutas:
http://whois.ee/
Vaatad ise millisele organisatsioonile veebileht kuulub.


Viimati muutis seda toorum (Kolm Sept 05, 2012 2:25 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2011 2:50 pm    Teema: Teemakohaseid linke Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=yn1HApiNUxM Loukanikos our dog
Põhimõtteliselt on nüüd lugu selline, et Kreeklaste rahvaenamus ei nõustu oma valitsuse tegevusega kärpida, laenata ja rahva vara pankadele erastada. Eesti rahvas pole nõus Kreeka võlgu Saksa ja Prantsuse pankadele "garanteerima" ( isegi Liibüa sõda algas Prantslaste võlgadest Liibüale! ), aga kui nood ei saa Kreekast oma pappi kätte, siis kukuvad nood kokku, kuna on valesti majandanud. Eesti võtab ( vist ca 15 000 eeku või veel rohkem laenu iga kodaniku peale näkku ) laenu näit. Rootsi pankadelt, et hüvitada Kreeka kahju Saksa ja Prantsuse pankadele et nood kokku ei kukuks, Rootsi pangad aga laenavad raha nendelt samadelt suurtelt Saksa ja Prantsusmaa pankadelt. Selline püramiidskeem on kõigepealt mittelegitiimne nii Kreeka kui Saksa kui eesti rahva vastuseisu tõttu, kuid lisaks lihtsalt kriminaalne. Nüüd mingid reeturid hirmutavad jälle Vene kaardiga nagu El-i ja eEsti liitumisel, samalajal teised tunnistavad et El-i tahetakse liitriigiks teha. Me ei ole andnud nõusolekut liitriiki astumiseks ja seega on asi juba kolmekordselt mittelegitiimne.
http://petitsioon.ee/kogumispension-panustada-kulla-aktsiatesse Petitsioon.ee "Kogumispension PANUSTADA kulla aktsiatesse"

1
http://www.e24.ee/?id=417280 Islandi president tervitas rahva trotsi
http://etv.err.ee/index.php?0561639&kuu=2011-04-11 Alati valmis (Standing Army, Itaalia 2010)E 11. aprillil kell 22.10
Huvitav kas nüüd tabab neid maavärin või ameeriklaste rünnak sõjaväebaaside loomiseks?
http://uudised.err.ee/index.php?06234078 Islandi eksminister kutsub väikeriike Palestiinat toetama
http://www.youtube.com/watch?v=cG_TKAJyV6k&feature=related Occupy Wall Street Protests

http://forte.delfi.ee/news/digi/ahvardus-usa-mattub-24-septembril-kuberrunnakute-laine-alla.d?id=58339806&l=wnoortehaal Ähvardus: USA mattub 24. septembril küberrünnakute laine alla!
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kv-mfvCtTrsJ:www.rahvuslikliikumine.ee/index.php%3Fpage%3Dansip-jatab-eestile-vaid-tuhjad-pihud+saksa+prantsuse+pankadele+henn+p%C3%B5lluaas&cd=1&hl=et&ct=clnk&gl=ee&client=firefox-a Henn Põlluaas: Ansip jätab Eestile vaid tühjad pihud
http://www.youtube.com/watch?v=meT8CJgEBQw Kuidas jänkid wall streeti pankuriote vastu protesidvad
http://www.ohtuleht.ee/445435 Börsimaakleri ¹okeeriv intervjuu otse-eetris: "Unistan masust igal õhtul voodisse minnes!"

http://www.google.ee/search?q=ansip+kriisis+elada+sellises&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:et:official&client=firefox-a Ansip ainult sellises kriisis tahakski elada
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/arrak-valitsusele-on-rahvas-alati-olnud-millimallikad.d?id=58674400 Arrak: valitsusele on rahvas alati olnud millimallikad
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/bild-saksa-valitsus-usub-kreeka-pankrotti-veel-sel-aastal.d?id=58689586 Bild: Saksa valitsus usub Kreeka pankrotti veel sel aastal
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/nestor-valida-on-ida-ja-laane-vahel.d?id=58783134&com=1 Nestor hirmutab Venemaaga viimast korda enne Venemaa ja Euroopa-liidu ühinemist
http://www.epl.ee/news/eesti/euroopa-ja-venemaa-solmivad-juunis-viisavabaduse-kava.d?id=51295975 Euroopa ja Venemaa sõlmivad viisavabaduse kava 25. aprill 2011


