Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Hitlerlik=zionistlik sealaut: kristlusega orjastatud lääs
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 26, 2010 12:05 pm    Teema: Roltsicku tõlget Hitlerliku-sionistliku mõtteviisi eripärast Vasta viitega

http://members.tripod.com/alabasters_archive/real_case.html
A Real Case Against the Jews
One of Them Points Out the Full Depth of Their Guilt
written by Marcus Eli Ravage
published in The Century Magazine
January 1928, Volume 115, Number 3, pages 346-350

Eessõna venekeelsele tõlkele, A. P. Stole¹nikov
Marcus Eli (Iljit¹) Ravage oli Rotschildi perekonna isiklik biograaf. Tundub, et Ravage seoses 1917 aasta riigipöördega Venemaal, Euroopa keeltesse tõlgitud „Protokollide“ ja Henry Fordi neljaköitelise dokumentaariumi „Rahvusvaheline mittegoi“ ilmumisega ei pidanud vastu ja esines alltoodud artikliga (1928. a.) Loomulikult pingutab ta veidi üle, teisiti nad ei saa; tegelikke tagamaid ta samuti ei avalda. Siiski juhib ta tähelepanu peamisele pettusele, mis on nii suur, et seda keegi ei märka nagu kääbus ei näe hiiglast, vaid ainult tema saabast. Pidades silmas asjaolu, et see artikkel pole ilmunud peavoolumeedias ega leidnud trükikõlbulikkust hilisematel aastatel, võib arvata, et mittegoid võivad mõnikord isegi osalist tõtt rääkida.

Esimene osa
Meie tegelik süü

Kahtlemata te ei salli meid. Ärge tulge seletama, et ei salli. Ärgem raisakem aega vastastikustele õigustustustele. Te teate, et vihkate, ja mina tean samuti; me mõistame teineteist. Vältimatult on Teie lähimate sõprade seas meis hõimlasi. Tean, et te ei pea mind nendesuguseks, sest ma pisut erinen nendest. See eristamine muidugi ei muuda minu suhtumist teisse. See selleks. Te ei salli agressiivseid, esilepürgivaid, kõikjaleimbuvaid mittegoisid, kes meenutavad teile teie nendetaolisi hõimlasi. Me mõistame teineteist ja ma ei solvu.
Issand õnnistas mu hinge ja ma ei süüdista kedagi selle eest, et keegi seal kusagil kedagi ei salli. Rohkem pakub mulle huvi asjaolu, et te ei mõista tegelikke tagamaid. Käite nagu kass ümber palava pudru, otsite õigustusi.
Asi pole uus. Juba viisteist aastasada suplete selles hämas. Teie lapsikut lalinat jälgides võib arvata, et te ei tunne ennastki. Vihkate meid. See on emotsioon, aga tegelikke süüdistusi teil pole. On vaid mingid kahtlustused. Pakute järjest uusi, mis naeruväärselt põrmustavad eelmisi.
Hiljuti räägiti, et oleme ahnitsejad ja spekulandid. Praegu kuulen, et kogu kunstimaailm ja muud esinduslikud ametikohad on täidetud mittegoidega.
Te arvate, et me oleme enesessesulgunud, eksklusiivsed ja mitteassimileeruvad, sest me ei abiellu teiega; peitupugejad, ärgitajad; trügime kõikjal etteotsa ja kujutame endist ohtu kogu teie eksistentsile.
Meie elatustase võib olla nii madal, et elame getodes; ja nii kõrge, et tõrjume teid välja teie eliitrajoonidest.
Väldime armeeteenistust, sest oleme loomult patsifistid, samas oleme kõigi sõdade algatajad ja peamised kasusaajad.
Oleme kapitalismi rajajad, ühtaegu ka tema hauakaevajad; samas äkitsi peamised kommunismi propageerijad.
Pole kahtlust, et ajalugu ei tunne mitmekülgsemat rahvast!
Ja veel: me oleme nii nüripäised, et ei tunnista kristlust, pealegi me mõrvasime tema asutaja.
Aga ma pean teile ütlema: olete enesepettuse teel. Te kas ei mõista iseennastki või keeldute tunnistamast päevselgeid fakte.
Te vihkate mittegoisid mitte selle eest, et nad Kristuse risti lõid, vaid selle eest, et nad tema tekitasid. Teie tegelik kähmlus meiega käib mitte seepärast, et me kristlust väldime, vaid seetõttu, et me selle teile pähe määrisime!
Teie segased ja vastuolulised süüdistused on kaugel tegelikkusest. Te süüdistate, et meie korraldasime revolutsiooni Venemaal. Olgu, aga mis siis? Võrreldes sellega, mida tegi mittegoi Tarsosest „püha“ Paulus (Saulus) Rooma riigis, on vene revolutsioon tühine tänavakaklus.
Te olete nördinud mittegoide domineerimise üle teie teatrilavadel ja kinopiltides. Väga hea. Aga mida arvata sellest, et meie kontrolli all on ka kõik teie pühakojad, koolid, teie seadused, teie valitsused ja kogu teie mõistetesüsteem?
Mingi käpard annab Venemaal trükki raamatu, mida nimetab „Vanatarkurite protokollideks“, millest nähtub, et meie korraldasime Esimese maailmasõja. Te usute seda? Olgu pealegi. Oleme valmis alla kirjutama igale protokollile, rahunege maha, asi on õige. Aga mida te hakkate peale selle teadmisga, et meie oleme kõigi vandenõude algpõhjus? Teil ei jätku mehisust, et meid selles süüdistada, veelgi vähem, et süüdi mõista, vaatamata sellele, et teil on olemas meie kuritegude täielik loetelu.

• • •

Kui te juba ilmutasite tõsist huvi mittegoide vandenõude vastu, tahaksin juhtida teie tähelepanu ühele neist, mis on tõepoolest kõneväärt. Milleks raisata sõnu süüdistamaks meie pankureid, ajalehemagnaate ja kinooligarhe ühiskondliku arvamuse vormimisel, kui samas te võiksite meid süüdistada kogu teie tsivilisatsiooni valitsemises mittegoilise Evangeeliumi abil?
Te ei tea meie süü täielikku ulatust. Me imbume kõikjale; me tekitame kõikjal konflikte; ja alati lahkume lahinguväljalt rikkaliku saagiga. Me keerame kõik peapeale. Me võtsime teie maailmavaate, ideed ja eesmärgid ning moonutasime need tundmatuseni. Me oleme mitte ainult Esimese maailmasõja, vaid kõigi teie sõdade algatajad; mitte ainult Oktoobrirevolutsiooni, vaid kõigi teie revolutsioonide käivitajad. Meie põhjustatud on kõik lahkhelid, tülid, rahutused ja depressioonid teie isiklikes ja ühiskondlikes suhetes. Me tegeleme sellega siiamaani, ja kes ütleb, kui kaua veel?
Heitke pilk aega paar tuhat aastat tagasi ja vaadake, mis on juhtunud. Te elasite süütus, puhtas, looduslähedases ühiskonnas. Kummardasite metsade, õhuruumi ja vetevalla jumalaid. Ei häbenenud inimkeha alastust. Lahinguväljade taplused viisid teid ekstaasi. Võitlus oli teie olemasolu vältimatuks vajaduseks. Künkanõlvadel ja orutasandikel elades lõite te teaduse ja filosoofia alused. Teil oli tervemõistuslik ja viljakas kultuur, mida ei tumestanud inimõiguste ega ühiskondlike vastuolude probleemid. Kes teab, kuhu oleksite välja jõudnud, kui polnuks meid.
Aga meie ei lasknud teil olla. Me haarasime teid oma karusesse haardesse ja põrmustasime kõik teie saavutused, pöörasime teie ajaloo tagasikäigule. Me vallutasime teid põhjalikumalt kui mistahes teie impeerium on vallutanud Aasiat või Aafrikat. Me ei kasutanud selleks vapustusi, armeed, relvi, verevalamist ega toorest jõudu. Me tarvitasime ainult oma vaimuülevust, meie ideesid ja meie propagandamasinat.
Me tegime teid tööriistaks, mis teadmatult ja vabatahtlikult kannab meie missiooni edasi barbaarsetele hõimudele ja veel sündimata põlvkondadele. Eneselegi tedmata on teist saanud agendid, kes levitavad meie kultuuri ja rahvuslikke tavasid kõikjal maailmas.
Meie rahva ühiselureeglid on saanud kõigi teie moraalikoodeksite, konstitutsioonide ja seadusandluste aluseks. Meie legendid ja müüdid said tõsiasjadeks, mida te leelotate oma titadele. Teie raamatud ja laulikud on täidetud meie kirjameeste mõtetega. Meie püha maa ajaloost on saanud vältimatu kaasosa teie oma ajaloole. Meie kuningad, riigitegelased, vägilased ja prohvetid on saanud ka teie omadeks. Meie iidsest tibatillukesest maast on saanud ka teie Tõotatud Maa! Meie mütoloogia on teile pühaks Piibliks! Kuni selleni välja, et teil ei tunnistata haritud inimeseks sellist, kes pole kursis meie rahva kultuuripärandiga.
Meie kaluritest ja käsitöölistest on saanud teie pühakud ja vaimsed õpetajad; te koogutate piltide ees pühakodades, mis kõik kannavad nende nimesid. Teie „jumalaema“ on meie soost naine. Teie uskumuste keskne kuju on meie mässaja. Me hävitasime teie senised jumalad ja asendasime need meie pärimuse jumalaga. Mitte ükski vallutussõda kogu maailmas pole võrreldav sellega, kuidas meie teid alistasime.
Kuidas see meil õnnestus? Võiks öelda, et peaaegu juhuslikult. Kaks tuhat aastat tagasi kaugel Palestiinas sattus meie religioon hävingu ja materialismi küüsi. Saalomoni templi vallutasid rahavahetajad-liigkasuvõtjad. Kõlbeliselt laostunud rabid lüpsid rahvast ja rasvusid. Järsku ilmus patrioot-idealist, kes rändas mööda maad ja kutsus rahvast üles usureformatsioonile. Tal polnud mõtteski rajada oma kirikut, vaid ainult värskendada kehtivat usundit. Ta süüdistas rabisid ja kihutas pankurid pühakojast välja. Valitsev oligarhia loomulikult koristas ta ära.
Tema järgijad, enamasti orjad, talupojad ja vaesed käsitöölised, ühesõnaga proletariaat, pöördusid maailmast ära ja rajasid omad patsifistide kommuunid, kus kuulutati vägivaldsusetut elu ja mälestati hukatud juhti. See oli vaid ühe uue sektikese tekkimine hulga samataoliste sekka; neil polnud ei mõjujõudu ega suurearvulist järgijaskonda.
Olukord muutus alles pärast Jeruusalemma purustamist roomlaste poolt. Keegi Paulus (Saulus) ilmus lagedale huvitava projektiga, kuidas hävitada Rooma riik tema peamise alustala – võitlusvõimelise armee – kahjutustamise teel kristliku mittevägivaldsuse doktriini abil. Paulusest, kes varem oli kristlaste peamine tagakiusaja Saulus, sai sai ühtäkki apostel ja kristluse esikuulutaja. Tema propagandaprojekt osutus niivõrd edukaks, et neli aastasadat hiljem oli Rooma maailmaimpeeriumist järele jäänud vaid hunnik varemeid ning Siioni seadusest oli saanud ametlik religioon.
See oli alles meie maailmavallutuse algus. Sellest alates on teie ajalugu ainult teie senise paganliku maailmavaate allutamine meie mittegoilisele maailmanägemusele. Pooled teie suurtest ja väikestest sõdadest peeti vaid selleks, et tõestada meie õpetuse ühe või teise nüansi ülimuslikkust. Kui te tahtsite meist vabaneda ja naasta paganlike traditsioonide juurde, relvastasime ma evangeeliumiga Lutheri, kes tiris teid tagasi meie õpetuse ikke alla. Võtke kasvõi kolm uuema aja suuremat revolutsiooni: inglise, prantsuse ja vene: kas need polnud meie ideede triumf ühiskondlikus, poliitilises ja majanduslikus vallas?

