Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nÔmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Tead(v)uslik animism:elujumala needmine

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Märts 03, 2010 5:39 pm    Teema: Tead(v)uslik animism:elujumala needmine Vasta viitega

7)
Neetima-needma, see on tugevalt kompromissitult kinnitama. Vaimselt on see hĂŒpnoos ja enesesisendus. LĂ€bi elujumala, ehk puhta vĂ€estatud teadvuskeskme millega kogu eksistents seotud on ja mis asub meis kĂ”igis saab tahtega mĂ”jutada inimesi-objekte ka distantsilt.
Kogu ilm on hingestatud, see on kĂ”igi "parateaduste" alus. See, et keegi on vĂ”tnud hoiaku, et loomadel pole "hinge"(elu) vĂ”i et puu ja kivi ei ole elavad objektid on tegeliku eluteadvuse moondesse viidud seisund, sellist inimest on neednud vĂ€gevad jĂ”ud ja seda rumalalt-kavalalt ehk omakasupĂŒĂŒdlikult. LĂ€bi elujumala, tegeliku ainujumala ehk kĂ”igevĂ€elise optimaalsuse, igaĂŒhe isikliku puhta teadvuse tuleb kĂ”ik samal hetkel endale tagasi. Lihtsalt sellena, et inimene asudes "muidu saama", ĂŒkskĂ”ik kui suure "tarkuse" ( kavaluse, ehk pikavinnalise taktikalise kaitse mis tegelikuses on rumalus ) lĂ€bi ta enda Ă”igust kaitseb, kaitseb ta seda enese ees ja kaotab lihtsalt vastutustunnet ja see tĂ€hendab reaalsustaju ĂŒhtlasi on see arengus enesesisene energiakulu juhul kui sa tunned end osana kĂ”iksusest kui jumalikust tervikust ja suudad oma ego piiridest kĂ”rgemale tĂ”usta. Reaalsustaju ja vastutustunde kaotus aga on ohtlik kui tahad elada.
Kirik kes inimesi kalestab, asetades nad kogu loodusest ja loomadest kĂ”rgemaks on juba ise kĂ”rkuses kalestunud kannataja ja kannatuste looja. Ta tahe suunab kaitsetuid orjuse ja hukatuse teele ĂŒhe lihtsa mĂ”ttelise vea pĂ€rast mida neil on aina rohkem nĂ€ha kuid aina raskem tunnistada. Viga seisneb selles, et ei nĂ€hta ainujumalat kĂ”iges vaid kĂ”igest eraldi.
MĂ”tte ehk loogika ja teadmiste, teadvuse ( vĂ€estatud tasakaalus teadmine on teadvus, vaim ) ĂŒhesĂ”naga vaimumaailm asub vertikaalsfÀÀris, see on nagu pĂ€ike, kiirtega koondkeskpunkt. Vaimumaailmat ĂŒmbritseb gravitatsioon, vĂ€emaailm. VĂ€gi ( ingl. egregor. Vigala Sass vist eksis kui ĂŒtles, et inglastel sellist sĂ”na pole, et neil on power. Egregor, vĂ€gi on jĂ”udude liit, jĂ”ud ise on ĂŒksinda seisev mĂ”iste ) ĂŒheskoos vaimuga moodustabki ta elu ( mĂ”elge suurtele vaimuhiiglastele ja vĂ”imsatele vĂ€gilastele ). Tahte, ehk jĂ”u, energiate, ĂŒhesĂ”naga vĂ€e ilm asub horisontaalsfÀÀris.
Kui vertikaalsfÀÀri nĂ€eme kiirgava pĂ€ikesena, siis horisontaalsfÀÀri vĂ”iks vaadelda pĂ€ikesepinnana, maakoorena vĂ”i nagu sibula kihtidena ( sibul on paljudele ka sĂŒmbolina just selle struktuuri pĂ€rast pĂŒha taim,asub seal ju ka see elupĂ€ike,ta on elusolend ). VĂ€gi koondub valguse ĂŒmber, valgus on vĂ€gi koos teadmisega, kĂ”ik on seotud, ka vĂ€ike pĂ€ike sibul pĂŒĂŒdleb pĂ€ikese poole. Isegi Vene Ă”igeusus ja islamis on sibul kirikute ja minareti kuplitena sĂŒmbolina nende maagia ehk hĂŒpnoositeadmiste vĂ€gevust nĂ€itamas ( nĂ€gijaile loomulikult, ĂŒlejÀÀnutele jÀÀb "mĂŒstika",segane sĂŒmbolism ), samas kui Luterlastel on ainult sihvakas fallos, kehaosa, mitte tervikstruktuur mis nĂ€itab vist lihtsalt meeste tĂŒranniat, ĂŒlemvĂ”imu kĂ”iges ( http://www.youtube.com/watch?v=yyaI4pDR-WU ) .
Inimene kes on hĂŒpnotiseeritud uskuma, et eksisteerivad elutud asjad annab oma elujumalast ehk sisemisest pĂ€ikesest killukese vĂ€lja vÔÔra kontrollida. See pĂ€ikesekild jÀÀb teda lĂ€bi horisontaalilma ehk jĂ”uvĂ€lja mĂ”jutama, olend lĂ”hestub: needusega on loodud teaduslik materialism ( see on antikristus mis sisuliselt on tĂ€psel samasugune kannatusi tekitav mĂ”iste nagu kristuse kuju ). Vastandina materjalistidele on usklikud inimesed, nĂ€iteks kristlased. nad on suurimad satanistid, kĂŒl mitte kummardajad,aga oma hirmu ja vihkamisega selle loojad. Kristlased on neetud needma ja selleks needuseks on purustamine, jumala ( inimese eneseteadvus ja loovus ) orjastamine, hĂ€vitamine.Neile inimestele tekitatakse kujutlusse vĂ€line isikustatud ja eraldiolev "kĂ”igevĂ€eline" ainujumal. Selline usuvĂ€ekas sĂ”nadekooslus on aga ĂŒdini paradoksaalne ja mĂ”istusevastane, sest vĂ€gi on jĂ”udude liit, teistest vĂ€gedest mĂ”tteliselt eraldatud jĂ”ud aga ei saa sisaldada ju kĂ”ike universumi vĂ€ge loogiliselt vĂ”ttes. Seega ei saa jumalat kui kĂ”igevĂ€elist ka kĂ”igest eraldiolevana isikustada, ta kas on kogu kĂ”iksus, absoluut vĂ”i pole mitte midagi. Minuarust on jumal mingi kĂ”ikelĂ€biv elujĂ”ud ( naisaspekt ) mis toidab meie jumaliku teadvusepĂ€ikest ( meesaspekt ) ja moodustab meis OLEVIKUS elava jumala. Enamasti aga on jumal mingi segane hĂ€ma mille taha saab kĂ”ike peita ja millega saab kĂ”ike pĂ”hjendada ja lollid usuvad. Kui jumal on inimese jaoks isikustatud ja isikust endast eraldiolev, siis on see usukild, paradokside ja vasuolude ja reaalsuse ignoreerimine, tema kaotatud hingeosa mida kontrollib "keegi kĂ”rgem joud" . Tegelikult on see "kĂ”rgem jĂ”ud" kelmist usumanipulaator: preester, Âčamaan, ĂŒhesĂ”naga keegi autoriteet, meedium, "jumalasĂ”na" vahendaja.
*****Teen vĂ€ikese pĂ”ike: kui keegi viitsib uurida, mis on viirus ( http://en.wikipedia.org/wiki/Virus ), siis viirus pole pĂ€ris elusorganism nagu bakter, vaid viirus on programm mis "tungib" ( ta ise ei tee midagi, aga tal on kuju mis sunnib rakku kel pole veel vastavat kogemust selle sisse tĂ”mbama ) raku dna-sse, hĂ€kib ennast kaksikspiraali sisse ja paneb raku muud organid tootma uusi viiruseid ja loob asjatut energiakulu ja kĂ”igutab karmatasakaalu, ta ĂŒhtlasi on Ă”petaja lĂ€bi raskuste, kui Ă”ppetund on lĂ€bitud, siis muutub viirus kehtetuks nagu piibel mis on loonud suuri kirgi, pĂ”hjustanud vĂ”ikaid genotsiide kuid vĂ”ibolla suunanud inimest praegusesse tehnilisse tasemesse lĂ€bi eelpool nimetatud ohvrite. Viirus ongi nagu see Piibli mĂŒĂŒtiline SÕNA, mis oli "kĂ”ige alguses" ( usuhullud ei seleta, mis oli enne algust ja kuidas mitte millestki sĂŒndis midagi, kĂ”ik peavad sĂ”na, ehk infot uskuma ja seda levitama mis on viirusesse nakatunud kĂ€itumine ). See, et viirust isikustatakse tervikliku parasiitliku elusolendina on umbes sama kui pidada piiblit elusoorganismiks ( juudid aga isegi kĂ€ega ei puudu omi pĂŒhasid raamatuid ). PĂ”ike lĂ”petuseks vĂ€ike mĂ”tlemisaine teile: kunagi katkuepideemia, katkuhaiguse lĂ€bi elanute jĂ€rglased pidid aidsi vastu immuunsed olema, kannavad, aga kunagi ei haigestu. MĂ”elge kas materialiseerunud needus on Ă€kki viirus? Viirum on ju puhas informatsioon, mehelik aspekt mis vajab naisaspekti jĂ”udu, vĂ€ge selleks et keskkonnas toimida *****
Usklikule Ă€raneetule saab see isikustatud "ainujumal" ( tema teadmatus, usk, loovutatud pĂ€ikesekild ) selleks kes TEAB "elutute asjade", elvate hierarhia Ă”igsuse ja mÀÀraja (paavst kui jumala asemik maal) ja surmavalla "saladust" -ehk keegi teine teab, seega ei tea keegi. Usklik Inimene jÀÀb kinni, pĂŒĂŒdlema oma pĂ€ikesekillu, jumala poole, oma hinge terviklikuse ja rahu poole kui patune, loll ja roojane ( "vĂ€ljavalitute" poolt ĂŒle kavaldatud, neetud ). See "pĂŒĂŒdlemine" on aga just vĂ€ljavalitute ( nii end nimetavad need loomad, kes peavad end teistest loomadest kĂ”rgemaks ), vĂ”imsate hĂŒpnotiseerijate suunatud tegevus kus inimesest saab tööriist, ori. See on tööriist kes oma kĂ”rgelt "saadud" andes ehk usus ( viirusliku Ă”petusse ), oma ambitsioonikuses ja pĂŒĂŒdlikuses pĂŒĂŒab lĂ”hkuda kaitsetumaid samasse seisundisse: kummardama ainujumalat ( kummardatakse aga ikka selleks, et nĂ€ha oma perset ). Selline "jumala" poolt "kingitud" anne ehk puudustunne on segatud ellujÀÀmisinstinktiga mis on lollitatute pĂŒĂŒd tasakaalustatud mĂ”tlemise poole, sealt edasi usumanipulatsioonidega tĂ”est pidevalt eemale juhtimise teel on see pĂŒĂŒd muudetud ambitsioonikuseks mis on nihkes olev ellujÀÀmisinstinkt mis vajab isandat ja isanda loodud keskkonda ĂŒhes nende hĂŒvedega mis pakuvad hetkelist pseudorahuldust.
Selline usklik, propagandist, robot ja misjonĂ€r on hea tööriist, peale usu ka igapĂ€evaelus loll ja manipuleeritav, sest tema ĂŒlesandad on spetsialiseeritud ja ĂŒhekĂŒlgsed seega napib selgeltnĂ€gemisvĂ”imet, tal ei ole arengut ĂŒldises plaanis vaid mingis osas ja selle osa arendamisega jÀÀb ta teistes osades sĂ”ltuma oma sĂŒsteemist, orjasĂŒsteemist kahjuks ( ka elusĂŒsteemis me sĂ”ltume teistest, loodus on tasakaalus, aga miskipĂ€rast pĂŒĂŒab orjandussĂŒsteem oma rumaluses seda tasakaalu hĂ€vitada, see on aga universumi seadustele vastu astumine ). Mida rohkem neid usklike on, seda suuremaks saab nende ĂŒhine skisofreeniline VĂ€gi ( see on vĂ”imas jĂ”ud, nĂ€it. Taliban vĂ”i Leedu katoliiklik ĂŒhiskond ) ja sealt tuleneb suurem jĂ”ud hĂŒpnotiseerida ehk vallutada ja teisi kaasa haarata. VĂ€gi sĂŒgavamalt: teadmiste ehk vertikaali ja jĂ”u ehk horisontaali elav liit, ĂŒhendus, elujumal, elav vĂ€gi. Mitte liikumises olev vĂ€gi ei ole enam vĂ€gi vaid surnud vĂ€gi. Kristlastel eksisteeribki vĂ€gi paradoksina teadmatuses ehk kristlaste elujumal on vĂ€line surnud puuslik krutsifiks, surnud vĂ€gi, aga kas vĂ€gi saab ĂŒldse surnud olekus olla,on ta siis ĂŒldse vĂ€gi vĂ”i on see nĂ”rkuse jĂ”ud, hĂ€ving, viirus?
Massiga kasvab hĂŒpnoosi jĂ”ud, kuid kui inimene on Teadlik ( selgeltnĂ€gija ), siis on ta mistahes jĂ”u vastu immuune mis pĂŒĂŒab teda selles vallas tasakaalust vĂ€lja lĂŒĂŒa, kus inimene mĂ”istab juba kogu terviksĂŒsteemi tasakaalustatult. Inimene ei saa osaks uuest nihkes olevas seisus VĂ€est mis pĂŒĂŒab teda neelata, inimene on oma Ă”ppetunni lĂ€binud ja ta ei vaja seda koolitust, tal pole teadmatust ega sisemist poolikut Ă”ppetundi, hĂ€lvet mis muudab ta haavatavaks, tal pole pragu, mĂ”ra hinges kust lasta end voolul kaasa haarata ( kust viirus ehk poolik tasakaalustamata informatsioonsisse pÀÀseb et sundida inimest looma terviktĂ”de, sundolukorda kus tuleb viirust mĂ”ista ja tasakaalustama hakata ),kuhu see vool saaks haakuda. Misjonil ongi kaks poolust, lollitamine, vĂ”ltstarkus ehk kavalus millele inimene annab ainult siis jĂ€rgi, kui ta isegi on samamoodi kahepalgeline alatu, patune ja siis jĂ”uline sisendus ehk tundeilma neelamine, vĂ€e sidumine, liitmine nĂ€iteks kristliku hordiga. Kui inimene on seesmiselt sama hĂ€lbega ( mingi karmaline eeldus, needusviirusele aldis olemine ) , siis suurem vĂ€gi mis kristlastel on taga suudab ta alla neelata sama trikiga nagu inimene oma alatuses lollitab endast vĂ€etimaid. Niisiis praegune lugemine on vaktsiin mis teeb teist selgeltnĂ€gijad antud vallas.
Eestlased on hinges ĂŒks kĂ”ige teadlikumaid rahvaid, kuid kui teadmiste lĂ”hkumisega ei saa ( no ei usu me ju Jeesust, mida rohkem pÀÀle surutakse, seda vastikum on, sest meis on terviklik elutarkus, ĂŒrgloogiline primitivism, tugev tasakaaluvundament ), siis tuleb VĂ€ega pĂŒĂŒda siduda inimene lollusesse, ehk orjusesse. Kavaluse kasutatud vĂ€eks ( sinu jĂ”u nende jĂ”uga ĂŒhiseks vĂ€eks liitjaks ) on siin kapitalistlik "American Dream" ehk raha, sealt luksuse ja ( teenimatute ) mĂ”nude kummardamine ( mĂ€letad mis kummardamise peale ĂŒtlesin ), inimene tunneb oma sidusust, sest ta hinges on pragu kustkaudu saab nihkes sĂŒsteemi jĂ”ud ja vĂ€gi tema tasakaalu murendada, end sisse haakida ja aina enam kĂŒtkestada nagu narkootikum. Tundes kĂŒtkestust neis ahvatlustes inimese selge mĂ”istus lĂŒkatakse tahaplaanile, jÀÀdakse sĂ”ltuvusse, vĂ”lgadesse ja juba ongi inimene mingi asja "kummardaja", tal on juba vÔÔras vĂ€line jumal, sĂ”nades erineb Jeesusest, aga on sisult sama, Ă”igemini antipoot, Antikristus mis teeb tegelikuses sĂŒsteemina sama vĂ€lja ( head liisingulaksu! ). Miks me oleme mĂ”nudekummardajaks saanud? Aga selle pĂ€rast meid piinatigi 700aastat, alandati, nikuti esimese öö Ă”igusega ( paganliku maarahval polnud kombeks pulmaööni sĂŒĂŒtust hoida, vanal ajal algas nikkumine sugukĂŒpsuse algusega, ehk kui tahtmine peale tuli. Meheleminekuks sobivaks eaks aga loeti enamasti juba 14 aastaseid tĂŒdrukuid, sel lihtsal pĂ”hjusel, et umbes siis saabub sugukĂŒpsus ja nikunĂ€lg. SeepĂ€rast on ka rumal vĂ€ide, et maarahvas on palju Saksa verd. Saksa "rĂ€pased vanamehed" tĂŒĂŒpi, tĂ€napĂ€eva mĂ”istes lausa lapsevĂ€gistajatest isandate siniverelise ehk hĂ€lbind kristlik-roojase vere eest oskas maarahvas end kaitsta, sest vaevalt, et keegi maarahvast Saksa vĂ€gistaja-krantsi last tahtis, Ă”ige kosilane eostas vast enne pulmi naise ikka Ă€ra ), peksti tallis ja pĂ”letati tuleriidal. Piinamine lööb selle tasakaalu paigast Ă€ra ja inimene hakkab otsima lohutust madalamatest mĂ”nudest, alkoholist, narkootikumidest. SeepĂ€rast meie rahvas virelebki, praegu on selge mĂ”istus versus geneetiliselt sisse kodeeritud hirm kannatuste eest, sealt tasakaalutus madalate ihade jĂ€rele mida raha eest saab osta. Eestlane on antikristuse lummuses, mitte Kristuse ja siin pole mingit vahet, mĂ”lemad laastavad ja hĂ€vitavad rahvust inimest riiki ja hinge ĂŒhtemoodi. Antikristuse kaudu mĂ”jutatakse ja ahvatletakse inimest naiseliku aspekti ehk jĂ”uga, vĂ”imuga rahaga, Kristuse vastuvĂ”tmine eeldab aga sisemist skisofreenia teket. Tulem on sama, sest ka antikristus hĂ€gustab hingeosi ja lĂ”hestab inimeset muidusaamise ahnuses, lihtsalt ĂŒks lĂ€heneb ĂŒhest otsast, teine teisest. VĂ€givald on aga mĂ”lema puhul see millega lĂŒĂŒakse tervikusse mĂ”ra, haav, rikutakse tasakaalu ja luuakse eeldus viiruse sissetungiks. Kummaga seda "parandama", tĂ€is toppima hakatakse, kas Jeesusviirusega vĂ”i mammonaahnusega pole vahet,sest see mis sa saad on muidu saadud, nihkes ja vÔÔras.
Inimene ongi kaitseta kui tal pole teadmisi vĂ”i kui ta vĂ€gi on vĂ€ike. Isegi kui pole teadmist, aga on talupojalik vĂ€gi mis seob teda tema harmoonias keskonnaga ( vĂ€ljalised ĂŒldteadmised, loomulik intelligents, harmoonia keskkonnaga ), ĂŒtleks "Kalevite" vĂ€gi, siis vĂ”ib uss sisistada oma salakavalust palju tahab,aga Mats lööb kĂ€ega, sest teda "ei koti". Siin vĂ€ike vahelepĂ”ige ja sĂ”nademĂ€ng: sĂ”na "kottima" on justkui vĂ€ega nagu riidega ĂŒmbritsema, vĂ”i vangistama,kui vĂ€eks vĂ”ib olla riie, siis riideks vĂ”ib olla ka kalev ja Kalevite vĂ€gi vĂ”ib olla ka turvis, mitte vangla. No see Kalevite vĂ€gi peab ikka hÀÀst lĂ”imest olema, seega suuremasse kotti vĂ€iksemat peale ei tĂ”mba ( vabamĂŒĂŒrluse maalim vĂ”rgus sĂŒmbol ) , kui see vĂ€ge ( noh mingit reaalset kraami ) tĂ€is on. VahelepĂ”ikke lĂ”pp.
Samas vÔib tÀielikult valgustatud selgeltnÀgija ( teadja ) kel pole vÀge ehk teadmiste elulist sidusust ( oskust teadmisi kasutada, ettevÔtlikust, julgust ) olla vÀga allaheitlik ja (v)allutatav ( sisimas peab selle nÔia valgustus alistamatut "vÔitlust" alistajaga, nagu meie Eesti riik praegu). Toome nÀiteks suitsetaja kes teab kÔiki suitsu kahjulike mÔjusid oma organismile, tunnetab endas tervise hÀvingut ja tunneb seetÔttu ennast isegi sitasti, aga lihtsalt ei suuda leida tahet
ja jĂ”udu,et end orjusevĂ”rgust vĂ€lja murda. Nii on Vigala Sass suutnud end vabaks ja vĂ€ekaks vĂ”idelda ( oli vist kĂ”va lahing, sest ta lausa vist vihkab suitsetamist, ĂŒhesĂ”naga on relvil ), samas kui Vormsi enn on vĂ€eti selles vallas( see ei olnud halvustav hinnang ), sest minuteada pole suitsust jagu saand.