2
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/lukas-kas-me-suudame-peatada-suuna-euroopa-uhendriikide-poole.d?id=58776818 Lukas tahab peatada isamaliidu põhipoliitika joont: euroopa ühendriike.
http://www.e24.ee/581912/tonis-lukas-kui-vastu-haaletan-laguneb-koalitsioon/
tõnis lukas ja tema psühhiaatria valdkonda kuuluvad sundmõtted: enne lagunegu rahvusriik ja sündigu euroopa liitriik, kui et laguneks kõrgepalgaline koalitsioon.
http://www.e24.ee/582340/lekkis-euroopa-keskpanga-ahvarduskiri-itaaliale/ EKP( euroopa keskpank ) "keskkomitte" ähvardus itaaliale
http://www.ohtuleht.ee/446011/kommentaarid#comment-form Aivar Sõerd: Eestis pole rahva võim ehk demokraatia, vaid raha võimu läbi vähemuste diktatuur.

http://blogi.loojad.eu/2012/03/arikorporatsioon/ Ärikorporatsioon (2003)
http://petitsioon.ee/eestlane-ei-sure-orjana/ Luban, et Eestlane ei sure orjana!
http://www.e24.ee/776984/pakkumine-pensionieelikutele-vota-vene-kodakondsus-ja-saa-varem-pensionile/ Pakkumine pensionieelikutele: võta Vene kodakondsus ja saa varem pensionile
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uyxzg58JkYI Iceland forgives mortgage debt of its population
http://sherriequestioningall.blogspot.com/2012/04/iceland-forgives-mortgage-debt-for.html Iceland Forgives Mortgage Debt for the Population. Putting Bankers and Politicians on "Bench of Accused"

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/islandi-kohus-langetab-otsuse-endise-peaministri-suuasjas.d?id=64289233 Islandi kohus langetab otsuse endise peaministri süüasjas
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/154943#.T5Uvl3LedlU Iisraeli fa¹istmeedia: South African Bank Director Expresses Support for Nazis 4/20/2012
http://www.prisonplanet.com/ron-paul-destroyed-m... Ron Paul Destroyed Mitt Romney In Massachusetts This Weekend May 1, 2012
http://occupywallst.org/article/tonight-shut-down-sothebys/ Tonight: Shut Down Sotheby's!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=er1v7T5fUkc#! THE SHOCKING TRUTH OF THE PENDING EU COLLAPSE (eestikeelsete subtiitritega)


3
http://www.prisonplanet.com/why-do-economists-say-that-ron-paul-would-be-the-best-president-for-the-economy.html Why Do Economists Say that Ron Paul Would Be the Best President for the Economy?
http://www.e24.ee/862982/saksamaale-makstakse-et-neile-laenu-anda/ Saksamaale makstakse, et neile laenu anda
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kreeklased-votavad-pangast-raha-valja-ja-ostavad-pika-sailivusajaga-toitu.d?id=64540138 Kreeklased võtavad pangast raha välja ja ostavad pika säilivusajaga toitu
http://www.youtube.com/watch?v=g1nWJDZVL0Q Nigel Farage: Euro-Titaanik on tabanud jäämäge
http://www.prisonplanet.com/secrets-of-the-mega-zombie-banks.html Secrets Of The Mega Zombie Banks. The economic destruction of Europe is a planned event.

http://www.decivitate.ee/?news_id=1153 ESM ehk lugu sellest, kuidas Goldman Sachs vallutas Euroopa Ellen Brown - 19.07.2012
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CmO8xKjQAHU To all Europeans !
http://m.ohtuleht.ee/488388#.UClN8yHR57U.facebook Linnapea kui Robin Hood, virutas vaestele poest toitu!
http://www.ohtuleht.ee/489040 Mis põrgu pärast toit nii kallis on? See äri ei saa enam aus olla!
http://ulmefilm.ee/download.html Vandenõuteooriaid, Ulmefilm.ee

http://www.ohtuleht.ee/490949 Pangahoiused sääste inflatsiooni eest ei kaitse ( kunagisest 1000 rubla sapuka raha eest saaks praegu paar õlut! )
http://www.globalresearch.ca/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families/ The Federal Reserve Cartel: The Eight Families
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/usa-riigivolg-uletas-16-triljoni-dollari-piiri-kellele-usa-volgu-on.d?id=64919600 USA riigivõlg ületas 16 triljoni dollari piiri – kellele USA võlgu on?
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/valisuudised/euroopas-ei-sallita-vaga-tugevaid-riike.d?id=64665270&com=1&no=0&s=1 Ãœhendatud euroopa:Hitleri idee
http://www.globalresearch.ca/dollar-hegemony-in-the-empire-of-the-damned/ Dollar Hegemony in the Empire of the Damned September 26, 2012