• • •

Aga lõppu sellele pole näha. Me valitseme teid siiani. Teie kirik on lõhestunud fundamentalistideks ja modernistideks, äraseletatult meie õpetuse järgijateks ja eemalehiilijateks. [ - - - ] Ikka ja jälle avalduvad meie ideed teie kõikvõimalikes keeluseadustes, samal ajal kui te nurisete meie ülemvõimu pärast kinoekraanidel.
Kas pole sellest küllalt, et meid vihata? Meie peatasime teie arengu. Me surusime teile peale usundi, mida te ei mõista, sest see on vastuolus teie senise loomuliku vaimsusega – see viib teid haiguslikku seisundisse, milles te ei suuda meie ideoloogiat ei mõista ega ka eirata, te olete isiksuse lõhenemise, skisofreenia seisundis.
Loomulikult pole teist iialgi saanud täielisi kristlasi, sest sisimas olete jäänud paganaiks. Te armastate loodust, kaitsetaplust ja alasti inimkeha. Teie südametunnistus pole siiani mandunud meie tasemeni. Aga me lõhestasime teie hinge, ähmastasime emotsioonid, paralüseerisime tahte. Keset lahingumöllu te langete põlvili ja palvetate selle poole, kes käskis teil teise põse ette keerata; mitte vastata vägivallale vägivallaga; kes ütles, et rahutoojad on õndsad. Äriasjades segab teid kiriku õpetus mitte muretseda homse päeva pärast; et vaesus on õnnistuseks ja et kõik inimesed on Issandas võrdsed. Hetkel, kui teie loomuldane sisesund kutsub teid otsustama õigesti, sekkub meie mittegoiline mõtteviis. Me pole suutnud teist teha täielisi kristlasi, aga me võtsime teilt ära võimaluse tunda rõõmu ja rahuldust teie senisest loomulikust religioonist.
Seega miks te peaksite meid sallima? Meie teie asemel vihkaksime; kogu südamest ja veelgi tugevamini. Meil pole vajadust rääkida teile kõike, kuidas ja mispärast. Milleks solvata miljoneid mittegoidest väikepoodnikke juttudega marksismist kui mittegoide rajatud filosoofiast. Miks seada endid naerualuseks miljonite mittegoidest väikeametnike silmis, jutustades neile rahvusvahelisest kapitalismist kui mittegoide monopolist? Ei, räägime asjast, sellest meie poolt kokkukeeratud mittesöödavast kristlik-paganlikust vinegretist, mida kutsutakse tsivilisatsiooniks. Teie asemel me naelutaksime meid kiiresti seina külge - kõiges on süüdi meie „piibel“ ja meie „prohvetid“.



http://members.tripod.com/alabasters_archive/commissary.html

The Jew: Commissary to the Gentiles
The First to See the Possibilities of War by Propaganda
written by Marcus Eli Ravage
published in The Century Magazine
February 1928, Volume 115, Number 4, pages 476-483

(Sinised ümarsulgudes kommentaarid on A. P. Stole¹nikovilt.)

Teine osa.
Meie mees paganamaal
Impeeriumi hävitamine propagandaga

Teid, kristlasi, paneb nurisema ja muretsema meie mõju teie tsivilisatsioonile (mis pealegi pole teie). Te räägite, et me oleme kosmopoliidid; kõikjale imbuv vähemus teie hulgas, kelle tavad, huvid ja püüdlused erinevad teie omadest. Et selline asjade seis ohustab teie normaalset arengut, eksitab teie impulsse ja laostab tulevikupüüdlused. Aga ma ei suuda kuidagi mõista, milles on siin hädaoht? Teid on ju alati juhtinud vähemus. Pole oluline, mis päritoluga on see vähemus, mis teid kamandab. Meie mõjutame teid niiehknii, ja veel sellisel määral, et te ei suuda seda endile ettegi kujutada.
Meid paneb hämmastuma, heldima ja lõpuks tüdinema teie tolatants nn „antisemitismi“ ümber. Te käite ringi ja sosistate omavahel meie kõikjaleulatuvast „karvasest käest“. Me tõmbume hirmunult küüru, sest teame väga hästi, millise ravimatu haava me teile tekitasime lajatades teile peale oma usu ja traditsioonid, mis teile kuidagiviisi ei sobi. Me hakkame värisema paljalt mõttest, et ühel imekenal päeval te äkki virgute ning taipate, et teie religioon, haridus, (meditsiin), moraal; teie sotsiaalsed, juriidilised, (majanduslikud) ja valitsusinstitutsioonid on alustaladeni meie omad!
Ent seejärel te hakkate sildistama üksikisikuid: mõnda mittegoide pankurit või ebagoist teatriomanikku, mille peale meie hirm asendub hetkeliselt naerurõkatusega. Me näeme kergendustundega, et goid pole iial võimelised läbi nägema meie tegelikku süüd.
Mis meil üle jääb: te kas olete pimedusega löödud või ei jätku teil mehisust hävitada meid kuritegude eest, mille kohta on piisavalt kasvõi kaudseid tõendeid, mille põhjal iga kohus või tribunal võtaks süüasja viivitamatult menetlusse. Jätkem pisiasjad, meie arvel on piisavalt tõsisemaid kuritegusid. Miks viidata mingitele „Protokollidele“, kui on olemas „Johannese ilmutused“? Miks tümitada meid Marxi ja Trotski eest, kui jätkuks ka Naatsareti Jeesusest ja Tarsose Paulusest?
Te nimetate meid ässitajateks, moonutajateks, agitaatoriteks ja terroristideks. Teil on õigus, sügav kummardus teile selle „avastuse“ puhul. Samas on tühiste eranditega võimalik tõestada, et me oleme kõigi teie revolutsioonide algpõhjus. Pole kahtlust, et Lutheri protestantlik usupuhastus oli meie kätetöö; päevselgelt olid kõik „kodanlikud“ revolutsioonid meie omad, sest „kodanlus“ oli ju meie. Justkui me ei teaks oma tegelikke eesmärke. Kas te süüdistate meid selles kõiges? Kaugeltki mitte, te nämmutate Esimese maailmasõja ja vene revolutsiooni kallal, mis muuhulgas kahjustasid ka paljusid ebagiosid, mis peaks siililegi selge olema.

• • •

Siiski ei saa neid mässe ja vandenõusid kõrvutada sellega, mille me korraldasime praeguse ajaarvamise algul; mille eesmärgiks oli mingi väheolulise sekti uskumuste pööramine kogu läänemaailma peamiseks religiooniks (ja selle abil ebagoide usundi ja traditsioonide pealesurumise kogu maailmale). Reformatsioon polnud lihtsalt ebahea tagamõttega; selle abiga tegime me oma Toorast kõigi teie usundite nurgakivi.
Kaheksateistkümnenda sajandi „vabariiklikud“ revolutsioonid vabastasid meid meie poliitiliste ja sotsiaalsete komplekside iganenud ikkest. Meie saime neist otsest kasu, aga eks teilgi oli tulusid. Teie jõuline areng on just nende teene. Aga murrang, mille tõi endaga kaasa kristluse levik Euroopas, oli tõestatavalt meie poolt planeeritud ja teostatud kättemaksuaktsioon paganliku Rooma riigi vastu. Olen hämmelduses sellest, et te jahute mingitest ebagoide vandenõudest, unustades täiesti Rooma riigi ja ühes sellega kogu antiikmaailma hävitamise meie kristluse abil.
Näib uskumatu, et teil pole aimugi teie religiooni päritolust. Teie ajaloolased ei jutusta teile sellest (sest nad pole meie, vaid teie). Te korrutate papagoidena sellest kõnelevaid piiblilõike nende tegelikku sisu mõistmata. Me tegutsesime oma huvides, ja teie usute meie propagandat tähttäheliselt. Kristluse teke pole ajaloosündmuste loogiline käik, vaid meie prohvetite ettekuulutuse täitumine – noh, mõnede teiepoolsete muudatustega. Te ei näe, et nii hävisid teie senine paganlik kultuur ja tsivilisatsioon, mis olid meid pikka aega kimbutanud. Te ei saa aru, et just see paiskas teid tuhandeks aastaks vaimupimedusse. Mis seal ikka: see pakkus teile ju „pääsemist“!
Samal ajal õilmitses Rooma impeeriumis ulatuslik Palestiinast lähtuv salajane liikumine, mida kuulutasid meie agitaatorid, mida rahastasid ebagoidest pankurid ning mis levis meie kirjutiste ning vestluste vahendusel. Rooma purustas Jeruusalemma toore jõuga, kuid veidi hiljem hävis ise tapluseta. Teie seda ei näe, ehkki usuõpetusest pimestamata nutikas koolilaps võiks väita sedasama lihtsalt tolleaegsete sündmuste kronoloogia põhjal. Te jätkate ikka meie vandenõude, maailmasõdade ja revolutsioonide esiletoomisega? Sel juhul pole midagi veidrat selles, et me teie „antisemitismi“ millekski ei pea; vähemalt seni, kuni asi ei lähe inmohvriteni.
Pidage silmas, et juba selline korüfee nagu Edward Gibbon püüdis teid selles osas valgustada. Ãœle kahesaja aasta tagasi kirjutas ta raamatu "Rooma impeeriumi langus ja hukk". Ãœtleme ilma keerutamata, et ajaloos hästi orienteerudes ei püüdnudki ta näidata kuulsuse ja loominguvõime tipus oleva paganliku impeeriumi hävimist mingite pisiasjade nagu iseenesliku majandusseisaku, motiveerituse kadumise või kõlbelise laostumise tõttu. Elas ta ju ise Briti impeeriumis, kus toimisid samad mõjurid. Ei, vilunud ajaloolane ning paganliku Euroopa austaja Gibbon viitab eksimatult võimsaima antiiktsivilisatsiooni lagunemist ja hävingut põhjustanud tõvele – kristlusele. Õpetusele, mis lähtub Siionist, "jumalasõnale", mis tuli Jeruusalemmast kui katastroofi peapõhjusele.
Aga sellega ta piirdubki. Ta suri sada aastat enne nii-öelda "teadusliku antisemitismi" tekkimist. Ta ei käsitlenud muid variante, ehkki nägi, et Euroopasse valguvad vahemeremaadest võõraverelised rahvamassid. Ta ei mõistnud, et kogu see kristlik "pääsemise" legend oligi just selleks tekitatud. Aga faktid on vääramatud.
Lubage mul esitada see legend ilma ilukirjanduslike liialduste ja müstifikatsioonideta.
Liigume ajas veidi tagasi. Etendus toimub neljas vaatuses kulminatsiooniga kolmandas. Eesriie kerkib aastal 65 m.a.j. Peaosades: Juudamaa ja Rooma impeerium. Juudamaa oli Vahemere idakaldal asuv kääbusriik, mis viissada aastat varem oli kõigest geograafiline termin. Alatasa sattus see tugevamate naabrite vallutuste, purustamiste ja orjusseküüditamiste ohvriks.
Tolleaegne justkui iseseisev Juuda oli sisemise ebakindluse tõttu kodusõja äärel. Rooma ei olnud veel maailmariik, kuid sai selleks peagi. Koos naabruses asuva Kreekega olid nad tähtsaimateks sõjalisteks jõududeks ning peamisteks kultuurikeskusteks.
Rooma ja Juuda kontaktid algasid sestpeale, kui muude tähtsamate asjade tõttu Damaskuses viibinud Rooma kindral Pompeius kutsuti kahe Juudamaa kuningaks pretendeeriva venna omavahelise tüli lahendajaks. Vilunud sõjamehe otsekohesusega saatis ta ühe neist pagendusse ja määras teise peapreestriks, likvideerides kuninga staatuse üleüldse ning tehes sellega Juudast Rooma sõltlase. Äravalitud rahvas loomulikult ärritus, ning kohalikke tavasid järgida püüdev Rooma taastas kuningastaatuse, määrate selleks idumealase Heroodese. (Siin ongi põhjus, miks ebagoidest ajaloolased esitavad Herodest pahana). Juuda polnud sellega rahul, aga Rooma arvas, et nad on lihtsalt tänamatud.
Kõik see oli vaid eelmäng, et te mõistaksite järgnevat. Juudamaalaste allumatus kasvas avalikuks vastuhakuks, kui Rooma hakkas nende maale tooma oma kultuurielemente: spordivõistlusi, skulptuure, kreeka teatrit ja gladiaatorivõitlusi, mis kohalikele üldsegi ei sobinud. Jehoovat kummardava rahva meelest oli tegu jumalarüvetusega vaatamata sellele, et Rooma võimud väitsid sihtgrupiks olevat vaid nende kohaliku garnisoni. Vastuseis maksukogujatele oli veelgi tugevam. Aga üle kõige tahtsid nad kuningaks isikut oma suguvendade kuninglikust soost.
Mässajaid tiivustas igivana legend jumalast määratud päästjast-Messiast, kes vabastab nende rahva võõramaisest ikkest ning teeb Juudast superriigi. Nad ei unistanud, nad ka tegutsesid. Kellegi Galilealase Juuda algatatud vastuhakk võttis ähvardavad mõõtmed ja leidis rahva hulgas palju toetajaid. Ristija Johannes tegutses Jordanis. Teda järgis ka teine galilealane - Jeesus Naatsaretist. Kõigil kolmel oli võime pealtnäha süütut jumalasõna jutlustades pöörata rahvahulki mässu teele. Kõik kolm kasutasid ühtsama üleskutset: "Aeg on saabunud!" Kõik kolm nabiti kiiresti kinni ning hukati, mõlemad galilealased ristipoomise teel.
Isikuomadusi kõrvale jättes oli Jeesus naatsaretlane kõigest poliitilne agitaator okupandi vastu. Esineb vihjeid, et ta olevat tahtnud saada Juuda kuningaks. Kirjutatakse, et ta põlvnevat Taaveti kuninglikust soost, ehkki isapoolne pärilusliin on segasevõitu. Needsamad kirjamehed püüavad ka jätta muljet, et tema tegelik isa polnudki Joosep, vaid Jehoova ise.
Siiski tundub, et Jeesus mõistis ka ise oma poliitilise agitatsiooni mõttetust ning suunas oraatoritalendi ja populaarsuse hoopis muile radadele. Ta hakkas kuulutama populismi, sotsialismi ja patsifismi algelisi vorme. Selle muutuse tulemiks olid vihkamine rikkurite ja pappide poolt ning järgijate ringi piirnemine orjade ja vaeste proletaarlastega.
Pärast tema surma hakkasid jüngrid moodustama kommunistlikke vennaskondi. Mäejutlus, mis koondas endas tema õpetuse tuuma, sai nende elujuhiseks. See oli filosoofia, mis ülistas kuulekust, alandlikkust ja allumist. See lohutas kannatajaid ning tõotas neile ülendust teises ilmas. Niigi võitlusvõimetud inimesed õppisid mitte astuma vägivalla vastu. Töötegemise kasulikkust kuulutati neile, kellele koidust loojanguni rügamine tõi vaid vaesust. Heidikutele, paljaksröövituile, vaestele, alandatutele ja solvatuile lubati hüvesid teises ilmas. Rikastele, ambitsioonikatele, võimutsejatele ja jumalasalgajatele polevat taevas kohta.

