Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Telepaatia ja sensitiivsus

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Nov 22, 2010 3:09 pm    Teema: Telepaatia ja sensitiivsus Vasta viitega

15)
Brian Aldiss: "Kes suudab asendada inimest"
http://nommeraadio.ee/meediapank.php?cat=Ulmejutud ( lae audiofailina lĂĽhijutt alla ).

Tundeaspekt on ainujumalik aspekt. Mõtteaspekt on lõpmatute võimaluste aspekt mis ainujumaliku neutraalsuse tunneteks vormib. Mõttestruktuurid on vaimjumalused mis hinges tundeid vormivad, ehk ainujumalat kui pilli sõrmitsevad. Mõelge kui palju on meil sõnu, mis on seotud mingite tundmustega ja kaotaks oma mõtte kui tunnetuse aspekt ära kaoks. Alustada võiks dualismist hea-halb või mõelda mida tähendab sõna "kasulik" ( kas ilma tunneteta ei kaota see sõna suure osa oma mõttest ? ). Mõte on lõhkuja ja struktureerija, tunne on aga see mis iseloomustab ( jälle üks sõna mis tunneteta kaotaks suures osas tähenduse ) lõhestumise ja ehitatud struktuuride omadusi ehk annab mõttele mõtekuse. Ilma tunneteta ja tunnetuseta pole ilu ja ei saa olla elu, sest kui pole ühendust kõikesiduva allikaga, ainujumalaga ei saa teadmine eksisteerida teadvusena, ühesõnaga ilma tunneteta ei saa eksisteerida intellekti, sest tal ei saa olla eneseteadvust. Jumal tähendab väestatud OLEMA ( jum= vägi+all ehk väe-all ). Tehisintellekt ilma tunneteta saab eksisteerida ainult nagu viirus või viirastus mis justkui reaalse illusioonina on olemas ( paradoksi siin tegelikult ei ole ), aga mida reaalselt tegelikult ei eksisteeri sest tal ei saa olla arenevat eesmärki iseeneses mis tähendab, et kui robotil pole isandat, jõuab ta tee alati mingisse tupikusse. Kasumile orjenteeritud hierarhiate üleval hoidjad aga käituvadki masinlikult, sest ülevalt alla hierarhia nullib suure osa loomingulisust. Selle väite tõestuseks võite võtta suurkorporatsioonid kes sihilikult tekitavad pikaajalist korvamatut looduskahju lühiajaliste eesmärkide nimel või lõuna-Eesti rullnokka, kes vanemate maad ja metsad maha müüb, et omale plekist-liisu osta.

Kas keegi teab mitu protseni mõttesümbolitest, sõnadest kaotaks ilma tundekirjelduseta tähenduse ( ehk sisaldab tundevärvinguid nagu kasulik- kahjulik )? Tundub keeruline ülesanne, eksole. Ma olen mõtlemist jälginud ja mõtlemise taustal voogab peaaegu alati mingi tundevoog, kusjuures mõtted järgivad tundevoogu samavõrd, kuivõrd tunded on mõtete poolt kujundatavad, ehk omavad üksteisele alati tasakaalus mõju, isegi kui ühte maha suruma hakatakse, ehk ühte aspekti ei arvetata terviku toimimises ( enesepettus mis telepaatiat nullib ). Üks ja sama sõna omab erinevate inimeste jaoks erinevaid tundevarjundeid ja LÄBI nende tunnete on seda sõna ümbritsev mõjuvussüsteemsüsteem seega erinev mis muudab sellega ka selle sõna tähenduse iga inimese jaoks omamoodi eriliseks. Tegu on justkui paraleeldimensiooniga mida me teadlikult arvestada ei oska eriti veel.

Inimene kes on loomade seas metsas üles kasvanud kuid inimeste poolt leitud ja ühiskonda toodud jääbki suures osas loomaks, sest tal on alateadvuses loomadelt õpitud hinnangute ja tundesüsteemi taust mis nende loogilist mõtlemist suunab. Kuigi selline inimloom võib isegi inimkeeli rääkimise ja kõndimise ära õppida. Sellest võib järeldada, et väline hierarhia mida ühiskond meile vägisi peale surub vormib meist roboteid ehk funktsionäre, karjas ulguvaid võitlejaid.
Tegelikult on kogu eluslooduse tunnetuslik aspekt sama ehk unikaalsesse vormi fragmenteeritud ( lõhestutud ) ja struktureeritud ( universumi seadusi arvestades ruunidena üles ehitatud, mõistetud ) AINUJUMAL. Elusolendi geneetika ehk organismi struktuur vormib sellest teatud omadusi esile tõstes ja teisi maha võttes unikaalse olendi.

