Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Demokraatia fundamentaalne printsiip

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Veeb 03, 2011 12:58 pm    Teema: Demokraatia fundamentaalne printsiip Vasta viitega

18 )
Demokraatia väärtustab ehk tasustab iga ametit sellel määral kuidas rahvuse suletud süsteemi üldsus õigeks peab, mitte tingimata nii kuidas üksikindiviid ise tahab, sest raha ( kui süsteem ) on üldsuse ÜHISOMAND ja rahvuslike ühishuvide sümboolne kuid reaalne kandja ( sealt omakorda kõrgeima võimu kandjaks demokraatlikus riigis on rahvas, seda ka Eesti põhiseaduses järgi ). Iga rahvusliku kehandi ( rahvusriigi ) lahutamatu OSA ( eluandev vee element, võrdsuse sümbol ) on demokraatia ja demokraatia arengutaset, ehk selle kehandi kui terviku tervist ja tugevust ehk arengutaset näitab see, kuidas rahva üldsus suudab välistada raha kasutamisel üksikisikute egoistlikuid manipulatsioone rahaga omaKASU nimel, kuid samas jättes indiviidile alles vabaduse ehk jumaliku loomisvõime. Õiglane üksikindiviidide KASUmlikkus ( ehk tema panus ja seeläbi indiviidi töö tasustamine ) rahasüsteemis peab põhinema ja välja arvestatama demokraatlikul printsiibil ja otsustatama konsensuslikult ehk kõigi osapoolte ühiseid huve silmas pidades, arvestades konkreetse üksikisiku huvidega ainult üldistest huvidest lähtuvalt. Demokraatlikus konsensuses ei arevestata asjaosalis(t)e ( indiviidid või huvigrupid ) enda tahet kui see käib üldiste ( enamuse ) huvide vastu. Siiski peab arenenud ja elujõuline, ehk terve organism suutma objektiivselt arvestada asjaosalis(t)e üksikindiviidide vajadusi ja suutma mõista nende eesmärke. See tähendab, et kui üksikisikul tekib mingi huvi mille saavutamiseks vajab ta üldist väge, siis peab arenenud süsteemis olema tema ainus võimalus seda saavutada selline, et ta suudab oma eesmärke, tahtmist, motiive ja selle saavutamiseks vajaliku võimekust ( objektiine enesehinnang ) üldsusele AUSALT ehk arusaadavalt ja ühemõtteliselt põhjendada. Kui ta ei suuda üldsust kaasa haarata, siis on ta idee vääritu ( üldsuse jaoks väärtusetu ) või puudub tal vajalik eneseväljendusoskus. Õiglane ja aus eneseväljendusoskus ehk rahvuse keel, üksteisemõistmine on määrav inimese väärikuse, ehk inimese ideede üldise väärtuse väljaselgitamisel. Oma jõudude piires on üksikisikul vabadus sinna piirini, kus ta ei riku teiste indiviidide vabadusi, ehk indiviidi õigus rusikatega vehkida lõpeb seal, kus algab teise indiviidi nina.
Demokraatia olemus peab tagama läbi ideede ja loomingulisuse mitmekesisuse rahvuskehandis ja seega püstitavad üldisi eesmärke kõik üksikindiviidid. Ideede väärtus otsustatakse demokraatlikult ehk rahvuskehandi, rahvusjumala ehk üldsuse huvidest ja eesmärkidest lähtuvalt. Üksikindiviidi väärikust/väärtust ei panda paika mitte hierarhiliselt ülevalt poolt ( tiitlid pole sittagi väärt, nad on väärt ainult egole ehk "saatanale" ), vaid on hinnatav ainult selle järgi kuidas inimene suudab olla ühiskonnale kasulik, näiteks käia välja väärt ideid ja eesmärke, neid põhjendada ja mis pealmine, ideed peavad olema ellu viidavad ehk küpsed ( ka meeskonnatöö eesmärkide püstitamisel ja saavutamisel on kah hea küpsetusahi ). See tähendab, et demokraatlikus rahvussüsteemis ei ole inimene mitte jumala loodud ( rahvusjumal, ehk kultuur suunab-vormib-mõjutab inimesi kül varases nooruses arengu faasis ), vaid täiskasvanud inimesed loovad üheskoos olevikus eksisteeriva ja muutuva jumala oma kollektiivse keskmise näo järgi. See tähendab, et demokraatia tähendab progressi üksmeeles, ehk inimlik ( antud kontekstis on sõna inimlik jumalikus võtmes ) demokraatia toetab liituvat printsiipi. Seevastu autokraatia tähendab lõhestuvat printsiipi ja autokraadid kui isikud on võrreldavad seenega ehk lõhestava printsiibiga ( nagu alkohol on lõhestuva armastuse, seente produkt ) mitte inimliku või loomastunud printsiibiga ( seenelikkus ja loomalikus on kaks erinevat vastandliku suunda mis sõltuvad teineteisest, inimlikus on lihtsalt arenenum loomalikus ). Lõhestuv printsiip tekib siis, kui looma organism on suremas või surnud, see tähendab et rahvuskehandi laipa asutakse lagundama ja ellu astuvad uued jõud, autokraadid.

Demokraatlik ehk inimlik loomade eluprintsiip on vedel ja püdel masside tahte voolavus ja selles ei tohi mingil juhul tekkida autokraatlike klimpe, hälbeid, sest demokraatia tähendab rahvuskehandi ainevahetuse ja vereringluse tervist ja elujõudu mis on võrdeline selles valitseva üldise õigludega. Veri kui organ peab olema ühtlaselt vedel, mitte klimbiline või lubjastunud nagu lubjakatel. Verega on nagu kommunismiga, mida punasem ja üksmeelsem, seda tugevam on rahvuskehandi tervis. See tähendab, et valged ei pea mitte punaseid "Liblesid" ründama ehk kandma verevähi kodeeringut, vaid valgete sõjameeste tõeline eesmärk on punaseid ühiskonna ainevahetuse töömehi kaitsta võõraste haigustekitajate egoviirus-usuprogrammide, imbetsillide-batsillide eest.
Demokraatia tähendab elutervet vereringet, vereringe kannab väge ( ühiskonna tasandil nimetatakse seda võimuks ), vägede ülekandumist ühiste ideede taha mõõdetakse rahvuskehandis aga rahvuse rahaühikutega. Vägi, raha on otsuste tulemusel sündiva tegevuse käivitaja. Põhiseadus ütleb, et rahvas on kõrgeima võimu kandja. See tähendab, et rahvas peab raha ( rahvusraha on ühiskonna kõrgeima võimu ekvivalent ) ikka ise oma taskus tassima ja oskama oma väge ise täielikus vabaduses õigetele ( kõik asjad mis ei ole motiveeritud egost on õiged ) asjadele kulutada. Seega kui me tahame demokraatia taset ühiskonnas mõõta ja öelda, kummas suunas, kas demokraatia või orjandusliku stagnatsiooni suunas ühiskond areneb, peame me vaatlema kuidas võim koondub ja jaotub ühiskonas. Ühiskond on siis progressiivne, kui vähemalt 50% rahvusrahast, ehk rahvuse võimu mõõtvast ühikust on vähemalt 50% inimeste käes, ehk kui keskklass moodustab ühiskonnast absoluutse enamuse. Raha voolavuses ja jagunemises rahvuskehandis võib esineda kõikumisi, näiteks sarvestuvas koes voolab vähem verd kui südames ja ajus, aga ei tohi lasta ajul sarvkeostuda ja luustuda või tekkida südamesse trombide ja kasvajaid. Loomulikult kui on mingisugune kriisiolokord või üksmeeles otsustatud suur eesmärk, siis rahvas koondab oma jõu ühise eesmärgi nimel. See tähendab, et üksmeelset rahvast ei ole vaja sundida ja see ongi rahvuse tegelik jõud. See tähendab, et selle grupi inimeste jaoks on ühised huvid seda väärt, et enda panus ohvriks ( mõelge sõna ohver tähendusele uue nurga alt ) tuua eesmärgi saavutamisel. See, et üle poole rahvuse üksmeelt sümboliseerivast väest ehk rahast on rahuajal enamuse suunata, tähendab, et elusolend ( ka inimestest moodustuv vaimne koondelusolend rahvusjumala kujul ) kui tervik üldiselt on loomulik, terve, arukas ja iseseisev. Iseseisev tähendab, et ei sõltuta oma tahte vastaselt teistest ja ei sunnita teisi oma sõltlasteks. Inimene ja inimkond tsivilisatsiooni näol saavutab siis küpsuse ja iseseisvuse, kui optimaalne ( rahuaja ) jõudude jagunemine on demokraatlik, ehk enamus ruulib ise enamuse raha ja jõuga ja maailmast kaob stagnatsiooni ja diktatuuride põhjendus, et lollilt tulebki raha ära võtta või et "see ühiskond pole demokraatiaks valmis ". Praegu on inimkonnal teismeeast täiskasvanuks ülemineku initsiatsiooni ajastu.

Kui kuhugi terviksüsteemi ( näiteks inimkehand või ühiskondlik kehand riigi või rahva näol ) tekib stagneeruv hälve, hakkab energia kogunema teatud kehaosadesse kus autokraatlik "väljavalitud"
( sellist asja pole olemas, nagu esindusdemokraatia, sest sellist süsteemi ei saa pidada demokraatlikuks. Esindusdemokraatias esineb teatud aegade tagant lihtsalt demokraatlike momente valimiste näol, kuid süsteem ülejäänud aja on ebademokraatlik-delegeeritud diktatuur )
hälve asub ja see tähendab igatsuguste ebaloomulikkude hälvete, kasvajate või trombide tekkimist mis omakorda tekitab üldise vaesumise, ehk elutähtsate ainete ringluse puuduse ( defitsiit ) ja seeläbi progresseeruva arengupeetuse ( stagnatsiooni ) süsteemis. Kasvaja töötab organismi vastu, nii nagu ka verevähk tähendab seda, et valgelibled hävitavad punaliblesid ehk töötavad töötava organismi vastu. "Healoomulised" kasvajad ühiskonnas on mõtetud rikkurid kellest pole süsteemil oma arengus üldplaanis ei otsest kasu, ega kahju, rahvas lihtsalt on sunnitud taluma neid ehk nende mõtetut koguja-kiiksu, sest probleemiga tegelemine tundub probleemsem, kui probleem ise ( nagu meie kohtusüsteem, kus õigusemõistmine võib minna kallimaks, kui kahju, mille lahendamiseks kohtusse oleks vaja pöörduda ). Lääne ühiskonna arengusuund aga ongi parimal juhul konkreetselt inspireeritud healoomulisest kasvajast ( siiski leidub ka vägivaldset orjandust, seda enamasti varjatud kujul tänapäeval ). Selline inimene, kahjutu rikkur on ideaal, selle olemus on lääne tehnoühiskonnas jumalik eesmärk mille poole püüelda ( vähemalt seda sisentatakse ).