• • •

Jeesuse tolleaegsed järgijad moodustasid vaid ühe tillukese sekti paljude teiste seas. Juudama, sarnaselt kaasaegsele Ameerikale, oli kõikvõimalike kummaliste sektikeste viljakas kasvulava. Neid kutsuti ebioniitideks - kaltsakproletaarlasteks, kel pole kaotada midagi peale oma ahelate. Neil polnud mõtteski näha oma usundis uut religiooni. Nad olid juudid ja jäid nendeks. Nende õpetus oli mingi segu sotsiaalfilosoofiast, käitumiskultuurist ja eluviisijuhistest. Praegusaegsete kristlaste küsimusele, miks Jeesuse õpetust ei võtnud omaks kõik juudid, võin vastata vaid üht: pika aja kestel polnudki kristlaste seas teisi. Küsimus sellest, miks kõik juudid ei hakanud kristlasteks, on sama totter, kui küsimus, miks kõik ameeriklased ei hakanud baptistideks.
Rahuajal poleks too heidikute vennaskond äratanud mingit tähelepanu. Võitlejaid polnud neist niikuinii. Aga sõjaseisukorras maa jaoks muutus nende uskmatust, illusioone, probleemidetust ja alistumist kuulutav usund ohtlikuks. See ähvardas kahjustada alistajate vastu võitleva rahva võitlusvaimu. Kogu see "rahutoojate" õnnistamine, teise põse ettekeeramine, vägivallale mittevastamine ja vaenlase armastamine näis pöörduvat oma rahva tahte pärssimiseks ja vastase edu tagamiseks.
Kõike seda arvestades pole midagi imestada, et kohalik võim asus ebioniite tega kiusama. Koosviibimised aeti laiali, juhid vangistati ja õpetus keelustati. Tundus, et sekt on määratud hukule, kuid eesriie kerkib kolmandaks vaatuseks ning sündmuste areng võtab hoopis uue suuna.

• • •

Võimalik, et kõige tulisem sektantide jälitaja oli telgimeister Saulus Tarsosest. Kreekalikus kultuuriruumis üleskasvanuna põlgas ta kristlaste elukaugust. Teda kui patriootlikku juuti hirmutas selle sekti mõju rahva eneseteadvusele. Keeleoskajana ja harituna sobis ta hästi vahemeremaadesse laialipillatud juudikogukondade korralekutsujaks patsifismi levitava sekti vastu. Jeruusalemma ladvik tegi temast ebioniitide jälitajate pealiku.
Teel Damaskusesse üht järjekodset sektantide rühma vahistama tekkis tal hoopis uuelaadne idee. Pühade evangeeliumite hämuseid tekste meenutades taipas ta, et tillukese Juuda sõjaline vastuhakk Rooma maailmaimpeeriumile on mõttetu, aga tema poolt jälitatud sekti patsifistlik ideoloogia võib oskusliku käsitlemise korral saada hukatuslikuks mitte Juudamaale, vaid hoopis Rooma riigile. Eraklikkus, patsifism, vägivaldsusetus ja vaenlasearmastus olid ohtlikud omal maal, vaenlaste leeris levitamise puhul purustaks see nende moraali ja keeraks asjad meie kasuks. Tänapäevast keelekasutust tarvitades oli Paulus-Saulus esimene, kes tabas ära vaenlase tagalas levitatava propaganda tähtsuse.
Kõigi sõprade ja ka tagakiusatavate suureks üllatuseks teadustas Damaskusesse saabunud Saulus oma pöördumist kristlaste usku ning palus luba vennaskonnaga liitumiseks. Jeruusalemma jõudes esitas ta Sünedrionile oma uue projekti. Pärast pikki kaalutlemisi ja arutlusi tunnistati uus strateegia kõlbulikuks. Ainsana väljendasid usaldamatust ümbersündinud Sauluse vastu Jeruusalemma ebioniidid, keda ärritas lahtiütlemine judaistlikest tavadest ja õpetuse levitamine paganate seas. Nad kartsid, et goide liitumine sektiga toob juurde kahtlast elementi ja nõrgestab seda. Saulusel õnnestus nad ümber veenda. Sedaviisi saigi kristlaste tagakiusajast Saulusest apostel Paulus. Nii pandi algus paganliku Euroopa vallutamisele võõra idamaise religiooni abil.
Pauluse õnnetuseks töötas uus usund liigagi hästi. Goide jaoks kohendatud evangeelium kogus uusi järgijaid kiiremini, kui ta oli eeldanud. Tema esmane siht oli vaid kaitseiseloomuline. Ta oli kaugel mõttest ristiusustada kogu maailm. Ta tahtis moraalselt nõrgestada peamiselt vaenlase sõjaväge. Kui Rooma oleks oma garnisonid Palestiinast välja viinud, olnuks eesmärk saavutatud. Aga kõik Rooma impeeriumi orjad, alandatud, vigased ja nälgivad lihttöölised leidsid Pauluse poolt kohendatud evangeeliumis kauaoodatud lohutust, nagu varem vaesed juudid. Tulemuseks oli, et Rooma võimud taipasid, mis toimub. Kõikjalt hakkasid saabuma teated garnisonide allumatusest. Oodatud rahunemise asemel saabus sõda. Rooma vallutas Jeruusalemma. Maailma võimsaimal armeel kulus selleks küll neli aastat, aga patupesa hävitati seitsmekümnendal aastal. Vähemalt Rooma arvas, et asi on tehtud.
Tolleagsete ajalookirjutajate arvates pole mingit kahtlust Rooma eesmärkides. Nad jutustavad, et Nero saatis kindral Vespasianuse ja tema poja Tituse teele käsuga koristada maamunalt Jeruusalemm ning hävitada kristluse kolded. Rooma käsitles kristlust vägivaldse judaismina, mis põhimõtteliselt ongi tõsi. Nero suutis ellu viia vaid poole kavatsetust. Palestiina muudeti kaheks tuhandeks aastaks varemeiks, aga judeokristlust ei suudetud hävitada.
Otse vastupidi: pärast Jeruusalemma langemist käivitub Pauluse plaan täitel pööretel. Ta tahtis Roomat vaid hirmutada sarnaselt egiptlasi katkuga nakatanud Moosesele. Tegutses ettevaatlikult, et mitte ärritada võimsat vaenlast. Evangeeliumiga vehkides püüdis vältida konflikti. Aga pärast Jeruusalemma langemist polnud tal kaotada enam midagi ja ta viis kõiki kõhklusi kõrvale jättes lahingu vaenlase territooriumile. Eesmärgiks sai hävitada Rooma samal moel, nagu Rooma hävitas Jeruusalemma.

• • •

Kui Pauluse kirjad pole piisavalt veenvad, pöörake tähelepanu tema samaväärsele seltsimehele - apostel Johannesele. Impeeriumi "põranda all" tegutsev ja tihti vangis istuv Paulus oli sunnitud oma jutlustes kasutama mõistukõnet ja hämaraid vihjeid, samas osavõtmatute asiaatide poole pöörduv Johannes võis rääkida otsesõnu. Igatahes on tema paskvill "Johannese ilmutused" otsene tõde, mis räägibki "asjast".
Ta asendab Rooma Baabüloniga ja vihkamisest sülge pritsides kirjeldab seda riiki kui kõigi moraalitute ja degenerantide kasvulava, kui põrgusigitist, kui kõigi "pühade" (kristlaste ja ebagoide) vereimejat, kui kõigi rahvaste kurnajat. Ja et poleks kahtlust, millest jutt, räägib "suurest linnast, kust valitsetakse kõiki kuningaid". Ingel pasundab: "Suur Baabülon on langenud!" Edasi antakse pilt hävitusorgiast. Kauplemine, tootmine, meresõit - kõik on lõppenud. Kunst, muusika, "peigude ja pruutide hääled" - kõik on vaikinud. Tühjus ja pimedus on langenud maale. Vallutajate hobused on põlvini goide veres. "Pühitsegem võitu, oo taevased väed, apostlid ja prohvetid - jumal on kätte maksnud!"
Aga hävingu eesmärk? Johannes ei kavatsegi seda varjata. Ta lõpetab oma "jumaliku ilmutuse" nägemusega uuest maailmast - taastatud Jeruusalemmast, sellest tõelisest, samal kohal asuvast - Iisraeli kaheteistkümne suguharu riigi pealinnast.
Kas oleks keegi veel suutnud selgemini väljendada meie eesmärke, kui Johannes?
Loomulikult ei suuda ükski impeerium sellisele survele igavesti vastu seista. Pauluse, Johannese ning nende järgijate ponnistusi kroonis selline edu, et kahesajandaks aastaks sai kristlusest kõigi Rooma riigi rahvakihtide valdav usund. Paulus oli ettenägelik - distsipliin ja moraal mandusid selleni, et riigi peamine alustala ning kõigi naabrite hirm - Rooma sõjavägi - hakkas barbaritelt lüüa saama. Imperaator Constantinus kuulutas kristluse 326. aastal riigi ametlikuks religiooniks. Hiljem püüdis vaid Julianus asja pöörata, aga oli juba hilja. Rooma riigi alustalad olid Palestiina vaklade poolt jäädavalt hävitatud. See oli Pauluse täielik triumf.
Kui ma oleksin meie vandenõusid otsiv antisemiit, esitaksin ma fakti, et meie usust sai goide religioon, just sedaviisi.

Marcus Eli Ravage, 1928. a.



ADL presidendi ( http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Defamation_League ) Abraham Foxman'i ( http://en.wikipedia.org/wiki/Abe_Foxman ) kõne Siioni Vanemate Teisel Kongressil New Yorgis 1998. aastal.
"The National Observer", New York, 25. august 1998. a.
vene keeles: http://rossichi.narod.ru/hys/foxman.
htm http://rutube.ru/playlists/open/226959.html link videole on "surnud", tekst on alles

D¾entelmenid!
Tervitan teid esimese Siioni Vanemate õpilaste kokkusaamise saja-aastasele juubelile pühendatud kohtumise puhul.
Oleme saavutanud kõik sihid, mille formuleerisime meie esimesel kohtumisel sada aastat tagasi. Meie juhime valitsusi. Meie tekitasime vastuolud meie vaenlaste vahel, sundides neid üksteist hävitama.
Me tõesti sundisime vaikima meie kriitikud ning me olemegi rikkaim rahvas Maal.
Ma räägin valge rassi surmast. Me oleme täielikult hävitanud niinimetatud aaria rassi enesesäilitamise võimalused.
On aeg tunnistada, et valge rass hääbub geenide segunemise ja praktiliselt nullini viidud sündivuse läbi.
Me kõik oleme nautinud paljukordselt üle kogu maailma näidatud kaadrites nägemust viimastest valgetest lastest, kes mängivad koos mustanahalistega; ja me teame, et see on valge rassi hävingu lõpusirge. Me oleme võimelised põrmustama iidse ja puhta aarialaste vereliini säilimise üleskutsetega altruismile ja veresegamisele.
Meil on ka agressiivsemaid plaane, mille eesmärgiks on valgete järgmise põlve hävitamine iga hinnaga. Me tahame, et iga valge isa häbeneks oma valgeid lapsi ja toodaks segaverelisi.
Meil tuleb tarvitada oma mõjujõudu oma rassipuhtust säilitada püüdvate valgete meeste ja naiste segadusseajamiseks. Uues ühiskonnas on nende saatuseks kividega surnuksloopimine.
Goide ühinemise vältimiseks tuleb neid tappa ja vangistada.
Me saame valge rassi täielikus lõpus olla täielikult kindlad alles siis, kui tajumisvõimeliste valgete laste mõistuse purustamine on moondanud nad nende endi hävitajaiks. Sedatüüpi samme on juba krooninud edu. Nende mehed pole enam iseseisvad inimesed.
Lugupeetud äravalitud, teie ja teie esivanemad on küllalt rüganud selleks, et olla veendununud: valge rassi saatus ongi meie kätes.

Kärvaku aarialastest sarviliste lojuste kari!



http://www.rense.com/general45/full.htm «Full Speech Of Rabbi Emmanuel Rabbinovitch in Budapest in 1952»

Emmanuel Rabinovit¹i kuulus kõne Euroopa rabide erakorralisel kongressil Budapestis 12. jaanuaril 1952. aastal.