Needus pöördub alati tagasi needja poole ( kohe seletan kuidas, tegelikult pole see "pöördub tagasi" Ă”igesti öeldud sĂŒsteemikirjeldus, kuigi laks tuleb varem vĂ”i hiljem ), sest elujumal on ainujumal iseendas ja kes neab teisi neab ennast. ÜkskĂ”ik kui kaval ja keeruline on needus, on teisele halva soovimine isikliku heaolu ja omakasu eesmĂ€rgil juba enese sĂŒsteemi ehk sisemise pĂ€ikese killustamine. See on hinge korrumpeerumine, vĂ€liste vĂ€gedega reaktsiooniahelatesse seadmine, karma tekitamine. Sa vĂ”id end suuta kaitsta vĂ€lise vĂ€e vastu, aga selle kavala orjastava sooviga
oled sa loovutanud killukese oma sisemisest pĂ€ikesest, andnud "kolm tilka verd", vĂ”i asetanud oma ( ka nĂ€it.firma ) sisemised sihid vastanduma kĂ”ige ĂŒmbritsevaga kellest sa samas seetĂ”ttu ka sĂ”ltud. Teadvuse hoiakud on optimaalsusest kĂ”iksuse ĂŒhtsuses ja harmoonias moondunud. Sinu kaotatud hingeosast ( selle avaldumisvorm su meeltes on hirm, rahu puudumine, puudustunne ), ehk pĂ€ikesekillust ( pĂ€ikesekild: lolluse tĂ”ttu sinust vĂ”era vĂ€ega vĂ€lja kangutatud hinnang ) ja kolmest veretilgast ( kolm veretilka on sĂŒmbolina sinu vĂ€gi mille sa segad lepingus ehk omaenese tahtel vÔÔra vĂ€ega, et hoida ja teenida ĂŒhist hinnangut kui eesmĂ€rki ) lood saa krati, pisuhĂ€nna ( ahnuseuss mida pead pidevalt tĂ€itma kuna muidu ei anna ta sulle rahu ja mis sind toimekas tegevuses lolliks mammonaorjaks teeb, lugege rahvamuistendeid inimesed! ) midagi ussitaolist mis tiirleb sinu horisontaalses vĂ€evĂ€ljas http://www.ariannesmidt.nl/blog/ProtocolsoftheEldersofZion_12A0/protocols_english5.gif , mĂ”jusfÀÀris mingil kindlal orbiidil ĂŒmber sinu pĂ€ikese. See uss neelab vĂ€gisi alla ja seetĂ”ttu oma omadustelt seguneb ( suures plaanis on see nĂ€htus nagu multikultuuri ja globaliseerumise levimine ) samale orbiidile sattuvate sinu orjasĂŒsteemipoolt ( tegelikult on olemas ainult ÜKS orjasĂŒsteem, ĂŒks "ainujumal", ehk ĂŒks egomĂ”iste, kas sa oled sellest vaba ?) lĂ”hutud teiste hingede, samasuguste eemaldunud pĂ€ikesekildudega ja see tĂ”stab neelaja EGO suurust teiste alanduse ja orjameelsuse tekkimise arvel ( fĂ€nnid kui staaride EGO tekitajad, sest nad ihkavad ise kĂ”igest hingest olla oma iidoli moodi, olla KEEGI TEINE, ja see soov on vĂ”imatu, kĂŒĂŒndimatu, asetab inimese pimedasse unistavasse lootusesse, irduma reaalsusest, loovutades oma energiat teise ego tĂ€iteks ), see teeb inimesest "teistest parema", vĂ€ljavalitu, valitseja, orjapidaja.
Raha on sĂŒmbol, aga lodevus mugavusest ja mugavuse nimel seda teenimatult "kĂ”rgematele" loovutada ongi orjameelsus mis hinges ahnusemadu liikumises hoiab ja inimesest kĂ”rgi, ĂŒlbe ja hoolimatu voolib nende suhtes keda ta sel samal orjameelsuse pĂ”hjusel endast madalamaks peab. Tal tekivad "madalamatele" pretensioonid oma enda orjameelse kĂ€itumise tĂ”ttu, kuna ta ise toimib endast "kĂ”rgemate" ( mille pealt hinnata kĂ”rgust? Kui "tĂ€htsuse" jĂ€rgi siis oledki staarike-preselakard, ehk hindad asju EGO illusioonide mÔÔdupuude jĂ€rgi, mitte praktiliste vÀÀrtuste ja kriteeriumide jĂ€rgi ) orjameelsete suhtes pĂ”himĂ”ttel: oleks aint kannikas, keel juba vĂ€ljas. Kuna raha on terviksĂŒsteem, siis on see nagu enda saba sööv madu, sest rahal ilma USALDUSETA pole selles sĂŒsteemis katet raha vĂ”rdleb end endaga ja pĂ”hineb protsentidel, suhtelisusel, ta on SULETUD RING. Keegi kannatab kellegi "mĂ”nu" arvel, aga sĂŒsteem on terviklik, endast toituv, seisev vesi mis vajab vĂ€rskendavat toidet just nende orjameelsete juurdekasvuga, seepĂ€rast impeeriumid muudkui paisuvad ja lĂ€mmatavad lĂ”puks nende keskpunkti. Hingeosi, pĂ€ikesekilde, uusi hingi, uut katet ja usaldust ehk usku on juurde vaja, muidu börsid kukuvad. See aga ongi kogu destruktiivse kĂ€itumise alus. SĂ”dade, vaimse lĂ”hestamise ehk sisemise sĂ”ja alus ja see muudab elusolendit ego fetiÂčitest juhinduvaks refleksidega reageerivaks masinaks kelle kĂ€itumine on ettearvatav ja kes ei ole teadvusel kuigi on Ă€rkvel, rÀÀgib, teeb ja REAGEERIB ( proovi sa öelda talle nĂ€iteks loll! ). Selline on sisemise pĂ€ikese ( valge valgus mis sisaldab kĂ”iki vĂ€rve ) ehk tasakaalu killustamine ehk enese erinevateks "isiksusteks" lĂ”hestamine ( igale vĂ€rvile pĂ€ikese ehk ainujumala "tiitli" ehk Ă”iguste andmine mis sĂŒmbolkujunditena pole vĂ”imalik, kuna sĂŒmbolid on unikaalsed. See tĂ€hendab tĂ€hendab manipulatsiooni ja valedevĂ”rgu tekitamist ehk reaalse ainujumala ehk pĂ€ikese maaja looridega looritamist. See on ĂŒlima mĂ”iste mĂ”istmisest loobumine ja masinaks muutumine , enese iseenda vastu vĂ€lja mĂ€ngimine ehk sisemiste vastuolude ja skisofreenia ehk ego tekitamine. See killustatus on aga sisemine nĂ”rkus ja nĂ”rkust tuleb varjata selle sama egosĂŒsteemi tĂ”ttu, kuna ego kasutab alati nĂ”rkust Ă€ra, mitte ei pĂŒĂŒa seda tugevuseks muuta ( ego nĂ”rkusi varjatakse teise ego eest ), ego on progresseeruv killustumine. Kui aga midagi pĂŒĂŒtakse varjata, siis see ise tĂ”estab varjajale skisofreenilise kahe sisemise Ă”igusruumi eksisteerimist. See aga tĂ€hendab iseenesest topeltstandardeid ehk reaalset sisemist EBAÕIGLUST. See valskus aga paneb inimese tajuma piire ja isoleeritust enese Ă”igusruumi ja teiste Ă”igusruumi vahel. isiksus kes ISOLEERIB end teistest vaimselt, muutub dualismi kaalukausiks, emmaks kummaks kas "vĂ€ljavalituks" vĂ”i sĂŒĂŒtult kannatajaks ehk kristuseks vastavalt siis olukorra tasakaalu asendile dualismi hea ja halva skaalal ( kiigele, kiigele, orjarahvaks!! kutsub isikustatud egokiik, hierarhialĂ”ks! ). Paraku on nii, et selleks et TUNDA head, peab ka halba tundma ja nii siis kiigutakse nagu narkar pohmeluse ja teenimatu vĂ€gisi saadud mĂ”nu vahel ( seda "halba" tagajĂ€rge, paratamatut hoopi peetaksegi enamasti inimese karmaks, halvaks "Õnneks" kuigi karmal on hoopis laiem tĂ€hendus: karma vĂ”ib olla kontrollitud eesmĂ€rk, elu mĂ”te ja ĂŒlesanne mitte hirmus paratamatu saatus, halb tagajĂ€rg mille eest pĂ”geneda ). Selline vaimne isolatsioon, enesele teise Ă”gusruumi kehtestamine kui see kuidas teistesse suhtutakse, enese teistest isoleerimine isoleerib inimese normaalsest "psĂŒĂŒhilise energia" ringlusest ĂŒldiselt ja siis tuleb seda sogast "head", "armastuse" mĂ”istet ( mida iganes keegi nende sĂ”nade taha peidab ) vĂ€lja kavaldada ( totter limane flirt ja keele kĂ”rva ajamine ) vĂ”i lausa vĂ€gisi vĂ”tta ehk minna mingi sisemise ( hullemal juhul vĂ€lise ) reegliga vastuollu ( http://www.postimees.ee/?id=285221 ) ja see tekitab juba ĂŒldist skisofreenilist olukorda, mida tĂ€napĂ€eval nimetatakse liberalismiks kus kĂ”ik on lubatud, kui sul ainult piisavalt jĂ”udu, vĂ”imu vĂ”i ehk raha on. Seda nimetatakse ekslikult "individualismiks", kuid tuleb aru saada, et tegelikult pole see mitte individualism, vaid indiviidide lĂ”hkumine, rammusaks sĂ”nnikuks muutmine, et "kellegi SUUREMA" ( vaat suurusuguse pĂ”hjal hindavad egoistid isiksust, sest sealt SAAB mingit tĂŒkki, almust ) indiviidi ego selle sitahunniku otsas nagu kĂ€rbeste jumal Belzebulb ( http://en.wikipedia.org/wiki/Belzebub ) sĂŒndida ja troonida saaks. Muide Belzebulb kui animistlik kĂ€rbestejumal omab looduses kindlat kohta ja teda saab kasutada ka ravitsemiseks, sest pahaks lĂ€ind haavu lastakse raipevakladel puhastada surnud lihast ja edasisest roiskumisest. Seoses animistliku kĂ€rbestejumalaga tuleb meelde Eesti kĂ”nekÀÀnd, et Ă€ra aja kĂ€rbseid pĂ€he. Asjaga on niisugused lood, et kui keegi nii ĂŒtleb, siis tahab ta, et lĂ”petataks vassimine, petmine. Inimene kes petab, ei aja mitte petetavale kĂ€rbseid pĂ€he, vaid endale, sest pettus on ( poolusesse ) lĂ”hestav-lagundav energiaring, ehk inimene vĂ”tab endasse vaimse roiskumise mĂ€dakolde ja see siis meelitabki kĂ€rbseid kohale. Nagu teada saab fĂŒĂŒsiline allakĂ€ik ju alguse vaimsest allakĂ€igust ehk fĂŒĂŒsilised hĂ€dad algavad vaimsetest hĂ€dadest.
Suundumust kus indiviid, kes on kĂ”iksuse tasakaalust ja seega jumalast eraldunud, zombistunud ja laguneb elusast peast erinevateks teiste poolt imetletavateks kas suursugusteks ( arrogantseteks ehk ĂŒlbeteks ) vĂ”i "vĂ€ikese hingega" ( mĂ”lemad on olemuselt samad, samal kiigel ) isiksusteks ei saa nimetada individualismiks, sest see on individualismi vastand See on psĂŒĂŒhiliselt terveid ja teiste hinnangutest sĂ”ltumatuid indiviide hĂ€lbinud isiksusteks hĂ€vitav nĂ€htus. Siinkohal mĂ”elge, miks egoist tahab, et tema poole pöördutaks "teie". Sest ta ju ongi mitmuses ja tahab, et tema poole pöördutaks kokkuvĂ”tvalt, ehk mĂ”lema vĂ”i rohkema jupi poole pöördutaks justkui igaĂŒhe poole eraldi ( tĂ€htsustades mĂ”lema jupi ego ), kuid tunnustataks nende tugevat liitu ( egode liit pĂ”hineb pĂ”himĂ”ttel "minu vaenlase vaenlane on minu sĂ”ber", kuid kui vaenlane on hĂ€vitatud tĂ”mmatakse liitlasel kĂ”ri lĂ€bi, ehk "sĂ”ber koorib sĂ”bra naha" ), ehk et inimene tunneks end oma lĂ”hestatuses siiski kuidagimoodi tervikuna. Kuningas on alasti ja me kĂ”ik oleme rohkemal-vĂ€hemal mÀÀral skisofreenikud. Mina kah, seepĂ€rast kirjutan ja analĂŒĂŒsingi pĂ”hiliselt enda jaoks, mitte kĂ”igepealt teile mĂ”eldes ( aga rÀÀkige kaasa, arendame teemat ! ) . Tahaks VIRGUDA sellest unenĂ€ost, Ă€rgata, kuid nagu Margus Lepa ĂŒtleb, "traktor tuleb ja tĂ”mbab teki peale". See on ju euronorm, kes seda ei tĂ€ida, seda sunnitakse tĂ€itma. Pöördumise "teie" mĂ”tekust pĂ”hjendatakse masinlikult "aupaklikusega", kuid au ja uhkus-alandus on eraldi mĂ”isted, au on vÀÀrikus mis pole lĂ”hestatud uhkuseks ega alanduseks mida siis kiigutatakse gaifi ja tunnustuse ootuses ja laituse hirmus. Aga mida sa teed lolliga kes ainult poolikult kui sedagi olla suudab ja asju ainult uhkuse vĂ”i alanduse mĂ€tta otsast vaadata saab, ei tasu sitta torkida, lĂ€heb haisema öeldakse, seepĂ€rast pöördudki kĂ”igi poole igaks juhuks viisakalt "teie" ja lood endalegi ĂŒhe seina mis sind normaalsest suhtlemisest eraldab, ehk saad jupiks skisofreenilises masinavĂ€rgis.
Selline on ahnusefetiÂči viirusneedus, pisuhĂ€nd, kratt, uss. PisuhĂ€nd ehk kratt on ta algfaasis kus Mammonamao ring pole sulgunud ja kratt sulle varandust tassib, kuid hiljem kui ta oma sabaotsa suhu vĂ”tab muutub ta silmuseks su kaelas mille kokkutĂ”mbavt jĂ”udu toetad sina oma kehamassiga ja energiaga. SĂŒmbolkujundina kui iseenda saba sööv madu: http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/03mar/masonserpent.jpg , see on nagu verevĂ€hk kus valgelibled "söövad" punaliblesid ja inimene kĂ€rbub. TeisestkĂŒljest on tĂ”elise ainujumala kĂ”ikide spektrite tervikvalgusega seotud ja tema valgest valgusest vĂ€rve ja suhtestust ehk aega, elu mĂ€ngu ja mĂ€nguilu loov ajajumal ehk vikerkaaremadu ( uurige Austraalia aborigeenide muistenditest selle sĂŒmboli tĂ€hendust: http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Serpent ) mis loob kooskĂ”las ainujumaliku pĂ€ikesega ( http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika ) elujumala ehk lihtsalt ELU nagu me seda sĂ”na mĂ”istame ) vĂ”rreldav normaalse vereringega. Selline on minu loogika sĂŒmolitemĂ€ngus. VĂ€ikse kĂ”rvalpĂ”ikena annan seletuse Saksa natsionaalsotsialistide haakristisĂŒmbolile. TeadupĂ€rast tĂ€hendab kĂ”igil maarahvastel vasakule pöörlev haakrist loojuvat, paremale pöörlev tĂ”usvat pĂ€ikest ja kumbki sĂŒmbol pole halb. Kui nĂŒĂŒd natside lippu vaadata, siis on haakrist must ja asub valgel kettal, kusjuures on ta loojuva pĂ€ikese sĂŒmbol. Aga kuna too haakrist on must, siis tĂ€histab see musta pĂ€ikest, ehk kĂ”ike neelavat musta auku kis asub valgel kettal mida vĂ”iks piltlikult tĂ”lgendada kui pĂ€ikest, sest must auk tekibki surevast pĂ€ikesest ja see on kĂ”ik loomulik. See aga oli asetatud punasele taustale, ehk pandud vĂ”itluse ja Ă€rkamise konteksti. Pean seoses vikerkaaremao ĂŒrgse sĂŒmboliga igaksjuhuks ka vikerlipu sĂŒmbolit puudutama, et keegi meelevaldseid paraleele teadmatusest tĂ”mbama ei hakkaks, sest olen ĂŒsna veendunud, et vikerlipp on algselt just vikerkaaremao lugudest inspireeritud. Paraku on selle sĂŒmboli vastu tekitatud enamusel totaalne ajublokeering ja see on tĂ€iesti mĂ”istetav teatud pĂ”hjustel http://www.ehow.com/facts_5595315_meaning-rainbow-flag_.html . Vikerkaare lipp oli algselt erisuste ĂŒhtsuse koostoime, seotuse ja harmoonia lipp, universumi vankumatu rahu sĂŒmbol, kuid eks pederastidel Ă”nnestus see sĂŒmbol sĂ”na otseses mĂ”ttes kannikate vahele keerata ja lehkavalt pruuniks pĂŒhkida, sest "geidel" on vaja endale tĂ”estada, et nad on hirmus erilised, muidu on vist hirmus igav ja sitteriasi ei eruta, keelatud vili ju erutab kui inimene sĂ”ltub/allub issandate hinnangutele ja on seesmiselt lĂ”hki, eks see ole justkui mingi sisemine protest. Tundub, et teatud "vĂ€ljavalitutel" on oluline kĂ”ikide sĂŒmbolite mĂ”te pea peale pöörata vĂ”i kui see ei Ă”nnestu, siis Ă€ra keelata nagu haakristiga on tehtud. Tooks siia veel ĂŒhe tĂ€helepaneku: natsisaksamaa olla "pruun katk", kuigi hoopis nĂ”uka lipp oli pruunikat karva, natsilipp aga erkpunane, muide europassid on samasugused punapruunid nagu nĂ”uka omad! http://whewert.wikispaces.com/file/view/soviet_flag_image.jpg/33906939/soviet_flag_image.jpg . Ok, see nĂŒĂŒd selleks, eks mĂ”ni vĂ”ib teisiti mĂ”elda aga lĂ€hme edasi. Kui nĂŒĂŒd vikerkaaremao sĂŒmboolika kanda ĂŒhiskonnamastaapi ĂŒle, siis ĂŒhiskonna vereringe ehk rahasĂŒsteemgi peaks olema selline, kus raha ei teeks raha selleks, et raha ei saaks ka raha sĂŒĂŒa. Raha kui unikaalse mĂ”iste minapunkt ei tohi asetada kaalukausile ehk seda sĂŒmbolit ei tohi lasta ego pettusel lĂ”hkuda, ei tohi panna sÀÀrasele egohĂ€vingu ja haiguse kiigele, sest siis kaotab see sĂŒmbol oma olemusliku tĂ€henduse ega pole enam raha, ehk vahend vaid temast saab juskui jumal mida peab teenima. Raha mĂ”iste ei kao kuhugi, aga lihtsalt haiguseks moondunud raha pole enam raha vaid rahahaigus. VahelepĂ”ikena teen sĂŒmbolite kohapealt asja selgeks neile kes pole veel ajusid liikuma saanud: iga sĂŒmbol on alati UNIKAALNE ja tĂ€hendab ÜHTE seda sama asja, isegi kui neid sĂŒmboleid eksisteerib arvuliselt LÕPMATULT, see ongi ainujumala kui sĂŒmboli kĂ”ige sĂŒgavam mĂ”te, ta koondab endas kĂ”iki teisi sĂŒmboleid. Igast unikaalsest sĂŒmbolist tuletatud uus sĂŒmbol on iseseisev unikaalne sĂŒmbol.
Kui sa lood muidusaamise krati enesele hinge ja see on sulle piisavalt varandust kokku tassinud, siis ĂŒhel hetkel kui sul on kĂ”ik olemas mida tahtsid avastad, et SELLEST EI PIISA, aga sa ei tea ka mida tahta kuna loomingulisus sellest hetkest blokeerub. See on murdepunkt kus pisuhĂ€nnast saab midagi muud, kus madu lĂ€heb sinu pĂ€ikesekildudest paksemaks, ring sulgub ( stagnatsioon ) ja hakkab lĂ”puks su enda samal ajal kahanevat hinge lĂ€mmatama nagu kokkutĂ”mbuv silmus, sĂŒĂŒes kasvab ta vĂ€gi mis hakkab moonutama su tahet ja vertikaalilma kiirgust, killustama vaimuvalgust, hĂ€irima loomingulisust ja muudab su aina ahvivamaks motoorseid funktsioone tĂ€itvaks masinaks, kuni ebaloomuliku kĂ€itumise tagajĂ€rjel tekib kuskil kehas ĂŒlekoormus ja haigus mis inimese hauda viib ( nĂ€iteks mĂ”ni kutsehaigus ) .Selle masinliku ebaratsionaalse uinunud teadvuse tĂ”estuseks milles me paljuski viibime on lihtne tĂ”de, et mida kauem oled sĂ”ltuv, seda raskem on end motoorsusest vĂ€ljamurda. NĂ€iteks proovi sa loobuda orjatööst ( mugavusele tundub, et ainsast vĂ”imalikust sissetulekust, sest raha on ju issand-jumal, raha peab TEENIMA, niisamuti nagu lapsi peab MURETSEMA ) nĂ€iteks kaevanduses mis su eluea ca 50 aasta ringi surub. Teise nĂ€itena proovi loobuda suitsust. Selle sĂ”ltuvusaspekt toimib nagu kĂ”ik sĂ”ltuvusaspektid teatud meelelise lĂ”hestatuse pealt. Muide tubakas kui pĂŒha taim on indiaanlaste vaimne tuleproov: algul lĂ”hestades kivistab ta su teatud tasemele kinni ja sellest kivistusest ehk nĂŒristusest vabanemine nĂ”uab vaimset tööd mis omakorda tĂ”stab teadvuse uuele tugevusetasemele see on tĂ”eline vaimne treening. Tubakas kĂ€tkeb endas reaalseid vaimseid hiljem sĂ”ltlasena juba fĂŒĂŒsilisi ohte. Ta kivistab mĂ”istuse nagu kanep, lihtsalt kanepi mĂ”ju kestab kauem ja sellel on teised vaimsed ja meelelised nĂŒansid, egas suitsetaja ise enne sellest aru ei saa mis moodi kivistab kui pole suutnud sealt kotist vĂ€lja rabeleda, seda tean omast kĂ€est sest olen mĂ”lemat tĂ”mmanud kuigi sĂ”ltuvusse jĂ€in aint tubakast. Pole pĂ€ris lahti sĂ”ltuvusest saanud, see tĂ€hendab, et kui suudan teatud aeg ilma olla, ei julge suitsu ette panna, sest KARDAN sĂ”ltuvuse ihast haaret ja kukkumist samale sisevĂ”itluse tasemele. Tuleb mĂ”ista, et tubakas on ikkagi oopiumiga samavÀÀrne vaimulĂ”hestaja/sĂ”ltuvusetekitaja, seda on nĂ”ukogude teadlased öelnud. Usutavasti vĂ”ib suitust tĂ€ielikult ĂŒle saanu olla vaimselt sedavĂ”rd kĂ”va, et vĂ”ib ilma hirmuta regulaarselt kuid ĂŒliharva isegi oopiumi suitsetada. KĂ”igi sĂ”ltuvuskĂ€itumiste tulemus on see, et isegi kui hiljem tervis juba tunda annab ei lĂ”petata ebaratsionaalset kĂ€itumist, sest pole tahet, ÄRKVELOLEKUT ja motivatsiooni VIRGUMISEKS, vaid topitakse end keemiat ja tablette tĂ€is ja lastakse samamoodi edasi. NĂ€iteks miks naine laseb jobust mehel end regulaarselt peksta ja Ă€ra ei lĂ€he? Armastab? Kas armastus on mingi kuradi sĂ”ltuvuslik uim mitte vaimne-meeleline ELAV teadvel tunne? Kuid siiski jĂ”udes Ă€ratundmiseni ja leides kild killult motivatsiooni ehk raske vaimse tööga oma hingeosi kokku kogudes on vĂ”imalik sellest vĂ€lja tulla, ma tunnen seda, sest mul on palju kergemaks lĂ€inud. Siikohal kehtib piibli ĂŒtlus "kel on, sellele antakse, kel pole, sellelt vĂ”etakse ka see mida tal pole". See tĂ€hendab, et kui sa suudad sĂ”ltuvusest vĂ€lja rabeledes tempot hoida, siis sa mitte ei vĂ€si, vaid jĂ”udu tuleb juurde ( hingeline tasakaalustumine ), seevastu mida sĂŒgavamale pĂ”hja kĂ€id, seda kindlamaks saab hukk, sest seda raskem on pööret teha. Kuid ei piisa kunagi enda sundimisest kui sa asjadest sĂŒvitsi ARU saada ei taha ja enda silmad tĂ”e ees mugavusest suled, keegi teine ei saa sulle asju selgeks teha, kuigi sa vĂ”id ju tĂ”de kuulda ja hetkeks isegi mĂ”ista. VĂ”itlus, Dzihaad endaga ongi selline kujund, et alustada on raske, aga pĂ€rast lĂ€heb kergemaks, ĂŒkskĂ”ik kummast otsast asja vaatad, ehk kas tahad manduda ja surra vĂ”i tahad vabadust. Miks ma siin kirjutan? Ma kodeerin ennast otsides iseendast tĂ”de seda sĂŒstematiseerides, analĂŒĂŒsides ja lihvides, et ma seda ei unustaks ega peaks pidevalt meelde tuletama. Ma nean ennast, pean tĂ”elist Dzihaadi oma ego vastu et saavutada tĂ”eliselt virge teadvus. See vaimumaailma aborigeenium on minu isiklik kroonika mida ma tĂ€hendan ĂŒles enese tarbeks. EesmĂ€rk: olla vÀÀriline hing Maarahvaste peres.