Demokraatia mõõtmine käib suletud süsteemis ja protsentidega. Näiteks USA-s on umbes 95% rahast ehk rahva kokkuleppelisest võimust umbes 5% inimeste käes. Seega usas on demokraatiat justkui 5%. Need isikud, kes omavad säärast rahva võimu rahva üle peavad end ka sellevõrra demokraatlikumateks inimesteks ehk eliidiks, suhtudes oma rikkusega põhjustatud üldisesse vaesusesse üleolevalt nagu meie esimiki
( http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=412536 "Ilves väitis, et ta pole huvitatud siduma end oma riigi nimel kolmandat korda vaesusega sarnaneva eluga, eriti töökoha eest, mil on nii napilt võimu nagu Eesti presidendil," ). Rahvast kes on vaene, näljas ja rügab tööd teha ( kui seda heal juhul üldse on ) ja kes on sihilikult jäetud harimatta, et rikkurite võsukesed saaks koolihariduses eelispositsiooni peavad need "eriti demokraatlikud inimesed" lumpneiks ja pööbliks.
Tagasi USA juurde: tegelikult USA-s demokraatiat pole, sest demokraatia algab alles siis, kui enamus rahast on enamuse käes ( käes tähendab seda, et enamus indiviide saab ise OTSUSTADA mida ta sellega teeb, mitte seda, et raha tingimata kuskil sukasääres asub ), ehk rahvas on võimul, mis võrdub sellega, et rahval on võimu ( raha ). USA tegelikult on hoopis 5% kaugusel täielikust pärisorjanduslikust korrast ehk lõhestuvast seene-printsiibist ja 45% kaugusel sellest 50/50% demokraatia murdepunktist ( tsivilistatsiooni initsiatsioon ), kus riigil algab loomalik/loomulik ( loom kui printsiip tähendab, et elusolend on saavutanud loodus keskkonnaga tasakaalu ja koostoime ) kus algab areng jumalikus võtmes inimlikuse poole. Inimlik areng jumalikus võtmes algab sealt, kus õiglus on viidud 100%-ni, kus ego valskus on suhtlemisest ja üksteisemõistmisest täielikult kadunud ja inimloomast hakkab kujunema telepaatiline kosmoserass ( Budda virgunu teadvus ). Inimlikust on ka teises võtmes ja sellist loomust nimetatake ebainimlikkuseks. Ebainimlikkus avaldub liigisisese rõhumise ehk orjanduse näol ja mõõta saab seda demokraatiaskaalal nii, et kui 100% rahast on 1 isanda, feodaali käes ja suunata, siis ongi käes totaalne orjus. Võib vist arvata, et 100% pärisorjandust ja 100% jumaliku inimlikkust ei ole võimalik ühiskonnas saavutada, sest kui me mõõdame raha jagunemist ühiskonnas, siis me mõõdame ju inimes(t)e tahte (-jõu ) jagunemist, ning vahest ei tea inimene isegi mida ta tahtab. Siin tuleb vastu see ebaprintsiip, et "lollilt tuleb raha ära võtta". Loll peab tegelikult hakkama ise endale selgeks tegema mida ta tahab ja õiglaselt teenitud vägi mis teda toetab võimaldab ka indiviidil areneda. See printsiip ja valem demokraatia mõõtmiseks toimib vankumatult ja see on ainus demokraatia mõõtmise reaalne moodus, ülejäänud valemid on lihtsalt segane vahutamine, et tähelepanu ühiskonna egoprobleemilt kõrvale juhtida. Kui demokraatia tase jõuab 100% piirini, siis hakkab raha kui probleem ( siis kaob "rahaprobleem", aga raha kui ratsionaalne matemaatiline mõõtmisvahend püsib, sest "rahaprobleem" kaob siis, kui inimesed ei suhtu vahendisse kui eesmärki ) teoreetiliselt kaotama oma mõtet ja osatähtsust ( kasutu büroktaatia kadumise läbi ) nii indiviidi kui ühiskonna arengus ja tsivilisatsioon jõuab "kommunistlikusse faasi", mis tähendab, et ühiskonna kui terviku keskmine arengutase võimaldab totaalset anarhiat ja sellele ei järgne kaos, sest indiviid toimib universaalsete loodusseaduste "raames", olles end piisavalt asjade mõistmise ja oma elu ümbritsevaga tasakaalustamise läbi kehtestanud ( kindlameelsel ei teki tühiseid vastasseise ). Selline eesmärk nõuab just inimeste kui indiviidide sisemist arengut ( arengu suund on progresiivses ühiskonnas sõltumatuse poole, stagneeruvas ühiskonnas aga sõltuvussuhted ja bürokraatia kasvavad ) praeguste tehnoloogiliste proteeside arendamise asemel. Inimene kellest palju sõltub, sõltub ka neist kes temast sõltuvad, ehk ta pole vaba, ta on asetanud end orjaahelate kütkeisse, tema ego tunneb end siis tähtsana ja see toob kaasa inimese psüühika süveneva lagunemise, õiglus- ja moraalitunde kadumise ( pea kõigi karjeristide diktaatorite vaimuhaiguse olemus ). Praegu on progressivse maailma püüdlused ühiskonna 50% õiglusmäära ehk demokraatia mõistmise ja toimima saamise suunas. Paraku on demokraatia eesmärk, mida pole vist kuskil veel isegi eksperimentaalselt reaalselt ja tegelikuses saavutatud ( loodusrahvaste ühiskonnas asi vast iika toimib, kuid ma mõtlen praegu meie lääne tsivilisatsiooni ), sest (eba)inimlik ahnus püüab kaalukausse stagnatsiooni kallutada. Kuni me oleme selle 50% õiglustasemega ühiskonna suunas teel, oleme sunnitud arendama end välise maailmaga võitlemise läbi ( enese füüsiline kehtestamine ). See on lääne tsivilisatsiooni kasvu ja laienemise faas, lapsepõlv ja puberteet. Võitleminse, dzihaadi ( uurige mida see sõna tegelikult tähendab! ) faas inimkonnas on jõudnud nüüd vaimsele tasandile ( "füüsiliselt" hakkab inimkond saama küpseks lihtsalt seeläbi, et piirid hakkavad vastu tulema ja enam pole rahvuste majandustel kuhugi kasvada ja laieneda ) ehk võitlemine on muutunud mõista püüdmiseks mida ekslikult inimlikuseks arvatakse, sest ka loomadel on see omadus. Mõista püüdmine tähendab "võitlust iseendaga", ehk oma egoga. Inimlikus võiks olla siiski midagi rohkemat ja "kõrgemat", jumalikumat ( mileks latti liiga madalale seada ja kivistuda nagu vaaraode tohutu ajastupikkune orjatsivilisatsioon mingisse arengupeetusesse kinni ). Püüd demokraatia ehk õigluse mõistmise ja enese kehtestamise poole toob endaga kaasa tehnoloogilise progressi milles me asume. Tehnoloogia kaitseb inimest. Tehnoloogiline progress võimaldab meil näha ja hoomata neid printsiipe mille mõistmiseks me ise oma ajuga veel võimelised ei ole. Tehnoloogia on maagia üks väljendusvorme mis aitab meil uusi sihte ( sealhulgas näiteks demokraatia kehtestamine paindliku virtuaalse rahvahääletuse või rahasüsteemi läbi ) seada, paremini mõista ja kehtestada seda mida me tahame. Kui aga sellel piirid vastu tulevad, hakkavad toimuma muutused ja inimkond on oma enese egoismiga kui saatanaga vastamisi ja seda võib nimetada "apokalüptiliseks" ajastuks. Apokalüptiline seepärast, et täiskasvanuks saamise initsiatsioon tähendab surmaga tõtt vaatamist, surmahirmu kadumist ja surelikuse teadvustamist ja sellega leppimist (
http://www.youtube.com/watch?v=54uPhGu9sh0&feature=related "Land-Divers of Melanesia"-aga palju meie ühiskonnas on vaimselt täiskasvanud indiviide? enamus pole sinnani jõudnud,
http://www.novaator.ee/ET/inimene/leiti_uus_valjasurnud_inimliik_denisova_inimene/ neanderdaali geen tegi valgest inimesest leiutaja aga on veel üks geen, mida leidub ainult melaneeslastes ). Tuleb suuta teadvustada, et demokraatiast tagasiteed ei ole, kriitiline ahnuse püstitatud piir on selgelt kirjeldatav ja sama vältimatu nagu surm. Suund edasi tegutsemiseks muutub aina konkreetsemaks ja mõistetavamaks ja piiratumaks, kuni me selle murdepunkti läbime. Teades surma paratamatust ei pea end mitte elupõletajate kombel surnuks jooma, vaid tuleb mõelda pärandile ja püüelda sellise harmoonia poole, et surm, ehk ühest olekust teise transformeerumine ( nn. viimsepäevakohus ehk inimese viimane hingetõmme ) ei oleks kannatus. See tähendab, et tuleb lõpetada ühiskonna enesehävitamine ehk rikkurite poolt teostatud kogukonna kui terviku elupõletamine vaeste kallal ( holocaust ehk Kreeka kultuuris loodud põletusohvri tähendus ), samaaegne enesele valetamine ja demokraatia teesklemine, sellega kobamisi katsetamine ja selle mängimine, see tuleb reaalselt kehtestada, sest selle olemus ei ole tõlgendatav ( näiteks nn. parlamentaarne ja esindus demokraatia ehk fragmendid mida tahetaksegi tervikdemokraatiana näidata ) ja mitmeti mõistetav ( demokraatia saab eksisteerida reaalselt ainult otsedemokraatiana, esindajad ja parlament peavad lihtsalt olema rahva poolt igal ajal asendatavad tööriistad otsedemokraatia toimimisel ) vaid üks unikaalne ja möödapääsmatu runoprintsiip mille inimkond peab arenus läbi tegema, kui tahab oma arengus ( jumaliku arengu põhjus ja alus ei saa olema mingi egoprobleem ) kestma jääda. See eeldab aga mõistmist läbi argumentide teadvustamise, mis kinnitavad, et muu suund on stagnatsioon ükskõik millist tüüpi "demokraatia" ( näiteks esindus-"demokraatia" ) sildi me sellele poolikule ühiskondlikule egoskisofreeniale külge paneme. Me ei pea hoidma üleval või veelenam ülistama vastikut turukonkurentsi-vägivalda mida vabaturumajandus idealiseerib, sest nõudlus ja pakkumine on alati tasakaalus: mida suurem on defitsiit, seda kallimat hinda saab ahnur välja pressida, sest inimesel on elamiseks elementaarsed vajadused ja kui neid ei rahuldata, lõpeb elu surmaga. Selleks, et aga mitte surra, on inimesed sunnitud MOODAS MAAILMAS tegema ajaliselt kümneid kordi rohkem ja sadu kordi rutiinsemat ehk primitiivsemat ( inimese mõistust ja meeli nüristavat ) tööd, kui tuhat aastat tagasi. Siis oli külvi, heinateo ja lõikusperiood, talvel joodi õlut, tõmmati india kanepit ( elasime kaubateel ju ), filosofeeriti, arendati MAAILMATAJU ( narkomaaniat eriti vast ei tuntud, sest inimene vastutas oma sisemise tasakaalu ja tööga oma ellujäämise eest ) ja jaanuaris-veebruaris pakasega tehti metsa.
http://www.youtube.com/watch?v=N2kMqMSIeg4 QUADRANT SIX - BODY MECHANIC ( natuke musa )
Tehnoloogilise ajastu lõppu ( tehnoloogia ei pea kaduma, aga selle arengusuund peab muutuma, sest muidu tapame me enda ja seeläbi ka tehnoloogilise arengu ) valik on kas oma aju ja organismi järk-järguline asendamine proteesidega või olemasoleva organismi loomulik treenimine ja arendamine. Tehnoloogiline areng võimaldab meil ühiskonnas kehtestada demokraatlikud printsiibid ja jälgida/katsetada/kohandada nende toimimist ja lasta inimestel seeläbi ise areneda, kuid paraku areneb tehnoloogia eelkõige autokraatide võimu kindlustamiseks ( relvad ja sõjatööstus ). Võibki öelda, et tehnoloogia läbi on suutnud inimene areneda ja end looduses kehtestada. Piirid säärases tehnoloogilises arenus on aga peaaegu ammendatud, nüüd pole enam kuhugi laieneda ega midagi vallutada, ainult inimeste eneste sisemine ego ja orjameelsus ( nii aadli kui pärisorjade näol, mõlemad on orjameelsuse kandjad võrdselt ) võimaldab veel sõdasid ja annab relvadele tähtsust. Inimkonna initsiatsioon tähendabki võitlust ise enda sees oleva surmahirmuga. Me võime end kui tahes turvaliselt looduses kehtestada, aga surm on elu lahutamatu osa. Seepärast on tehnoloogiline areng suundumas sõjatööstusest meditsiini ja farmaatsiatööstusesse. Meditsiini ja farmaatsiatööstuse läbi saab vallutada virtuaalseid piire mis eksisteerivad inimeste meeltes: inimesi saab haigeks teha, terveks teha ja ravist sõltuvaks teha. Tänapäeva meditsii on inspireeritud lollist lootusest saavutada igavest elu ja seni kuni see illusioon ja unistus kestab, seni ei ole selle kandja mitte täiskasvanu, vaid teismeline kes jookseb surma reaalsuse eest ja sellega on võtnud ette areneda vampiiriks. Vampiir elatub teiste elujõust ja seega võib kõiki feodaale-aadlimehi pidada ülekantud tähenduses just vereimejateks, kuid organi siirdamiste ja vereülekannete jne. näol on sõna vampiir just kaasaegse meditsiinitehnoloogia arenemise läbi saamas uut ja otsesemat tähendust. Lääne ühiskond ( ka kõik teised demokraatiast kaugenevad ühiskonnad ) oma farmaatsiatööstusega on nagu Pipi kes lutsutab pilli illusiooni vaimus: "väike väänik anna asu, et ma eal suureks ei kasu". Tehnoloogia areng ei pea olema sinna suunda, et inimese egol lubada hävitada inimese enda ja teiste teadvust. Paraku selles demokraatia initsiatsiooni murrangupunkt seisnebki:kas hävitatakse üksteist vaimselt oma ebakompetentsuse tasandilt ( raamat Piiteri printsiip, esimene populaarteaduslik hierarhioloogia ) ja surrakse ego loodud haigustes ( ühiskond degenereerub ja zombistub ), või mõistetakse ego olemust ja suudetakse tunnistada demokraatia välitimatust. Raamatus "Piiteri printsiip" lk.114 peatükkides "ratas-inimese esimene viga" ja ( kohe järgmine ) "ükski ühiskonnateadus ei näita teed" jõuab autor ise oma ebakompetentsuse tasandile esitades küsiva-konstateeriva väite: "te ju jätaksite kohtamise olematusega ära". Ta väidab, et tema süsteem haarab tervikut, kuid ta jõudis parimal juhul pooltõe mõistmiseni ( kuid selle piires kirjeldatu vastab tõele ja toimib ), sest hierarhiat ei saa käsitleda iseseisva tervikuna. Hierarhia lähtub ainult alati teadmatusega lõhestatud ja piiritletud ( ehk sellisena ego poolt varjutatud ) üht terviku osapoolt mitte tunnistavas süsteemis. Piiteri raamatus pakutava visiooni nägemisulatus küündib autoritaarsest positsioonist vaadatuna ( on sellest vaatenurgast ehitatud ) demokraatia 50% murrangupunkti ( põhimõttel, et silmapiir jääb alati püüdmatuks ). Seda tõestab Piiteri enda tõekspidamine: "ratas-inimese esimene viga" näitab selgelt, et ta näeb ARENGUS inimesele ohtu ( inimlik ego mis tehnoloogia inimese enda vastu suunab ), mitte võimalust. Ma olen kindel, et Piiter ise alateadlikult ja vahest isegi teadlikult hoomas tervikpilti ( Piiteri raviprintsiip lk118 peatükis "Haigusi tuleb ikka ette" hoiatab: "pole enam kaugel aeg kus inimene teeb naturaalsetest ja sünteetilistest tagavaraosadest Frankenseini", sest inimene on TÕUSNUD nõidusest ja woodoost kaasaegsesse "arstiteadusse" ) , sest muidu poleks ta suutnud säärast teost paberile panna ja asju nii hinnata/süstematiseerida, kuid tema raamat paneb lugeja just sinna positsiooni, kus asub autokraat ja annab selle pooltões istuja vaatenurga piires täiusliku vaate ja seoste kirjelduse, mida autokraadil on oma positsioonil võimatu ise kätte saada. Inimene, kes aga on ületanud selle 50% piiri sisemiselt, ehk ületanud oma ego võimatute soovunelmate enesepettuse näeb asju terviklikumalt seeläbi, et suudab nende ületatud protsentide ulatuses näha asju "päikese positsioonilt" ( virgunu teadvuse kirkad valgustunud hetked ). Seda sisemist kasvamist, ego mõistmist tuntakse islamimaailmas dzihaadina, ehk püha sõjana iseenda ( oma ego ) vastu, budausulised nimetavad seda virgumiseks ja samaanid saavutavad selle siis, kui inimene on oma variisiku, varju tapnud ( soovitan vaadata filmi "Karu süda" ). Ütlus, et üle oma varju ei saa hüpata tähendabki ego poolt pimestatud teadvuse võimetust tõde tunnistada. Tõde on see, et mitte miski mis on tehtud omakasust ajendatuna ei saa tuua püsivat kasu, vaid alati kahju. Kuid ego on see, mis ei luba kahju hinnata, asjast terviklikult aru saada ja viga mõista.