Eessõna venekeelsele tõlkele, A. P. Stole¹nikov, (lüh. R.):
Selletaolisi kõnesid peetakse maailmas igal aastal sadade kaupa. Käesolev on kuulus vaid seetõttu, et imbus avalikkuse ette. Räägitakse, et alles pärast selle kõne protokolli lugemist otsustas Stalin ebagoide küsimuses midagi tõsisemat ette võtta, mis aasta hiljem päädis tema enda mürgitamisega armukese Roza Kaganovit¹i käe läbi selle venna Lazar Kaganovit¹i käsul. Kõnes antakse organiseerunud ebagoidele käitumisjuhiste lühiformuleering "Külma sõja" perioodiks.

Kõne:
Tervitan teid, mu lapsed. Teid kutsuti kokku seletamaks teile meie uue programmi põhijooni. Nagu te teate, ma arvasime, et meil on aega kakskümmend aastat selleks, et käiku lasta Teisest Maailamsõjast saadud ülisuured tulud. Kahjuks on meie osalus kõigis elutähtsates valdkondades ajanud elevile vastuseisu, seega peame kulutama maksimaalselt energiat, et viie aasta jooksul esile kutsuda Kolmandat Maailmasõda (katsetusteks olid Korea ja Vietnami sõjad — Stole¹nikov).
Eesmärk, milleni oleme püüelnud juba kolm ja pool tuhat aastat, on lõpuks käeulatuses. Eesmärgi lähedus kohustab meid oma püüdlusi ja ettevaatlikkust suurendama kümneid kordi. Võin kindlalt väita, et ei lähe kümmet aastatki selleni, kui meie rahvas saavutab talle kuuluva väärilise koha praeguses maailmas, kus igast ebagoist saab kuningas ja igast goist saab ori. (kestvad kiiduavaldused)
Te mäletate meie propaganda edukust kolmekümnendate aastate Saksamaal, kus õhutasime Ameerikavastaseid kirgi. Selle kampaania edu näitajaks on Teine Maailmasõda. Praegu on meil käimas uus ülemaailmne kampaania. Venemaal õhutame Ameerikavastast propagandat ja samal ajal levitame "punase hädaohu" müüti Ameerikas. See üleilmne kampaania sunnib vähemaid rahvaid valima selle või teise poole vahel ja lülituma sellesse vastasseisu. Praegune olemuslikeim ülesanne on ärgitada sõjakusele uimasevõitu ameeriklasi. Ebaedu nende üldise sõjaväekohusluse juurutamisel lõi meie plaanid uppi, aga meile lubati, et kõik saab korda pärast 1952. aasta presidendivalimisi. Sarnaselt teistele asiaatidele on venelased meie täieliku kontrolli all ja pole sõja vastu, kuid meil tuleb oodata, et tagada ameeriklaste osavõtt. Seda püüame me saavutada antisemitismikampaaniaga, mis vägagi aitas meid ameeriklaste ülesässitamisel Saksamaa vastu. Me panustame tugevalt kuuldustele antisemiitlikust kampaanist Venemaal, et esile kutsuda rahulolematust USA-s ja kujundada ülemaailmset kampaaniat NSVL vastu. Samaaegselt, selleks et näidata ameeriklastele antisemitismist lähtuvat tõelist ohtu, kanname me anonüümselt üle suuri rahasummasid antisemiitlikele organisatsioonidele, et nende tegevust oluliselt tõhustada, lisaks korraldame mõnes suuremas linnas antisemiitlike väljaastumiste puhanguid. Eesmärke on kaks: ühest küljest aitab see meil välja selgitada antisemiitlike jõudude olemasolu Ameerikas, kelle me hiljem maha rahustame, teisest küljest liidab Ameerika ühtseks venevastaseks löögirusikaks.
Viie aastaga saavutab see plaan oma eesmärgi: puhkeb kolmas maailmasõda, mis oma purustusjõult ületab kõik varasemad. Iisrael loomulikult säilitab neutraliteedi. Ja kui osapooled on endid lõplikult hävitanud ja välja kurnatud, ilmume meie arbiiteritena ja suuname oma kontrollkomisjonid kõigisse purustatud maadesse. See sõda saab olema meie sajanditepikkuse võitluse lõplik võit goide vastu.
Seejärel ilmutame me endid Aasia ja Aafrika rahvastele. Võin teile kindlalt lubada, et praegu sünnib viimane põlvkond valgeid lapsi. Rahu ja rassidevaheliste pingete kadumise huvides keelavad meie kontrollkomisjonid valgete paljunemise valgete paarilistega. Valgeid naisi lubatakse ainult mustade meeste juurde ja valgeid mehi ainult mustadele naistele. Selmoel hävib valge rass, sest mustade ja valgete segunemine viib vääramatult valge rassi, meie põlise vaenlase, kadumiseni. Neist jääb vaid mälestus. Siis saab alata kümnetuhandeaastane "Pax Judaica", meie külluse, rahu, õitsengu ja maailmavalitsemise aeg. Meie kõikevõitev intelligentsus teeb meist tumedate rasside vaieldamatud valitsejad.
(Küsimus saalist) Rabi Rabinovit¹, mida arvata teistest religioonidest pärast kolmandat maailmasõda?
(Ettekandja vastab) Teised religioonid kaovad. Pühameeste klassi olemasolu on juba iseenesest meile pidevaks ohuks, aga elu-pärast-elu mõiste annab vastuhakkamisjõudu vastasmeelsele elemendile paljudes maades. Meie kui valitsev kast säilitame judaismi seadused ja tavad, et ükski ebagoi ei mõtlekski abielluda väljapoole oma rassi. Samas on teisitisündinutel keelatud imbuda meie rassi.
Meil tuleb taas üle elada Teise Maailmasõja taolisi päevi, mil meil tuli ohverdada mõned meist hitlerlastele, et omada tunnistajaid ja dokumente Saksamaa juhtkonna kui sõjakurjategijate kõrvaldamiseks; seejärel dikteerisime meie rahutingimused. Arvan, et te ei vaja täiendavat ettevalmistust, sest eneseohverdus on alati olnud meie rahva silmapaistvaks tunnuseks. Nõustuge minuga: mõne tuhande ebagoi ohverdamine on tühine tasu kogu maailma valitsemise eest. Teie veenmiseks meie võidus lubage vaid meenutada, kuidas me pöörasime kõik valge rassi leiutised nende endi hävitamiseks. Nende trükipressid ja raadiojaamad said organiseeritud judaismi hääletorudeks; nende rasketööstus toodab relvi, mille me saadame Aasiasse ja Aafrikasse nende endi vastu kasutamiseks.
Meie huvid Washingtonis õhutavad jõuliselt Nelja Punkti Plaani (Colombo Plan) arengumaades tööstuse edendamiseks, selleks et Euroopa ja Ameerika linnade ja tehaste hävitamise järel aatomisõjas poleks valgel rassil vastupanujõudu ootamatult tööstusliku ülemvõimu saavutanud mustade vastu. Niimoodi, nähes meie maailmarevolutsiooni võitu, naaske oma kodumaadele ja tugevdage meie õiglast tööd, et läheneks päev, kui Iisrael sammub tungalt hoides kogu maailma ees.

Meie tegelik süü
Mõned kommentaarid Ravage artiklile

Tahan juhtida tähelepanu mõnedele asjadele, mis mahuvad Stole¹nikovi märkuse alla „tegelikke tagamaid ta samuti ei avalda“.
1924. aastal ilmus tükist Nikolai Morozovi raamat „Христос“ (Kristus). http://lib.aldebaran.ru/author/morozov_nikolai/morozov_nikolai_hristos/
Selles ta jutustab, kuidas üksikvangistuses Piibli saanuna hakkas ta sellest innukalt otsima vihjeid astronoomiale, millega ta enne vangistamist oli jõudnud piisavalt tutvuda. Ennäe, seoseid leidus küllaga. Märkimisväärne hulk astronoomiliste ja loodusvaatluste poeetilisi kirjeldusi Patmose saarelt leidub just „Johannese ilmutuses“.
Selle tekstis on nii suur hulk tolleaegseid tähtkujude nimetusi („Troon“ on praegune Kassiopeia) ja „Ratsanike“ ehk siis planeetide asukohtade ja liikumise iseärasusi, et pärast 1905. aasta sündmusi vanglast vabanenuna suutis Morozov täpselt määrata ühe vaatluse toimumise aasta, kuu ja kuupäeva. See oli 30. september aastal 395.
Teine Ravage möödalask puudutab Jeesuse Kristuse prototüüpi ( toorum julgeb selles "möödalasus" kahelda *) Pole ka midagi imestada, kirjatundjad tegid kõik võimaliku selleks, et tõde asendada valedega ja algallikad hävitada. Ainsad kattuvad detailid on ristipoomise fakt ja reeturi eesnimi. Prototüüp ei olnud juut, tema eesnimi ei olnud Jeshua, teda ei hukatud Kolgata mäel ja mitte Piiblis viidatud ega ka Ravage näidatud ajal. Tema ülesanne polnud saada Iisraeli kuningaks, vaid paljastada elanikele rabidest juhtkonna väärsuundi.

* toorum julgeb selles "möödalasus" kahelda: "Teine Ravage möödalask puudutab Jeesuse Kristuse prototüüpi". Nimelt on jeesuse prototüübi ristilöömine kaheldav seetõttu, et Jeesuse prototüüp on islamiusulistele pühak ja tal on Süürias ( vist oli Süüria, Ardo Aasmäe öeldud väide ETV-s ) haud kus moslemid käivad palverännakul. On ülimalt ebaloogiline, et keegi mittejuudist inimene oleks juutidele tollel ajal olnud niisuur autoriteet, et tema õpetust ( ükskõik kui karismaatilist ja tõhusat ) oleks ükski juut kuulanud ja rahvamass sellest niivõrd pöördesse läinud, et oleks võõramaalast risti lööma hakanud. Lihtsalt kes istuvad rumalas Vana-Rooma rõveda orjaimpeeriumi muinasjutulises nostalgias või kadaklikus suursaksamaa luterlikus neo"natsismis", need tahavad uskuda, et Jeesus on valge punase kitsehabemega veristet mees ristil Vana-Rrooma viimase perverssusejäänuki ehk Luterlike kannibalismikirikute altaripiltidelt.
http://caesarsmessiah.com/


Viimati muutis seda toorum (Teis Dets 04, 2012 3:34 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 26, 2010 1:01 pm    Teema: Re: Roltsicku tõlget Hitlerliku-sionistliku mõtteviisi eripä Vasta viitega

Emmanuel Rabinovit¹ kirjutas:
Samaaegselt, selleks et näidata ameeriklastele antisemitismist lähtuvat tõelist ohtu, kanname me anonüümselt üle suuri rahasummasid antisemiitlikele organisatsioonidele, et nende tegevust oluliselt tõhustada, lisaks korraldame mõnes suuremas linnas antisemiitlike väljaastumiste puhanguid. Eesmärke on kaks: ühest küljest aitab see meil välja selgitada antisemiitlike jõudude olemasolu Ameerikas, kelle me hiljem maha rahustame, teisest küljest liidab Ameerika ühtseks venevastaseks löögirusikaks.


Ka Hitler tegi siionistidega koostööd. Üldse tunduvad kõikvõimalikud "natsid" äralollitatud vägivaldse lambakarjana keda kasutataksegi siionistlikel eesmärkidel.