Needus "pöördub" alati sinu vastu, Ôigem oleks Ôelda mitte pöördub, vaid see pannakse kohe ka sulle kui sa seda teisele paned, lihtsalt mÔjud saabuvad hiljem ja nii jÀÀb mulje et midagi lÀheb ja siis tuleb, tegelikult ei lÀhe ega tule midagi, sa ise kutsudki needmisega endas esile protsesse ja suhtumist mille tagajÀrjel hakkab lÔpuks ka su objekt reageerima, kui oled olnud osav needja. Ahelreaktsioon saab alguse sinust endast ja sina oled oma jÔu ja allutatute vÀega selle toitja, kui toide kaob, laguneb needuse energia kontrollimatult laiali. See ei ole nagu bumerang mille viskad kellelegi vastu pead ja siis kindlasti pÔrkab ta mingi erilise ime ja universumi seaduse lÀbi ka sulle valusalt vastu pead ja seda kolm korda jÀrjest nii lapa-lapa-lapa.
Needus ei pöördu kunagi tagasi kolme kordselt, seda seepĂ€rast, et elujumal on muutumatu suurus iseendas, ehk lĂ”pmatuses, see kolmekordse tagasilöögi mĂŒĂŒt on nagu majanduskasvu teooria kus 20% rikkusest toodab sulle 80% tulu. Selline 3X teooria tunub, et kehtib, aga tegelikult ainult nihkesse viidud sĂŒsteemis siis, kui sa sellele allud. Nihe on just eelpoolmainitud pisuhĂ€nna tahtetsentri lĂ”hestuse, kaotatud ja maoks muudetud pĂ€ikesekillu sĂŒsteem. See sĂŒsteem seab su tahte ja eesmĂ€rgi olevikust lahti tulevikku ehk reaalis paneb su toimekasse tegevusse. Muide elu mingilmÀÀral eri kooslustes erineval tasemel teeb seda paratamatult, me kĂ”ik "teeme" midagi selleks et elada, see maosĂŒsteem on ka elu loomulik osa aga mitte nii nagu lÀÀne, juudi vĂ”i valge inimene oma pimedas tasakaalustuses seda ette kujutab ja moondes krati valmis on meisterdanud, siin tuleb tuua sisse aborigeenide vikerkaaremadu, elujumala liikumapanev aspekt mille tasakaalu mĂ”istmiseks tuleb valgel inimesel inimesel veel pingutada ( http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/5b/4a/9c/the-rainbow-snake-the.jpg ). VĂ”ibolla aborigeenid teavad tasakaalu ja on mĂ€rkamatult meis kĂ”igist arenenumad selles vallas, Ă€rge kunagi olge ĂŒlbed, vĂ”ibolla on meil neilt palju rohkem Ă”ppida, kui me ise neile iial vastu tagasi anda suudame, anda tĂ€napĂ€evaste nihkes kriteeriumite jĂ€rgi. Viimane liikumapanev jĂ”ud, toimekas tegevus kui tasakaaluasend paneb end alati Ă”igustama, sest sina oled ju kĂ”ik Ă”igesti teinud, sest teisiti ei osanud vĂ”i ei tundunud otstarbekas. Aga miks teha liiga palju, olla liiga tubli, pĂŒĂŒda liiga palju ja mitte kunagi suuta rahulduda optimaalse, mĂ”istliku ja tasakaalus tulemusega? Sina oled alati olnud Ă”iglane ja ĂŒli-ĂŒli tubli ja sinu vastu ollakse tihtilugu ebaĂ”iglased. OrjasĂŒsteemi ja toimeka normaalse elutegevuse vahe on see, et orjasĂŒsteemis ei anta sulle vĂ”imalust vahepeal tervikuks liituda ja asju pretensioonitult ehk jumalikult optimaalselt positsioonilt hinnata, suundi panevad paika sinust kĂ”rgemad jĂ”ud, olgu selleks kasvĂ”i Kanal2 KĂŒlakarla horoskoop, pĂ€evauudised, kirikupapi mula vĂ”i keegi suur Âčamaan, ĂŒhesĂ”naga autoriteet. Kui tema ĂŒtleb, pead sina end kasvĂ”i lĂ”hki rebima ja seda stimuleeritakse erinevate vahenditega. Selleks et olla vaba peab ise suutma asju hinnata budda vaikusest, suuta olla kompromissitult pretensioonitu totaalne tĂ€helepanu ja suutma ka vĂ”tta vastu reaalselt teostatav optimaalne otsus, seda ISE. Kui sa oled osa suuremast sĂŒsteemist, liitunud jĂ”ududest ehk vĂ€est siis sinust kĂ”rgemal seisja peab hindama sinu hinnangut ja otsuseid ja arvestama nendega oma otsuste vastu vĂ”tmisel, sest sina oled oma positsioonil optimaalne hindaja, tema mitte, tema peab arvestama sinu otsusega, ta vĂ”ib olla laiemate asjade koordineerija mis koosneb paljude sinusuguste tööst, aga olemuselt olete te vĂ”rdsed, nii ĂŒlemus kui alluv. Selle vĂ€ite tĂ”estuseks on inimorganism, pea on tĂ€htsaim organ, kuid isegi aju koosneb rakkudest mis on ju olemuselt madalamad organismid suuremas kogumis, organis, kĂ”ik peab optimaalselt koos toimima, et mitte lasta tekkida vĂ€hkkasvajal, teistest "tĂ€htsamatel" rakkudel kes on lĂ”puks tĂ€htsamad kui terve organism ise ja viib organismi sellise suhtumisega hukule, hukkudes ka ise.
Skisofreeniline lĂ”hestunud pĂ€ike, vĂ€hirakuke. KlĂ”psige selle lingi all kogu seeria lĂ€bi, saate visuaalse tĂ”estuse sellele energiasĂŒsteemi kirjeldusele: http://images.google.ee/imgres?imgurl=http://www.dundee.ac.uk/biocentre/GRE%2520Scientific%2520images/images/Cancer%2520Cell.jpg&imgrefurl=http://www.dundee.ac.uk/biocentre/GRE%2520Scientific%2520images/pages/Cancer%2520Cell.htm&usg=__T5A7YS365kHqnqbqmp-CbScQhPE=&h=450&w=412&sz=83&hl=et&start=12&itbs=1&tbnid=MMyA1Qlsoo0a-M:&tbnh=127&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dcancer%2Bcell%26hl%3Det%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 .
Siin ka teine pilt mis meenutab laienevat impeeriumi koos oma kombitsatega, ikka vÀhirakk: http://www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/metastasizing_cancer.jpg .
Ja kolmas vaene lÔhestunud hing http://f00.inventorspot.com/images/Dividing_Cancer_Cell-small.jpg .
Kui sa toetud kĂ”iges vÔÔrale keerukale Ă”igussĂŒsteemile, siis on sul sealt tulenevalt alati mingile olukorrale tingimused peale pandud. Sulle tundub et sulle on su teo eest tasutud kolme vĂ”i enam kordselt. Tegelikult pole teenimatult suuremat tasu vaid vÀÀr taju. Kui sa vaatad ainujumalikult positsioonilt, enesekeskselt, siis saad sa alati seda mis su tegu tegelikult vÀÀrt on. Kui su eeldused ja tajud on tingimuste tĂ”ttu nihkes, siis see vÀÀrtus ehk aus tasu moondub ( pisuhĂ€nna needus ),vastavalt tingimustele siis vastavalt kordseks. Siis rÔÔmustatakse kĂ€tte kukkunud "Ă”nne" vĂ”i kannatatakse hirmsa saatuse poolt peale pandud Ă”nnetuse tĂ”ttu "ebaĂ”iglaselt" loomulikult ( tasu tukleb niikuinii, kas sa asju tĂ”eselt nĂ€ha tahad on juba iseasi ). Selline viimane kasvu ehk ahnuse moonutus hinges pĂ”hjustab selle, et tuntakse pidevalt, et kantakse rasket vastutuse koormat, kuna aga selle saamiseks pole midagi tehtud, siis ebaĂ”iglaselt ja seetĂ”ttu nĂ”utakse muudkui kasvavalt "Ă”iglast" tasu juurde. See aga tĂ€hendab veel suuremat vastutusekoormat ja nii murdutakse, sest ei kĂ€ida optimaalset rada. Kasv, areng, inglise keeles development ( http://www.youtube.com/watch?v=t6ZarKIKpSA&feature=related kes jagab arengusuuniseid,kallid kapitalistid ehk kristlased ?) on ebakĂŒps sĂŒsteem, sĂŒsteem nagu oleks laps vĂ”i mingis suhtes puudulik isik kes on midagi kaotanud ja otsib midagi, muudku arendab ja arendab, aga kĂŒsime mida, sest oleme ju olevikus. Kui sĂŒsteem on kĂŒps, siis pole oluline mitte kasv, vaid jaotumine ( tsit. Fidel Castro ). Oluline on meelerahu. Siinkohal soovitan vaadata lĂ”iku filmist Surplus: http://www.youtube.com/watch?v=0oErhE34HRQ .

