Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Jõudu, Jõulu, Päikest !!!

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Dets 23, 2010 3:42 pm    Teema: Jõudu, Jõulu, Päikest !!! Vasta viitega

16)
Pööripäevade ruun on haakrist. Talvise pööripäeva (
http://et.wikipedia.org/wiki/J%C3%B5ulud Jõulud, maarahva aastavahetus. Kristlikud jõulud, Jeesuse kokkuleppeline sünnipäev peaks asuma seal kristliku ajaarvamise Gregoriuse kalendri aastavahetusel, ehk nääridel:
http://et.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4%C3%A4rid Näärid ) ruuni harud on pööratud vastupäeva, ehk pöörlemine, keeris on päripäeva ja see on tõusva päikese märk mis võidab pimeda aja. See valguse võit pimeduse üle on vankumatu. Elagu võit! http://www.maavald.ee/maausk.html?rubriik=61&id=448&op=lugu
Võiduks on vaja jõudu ja ma usun, et just sellest on ka tulnud sõna "jõulud" tüvi. Võibolla on see sõna just siit põhjamaadesse viidud, mitte vastupidi ( Norras on jõulu sõnatüveks HJUL ehk päikeseketas, aga miks me peame hjultunult endasse suhtuma? Oleme parem hjulgemad, hjumalikumad ), aga kas me peaksime seda tähtsustama, tähtis on ju mõistmine. See tähendab, et me ei pea endale sisendama, et meie oleme kõike teistelt laenanud ja kopeerinud. Samas eks arukad õpi ka teistelt ega aja uhkes rumaluses nina püsti. Näiteks nimetame me ennast Maarahvaks ja maarahvaid on teisigi, kasvõi meie sugulasrahvad kellele on vägisi peale surutud ühe slaavi kultuurrahva vägi(vald), imperialism. Planeedil ongi kahte tüüpi rahvad nagu kaks kulgu millel kaks harja, pööripäeva. Need on kultuurrahvad ja maarahvad millele võiks paralleeliks tuua sõnad kultuurtaimed ( pügatav põõsas ) ja maarohud ( hävimatu malts ) või koduloomad ja metselajad. Kultuurrahvad elavad pimeda aja märgi all käies manala teed ehk olles kinnijäänud nagu Kalevipoeg põrguväravasse ( see on võõraste koostatud "rahvuseepos" meie rahva mõnituseks ). Pimeda aja märk on kõige paremini tuntud "natsi"-Saksamaa lipult, see on kahaneva päikese ruun kus harud on pööratud päripäeva ja pöörlemine toimub vastupäeva. See ruun sümboliseerib kahanevat väge ja jõudu. See ruun on suvise pööripäeva, Leedopäeva märk mis tähendas, et tuli hakata mõtlema tulukesele lee all ( Leedopäev- lee tule päev ). Leedopäev, tänapäeval "Jaanipäeva" nimetust kandev päev on nagu loona "väike surm" ( Parantsuse keeles tähistatakse selle mõttega orgasmi ), ilusaima aja kõige mõnusam ja õnnelikum hetk. Sealt aga tuleneb ka osade inimeste kinni jäämine ja klammerdumine mõnusse, ehk ihade loomine ja seeläbi manala tee, kultuurrahvaste tee valimine. Võibolla sellest ka Hitleri kraaksatus "siege hail", sest miks ta pidi karjuma "siege hail" just selle ruuni all? Kas igatsusest raskeima aja tipu ja murede murrangu järgi. Mees valis valed ruunid ja vale saatuse, juhul kui ta ise ei olnudki vale ja võlts, ehk salaja orjakultuuri ja siionismi teenistuses.
Jääme eestlasteks, maarahvaks ja ärme muutuke eurooplasteks, kultuurrahvaks! Me peame säilitama metsalise tugevuse pimedal ajal, talveunes ja loodus äratab meid nagu metsaisandat õigel ajal ise ülesse! Selleks ongi meile antud neanderdaallase geen, võimas nõidus. Me ei tohi iseennast maha salata ja püüda saada kellekski teiseks. On jälestusväärne kuulda inimeste suust lalinat, nagu oleks meie põliskultuur hävinud ja nagu oleks meie veri nii segatud, et 10223 aasta taguse esivanemaga, kes siia taanduva igikeltsa järel saabus polegi mingit füüsilist ja vaimset silda, või et see on nõrk. See side ehk teadmine on tegelikult veel pikem, sest selle annab meile Looja jumal, meie endi teadvus mis protsessi hindab. Looja asub aga alati olevikus ehk igavikus, ta elab meis teadvusena. Me kõik kanname seda päikesekillukest endas kui jumaliku sädet. Nii oleme me isegi ahvilaadset olendit ülikaugest minevikust teadvustanud oma esivanemana ja me ei pea teadmist ja teadvust hirmuga maha suruma nagu kultuurrahvad pimedal keskajal käskisid.