Inimese kui liigi ülesanne on jõuda välja just sellesse neutraalsesse teadvuse ehk tunde ja mõteaspekti tasakaalu seisundisse, vaimu ja hinge puhtusesse kust on võimalik välja tuua mida vaja ehk mida iganes. See tähendab, et mida vähem ühest inimesest siin ilmas midagi sõltub ( ta ei ole karmaahela kütkeis ), seda suurem võim on tal teha end ümbritsevas maailmas põhimõttelisi suunamuutusi, ehk võim karmaahelates, vägedes suunda muuta.
Tunne ongi hing ehk ainujumal ja mõttestruktuur(id) on vaim(ud).
Läbi empaatia ehk tunnete voogu enda netraali tasakaalustatud mõttestruktuuri filtri läbi lastes on võimalik saada kätte tunde kirjeldus mida võib nimetada telepaatiaks. Konks ongi siin tunde ainujumalikus ehk loovas olemuses. Inimene kes telepaatiat ilma sisemise tasakaaluta ( ilma enda vastu aus olemata ) kogeb, kuuleb enamasti enda välja mõeldud olendite, kuradite-inglite mula, ehk on veidike napakas. Ego, moonutades ainujumaliku aspekti olemust moonutab tõe tajumist ja siis tekivadki vaimolendid mis võivad inimesele teatud nõiavõimeid ehk teatud aspektis tõest informatsiooni anda. Samas inimese telepaatia mõjuväli, olenemata kas see on ego, pimeda usu ja soovunelmate poolt moonutatud või ainujumalikus aususes alati TASAKAALUSTATULT tõde nägev, peab peentasandil ikka olema ainujumalikus tasakaalus ehk universumi seadustega kooskõlas ( füüsika ). See tähendab, et inimene saab "selgelt näha" ainult selles piires, kus ta on kogemuse ja loovusega suutnud mõista universumi sümbolaspekte ehk mida arenenum ( ajus on rohkem ühendusi ) on inimene, seda rohkem suudab ta asju läbi näha ja paraleele tõmmata. Kui inimene ei arvesta üldse universumi seadusaspektidega ehk reaalsusega, siis nimetatakse seda fantaseerimiseks ( mis on loovuse esimene rinne, näiteks võiks tuua ulmeraamatud mis on teadlasi innustanud ja INSPIRATSIOONI andnud ). See kas ja kuipalju inimene on hull sõltub sellest kui palju ta usub oma fantaasiaid reaalsus olema ja kuipalju ta on sisemiselt tasakaalust väljas, ehk omab poolikut karmat mis ta kogumispunti aseni ainujumalikust võtmest välja viib. Kokkuvõttes on telepaatia avaldumise madalaim aste ( aste mis mis teadmatusega ehk kaosega kokku puutub ) loovus, loomingulisus, mis on tajude-tunnete sümboliteks ehk mõteteks vormimine ( räägitakse, et metsindiaanlased nähes esmakordselt merel suurt laeva, aga ei osanud seda kuidagi mõista ega tähtsustada, tähele panna ).