Meis kĂ”igis on elujumal, peale selle ei ole midagi ja on kĂ”ik, seega on elujumal ainujumal kĂ”ikelĂ€biv TOORUM ( ma vaatan siin lĂ€bi oma ugrimugri rahvustejumala mĂ”ttekujundi, toetun alateadlikult esivanemate tarkusele, pĂ€randile, keelele. Sealt ka mu kasutajanimi siin foorumis ) iseendas. Elav on jumal sinus ja kui sa nii nĂ€ed, siis suudad sa seda nĂ€ha kĂ”iges, see ongi hingestatud ilm, meie esivanemate muistne paganlik animism. Kividel, puudel olid "silmad", "kĂ”rvad", olid kohavaimud, haldjad jne. KÕIK ELAB ja nii suhtusid meie esivanemad ja ka praegune maarahvas oma elukeskkonda. Jumal tĂ€hendab Sassi tĂ”lkes JUM kui vĂ€gi ja AL on nagu vĂ€e all, ehk vĂ€ekandja.
Jumal oled sina ja sind ĂŒmbritsev on mĂ”nesmĂ”ttes nagu sinu peegeldus, sinu kuju. Olemuse tegude tĂ”ttu reageerib keskond sulle vastavalt, ehk nagu peegeldab. Kristlikus sĂŒsteemis on aga jumala vastand saatan. VĂ”tame selle kujundi nĂŒĂŒd kĂ€ibele ja lahkame reaalsust kristlikute terminitega, et tuua vĂ€lja ja purustada paradoksid argumenteeritud vĂ€idetega. Saatan on sellises pildis isikustamatu kĂ”ike ĂŒmbritsev naiselik vĂ€gi, energia nĂ€iteks tume aine kosmoses, ĂŒhesĂ”naga horisontaalilm.Ainult et kuna mehelik aspekt paiskab vĂ€lja hirmu ja vaenulikuse struktuure, siis saadakse vastu kurja ja siis seda isikustamatut vĂ€eilma mille peegelduses ennast nĂ€hakse, ehk horisontaali hakatakse isikustama Saatanana, vanakurjana.Otsitakse sĂŒĂŒdlasi oma tegudele teistes, sest horisontaal, tundeid energiat ehk vĂ€etasandit pole vĂ”imalik isikustada ( teadlased ei oska siiani nĂ€iteks elektrit kirjeldada, kĂ”ige parem tunnetus oli Teslal ). Isikustada saab vertikaali, pĂ€ikest, ehk energiale struktuure andvat mehelikust, teadvust mida horisontaal toidab, ehk toetab vastavalt pĂ€ikese "tegudele" Ă”igemini OLEMISELE. AinujumalasĂŒsteem minu kirjelduse jĂ€rgi (mĂ”istan, et Tokroda paganad mĂ”tlevad ainujumala all muud, seda mida mina nimetan siin kaotatud hingeosaks, pisuhĂ€nnasĂŒsteemiks ) on just enese pĂ€ikesele keskendumine, selleks, et adekvaatselt mĂ”ista teiste ĂŒmbritsevate inimeste pĂ€ikseid ehk olemust.
NĂ”idade seas on arusaam ĂŒldplaanis selline , et teiste pĂ€ikesed justkui sulanduvad sinu ĂŒmber tiirlevaks horisontaalilmaks siis, kui sa mingi asja koostoimet ei mĂ”ista, aga samas mingil tasandil juba tunnetad. Seljuhul nĂ”iad kirjeldavad oma tunnetust nĂ€iteks et "siin on negatiivne energia", "selle objekti energeetika on..." jne. Energeetika on energeetika, pole olemas negatiivset energiat ( on ju ĂŒteluski, et raha ei haise ), on olemas sinu olemise suhtes destruktiivne vorm energiale ja energiat saab kasutada sinu energiastruktuuride lĂ”hkumiseks, muutmiseks. Selleks, et energiasĂŒsteeme mĂ”ista on ainult ĂŒks teadvus millelt sa ( selgelt-)nĂ€ha saad, see on sinu enese teadvus, sinu elu ehk sinu tĂ”eline ainujumal, sa pead vertikaalilma, ehk teisi isikuid paratamatult hindama ju oma positsioonilt, ehk lĂ€bi enese kogemuse ja siis tĂ”mbama paraleele, MÕISTMA. Universumi struktuuride mitmekĂŒlgsuse vĂ”imalikus asub lĂ”pmatuses, kuid nĂ€iteks number kaks sĂŒmboliseerib alati ĂŒhte ja sama asja ĂŒkskĂ”ik millisel paberil ta on kirjas. Samamoodi on jumalike kirjeldustega, keegi ei saa numbreid, struktuure omada, patendeerida, seega on jumal ehk meie elu seostatud ja me pole kunagi tegelikult ĂŒksi, me olemegi kĂ”ik ĂŒks seostatud tervik. KĂ”ik struktuurid pĂ”hinevad tasakaalul, seega ei saa keegi omada kellegi ees olemusliku eelist. Ükski olend pole kellegist kĂ”rgem ega madalam, kes seda usub muudab end kurdiks tĂ”e ees ja kapseldub, muudab enda elu keerulisemaks, sest seab elu mĂ”istmisele piirid. NĂ€iteks ei ole suuteline loomade keelt Ă€ra Ă”ppima, sest blokeerib endas empaatiavĂ”imet ehk nn. kuuendat meelt ( neid meeli on veel rohkem ). See muudabki eluelamise ainujumala, ehk enesemĂ”istmise protsessiks, kes seda paremini teeb, on lihtsalt elukogenum, targem jne., aga olenemata inimese, elusolendi ( ka looma ) ehk ainujumala avaldumisvormist ja tema suhtelisest vĂ”imekusest, peab ka kĂ”ige lollim maailma vaatama ikkagi ise. ÜlejÀÀnu on keskonna mĂ”judele ehk "horisontaali vĂ€ele", kĂ”ikvĂ”imalikele "energiaTELE(!)" ( paradoksaalne see erinevate "energiate" primitiivne sĂŒsteemikirjeldus ) allumine lĂ€bi ajutise sisemise lĂ”hestatuse ehk usaldusele,usule tuginemise. Me arendame ennast teiste kogemuse lĂ€bi ( usume Ă”petust ), avardame oma maailma, aga sinna EI TOHI kinni jÀÀda ( usalda, aga kontrolli ). NĂ€ha saab inimene sedapalju kuipalju ta selles ainujumalas, ehk elujumalas arenenud on, ehk palju ta jumalat endas mĂ”istab, kuipalju ta kĂ”iksust haarab. Seega on kristlik saatan kristlaste tegelik jumalakuju, enda minakuju ( hirmude ja lĂ”hestatuse ) peegeldus. Kuna seda nĂ€hakse teiste pealt siis kleebitakse neile ka igasugu silte, ikka selleks, et mitte ise "sĂŒĂŒdi olla". Ei kanta vastutust, vaid tahetakse, et keegi teine sinu eest töö Ă€ra teeks, sulle seoseid ja Ă”petust tooks ( see on raamidesse vegeteerimine ja orjapidajale tuleb see kasuks http://www.youtube.com/watch?v=RqktRZ9t1GM ). Kui sa tugined arengus mingil pĂ”hjusel ja vajadusel usaldusele, usule ( nĂ€iteks kĂ”ik on vajanud lapsena vanemate tuge ja elukogemust, seegi on usaldus, usk ), siis pead sa suutma sealt millalgi ka vĂ€lja tulla, ehk lahtiseid otsi, energiaringi oskama enda jaoks kokku panna , muidu jÀÀdaksegi kinni usule ja tekitatakse dualism, hea ja halva mĂ”iste ( Aadama ja Eeva Ă”unalegend! ) mida ei suudeta tervikuks liita ehk enesele selgeks teha ( muututakse sĂŒsteemist sĂ”ltuvaks jupijumalaks ), see tekitab manipuleeritava arengupeetuse mis paistabki kĂ”ikides usklikes esmajĂ€rjekorras silma. Vaadake tĂ€napĂ€eva tĂ€iskasvanuid, nad on mĂ”tlemiselt nagu lapsed, samas kui loodusrahvastel kĂ€ib elu biorĂŒtmide jĂ€rgi sundimatult, loomulikult ja tasakaalustatult.
Kui elujumal on ainujumal, siis eksisteerime me ju elus olles, seega eksisteerib nii paradiis kui pĂ”rgu elus olles ehk reaalsuses. Kui tahad seda nĂ€ha, siis mine Afganistaani sĂ”tta kui see on "sinu elu kutse" ( 20 kilo puhtalt kĂ€tte,respect http://www.youtube.com/watch?v=dD9yi0VaPUY ), siis nĂ€ed sa reaalset pĂ”rgut. Kui aga minna hÀÀsse hooramajja kus on valida vĂ€hemalt 72 "sĂŒĂŒta neitsi" (kĂŒl see hĂŒĂŒmen on ikka usumeestele armas) vahel, siis oledki laksupealt islami paradiisis. Muidugi kujutab usklik asju teisiti ette, Ă”igemini ei kujuta, sest paradoksidest kubisev pĂ”rgu ja paradiisikujund on kujutatav ainult unenĂ€otaoliselt. Siis ollakse peale surma elus justkui unes vĂ”i nagu teadvuseta zombid mingis ebareaalsuses. Aga kuidas saab reaalselt eksisteerida ebareaalsuses? Sel juhul peab seda ebareaalsust toitma mingine reaalsus ja sa pead siiski olema reaalselt elus, samalajal elust irdunud ebareaalsusesse, noh nagu nĂ€dalate viisi Pleissi tagunud amffi tĂ€is telekamĂ€ngur. Meile luuaksegi ja surutakse vĂ€gisi peale igasugu ebareaalsusi lĂ€bi usu iga pĂ€ev, nĂ€iteks Holocausti teemakĂ€sitlus. Kas Holocaust toimus vĂ”i mitte, aga sa PEAD seda uskuma, vĂ”i vĂ€hemalt vĂ€lja nĂ€itama, valetama et usud, vĂ”i muidu ( http://et.wikipedia.org/wiki/Holokaustirevisionism )!
Kui paradiis vĂ”i pĂ”rgu juhtub peale surma ja on REAALNE siis eeldab see elu peale surma. Elu on aga olevikus nii tavaline ja loomulik asi, et siis on see ju reinkarnatsioon ( muide mĂ”ned mĂ€letavad omi eelmisi elusid http://www.youtube.com/watch?v=_EWwzFwUOxA&feature=related ), kas elu peale surma on siis karma tĂ”ttu raske ( pĂ”rgu ) vĂ”i kerge ( paradiis ) on lihtsalt igapĂ€evaraskus tolles uues kohas. Ei kujuta ette mingit katlas keetmist vĂ”i jumaliku sĂŒnnitusfarmi,kust inimesed kĂ”ik need sĂŒĂŒta neitsid vĂ”tavad, aga eks islamis ole mĂ”eldud ikka seda va haaremit, aga kui on haarem, siis peab keegi ka "eunuhh" olema, ehk osa mehi on ilma naisteta selleks, et ĂŒhel palju oleks. Mis paradiis see on, mis pĂ”rgut sĂŒnnitab ja teistele kannatusi loob? Selles ei saa eksisteerida jumaliku hingerahu. Seega vĂ”ib ju tĂ”estada,et isegi kristluses ja islamis on reikarnatsioon sisse peidetud, kuigi ÀÀrmiselt segaseks moonutatud rumalal kujul. Kuna kĂ”ik struktuurid on kĂ”iksuses koguaeg olnud olemas, energia on alati eksisteerinud igasugu struktuuridesse valatud kujul, siis oleme me kĂ”ik reinkarneerunud ainujumalad, tehtud iseenda jÀÀnustest ( http://www.youtube.com/watch?v=25L08MW1XX4 ).
Paradiis ja pĂ”rgu on uskujate, arenguinimeste, kadunud pĂ€ikesekildude otsijate ehk kasvukummardajate teisisĂ”nu kaupmeeste-kapitalistide ehk igasugu religioonide, eriti kristluse ja muude kĂ”rberahvaste religioonide ( seal saidki elada ju ainult kaupmehekaravanid, rĂ€ndajad ) ebakĂŒpse orjaliku maailmatunnetuse arengus kinni jÀÀnud tulemus, mis elatab ja avaldab ennast ootuses-lootuses, ihas ja hirmus. Seda iseloomustab Kreeka mĂŒtoloogia tantalose piinad, kus sa ei ulatu kunagi oma soovideni ja nĂ€lg ja janu juues-sĂŒĂŒes kasvab. Jah kapitalist saab mis ta soovib kui on tubli, aga ta ei suuda seda tavaliselt kunagi nautida ( sest selleks et saada, on ta midagi tahtmatult, tihti ka enese teadmata pidanud ohverdama, tal on tunne, et midagi on puudu ja see on rahu. Alatud kaupmehed on rahutud ), ta peab kohe hakkama rohkem tahtma. Naaber ostis kĂ”rgema mastiga jahi, nĂŒĂŒd on jĂ€lle vaja rabeleda ja saada veel parem.
Röövkapitalisti eesmĂ€rk on surnud juba sĂŒndides, sest ta eesmĂ€rk on lihtsalt vertikaalilma jĂ”ud ( tung endast vĂ€lja enese peegeldusse, kĂ”ige primitiivsem moodus end arendada, ennast leida ), jĂ”ud aga on normaalseisus vahend ( vĂ€ga vajalik vahend. Kui selle saamist sihilikult takistatakse, siis muutub ta eesmĂ€rgiks, kui aga see juhtub, siis oled asetanud end osakeseks orjasĂŒsteemist ), mitte eesmĂ€rk, jĂ”ud on toitja. Raha on vahend. See on kapitalismi kui arenenud kristluse olemus, sellele elmale ehk kultuurile end vĂ€ega sidunud inimene, tĂŒĂŒpiliselt valge inimene jÀÀbki seetĂ”ttu ka igasugu suitsetamistesse ja narkomaaniatesse kergemini kinni ( tal on arengupeetus ja sealt vastupandamatu tung ),seevastu indiaanlane oskab sellest lahti lasta ( kuigi palju meil on vabasid animistlike kultuure ? ).