Võrreldes USA-ga Eesti demokraatia tase protsentides kõigub väidetavalt seal Pareto printsiibi egohallutsioorses seenemaailmas, kus 20% rikkusest toodab 80% tulust ehk Eestis on pärisorjanduslik kord 20% kaugusel ja areng läbi imperialistidele perssepugemise on pärisorjandusliku korra suunas tormiline. Võib ju väita, et meil on 20% demokraatiat, aga me oleme sedagi kaotamas. Üldine globaalne suund ja surve on siiski tõe teadvustamise suunas ja tõde on see, et planeet on suletud süsteem nii nagu ka inimese vereringe on normaalolukorras suletud süsteem. Ainus võimalus säilitada ÜLDIST ( mitte totalitaarsed väikesed hierarhiad näiteks koolide õiglane hindamis ja õpetussüsteem mis on alt üles ehitatud püsivad teadlikult ja vabas tahtes kogukonna õlgadel ega ole peale surutud ) ehk totalitaarset hierarhilist autokraatliku süsteemi ( totalitaarne hierarhia ei tunnista oma vastandit nimetades seda saatanaks ) eesmärk on inimeste vaimne areng totaalselt alla suruda, võimaldada paremat haridust ( isegi mitte seda, aadlile on oluline eelkõige diplom ja aukraad, ehk enese teistele tõestamine ) ainult ahnetele rikkuritele või luua täiuslik illusioon kosmosetulnukatest ( mutantfriikide või nn. "überinimeste" loomine ) ja kosmosekaubandusest ( saientoloogia religioon ja sotsiaalne usutest, nagu oleks inimene känud kunagi kuupeal ). Viimasel juhul aga ei suudeta põhjendada pidevat püksirihmapingutamise vajadust ja nii tuleb ka sel juhul rakendada vägivalda ja totalitarismi. Vähkkasvaja näeb välja nagu nagu seene niidistik inimese organismis mis hävitab ja sööb ära terved rakud. Kui nüüd vaadata arengusuunda, siis võib väita, et tehnoloogiline teadus püüab meeleheitlikult areneda "igavese elu" suunas. Samal ajal arenenud riikides inimesed on üha haigemad. Võib arvata, et senise suuna jätkudes areneb välja manduv vampiiride tõug
( http://www.postimees.ee/?id=77319 Kristlik muumiakannibalism "Der Spiegelis" "Postimehe" vahendusel ), eliit kes parasiteerib tervete inimeste organitest ( elundiäri ), mahitab sõdu nende saamiseks
( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kosovos-aritseti-soja-ajal-elunditega.d?id=39100467 Kosovos äritseti sõja ajal elunditega ) ja mürgitab keskklassi teadvust maitsevõimendajate
( http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=411600&utm_source=category:all&utm_medium=rss&utm_campaign=articles Ettevaatust, naatriumglutamaat! ) ja mürgivaktsiinidega
( http://web.zone.ee/vaktsineerimisest/uurimustoo.htm permanentseid närvisüsteemi düsistusi tekitavad mürkvaktsiinid ), et nood midagi ei suudaks taibata. Sellise tegevuse tagajärg on kogu planeedi rahvaste ja üldise inimlikuse kui jumaliku printsiibi aeglane ja piinarikas mandumine. Ükski loom pole seda väärt, et inimene end ohvriks peaks tooma ja vastupidi, see tähendab, et kui inimene katsetab teiste elusolendite peal vampiirisüsteemil põhinevat "ravi", siis selline "ravi" toob ainult lühiajalist kasu, ükskord mandunud immuunsüsteemiga vampiir saab tohutu tagasilöögi nende kannatuste eest mida ta oma katsealustele teinud on, see on karma ja ühtlasi ( vaimse-)energiajäävusseadus ( viirused on "surnute vaimud", lõpetamatta õppetund, taak, karma elavatele ).
Selline suund tuleb iga hinna eest peatada, kui inimliik tahab olla väärt, et elada.