Inimene tegeleb vähe oma tundeaistingute arendamisega, ehk ainult maitsmismeelega ja sedagi loomulikult kõige madalamalt lõhestatud, ehk hedonistlikus võtmes ( loomad võivad haistmis ja maitsmismeele abil saada hoopis rohkem infot objekti kohta kui inimesed ). Siiski on inimesele jäänud nägemis ja kuulmismeele areng, ehk kunst ja muusika.
Muusika on üks kodeerimise võimsaimaid vahendeid. Lugesin kunagi uudist, et erinevad rassid, bu¹manitest kuni eskimoteni välja kirjeldavad muusikat kuulates alati SAMU emotsioone, kuigi nad ei saa laulu või räpi sõnadest aru.
http://www.epl.ee/artikkel/164258 Aju tajub muusikat nagu keelt.
http://www.pshg.edu.ee/~dan/kirjand/2000/muusikaannabvoimaluse.html Muusika annab võimaluse astuda ainutajutavasse maailma.
Pange tähele mis emotsiooni mingi muusika teis esile kutsub ja mis nurga alt te muusikaga suhtestute. Näiteks enamus räpplaule tundub teile kas äge või vastik vastavalt sellele, kas te samastute selles peituva emotsiooniga või mitte.
http://www.youtube.com/watch?v=TVlC74nSzs4 Cool D & Kozy - Vennad voitkad. Räpp teadupärast kannab enamasti ülbuse tunnetust. Need kes seda aspekti imetlevad, samastuvad kurja muusikaga ( selles peituva IHAldatava fati¹eeritud aspektiga, ikooniga meeltes ) ja see tõstab nende kujuteldava ego KUJUTLUSES ja hetkeliselt ( pilve peal hõljudes ) samale tasemele. Kes ülbust ei seedi, see tajub räppi rünnakuna enda vastu ehk vastandub täielikult selles olevale tundelisele nõmedusele ( paraku koos sellega ka enamasti laulus muu kõrval olevale pisikesele tarkuseivale, mis loobki rünnakutunde, ehk inimene tajub konflikti enda sees ). Rünnakuna nii emotsionaalselt ehk muusikaliselt kui verbaalselt ehk ratsionaalselt. Kusjuures trummide rütmilisus, mis jääb enamasti sinna ¹amaanide rännakuks sobiva 4-7 löögi vahele sekundis uinutab teadvust kuna sa oled laulule ja sõnumile keskendunud ( nagu makilindi helipea kas on salvestavas või maha mängivas olekus ) ehk ei jälgi endas toimuvat lastes kogu jamal otse alateadvusse suunduda ja seal struktureerida. Sedasi saab masse manipuleerida kandma värdjaliku primitiivset konkurentsiühiskonda pannes nad muusika läbi samastuma jõhkruse ( rokk ) ning ülbusega ( räpp ) ja see sama tundeline ülbuse või jõhkruse taust millega inimene oma hoiakutes samastub loob inimese ümber sellise aurafooni, et sama väärtust kandvad inimesed kas alluvad talle kui tugevamale või allutavad ta kui nõrgema oma võimule kuid igal juhul tunnevad tema VÕNKE ära ( sarnase tunneb sarnast ). Loomulikult on rokkmuusikale ka teistsugust rakendust, näiteks TAUSTAFOONINA jõusaalis siis, kui sa KESKENDUD PINGUTUSELE, siis ta annab agressiivsust, ehk sa ei ole lülitatud rokis peituvat kurjust endasse talletama, vaid suunad muusika adrenaliinilaksuna oma "vaenlase" ehk raskuse vastu ( jälle üks fantaasiamäng millega annab oma piire kombata ja laiendada, seekord füüsilises plaanis ).
Kui inimesel ülbust sees ei ole ( ta ei lase ennast uhkusel ja alandusel lõhki kodeerida ), siis ei saa ülbus sellisest kuskilt kinni võtta ja nii on ka muude emotsioonidega ( ise valid mida sa endas muutusi tegema lased, ehk mis sulle sinu arengus meeldib ). Seepärast sihilikult massidesse paisatud poppkultuur ( nüüd juba hiilivalt ja poolavalikult pederastlik, kuna peded veavad seda vankrit, näiteks Eurovisioon ) ja moevoolud võivad alati olla ohtliku kodeeringut kandvad nähtused parasiitide käes. Muusika sõltlased on enamasti ka joodikud või narkarid ( üks toetab teist ehk sarnane tunneb sarnast ) ehk enese sisemisest nõrkuse jõust, egost mõjutatud.
Harjutusena, millega saad oma tähelepanu virgutada soovitaks jälgida tekkivaid kummitavaid laule. Laulu kummitus kerkib meeltes siis esile, kui inimene on oma tundepoolust maha surunud selleks, et VÄGISI mõelda tüütutelke asjadele. Kummitavat laulu on kerge märgata, aga proovi sa teadvust tõsta kummitusest kõrgemaks. Enamasti seda alguses kohe ei suudeta ja nii asetatakse mõttekummitus mingisse "vajalikumasse tegevusse" mis ROBOOTILISE tähelepanu üle võtab või pannakse raadio mängima, et ta tüütuid mõtteid eemale peletaks. Kummitav laul inimese meeltes viitab inimkeses olevatele ringiratast tiirlevatele sundmõtetele ( kohustuste tagajärgedele ). Sundmõtted on aga need, mida on kõige mugavam toetada autoriteedi võimule, ehk inimese käitumine muutub üldist "normaalsust" järgivaks reflekoorseks tegevuseks.