Palve on lĂ€bi vÔÔra jumala needmine, vÔÔra ehk enesest usu lĂ€bi eemaldunud hingeosa, pĂ€ikesekillu lĂ€bi. Palve mĂ”jub sellele, kes allub samale egregorile, vĂ€ele, ehk jĂ”udude sĂŒsteemile kui palvetaja ise, see seletab kristlaste mĂŒstilised palvuste lĂ€bi tervendamised. See tĂ€hendab, et ĂŒhtede inimeste teiste energia arvel terveksaamine lisab usku ja lootust kogu susteemi mĂ€nanevale liikmeskonnale. see aga on vajalik, et nende energiat edasi lĂŒpsta saaks. Ka meie esivanemad palvetasid, nad hingestasid oma pĂ€ikesekilluga hiite puuslike ( arvan, et asi kĂ€is niimoodi ), aga see oli juba TEADLIK tegevus, loodi puust jumalaid, need olid omaette hingestatud reaalsed "asjad", samas ka loodusjĂ”udude sĂŒmboltĂ€henduse kandjad, sidujad. Nende kujundite abiga ĂŒhineti oma kogukonna vĂ€es vastava puusliku lĂ€bi siis vastava jumalusega nĂ€iteks mĂ”ne loodusnĂ€htusega et seda mĂ”jutada. Praegu on palve enamasti teadmatute orjamasside needus mitte teadlik kogukonna vĂ€e ratsionaalne suunamine ( maausulistel on palve ikka mĂ”istuslik toiming ). Needus on soov ja tĂ€itub vastavalt tahte tugevusele ehk otsuse ja jĂ”u optimaalsele koostoimele. Kes mĂ€letab kunagisi laulupidusid, iga Alo Mattiiseni laul oli palve ja needus, siin kohal tooks eriti vĂ€lja "Isamaa ilu hoieldes", kahju et seda youtubist just taasiseseisvumisaja laulupidude esituses ei leia ( kellegile kahjulik ?), aga panen siia ĂŒhe Ernesaksa oma http://www.youtube.com/watch?v=bDak2eakiHA Muide kui keegi vaatab setosid kui mingeid veidrike kes leelotavad, siis Seto leelo kannab endas just sellist suhtlemistasandit mis annab edasi neid asju mida kuiva meheliku sĂ”namisega edasi anda ei saa. Sellised laulud ĂŒhendavad inimesi ja tugevdavad tohutult kogukonda. Ka lagundavad ebaĂ”iglust, nĂ€iteks röövkapitalismi ja vĂ”iks olla otseseks toeks ametiĂŒhingute tugevnemisele ( tehke Ă€ra, tĂ”stke vana tava ausse ). Kes ei saa aru leelo needvast vĂ€est siinse jutu pĂ”hjal ( mis on ju ka kuivalt meheliku aspekti lĂ€bi suhtlemine ) siis vaadake filmi "Taarka" ( http://www.youtube.com/watch?v=sZ49mPmxNLU ).
Needus millel on jĂ”ud taga tĂ€itub alati, aga eedjale ei pruugi selle tĂ€itumine mĂ€rgatavaks saada, tĂ€hendab ei saada mida eeldatakse vaid midagi muud ja enamasti ei osata seda "midagi muud" isegi seostada omaenda soovide ehk needusega, nĂ€hakse lihtsalt oma "Ă”nne" vĂ”i "Ă”nnetust", kui sedagi. Enamasti lihtsalt kui paratamatut saatuse poolt mÀÀratud katsumust. Kui inimest manipuleeritakse needma, palvetama vĂ”ib olla tegu lihtsalt osava kodeeringuga millega inimene pannakse millegiks vastavalt hÀÀlde, nĂ€iteks eeldab head sooviv palvetaja ka oma objektis nĂ€ha soovitud muutuseid ja muutub nende jĂ€lgijaks, ootajaks. Nii vĂ”is ka laulupidu olla mitte ainult otseselt needmine vabaduse eest, vaid tegelikult oli mĂ”eldud tahtele hÀÀlestamiseks, rahva kokku liitjaks ( oletame,et meie vabadus oli juba Moskvast ette kirjutatud ). VĂ”ibolla valmistati Eestlasi ette viimaseks psĂŒhhoenergia lĂŒpsmiseks mis kaasneb tulevase ( praeguseks juba pea lĂ”pule viidud ) rahvusluse alandamise ja lĂ”hkumisega. Selleks, et Eesti rahvas liiga ruttu kokku ei variseks raskuse all, et ikka kauem kannataks toidaks jĂ”unĂ€ljas "Jahwe ego" ( orjaks "uue ilmakorra" pooldajate huve).
Needuse lĂ€bi vĂ”tab inimene kuju end ĂŒmbritseva suhtes ja saab omale omadused mis seejĂ€rel kutsuvad umbritsevas sinu suhtes esile reaktsioone. Nii vĂ”iks isegi libahundineedusest, hundiks kĂ€imisest kuidagi aru saada. Kui vaadata meie rahva ĂŒksteise kĂ”ri kallal olemist-elamist, varjatud hierarhiha, siis oleks meie tootemloomaks justkui hunt, ehk meenub ĂŒtlus "Eestlane on hundirahvas", muidugi on selline tootemi peale mÀÀrimine kogu rahvale meelevaldne ja ebaĂ”ige. Isegi "Vene-karu" pole minuarust mitte karu, vaid Venemaa kui riigisĂŒsteem meenutab suurt kanalat suure vĂ€geva kukega, aga muidugi elab seal ka karusid ( pĂ”lisrahvad ) ja hunte, nii nagu meilgi Eestis on palju loomi ja inimtĂŒĂŒpe.
Needuse kellelegi teisele peale panemise pĂ”hjus on selle teise omadused ehk kuju teda ĂŒmbritseva suhtes, needus on provokatsioon ja provokatsioonile allumine ehk vastureaktsioon. Ka kohanemine on needus. Me ei saa öelda, et kĂ”ik needused on halvad vĂ”i soovid mis mĂ”eldud olema head on head, me saame ainult mĂ”ista tegude tagajĂ€rgi ja teha asju nii, et me mĂ”istame mis selle tagajĂ€rg on. Seega on vastutustunne siin kĂ”ige tĂ€htsam asi. Nii soovi armastada kui soov kedagi kannatama panna vĂ”ib tĂ”lgendada kui needust ( abielu on ju samuti neetimine, tugevalt sidumine ). Aga sellele lĂ€henetakse erinevalt: pĂŒĂŒtakse end teisele Ă”igeks teha ja sellest mĂ€rku anda, mĂ”ned tahavad aga lihtsalt vĂ”tta mis meeldib, ehk needa, et teine just minusse Ă€ra armuks jne. Islamis on inimene kes on juba sĂŒndides kellegile kaasaks mÀÀratud sunnitud enda armastust avama ja suunama, kohandama ja kuna selleks on kogukonna sisendav vormiv tugi, siis see ka enamasti töötab.
Olen kuuld igasugu nippe mida naised olevat kunagi armuloitsudes nÔidumises kasutanud: mensuveri, tutikarv toidu siise ja siis mingid unenÀoloitsud ja palved jne. Needuse vÔib esile kutsuda paljas kints vÔi tiss vÔi moni solvav vÔi meelitav sÔna, need omakorda vÔivad ise olla needused kui on sihilikult ehk TAHTLIKULT esile kutsutud mingi reaktsiooni saamiseks, ehk seal on vÀgi taga. Siit tulebki, miks naised on vÀgevamad nÔiad, VÀgi ja JÔud on naiselik aspekt, mÔistus ehk valgus mehelik, mÔistust vÔib ju olla palju, aga kust saada vÀge? Islamis ongi selle pÀrast mitmenaisepidamine vist lubatud,nagu ka meie muistsetel esivanematel.
Edasi: paljalt rannas lippav laps ei kutsu inimestes esile erilist reaktsiooni juhul kui nad mingil pĂ”hjusel rikutud pole. Samas kui randa ilmub nudistist beib, tekib kohe elevus. Isegi kui selle beibe eesmĂ€rk pole inimeste tĂ€helepanu saada, on inimesed omale vĂ”tnud just sellise kuju, ehk reaktsioonide eeldused ( enesesisendus, pĂ”himĂ”te, hoiak, needus autoriteedi vĂ”imule allumine) ja lasevad ennast hĂ€irida. Nad reageerivad ehk hakkavad needma pĂŒĂŒdes muuta seda paljast beibe, tema kĂ€itumist, mitte iseenda suhtumist. Inimesed eeldavad ( on needitud, kinnitatud suhtumisega ), et beib pĂŒĂŒab sihilikult esile kutsuda isasloomade tĂ€helepanu ja peavad seda tĂ€helepanu pahaks, aga osutavad seetĂ”ttu hoopis ise veelenam tĂ€helepanu, nĂ€hes seal tonti kus seda vĂ”ibolla polegi . Eeldus aga tuleb neist endist ja on nende endi rikutuse nĂ€itaja mitte palja beibe. See eeldus ongi see needus mis samal hetkel neile "vastu pöörab". Seda et nad neavad iseennast, rumalad needjad ei nĂ€e. Ta POSITSIOON on jĂ€ik ( puudub seega analĂŒĂŒsivĂ”ime antud asjas ), needitud, kinnistatud ja OMA ARVATES ÕIGE. Ta on kindel, et mitte tema asend ja suhtumine keskkonnas pole vale, vaid maailm on hukka lĂ€inud ja paljas beib on selle (:kĂ€ega katsutav:) tĂ”estus nende jaoks. NĂ”nda kulutab inimene oma energiat Ă€rrituse peale ja pĂŒĂŒab kĂ”iki "patuseid hoori" muuta, kuigi tegelik "hoora" kujutis asub inimese enda kujutluses. Kui inimene on vaimselt puhas ja vaba, siis vĂ”ib ta isegi paljast tegeliku hooraametit pidavat ja tutti liputavat litsi nĂ€hes mitte Ă€rrituda ega isegi mitte erutuda, sest ta teab, et hoora seksikad poosid on hĂ€sti lavastatud needev-kĂŒtkestav nĂ€itemang nagu nĂ€iteks Jan-UuspĂ”llu kaasahaarav huumor vĂ”i mĂ”ne kelmi igapĂ€evatöö.
Kui inimene on selgeltnĂ€gija siis nĂ€eb ta asju nagu nad on, mitte ei pĂŒĂŒa neid muuta selliseks, nagu ta omaarust arvab, et nad peaksid olema ( tĂ”eline nĂ”id ei ole ego reaktiivsuse karmaahelasse needitud vaid on virgunu ). Ta ei allu beibutisele juhul kui ta seda mingil pĂ”hjusel ise ei taha, kui aga allubki, siis ei jÀÀ kinni.
Niisiis needus saab toimida ainult neile inimestele, kellel on pretensioone ( tundereaktsioonide mÔistuslik loogiline karmaahel ), needmine ise on aga pretensioonide esitamine teistele, neile kelle on mingeid pretensioone.
Tavainimene on maailma aina rohkem pĂŒĂŒtud muuta-needa vĂ€liselt, aga nii lollilt, et enamasti pole keegi arvestanud sisemiste muutustega. Sisemisi muutusi tajutakse, aga nendega, kui plaanimatute tagajĂ€rgedega tegeletakse jĂ€llegi lĂ€bi vĂ€lise maailma muutmise, selle kohta ĂŒtleks, et inimene on sisemiselt kalestunud, rumalusesse tardunud ( saavutad eesmĂ€rgi,aga rahu ei saa,sest ei mĂ”ista oma sisemisi vajadusi, tahtmisi ja eeldusi ).
Suurimad satanistid on ikka kĂ”ikse vagamad usklikud, kalestunud hinged, nende seadused on vĂ€givald ja nede tĂ”de kaitseb end ainult hirmu ja hiljem hĂ€biga ( kui oled end nende vĂ€es sidunud, siis see allutab: patusus, rĂ€pane ehk roojane olek. Ega juudid ilmaasjata kristlaste kohta roojane ei ĂŒtle, kristlased ju ise kuulutavad end sellistena kirikus ).
Selline kristlik ilmapilt, kapitalistlik ja orjalik ilmapilt ĂŒldiselt vĂ”ib viia selleni, et varsti on kogu ĂŒhiskond end sedavĂ”rd vaimsesse orjaahelasse needud, et lapsed ei vĂ”i paljalt ujumas kĂ€ia, sest mĂ”ni usupreester nĂ€eb neis Ă€kki hoora, saatana ahvatlust, vĂ”i nĂ€iteks abielumees peab oma naise burkasse riietama, et teised mehed kunagi tolle kaunust nĂ€olappi ei nĂ€eks, sest minetea mida nad sealt lugeda vĂ”ivad, kiimarefleks tekib kohe ja kohe on vaja taha panna, ĂŒhesĂ”naga milline on mees, kes eeldab, et teised mehed on sellised? VĂ”i peame me kunagi ĂŒldsaunas hakkama kandma aluspesu vĂ”i ujumisriideid, sest iial ei vĂ”i teada kas saunas on Ă€kki mĂ”ni homoseksualist kes juba laksib pihku ja paneb peldikus sulle mĂ”ttes hambapeale. Viimase puhul on jĂ€llegi ju tegemist needmisega, kuigi enamasti kujustatud mĂ”ttemĂ€nguga milles objekti suhtes reaalseid tingimusi ( needvaid-siduvaid )ei esitata. Nii toimivad mingis eas enamasti muide kĂ”ik teismelised poisid kui mĂ”tlevad oma unistuste tĂŒdrukust, see aga ei paku enamasti kunagi lĂ”puni rahuldust, sest pole ju millegi reaalsega reageerida peale oma mĂ”ttekujundi.


Viimati muutis seda toorum (Teis Sept 14, 2010 4:57 pm). Kokku muudetud 63 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Juul 21, 2010 1:02 pm    Teema: needmine kui Ă”ppetund, selle ohud ja praktiline vajalikus Vasta viitega

Kuidas ikka needa, tĂ”eliselt ja purustavalt teist inimest vĂ”i tema isikuomadusi nii, et ise ei kannataks? Esiteks tuleb jĂ”uda selgusele miks sa midagi hĂ€vitada vĂ”i lĂ”hestada tahad. Tuleb teada et kui inimesega pole sidet, siis teise inimese needmine seob. Eriti pane tĂ€hele tĂ”de, et kui seda teha inimesele vastumeelselt, ehk tegu on orjastamisega, siis muudad endki antud NEEDUSE orjaks ehk teenriks. Kui selline needus on ammendanud, teine inimene oli nĂ”rgem ja sa ta oma zombiks muutsid, siis jÀÀdki teda oma hingejĂ”uga toitma kuni ta oma teadvuse tagasi saab ( nĂ€it. neegerori ameerikas, vĂ”i 700 aastat lĂ”hutud orjameelne eestlane Eestis ). See on aga ohtlik, sest tavaliselt on mugav kellegist sĂ”ltuda ja seetĂ”ttu oled enesele loonud PARASIIDI keda ei ole vĂ”imalik endast eemaldada ilma enese vaimu lĂ”hkumata, sest kaotad vastutustunde omandades usu hĂ”lptullu mida "lollid" sulle teenivad ( universumis on tasakaal ). Tavaliselt siiski asutakse parasiiti hĂ€vitama, tekib pĂŒĂŒd temast vabaneda ja lĂ”ppkokkuvĂ”ttes tuleb sellise Ă”ppetunni kokkuvĂ”tteks nentida, et oleks lihtsam olnud ise asi Ă€ra teha, kui oma energiat raisata zombi-ghola tekitamiseks, temaga manipuleerimiseks ja kĂ”igelĂ”puks tema ja enese vaimu taas lahutamiseks. Orjapidajal on siiski kĂ”ige raskem jagu saada oma hinge hĂ€lbest mida usk hĂ”lptullu loob, öeldakse, et kurjategija muutub varem vĂ”i hiljem lohakaks ja komistab, vihkajaid kes sellist siis jalgadega trampima hakkab leidub alati ja orjapidajal pole just harjunud olemine olla orjadest madalamal ( eks seepĂ€rast kehtigi meie Ă”igussĂŒsteemis juriidilistele isikultele klassi vĂ”rra kergemad karistused ). Inimene kes on orjapidaja ei taha, ei suuda nĂ€ha oma hĂ€lbinud positsiooni, sest see purustaks tema maailma ja tooks ta pilve pealt tagasi, ikka pilves on vaja olla ja tuleb uskuda, et maailm ongi selline. Nii orjapidaja kui ori saavad tĂ”elise vabastuse hĂ€vinguneedusest, ego uhkuse-alanduse kiigelt maha ( mis on ĂŒks arenguetappe ) lĂ€bi purustusneeduse mis lahutab nad objektist kellega nad on seotud. Selle kĂ”ige olulisemaks mĂ”istmiseks ongi tĂ”de, et orjapidaja on orjasĂŒsteemi ori ja kui ta seda mĂ€rgata oskab ja tunnistada suudab, siis hakkab paranemine. Seega vĂ”ib purustusneedust kasutada nii needuse kĂŒtkeisse omakasu saamise eesmĂ€rgil laskumist, ehk teise enesest nĂ”rgema hinge purustamist, kuid ka toimiva needuse ehk EGO sidemete katkestamist. Üks on nn. must maagia ehk teatud arenguetapp noortel lollidel kogenematutel hingedel kes alles avastavad ego olemust ehk pĂ”evad seda lĂ€bi kui viirust, teine on nn. valge maagia millega saab inimesi ravida kui nende kasuahnus nende reaalsustaju ja pilku pimestama hakkab. Kuid eelkĂ”ige tuleb inimestel MÕISTA selle viiruse olemust, sest siis saab sellest hoiduda, see on justkui immuunsuse tĂ”stmine lĂ€bi teadlikuse. Ka nn. valget maagiat saab arutult kasutada, see tĂ€hendab valimatult inimesi vaktsineerida, aga siis ei Ă”pita ja omandata teadmisi ehk tegeliku seesmist tugevust vaid toetutaksegi nagu vĂ€ike laps kellegi "suurema" ja "vĂ€gevama" mÔÔgale, ehk selline valge maagia kasutamine on samasugune egohĂ€lve nagu must maagia ja seda saab teha egost vaevatud isik-tervendaja kes naudib "suur" olemist ja teiste tunnustust ja abitust, ehk sisuliselt on ise haige, kui mitte öelda ikka veel must vĂ”i hall maag. Sest kui sul pole midagi mis sind teise inimesega seob ja sa tahad temast midagi saada ( nagu me nĂ€eme pidevatest reklaamidest-lĂ”ksudest ), siis on see röövimine. VĂ”tame nĂ€iteks mĂ”ne kristliku nĂ”ia: ta tahab saada ( ego needus kripeldab hinges ) omakasuks Ă€ra tarvitada ( ennast "suure heategija juhina" lollide lahkes "vaimu-"valguses peesitada ) ja siis teist lĂ”hkuda ( arendada temas vĂ€lja kĂ€tte Ă”pitud abitus, et ta SINUST sĂ”ltuma jÀÀks, sest sa nii kangesti tahadki "heaks" inimeseks, aitajaks jÀÀda ), siis selline "valge" maagia on tegelikult purustusneedus ja see on alati kahe teraga mÔÔk mis asetab su kinni kuniks vĂ”la iseenese ehk ainujumala ees tasud ja antud kahepalgelisest karmast ĂŒle saad, sest pane tĂ€hele, ĂŒhel hetkel viskab see lollikari kopa ette ja sa nimetad ta ĂŒmber lumpeniks, parasiidiks ja koormaks mida kannad oma hingel ja siis hakkad neid samu abitud "parasiite" algul endast eemale tĂ”rjuma ja siis hĂ€vitama.
Kui sa tahad needa kĂ€ttemaksusks, ehk lihtsalt teha halba halva pĂ€rast, siis on see soov pime, seal saab vahend eesmĂ€rgiks ja sa pĂ”rutad otseteed hukatusse, see on justkui enese mÔÔgale viskumine sest kĂ€ttemaksu nĂ”uab sinu ego, sinu hingeline lĂ”he mis tahab kasvada ja pĂŒĂŒab teha kĂ”ik, et ennast tĂ€ita ( siit ka sĂ”na "ennast tĂ€is" ). Sa ei nĂ€e ega taha nĂ€ha tagajĂ€rgi ja seetĂ”ttu ei arvesta nendega. Olgu, teatud maani suudad kĂŒl aga sellest ei piisa, sest kavalus on pooltĂ”de, lĂ”puni ei saa sa iseenda eest pĂ”geneda. Paljud proovivad, aga surevad vanglas, kui mitte reaalses, siis hingelises isolatsioonis mille nad on endale ehitanud kui kĂ”ige vĂ”imsamat kindlust, kindlust kuhu varjuda iseenda ees. Need on ĂŒksikud inimesed, Ă”nnetud inimesed ja tĂ€napĂ€eval on neid palju.
Ego on Ă”ppetund, musta maagia ja halva soovimise tagajĂ€rgi peame me kĂ”ik kogema ĂŒsna varakult siis kui tunneme kibestumist, solvumist viha esmakordselt, aga kui me ENESE OLEMUSE neile tunnetele, kadakakeeli emotsioonidele pĂŒhendame siis me tĂ”stame haiguse kollektiivsele tasemele ja seda nĂ€eme me enda ĂŒmber kui hindame siionismi ja kirume juute. See on seesama meie endi sisemine ebaĂ”iglus mis meis endis on mida me eneste ĂŒmber ebaĂ”iglust mĂ€rgates tundepuhanguna vĂ€lja paiskame toites sellega suurego, ja luues Ă”hkkonna mis viib sĂ”dadeni, hĂ€vinguni ja sĂŒnnitab uut vihkamist. Pange hĂ€sti tĂ€hele neid maage kes ĂŒtlevad, et neil on midagi maagiaalast varjata, kui sa ise oled selline kes tunneb, et on midagi uut avastanud ja tunnetad OMANDITUNNET, tahad enne ise leluga mĂ€ngida, soovid mingit patenti TEADMISTELE, siis on see leiutis sinu hingelise skisofreenia, lĂ”hestatuse kĂŒtkes kes tahab seda sinu vastu kasutada. Tuleb teada, et iga asja saab mitmeti kasutada ja teadmiste kasutamise vastutus langeb ainult teadmiste kasutajale, mitte teadmise ehk valguse toojale ehk Luciferile. KalaÂčnikov elab ju siiani ja on vist pĂ€ris hea tervise juures ja viskab endanimelist viinagi, kuigi tema leiutise lĂ€bi on surnud pĂ€ris mitu inimlooma ( http://forte.delfi.ee/news/militaaria/article.php?id=32321777&l=wwoman ) .
Kui me oleme juba langenud mingi needuse ahelaisse tavaliselt lĂ€bi autoriteedi vĂ”imu: vanemate, ĂŒhiskonna kasvatuse, siis tuleb see needus purustada. Me vĂ”ime juba olla selgeltnĂ€gijad, nĂ€iteks teada kuivĂ”rd halb on ahelsuitsetamine, me vĂ”ime tahta seda maha jĂ€tta mĂ”tetes, aga selleks tuleb leida tahet ja jĂ”udu ja veelenam, kui oled ĂŒksi, siis on vaja leida abistavat vĂ€ge, et hakata kuuluma "kuhugi mujale" olemisse. SĂ”ltuvus on kett mille ĂŒhes otsas asud sina, teises see millest sa sĂ”ltuvuses oled, mille kĂŒlge oled needitud. Sa vĂ”id olla sĂ”ltuvuses millest iganes, aga ĂŒkskĂ”ik mis see on, on see sinu peegeldus mida sa kinni hoiad, ehk tegelikult oled sa seesmiselt lĂ”hestunud endaks ja oma egoks mida vĂ”iks nimetada ka vÀÀrisiksuseks ( ma ei tea, kas see ongi see mida alteregoks nimetatakse, pole Freudi lugenud ). Siit ongi paradoks: Jahwe on "valgustatutele" sĂŒmboolselt suur sisemine tarkusejumal ( ikka naisega vĂ€estatud tarkus, ehk elav tarkus ), aga Jahwekummardamine on "valgustatute" poolt vĂ€ljavalitute, tööriistade kĂ”ikse pimedam viis "teenida" oma vÀÀrisiksust, ehk olla tĂ”ele ĂŒlimalt lĂ€hedal, aga samas nii kaugel kui ĂŒldse vĂ”imalik, kui keegi sai aru mis ma öelda tahtsin, see on minuarust teoreetiliselt illuminaatide ja vabamĂŒĂŒrlaste vahe.
Miks sa sellest ketist kinni hoiad?Sa kardad kaotada midagi: ennast, oma hingeosa ( oled ju lĂ”hestatud ). Tegelikuses kardad sa sellega kaotada enda orja, teenrit kelleks on su sisemine mugavus, sa kardad kaotada kratti, pisuhĂ€nda, ego, seda sĂŒsteemi mis annab sulle kasiinovĂ”itja hasardi ja kaotused. See ori seal keti otsas on lootus, see oled sa ise ja kogu su tunnetus maailma ebaĂ”iglusest on sinu enda orjameelsus, orjusemeelsus millest sa kramplikult kinni hoiad nagu pime oma juhtkoerast, nagu usklik oma Ă”petaja nĂ€idatavast "Ă”igest" teest. See, et see tee Ă”ige on, on lihtsalt sulle mugav ja selle pĂ€rast Ă”ige. Ära unusta, sisemise elujumala ees sa ei saa midagi kaotada, sest ta on igavikuline muutumatu suurus iseendas, kaotada saad sa oma ego illusiooni, enesetĂ€htsust, staatust, oma vĂ”imupositsiooni jne.
Kaotuse hirm tekib su hinnangus, et "keegi teine" vÔidab sind, sind saab "vÔita" ( orjastada ) aga ainult su vÀÀrisiksus, ego, sest vÔitlus toimub hinges, see aga kutsub esile vÔitluse ka vÀlismaailmas. SeepÀrast öeldaksegi, et vÔita iseennast on suurim vÔit. See tÀhendab virgumist ja ego absoluutse terviklikusega sulandumist, vastanduste kadumist. Siis nÀhakse ka teistes olendites vÀlisilmas tegelikult iseennast, elujumalat.
Kui sa skisofreenias oled ja oma "saatanat" iseenda elujumala peegeldust nead, iseendaga vĂ”itled, olgu selleks siis kasvĂ”i keegi teine inimene ( Ă€ra unusta selgeltnĂ€gemise tarkuseallikat, teadmist, et kĂ”ik on ĂŒks ), nĂ€iteks sinu alluv vĂ”i sinu ĂŒlemus, siis tea, et see mida sa soovid temas hĂ€vitada peab kĂ”igepealt hĂ€vima sinus, alles siis kui sina oled suutnud sellest ĂŒle saada on sul Ă”igus vaadata mis teisest on saanud. Needus töötab lĂ€bi enese. Kui see on lĂ€bi töötatud, nĂ€ed kuidas teised su ĂŒmber on muutunud, mitte enne. Vahest mĂ€rkad, et oled saanud selgeltnĂ€gijaks ja nĂ€ed asju mida enne ei mĂ”istnud ja su arusaam "saatanast" muutus, seda pole enam, sa nĂ€ed suuremat pilti ja su needus asetas sind Ă”igele kohale. Kui sina oled muutunud, siis sunnib see ka "saatanat", su piinajat ( kes tegelikult on su ego ) olematuks muutuma ( terviklikku tasakaalu sulanduma ). Su kardetud HALB situatsioon kaotab toitja, orjapidaja on ise end kui orja ahelatest lahti lasknud, pime on nĂ€gijaks saanud, sest ta ei eelda enam HEAD. Vaadake kui silmakirjalik ja tagamĂ”ttega enamasti on tĂŒhjalt tehtud hea, sinna jÀÀvad varjatud tingimused taha, inimene kaupleb, aga ei tunnista seda, sest ta pole vaba oma egost. Samas kes meist lĂ”puni oleks? Vahest me siiski suudame tingimusteta armastada aga kui palju?
Kui olid orjapidaja, siis ori kes sinust sĂ”ltus vĂ”ib hakata kummaliselt kĂ€ituma ja otsib endale uue orjapidaja ( nĂ€iteks mĂ”ni tubli tööline ), samas vĂ”ib ta lummusest vabaneda ĂŒhes sinuga, sest teid siduv orjandussĂŒsteem hĂ€vis kuna polnud laiemalt seotud ( nĂ€iteks nĂ”ia needusega vĂ”i Ă”petusega lahendatud pere hingelised sĂ”ltuvus-allutamis suhted ). Kui aga nĂ€iteks alluv vabaneb purustusneedusega ĂŒlemuse energiavampiirlikust orjusest, vĂ”ib ĂŒlemus su peale raevukalt karjuda ja veel imelikumalt kĂ€ituda, alandlikult roomata ,töölt lahti lasta vĂ”i hoopis ametiredelil tĂ”sta, aga selline kĂ€itumine ei olnud ju eesmĂ€rk ( sa ei tea energiavampiiri reaktsioone, kui sa neid suudaks ette nĂ€ha, siis ta ei oleks suuteline ka sind kaanima ). Vampiir ei saa enam midagi peale valusa kaotuslaksu mis vĂ”ib ta purustada, nii nagu juhtub paljude armuorjadest murtud sĂŒdametega inimestega kes end ise Ă€ra tapavad. Samas vĂ”ib vampiir saada Ă”ppetunni mis teda muudab, kui ta pole olnud liialt kinni needitud mĂ”ne suurema vampiirsĂŒsteemiga, olles "jumala vĂ€e vahendaja" vĂ”i isikliku ambitsiooni alluvi ( nĂ€iteks tahtmine olla kuningas, president, juhatuse esimees jne. ÜhesĂ”naga pĂŒrgida tippu mis ongi sihilikult ĂŒlevalt poolt esile kutsutud selleks, et sa rabeleks, vahendaks energiat, lĂŒpsaks alluvaid ja teeniks oma isandat-eesmĂ€rki: suurego ).
Sinu needuse eesmĂ€rk pole teisi muuta, vaid hĂ€vitada endas see seisund mis sulle ei meeldi, kuigi impulss selleks vĂ”is tulla vĂ€ljast ( kĂ”ik on seotud ) ja sinu muutumine kutsub esile sind ĂŒmbritseva muutumise. Arvestada tuleb, et peegelpilt on peelgelpilt, valepidi. Sa nĂ€ed enda ĂŒmber orjapidajaid, isandaid, aga eneses olevat orjameelsust ehk almusepalujat ei mĂ€rka. Ei mĂ€rka seda, et sul on pretensioonid isandatele ( issandale ). EttevĂ”tlikud Ă€rimehed aga ei nĂ€e enese ĂŒlbust ja kĂ”rki hoiakut ja kuju, vaid teiste saamatust ja Ă”igustavad enda suhtumist sellega. ÜkskĂ”ik kumb oled sina, isand vĂ”i ori, kumba vaenlast kas lodevat laiskust ( orjameelsust ) vĂ”i karmi kĂ€ega orjapidajat sa hĂ€vitada pĂŒĂŒad, seisad sa silmitsi iseendaga, oma egoga. See on valus vastasseis ja siin tuleb olla soovidega vÀÀga ettevaatlik, sest tĂ”de pĂŒĂŒab lipsata kĂ€est nagu konnakulles. Selleks et seda tĂ”de suuta hoida tuleb pöörduda absoluutsesse pretensioonitusse, virgunu teadvuse vaikusesse ja kasvatada seda endas seda kui kĂ”ige teravamat tĂ€helepanu pidevalt kui suurimat tarkust millest sĂŒnnib kĂ”ik mida vajad. Ka ĂŒlearusest lahtilaskmise vĂ”ime saad sealt. Kui sa nead ja sul on valus, siis too sellest vaikusest vastused valu vabastamiseks ja sellest lahti laskmiseks, su valu vabaneb ja suundub hĂ€vitava Ă”petajana su vaenlase ja valupĂ”hjustaja vastu. See toimib piltlikult nii: sina oled vabanenud oma tingimustest ja eeldustst oma objekti suhtes ja te ei ole enam seotud, sellega sa vĂ”tad teiselt justkui punni ( oma vihkamise ),mĂ”ttelise blokeeringu teise vihkamisetĂŒnni eest Ă€ra, selle punni mis oli saanud osaks tema olemisest ja millega ta oli koguaeg arvestanud ja mis temasse aina kasvavat viha paisutas ja inimesest voolab kogu tema sitt pĂ€evavalgele, tihti tohutu raevuga. See aga vĂ”ib talle paksu pahandust pĂ”hjustada. See ongi see valus Ă”ppetund su vaenlasele, aga see ei tohi olla sinu eesmĂ€rk, sest siis sa pole tingimustest vabanenud ja punn on ikkagi ees, siis sa petad ennast. Kui sa aga nĂ€ed siis enda vaenlast kannatamas ja sa seda naudid, siis pole su needus lĂ€inud su "vaenlase" ( pead mĂ”istma, et vaenlast tegelikult pole! ) vastu ja su valu pole vabanenud, vaid su orjaahelad on tugevnenud ja sind ootab edasi seesama raske tee, su needus on sisaldanud enesepettust, vĂ€list pimedat teadmatust, see pole olnud tĂ”enĂ€oliselt lĂ€bimĂ”eldud needus. TĂ”enĂ€oliselt on see olnud juhmi sorti palve ja palve teadagi on enamasti orjandussĂŒsteemis vastutustundtu ja pime needmine, needmine kus toetud vĂ€lisele lunastajale: vÔÔras "jumal" kannab patuste patud, kus sĂŒĂŒta "Kristus" peab "jumala" soovil piinatud saama, aga Kristus sel juhul oled Sina,nagu tegelikult ka su jumal.