Siiski tuleb nentida, et ehkki need siionijuutidest skisofreeniahaiged inimesed ( no mismoodi nimetada ego-kiskjalikust mis terviksüsteemi tükeldab ja iseenda vastu välja mängib? ) on oma kinnisideedes järjepidevad, ei õnnestunud siionistidel nõukogude liitu ja USA-d maailmasõtta saada... Hiinas, Indias ja mujal on "Mein Kampf" bestseller ja küllap kollasedki varsti hammustavad sellise egoistliku liikumise läbi ja ei allu vägivallaprovokatsioonidele mida juut õhutab. Kui nüüd lugeda kolmanda maailmasõja alustamise katseks 911 sept. ( sümboolne number, ameerika hädaabi telefon on 911 ) judeokaubakeskuste "rünnakuid" ja sealt välja kasvatatud konflikti moslemimaailmaga, siis tundub, et juutide egoorjandus põrkab samasuguse saatusliku vea otsa nagu Roomlaste orjaimperialism oma impeeriumi tipul. Saab selgeks, et juudid on muutunud oma kunagiste rõhujate sarnasteks nagu on juhtunud pea kõigi vabadusvõitlejatega kellele kätte võidetud vabadusest ei piisa, sest vaim on kiskjaliku tungi ehk ego ihade suhtes jõuetu ja mõistus pimestub tahtes mitte näha seda karmaahela tagajärge kuhu sammutakse oma ahnuses: orjusesse tagasi ( vaimsesse seekord, sest egost loobumine nõuab "orja" tööd ja see on raske ja vastumeelne, aga kui hakkab piisavalt hinge pitsitama, siis hakatakse end vabaks orjama ). Viimane lootus jääb ikka sellele, et juutide seast hakkab kah ükskord inimesi kasvama, et ehk areneb ka juutide seas piisavalt häid inimesi kes nende seas ka esile kerkivad ja uued rahumeelsed sihid seavad. Ei saa ju arenev ( kasvõi aeglaselt! ) aju jääda hernesuuruseks arvutusMASINAKS ( inimene ei kasuta suurt osa oma ajust ja ego kiskjalikus ongi see mis seab sellele piirid ), mis siis et üsnagi võimekalt manipuleerivaks. Kiskjalikus mida viimased agressivsed siionistid esindavad hakkab kaotama elu ja hingamisruumi kuna töötab iseenda ja oma keskonna vastu. Seda ülekasvanud ego pimestuses mis ei taha näha, et oma väljavalituse usu ja veendumuste süvenemisega aheldatakse end karmaahelatega sõltuvusorjusesse orjadest ja muututakse hälviklikuks kõrgemaks klassiks, väljavalituks, inimeseks kes omab oma piredas kõrkuses pidevaid pretensioone keskonnale ja on imestunud kui keegi "kaltsakas", "Che Guevara" ( judeote eriline viha ja põlguseobjekt ) , endine orjast Mats ükskord arengus ette läeb ja võimu üle võtab jättes endisele isandale tema egost tingitud kibestumuse ja sellest tekitatud "õiglase kättemaksu" ehk hingepiina ilma perversse egokiskjaliku kättemaksu soovita ( mis naudib teise kannatusi ), vaid lihtsalt saades vabaks isanda sõltuvusest ja jätte ta oma pooluses olemises üksi oma hälvet parandama ehk tasakaalustuma mis tähendab ego kaotamist ( muidugi tekib isandal rumal mõte maksta kätte selle eest, et temast arenenum ei taha olla enam ta ori, aga sellised lollid mõtted lihtsalt takistavad paranemist ).
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 27, 2010 11:48 am    Teema: Re: Roltsicku tõlget Hitlerliku-sionistliku mõtteviisi eripä Vasta viitega

Abraham Foxman kirjutas:

Me saame valge rassi täielikus lõpus olla täielikult kindlad alles siis, kui tajumisvõimeliste valgete laste mõistuse purustamine on moondanud nad nende endi hävitajaiks. Sedatüüpi samme on juba krooninud edu. Nende mehed pole enam iseseisvad inimesed.
Lugupeetud äravalitud, teie ja teie esivanemad on küllalt rüganud selleks, et olla veendununud: valge rassi saatus ongi meie kätes.

Kärvaku aarialastest sarviliste lojuste kari!


Viimasest juudisitapea hüüatusest hakkan kinni ja toon esile just selles sisalduva ego kiskjalikuse piltliku olemuse. Kõik "kõvad mehed" ( egoistid ) nimetavad end ( näit. Tamili- ) "tiigriteks", "lõvideks", ( Vene- ) "karudeks" ja kõnnivad esinedes ringi nagu neil oleks sitt perse vahele kinni kuivanud ( ehe näide on Dimitri Medvedjev, kes õppis selle Putinilt peale võimu üleminemist ). Paganlikus maarahvakultuuris aga pole kiskjalikuse ülistamist. Viikingid kandsid sarvi kiivritel ja mütsidel, sarved aga pole kiskjaloomade tunnus ( seetõttu on mul isegi vabamüürluse vastu teatud kõhklused, on nende jumaladki ju sarvilised näit Bahamut, kuigi neil on ka kiskjaid näiteks Jahbulon ämblik ). Egokultuuride, see tähendab orjandussüsteemide ehk impeeriumide usundite allilmategelased, saatanad jne. on kõik sarvedega kujutatud olendid, samalajal kui jumala trooni kõrval on lõvid, reptiilid ( indiaani osadel tsivilisatsioonidel ongi jumalaks reptiloid ) või mõni muu jube kiskjaloom. Mõelge miks kõva ärimeest nimetatakse "ärihai" või ¹aakal...


Viimati muutis seda toorum (Nelj Mai 27, 2010 2:28 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 27, 2010 12:32 pm    Teema: Kuidas rahajuudid meie rahvust hävitavad !!!!!!! Vasta viitega

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/paet-eestlaste-valjaranne-on-normaalne.d?id=31099451 Paet: eestlaste väljaränne on normaalne

http://www.postimees.ee/?id=268230 Venemaalt Eestisse kolimine on saanud sisse uue hoo. "Integratsiooni ja migratsiooni sihtasutus jagab ka kuni 15 000-kroonist remigreerumistoetust neile migrantidele, kes Eestis hakkama ei saa ja tahaksid siit ära kolida. Kui eelmise kümnendi alguses sai igal aastal toetust sadu inimesi, siis viimastel aastatel on selle saajate arv kivina kukkunud, eelmisel aastal sai seda kõigest 38 inimest."

Tõmban alla "natteri" kommentaari eelpool mainitud "Postimehe" teema kohta:
natter
27.05.2010 00:59
"Venemaalt Eestisse kolib juba viiendat aastat rohkem inimesi kui Eestist Venemaale, kusjuures viimastel aastatel on Eestisse tulijaid sadu kordi rohkem kui siit minejaid."

"Integratsiooni ja migratsiooni sihtasutus jagab ka kuni 15 000-kroonist remigreerumistoetust neile migrantidele, kes Eestis hakkama ei saa ja tahaksid siit ära kolida. Kui eelmise kümnendi alguses sai igal aastal toetust sadu inimesi, siis viimastel aastatel on selle saajate arv kivina kukkunud, eelmisel aastal sai seda kõigest 38 inimest."
Kahest tsiteeritud lõigust selgub: A - sisse tuleb SADU KORDI rohkem, kui lahkub; B - eelmisel aastal läks minema 38 inimest, kes said ka lahkumistoetust.

Ja palju läks neid, kes ei saanud lahkumistoetust? Iga mineja kohta SADU tulijat! Miks lehed sellest ei kirjuta, raadio räägi ega TV näita? Räägitakse hoopis, et Eesti võiks olla sisserändajate suhtes sallivam! Artikli andmeist lähtudes tuleb meile igal issanda aastal vähemalt 10.000 potensiaalset "Rossia"-karjujat, aga mõne meelest ei armasta me ikka veel piisavalt immigrante.
-30 laidab +194 kiidab kommentaari



http://ersp.ee/?page=54&lang=est Avaldama hakati andmeid tegeliku tööpuuduse kohta
(15.05.2010) Tänavu esimeses kvartalis tõusis töötuse määr 19,8 protsendini, nüüd on töötuid hinnanguliselt 137 000, teatas statistikaamet. Töötuse määr tõusis mulluselt 15,5 protsendilt tänavu esimeses kvartalis 19,8 protsendini. Üle kolmandiku töötutest on tööta olnud aasta või kauem.
(26.03.2010) Sel ajal kui terves Euroopas tulevad sajad tuhanded tänavaile, et väljendada oma vastasseisu võimude poliitikaga, istuvad valitsuse poolt ärakurnatud Eesti elanikud oma kodudes, püüdmata teha katsetki protesteerida, imestab USA-s ilmunud raamatu “Minu Eesti” autor Justin Peron.Kodumaalt on lahkunud 130 tuhat inimest, kellest paljud on veendunud Eestis kehtestatud süsteemi inimvaenulikkuses ja mõtetuses. Kui isegi Lõuna-Hispaanias elatusvahenditeta jäänud kodutud eesti inimesed keelduvad kodumaale tagasi tulekust, nimetades Eestit mõtetuks sopaauguks (nagu näidati Kanal 2 neljapäeval, 25.03.2010 linastunud dokumentaalfilmis “Käigu kõik kuradile!”), siis on 1990.aastate algul valitud neoliberaalne poliitika selgelt äpardunud ja selle kehtestajad peavad rahvusmõrva eest vastutust kandma

http://ersp.ee/?page=54&lang=est (23.05.2010) Europarlament võttis 18. mail 2010 vastu otsuse, mille järgi maksab Euroopa Liit igale mõnda selle liikmesriiki saabuvale immigrandile toetuseks 4000 eurot (tegu on nn Rui Tavaresi raportiga A7-0125/2010). Kõik Eestist valitud eurosaadikud hääletasid selle otsuse poolt, edastab Brüsseli võimukoridoridest pärit infot EIP võrguleht iseseisvuspartei.ee.