Demokraatia algab siis kui vähemalt 50% elanikkonnast on keskklass ja nad omavad, või otsustavad vähemalt 50% raha kasutuse üle ja ei lase ülejäänd ühiskonnaliikmetel, uhkuses/alanduses, orjuses/aadlistaatuses kõikuvatel inimestel orjade, aladnatute alandusi ning aadlite uhkust ülbust üle mõistuse ja tunnete käia. Winston churchill olla kunagi öelnud, et "Kõige veenvam argument demokraatia vastu on viie minutiline vestlus lihtsa inimesega ", Bertrand Russell ütles nii: "Demokraatias saavad idioodid valida, diktatuuris saavad nad valitseda".
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2AYAbQuqUNYJ:www.tsitaat.com/tsitaadid/autorid/bertrand_russell+Bertrand+Russell+Demokraatias+saavad+idioodid+valida,+diktatuuris+saavad+nad+valitseda.&cd=4&hl=et&ct=clnk&gl=ee&client=firefox-a Bertrand (Arthur William) Russell, 3. krahv Russell (1872-1870) Tsitaadid
http://www.jewwatch.com/jew-leaders-churchill-jewish-mother.html Sir Winston Churchill's Jewish Ancestry
http://wiki.answers.com/Q/Was_Winston_churchill_gay Was Winston churchill gay?
http://www.thestar.com/article/920129--documentary-hails-churchill-as-zionists-greatest-ally Documentary hails Churchill as Zionists’ greatest ally
http://www.socialistunity.com/sie-winston-churchill-and-the-anti-fascist-war/ Massimõrvar Churchill

Miks peaks pidama lugu homoseksualistist ja siionistist massimõrtsuka, Kirikukünka arvamusavaldustest? Kui sa võtad inimestelt nende otsustusõiguse diktaadi läbi, siis kaotavad nad ka otsustusvõime. Seega selleks et ühiskond ei manduks idiootideks, peab vabadust ja demokraatiat pidevalt ühiskonnas tõstma. Kui sa dikteerid inimese ratastooli, siis jääb ta ju nõrgaks ja mis õigusega siis selle üle ilkuda? Delegeeritud demokraatia pole päris õige demokraatia, eriti kui see on selline nagu Eestis, kus mõnesaja häälega parteisõdur saab parlamenti, aga paari tuhande häälega üksikkanditaat mitte. Häälte delegeerimine võiks toimuda kül nii, et kui sa oled kogunud liiga vähe hääli et parlamenti pääseda, siis saad need hääled kanda üle isikule, kelle poliitikat sa toetad, see on ju loomuliku demokraatliku otsustusprotsessi osa, seni kaua delegeeritakse hääli, kuni moodustub riigikogu, kusjuures erakondi kui selliseid pole muuks vaja, kui ainult mingi maailmavaatega inimeste koondamiseks, et nad saaks oma vaateid tutvustada. Praegune poliitika aga on erakondade tagatubade ja neid ära ostvate korporatsioonide varjatud DIKTATUUR. Pannakse paika mingi tähtsusjärjekord kellegi suvast sõltuva diktaadi järgi ja siis kui sa ei kogu piisavalt hääli, et riigikogusse pääseda, kantakse hääled üle automaatselt sellele, kes asub sinust nimekirjas "kõrgemal", ehk eespool, tähtsamal positsioonil asetusredelis. See pole mingil juhul demokraatia, see on idiokraatia, ehk varjatult autokraatlik diktatuur, kusjuures diktaatori paneb postile, määrab inimese või korporatsiooni rahakoti paksus.
Demokaatia järgmine aste peab kindlasti olema otsedemokraatia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_democracy Direct democracy


Viimati muutis seda toorum (Kolm Veeb 22, 2012 3:48 pm). Kokku muudetud 37 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Veeb 03, 2011 1:29 pm    Teema: Oh seda püha demokraatliku tundelisust Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=Lf9TOvBGIBM Nõukogude-liidu hümn
http://www.youtube.com/watch?v=-y-Baq8QiEk&feature=player_embedded Comrade Lenin is laughing at you from beyond the grave---seda juut-tuubi vaadates pane eelmise lingi muusika üheaegselt käima ( haakub ideaalselt ).
http://www.youtube.com/watch?v=F_wh_JSz17E Leenin, viimane vaarao, kuigi mitte isehakanud, sest soovis saada maetud kodukülla
http://www.hot.ee/vvl/rahuleping.htm Juut Leenin, Eesti riigi ja rahva vabaduse ristiisa: tänu kommunistidele sündis võimalus vabaduseks, mõisade põletamiseks ja saksade suretamiseks. Tartu rahu, esimene iseseisvustunnustus
http://www.youtube.com/watch?v=-KKgNToLrYk&skipcontrinter=1 Juut Hitler, iisraeli riigi rajaja ( Henneke Kardeli raamatu ligid video kirjelduses! )

http://www.youtube.com/watch?v=ExXDxpBFFR0 Leenin sõi seenil: seeni sõi Leenin ( ¹amaanide maagiline punane kärbseseen, tarvitada ainult kuivatatult, muidu pidavat hirmsasti oksele ajama )
http://www.youtube.com/watch?v=gBP15vFzTtI Nosdradamus sõi muskaatpähkleid, mis on üks võimsamaid teadvust tasakaalustavaid ¹amaanirohtusid millega saab hirmu "hävitada" ( mis võib olla aegajalt päris hirmus)!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HAdbdUt_h9M&feature=related eXistenZ (1999) - Trailer ( Matrixi inspireerija )
http://www.youtube.com/watch?v=Wte8wQbvZ1I Backwards Obama speech proves he is antichrist
http://www.youtube.com/watch?v=6rRn8kM4-ds Autokraatia tähendab automaati, konveierit, autoklaavi... V-for vendetta



http://www.youtube.com/watch?v=kW_pOpGwhyY Kuidas Luukas õlut teeb

Luukas luukas kuukas,
õllest laual lookas,
nagu kaevul kookas... URA! http://abmp3.com/download/6742080-h%C3%BCmn.html ( Euroesto hümn )


Viimati muutis seda toorum (Reede Apr 20, 2012 1:49 pm). Kokku muudetud 21 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 04, 2011 5:28 pm    Teema: Demokraatia lihtsustatult: Vasta viitega

Demokraatia on pidev protsess, kus kogu rahvas kogu aeg osaleb. Kõik rahvaenamuse vastased otsused on ebademokraatlikud ( ebademokraatias nimetatakse populaarseid otsuseid halvustavalt populismiks, kuid populism opngi demokraatia! ). Demokraatia on rahva enamuse võim. See tähendab, et kui rahvaenamus on mõisnikud ja ärimehed, siis jääb nende hääl peale, kui aga töörahvas, siis otsustavad nemad riigi saatuse. Kui töörahvas on lolliks tehtud, siis tüürivad nad riigi rappa, seepärast peaks kogu rahvas oma peaga mõelda suutma, ning autoritaarsuse, autoriteedi kuulekuse propageerijad on kogu rahva mannutajad. Demokraatia selles mõisnike-ärimeeste mõttes saab eksisteerida ainult imperialistlikus ühiskonnas nagu Rooma, Vana-Kreeka või USA, kus demokraatia on ainult impeeriumi keskmele, äärealadele jääb sõjasulase või doonorriigi roll elada "kõrgrassi", väljavalitud rahva" heaks orjates loosungi: "arbait macht frei" all.

