Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Üks maailmalõpu tõlgendus

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Minevik, Olevik, Tulevik.
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Kolm Dets 05, 2012 2:54 pm    Teema: Ãœks maailmalõpu tõlgendus Vasta viitega

Jälgisin mina eile kokuka ära ja ei saanud pärast enam magama jääda.

Peas keerlesid kokukal kõlama jäänud laused, et seen läheb likvideerimisele. Vaja on muutuda suure mina baasiliseks. Ãœhiskond pole huvitav – see on sitajulk erinevas kommipaberis.

Silme ees hakkas kummitama Melanhoolia film: http://www.youtube.com/watch?v=ELU2MjU4GSg
– selle proloog: http://www.youtube.com/watch?v=cQA9lhqqKXI
– sisu : just see pulma osa, kus peategelane ei leidnud enam endas jõudu olla normaalne, rõõmus ja rollidesse sobituv. Kuidas tema tungid muutusid. Kuidas see ilus naine kogu rikkuse, hüvede ja tähelepanu keskel otsis ega leidnud sisemist motivatsiooni. Kuidas ta tahtmatult kõigile pettumuse valmistas. Kuidas ta öösel maale läheneva (ja vahel jälle kaugeneva) planeedi valgusel oma kehale lasi paista.
Рja l̵pustseen: http://www.youtube.com/watch?v=ueAYUp4rHZI


Ja siis tekkisid külmavärinaid tekitavad paralleelid.

Võib-olla ongi maailmalõpp indiviidi algus. Ehk siis me pole enam indiviidid, kelle vabaduseaste on püüelda maailmaks saamise poole, vaid olemegi juba ise maailmad, kes püüdlevad individuaalsuse ja isikupära poole. See tähendab, et inimesed on omandanud selle, mida maailm neile õpetab. Kuna õppimise kaudu enam arengut ja energiat ei saa, siis ongi ainuke tee püüelda individuaalse uudsuse ja isikupära poole. Ehk siis oluline pole mitte maailmaga sünkroniseerumine, vaid isiksus. Mitte kusagil mujal ega mitte miski pole huvitavam ja väärtuslikum, kui see, mida inimene iseenda olemusest välja toob.

Võib-olla see kuulus koopajooniste planeet Nibiru, mis pidavat sel aastal talvisel pööripäeval Maad tabama, tähendabki tegelikult inimese suurt mina. Kujundina on planeet Maa alge ehk väike mina ja Nibiru maailm ehk suur mina. Sellest tuleneb ka tema kummaline trajektoor, kus ta vahel läheneb ja vahel kaugeneb planeet Maast.

Elektri kadumise jutt samuti seletatav. Inimkond kaotab energia, mis käigus hoiab. Mina olen oma elus tundnud neid olukordi, kus mingi ajani täitsin peale pandud kohustusi nagu orav rattas. Peale eesmärgi täitmist, kui kellelgi enam minu suhtes ühtegi nõudmist polnud, oli täiesti tühi tunne ja mitte ühelgi liigutusel pole nagu mõtet. Sest pole harjunud enam ise oma elu juhtima ja eesmärgistama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Minevik, Olevik, Tulevik. Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group