toorum:
Niisiis on selline lugu, et kui võõras tuleb Eestisse, siis peab talle maksma 4000 eurot, kui aga tahab siit minema minna ja muidu mindud ei saa, kui raha ei anta, siis antakse talle 15000 eesti krooni, kui nüüd ervutada, et 15000 eesti krooni on umbes 1000 eurot, siis teeb see vaheks 4 korda, ehk meie riigi ametlik poliitika on avalikult kuid samas keerukusse varjatult see, et immigrante tuleks sisse 4 korda rohkem kui neid siit minema saata tahetakse. Selline poliitika on selgelt põhiseadusevastane ja selle läbiviijad on kurjategijad. Kui lasta tunnetel mõistust juhtida ( egoismi nõrkus ), siis oleks need poliitikud mahalaskmist väärt, kuid õiglane oleks ansipid, paetid, savisaared ja laarid saata maalt välja pagendusse, sest kindlasti lõpeks sellisel juhul ka nõrgemate rahvuskaaslaste põgenemine välismaale Eesti "vabariigi" Eesti rahvuse vastase veretult genotsiidliku repressivpoliitika eest.
Ma ütlen päris ausalt ja südamest, ma ei taha sellise riigi heaks mitte midagi teha, enne kui need tompää poliitlimukad on kas Kõrgõstani kombel maha tapetud või maalt välja saadetud. Oleks valmis ise neid nottima minema kui nad ise minema ei kobi kui rahvas ükskord üles tõusnud on ja korraldab uue "pronksiöö", aga seekord Jüriöö ülestõusu võtmes. Ma olen valmis ennem pigem kuuli saama, kui seda tompää sitapeade Eesti rahvusluse vastast just põlisrahvuse kallal toimuvat diskrimineerimispoliitikat maksudega ülal hoidma hakkan. See tähendab, et ma keeldun igasugusest ametlikust tööst, teen ainult haltuurat ja lüpsan riigikassast niipalju toetuseid, kuipalju on võimalik. Kui asi päris karmiks läheb, siis pistku või vangi ( sellest on niipalju kasu, et riigile läheb see kuus üle keskmise palga maksma, ehk kurnab orjapidajaid rohkem kui töötuna olemine !), sest elu siin surevas rahvusriigis on nii kibe, et ma ei oleks nõus sellisesse hääbuvasse ja manduvasse keskkonda ühtegi last sigitama isegi kui talle makstaks seda võrdsetest-võrdsemate "vanemahüvitise"-lastetoetust maksimumääras. Seda sest sellises keskkonnas saab parimal juhul vireledes elada sissekoolitatud kosmopoliitse pederastliku orjamõtteviisiga loll rikas ( suhteliselt, võrreldes puruvaese põlisrahvusega ) väikekodanlane, juurteta püdel inimsitamass kes on vaimselt ori. Väärikal inimesel pole siin muud kohta kui olla töötu ja oodata revolutsiooni, mäsu, sellist nagu Islandil, Kreekas ja Tais, sest miskit muud mõistliku lihtsalt pole teha. Ei taha mina toita seda karvast kätt maksurahaga kes minu järglased selle rahaga kosmopoliidiorjadeks koolitab. Ei taha mina, et näiteks mu tütar karjeristlikult kuhugi Saksamaale kadaka kombel kristlasena ja teisejärgu kodanikuna võõrasmaalase munni imema minna ihkab põhjusel, et "Eesti jääb talle väikseks". Samas kui ma saaks tütre, siis ei saaks ma talle sellist mõtlemisviisi ja käitumist ette heita, sest siin pole tõesti enam palju rahvusliku "ruumi" kus end mõnusalt tunda saaks, see tähendab, et siin ei lasta mitte midagi mõistliku ehk rahvusliku teha. Inimene pole ju ilma sündinud selleks et kannatada. Vaadates meediat ( näit. püüdke ühe korra vaadata saadet "Unistuste Printsess" ) ja kuuldes sealt vahest lugusid, kus Eesti beibed uhkustavad üksteise ees sellega, mitu võõramaalast nad Hollikas voodisse rebinud on tekib tunne, nagu oleks solgiämbrisse kukkunud. Sellises keskkonnas kus kogu kultuuriilm on totaalselt mammonahaige ( näiteks Võrno saade "kes tahab saada miljonäriks ) on kuritegu lapsi ilmale tuua ja just see võib olla üks alateadlik põhjus miks kogu Euroopa vananeb ja hääbub. Ei saa ka immigranti, neegrit süüdistada, sest nende maale oleme lasknud oma suurkorporatsioonidel sokutada relvi ja tekitada sõdu. Ka nemad tahavad kuskil elada ja niisamuti nagu on mõistetav eestlaste soov leida välismaalt kõrgemat palka ja inimväärsemat elu on mõistetav moslemi või neegri soov juutide korraldatud veresaunade eest kuhugi rahulikumasse paika varjule tulla, seda enam kui saab 4000 euri "teretulemast" raha ( tahaks teada, kas Eestist Soome emigreerunud eestlane saab kah näiteks 4000 euri toetust ). selle teemaga on lahti seletatud ka alkoholisõltlaste probleemi levik, sest alkohol tõstab alandatud eneseuhkust, eneseuhkust aga saab alandada AINULT läbi ego. Seega ainus mõistlik asi mida oma südamega selle Maa külge aheldatud inimene oma valdavas tegevusetuses ja revolutsiooniootuses teha saab on püüda vabaneda egost ja saada selgeltnägijaks nõiaks.
Seega jääbki alles kolm valikut:
1) kibestumises ennast vihkamisega vaimselt või alkoholiga füüsiliselt surnuks mürgitada. Väga kannatusterohke tee, mitte raskem kui järgmine, aga lihtsalt kiirem ka kontsentreeritum enesehäving.
2) võtta omaks kosmopoliitse pederastiaeeldusega manduva lääne kultuuri, "euro"-elamisviisi ja püüda selle ahelate piires jääda nii normaalseks kui võimalik ja lõpuks ikkagi väikekodanlikku kannatusse vajuda.See on näiliselt kõige mugavam tee kuhu püütaksegi kõiki meelitada, samas on see võltside vagalt kannatajate pikk varjatud hingetühjuse aeglase süvenemise surmaagoonia keep smile taga, ehk mitte nii valus kuid ka mitte nii kiire tee kui eelmine.
3) teha ainust mõistliku mida on teha võimalik: arendada oma sisemist ilmapilti ja selle sõltumatust ja vabadust kogu sellest idiotismi trallist. Omalt poolt soovitan inimestele: kes on algaja vaimuilmas, see otsigu just Ida lihtsast kuid üsna loogilisest filosoofiast tuge, kes on sealt juba kõik ammendanud ja on juba arenenum, see võiks Taara- ja maausulistega klappida. Eestlaste ilmapilt on sügaval olemuses sama kõigi maarahvastega, aga lihtsalt kultuuri kohalikest loodusoludest ja inimeste eripäradest tingituna on Maauskliku ilmapildi pindmised kihid keerukamad ja kes kohe sinna läheb, see võib eksida keerukasse välisesse maailma ära ega leia enda minapunkti nii kergesti üles. Selle viimase oht on just seetõttu olemas, et lääne haige kultuur ongi pinnapealne ja inimene kes sellest ruumist tuleb, otsibki sisu välise sära järgi ( meenub katoliku kullatud kannibalikirik? ), samas kui elupõlisel maausulisel inimeselon oma kogumispunkti tasakaaluseisund ehk virge olemine nii loomulik, et ta ei oskagi võibolla aru saada või märgata, et inimene otsib ennast ja kardab oma sisemist tühjust. Isegi kui oskab, ei ole maausus sellisel tasemel kirjandust ego ja virgumisseisundi kirjeldamiseks nagu Ida budistidel, ehk inimese aitamine sõltub juba konkreetsest maausklikust, tema silmaringist ja konkretsest suhtest antud eneseotsijaga kes lääne solgipangest välja on hüpanud ja maausklikult tuge otsib. Ütleks veel lisaks seda, et maausklik on väga pere ja kogukonnakeskne ja võõra inimhinge aitamine on neil usaldatud ikkagi nõidade hoolde kes õige järje kätte näitavad. Soovitan lugeda Echart Tolle "Uus Maailm" ja Jiddu Krishnamurti ( ei olnud krisnaiit, lihtsalt selline nimi mehel ) "Vabanemine Teadaolevast". Kui need raamatud hakkavad mõistetavaks saama, siis tuleks tuuma ümber kohaliku traditsiooni ehk maausku siduma-mõtestama hakata, siis säilib meie rahvuselm ja seeläbi ka meie rahvas. Kuid elma kõige olulisem mõiste on tema koondpunkt, sidusus ja tema alustala, peajumal ehk kultuuri kogumispunkt. Inimesed võivad seda kül erinevalt tõlgendada, aga mida vägevama lahtiseletusega on tegu, seda kõikehaaravam ta on, seepärast olen ma selle mõiste ( Taara ) juba algul arvanudki kõikehaaravaks sidususeks ja kõigi mu "teooriate" arendus on just sellest lähtunud. See on absoluutne teadvus ja teadvel olemine täielikus isetuses, kõikehaarav elujumal. Eri elmades nimetatakse seda erinevalt: Budda ehk virgunu ( ida ), Taara ( Eesti ), Toorum ( Soome-Ugri ), Manitou ehk "Suur Vaim" ( Ameerika ) on kõigil maarahvastel tähistamas üht ja sedasama. Arvan, et juutide Jahwegi ( Mina Olen ) on rikkumata kujul tähendanud või tähendab praegugi teatud egost rikkumatta juutidele sama mida kõik muud maarahvadki elujumala all üldiselt mõelda võiks. Kuid alati on mõisteid võimalik tõlgendada nii, et näha selles just seda mis parasjagu kasulik on ja tõde hinnangutega moonutada. Hinnangud aga loevad ainult usklikele, need kes ei lase end autoriteetidest mõjutada mõtestavad asjad ise läbi ehk mõtlevad ( hindavad hinnanguid ) ja siis vaatavad kuipalju nende endi hinnangu positsioonid hinnangu või tõlgenduse andja positsioonidest erinevad. Seega ainus vaba tõde mida me jumala kohta öelda võime, on see, et me peame selle mõiste enesele ise looma ehk enda maailma lahti mõtestama, kui me laseme ülimal mõistel teiste tõlgitsustest ja hinnangutest ilma ise mõtlemata sõltuda, siis anname me end juhi, liidri, targast ( egovaba õpetaja ) või kelmist issanda ( omakasuahne lollitaja kes ei tahagi õpilse vabanemist ehk ise mõtlema hakkamist ) , ehk isanda meelevalda jüngriks või orjaks. Kui me aga seda ülimat eesmärki, olemist eneses, jumalat üldse pole lahti mõelnud, ega oma mingit säärast mõistet olles näiteks ateist, siis oleme me nagu kompassita laev avamerel ehk meil pole üht olulist dimensiooni, tasakaalupunkti ehk tausta millega elu situatsioone omavahel kaaluda ja võrrelda võiks, ehk me jätame oma vaimuilma tuultevalda ja oleme-käitume nii "nagu tuul puhul". Ehk järgmine post annab natuke lootust, et juudid ja vabamüürlased meie rahva ( ka teiste rahvaste ) hävitamisele ülaltpoolt ( süsteemist seest ) lõpu teevad, sest inimkonnale elamiskõlbulik Maa on niigi päris kriitilises seisus just põlisrahvaste ülimat tasakaalumõstet mitte arvesse võtva kaootilise ja hävitava hullumeelse käitumise tõttu, mida on loodetavasti veel võimalik õppetunniks pöörata ja seejärel tarkusena talletada.


Viimati muutis seda toorum (Reede Mai 28, 2010 2:43 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Mai 28, 2010 2:02 pm    Teema: Juudid kurdavad siionismi üle: Vasta viitega

http://kultuur.elu.ee/ke483_friedman.htm

Viini ülemrabi Moishe Ayre Friedman ütles juulis 2004 Viinis toimunud sionismivastase konverentsi avakõnes, et tõsiusklike juutide veendumustel pole midagi ühist juudivaenu õhutava sionismiga.

Väga austatud daamid ja härrad! Sügavalt lugupeetud aukülalised, armsad sõbrad!
Tervitan teid kõiki kogu südamest. Mul on hea meel, et täna on kogunenud siia nõnda palju mõjukaid isikuid, kõrgeid poliitikuid, ülikooli õppejõude, advokaate, arste, suursaadikuid, ülemrabisid ja rabisid. Olge südamest tänatud siia tulemast!
Ma pole harjunud saksa keeles kõnet pidama, palun teilt seepärast mõistvat suhtumist. Katsun rääkida lühidalt ja asjalikult, et anda sõnajärg võimalikult peatselt oma kõrgelt austatud kolleegidele.
Olukord, milles tõsiusklikud, Toorat järgivad juudid juba aastakümneid viibivad, on üliraske, pea väljakannatamatu. Maailma poliitiline areng, eriti Lähis-Idas toimuv, tekitab meis hirmu me tuleviku, eriti me laste tuleviku suhtes. Selle põhjus peitub ränkades eksiarvamustes ja valedes, mida üle maailma juutide kohta levitatakse. Eriti Saksamaal ja Austrias keelatakse tõeste faktide avaldamist, ning kes neist rääkida söandaks, seaks ennast tõsisesse ohtu. Siin, rahvusvahelisel konverentsil, sooviksime ikkagi neid fakte päevavalgele tuua ja neist järeldusi teha, sest vaid nii saab see olukord paraneda. Aga paranemine on meie kõigi huvides.
Just nüüd, Theodor Herzlile pühendatud pidustuste puhul (3. juulil 2004 möödus 100 aastat sionismi rajaja Herzli surmast. - Tõlk.), on meie kohus kõnelda juudiusu olemust puudutavatest, põhjapanevatest tõikadest. Austrias ja teistes maades toimuvad riiklikud pidustused loovad mulje, nagu oleksid sionism ja juutlus üks ja sama, või sionism vähemalt juutluse õiguspärane poliitiline suund. Tegelikkus on aga hoopis vastupidine!

Enne kui jätkata nende tõikade selgitamist, leppigem kokku, et meie kriitika tugineb mitte poliitilisele, vaid ikkagi eranditult usulisele alusele, hoidume ju nii usulistel kui kõlbelistel kaalutlustel teadlikult politiseeritusest.
Kõige tähtsam tõik, millega iga usklik juut ja seetõttu ka iga siinviibiv ülemrabi ja rabi nõustub, on see, et meil tuleb kannatlikult taluda Jumala poolt meile pandud saatust, mis meid üle maailma laiali paiskas. Paljud mittejuudid ei saa sellest, meie usu põhitõest sageli aru. Seepärast toonitan: sellest peale, kui meie, juudid, talume Jumala poolt meile saatuseks määratud pagulaselu, katsume ikka ilma probleemide ja konfliktideta olla oma asukohamaa ustavad kodanikud. Alati, kui sajandite jooksul tekkisid raskused ja kokkupõrked, püüdlesid ülemrabid selle poole, et oma alandlikkuse ja veenmisoskuse abil armu paludes saavutada riigi juhtkonnalt olukorrale lahendus. Nii suudeti enamasti saavutada rahumeelne lahendus ilma igasuguse provokatsiooni või võimusepitsuseta.

Hädad algasid ja kasvasid alles nn emantsipeerumise tulles, kui liberaalsus tungis juutide mõttemaailma ja teatud juudiringkonnad lootsid sellest endale eeliseid saada. Meie usukogukond elas tuhande aasta jooksul Saksamaal rahumeelselt kõrvuti saksa rahvaga, tundes rõõmu tolle külalislahkusest ja usuvabadusest. Saksa rahvas toetas meid isegi siis, kui sionistlik, reformitud kogukond asus taga kiusama oma usule truuks jäänud juute. Nii näiteks lubasid Saksa võimud mu eelkäijal, ülemrabi Raffael Hirschil, rajada juudi usukogukond ja andsid tollele kõik eelisõigused.
Tollal käis Theodor Herzl tihti Saksamaal ringi, külastas koguni keisrit, püüdes igal pool ässitada tõsiusklikke juutide vastu. Sageli põrkas ta vastuseisule. Herzl õhutas oma tegevusega teadlikult antisemitismi, sest tahtis sel moel saada Euroopa juudid niikaugele, et nood asuksid taotlema juudiriigi loomist. Sel moel aitas ta kaasa juutide katastroofile. Kuna sionistid tahtsid vägisi saavutada Iisraeli riigi rajamist ja juutide väljarändamist Palestiinasse, siis ei kohkunud nad tagasi isegi pogrommide korraldamisest ja provotseerimisest Venemaal. Kõlagu see kui tahes jubedalt, mu daamid ja härrad, aga selle kohta on tõendeid!
Samal moel provotseerisid juudid oma boikotiüleskutsete ja muu poliitilise kihutustöö abil saksa rahvast ja Hitlerit; Nürnbergi seadused sündisid selliste juutide huvides, ja nad tegid kõik, et õhutada antisemitismi. Seepärast lasub põhiline süü holokausti eest sionistidel.

Meil, tõsiusklikel juutidel pole nende jälkide tegudega midagi pistmist. Me ei osalenud Hitleri ja Kolmanda Riigi vastu suunatud provokatsioonides. Me ei osalenud boikotiüleskutsetes ega rahvusvahelises propagandas. Ometi said just meist holokausti tõelised ohvrid.
Meie usu õpetuste kohaselt on holokaust Jumala karistus juudi rahvale selle eest, et too pöördus sionismi mõjul ära oma õigest usust, ehkki enamus holokaustiohvreid on pärit just tõsiusklike juutide hulgast.
Kõlagu see nii uskumatult kui tahes, ometi on see ümberlükkamatu tõsiasi: meie ülemrabid kuulutasid isegi Auschwitzis, et kuigi me sionismi eemale lükkasime ja selle vastu võitlesime, ei teinud me seda küllalt andunult ja järjekindlalt, sestap ei taba Jumala saadetud vääriline karistus meid põhjuseta.
Ma tean, et selliseid lauseid ei kuulda tänapäeva Euroopas just meeleldi. Tean, et need laused kutsuvad paljudes eurooplastes esile arusaamatuse, panevad nad pead raputama, sest enamus eurooplasi ei võta kristlustki enam tõsiselt. Kõigest hoolimata on me usuveendumus just see!