Tunded suunavad reflekse, refleksid situatsioone ja neist saab TEADVUSEGA suunatav ahel. Kui sa ise teadvel, ehk pidevas valveseisundis ei ole, siis hakkavad sind suunama need jõud, kelle teadvus on sinu omast kõrgem ( juhindud karismaatilistest autoriteetidest ) või need kel on mingi parasiitsüsteemi, näiteks religiooni poolt antud kavalalt läbi töötatud struktuur pakkuda just selliste teistele toetuvate-sõltuvate inimeste püüdmiseks ja kütkestamiseks. Tundemälu ja mõtemälu on eraldi asudes eri ajupoolkerades kuid töötades sünkroonselt. Iga mõttekujund ehk sümbol saab seeläbi laetud emotsiooniga. Mõnikord aga ei saa teatud mõttekujunditele ligi, sest tunnetus mis seda iseloomustab on liiga ebameeldiv, et asjaga süvitsi tegeleda. See kutsub esile selle, et inimene hakkab tundepoolust maha surudes kasutama samal ajal siiski mõttepoolust. Nii tekitatakse endasse tundehälve, surutis. See tähendab, et tundeid ei lasta mõtteid VÄESTAMA ( luuakse mõtetu tühine mõte ehk TEADMISTE-"EELIS" ) ja tekitatakse psüühilise ENERGIA ülejääk mis kanaliseerub parasiitide kätte ( sedasi luuakse parasiite, tekivad viirused, viirastused ja nii füüsilised kui psüühilised haigused ). Selline mõtlemisviis aga ongi robootilisus, masinlikus ehk eluta olesklemine. Selliselt saadud informatsioon aga on juba eos skisofreeniline, ehk teenib teadmatust lõhestatust ja süsteemile üldplaanis on mannutav. Et seda mõista, jälgige sõjatööstust: arendatakse selleks, et kellegi teise areng maha suruda ja just seda psüühilise energia ülejääki tekitada mis röövitakse endasse uhkusena jättes teisesse alanduse. Selline vägivaldne teadmiste omandamine iseloomustab ka haigustega "võitlevat" ( seeläbi paratamatult tsükliliselt kaotavat ) arstiteadust kus tehakse loomkatseid, piinatakse ja suures plaanis kindlustatakse haiguse hälbe põhiolemuse edasist eksisteerimist. Näitena mõelge vaktsineerimisele kui vahendile millega organismi põlvest-põlve aina enam nõrgemaks mannutatakse ja milles paljastub säärase "teaduse" olemus - teha kõik selleks, et haige sõltuks süsteemist mis areneb ainult horisontaaltasandil tiireldes, ehk kogu arstiteaduse areng pidurdub sellesse, et kindlustada hierarhiat ( haigus=kasum ). Võitlusele rajatud süsteem on loodud skisofreenilisele alusele ja nii ei pea me imestama, et seesama arstiteadus juba TEADLIKULT loob viiruseid mille vastu võidelda ( hiljutine seagripi paanika!!! ). Viiruse olemus aga ongi üleliigne ehk väestamata tarkus, surnud struktuur, PARASIITLUS mis otsib elus ohvrit, et õppetund lõpuni viia.
Jaga ja valitse süsteemi tagajärjeks inimpsühika tasandil on see, et inimeses tekivad tema ignorantsuse tõttu kontrollimatud tundefeti¹id mis hakkavad inimese mõistust maha suruma ( vägistajad on üheks näiteks mida meeleheitele viidud inimesed kanaldavad sadomasohismi, olles kord kas sadisti või siis masohisti rollis ). Selline robootiline manduv ehk kaost peale suruv mõtlemisviis surub maha loomingulisust, ehk asjadest ARU saamist, kuna kaos on kõigest kord mida me veel ei mõista. Inimest kes töötab sellise asja, hierarhia heaks mille eesmärki ta ei mõista ja olemust ei tunneta nimetatakse funktsionäriks. Funktsionäri ülesanne on tunda niipalju, et saada aru mis isandale ei meeldi ja karjuda alati õiges kohas jess massa. Sedasi süsteem tervikuna loob omale roosat udu milles hõljuda, "positiivset" õhkkonda ( muide reaalne õhk peab olema laetud negatiivsete ioonidega ). Kuid mida teeb see õnnetu, kes istub enesepetuhierarhia tipus alfana ( eriti valusaks teeb maffiosniku saatuse see, et ta on süsteemi suhtes kõige arenenum ja samas süsteemi enda poolt kõige piiratum ) ja kel pole teenida kedagi muud kui iseenda välja mõeldud jumala kelle tarkust ta ALAMATELE vahendab? On õnnetud need, kes teenivad tunnete poolt väestamata tühist poolikut vaimustruktuuri ja on sunnitud uskuma ja oma usku endas süvendama. Seega väline ülevalt alla jõuhierarhia on mandumisele üles ehitatud.