Viimati muutis seda toorum (Kolm Dets 12, 2012 5:37 pm). Kokku muudetud 31 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Dets 12, 2012 5:36 pm    Teema: teemakohaseid linke, täienemisel Vasta viitega

4
http://noortehaal.delfi.ee/news/kuum/24-karaadine-kullakapsel-muudab-valjaheite-toeliseks-varanduseks.d?id=65391110&fb_action_ids=504551342922765%2C504551029589463&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map= 24-karaadine kullakapsel muudab väljaheite tõeliseks varanduseks 11. detsember 2012


http://www.businessinsider.com/actually-there-is-no-hyperinflation-in-iran-2012-10 THERE IS NO HYPERINFLATION IN IRAN (kuidas Iraan kaitseb demokraatliku rahvaenamust, alamklassi kesklassi ja rikkurite arvelt! Ideaalne)
http://www.youtube.com/watch?v=S4dBh8pz0jY Anonymous - #OpEstonia
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/analuus-rootslased-maksavad-70-protsenti-palgast-maksudeks.d?id=65132102&com=1 Analüüs: rootslased maksavad 70 protsenti palgast maksudeks( head kommentaarid! )
http://www.globalresearch.ca/when-mainstream-economists-discover-karl-marx/5315133 When Mainstream Economists Discover Karl Marx December 11, 2012
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/saksamaa-ja-prantsusmaa-sundisid-kreekat-miljardi-euro-eest-relvi-ostma.d?id=65408442 Saksamaa ja Prantsusmaa sundisid Kreekat miljardi euro eest relvi ostma

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/senati-enamuse-juht-usa-suundub-fiskaalkuristikku.d?id=65459274&com=1 Senati enamuse juht: USA suundub fiskaalkuristikku
http://www.opleht.ee/admin/pages/preview/?archive_mode=article&articleid=5843 Kui inimsõbralik on Eesti maksusüsteem? Autor: Andro Roos Reede, 19. august 2011
http://www.eesti.ca/eesti-madal-maksukoormus-on-maailmapanga/article38074 Eesti madal maksukoormus on Maailmapanga aruande kohaselt müüt. 30 Nov 2012
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kallas-valisfirmade-kasumi-eestist-valjaviimine-pole-probleem.d?id=65459960 Kallas: välisfirmade kasumi Eestist väljaviimine pole probleem 28. detsember 2012
http://www.epl.ee/news/eesti/seeder-sokeeris-ettevotjaid-ootamatu-maksutousuga.d?id=65463920 Seeder ¹okeeris ettevõtjaid ootamatu maksutõusuga 29. detsember 2012

http://www.ap3.ee/blog/2013/1/9/hakkame-saastma Hakkame säästma ( kuidas Heido Vitsur rahva käest vitsa saamist norib )
http://rt.com/usa/news/trillion-dollar-debt-coin-353/ Obama to pay US debt with trillion-dollar coins? ( kui Obama julgeks, oleks see surmalöök rojaalsionistlikule "sionitarkade" Hitleristlikule maailmavalitsusplaanile )
http://tv.globalresearch.ca/2011/08/federal-reserve-admits-we-have-no-gold Federal Reserve Admits "We Have No Gold" ( dollari kattevarana, et et tagada dollarit )
http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/americas/united-states/130107/1-trillion-coin-federal-reserve-debt-ceiling If the $1 trillion coin is illegal, isn't the Fed illegal too?
http://www.globalresearch.ca/why-has-iceland-experienced-a-strong-economic-recovery-after-complete-financial-collapse-in-2008/5320866 Iceland Strong Economic Recovery after Complete Financial Collapse in 2008?28,01.13


5
http://etv2.err.ee/dokfilmid/308b13ea-be2d-4184-a30d-138da2cabe3d Zeitgeist 3 ja 4 osa rahandussüsteemi olemusest
http://www.globalresearch.ca/u-s-dollar-collapse-where-is-germanys-gold/5321894 U.S. Dollar Collapse: Where is Germany’s Gold?
http://guardianlv.com/2013/01/in-the-money-federal-reserve-world-banks-foreclosed-on/ In the Money, Federal Reserve, World Banks Foreclosed On January 14, 2013.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/lati-avaliku-elu-tegelased-nouavad-euroreferendumit.d?id=65637876 Läti avaliku elu tegelased nõuavad euroreferendumit, ehk demokraatiat 06. veebruar 2013
http://www.telegram.ee/arvamus/rein-rebane-ulikoolis-opitul-oli-vahe-seost-reaalse-eluga#.UTh8RK4Xpcx Rein Rebane: Ülikoolis õpitul oli vähe seost reaalse eluga Kolmapäev, 6. märts 2013