Kristlik hingeline ( Ă”igem oleks vist öelda hingetu, hinge lahustav, hĂ€gustav ) orjandussĂŒsteem loob materjalistliku kapitalismi. Sa lood automaatsĂŒsteemi, nĂ€iteks firma mille eesmĂ€rk on TOOTA KASUMIT ( mitte vÀÀrtust ), nii, et sina ei pea pĂ€rast mingist protsessist osa vĂ”tma, et raha toodaks raha. See on pisuhĂ€nna-kratisĂŒsteem, iseennast sööv madu ja kapitalisti hinge tĂŒhjus mis ta nii rahutuks ja tegusaks muudab, et ole vĂ”i ataki ÀÀrel. Selline firma on judeokristlik kratt ( euroliidus ei ole ametliku teavet umbes 90% raha liikumiste ja kasutamiste kohta, ametnik, kes seda ĂŒtles vallandati pĂ€evapealt!!! ). Soovitus kĂ”igile sellistele inimestele, kes sellest sĂŒsteemist sĂ”ltuvad on: ĂŒhendage oma "jumala ja saatana" vĂ€ed, lepitage nad iseendas ja Ă€rge oodake selles vĂ€list tuge. Siis jĂ”uate jumalani mida idamaa juudatargad kutsuvad J.H.W.H ( Heebrea keeles "Mina Olen" ) vĂ”i sisemise seisundini mille saavutanut kutsutakse Buddaks. Aga sel nimetusel pole siis enam seda tĂ€htsust, sest see on lihtsalt plakat mis sĂŒmboliseerib sama asja. Ma usun,et eestlane leiab end lihtsalt hiies istumas linnulaulu kuulamas ja OLEMAS.


Viimati muutis seda toorum (Teis Juul 27, 2010 3:00 pm). Kokku muudetud 4 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 26, 2011 2:26 pm    Teema: Suur needus Vasta viitega

Maailmatasandil needmine on justkui enesesisendus kus oled maakera kui suure ĂŒhisteadvusega ĂŒks ja paigutad end ja oma tahet sinna, kus Ă”ige piskust piisab kaameli selgroo murdmiseks. See on enese saatuse valimine, ehk isiksuse, persona vĂ€lja kutsumine. Kuid mingil juhul ei tohi kohta valida isiklikust egost lĂ€htuvalt, vaid just koostöös planeediga, sest kui laskud mingitesse egotasanditesse, siis hakkad nĂ€gema soovunelmaid, töötad planeedile vastu nagu tööstusrevolutsionÀÀrid ja langed illusioonidesse nagu galaktikatevahelised reisid vĂ”i jeesbuse "tagasitulek" ja inimesest saab tola:
http://www.ohtuleht.ee/428204 USA jutlustaja lubab nĂŒĂŒd maailmalĂ”ppu 21. oktoobril ( kĂ”ik lakeid ootavad messiast, suurt juhti ).
Needmine toimib nagu ruunidega ennustamine, pildi manamine planeediga ĂŒheskoos. See on nagu ennustamine, sa jĂ€tad palju oma teada, sest iga tegu omab tagajĂ€rge ja muudab tulemust ( vaadake kui palju Vanga ennustusi on tĂ€ide lĂ€inud, aga Ă”nneks poolikult: kolmas maailmasĂ”da algab kui SĂŒĂŒria jaguneb kaheks, tuumakatastroof Jaapanis jne. Vanga ei tahtnudki, et nii lĂ€heks nagu ta ennustas, muidu poleks ta seda vĂ€lja rÀÀkinud ). Ennustamine muudab ennustajat ennast eelkĂ”ige. Muudab lĂ€bi oma suhtumise muutmise mis annab sulle teatud omadused, kuju, persona ja sa jÀÀd ĂŒmbritsevaid mĂ”jutama just oma vĂ€e pealt. See on enese kohandamine ja arendamine. Ennustamine-manamine on Ă”ppimine ja Ă”petamine, koostöö ĂŒmbritsevaga ( siin kohal tĂ€nan sĂŒdamest Margus Lepat kui suurimat Ă”petajat ). Kui minna teadmatuse ja usufaktoriga ( saatana numbriga ) liiga kaugele ja kuulutada mingit vĂ€rki nagu prohvet, siis vĂ”etakse endale liiga raske mÀÀramatuse ehk tĂŒhisuse koorem ja tekitatakse hasart nĂ€ha ja tĂ”estada seda mida nĂ€ha taheti. Selle asemel tuleb otsida tĂ”ekillukesi mida nimetatakse ruunideks. TĂ”de kaitseb end ise ja aitab leida uusi tĂ”ekillukesi. Arengu eesmĂ€rk on tajuda ainda suuremat pilti ilma osafaktoreid isoleerimata, vaid neid faktoreid tuleb mĂ”ista ja nĂ€ha-osata neid endas paigutada, Ă”igemini julgeda lasta neil ise paigutuda ja seda mĂ”ista nii, et ei kaotaks teadvust, ehk ei muututaks "stoneriks"( ganjameeste termin ).
NĂ”id mitte ei otsi endale ahelaid ja sĂ”ltuvusi, ehk ei pĂŒĂŒa endast kĂ”ike sĂ”ltuvaks teha, vaid pĂŒĂŒab just saavutada vabadust, milles peitubki vĂ€gi. VĂ”imule pĂŒrgijad aga loovutavad enda jĂ”udu uhkusele ja nad peavad endale aina enam tĂ”estama oma vĂ”imu teiste ĂŒle, seega ei kontrolli nad vĂ€ge, vaid jahivad seda nagu vampiirid olles vĂ€e orjad, Tartaruse "varjud" (
http://www.youtube.com/watch?v=9T215XrYUrQ Persona 4: Health Examinations, varjude ja persona tÀhendus ).

Kontsentreerumine, fokuseerimine, tee valimine on autokraatiana suures poliitilises plaanis nĂ€htav aspekt. Keskendumine aga on selle vastand mis on inimese tasandil meditatsioon mis pĂŒĂŒab kĂ”iksust haarata, tajudes iga aspekti, aga mitte laskudes isolatsioonis nendesse tasanditesse. Keskendumine, meditatsioon on suures poliitilises plaanis demokraatiaks nimetatud nĂ€htus. See on isiksusetu ainujumal, elav surm, ehk igavene elu. Seevastu kontsentratsiooni ja tahte suunamise lĂ€bi isiksuse ( persona ) aspekti loomine ( vaimude ja jumalate vĂ€lja kutsumine ) ja kujundamine toimub lĂ€bi vĂ€ikeste ja suuremate eneseohverduste:
http://www.youtube.com/watch?v=S3gJD6jtj70 Persona 3 - Awakening ( Japanese with English subs.- ostke vana hea ja odav ps2 ja mĂ€ngige seda mĂ€ngu, mitte ĂŒkski nĂ”iaraamat ega teooria pole vĂ€hemalt mulle olnud Ă”petlikum ja maagia teadmisi siduvam!!! ). See ongi elamine, surma poole liikumine, enese vĂ€e kasutamine EESMÄRKIDE saavutamiseks. Aga ainult loll hĂŒppab pea ees tuleriidale vĂ”i lĂ€heb laseb end turul suure ohvrina 72 sĂŒĂŒta neitse ihas Ă”hku. Ego kasutamine ja elamine ĂŒldse tapab ( hingates inimene pĂ”letab oma keha aeglaselt ), aga seda saab teha hĂ€sti kui ei kaotata sidet vastandaspektiga ehk absoluutselt kĂ”ikehaarava ainujumalaga ehk ollakse teadvel. Tuleb teada, et demokraatia ( tĂ”eline demokraatia peitub absoluutses kommunismis, mis muidugi on ideaal, aga mida saab ja tuleb lĂ€bi meditatsiooni aegajalt tunnetada, et mitte eksida ja personadesse, vaimsustesse vangi jÀÀda nagu kummitus ) on absoluutne eesmĂ€rk kuhu ĂŒks pisike kuningas, autokraat, isevalitseja, isemĂ”tleja ehk ( kes rohkem kes vĂ€hem ) elav ja toimetav olend oma elu lĂ”ppsihis pĂ€rast surma minna soovib, et sĂ€iliks uuestisĂŒnnis ( mis toimub alati lĂ€bi absoluudi isiksusetu ainujumala ) VALIKUVABADUS mida ei suuna liigne rumaluses tehtud karma, taak ehk kohustuserööpad.
Demokraatia on egosaatana viimsepĂ€evarelv ja viimane arenguetapp. Ego mĂ”te ongi ( enese pideva ) "tapmise" lĂ€bi elule mĂ”tte andmine, sest elu ja surma tsĂŒklid ja karma ( kohustuste taak ) annavad elule mĂ”tte, lihtsalt ego ei tohi kontrolli alt vĂ€lja lasta, kuid selleks, et elu poleks piin, ei tohi asi olla teadmatusena vĂ€givaldne peale sunnitud kontroll, kord ( hasart, lolli usk, teadmatu lootus ja iha ja tĂŒrannia ). Kord ei tohi kunagi olla hea ja halb, kord on lihtsalt kord ja seda tuleb mĂ”ista ja lubada kĂ”igil jumalikus korras osalejatel MÕISTA.
VĂ€givaldselt ja rumaluses ja peale surutud autokraatial ( ka kavaldamine ja petmine on vĂ€givald! ) pole aspektina kunagi pikka tuleviku, isegi kui keegi seda nĂ€ha tahab kindlustades mĂŒĂŒre ja hierarhiat iseeneses mis lĂ”puks kaotab sedasi oma persona nĂ€o . Selline rumal autokraatia jÀÀb kĂŒl vist alati alles, sest lolle leidub alati, et teised teaks kuidas olla ei tohi ( igal on selles vallas oma Ă”ppetunnid, me kĂ”ik oleme lollid, kuid mÀÀramatuse faktorit endas ei tasu lasta ĂŒle saatana protsendi 16,66 ) aga see on Ă”nnetute vaaraode enesetapuhakklihamasin:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/bordelli-perenaine-imfi-juht-strauss-kahn-oli-agressiivne-klient.d?id=46289251 Bordelli perenaine: IMFi juht Strauss-Kahn oli agressiivne klient.