Igasuguse arengu eesmärk on asjadest aru saamine, loovus mis arengus kõrgemale tasemele muutub läbi ainujumala ehk lõhestamata tundeaspekti aina enam telepaatiaks ( sinu ajju tekib rohkem ühendusi mille läbi sa saad teadvuse ainujumalast tõmmata inffi ja saata inffi ). Telepaat suudab madalamaid inimesi kodeerida ( tuleb meelde üks vahva juhtum, kus telepaat võttis pangast ia portsu pappi välja, mida tal järelikult vaja läks, või juhtum venemaalt, kus üks mees sai naiste käest seksi nii, et nood pärast ei saanud aru kuidas nad kül sellist nässi saada tahtsid ), kuid kõvema tegija puhul toimub lihtsalt informatiivne kontakt ( Vigala Sassi sõber rääkis raadios, kuidas ta võis Sassiga autos sõita nii, et tema ei rääkinud midagi, Sass aga vastas kõigile küsimustele mida ta mõttes esitas ). Telepaatia eeldus on struktuuride mõistmine, neid struktuure mida sa ei mõista, ei suuda sa ka endas käigu pealt kirjeldada ( sest selleks et tõlkida, tuleb enne keelt tunda ), ehk sa võid kül asja tunnetada, aga see kuidas sa sellest juhinduda oskad sõltub juba selles kui palju sa seda kirjeldada oskad. Siin tuleb mängu juba kogemustepagas ja arengutase. Struktuuride mõistmisel on oluline kogemus ja paraleelide tõmbamise oskus, ehk kogemus tuleb alati läbi töötada, tundeliselt VÄESTADA, ainult siis toimub areng.

http://www.youtube.com/watch?v=eOlwbaPe2os Power Of Nightmares ( film terrori manipulatsioonist )
Väliste ülalt alla hierarhiate ajastu hakkab mööda saama ja sellest annavad märku ühiskonda vägisi, kuid enamasti väga primitiivselt juurutatavad ( mõjub enamasti ainult lollile ) inimpsüühikat lõhestavad vaimse hirmu ja terrori programmid millega inimesed pannakse tundeid maha suruma. Nii on loodud absoluutne pseudoteema nimega homoseksualism ( ülde kõik seksuaalvähemused ) mis inimestesse komplekse, energiaplokeeringid ehk tühja tüli teeb. Iraanlased on asjast aru saanud ja ütlevad, et homoseksualismi ja seksuaalvähemusi pole olemas, on jumalat teotav käitumine. Jumala teotamisena võib siin mõelda just tunnete ehk ainujumaliku aspekti maha surumist, vaimu(ga ) vägistamist ( tunde ja mõtteaspekti ainujumaliku koostoime lõhkumine ), hirmu, komplekside ja feti¹ite sihiliku egoistliku levitamist. Homoseksualistid on kõigest lõhki löödud inimesed keda kasutatakse tööriistna, malakana tavalistesse inimestesse uhkuse-alanduse lõhe löömiseks ehk massidesse komplekside tekitamiseks ( neid komplekse hakatakse seejärel ühiskondlikus plaanis kliki heaks ära kasutama ). Sellise käitumise tõene kirjeldus oleks arengu maha surumine sellele tasemele kus asuvad nn."väljavalitud". Väljavalitud, ehk "suured juhid" kindlustades hierarhiat on end asetanud väga madalale arengutasemele tappes enda loomingulisust ( telepaatia alget ) petturliku kavaldamise, manipuleerimise ja õudust äratavate tunnete levitamisega ( millega enda võimu kindlustatakse ). Kui vanasti äratati õudust piinariistadega ja inimeste psüühikat rikuti avalike lint¹imistega, siis praeguseks väljavalitud teinud mõningase arenguhüppe ja meetodid on muutunud rafineeritumaks. Kui egoistidel sind kuhugi mujale kinni panna ei ole juriidilist alust, siis hullumajja eksperitiisi on vabu kohti alati ja rohtusid on oi kui meeldivaid mis sinus täpselt soovitud uhhu vormib ( Aivar Voitka tuleb meelde
http://www.youtube.com/watch?v=xXOAzzENEI0 V.o.i.t.k.a metsäveljet ).

