| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Esm Okt 11, 2010 6:44 pm Teema: |
|
|
Hiljuti on olen unesid hakanud nägema 3D.
Tavaliselt ei ole sellele nõnda mõelnud sest maailm on nagunii tunnetuslikult 3D aga kuidas on unedega? Seal ei pruugi ju tegelikult 3D olla vaid võib olla hoopis mingi muu D ning lihtsalt aju mugavusest tõlgendab asju harjumuspäraselt.
Tekib selline nurgataha piilumise tunne st uni peatub, vaatan nurga taha, et näha mis seal on, pärast seda sujuv liikumine. Lihtne oleks mõelda, et aeg mängib siin ka mingit rolli aga ma ei tahaks aega sisse tuua sest aega ma nendes unedes oluliselt ei tunneta. Või suled unes silmad ning katsud ja kompad mingit eset et tunda selle 3D struktuursust.
Palju on geomeetrilisi kehasid mis liiguvad kaootiliselt ringi. Pulseerivad värvid. Nurgad.
Hetkel ei oska midagi suurt sellest arvata. Kõige lihtsam tundub olevat variant, et alateadvus on üleküllastunud 3D jututdest -3d filmid, kuvarid, telekad jne jne jne ning väljendab oma tülpimust sellest tüütust reklaamist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Motosummer Kollane päike

|
Postitatud: Esm Okt 11, 2010 11:50 pm Teema: |
|
|
| Nägin unes, et masu on kah minuni jõudnud: sõin hallitusega juustu, jõin vana veini, ja sõitsin ilma katuseta autoga, jube. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Okt 12, 2010 12:27 pm Teema: |
|
|
aeg ongi hoopis midagi muud, kui see, millega me siin miski imeliku värgi tagajärjel harjunud oleme.
ilmselt unenägudesse see imelik asi ei küüni. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Teis Okt 12, 2010 5:07 pm Teema: |
|
|
| loodan, et motosummeri majanduslik olukord peatselt paraneb sest praeguse ilmaga võib ikka suht kole ilma katuseta autos sõita. Samas pole häbiasi supermarketis parim enne juustu vaadata. Küll üle elad ja läheb paremakski! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Teis Okt 12, 2010 11:57 pm Teema: |
|
|
ilmselt talle brié ei sobi.
kuigi ma ei kujuta masu tunnusena ette brié või rockfori söömist. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Motosummer Kollane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 13, 2010 2:20 pm Teema: |
|
|
| See oleks tõesti jube, kui peab toidu järgi käima poes, aga milleks siis külmkapp? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Okt 18, 2010 11:03 am Teema: |
|
|
Nii, mind opereeriti unes
Olin unenäos mingis arstikabinetis, kus oli üks naisarst, kes muide oli lahe suhtleja, lausa kallistas mind mõned korrad. Tema pani mind hambaarstitooli moodi asjale poollamaskile olesklema ja ütles, et teeb üldnarkoosi, hoiatades veel, et ma võin selle käigus oma näos "musta valu" tunda. Siis tegi ka kaks süsti - üks jalalabasse, teise süsti kohta ei mäleta, üsna valusad süstid olid, kuid näos ei tundnud ma midagi kahtlast. Ootasin, et vajun ära, aga ei - jäin ärkvele ja sain liigutada, lihtsalt valutaju kadus täiesti ja ma ei tundnud midagi, kui sama arst mu reie sisse pika lõike tegi. Mida ta mu jala sees tegi, ma ei näinud. Haav suleti ilma õmbluseta, mõnda aega tuli sealt veel verd ja siis lasti mind minema. Linnas liikusin longates - valus polnud, aga ma ei julgenud opereeritud jalale väga koormust anda, kuna kartsin haava lahtiminekut. Üks mees pakkus abi, aga selle ma lükkasin tagasi. Seal unenägu lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 27, 2010 12:01 am Teema: |
|
|
Tuba. Heledate seintega ning paremal käel olevate akendega. Toa otsas kasvab potis puu. Pigem põõsas sest tüvesid on mitu. Tüved on väänlevad ning põimunud. On kasvanud suureks ning täidab toa tagumise otsa. Eemal minust. Puud on hea vaadata ja ma oleks nagu kodus. Võra tipud on elavad ja jõulised, üldse on puu elav ja terve. Tüvest alates heledamaks muutuvad ning hõbedase läikega. Lehed on nooljad.