Sionistidel õnnestus pärast sõda saavutada seegi, et neid tunnustataks terve juudi rahva ainsate õigete esindajatena. Eriti just Saksa ja Austria okupeerimine pakkus selleks soodsa võimaluse. Selle tagajärjed on kohutavad! Nad avaldavad juudi rahva nimel esinedes - ja meil, tõsiusklikel juutidel pole sellega tõepoolest midagi pistmist - juba aastakümneid suurt, kägistavat survet Saksamaa poliitilisele ja majanduslikule arengule. Saksamaa on endiselt okupeeritud ala, endiselt on jõus Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni õigusakt Saksamaa vaenulike riikide hulka arvamise kohta, Saksamaa on veel kaugel sellest, et olla ÜRO täisväärtuslik liige!

Üheks heaks näiteks selle kujuteldamatu alandamise kohta on see, kui härra Michel Friedman - kel on kahjuks minuga sama perekonnanimi ning kes on üks kahtlase moraaliga kokaiinitarvitaja ja alaealiste prostituutide juures käija - saab võimaluse saksa rahvale moraali lugeda ja moraalireegleid kehtestada, ning seda kõike juudi kogukonna nimel!

Austriaski pole olukord palju parem. Siingi austatakse Thodor Herzli kui suurkuju, olgugi, et ta tegi tervele juudi rahvale mõõtmatut kahju, sest, trotsides Jumala tahet, asendas läbinisti vaimse ja ideelise usundi poliitilise võimusüsteemiga. Sellise võimusüsteemiga, millel on - nagu igal võimusüsteemil - oma vastased ja vaenlased, kes asuvad selle süsteemi vastu võitlema. On loomulik, et palestiinlased, Palestiina elanikkond on sellise sionistliku võimusüsteemi vastu. Kõik me teame selle tagajärgi: sõda, intifadat, juudivastaseid terroriakte, ning Iisraeli sõjaväe antud terroristlike löökide ohvreid Palestiina eraisikute seas.
Usklike juutidena ei saa me eales vastu võtta Theodor Herzli õpetust. Usklike juutidena lükkame sionismi täielikult tagasi. Usklike juutidena me näeme, et sionism on Jumala ja juudiusu reetmine.

Meie, tõsiusklikud juudid, sooviksime edaspidigi teiste rahvaste keskel rahus elada, saada ühtviisi hästi läbi nii saksa kui ka palestiina rahvaga. Me ei kavatse ühtki rahvast ¹antazheerida, ühelegi rahvale poliitilist survet avaldada, palume vaid võimalust kuskil elada ja rahus Jumalat paluda. Seepärast olemegi teravas vastuolus sionistliku võimupoliitikaga. Seetõttu olemegi teravas vastuolus iga nn rahvusvahelise juudiorganisatsiooni katsetega poliitiliselt ja majanduslikult ¹antazheerida selliseid riike nagu Saksamaa ja Austria. Seepärast me ei sekkugi nende rahvaste siseasjadesse, kelle maal elame.

Kui Kristlik-Demokraatliku Liidu parlamendisaadik doktor Martin Hohmann nimetas 20. sajandi tõelisi kurjategijaid, olgu need siis bol¹evikud või rahvussotsialistid, usust kõrvale kaldunuteks, siis suutsime seda teravapilgulisust vaid tervitada. Kui mitmed riigid Austriale ta must-sinise valitsuse tõttu boikoti välja kuulutasid, teatasime avalikult, et meie meelest on austerlastel täielik õigus valida omale selline valitsus, millist nad ise tahavad. Panime oma raha eest New York Timesi koguni ühe suuremõõtmelise ajalehekuulutuse, milles väljendasid oma samalaadset veendumust kogu maailma usklike juutide ülemrabid.
Ma loodan, üliväga austatud daamid ja härrad, et mul õnnestus teile selgeks teha: usklike juutide veendumustel pole mitte midagi ühist Theodor Herzli sionismiga. On juba ülim aeg, et ka Austria Vabariigi ametlikud esindajad teadvustaks, et Toorale ustavate juutide esindajaiks oleme meie ning et nn israelliidi usukoguduse kõrval on neil teinegi läbirääkimispartner.

Väga austatud daamid ja härrad! Oma sissejuhatavas jutus juba piiritlesin tähtsamaid tundlikke punkte, mida sel konverentsil arutada sooviksime. Mul on eriline heameel tervitada:
1) dr Martin Hohmanni, Saksa parlamendi saadikut;
2) ülikooli professorit, konstitutsiooniõiguse asjatundjat dr Hans Klesatzkyt;
3) liidumaa ministrit, dr Erwin Lanci;
4) härra advokaat Stadlerit;
5) härra professor Matschnerit;
6) härra John Gudenusi, liidumaa valitsuse nõunikku;
7) härra advokaat Johannes Hübnerit.

Lõpetuseks sooviksime veel esitada konverentsi poolt järgmise suure üleskutse:

Pöördume Saksa Liitvabariigi, eriti aga Kristlik-Demokraatliku Liidu/Kristlik-Sotsiaalse Liidu parlamendirühma poole kogu südamest tuleva palvega, et nad heastaks selle hirmsa ülekohtu, mida nad härra Martin Hohmannile tegid; taastaks tema hea nime ning rehabiliteeriks ta kui poliitiku ning oma valimisringkonna saadiku. Me ei saa jätta protesteerimata, kui seadusevastaselt ja meie usu kõigi käskudega vastuollu minnes ¹antazheeritakse inimesi, kel jätkub vaprust välja öelda ajalooline tõde, ning kui sellist inimest laimatakse, teda alusetult antisemitismis ja juudivastases mõttelaadis süüdistatakse. On väljakannatamatu, et tänapäeval kasutatakse teatud poliitiliste eesmärkide saavutamise nimel relvana juudi rahva ajalugu ning juutide Hitleri-aegset saatust. Kahjuks esineb seda kaasajal ülisageli. Kahetsusväärselt sageli lõigatakse poliitilist kasu meie esivanemate surmast.

Erinevalt meedias tüütuseni korratud mõtetest, püüdleme meie, Toorale ustavad juudid, suhetes saksa rahvaga pingevaba, rahumeelse ja sõbraliku tuleviku poole. Seepärast nõuame, et tehtaks lõpp Saksamaa seisundile okupeeritud riigina, ning et ÜRO ei peaks enam Saksamaad vaenulike riikide hulka kuuluvaks. Ainult sel moel on võimalik Saksamaal ja ka Austrial minevikutaagast lõplikult vabaneda.
Enne kui asuda nõudma Iraagi või Palestiina okupeerimise lõpetamist, tuleb meil nõuda okupatsiooni lõpetamist Saksamaal, ühe - enamjaolt mitteametliku - okupatsiooni lõpetamist, mida hoitakse vaimselt ja meedia abiga alles, ning mida on vaid me nime ja usu kuritarvitamise abil suudetud nii ulatuslikult levitada.

* * *

Saksakeelne originaal ilmus ajakirja „Phoenix" 2004. aasta 3. numbris. Internetis asub kõne tekst aadressil: http://www.adelaideinstitute.org/Germany/true_torah_jews.htm
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Juun 22, 2010 12:04 pm    Teema: Siionatsid vs tõelised maarahvajuudid Vasta viitega

Et inimestel saaks ikka selgeks kes "juutidest" juutide nime määrib ja valesid õhus hoiab, siis http://estland88.com/ veebilehelt leidsin huvitava nupukese lingiga:

Isegi juudid juute ei salli

(21.06.2010) Jeruusalemmas toimusid eelmisel neljapäeval ühed suuremad tänavameeleavaldused linna ajaloos. Ortodokssed Euroopa päritolu iisraellased protestisid ülemkohtu otsuse vastu, mis otsustas, et Läänekaldal olevate Euroopa päritolu juutide (A¹kenazid) koolid ja Aafrika ja Lähis-Ida päritolu juutide (Sefardimid) koolid tuleb ühendada. Euroopa juurtega iisraellaste vanemad tulid tänavatele ja protestisid oma laste tumedanahalistega kokku panemise vastu. Ühtlasi oli see ka protestiks riikliku kohtussüsteemi vastu, kus ortodokssed iisraellased peavad Vana Testamendi seadusi ja traditsioone ilmalike seaduste ees ülimuslikuks. A¹kenasi juutide koolid on üldiselt paremal tasemel ja paremini finantseeritud. Kokku tuli Euroopa päritoli iisraellaste meeleavaldusele kaasa elama ligikaudu 100 tuhat inimest.




On selge, et pärisjuudid, tumedama nahaga seframid on ajaloost ja oma vigadest ammu õppinud. Nemad lasid Rooma põhja enesekaitseks kuid edasised suured plaanid, näiteks need mis Siioni protokollides paljastuvad ei ole mitte juutide välja hautud, vaid hoopis nende nn. "diasporaa" ( õiget juuti pole massiliselt Palestiinast välja aetud, nad on oma geneetiliste islamiusku araabia vendadega külg külje kõrval aegu rahus elanud ) ehk tegelikuses lihtsalt Kasaari kaganaadi Vene mägilastest konksninade ehk A¹hkenazide teema. A¹hkenazid on rassistid ja sedavõrd kõrge pilotaaziga, et isegi Hitleri aariarassi teema kahvatub nende kõrval ( üldse tegi Hitlergi koostööd just siionistidega, ehk euroopa "juutidega", Saksamaa juudipogrommid olid ju kah siionistide korraldatud et saada TEISI ASHKENAZISID loodavasse IISRAELI ajada! ) . Nad on hävitamas päris juutide kogukonda oma natsismiga mis on võikam kui nende kunagiste käsilaste Hitleri ja Stalini reziimid kokku. Seda nende omas kodus ( vaatasin üht dokfilmi kus põline palestiina juut rääkis mismoodi Iisraeli riik neid koos nende palestiina naabritega represseerib turvataraga. Tundub, et isehakanud juutide eesmärk on hävitada iidse kultuuriga põlised tumedanahalised juudid ja tundub, et tänased neonatsid, neokonservatiivid, sotsialistid ja liberid on kõik oma näilises vastandumises teenimas ühte eesmärki: Siionismi.

http://news.yahoo.com/s/ap/20100618/ap_on_re_mi_ea/ml_israel_segregated_school
Et kõik teemast aru saaksid, palun ma kellegil kel oskust va viitsimist see link eesti keelde tõlkida, et kõik saaks asjast aru ja suudaks otsad kokku viia. Ise kül loen Inglise keelt kuidagimoodi, aga koperdan teatud sõnade otsa ja tõlkida ei tule välja.

Veel teemaga seotud linke: värvipimedana sündinud azhkenazhi http://www.jpost.com/Opinion/Op-EdContributors/Article.aspx?id=179696
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Aug 30, 2010 5:42 pm    Teema: Natuke musta huumorit juutide teemal Vasta viitega

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/article.php?id=32799215 Saksa hiiglased on tulnud välja erakordselt särava ideega mis aitab luua lausele "juudid ahju" hoopis uue ja isuäratavama tähenduse. Öeldakse, et sa oled see, mida sa sööd... Huvitav mis rahvusest Jeesus tegelikult oli?

http://www.postimees.ee/?id=305483 Üks saksa pankurihärra peab idaeuroopa juute sakslastest suisa 15% targemateks. Seega võttes eeskuju president Merilt võib mõlemat teemat kokku võttes parafraseerida "jäägem sakslasteks, kuid saagem juudiks!"

Kui nüüd mõelda natuke sõna loom tüvele, siis: loom, looming loominguline. Teadupärast pidavat minema loomade aju vahtu nagu nuustik ja mulle täis nagu juustukera kui nad oma liigikaaslaseid söövad, selle nimi on hullulehmatõbi. Kui aga inimesel ja inimesel on säärane vahe siis võibolla seda ohtu pole.


Viimati muutis seda toorum (Nelj Sept 02, 2010 4:01 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Roltsick
Infoparasiit


Liitunud: 5 Veeb 2005
Postitusi: 909

PostitusPostitatud: Esm Aug 30, 2010 10:48 pm    Teema: Re: Natuke musta huumorit juutide teemal Vasta viitega

toorum kirjutas:
Huvitav mis rahvusest Jeesus tegelikult oli?
Selle ilukirjandusliku tegelaskuju aluseks oli helleen nimega Kazolui. N.ö. "kreeklased" tekkisid hiljem.
_________________
Зри в корень! - - Козьма Прутков
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Esm Aug 30, 2010 11:44 pm    Teema: Re: Natuke musta huumorit juutide teemal Vasta viitega

Kazolui kõlab ikka väga veidralt, Kaseron aga juba parem, areng, mis siis muu.
Mis sellest Babikovist tänaseks saanud on?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2010 3:57 pm    Teema: Re: Natuke musta huumorit juutide teemal Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
Kazolui kõlab ikka väga veidralt, Kaseron aga juba parem, areng, mis siis muu.
Samas Sakaron kõlab kah kuidagi. Ei ütleks et kuigi hästi, aga ikkagi: http://www.youtube.com/watch?v=x2NnnzhJ6nA

Kust selle Kaseroni kohta teada saab ?
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 12:51 pm    Teema: UFO-teooria Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
http://istina.babikov.com/

noh need küll väetisega pole tehtud
http://www.google.ee/images?q=Milk%20Hill%20-%20Alton%20Barnes%2C%20Wiltshire%2025th%20Jun%202004&hl=et&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi


Need ringid võivad olla mikrolainetega tehtud. Ma nägin ühte teadlaste analüüsi kus kirjeldati, et viljakõrre sõlmed lõhkesid nagu mikrolaineahjus. Muidugi osad ringid on tehtud primitiivselt nööriga, aga eks valitsustel ole vaja inimestes müstitsismi ja usku ülal hoida, kirik ja kummitused ei kohuta, siis tuleb ufod välja mõelda.