Natuke maailmatasemel ennustust-targutust: J-streeti juudid ei lase siioni protokollidel teoks saada ( mida AIPAC taotleb ), sest nad on ĂŒlekaalus ja neil on trumbid. Nagu ĂŒtles Mussolini: "hilja,meid on juba liiga palju". Ja mida vajaliku otsustakski kogu planeedi suur juht, Hitlerlik siionikeiser? Kas seda kuhu suunas paneet tiirleb vĂ”i? Ma arvan, et planeedil endal on selles vallas mÀÀratult suurem iseteadvus kui ĂŒhe inimese pea. Kogu planeet ise on suur vaim milles me kĂ”ik osalised oleme ja kĂ”igil on Ă”igus sellest teadvusest tĂ€ienisti osa saada.
http://www.youtube.com/watch?v=oRrckyRrG20&feature=related The Last Samurai (official trailer).
Mida tĂ€hendavad Hitleri kuulsad sĂ”nad ( SĂ”nad ĂŒks riik, ĂŒks rahvas, ĂŒks juht! ) SULETUD SÜSTEEMIS? Nende sĂ”nade tĂ”lge suletud sĂŒsteemis vĂ”iks kĂ”lada nagu: ĂŒks aju, ĂŒhesugused rakud ja ĂŒks juhtainurakne tulnukjumalik ( no keda siis veel kui "tulnukaid ja ufosid" sĂŒĂŒdistada ) amööb!
Obama on targu jÀtnud Guantanamo sulgemata, oodates valimiste eel Ôiget hetke, sama ka Iraagi sÔduritega. Afganistaani missiooni lÔpetamiseks tabas Obama Osama. Obama tunnustab Palestiinat nende 47 aasta piirides, ja praegune kogu araabiamaailma raputavad rahutused ongi iisraeli survestamiseks loodud survevahend.
Elu pole surmata, nii ei ole demokraatiat autokraatiata ja vastupidi, lihtsalt tuleb elada nii, et planeet on ĂŒks suur kommunism, mitte skisofreeniline jagelemine. See kommunism koosneb vĂ€iksematest rahvus(-personanĂ€gude-)kommuunidest ja maailmavalitsus saab olla vaid ĂŒksmeelne tahe elada otsides harmooniat kaotamata oma individuaalset nĂ€gu. See ei tĂ€henda, et nĂ€od peaks olema kivinenud maskid, kuid hirm sunnib isikupĂ€ra ja kultuuri sĂ€ilitades riikide nĂ€od maskideks. Kommunism on ideaal, ÀÀrmus, individualism on teine ideaal, ÀÀrmus, aga elu on vĂ”ngete tajumine ja mĂ”istmine nende vahel, ehk voolav kuid samas tahteline sotsialism. SĂŒndigu tĂ”eline ja globaalselt paljunĂ€oline natsionaalsotsialism, rahu rahvaste vahel!


Viimati muutis seda toorum (Esm Dets 05, 2011 3:48 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2011 2:59 pm    Teema: http://alkeemia.ee/ Vasta viitega

http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

http://alkeemia.ee/artiklid/Teadlased-on-toestanud-et-DNA-d-saab-umber-jarjestada-sonade-ja-sageduste-abil/l-123/c-439/



Teadlased on tĂ”estanud, et DNA-d saab ĂŒmber jĂ€rjestada sĂ”nade ja sageduste abil.

Inimese DNA on kui bioloogiline internet ja mitmeti isegi vÔimsam kui tÔeline. Venelaste poolt lÀbi viidud teaduslikud uuringud seletavad otseselt vÔi kaudselt selliseid nÀhtusi nagu selgeltnÀgemine, intuitsioon, iseeneslik ja kaugravi, eneseravi, jaatamistehnikad,inimmeele mÔju ilmastikule ja paljut muudki.
Lisaks on leitud tĂ”endeid uue ravitĂŒĂŒbi kohta, mille kohaselt saab DNA-d mĂ”jutada ja ĂŒmber jĂ€rjestada sĂ”nade ja sageduste abil, sealjuures ĂŒhtegi geeni vĂ€lja lĂ”ikamata ja asendamata.
KĂ”igest 10% meie DNA-st kasutatakse proteiinide loomiseks. Just nimelt selle DNA osa uurimisest ja rĂŒhmitamisest huvituvadki kĂ”ik lÀÀne teadlased. ÜlejÀÀnud 90% peetakse „parasiitjĂ€rjestuseks". Vene teadlased aga olid kindlad, et loodus ei olnud oma loomingus rumal, ning ĂŒhendasid keele- ja geeniteaduse, eesmĂ€rgiga uurida seda ĂŒlejÀÀnud 90% „parasiitjĂ€rjestusest". Nende saadud tulemused, leiud ja jĂ€reldused on lihtsalt revolutsioonilised.
Tehtud jÀrelduste pÔhjal pole meie DNA mitte ainult vastutav meie kehaehituse eest, vaid mÀngib rolli ka andmesalvestuses ja kommunikatsioonis. Vene keeleteadlased avastasid, et geneetiline kood - eriti see pealtnÀha kasutu 90% - jÀrgib samu reegleid nagu kÔik inimkeeledki.
Selle jĂ€relduseni jĂ”udmiseks vĂ”rdlesid nad sĂŒntaksireegleid (Ă”petust sellest, kuidas sobituvad sĂ”nad fraaside ja lausete moodustamisel), semantikat (Ă”petust keeleĂŒksuste tĂ€hendustest) ja lihtsaid grammatikareegleid.
Avastati, et meie DNA-s peituvad leeliselised ĂŒhendid jĂ€rgivad oma korrapĂ€rast grammatikat ja omavad kindlaid reegleid tĂ€pselt nagu meie keeledki. JĂ€relikult ei tekkinud inimkeeled lihtsalt juhuslikult, vaid peegeldusena meis peituvast DNA-st.
Vene bio- ja molekulaarfĂŒĂŒsik Pjotr Garjajev ning tema kolleegid uurisid ka DNA vibratsioonilist kĂ€itumist.
Peamine jĂ€reldus oli jĂ€rgmine: „Elusad kromosoomid on talituselt tĂ€pselt nagu ĂŒksiklainetel pĂ”hinevad holograafilised arvutid, mis kasutavad endogeenset DNA laserkiirgust." See tĂ€hendab, et kromosoomid suutsid nĂ€iteks laserkiirele moduleerida teatud sagedusmustri, mĂ”jutada selle abil DNA sagedust ja seelĂ€bi ka geneetilist informatsiooni ennast.
Kuna DNA-leeliste paaride ja keele (nagu ennist selgitatud) pÔhistruktuur on sama, ei ole DNA dekodeerimine vajalik.
Selleks vÔib kasutada lihtsalt inimkeeles leiduvaid sÔnu ja lauseid. Ka see tÔestati eksperimentide kÀigus. Elav DNA-aine (eluskudedes, mitte katseklaasis) reageerib alati keele abil moduleeritud laserkiirtele ja isegi raadiolainetele, kui kasutatakse Ôiget sagedust.
See tĂ”estab viimaks teaduslikult, miks jaatamistehnikad, autogeensed meetodid, hĂŒpnoos ja muud sellised nĂ€htused suudavad inimesi ning nende kehi nĂ”nda tugevalt mĂ”jutada. On tĂ€iesti tavaline ja loomupĂ€rane, et meie DNA inimkeelele reageerib.
LÀÀne teadlased lĂ”ikavad ĂŒksikuid geene DNA-jadadest ja sisestavad neid mujale, aga venelased töötavad innukalt seadeldiste kallal, mis suudavad mĂ”jutada rakkude ainevahetust sobivalt moduleeritud raadio- ja valgussageduste abil ning seelĂ€bi ravida neis peituvaid geneetilisi vigu.
Garjajevi uurimisrĂŒhm suutis edukalt tĂ”estada, et selle meetodiga on nĂ€iteks vĂ”imalik parandada röntgenkiirtest kahjustatud kromosoome. Nad suutsid isegi salvestada kindla DNA informatsioonijada ja selle ĂŒle kanda teisele, seelĂ€bi teise genoomi rakke ĂŒmber jĂ€rjestades.
NĂ€iteks suutsid nad edukalt muundada konnade embrĂŒod DNA informatsioonijada ĂŒlekandmise abil salamandrite embrĂŒoteks. SeelĂ€bi kanti ĂŒle kogu informatsioon ilma mingite kĂ”rvalnĂ€htudeta ega ebakĂ”ladeta, mis tavaliselt ĂŒksikute geenide DNA-st vĂ€ljalĂ”ikamisel ja uude keskkonda viimisel esinevad. See tĂ€hendab uskumatut ja maailma muutvat sĂŒndmust ja sensatsiooni.
Ja kĂ”ik see oli vĂ”imalik iganenud geenilĂ”ikumise protseduuri asemel ainuĂŒksi vibratsiooni ja keelt kasutades. See eksperiment toob vĂ€lja lainegeneetika tohutu vĂ”imu, millel on ilmselgelt suurem mĂ”ju organismide moodustumisele kui leelisjĂ€rjestuste biokeemilistel protsessidel.
Esoteerilised ja vaimsed Ă”petajad on teadnud juba mitu ajastut, et meie keha on vĂ”imalik programmeerida keele, sĂ”nade ja mĂ”tete abil. See on nĂŒĂŒd ka teaduslikult tĂ”estatud ja Ă€ra selgitatud. Muidugi peab sagedus olema Ă”ige. SeepĂ€rast ei olegi kĂ”ik selles ĂŒhtmoodi edukad ega suuda seda alati ĂŒhesuguse tugevusega teha. IgaĂŒks peab tegema tööd oma seesmiste protsessidega ja kĂŒpsusega, et luua teadlik side DNA-ga. Vene teadlased töötavad meetodi kallal, mis ei sĂ”ltu nendest teguritest ning töötab alati, eeldusel, et kasutatakse Ă”iget sagedust.
Mida kĂ”rgemal tasemel on inimese teadvus, seda vĂ€iksem on vajadus mingisuguste seadmete jĂ€rele. Tulemusi on vĂ”imalik saavutada ka ĂŒksi. Teadus lĂ”petab viimaks selliste ideede ĂŒle naermise ning kinnitab ja selgitab saadud tulemusi. Sellega aga asi ei lĂ”ppe. Vene teadlased avastasid ka, et meie DNA vĂ”ib vaakumis pĂ”hjustada ĂŒksteist hĂ€irivaid jadasid ning seelĂ€bi luua magnetiseeritud ussiauke.
Ussiaugud on mikroskoopilised tuletised nĂ”ndanimetatud Einstein-Roseni sildadest, mida vĂ”ib leida lĂ€bipĂ”lenud tĂ€htedest tekkinud mustade aukude lĂ€heduses. Need sillad on otsekui tunnelid, mis ĂŒhendavad universumi erinevaid alasid, mille kaudu on vĂ”imalik edastada informatsiooni vĂ€ljaspool aegruumi.
DNA tĂ”mbab ligi neid informatsiooniosakesi ja edastab need meie teadvusele. Selline hĂŒperkommunikatsiooni protsess on kĂ”ige tĂ”husam lĂ”dvestunud olekus. Stress, mured ja hĂŒperaktiivne intellekt takistavad edukat hĂŒperkommunikatsiooni vĂ”i hoopis moonutavad edastatud informatsiooni, muutes selle tĂ€iesti kasutuks.
Looduses on hĂŒperkommunikatsiooni edukalt kasutatud juba miljoneid aastaid. Putukate kolooniates esinev elukorraldus tĂ”estab seda ĂŒmberlĂŒkkamatult. TĂ€napĂ€eval teavad inimesed seda vaevuhoomatavat nĂ€htust kui intuitsiooni, aga ka meie vĂ”ime seda tĂ€iel mÀÀral Ă€ra kasutada.
MĂ”ni nĂ€ide loodusest endast: isegi kui emasipelgas on kolooniast eraldatud, jĂ€tkuvad ehitustööd endistviisi innukalt ja plaanikohaselt. Kui emasipelgas aga tapetakse, seiskub koloonias kogu töö. Mitte ĂŒkski sipelgas ei tea, mida teha.
NĂ€htavasti saadab emasipelgas oma alluvatele „ehitusplaane" nende ĂŒhisteadvuse kaudu ka vĂ€ga kaugelt. Ta vĂ”ib asuda nii kaugel kui tahes, peaasi et ta oleks elus. Inimeste puhul kohtab hĂŒperkommunikatsiooni kĂ”ige enam siis, kui keegi saab jĂ€rsku ligipÀÀsu teabele, mis on vĂ€ljaspool tema teadmisvaldkonda.
Selline hĂŒperkommunikatsioon vĂ€ljendub inspiratsiooni vĂ”i intuitsioonina. NĂ€iteks nĂ€gi Itaalia helilooja Giuseppe Tartini kord unes, et tema voodi kĂ”rval istub kurat ja mĂ€ngib viiulit. JĂ€rgmisel hommikul suutis Tartini mĂ€ngitud viisijupi mĂ€lust tĂ€pipealt kirja panna, nimetades selle „Kuraditrilleriks".
Üks 42-aastane meessoost haiglaĂ”de nĂ€gi mitu aastat jĂ€rjest unes olukorda, kus ta oli ĂŒhendatud mingisuguse infot sisaldava CD-ROM-iga. Talle kanti selle kaudu ĂŒle teavet kĂ”ikvĂ”imalikest kujuteldavatest valdkondadest, mida ta suutis jĂ€rgmisel hommikul meenutada. PĂ€rast sellist informatsioonitulva paistis talle, nagu oleks öösel tema pĂ€he kantud terve entsĂŒklopeedia. Enamik uutest faktidest olid vĂ€ljaspool tema isiklikku teadmisvaldkonda ja sisaldasid tehnilisi detaile, millest tal polnud eelnevalt aimugi.
HĂŒperkommunikatsiooni puhul on vĂ”imalik jĂ€lgida nii DNA-s kui ka inimeses endas erilist nĂ€htust. Vene teadlased pommitasid DNA-nĂ€idiseid laservalgusega ja ekraanile ilmus tavapĂ€rane lainemuster. Kui DNA-nĂ€idised eemaldati, ei kadunud muster kuhugi, vaid jĂ€i ekraanile.
Paljud korduseksperimendid nĂ€itasid, et selle mustri allikas oli endiselt seesama eemaldatud DNA-nĂ€idis, mille energiavĂ€li jĂ€i nĂ€iliselt iseeneslikult pĂŒsima. Seda mĂ”ju kutsutakse nĂŒĂŒd fantoom-DNA efektiks. Oletatakse, et pĂ€rast DNA-nĂ€idise eemaldamist voogab energia endiselt lĂ€bi vĂ€ljaspool aegruumi asuva ussiaugu.
HĂŒperkommunikatsiooni puhul on inimestes kĂ”ige sagedasemaks kĂ”rvalnĂ€huks seletamatud elektromagnetvĂ€ljad, mis kĂ”nealuseid inimesi ĂŒmbritsevad. CD-mĂ€ngijad ja muud sarnased elektriseadmed vĂ”ivad tĂ”rkuda ja lakata töötamast terveteks tundideks. Kui elektromagnetvĂ€li aeglaselt hajub, töötavad seadmed taas korralikult.
Paljud ravitsejad ja selgeltnĂ€gijad on oma töö tĂ”ttu selle nĂ€htusega kursis. Mida parem atmosfÀÀr ja energia, seda tĂŒlikam on hetk, kui salvesti töötamast lakkab ning salvestamise lĂ”petab. Vahetult pĂ€rast seda ei taasta pidev sisse-vĂ€lja lĂŒlitamine veel seadme töövĂ”imet, aga juba jĂ€rgmisel hommikul on kĂ”ik taas korras. VĂ”ib-olla on paljudele lohutav seda lugeda, sest see ei nĂ€ita inimese saamatust tehnika vallas, vaid pigem oskuslikkust hĂŒperkommunikatsioonis.
Grazyna Gosar ja Franz Bludorf selgitavad oma raamatus „Vernetzte Intelligenz" neid seoseid tĂ€pselt ja selgelt. Autorid toovad vĂ€lja ka allikaid, mille jĂ€rgi oli inimkond oma algusaegadel sarnaselt loomadega vĂ€ga tugevalt ĂŒhendatud ĂŒhisteadvusega ning tegutses ĂŒhtse rĂŒhmana.
Meie, inimesed, pidime aga hĂŒperkommunikatsiooni peaaegu tĂ€ielikult unustama, et edasi areneda ja individuaalsust kogeda. NĂŒĂŒd, kui meie individuaalne teadvus on kĂŒllaltki stabiilne, vĂ”ime luua uut liiki ĂŒhisteadvuse - sellise, mille abil saaksime kĂ”ik oma DNA kaudu ligipÀÀsu ĂŒhisinformatsioonile, ilma et meid sunnitaks vĂ”i vĂ€hemalgi mÀÀral suunataks selle informatsiooniga midagi kindlat ette vĂ”tma.
Teame nĂŒĂŒd, et sarnaselt internetiga suudab meie DNA saata oma pĂ€risandmeid vĂ”rgustikku, omandada sealt omakorda uusi andmeid ja luua ĂŒhendusi teiste vĂ”rgustikku kuuluvate liikmetega. Kaugravi, telepaatia ehk „kaugtunnetus" sugulaste kĂ€ekĂ€igu kohta ja muud sellised nĂ€htused muutuvad seelĂ€bi selgitatavaks.
MĂ”ned loomad teavad nĂ€iteks tĂ€pselt ette, millal nende omanikud koju jĂ”uavad. TĂ€nu ĂŒhisteadvuse ja hĂŒperkommunikatsiooni mĂ”istetele vĂ”ib seda nĂ€htust uue nurga alt tĂ”lgendada ja paremini selgitada. Igasugust ĂŒhisteadvust on vĂ”imatu teadlikult kasutada pikema ajavahemiku vĂ€ltel ilma eristatava individuaalsuseta.
Vastasel juhul pöörduksime tagasi primitiivse karjainstinkti juurde, mida on aga lihtne manipuleerida.
HĂŒperkommunikatsioon tĂ€hendab sel uuel aastatuhandel midagi hoopis uut: uurijate arvates suudaksid tĂ€ieliku individuaalsuse ja ĂŒhisteadvuse omandanud inimesed sarnaselt jumalatega luua, muuta ja kujundada kĂ”ike, mis Maa peal leidub.
Inimkond aga liigub ĂŒhiselt ja jĂ€rjekindlalt sellise uut liiki ĂŒhisteadvuse poole. Pooled tĂ€napĂ€eva lastest osutuvad esmakordselt kooli minnes probleemseteks. Ühiskond heidab nad kĂ”ik ĂŒhte patta ja nĂ”uab neilt kohanemist. TĂ€napĂ€eva laste individuaalsus on aga nii tugev, et nad keelduvad kĂ”ikvĂ”imalike vahendite abil ĂŒhiskonnaga kohanemast ja oma isikupĂ€ra loovutamast.
Samal ajal sĂŒnnib ĂŒha rohkem ja rohkem selgeltnĂ€gija vĂ”imetega lapsi. Miski neis lastes pĂŒĂŒdleb ĂŒha enam uut liiki ĂŒhisteadvuse poole ega luba ennast alla suruda. NĂ€iteks on ĂŒksikul inimesel reeglina raske ilma mĂ”jutada, aga ĂŒhisteadvusega on seda vĂ”imalik teha (mis pole muidugi mingi uudis teatud hĂ”imudele, kes vihmatantsudega just nimelt seda teevadki).
Ilma mĂ”jutab tugevalt Maa vĂ”nkesagedus, nĂ”ndanimetatud „Schumanni resonants". Seesama resonants aga tekib ka meie ajudes ja kui suur hulk inimesi sĂŒnkroniseerib oma mĂ”tteid vĂ”i ĂŒksikud inimesed (nagu nĂ€iteks vaimsed Ă”petajad) koondavad oma mĂ”tted laserina vaid ĂŒhele asjale, pole teaduslikus mĂ”ttes ĂŒldsegi ĂŒllatav, et seelĂ€bi on vĂ”imalik ilma mĂ”jutada.
Ühisteadvust uurivad teadlased on formuleerinud teooria „esimese tĂŒĂŒbi" tsivilisatsioonide kohta. Uut liiki ĂŒhisteadvuse saavutanud inimkonnal poleks ei keskkonnaprobleeme ega energiapuudust. Kui inimesed kasutaksid oma vaimset jĂ”udu ĂŒhise tsivilisatsioonina, suudaksid nad loomuliku tagajĂ€rjena suunata ka oma koduplaneedi energiaid. See hĂ”lmab kusjuures kĂ”iki loodusĂ”nnetusi.
Teoreetiline „teise tĂŒĂŒbi" tsivilisatsioon suudaks suunata isegi terve oma galaktika energiaid. Olen kirjeldanud oma raamatus „Nutze die taeglichen Wunder" ĂŒht sellekohast nĂ€idet: kui suur hulk inimesi koondab oma tĂ€helepanu vĂ”i teadvuse millelegi sarnasele nagu nĂ€iteks jĂ”ulud, jalgpalli maailmameistrivĂ”istlused vĂ”i leedi Diana matused Inglismaal, hakkavad arvutites suvalisi numbreid vĂ€ljastavad programmid kuvama hoopis mingit korrapĂ€ra jĂ€rgivaid numbreid. Korrastatud ĂŒhisteadvus loob korda ka kogu ĂŒmbritsevas keskkonnas.
Kui suur hulk inimesi teeb tihedat koostööd, vĂ€heneb ka vĂ€givalla tĂ”enĂ€osus. Paistab, et ka sel puhul luuakse teatud humanitaarne inimkonna ĂŒhisteadvus. (The Global Consciousness Project)