Muide kas teate, et kõik varesed on jaagud? Huvitav miks? Vares on ka vist ainuke lind kellele meeldib kui temaga suheldakse (va kodustatud linnud). Vares on üldse huvitav lind. Mõned päevad tagasi nägin kuidas vares proovis pähklit purustada, lastes selle lennult kukkuda ja üritades tabada äärekivi. Mul on siiani kahju, et ma ei võtnud vaevaks ligi astuda ning pähkel jalaga kaktki lüüa jaagu jaoks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Nov 04, 2010 11:54 am Teema: |
|
|
Mingilt suuremalt kokkutulekult lahkudes istusin mingi väikelennuki rooli, üks tuttav neiu istus mu kõrvale ja me panime sealt minema, siht oli Tartu. Suvine aeg oli, marsruudile jäänud veekogud olid rahvast täis nii kallastel kui ka vee peal. Lendasime madalalt, see lennuk nagu ei suutnud kuigi kõrgele tõusta. Enamikest ehitistest ja sildadest saime üle, kõrgematest majadest möödusime kõrvalt, kõrgepingeliinidest aga altpoolt.
Lennu ajal mingil hetkel neiu mu kõrval pööras end minu poole ja jäi mind silmitsema. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 2:14 pm Teema: |
|
|
Oeh, ma ei jõuaks kõike enam kirjutada, mida unes näen. _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Nov 12, 2010 2:07 pm Teema: |
|
|
Nii nii. Unenäod vähenesid oluliselt.
Võiks ikka rohkem näha. _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 4:44 am Teema: |
|
|
| Jalutasin kusagil, käed selja taha kokku pandud. Mingil hetkel hüppas üks kassipoeg mänguhoos seljatagant mu käte külge. Niimoodi küüntega varrukate küljes rippudes lasi end umbes 10-kond meetrit kanda, enne kui lahti lasi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 3:02 pm Teema: |
|
|
| hall kass kirjutas: | | Jalutasin kusagil, käed selja taha kokku pandud. Mingil hetkel hüppas üks kassipoeg mänguhoos seljatagant mu käte külge. Niimoodi küüntega varrukate küljes rippudes lasi end umbes 10-kond meetrit kanda, enne kui lahti lasi. |
tahan vaadata seda maailma, aga mitte teha, sest see viimane muudab vabaks.
aga igasugusest vabadusest, ka pisikesest, on võimalik tegevusetusega lahti saada. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Nov 15, 2010 2:27 pm Teema: |
|
|
| Jah, laisaks olen ma jäänud küll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2010 6:30 am Teema: |
|
|
Päris huvitavas kohas käisin. Nimelt Tartu Raekoja platsis, mis oli kapitaalselt ümber ehitatud. Kadunud oli see maja, kus esimese korruse kunagise raamatupoe asemel juba ammu kohvik on - selle asemel oli tühi plats. Viltuse maja asemel oli midagi muud, samuti oli muudatusi platsi vastasküljel.
Okei, tolle eespoolmainitet tühja platsi tagaosas oli mingi maja, kuhu ma sisse astusin. Seal hulkudes leidsin ühelt paraadtrepilt kolm väikest valget helkurit, mille keegi oli ära kaotanud. Kuna tegu oli avaliku asutusega, hakkasin otsima infoletti või muud sarnast. Sissepääsu lähedal oligi mingi koht, kus mainiti, et infolett see pole, on midagi muud, aga helkurid sain sinna üle anda. Minult taheti veel mu telefoninumbrit - põhjenduseks toodi, et siis helkurite omanik saaks mind isiklikult tänada. Ma vist mäletan, et ei andnud neile numbrit Seal igatahes uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 10:34 pm Teema: |
|
|
| Kuidas võiks tõlgendada indiaanlast unes. Nägin kaks korda unes sama stseeni, kus alguses uhtlesin tuttavaga ja kui eemaldusin, siis muutus indiaanlaseks... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kr66t Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 10:40 pm Teema: |
|
|
kui veel kaks korda sama näed, on ilmne, et sinu väeloom on indiaanlane  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 10:47 pm Teema: |
|
|
tegelt ka va? eks ma siis proovi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 11:00 pm Teema: |
|
|
No jah, tegelt mulle seostub indiaanlane nagu looduslähedusega, võitlemise, vaba hingega.
Aga mõtlesin targematelt ka küsida, sest päris kokku ei pane oma unenägu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kr66t Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 11:32 pm Teema: |
|
|
vanad eestlased uskusid, kui unenäos inimene muutub loomaks ja see ta vastu sõbralik on, võib olla tegu väelooma ilmumisega. soojematel laiuskraadidel toetutakse paljus nelja ilmakaare/nelja tuule jõududele, mistap neljakordne ilmumine annab erilist tunnistust väeloomast. sul võib olla põhjust uurida tolteekide tarkusi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|