http://nommeraadio.ee/meediapank.php?cat=Peteri%2520printsiip "Peteri printsiip". Õpi tundma ülevalt alla hierarhia väärakat olemust mis juba eos on hukule määratud ehk püüa mõista mandumisele suunatud vägivaldse korra lollakat olemus. Jumalat otsi aga iseendast, sest just läbi ainujumaliku siduspunkti TEADVUSTAMISE endas ( elades sisemises aususes ), saad sa tajuda ja TUNNISTADA, sensitiivselt TUNNETADA ( sa saad aru kas süsteem on lõks ja selle eesmärk on arengut maha suruda või on asjad vastupidi, seljuhul ka missuunas ta on toetav ehk kas sul on tarvidust protsessis osaleda ) ka endast suuremaid asju, osaledes alt-üles hierarhilises protsessis ( sind ei suruta alla, vaid "kantaks kätel" ), mis aitab nii sind kui sind ümbritsevaid ennast kui jumalat ( loojat ) huvi pakkuvates aspektides mõista ja arendada, üksteisest tõeliselt mõnu tunda. Aga selleks et seda suuta mõista tuleb alustada sisemise aususe arendamist ehk lõhestumisest, skisofreenilisest seisundist väljumist, ühiskonna kivinevatest vildakatest arusaamadest eemaldumist ja alustada järk -järgult enese selgroole tuginemist. Egoism loob valehäbid ja kompleksid, egoismi aga loob läbi petturliku manipulatsiooni iha nimeline vanatühi, ehk pime ja põhjendamatuses kontrollimatu saamahimu, toda viimast aga õpitakse teistelt juba enamasti selles eas kus käitumine sarnaneb pärdikute omale, ehk kus asjadest veel aru saamist ei ole. Seda kantakse täiskasvanuna seni kuni loll ollakse, ehk ise loovalt probleeme lahendada tarvis ( motivatsioon ) ei ole. Kõik inimesed on võimekad, keegi ei sünni kurjategijaks geneetiliste eelduste või "eelmistest eludest" pärit karma tõttu. Inimesed lihtsalt saavad kaasa geneetilised soodumused ( hardware ) mis sobivad näiteks kuritegevuseks, kuid kui neisse ei istutata kuritegelike programme ( software ), siis nende unikaalne olemus võib päris huvitavaid lahendusi luua.
Muide eelmisi elusid ei ole olemas, kuna hing on ainujumalikult aspektilt "laenatud" ( ajutiselt ehk tsükliliselt ajalisse ruumi eraldunud igavikuline oliviku aspekt ), ehk läheb peale surma ainujumaliku ühtsusesse, Toonelasse tagasi. Vaimustruktuurid, ehk inimese karma aga jääb maha ja see jääb elavate ( elavate läbi ainujumala ) kanda ( kas poltergeistina, mingi egregorina näiteks firmana, mingi viiruse või looduskatastroofina jne. ). Kes mõistab asja olemust, see teab et TEADVUS sure kunagi, ehk meil ei ole vaja surma karta, sest me oleme läbi Manitou, Taara, ehk suure ühtsuse läbi surematud ja sünnime siia ilma just suure ühtsuse läbi "tagasi". Mitte kellegil ei ole vaja karta peale surma mingit karistust, põrgut või oodata preemiat. Peale surma on ka kõige suuremal jõhkardil ehk elu äpardusel alati Nirvaana või maakeeli Toonela vaheetapp enne "uuestisündi" ( sõna uus omab siin teist tähendust, kuna iga elu, iga hetk elus on uus, unikaalne. Elu täide aga ikka see sama igavikuline ainujumal, Toorumi elusäde ). Manala ehk poltergeistide, "kinnijäänute" ilm avaldub karmahologrammina, elavatest väge ja lahendust otsiva vaimustruktuurina aga ainult elavatele ja on aspektina õpetaja, et mõista kurjust, egosüsteemi ja lahendada probleem. Elu on kõik seotud ja kõik vastutavad maailma eest läbi suure "Vaimu" võrdselt. Ainus vaenlane on aga ego, tühisus, ehk tegelane keda reaalselt ei olegi olemas. Seepärast püüan kinnitada ( alati ei õnnestu, sest eks me kõik kanna mingis aspektis egopitserit kuni me täielikult virgume ) endasse mõtete taha tegusid mõjutama tundelist tausta, tunnete voogu mida võiks sõnadega kirjeldada kui soovi, needust, enesesisendust kõigile inimestele soovida jõudu, tarkust ja tasakaalu, isegi ( eriti ) "vaenlastele", et nad suudaks oma kannatustest välja rabeleda. Õppija toetab õppijat, nagu tõde toetab tõde.