RÀÀkides uuesti DNA-st: tegu on ilmselt ka orgaanilise ĂŒlijuhiga, mis suudab toimida tavalisel kehatemperatuuril. Tehislikud ĂŒlijuhid vajavad toimimiseks ÀÀrmiselt madalaid temperatuure, mis jÀÀvad -200 ja -140 kraadi vahele. Nagu hiljuti selgus, on kĂ”ik ĂŒlijuhid vĂ”imelised salvestama valgust ja seelĂ€bi ka informatsiooni. Seegi aitab selgitada, kuidas DNA informatsiooni talletab.
DNA ja ussiaukudega on seotud veel ĂŒks nĂ€htus. Üldjuhul on sellised imepisikesed ussiaugud ÀÀrmiselt ebastabiilsed ning pĂŒsivad lahti ainult sekundi murdosa. Teatud tingimustel suudavad stabiilsed ussiaugud end korrastada ja seejĂ€rel moodustada selgelt eristatava vaakumpiirkonna, milles nĂ€iteks kĂŒlgetĂ”mbejĂ”ud vĂ”ib muutuda elektriks.
Vaakumpiirkonnad on kiirgavad ioniseeritud gaasi kerad, mis sisaldavad mĂ€rkimisvÀÀrset energiahulka. Venemaal on alasid, kus selliseid kiirgavaid kerasid esineb vĂ€ga tihti. Sellele leiule jĂ€rgnenud segaduses alustasid venelased tohutuid uurimisprogramme, mille tulemusena tehti muuhulgas ka osa ĂŒlalmainitud avastustest.
Paljud inimesed teavad vaakumpiirkondi kui taevas sĂ€ravaid kerasid. TĂ€helepanelikumad inimesed silmitsevad neid imestavalt ning kĂŒsivad endalt, millega on kĂŒll tegu. Mina mĂ”tlesin kord: „Terekest, sina seal ĂŒleval. Kui sa juhtud olema UFO, lenda taevas ringi kolmnurgakujuliselt." JĂ€rsku hakkasidki valguskerad kolmnurkselt liikuma.
VÔi siis kihutasid nad taevas ringi nagu hokilitrid. Nad kiirendasid nullist meeletute kiirusteni, ise sujuvalt taevas edasi liueldes. Mul polnud teha muud kui jÔllitada ja olen sarnaselt paljude teistega pidanud neid UFO-deks. NÀhtavasti sÔbralikeks UFO-deks, sest nad lendasid kolmnurkselt vaid selleks, et minule heameelt valmistada.
NĂŒĂŒd on vene teadlased avastanud arvukate vaakumpiirkondadega tĂ€idetud alades seda, et mĂ”nikord lendavad need valguskeradena maapinnalt taevasse ja neid kerasid on vĂ”imalik mĂ”ttejĂ”ul juhtida. Nagu on selgunud, kiirgavad vaakumpiirkonnad madalsagedusel samu laineid, mis tekivad ka meie ajus.
Selle lainetevahelise sarnasuse tÔttu ongi need kerad vÔimelised me mÔtteid lugema. Joosta Ôhinal vastu mÔnd sellist maapinnal asetsevat kera ei pruugi olla eriti hea mÔte, sest need valguskerad sisaldavad tohutul hulgal energiat, mis suudab panna meie geene muteeruma. Tuleb Àra mainida, et suudab, mitte ilmtingimata peab.
Paljud vaimsed Ă”petajad tekitavad sĂŒgavas meditatsiooniseisundis vĂ”i energiaga töötamisel samuti selliseid nĂ€htavaid valguskerasid vĂ”i -sambaid, mis kutsuvad esile vaid meeldivaid tundeid ega pĂ”hjusta ĂŒldse halba. NĂ€htavasti sĂ”ltub see samuti mingist seesmisest korrastatusest ning vaakumpiirkonna kvaliteedist ja algupĂ€rast.
On paar vaimset Ă”petajat (nĂ€iteks noor inglane Ananda), kelle puhul pole kĂŒll esialgu midagi nĂ€ha, aga kui pĂŒĂŒda neid pildistada hetkel, kui nad istuvad ja kĂ”nelevad vĂ”i mediteerivad hĂŒperkommunikatsioonis, jÀÀb pildile ainult toolil istuv valge pilv. MĂ”nedes Maaga seotud raviprojektides ilmuvad selliseid valgusnĂ€hud samuti piltidele.
Lihtsalt öeldes on need nĂ€htused seotud kĂŒlgetĂ”mbe- ja vastukĂŒlgetĂ”mbejĂ”ududega, mis on samuti ĂŒksikasjalikult raamatus kirjeldatud, ning ĂŒha stabiilsemate ussiaukude ja hĂŒperkommunikatsiooniga, kasutades seelĂ€bi ka energiaid vĂ€ljaspool meie aegruumi mĂ”istet.
Eelmised pĂ”lvkonnad, kellel oli kokkupuuteid selliste hĂŒperkommunikatsiooni kogemuste ja nĂ€htavate vaakumpiirkondadega, olid veendunud, et neile oli end ilmutanud ingel. Pole tĂ€iesti kindel, millistele teadvuse vormidele on meil hĂŒperkommunikatsiooni abiga ligipÀÀs.
Teaduslike tĂ”endite puudumine nende tegelikust olemasolust (selliseid kogemusi lĂ€bi elanud inimesed ei kannata kĂ”ik hallutsinatsioonide all) ei tĂ€henda seda, et asjal pole metafĂŒĂŒsilist tausta. Oleme lihtsalt astunud jĂ€rjekordse suure sammu oma reaalsuse mĂ”istmise suunas.
Kehtiv teadus on kursis anomaaliatega Maa kĂŒlgetĂ”mbejĂ”u puhul (mis pĂ”hjustavad vaakumpiirkondade teket), aga ainult ĂŒhel protsendil Maast. Hiljuti on aga leitud sarnaseid anomaaliaid ka kolmel kuni neljal protsendil Maast.
Üks nendest kohtadest on Rooma linnast lĂ”unas asuv Rocca di Papa (tĂ€pne asukoht on kirjeldatud raamatus „Vernetzte Intelligenz" ja mitmes teiseski allikas). KĂ”ikvĂ”imalikud ĂŒmmargused esemed pallidest inimesi tĂ€is bussideni veerevad seal ĂŒlesmĂ€ge. Sirge teelĂ”ik Rocca di Papas on kĂŒllaltki lĂŒhike ja umbusklikud loogikaskeptikud pakuvad endiselt nende nĂ€htuste selgituseks optilise illusiooni teooriat (mis on aga asukoha mitme iseloomuliku tunnuse tĂ”ttu vĂ”imatu).

Loo autorid: Grazyna Fosar and Franz Bludorf
TÔlkinud: Joonas Orav
Allikas: raamat Vernetzte Intelligenz
Tagasi üles
Norn
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2011 6:46 pm    Teema: Vasta viitega

nadu dna-l, on öko-, sotso-, kulto- ja ego-reaalsuste alged tĂ”enĂ€oliselt juba algeneria tasemel olemas, selle mÀÀravad ka keele vĂ”i ĂŒhiskondliku korra kujunemist.
_________________
Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
gladiaator
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Nelj Dets 01, 2011 8:44 pm    Teema: Vasta viitega

Nende stsenaariumite juures on oluliseks faktoriks,et on inimese ajust miljardeid kordi tĂ€iuslikemaid operatsioonisĂŒsteeme,nĂ€iteks omab PĂ€ike teadvust,mida teati juba muistsetes kultuurides ja osati teda mĂ”jutada,vanades aarialaste kultuurides Industanis peeti oluliseks kĂ”lbeliste printsiipide jĂ€rgimist kooskĂ”las Universumi seadustega,tĂ€napĂ€eva teadlased on samadele jĂ€reldustele jĂ”udnud ja rÀÀgitakse plasmalisest elust ja teadvusest,mille minivormiks on keravĂ€lgud,mis vĂ”ivad mĂ”istuslikult kĂ€ituda.
Ka planeetidel on oma teadvused,astraal ja elektromagnetvÀljad(Gaia) ja laulud,mida nad elektromagnetkiirguse spektris laulavad.
Ringing Earth - Tibetan Monks in "spirit cave" hear new sounds
http://www.youtube.com/watch?v=hP5Ra2IuX40&feature=player_embedded#at=31
_________________
Mina ei pea inimesest primitiivseks,leian et inimesel on rohkem energeetilist ja vaimset potensiaali kui tahetakse,et inimesed endale teadvustaksid.Osade vanade pÀrimuste kohaselt asus Maa tuumas iidne artefakt Logos,millega inimestel oli vÔimalik suunata ka Kosmoses toimuvad protsesse.Sellised fenomenid on vÔimalikud ka loomulikult energeetiliselt ja vaimselt ennast teostanud inimeste puhul.
Inimest tahetakse hoida lihtsalt teatud primitiivsel,loomalikul tasemel,seda teostatkse destruktiivsete idoloogiate levitamise ja ĂŒhiskonda edasiviivate struktuuride lammutamise toel.
MĂ”nede teooriate kohaselt on maal olnud enne praegust kĂŒllaltki ka tehniliselt arenenud tsivilisatsioone,mis mingil arenguetapil nimelt siis kui nad on jĂ”udnud arengujĂ€rku kus hakkavd arendama kosmosetehnoloogiat ja on vĂ”imelised maalt lahkuma hĂ€vivad nagu kellegi poolt esilekutsutud katastroofides.
Samas olen ise kindel,et Logos tĂ€histab ĂŒldiselt inimĂŒhendvĂ€lja ja genoomi,mille kaudu on vĂ”imalik ainelist reaalsust mĂ”jutada,sellega oleme me ise oma reaalsuse Loojad.Arvatakse,et inimkond on siin planeedil kĂ”ndinud juba miljard aastat,leitud kivinenud jalajĂ€ljed.SeetĂ”ttu oligi alguses Logos e. SĂ”na nagu ka piiblis kirjas,hiljem kujunes Logose mĂ”jul keskkond.

Igasuguste hukatuslike tulevikustsenaariumite,inimvaenulikkuse ja vihkajalikkuse levitamine on Logose negatiivne programmeerimine,millega tegelevad eriti agaralt judeo- kristlikud usundid.Sinna alla kuuluvad ka ĂŒhiskonna ja tsivilisatsiooni allakĂ€iku pĂ”hjustavad majandusmudelid ja kunstlikult loodud raskused ja koormised inimestele.
Samuti on globalistide vale,et maakera on ĂŒlerahvastatud,rahvastiku suht kiire juurdekasv toimib mĂ”ningates piirkondades,ĂŒlejÀÀnud suures osas on juurdekasv negatiivne.
Ja-jah helid,kammertoonid,laulud,sĂ”nad,ĂŒhendvĂ€li,logos,suhtlusvormid ja nendest kujunev energeetika.

Ja-jah helid,kammertoonid,laulud,sĂ”nad,ĂŒhendvĂ€li,logos,suhtlusvormid ja nendest kujunev energeetika.
Minu jutt Logosest ja selle progrmmeerimisest on katseliselt tĂ”estatud.Tegin selliseid katselaadseid ĂŒritusi. Muidugi omab Logosele juurdepÀÀsuvĂ”imalus teatavaid teadvusseisundeid ja energeetikat,ĂŒksikutel on seda raske teha,selleks manipuleeritaksegi masside teadvusega(kvantiteet),et vajalikku energiahulka kĂ€tte saada.
_________________
Polegi silmas pidanud mingit konkreetset sĂ”na vaid ĂŒhendvĂ€lja ja selles teadlikku ja energeetilist suhtlemist,keel ei peagi artikuleeritud olema vaid olla ka musikaalne,keegi ei tea kui palju infot peitub helides mida planeedid ja tĂ€hed vĂ€ljastavad,kui nad ĂŒhtses sĂŒsteemis suhtlevad.
Ringing Earth - Tibetan Monks in "spirit cave" hear new sounds

ÜhendvĂ€li on selline energeetiline infovĂ€li,milles opereerivad kĂ”rgetasemelised ĂŒlimad olevused ja millest moodustub materiaalne reaalsus.

http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=1534&postdays=0&postorder=asc&highlight=logos&start=260
_________________
me kÔik peame vÔitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Dets 02, 2011 4:06 pm    Teema: Vasta viitega

Vana aarialaste kultuur asub Iraanis tÀnase pÀevani islamiks vormitud kujul, Iraanlased on kÔige aariam aariarass! On selline arusaam, et kÔiksus on nagu hologramm ,iga selle pisike osa sisaldab kogu terviku informatsiooni, sama ju ka inimese keharakkude ja geenidega.

Viimati muutis seda toorum (Esm Dets 05, 2011 3:36 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Dets 05, 2011 3:32 pm    Teema: Vasta viitega

Norn kirjutas:
KĂ”iksus on hierarhiline, kus iga kĂ”rgem aste seab alumisele infot edasiarendanult ÀÀretingimused, mille raames ta neid juhib. Kui alumisel tasandil elu lakkab, siis hĂ€vib ka ĂŒlemine juhtiv-piirav tasand. See mudel kehtib mistahes KĂ”iksuse valdkonnas.


Norn kirjutas:
NĂ€iteks:
0. Vaikus-MĂŒra (Kaoseline)
1. HÀÀl
2. SÔna
3. Lause
4. Stiil
5. Valmis Tekst (Korraline)


KĂ”iksus pole hierarhiline, kuid kĂ”iksuses on ka hierarhia. Hierarhia on vĂ”rdlev ja tĂ€htsustav vaatenurk, ainult ĂŒks paljudest vaatenurkadest millega siiski tasub arvestada. Sama hea on vĂ€ita, et kĂ”iksus on roosa, kui sul on roosad prillid ees. Ei tasu end hierarhiale meelevaldselt allutada, tuleb ise sihte seada. Kui keegi ĂŒlalt sulle vĂ€gisi mingeid reegleid ette paneb, siis on see puhtakujuline vĂ€gistamine ehk perverssus. On olemas ĂŒlalt alla hierarhia, ehk vĂ€givald ( mingil mÀÀral oleme ka sellega seotud, nĂ€iteks lihasöömine, aga loom tuleks enne uinutada kui tappa juhul kui tapja on arenenud ega tekita endale vĂ”i oma jĂ€reltulijatele emotsionaalset karmat, ehk mĂ”tetuid piinu ) ja siis alt ĂŒles hierarhia ehk vaba koostöö ĂŒhise eesmĂ€rgi nimel. Alt ĂŒles hierarhia on ĂŒrgkommunism mille tĂ”ttu ahvist ĂŒldse inimene arenema hakkas ja mis on kĂ”ige fundamentaalsem loomuliku ĂŒhiskonna alustala. Sellele oponeerib kiskjalikus ehk rojalism ( kaasajal diktatuur ) oma alati perverssusesse manduva suunaga. Viimane tekib teatud piiride ĂŒletudes, siis kui parempoolsus, ehk "naispoolus", tundeilm hakkab domineerima vasakpoolsuse ehk ratsionaalsuse ja pĂ”hjendatud argumentide vastu nagu narkar, kes vajab uut doosi, kuigi teab, et see tegevus ta ĂŒkskord hukutab. Vat seepĂ€rast toimuvadki "igavesele majanduskasvule" suunatud ĂŒhiskonnakorras pidevalt tsĂŒklilised kriisid ja sĂ”jad. See hierarhia vĂ€rdvorm tuleb hĂ€vitada, Ă”igemini lasta tal end ise hĂ€vitada nii, et asjaga mitte kaasa minna ( tuleb mobilisatsioon, saadad vĂ”imurid persse, tuleb valitsusmaffia poolt kohustuslikuks tehtud prĂŒgiarve, kuid kuna sul prĂŒgi ei teki, arvet ei maksa jne. ).
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group