Viimati muutis seda toorum (Teis Jan 22, 2013 6:02 pm). Kokku muudetud 16 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 28, 2012 2:46 pm    Teema: Demokraatia vägivaldeimad vormid: Hitler vs. Mugabe Vasta viitega

http://etv.err.ee/?0564309 Mugabe ja valge aafriklane (Mugabe and the White African, Inglise 2009)
http://www.youtube.com/watch?v=bNpBM1APaL0 Mugabe and the White African, Inglise 2009

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3347309,00.html Iran: Hitler was a Jew
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4348497.stm Hitler tested small atom bomb



Demokraatia vägivaldsemaid variandid: Hitleri (
http://et.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4ikekodanlane väikekodanlaste poolt demokraatlikult võimule toodud ) kolmas reich mis Saksamaale sisse rännanud ja väidetavalt saksa rahvast eksplutaeerivat rahvast, juute represseeris ( väidetavalt seepärast, et kõrgjuudid, siionistid, oligarhid ja ekspluateerijad lasi Hitler enne sõda kõik oma varadega Ameerikasse põgeneda, mitterikkuritset segaverelised ja proletaarjuudid löödi kasti või pandi laagrisse ) ja Mugabe reziim mis represseerib sisse rännanud kolonistidest orjapidajate järeltulijatest suurmaaomanike on täiesti võrreldavad, isegi väliselt täiesti sarnasel ideoloogial põhinema tunduvad kui pealiskaudselt vaadata, aga siin on erinevusi. Nimelt selgub, et Hitler oli zionist kes ei tegutsenud mitte Saksa põlisrahva heaks, vaid zionistide maailmavallutusplaanide heaks ( Stalini ja Hitleri koostöö ), eesmärgil hävitada segavereline juudikogukond ( mida tänu juutide emaliini legendile, millega saab piisa suguluse alusel igaüht juudiks määrata, saab teatud aegade tagant "jumalapoolt" väljavalitud überrahva tõu aretamise ja andeka geeni enda rahva hulka tõmbalise läbi liiga palju ) ehk seeläbi teostada reaalne väljavalitud "über-rahva" rassipuhastus. Sellega löödi ka teine kärbes, ehk tekitati holocaustireligioon ( holocaust tähendab põletusOHVRIT!!! ), mida kogu Euroopa peab kriminaalähvardusel uskuma ja mille läbi plaaniti kogu Euroopa lõhestada ( neonatsid hoiavad teemat kuumana ja provotseerivad ühiskonna lõhestatust andes poliitikutele relvi, millega seaduste läbi sõnavabadust ja muid vabadusi aina enam põlisrahvuse kahjuks piirata:
http://uudised.err.ee/index.php?06247040 Prantsusmaal ei läind asi läbi, hoolimata judeopresidendi toetusest ), allutada repressiivorganitele ja põlvili suruda, ehk luua totalitaarne politseiriik. See holocäsch oli ka õigustuseks ja ettekäändeks Iisraeli riigi nimelise apharteidireziimi kehtestamisele ja põliselanikest palestiinlaste vastu suunatud etnilise puhastuse läbi viimiseks ning goirahvaste käest obroki nõudmiseks ( Austria juut Hitleri tegude eest maksavad sõjaaegsete inimeste lapselapsed, saades koolis selleks eelnevat ajuloputust ). Tuletan meelde, et demokraatliku riigi alustala on põhiseadus (
http://et.wikipedia.org/wiki/Demokraatia Demokraatia vikipeedia: "Demokraatia on eelkõige võimu teostamise vorm, mille puhul kõik inimesed on seaduse ees võrdsed, kõigil on võrdne ligipääs võimule, st puuduvad valimistsensused ja inimeste põhiõigused ja vabadused on kaitstud põhiseadusega." ) , mis peab tagama kogu kodanikkonna võrdse kohtlemise ehk inimõigused, Iisraelis aga puudub põhiseadus (
http://www.youtube.com/watch?v=7Ac1SnQfOfw rahvusvaheline Iisraeli apharteidi nädal ). Hitleri Saksamaal oli tuumarelv, aga see annetati jänkidele ( natsid oleks saanud sellega sõja võita, kuid need, koos tuumateadlastega jäid ameeriklastele ja vistai alla Jaapanis ) nende ülemvõimu kindlustamiseks ja globaalse zionistliku diktatuuri sisse seadmiseks. Kes arvab teisiti, mõelgu, et Hitlerit, tema võimuletulekut ja tema "suurt majandusimet" rahastasid Rotchildid (
http://www.reformation.org/adolf-hitler.html Meet the Real Adolf Hitler. Hitler was a Rothschild! ), tema majandusministrit Nürnbergis ei hukatud ja Hitler elas väidetavalt lõuna Ameerikas või Iisraelis kui "ajaloo suurim juut". Hitleri idee oli ühendatud, tsentraliseeritud ja orjastatud euroopa ( impeerium ), mille käes me praegu vaevlemegi samamoodi nagu jänkid vaevlevad USA ühendriikide imperialistliku siionistliku föderaalreservi-diktatuuri käes. Oleks proletaarsel lumpenil jõudu oma vabaduse eest kasvõi ohlokraatlikult (
http://et.wikipedia.org/wiki/Ohlokraatia Ohlokraatia ), kui muudmoodi kastiühiskonda (
http://et.wikipedia.org/wiki/Kastis%C3%BCsteem Kastisüsteem ) ja autokraatiasse (
http://et.wikipedia.org/wiki/Autokraatia Autokraatia kui monarhismijälkuse veits kaasaegsem vorm ) surumisest ei saa, purustada eliidi (
http://et.wikipedia.org/wiki/Eliit Eliit kui ühiskonna haiguskolle mis tekib privileegide ehk ebaõigluse põlistamise läbi ) hegemoonia, et sisse viia otsedemokraatia. Viki tsitaat demokraatia peatüki alt otsedemokraatia kohta: "Muidu on otsedemokraatia iseloomulik VÄIKESTELE gruppidele ( väike vahelelõige omaltpoolt: väiksed omavahel koostööd tegevad kogukonnad on rahvusluse alus, seevastu kui rahvaste sulatamine, "kultuuri toomine" ehk "eurooplaseks pürgimine" on imperialismi alus ) ja kogukondadele. Tänapäeva infotehnoloogia vahenditest ( eeskätt Internet ) loodavad mõned poliitikud abinõu otsedemokraatia meetodite laialdasemaks rakendamiseks ka suurtes ühiskondades." Siinkohal tuleb öelda, et elektrooniline demokraatia ei saa olla salajane, elektrooniline hääletus peab manipulatsioonide vältimiseks olema AVALIK ja hääletaja peab saama ka oma häält oma valitud isikult või selle poolt edasi delegeeritud häälega võimule saanud isikult demokraatlikult tagasi võtta. On ju loomulik, et kui valitav ise ei saa piisavalt hääli, siis on tal saadud häälte näol vähemalt mandaat otsustada, kellele ta oma kogutud hääled delegeerib ( on ju seegi poliitiline otsustusprotsess ), mitte nii, et keegi hall kardinal erakondade tagatoas kaupleb, määrab või lepib kokku mingi erakondade isikute tähtsusjärjekorra nimekirja, mille alusel on ebademokraatlikult dikteeritud automaatselt juba enne valimisi, kellele sinu antud ( ja demokraatlikus riigis, mitte nagu meil Eestis, ka edasises otsustusomandis olev, ehk tagasivõetav, kui valitu ei õigusta ootusi ja osutub valetajaks või suisa kurjategijaks nagu "isamareeturite-liidu" elamislubadeparseldajad ) hääl läheb juhul kui sinu poolt valitud isik ei ületa isikumandaati ja hääle OMANIKUL, ehk valijal pole midagi kobiseda, kui kriminaalne debiil, ehk eliit idiokraatlikult võimule saab ja ebapopulistlike (
http://et.wikipedia.org/wiki/Populism Populism, ladina sõnast populus 'rahvas' on diskursus, mis toetab põhimõtet "Inimesed eliidi vastu". ) ehk ebademokraatlike rahvast türanniseerivaid ja orjastavaid otsuseid teeb nagu meie riik, kus Eesti Energia, ehk kogu rahva ühisomandit kasutav "riigiettevõte" on teatud klikivõimurite/suuromanike/oligarhide (
http://et.wikipedia.org/wiki/Oligarhia Oligarhia ) poolt rahva lüpsimasinaks muudetud ja põliselanik ei tohi isegi kala püüda, et oma nälga kustutada juhul ,kui ta selleks "riigile" ehk maffiale (
http://et.wikipedia.org/wiki/Maffia Maffia ehk tüüpiline ja kõige levinum kapitalistlik/ebademokraatilk kuid nimme lollidele demokraatiaks maskeeritud valitsemisvorm ) obrokit ei maksa.
Mugabe kasutab pealtnäha sarnast taktikat kui hitler, aga Mugabe pole vale "juuksevärviga valest rassis ja vale usutunnistusega" võõragent nagu Hitler. Ta ei ole asutanud ka mingeid orjastus või hävitus koonduslaagreid ( kes kuidas USKUDA tahabb ) vaid laseb sajandeid alla surutud põlisneegritel kasutada lihtsalt jõkrat vägivalda mitte-põlisest rassist sisserännanutest endiste apharteitsikute järglastest suurmaaomanike ehk oligarhe (
http://et.wikipedia.org/wiki/Oligarhia Oligarhiat, näiteks suurmaaOMANIKE ei tohiks üldse eksisteerida, võb ju tublidel-nutikatel-oskajatel lasta suuremat maaala põlisrahva demokraatliku enamuse demokraatlikul nõusolekul rentida ja riigi maksusüsteemi ning töökohtade läbi kogu ühiskonna heaks efektiivsemalt kasutada, õpetades seeläbi kogu ühiskonda ja hoides maaomaniku kasuahnust põlisrahvusest enamlaste ehk rahvaenamuse demokraatliku kontrolli all ) minema peletamiseks. Ei õigusta ei Hitlerit ega Mugabet, sest riigi maa tuleks püüda ikka kõigi kodanike vahel võimalikult võrdselt ära jagada. Kuigi teatud protsendid territooriumi võiks, õigemini lausa peaks demokraatlikult, rahva kokkuleppe tulemusel sündinud määras jätta kogu rahva kogukonnale, ehk kommuunile, riigile ( näiteks strateegilised maavarad eesotsas peavad teenima eelkõige kogu ühiskonda, mitte nagu meie Eesti Energia lüpsimasin ), et ta saaks seda anda kasutada või rentida ( lõplik otsustusõigus ühisomandi ja selle kasutamise üle peab alati peab jääma demokraatlikult kogu rahvale, ettevõtlikl inimese on kogustus suuta rahvast veenda oma teguviiside õigsuses ja kui ta seda ei suuda, siis pole ta ka oma positsiooni väärt, ehk ülevalt alla võimu mis rahvaenamuse tahte vastu käib, ehk varjatuddiktatuuri, nagu Eestis ei tohi lasta tekkida ) ettevõtlikumatele ja võimekamatele inimestele, kasvõi tublidele valgetele farmeritele. Ebaõiglus ehk aristokraatia ( http://et.wikipedia.org/wiki/Aristokraatia Aristokraatia, kellegi subjektiivsete eelistustest ning eesmärgitähtsustest arvatatuna "paremate" võim ) ei tohi muutuda asjaks iseenesest ( muidugi pole inimesed ühtemoodi suutlikud, kuid see ei anna õigustust vähemuse õiguseks dikteerida enamusele nende õiguseid nende tahte vastaselt ehk orjanduseks, vähem suutlikute ära kasutamiseks ), ebaõiglust kui mõistet ei saa olemuslikult maailmast kaotada, aga ebaõiglusest ei tohi saada dogmaatiline ding an sich stabiilse feodalistliku (
http://et.wikipedia.org/wiki/Feodalism Feodalism, ehk kristlik kultuur: "mõistagi peegeldas ka toonane religioosne mentaliteet feodalismi, näiteks nimetades Jumalat kõrgeimaks senjööriks." ) orjandusühiskonna (
http://et.wikipedia.org/wiki/Orjus Tänapäevane orjus:sa kuulud riigile, ehk pead riigile kuuletuma ) näol. Ebaõiglust üldise mõistena kui ühiskonna nõrkust, hirmu ja valupunkti tuleb käsitleda kui õppetundi ja leida igale õppetunnile ja olukorrale tõeline õiglusesse suunduv väljund ( ei tasu koguda tulist süsi peakohale, et ei tekiks loomuliku vastureaktsiooni ohlokraatia purustava jõuna, kui viimase õlekõrrena inimlikuse päästmiseks ), lahendus, mitte pelgalt egoistlik-sadistlik kättemaks.
http://et.wikipedia.org/wiki/Valitsemisvorm Valitsemisvormid. Suht piiratud ja plakatlikud kirjeldused ( laialivalguv teemakäsitlus umbes nagu sõna armastus, mida võidakse kasutada nii, et "ma armastan kapsasuppi või et ma armastan naist ) kuid aitavad mõtleval inimesel peas mingi arusaamastruktuuri konstrueerida.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Apr 04, 2012 2:00 pm    Teema: Toon posti teise teema alt siia,et seda vajadusel remontida: Vasta viitega