Kui keegi teab mõnd raamatut, mis emotsionaalsest intelligensusest või telepaatiast räägib, siis palun, andke teada, mul on üsna vähe klotse millelt mängimist alustada ja kui on võimalik vältida jalgratta leiutamist, siis valiksin kergema tee, ehk analüüsiks juba loodud asju omas ainujumalikus võtmes.


Viimati muutis seda toorum (Reede Nov 26, 2010 3:24 pm). Kokku muudetud 5 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 26, 2010 3:16 pm    Teema: Re: Telepaatia ja sensitiivsus Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
Ürita midagi praktilist ettevõtta, saavutada konkreetset tulemust, see annab sinule teadmised kuidas asju käivitada, ja selle kaudu kuidas maailm toimib. See klotsidega mängimine ei vii sind kuhugi, areng ei ole kõige tähtsam, areng on alati kontrolli all, arusaamine on kõige tähtsam, aga selleks on vaja kogemust, edu


Pole mõtet üritamisega tegeleda. Mida rohkem sinust sõltub, seda piiratum ja väetim oled ( tõde mis on ristivastupidine kiskjate jõunälgas parasiitlusideoloogiale ). Kogemused tuleb süsteemi panna, ehk neid mõista, siis saab läbi paraleelide ( tundeid struktureeriv ja tõlkiv vaimufilter. Indiaanlaste unenägudepüüdja sobiks kirjeldama seda sümbolina ) hakata nägema laiemat pilti ja tegelik mõjuvõim kasvab. Need kes kogemustesse suhtuvad kui omandisse ja väärtusesse omaette, ei küüni neid ka mõistma ja talletavad endasse lihtsalt energiablokeeringuid, lahendamata karmaülesandeid mis kõik hakkavad energiat sööma nagu impeeriumide provintsid ja äärealad keda vallutades saadakse hetkeline majandustõus, kuid kes raskusena imperialismi ja inimliku ahnust aina kiiremini põhja vededa aitab. Edule keskendunud inimene on vahendist eesmärgi teinud. Edu tuleb siis kui sa asjale pühenduda suudad ( pühenduma= püha ), pühendada saad sa ainult siis kui asi sulle huvi pakub ehk reaalselt vajalik on. Selleks et leida tõelisi vajalike eesmärke, tuleb sisemine tunnetus tasakaalu saada. Just tasakaalu taju on see, mis juhatab sind alati seda rada mööda mis on optimaalseim ehk kus sa tajud oma suutlikuse piire ega pinguta üle. On olemas loomulik kulgemine ja siis tee mida mööda püüavad käia kõik tublid inimesed. Need kes tublid on, nemad väärtustavad pingutamist kuna seda isandad neil kogu aeg teha käsivad. Loomilik kulgemine aga tugineb iseenese väärtushinnangutele ja loomuk käitumine välistab ära tasakaalutu püüde olla tubli. Parasiit on alati LIIALT ettevõtlik inimene.
Tagasi üles
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Laup Nov 27, 2010 3:44 pm    Teema: Re: Telepaatia ja sensitiivsus Vasta viitega

Inimese käitumise algoritm, on väga veider, ükskõik mis suunas tema liigub, kui kohale jõuab, saab aru, et on vales kohas, ja midagi ei suuda seda muuta, teiste kogemust ei arvesta keegi. Meie kuidagi ei sobi, meid ümbritseva maailmaga, meie päritolu, ja eesmärgid on väga segased. Sellises olekus kõik meie poolt loodud süsteemid on absurdsed, meil pole võimalust neid testida, võrrelda, ja meil pole isegi lähte ülesanne. Jõudu tööle!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group