Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

arutelu elust

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
metsatöllam
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Juun 24, 2011 8:28 pm    Teema: arutelu elust Vasta viitega

Nii,huvitaval kombel on pidev tahtmine süüa magusat tundub et siis järelikult on puudu midagi ning kompenseerin selle suhkruga,aga mis võib seda põhjustada,hämming.Sõbrale pakkusin ka mingi aeg ¹okolaadi ta ütles et tema sitta ei söö Very Happy naljaga pooleks muidugi.Sümptomiteks kahtlustan vähest deprekat ning puuduvat teist poolust mis täitsa loogiline.
Toit kui selline looduse poolt antud energia sisaldab erinevaid vajaminevaid komponente,ja suhkrul on tõesti toimiv mõju ravida või siis leevendada negatiivset protsessi hetkeliselt vastukaaluks soolastele toidupoolistele,kuid see võib olla mõneti inimestel erinev.Huvitav on see ütelus ka,et tüdrukud on tehtud suhkrust ja poisid ma ei tea..puust vist järeldub et naised on elurõõmsamad ning elavad kauem Very Happy aga see selleks,eks naised on loomu poolest ka tõesti meestest erinevad nii mõttelt kui olemuselt,ning toiduvalikul valivad reeglina juurikaid huvitav miks,võimalik et see ongi nooruse eliksiiri poole püüdlemine.Naised alateadlikult oskavad teha õigeid valikuid.
Teine teema mida tahan käsitleda on nooruki iga,tunnen kahte sõpra kellel pole ühte vanemat,ja nad on olemuselt hoopis teistsugused kui inimene kes on kasvatatud üles ideaalses peres.Ma ise olen üles kasvanud samuti peaaegu ilma isata ja lapsepõlv oli traumeeriv siis oma kogemusest võin väita et see jätab psüühikasse oma jälje kuid jällegi oleneb inimesest kui tugev ta on ja kas saab elus hakkama ning pere loomisel on nad ideaalsed isad,emad või mitte,kuid reeglina on.Mehe puhul kes on jäänud ilma emata näeb enda naises või alateadlikult otsib sidet naises mis jäi saamata lapsena ja eks naise puhul on vastupidi kes olnud ilma isata otsib oma mehes tugevat aspekti.See on väga huvitav.
Nüüd tekkis pähe mõte miks on inimesed nii üksikud aga sellepärast et me oleme katki kuskil on defekt ehk kaks defektiga inimest üksteist üles leida võib olla raskendatud aga mitte võimatu.
Kolmas teema mis pole nii üllatav on usumaailm teate ma pole rikas ja mul pole luksuslikku maja aga ma olen see eest inimlik ja õnnelik inimene,käies ringi,jalutamas natuke omaette jäid silme ette ilusad uhked majad,d¾iibid ukse ees..et hakkasin ette kujutama kõike seda elu meil siin eestis ja neid vaeseid inimesi nendes kodudes kandmas sellist üüratut kohustust maksta nende asjade eest võibolla on nad olnud sellistes raskustes kus on pandud fakti ette et neid välja tõstetakse (ja seda on reaalselt juhtunud) ja need toredad lapsed kannatavad selle all kuid ma saan aru inimesed planeerivad elu ette kui nad koos on samuti visualiseerivad pere jne heaolu.Ja mis nüüd usk siia puutub aga nemad elavadki kuidagi moodi hästi materjaalselt.Nii nüüd tekkis selline tunne et kas meie paganad oleme siis luuserid või...ei suuda saavutada midagi Rolling Eyes
vabandan kuigi ma palju ei kirjuta kunagi siis see tekst läks väga pikaks,tekkisid sellised mõtted
Tagasi üles
Venezia
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Juun 28, 2011 1:21 pm    Teema: Vasta viitega

Posti alguses kahtlustad deprekat ja siis kirjutad lõpupoole,et oled õnnelik inimene;)
Paganad pole tõenäoliselt rohkem luuserid ,kui teised. See sul selline moment praegu, mis suurel osal inimestest eluteel ikka ette tuleb. Ja korduvalt.
Et oled nagu küll oma tee leidnud, mida käia tahad. Ja siis justkui kuskile seda mööda jõudnud. Aga ikka pole hing nagu tervikuna päris rahul. Ja siis tekib mingi tobe rahutus või tühjusetunne. Et pole justkui sihti ja pole kohati tuju kah.

Ja siis tindub, et teised oskavad paremini, sest neil on maja ja jeep. Ja mõte neist pangalaenudest ja muust sellisest peaks justkui lohutama, kui enal pole....aga ikkagi nagu ei lohuta kah. Ei lohuta seetõttu,et sa sisimas ei ole endaga rahul, kui otsid endale õigustusi teiste võimaliku ebaedu üle vaagides. Või üleüldse teiste elu vaagides.

Ja siis mõtled,et oled ju küll enesega tööd teinud, olnud sittakanti vaimne ja ennast läbi vere ja vaeva(nii ikka enamasti tundub siis) arendanud. Agga kuhu siis ootatud palk jääb...? Ehk siis tunne on nagu vastu pükse oleks saanud. Sest olenematta kõiges ei paista lubatud "paradiis" mitte kuskilt ikkagi nii hästi kätte, kui oled oodanud.


Halb uudis on see, et see kõik käibki nii. See tunne tuleb ja läheb teatud intervalliga. Hea uudis on see, et sama kindlalt kui see tuleb, sama kindlalt ka läheb.
Tagasi üles
metsatöllam
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Juun 28, 2011 8:40 pm    Teema: Vasta viitega

eks ta kipub nii olema jah,aga noh mis sest ikka ega keegi polegi öelnud et elu lill on Smile
Tagasi üles
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Teis Juun 28, 2011 9:58 pm    Teema: Vasta viitega

elu on lill. keegi pole ütelnd et see "lill" on Laughing
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
metsatöllam
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Juun 28, 2011 10:11 pm    Teema: Vasta viitega

aed-leeklill
Tagasi üles
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Esm Juul 04, 2011 3:19 pm    Teema: Vasta viitega

Mulle meeldib siin pealkiri - valmisolek asju kõrvalt vaatama ja analüüsima.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group