http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=6326&highlight= 12nest erinevast valgusest nägemine

Kõige olulisem ongi see, et inimene ISE hakkab asju süstematiseerima, ehk läbi töötama, seejuures jõutakse mõistmiseni. Samas võib sümbolitekeel tulla hoopis erinev, kui mõnel teisel, mis ei tähenda, et asja olemus kummagil valesti mõistetud oleks. Näiteks Toki saadet kuulates ( mingi sügisene vist ) on temal hoopis asjad teistmoodi süstematiseeritud, mistõttu asja mõistmine võtab vähe rohkem aega ja üle ühe saate kuulates jookse4b kuul lihtsalt kokku, kuna kõik tuleb ümber konvertida. Näiteks tema loogika järgi on naiselik aspekt karkass ehk struktuur, mehelik aga sisu. Mina jälle pean karkassi, ehk struktuuri ehk vormi mehelikuks aspektiks, sest sellega manipuleerib vasak ajupoolkera ehk ratsionaalsus, asjale sisu ehk väe annab aga naiselik ehk tundeline/tunnetuslik aspekt, parem ajupoolkera. Tegelikult on nende mees ja naisaspektina liigitamine natuke üldse väär ( kuigi kasutan isegi seda varianti, kuna nii sai tõmmata teatud paraleele ja see on juba ajusse sisse sööbinud ), sest mõlemad aspektid on mõlemal sool olemas. Lihtsalt ühiskonna rollid on meest sundinud arendama oma ratsionaalsust rohkem, ja naisele on jäänud aega rohkem intuitiivsuseks. Mehed ju pidid võitlema ja kavaldama, et süüa saada, naised aga laste eest hoolitsema, neid mõistma ja ravima, koduloomadega tegelema ja aeda pidama ning taimede, sealhulgas ravimtaimedega tegelema. seepärast ongi kõik vägevamad nõiad vanaaja muinasjuttudes ja muistendites naised. Võlurid, horoskoobikoostajad ja muud teadussugemetega esoteerikud aga on just mehed, sest tähistaevas nõuab loogikat, süstematiseerimine ning selle pealt ennustuste või prognooside tegelemine on loogika jne.


Minu süsteem:
Vaim tähendab mingit omadust, ehk struktuuri, valemit, karkassi. Vaim asub just mõistuses. Õeldakse ju inimese isiksuse kohta tema vaim, isiksus on tervikstruktuur ja seda hinnatakse just tema küpsuse ehk tema terviklikuse ehk tasakaalukuse, sõltumatuse järgi öeldes selle kohta just inimese vaimsus, või et ta on suure vaimuga inimene, vaimuinimene. Hing aga on see mis vaimsust TÄIDAB, ehk tundeline ( vaimsuse poolt omadused saanud ) energia. Inimene kes teisi suudab emotsionaalselt kaasa haarata, on karismaatiline, suure hingega inimene. Kui räägitakse hingest siis tulevad ju meelde sõnad hingemattev, tõmba hinge jne. Need kõik on tundekirjeldused, või tunnetest lähtuvad kirjeldused. Mis aga on teadvus??? Teadvus on see mis Vaimu ja Hinge ÜHENDAB, mis seob nii vasak kui parempoolset ajupoolkera. Ajus on see vist käbikeha. See on kahe vastandi pöördvõrdepunkt. Sealtkaudu ollakse ( on mõlemad, nii vasak kui parempoolsus, näiteks kolbas ) absoluudiga ühenduses ja sealtkaudu toimub inimeste kodeerimine ja allutamine sest seal on usk ja eneseusk. See on tuum, olevik. Näiteks kui sulle aetakse jora, mis on ebaloogiline, siis sa seda loomulikult ei tunnista ega võta omaks, kui aga pakkuda vastutasuks mingit head emotsiooni ja seada tingimuseks, et sa ei peagi aru saama vaid usaldama, siis inimene võtab enda ratsionaalsusesse juba kaootikat ja laseb vasakusse ajupoolkerasse "naiseliku aspekti" loodud ahvaltuse läbi sisse nõrkuse jõu, vasaku ajupoolkera sõltuvuse määramatusest. Samamoodi kuid pöördvõrdeliselt käib sõdadele õhutamine, loogika sunnib paremat ajupoolkera mingit ebameeldivust kannatama, näiteks raskelt rügama või tuupima lubades oma plaanides, ehk argumenteeritult veendes pärast präänikut. Tundub, nagu oleks vasak ajupoolkera minevikuga tegelev, parem aga tulevikuga tegelev. See on usu ja usalduse lõtk, mille läbi me oleme seotud. Ja see usk/usaldus ongi see, mis seob ka neid kahte vastandliku aspekti, ratsionaalsust ja tundelisust. Kes liialt ehk teenimatult usaldust endast VÄLJA viib muudab selle usuks ja see ongi "nõrkuse jõud", sõltuvused klammerdumised jne. Kui inimene tunneb ahvatlust, aga on sunnitud selle eest maksma ( näiteks litsides baaris klaasi taga ), siis on kerge süüdistada teist parasiitluses, samas kui keegi RÜGAB higipull otsaees, on kombeks sõimata "leivaisa" orjapidajaks. Ärakasutamine kehtib mõlema kohta, aga vaatenurk on vastandlik. Ärakasutamisega on nii, et tarbimisega ei tohi minna üle piiri, ehk tarbimine ei tohi muutuda asjaks iseeneses ( ding an sich-iks ), ainus asi iseeneses on ainujumal ehk absoluut, Allah ( elu on suur sisemine Dzhihaadi oma viimse hingetõmbe nimel! ).
Kõik "suured juhid", orjapidajad vajavad massi nõrkuse jõudu, usku ja juhitavad sõltuvad juhtide vigadest. Selleks ongi loodud religioonid, ehk PEALESURUTAV hierarhiline vaimsus. Juht aga pole mitte hierarhia tipp, vaid tema asub kõige lähemal hieraria tipule ja see tegelik tipp on EESMÄRK ( idee mille poole püüelda ), nn. jumal
( iga isikuOMADUSTEGA jumal on "jupijumal" ja seega sõltub/suhtestub keskkonnast, ning saab tugev olla ainult muutumisvalmiduses, paindlikuses )
, ehk "väe all olija" ( rahva võimu all olija ). Juht on eesmärgikandja, rahva poolt antava energia andja, eesmärgile edasikandja ehk suunaja. Demokraatlikus hierarhias juht ei lase eesmärke ja dogmasid kivistuda
( dogma tähendab Ladina keeles tõde, aga kõik tõed peale ainujumala/absoluudi ei saa olla kunagi asjad iseeneses, see tähendab valmis, vaid sõltuvad ka keskkonnast ehk kontekstist, mist tema üldist väärtust muudab, ehk dogmades peab tohtima kahelda, kui ta tõesti end tõena esitleb )
, vaid ükskõik kui madalalt tulev arukas ja põhjendatud tähelepanek võib kogu eesmärki ja seega kogu konkreetse hierarhia olemust muuta. See võib tähendada, et kooslusel on vaja hoopis uute isikuomadustega ja võimetega juhti, mistõttu ei olegi rojalism planetaarselt enam üldise arengu kohapealt arukas valitsemisvorm. "Rojalism" saaks eksisteerida kaasaegses ühiskonnas ainult Iraani ajatolla reziimi taolises vormis
( kus ei ole põlistatud ebaõiglust võimu ja privileegide automaatselt lollile järglasele kandumise näol nagu P-Koreas ),
ehk kuningas või supreme leader ei ole mitte mees, kes pidevalt poliitilisi asju otsustab, vaid tema eesmärk ja olemus ongi demokraatia üldiste väärtuste valvamine, tegelike juhtide otsuste jälgimine/järgimine ja üldise terviku harmoonia/tasakaalu nimel juhtide vigadele tähelepanu juhtimine. Mõnes olulisemas ja laiahaardelisemas asjas võib kunn oma "viimast sõna" ka kasutada, kuid tõeliselt lõplik jõud on terves ja tugevas süsteemis rahva käes ( sest kogukond on siis terve kui teda hoiab koos vabadus ja inimene kui tervik on siis terve, kui ta valitseb iseenda tahet ), sest demokraatia
( demokraatia=rahvaVÕIM. Inimese VÕIM peab allutama aint teda ennast või neid, kes teisi kavalusega ehkvaimse lõhestamisega või vägivallavõimuga ehk omakasuks allutada tahavad )
ühiskonna plaanis tähendabi jõukultust, bol¹evismi
( sõnast bol¹e ehk palju, vaimust "demokraatlik rahvaenamus" )
ja jõud muutub rahva seas KULTUSEKS
( demokraatlik jõukultus: enamus dikteerib/türanniseerib vähemusele nende elu, veel ebaõiglasem on kui vähemus enamuse tahte vastaselt enamusele elukorraldust peale surub. Siin peab INIMÕIGUSTENA absoluudi, ainujumaliku olemustunnetusena VÕRDSUSE=ÕIGLUSE ehk vastutustunnetuse printsiip kehtima )
ainult ebaõiglases keskonnas, mille saab esile kutsuda ainult ebaõiglane või loll kuid positsioonist kinni hoidev juht, ehk erimeelsete, erinevaid eesmärke ( ehk hierarhia tippe, absoluudis sisalduvaid jupijumalaid ) oma taagast teenivate/õppivate
masside vägivaldne ühise skisofreenilise riigina ehk kogukonnana, kommuunina kooshoidmine!!!.
Tark juht suudab vägivallata erimeelsused koos toimima panna, loll juht surub erimeelsustest tekkivad pinged ühiskondlikusse püssirohutünni: ohlokraatlikusse kuid põhjendatud Damoklese mõõka, bol¹evismi. Paraku enamik hierarhiaid, saavutades oma püstitatud eesmärgi muutuvad ding an sich-iks ehk asjaks iseeneses nagu maisest elust kinni hoidev hing. See tähendab, et kui antud konkreetsel hierarhial pole enam mingit mõtekust, tuleb mingine näiline pseudomõtekus bürokraatiana välja mõelda, et hierarhia püsiks. See tähenab, et hakatakse oma lähikondlastele enamlaste töö arvel privileege kindlustama, põlistatakse oma järeltuleva suguvõsa kõrk ühiskondlik seisus ning lõigatakse seeläbi kogukonna püramiidil tipp maha nagu juut noksil naha. Ehk seeläbi luuakse üksteisest mõistetamatuses isoleeritud vertikaalne kastiühiskond ( horisontaalne "kastiühiskond" on justkui tsunftid, ehk erinevad elukutsed, ühiskonnas olev loomulik erisus SPETSIALISEERUMISE läbi mis ei kõiguta kogukonnas olevat olemusliku võrdsust, inimese vabadust, ehk inimese loomuliku enesekesksust=jumaliku olemust, individualismi ):
ei saa enam rahvas juhtidest ja nende arulagedast ülbusest ( mis tuleks "justkui" kuskilt teisest vaimsest reaalsusest ) aru ja ei suuda ka juhid rahvast mõista ( kuna nad pole rahva seast, pole reaalset ainujumaliku ehk olemuslikul võrdsusel põhinevat reaalset sidet rahvaga, pole MÕISTMIST ), sest nad on juba ülbeteks "old world order" rojalistideks ( rojalistlikuse ehe näide:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/uus-paljastus-hispaania-kuningas-kais-elevandijahil-koos-armukesega.d?id=64276793 Uus paljastus: Hispaania kuningas käis elevandijahil koos armukesega ) kasvatatud,
ning siis hakkavad tekkima liialdused ( ding an sich-id ) ehk valedega manipuleerimine. Näiteks ühes teatud muinasjutus issandana ehk isanda kujutatud jumala, Lord-i poolt omakasuks/äratarvitamiseks veristatud ning vaestele peale surutud
( ehk oma idiootsuses/religioosses usalduses pürgimusliku IIDOLINA, elu eesmärgina masside poolt orjanduslepinguna vastu võetud )
puusliku ees "jumala"-kartlikult värisemine ja mingisse "väljavalitud" rahvasse või aadelliku/pervesse ( ka perverssused on ding an sich-id nagu aadellikkus ehk klassideks jagunemine. Mingid iidoliks feti¹eerunud ideaalid, mingi aspekti meelevaldne esilekerkimine ja sellesse klammerdumine ) seltskonna ees lömitamine. Kristlased, kannibalistlikusse ennastohverdavasse pettusesse uskujad aga peaks lugema hoopis seda:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Ahmadiyya_Islam Jesus in Ahmadiyya Islam
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_view_of_Jesus%27_death Islamic view of Jesus' death
http://www.askwhy.co.uk/christianity/0310SunGod.php Crucifixion of Sun Gods as Atoning Saviours
http://en.wikipedia.org/wiki/Nowruz Nowruz