http://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI Banking - the Greatest Scam on Earth
http://www.youtube.com/watch?v=Zx0vrR2BFp8 How Banks Create Money out of Thin Air
http://www.youtube.com/watch?v=FxiTbrlGJGs How banks create money out of thin air part 1 of 2
http://www.youtube.com/watch?v=iYZM58dulPE Money, Banking and the Federal Reserve
http://www.youtube.com/watch?v=uNNeVu8wUak AMERICA – From Freedom To Fascism

http://www.maaleht.ee/news/uudised/eestiuudised/hinnavordlus-kas-oleme-tagasi-1993-aastas.d?id=65782900 HINNAVÕRDLUS: kas oleme tagasi 1993. aastas? 07. märts 2013
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kuprose-parlament-arutab-pangajooksu-pohjustanud-abipaketti.d?id=65833396 Küprose parlament arutab pangajooksu põhjustanud abipaketti 18. märts 2013
http://www.ap3.ee/?PublicationId=df3ba33d-ddb1-44db-b104-d2f1cd10b51c&ref=rss Elering teenis rekordilise kasumi 18.03.2013
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/hispaania-ajaleht-vottis-tagasi-artikli-kus-vorreldi-merkelit-hitleriga.d?id=65870376&com=1&no=0&s=1 Hispaania ajaleht võttis tagasi artikli, kus võrreldi Merkelit Hitleriga
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/this-is-what-it-feels-like-to-have-your-life-savings-confiscated-by-the-global-elite This Is What It Feels Like To Have Your Life Savings Confiscated By The Global Elite 29. 03.2013


6
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/cyprus-style-bank-account-confiscation-is-in-the-new-canadian-government-budget Cyprus-Style “Bail-Ins” Are Proposed In The New 2013 Canadian Government Budget!28.03.13
http://www.businessinsider.com/wealth-and-income-inequality-in-america-2013-4?op=1#ixzz2Q7zWRJ00 AMERICA TODAY: 3 Million Overlords And 300 Million Serfs Apr. 10, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=QPKKQnijnsM Wealth Inequality in America
http://www.youtube.com/watch?v=4DbkPBKtCss Wealth Inequality in America - A Dramatic Video
http://www.youtube.com/watch?v=4lFQj6CDagA "Wealth Inequality in America" Explained

http://www.usinflationcalculator.com/ US Inflation Calculator
http://www.nytimes.com/2013/04/10/world/europe/a-web-site-where-latvians-ideas-can-become-law.html?_r=2& Lätis on üle 10 000 kodanikku andnud portaalis ManaBalss digiallkirja euro kasutuselevõtu vastu
http://majandus.delfi.ee/news/arvamus/alar-tamming-kauba-lopphinnast-moodustab-ligi-40-intress.d?id=65947148 Alar Tamming: kauba lõpphinnast moodustab ligi 40% intress 10. aprill 2013
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/ekspressi-test-lennukiga-saksamaal-toidu-jarel-kaia-tuleb-odavam.d?id=47901761 Ekspressi test: lennukiga Saksamaal toidu järel käia tuleb odavam 16. juuni 2011
http://www.ohtuleht.ee/517538 PARADOKS: Liivi lahest püütud kala maksab Kuressaare turul rohkem kui Ukrainas 17. aprill 2013

http://www.ap3.ee/?PublicationId=3bb24dfb-f901-4058-bdb5-b5a9be1bfc62&ref=rss Pankurid arutavad täna pensionisüsteemi üle 17.04.2013
http://www.epl.ee/news/kultuur/ebavordsus-lohestab-uhiskonda.d?id=51274937 Ebavõrdsus lõhestab ühiskonda 20. aprill 2010
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/sotsid-tahavad-keelata-liigkasuvotmise.d?id=66318562 Sotsid tahavad keelata liigkasuvõtmise20. juuni 2013
http://www.telegram.ee/maailm/mida-peaks-teadma-foderaalreservi-kohta#.Ue6AndhA4yg Mida peaks teadma föderaalreservi kohta Esmaspäev, 15. juuli 2013
http://arvamus.postimees.ee/1321016/hardo-aasmae-detroiti-languse-tagamaad Hardo Aasmäe: Detroiti languse tagamaad 03.08.2013

http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/endel-lippmaa-miks-hoiavad-euroopa-riigid-oma-kulda-ameerikas.d?id=66652991 Endel Lippmaa: Miks hoiavad Euroopa riigid oma kulda Ameerikas?
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group