Kultuurrahvaste ajuloputuse tulemusena paljud peavad meid rohkem sakslaseks, venelaseks, rootslaseks ja taanlaseks kui oma vere ja kultuuri kandjaks. Siin aga tuleb mängu see, kelle nõidus on vägevam, ehk millist vereliini või teadvuses kulgevat vaimset liini me rahvusena tähtsustame. Kui sügavale ulatub juur ja kes meist tahab olla nii loll või kultuurne, et laseb pajuvenelusel või kadakasakslusel enese vaimu manalateele juhatada? Olgu maarahvaste tugev vaim kui umbrohi aina laiutavamate ( euroopa )kultuurrahvaste kapsaaeda mida nad välja rookida ei suuda ja mis kultuuritoojate parasiitluse hävitab nagu Talihari pimeda aja ( võtke eeskuju: http://kavkazcenter.com/eng/content/2010/12/21/13171.shtml )!
Inimese kehas vahetuvad rakud iga kahe aastaga täielikult, ometi peame me ennast ikka samaks inimeseks kellena me sündisime. Sest me kanname sama teadvust, jumalat, vaimu ja väge mida siis ja oleme vahepeal lihtsalt arenenud ja kasvanud. Lapsena olid sa kindlasti ahvipärdikule sarnasem kui täiskasvanuna ometi ei pea sa ennast ahvipärdikuks, loomade ja inimeste looted aga on vilunumatule silmale peaaegu eristamatud. Samamoodi peame me nägema oma rahvust jumalana kes on loodud meie näo järgi ja me ei tohi lasta omi juuri ja põlist tarkust, mõttelõnga läbi lõigata neil, kes tahavad meist kultuurilist ahvipärdikut teha. Rahvus sünnib siis kui ta jääb paikseks ja õpib maaema häält kuulama. Siis lõikab maaema nabanööri ise õigel ajal läbi ja rahvusele tekib maarahvateadvus, rahvusjumal. Rahvas kes ei tagane oma eneseteadvusest, jumalast ja seda arendab, kõnnib Tooneteed õiglaste rada. Igaüks kes kahandab Taara tähendust meie rahva südames marsib Manalarada. Maa seest, meie ühtsest kosmiliset südamest saame me Mana väge teadlikult ja tarkusega needa ja purustada võõraid hälbinuid religioone, kirikuid, ja impeeriume. Kuid Taara ei ole egoismis isoleeritud ja ainult meile hoitud "väljavalitus". Me oleme seotud üle planeedi hõimurahvastena ja nii saab jumal Taarast teadvuses Toorum kui me ugrirahvastega ühtsust otsime. Maakera teadvuses ja südame ( Mana ) väes on aga kogu elusloodus ühte seotud.
Ei suutnud Inkade kultuurrahvad hävitada Mapuche maarahvast ( Mapuche tähendabki otsetõlkes maarahvast. Väga sarnased pidavat olema eestlastele, kuigi need indiaanlased elavad hoopis teises kliimas ) . Ei suuda inimkonna võimsaimad impeeriumid hävitada Afganistaani hõime vaatamata sellele, et nad on Islami vastu võtnud, sest isegi tugev Islami kultuur pole nende juuri läbi lõiganud ( mis on juhtunud mõningate neegrirahvastega isegi kristluse nimelise mandunud primitivismi puhul ) ja seda on suudetud kohandada enda hõimukultuuri järgi.
Minu manav jõulusoov rahvale olekski üles leida seesama virge maarahva jõud ja julgus, et sügavate põliste juurte sidusus taastada! Häid Jõule!


Viimati muutis seda toorum (Reede Märts 23, 2012 4:43 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Jan 03, 2011 4:23 pm    Teema: Vasta viitega

http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/joulud/joulude-toehetk-valega-ehitud-puha-ei-vaari-pidu.d?id=36783245 JÕULUDE TÕEHETK: valega ehitud püha ei vääri pidu
http://www.postimees.ee/?id=365173 President: muutugem uuel aastal kultuursemaks ja euroopalikumaks, ehk minetage viimnegi põlisrahvuse vaim... ( kutsub meid juudiorjusesse )31.12.2010
http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9107128811 Iranians to Celebrate Longest Night of Year, Yalda 21.12.2012







Illumination of the Earth by the Sun:
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group