Ilusat uut maailmakorda: http://www.youtube.com/watch?v=vnPvbfogeSI !

Kui kellegil tuleb pähe inimõiguste kõrval mõte teha inimkohustused, siis inimõigused on kõik õigused, mis ei kahjusta teise inimese õigusi ega kõiguta inimeste ühiskondliku OLEMUSLIKKU ehk JUMALIKU võrdsust ( ALGET, KESET/TUUMA ). Jumal asub inimeses endas ja samalajal meis kõigis, see aga tähendab, et jumal pole mingi väline monarh või patriarh, mistõttu ei saa olla ka "jumalale lähemal olevaid isikuid". Saavad olla ainult õpetajad ( Budda, Mohammad, Jeshua jne. jne. Kusjuures rõhutan, et nad olid kah kõigest inimesed, ehk ÕPPIJAD ja seega on arusaadav, et ka nemad tegid vigu, meie asi, kui me neilt õppida tahame on neist aru saada, nii tõdedest, kui vigadest ) ja tõelist õpetust tunned ära omakasupüüdmatusest ( see ei ole asi millega pappi teenitakse ning endale või kellegile teisele eelisseisundeid luuakse, sest viimase taotlus kaugendab inimest tervikutunnetusest, ehk asetab ta kellegiga võrreldes millegist sõltuvusse, orjameelsusesse, see aga on ding-an sichina juba tupiktee. See ei tähenda, et me ei võiks end teistega ka siduda, aga sel juhul peab asi olema TEADVUSTATUD ja VABATAHTLIK, mitte peale surutud ).
Ei ole siin mingeid pühasid kõrgemaid vereliine ja jumala poolt väljavalitud ooperirasse-rahvaid, sest see väljavalitus on teisisõnu vaimne/hingeline ülbus kui asi iseeneses, ehk kõrkus, hälve, subjektiivne enesehinnang mingist spetsialiteedist ja selle teistega, samal alal vähem võimekatega võrrelduna ( ja kui tulebki võimekam, siis see ju ei loe, sest "Minu isa oli.. ja Minu veri on SINISEM" ). Degenerantlik mõtteviis, mis maailma lõhestada ja allutada tahaks, ehk pooletoobisus=pooltõdedest tulev visioon, mis ei suuda maailma tervikuna tajuda, mõista ja käsitleda.
.Seega määravad õieti mõtestatud inimõigused ära ka inimkohustused. Inimkohustus on see, et sinu õigus teisi kamandada annab õiguse teistel sind kamandada, kui sa võtad õiguse kasutada jõudu, siis annad teistele õiguse endale samamoodi vastata ( kättemaks, ehk karistus. Mis ei tähenda, et peaks tingimata samale tasemele laskuma, näiteks piinama ja seda tegevust nautima, võib lihtsalt külmavereliselt ja valutult maha lüüa, ilma et keegi sellest teada saaks ja ilma, sellest mingitki uhkust tunneks, ehk ilma, et sellelst kellegile pihtima peaks ). Ühesõnaga kui sa ei taha olla haige ( tsentsist väljas ), siis tead sa võrdususe printiisi: seda, et ebavõrdsus on ainult spetsialiteedi küsimus, mitte olemuslik värk. Et teadvus on ainujumal mis asub universumi keskel ja see ainujumal on meis kõiguis eluhingusena milles me oleme VÕRDSED. Kui teiste teadvust hägustad põhjendamata ja ebaloogiliste "Õigete" väidete ehk kavaluse abil, siis lõhud sa iseenda vabadust võttes endale kohustused ehk karma. Nagu olla ütelnud moslemite prohvet ( ja piiblipettuse tõttu moonutatud kristlaste ehk judeo-orjameelsete ilmapildis sümboolne inimese/enesesööma ning ohverdamis objekt, orjameelsuse iidol ) Jeshua: tee teistele seda, mida tahad, et sulle tehtaks. Vat seepärast ei suuda ma oma arengus enam tunnistada diktatuuri: ma pole tallalakkuja sest talu kui minu talda lakutakse ( ei taha olla nn. "juht" ). Diktaatorlus aga tähendab poliitilist tallalakkumist, selle eeldamist, koogutamist jne. Varsti on aeg käest, et lõplikult kukub kokku kavalusega või vägivallaga peale surutud diktaatorlus mida on demokraatia sildiga usinasti varjata püütud ( kes juhib riiki? Kindlasti mitte need keda valitakse, vaid need kelle kätte pettusega või jõuga on raha koondunud, sest raha on kokkuleppeline võimu ekvivalent ). Mõnda aega võib maailmas veel püsida mingi türannia vorm ( võibolla rohkem, võibolla vähem, võibolla tekib isegi see nn. "tuhande aastane rahuriik", kuigi tuhat aastat on kõigest silmapilk ), seejärel pühib bol¹evism niikuinii selle plahvatusena minema ( ei suuda fa¹ism ehk kõrk feodalism hävitada erinevate rahvuste natsionalismi, inimeste ja rahvaste erinevusi, sest natsionalism ja evolutsioon on seotud elukeskkonnaga, mis selle nähtuse ehk kohanemise ellu kutsub ).
Allahu Akbar! Ja selle peale: Taara ( seda mõista ) avitab!


Viimati muutis seda toorum (Esm Apr 23, 2012 2:30 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Apr 20, 2012 1:48 pm    Teema: Demokraatiateemalisi linke, täienemisel Vasta viitega

http://petitsioon.ee/nouame-oigust-500-liikmega-registreerida-partei Petitsioon.ee nõuame õigust 500 liikmega partei registreerida
http://petitsioon.ee/valitsuse-veto-el-i-ja-venemaa-viisavabadusele Petitsioon.ee Valitsuse veto Euroopa liidu ja Venemaa viisavabadusele!!!
http://www.vabakodanik.ee/foorum/ Rahvaliikumine Vabade Kodanike Ühendus MTÜ algatas petitsiooni valimisseaduse muutmiseks


1
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/obama-liitlastele-votke-egiptusest-eeskuju.d?id=40388720 Obama liitlastele: võtke Egiptusest eeskuju
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/venemaal-on-demokraatia-arvab-5-protsenti-rahvast.d?id=63942139&com=1&s=1&no=20&r=6666#c28950263 Venemaal on demokraatia, arvab 5 protsenti rahvast
http://uudised.err.ee/index.php?06244836 Venemaa tahab veebikaameratega valimistele ausust luua, igaüks saab end registreerida valimiste vaatlejaks
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/eelnou-jargi-saavad-e-haaletajad-tulevikus-kontrollida-kas-haal-laks-valitud-inimesele.d?id=63953001&com=1&no=0&s=1 Eesti silub E-võltsimist ( vaadake komme, rahva häält! )
http://kutser.blogspot.com/2011/12/e-haaletamine-aitaks-venemaal-valimisi.html E-hääletamine aitaks Venemaal valimisi demokraatlikult võltsida

http://www.ega.ee/files/27.10.06_Ylle_Madise_e-haaletamise%20konv.pdf Eesti e-hääletamise õiguslikud ja poliitilised aspektid Ülle Madise
http://et.wikipedia.org/wiki/Lumpenproletariaat Demokraatia alguses valitsema saav klass ( areneb sest välja hiljem ), lumpenproletariaat, kelle ülesandeks saab hävitada klassiühiskond kui ding an sich, ebaõiglus kui ting an sich
http://en.wikipedia.org/wiki/Lumpenproletariat Lumpenproletariaat Inglise Wikis ( väheke põhjalikum kui Eesti vikis )
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/toomas-lepp-reformierakonnast-ja-lumpenproletariaadist.d?id=63975361 Lumpenproletariaat hakkab oma demokraatliku võimu ja üldist demokraatiat kehtestama, VIVA!
http://www.postimees.ee/749818/tsehhi-valitsus-kiitis-heaks-presidendi-otsevalimise-seaduse/ T¹ehhi valitsus kiitis heaks presidendi otsevalimise seaduse

http://www.minut.ee/article.pl?sid=11/08/14/239208 Jüri Adams tahab, et presidendi paneks paika USraeli ja CIA valitud ja kinni makstud poliitbrolilerid, mitte põlisrahvas ( kuniks meil põlisrahvast on )!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kasjanov-me-oleme-revolutsiooni-vastu-ja-putini-rahumeelse-lahkumise-poolt.d?id=63980853&com=1&no=0&s=1 Võrrelge Eesti ja Vene presidendivalimisi
http://www.pealinn.ee/index.php?pid=121&lang=5&nid=7293 Mürgitatud majandus ehk meie otsetee orjusesse
http://www.postimees.ee/753378/kolme-lohe-puuk-voib-tuua-kriminaalsuudistuse/ Uusfeodalism, kalapüügiõigus ainult rikastele loodusereostajatele ( näit tehaseomanikud ), vaesed söögu e-(aine)mürgist toitu kui üldse on raha


2
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/anarhistid-kavatsevad-mais-korraldada-nato-vastase-meeleavalduse.d?id=64051627&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+delfiuudised+%28DELFI+%3E+K%C3%B5ik+uudised%29 Anarhistid kavatsevad mais korraldada NATO-vastase meeleavalduse
http://www.youtube.com/watch?v=yn1HApiNUxM Loukanikos our dog
http://uudised.err.ee/index.php?06248610 Venemaal lubatakse partei registreerida 500 liikmega ( partokraatlikus Eestis on vaja 1000 liiget!!! )
http://isekiri.blogspot.com/2009/06/mida-tahendab-partokraatia_01.html Mida tähendab partokraatia?

http://uudised.err.ee/index.php?06250984 Arnold Rüütel soovitab isikuvalimisi "Vaja oleks, et toimiks süsteem, kus valitakse ikkagi isiksused, mitte nii, et mõnisada häält kogunud inimene pääseb riigikogusse."
http://www.epl.ee/news/eesti/arnold-ruutel-soovitab-isikuvalimisi.d?id=64280165&com=1 Arnold Rüütel soovitab isikuvalimisi ( EPL-i kommentaaride leht )
http://www.postimees.ee/824398/malaisia-massimeeleavaldusel-puhkesid-kokkuporked/ Malaisia protestijad on Arnold Rüütliga ühte meelt
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/franco-kaja-sotsiaalmeedias-meeleavaldustele-uleskutsumine-tahetakse-hispaanias-kuriteoks-muuta.d?id=64341675 Hispaania francosionistid ründavad sõnavabadust!
http://www.e24.ee/362510/hollandi-valitsus-plaanib-pangajooksud-muuta-seadusevastaseks/ Hollandi valitsus plaanib pangajooksud muuta seadusevastaseks

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/miks-kull-eestlased-lahkuvad-eestist-nagu-rotid-uppuvalt-laevalt.d?id=64354883 Miks küll eestlased lahkuvad Eestist nagu rotid uppuvalt laevalt? vastus:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/costa-concordia-kapten-unustas-prillid-kajutisse-ega-nainud-korralikult.d?id=64019385 sest kapten unustas prillid kajutisse, ega näe enam korralikult
http://arvamus.postimees.ee/1013298/hille-hinsberg-islandi-pohiseadus-laheb-rahvahaaletusele/ Hille Hinsberg: Islandi põhiseadus läheb rahvahääletusele ( demokraatia toimimisel on kogu maailmal Islandist eeskuju võtta! )
http://www.ngo.ee/ngo/8/article/4404 Hille Hinsberg Postimehes: Islandlased tegid ise endale põhiseaduse 22.10.2012
http://www.presstv.ir/detail/2012/11/04/270331/us-election-process-is-badly-broken/ KUI DEMOKRAATILK ON USA VALIMISSÃœSTEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Nov 19, 2012 5:33 pm    Teema: Demokraatiateemalisi linke, täienemisel Vasta viitega

3
http://petitsioon.ee/eestlane-ei-sure-orjana Eestlane ei sure orjana! Olen valmis võitlema eesti rahvuse kestma jäämise ja demokraatia eest diktatuuri vastu nagu liibüalased juhul, kui minuga ühineb veel 666666 toetajat.
http://petitsioon.ee/nouame-demokraatliku-riigikorda Petitsioon: Nõuame demokraatliku riigikorda!
http://www.harta12.ee/est/ Harta 12
http://petitsioon.ee/harta12 Petitsioon: Harta 12
http://petitsioon.ee/erakondade-tagatubade-klikidiktatuuri-lopetamine Petitsioon: Erakondade tagatubade klikiditatuuri lõpetamine


http://arvamus.postimees.ee/1013298/hille-hinsberg-islandi-pohiseadus-laheb-rahvahaaletusele/ Hille Hinsberg: Islandi põhiseadus läheb rahvahääletusele ( demokraatia toimimisel on kogu maailmal Islandist eeskuju võtta! )
http://www.ngo.ee/ngo/8/article/4404 Hille Hinsberg Postimehes: Islandlased tegid ise endale põhiseaduse ( ühesõnaga Isegi Iraani demokraatil, kuid rojalism, no see on midagi pöördvõrdelist ) 22.10.2012
http://arvamus.postimees.ee/1044600/jaak-valge-demokraatia-versus-diktatuur/ Jaak Valge: demokraatia versus diktatuur 18.11.2012
http://www.globalresearch.ca/ohio-the-e-voting-lawsuit-that-could-decide-the-election/5310868 Ohio: The E-voting Lawsuit that could Decide the Election
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/mart-nutt-eesti-ei-tohiks-demokraatia-stabiilsust-maha-mangida.d?id=65320720 Mart Nutt: Eesti ei tohiks demokraatia stabiilsust maha mängida ( pole populismi, pole demokraatiat

http://www.infowars.com/brzezinski-populist-resistance-is-derailing-the-new-world-order/ Brzezinski: “Populist Resistance” is Derailing the "New" World Order November 26, 2012
http://petitsioon.ee/erakondade-tagatubade-klikidiktatuuri-lopetamine Petitsioon: Erakondade tagatubade klikiditatuuri lõpetamine
http://www.postimees.ee/1047634/fjuk-erakonna-sees-muutuste-labiviimine-on-voimatu/ Fjuk: erakonna sees muutuste läbiviimine on võimatu 20.11.2012
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ignar-fjuk-erakondade-sisedemokraatia-ei-toimi.d?id=65293018 Ignar Fjuk: erakondade sisedemokraatia ei toimi 20. november 2012
http://www.globalresearch.ca/when-mainstream-economists-discover-karl-marx/5315133 When Mainstream Economists Discover Karl Marx December 11, 2012


Viimati muutis seda toorum (Teis Apr 09, 2013 2:43 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2012 2:26 pm    Teema: Vasta viitega

4
http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9107140842 Grouping Could Ensure Animals Find Their Way
http://www.postimees.ee/1194568/vaata-kes-osalesid-laupaevasel-rahvakogu-arutelupaeval Vaata, kes osalesid laupäevasel 06.04.13 Rahvakogu arutelupäeval
http://www.huffingtonpost.com/tom-ginsburg/iceland-end-of-the-consti_b_3018127.html Iceland: End of the Constitutional Saga?04/05/2013
http://intellihub.com/2013/04/08/icelandic-politicians-ignore-crowdsourced-constitution-pirate-party-rejoices/ Icelandic Politicians Ignore Crowdsourced Constitution; Pirate Party Rejoices April 8, 2013
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/ungari-keskpanga-asepresident-astus-protestiks-tagasi.d?id=65936958&com=1&no=0&s=1 Ungari keskpanga asepresident astus protestiks tagasi 08. aprill 2013

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=512436498803277&set=a.165507663496164.32092.140098086037122&type=1&theater If you wanna be rich idi rabotai bich
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4733487695426&set=a.2422801169707.143684.1241799120&type=1&theater Mu koduke on tilluke, kuid ta on...!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oaQ4M0UNp-4 Protest in Iceland february 9 2013
http://www.truth-out.org/news/item/15462-putsch-icelands-crowd-sourced-constitution-killed-by-parliament Putsch: Iceland‘s Crowd-Sourced Constitution Killed by Parliament Monday, 01 April 2013
http://uudised.err.ee/index.php?06277629 Tunnistatakse ebaturvalisust süsteemi juures, mis võimaldab pättidel võimu säilitada. Martens: e-hääletamisel on ebaturvalisim asi isiklik arvuti22.04.2013

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/paeva-kommentaar-demokraatia-on-illusioon.d?id=66287014&com=1&no=0&s=1 Päeva kommentaar: Demokraatia on illusioon HUNNIK ANONÜÜMSET FILOSOOFIAT!
http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9203184224 America Feeds the Rich- The United States is no longer the land of equal opportunity as the rich get it all, Leo Gerard, a union chair and author, said.13-06-18
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group