Ma muidugi ei välista, et kusagil kosmoses on teisi elusolendeid, see on teadlaste sõnul teoreetiliselt kindel, kuid praktiliselt tõestamatu, sest nendega on võimalik kontakt saada ainult telepaatiliselt, aga telepaatilist masinat pole võimalik leiutada ( telefon on kõigse kõvem sõna ). Kosmosereisid on teoreetiliselt võimatud olenditena kes vajavad sigimiseks pooluselist lähenemist ehk naist ja meest. Antudjuhul inimene, imetaja sõltub planeedi magnetismiste ehk maagiast, kusjuures mitte ainult, siin loevad ka kuu faasid ehk naiste kuupuhastuse tsüklid. Ei kujuta ette kuidas säärast tehnoloogiat on võimalik välja arendada, kui inimkonna vaimne tase on nii madalal, et ta kipub end ise ära hävitama ja orjastama. Impeeriumidel on teadupärast hukk sisse kodeeritud, see tähendab, et piir tuleb kui enam kuhugi pole laieneda ja pole resurrsse mida hävitada. Siis hakkab mandumine. Manduvas keskonnas ei ole aga võimalik areneda niivõrd kõrgele tasemele, kus kosmose nullsiire ehk teleportatsioon oleks võimalik või tehnika kasvõi nii kõvale tasemele arenenud, et nimene suudaks pikemalt kosmosest maa magnetvööndist väljaspool eksisteerida. See on võimatu.
Mul on muidugi hüpoees, et osad tulnukajuhtumid võivad olla planeedi teadvuses nagu kummitused tulevikust, ehk planeedi etteteadmisvõime mis sedasi hoiatab inimkonda saatuse tupikteest kuhu võib kinni jääda kui senist arengut ehk suunda jätkatakse. Vanasti muidugi polnud ufosid ja tulnukaid, kuna polnud säärast tehnoloogiat et paranähtuseid sellises kontekstis defineerida, kuid seeeest tehti sannas ämbrist ja luudadest kratte ja pisuhändasid kes varandust kokku tassivad ja oli neid kes tõesti nägid tulejutina lendavaid tundmatuid objekte, virvatulesid, näkke ja muid asjandusi ja oli inimesi kes tõsimeelselt uskusid, et naaber MEISTERDAS krati. Kõige olulisem aga selliste paranähtuste juures on osata selle sümboolsest märgilisest tähendusest aru saada. Tänapäeva ufod "näitavad" meile, samamoodi nagu sümboolsed legendid krattidest millisek me saada ei tohi. Seda enamasti nende näol, kes ufodes kurjust näevad. Samas nii nagu vanasti olid ka häid vaime, haldjaid ja muid elavaid isikustatud sümbolkujundeid, ehk planeedi teadvuse teeviitasid, on nüüd ka häid ufosid ja tulnukaid kes õpetavad ja annavad nõu.
Mul on miskipärast tunne, et Nicola Tesla oli kuidagi loominguliselt planeedi teadvusega niivõrd seotud, et suutis inimkonda rikastada oma tohutute leiutistega mis maailma muutsid, kuid võibolla on võimalik, et läbi telepaatia mis suudab "läbida" olematu ajaga ükskõik mis kolmemõõtmelise ruumimõõtme, on vanad leiutajad saanud ühendust teiste olenditega teistelt planeetidelt, just sellistega kelle arengutase ei võimalda ilmaruumis reisimist ( mille võimalikuses ma mees ja naissooks jaguneval inimkujul kahtlen ) kuid kel on siiski häid tarkuseid ja muljeid jagada. Arvatavasti universumi ¹amaanid on läbi aegade üksteisega suhelnud. Paraku on neid ignorantlike, skeptilisi fantaasiavaeseid egoiste egk kiskjalike imperialiste veel liiga palju, et inimese teadvus kotist välja tuua. nad arendavad oskuslikult hämamis ja petmiskunsti, et maakera teadvust hägustada ja luua võltse kasumireligioone nagu kristlus ja saientoloogia. Võibolla on nemadki viljaringi taga, et massides kutsuda esile mingeid protsesse mille kaudu nad inimteadvusega manipuleerides inimesi nõrgestavad, et nõrkusest toituda, ehk orjandusliku püramiidkultuuri ( noh nagu püramiidskeem rahamaailmas ) viljeleda.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 12:55 pm    Teema: Siionistide järgmine jultumus ( link ja delfi kommentaar ) Vasta viitega

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ajaloolased-protestivad-baltisaksa-muuseumi-vastu.d?id=32912605

Toon oma kommentaari siia alla rippuma, sest see on üsna informatiivne ja Delfil on kombeks selliseid komme kustutada


Baltisakslased ja Eesti kadakasakslased ja pajuvenelased on kõik siionistliku imperialismi teenistuses läbi kristluse. Baltisakslasi ja Eesti kadakasakslasi eristab ainult see, et esimesed on teadlikult siionismi teenrid, teised mitte. Nii ei tea eesti kadakasaksad, et Hitler oli pooljuut ( hiljuti geeniteadlased kinnitasid seda ) kes ei söönud sealiha, varjas seda taimetoitlusega ja teostas aariarassi puhastamise sildi all väljavalitud siionirassi puhastust segaverelistest poolgoidest keda emaliinipidi tõukarja sisse veetakse ja keda saab teatud aja tagant liiga palju millega on seletatav ka tsükliliselt toimuv juutide represseerimine läbi ajaloo. Mõelge kes on kasu lõiganud nii vene impeeriumist koos sellele alluvate baltisakslastega, kristluse vägivaldsest levikust üle planeedi ja kes olid kommunistliku impeeriumi seljataga. Mõelge kes lõikab tänapäeval kasu holokaustitööstusest? Mõelge mis riik holokaustiga saavutati ja mõelge mismoodi Hitler teoreetiliselt oleks saanud puhastada aariarassi hävitades semiidi ( kõrgjuute hitler ei puutunud! ) rassi kuuluvaid inimesi, kui need inimesed end ise aariarassi alla kuuluvateks ei lugenud, vaid pidasid end juudiks ( kuigi olid poolgoid ). Sakslased on väga ammustest aegades olnud siionistide sabarakud käies kahurilihaks "pühale maale" väljavalitud rahva eest araablaste vastu sõdimas. Tänapäeval sõdib seesama kahuriliha ikka veel väljavalitute sõdu islamistide vastu, sedapuhku afganistaanis ja nagu näha on seekord ka meie ajuhiiglased sakslastest petetute tasemele mandatud ja põlvili surutud. Vaadake kus on Saksamaal sakslase vabadus: samal tasemel nagu eesti taluorja vabaduski ja on seda olnud varasemast ajast peale, kui siionistid meite maale linnakultuuri tooma hakkasid. Nagu sakslaseidki sajandeid tagasi ja praegugi orjastavad ka eestlasi MEIE OMAD MÕISAHÄRRADEST NUKUD. Vastu suudavad panna sellisele hiilivale orjanduslikule korrale ainult tugevad maarahvad nagu Mapuche indiaanlased ja Talibani mägilased, eestlane ja sakslane on põlvili ja põlvili suruvad meid just varjatult siionistlikud võltsrahvuslased kes kuuluvad läbi teatud salaühingute ise teadlikult siionistide leeri ( hitleri koostöö siionistidega on pildiliselt ja dokumentaalselt tõestatud ). Selliseid inimesei kutsutakse IMPERIALISTIDEKS. Imperialistid on kahepalgelised ja orjameelsed inimesed, nad toimivad põhimõttel "oleks kannikas, keel juba väljas" ( tsitaat Margus Lepalt ). Ehk neile meeldib kui nende kannikaid lakutakse ja on valmis selle nimel ise teiste kannikaid lakkuma. Sellised ampelmann-inimesed on täpselt nagu Hamid Karzai ja meie teame sellist vanemat muistsest ajast KAUPO nimelise vanemana. Samamoodi on siis eelpoolkommenteerivad kadakrahvuslased kes õigustavad kultuuritoomist ja esimese öö vägistamisi täpselt sellist "peduhhi" suhtumist evivad rahvareeturid nagu need "platnoid", kes õigustavad nõukogude okupatsiooni ja ütlevad, et too hoolimata Gulagi jubedustest oli meile kasulik kuna tõi meile industriaalühiskonna. Vene imperialistid ja Saksa imperialistid on mõlemad ühe mütsi all, on olnud seda sajandeid ( Baltisaksa aadelkond Vene impeeriumi alluvuses ) ja on seda ka edasi.
Tõeliselt rahvuslusse uskuvad inimesed, pange tähele neid kes toovad õigustuseks Eesti talurahva muuseumi hävitamisele ja selle asemele Baltisaksa muuseumi rajamise selle, et meil on mingeid Vene kultuuriga seotud muuseume küll, et miks Saksa kultuuri muuseume ei võiks olla. See on umbes sama jutt, et "näe, välismaal tehti nii, miks meie ei võiks nii teha" või "ei tea mida meist välismaal arvatakse". See on samasugune vaimsus nagu see, et keelame burkad ära ja põhjendame seda sellega, et " aga need turbani ahvid ei luba meil paljaste kannikate väel ringi käia, kui meie nende juures külas oleme, nüüd peame meie samamoodi neile tegema". Selline suhtumine on ju ahvile, mitte inimesele omane ja tundub, et valge inimene on veel enam ahvistunud kui nn. "turban". Valge mees ise tassib neegreid sisse ja siis hakkab neid kiruma kui liiga palju saab, ei kiruta neid isandaid kes neegri sisse tõid. Nii võib vandenõu tõestamiseks tuua järjekodseks näiteks selle juhtumi kus "Eesti Rahvusliku Liikumise" ja "Kristliku Erakonna" liitmist aetakse. On ju teada, et "Eesti Kristliku Erakonna" juht Peeter Võsu on siionist ja "iisraeli Keskuse" nimelise propagandakeskkonna eestvedaja.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 2:12 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Ajalugu kipub korduma neh,kuigi tragikomöödia ja paroodia vormis.Poleeritakse mingi vana petuskeem roostest läikima ja läheb jälle müügiks,ka see aeg kus igasugused isetehtud aristokraadid oma ammu valmisõmmeldud kostüümides kapist välja hakkavad ronima on alles tulekul.
http://forte.delfi.ee/news/teadus/fuusikageenius-stephen-hawking-universumit-ei-loonud-jumal.d?id=32928349&l=fplead
Tuleb ise oma sisemaalma arendama hakata, vastutust liigutamise mõtlemise eest ei saa lükata masinate ja arvutite kanda, sest muidu muutume me umbes säärasteks olenditeks nagu Stephen Hawking ( ta on ehe poolTÕDEDE poolt lõhki rebitud inimnäide, omamoodi kuiva teaduse feti¹/iidol ). Ma ei taha olla õel tema suhtes, kuid tuleb muuta jänkide teesi "Money talks, bullshit walks" ristivastupidiseks: "money walks, bullshit talks" ja tuleb ise "asju liigutama" hakata mitte lasta sotsialismil enda teenindamisega paisuda säärasele tasemele, et egosotsialismil on jõudu inimese loomingulisust ja vaimumaailma piirata ja inimesi vägisi sotsiaalsüsteemi sõltlaseks muuta. Hawking muidu on loogiline, aga see jutt, et me peame laienema kosmosesse, sest ammendame planeedi ressursid on säärane jutt mida saab rääkida ainult imperialismi kui hävitavasse manduvasse vaimsesse kangreeni nakatunud inimene kes ei näe muud teed, kui destruktiivse käitumis ja mõtteviisi viljelemine, kuni on mida hävitada ja orjastada. Täpselt samasugune nagu on Hawkingi haigus tema enda keha vastu, on säärane mõtteviis suures plaanis sarnaste tagajärgedega ka planeet maa vastu. Siin tuleb ainult mõtlemisviisi muuta ja taas maarahva jõul ja mõistusel lasta kosuda, sest ei ole maarahval teistele planeetidele rohkem asja kui Hawkingi vaimul teiste inimeste kehasse kui ta oma keha on haiguse poolt ära hävitada lastud. Muidugi imperialistid hellitavad fantaasiaid selle põhjal, et kosmosesse saab igatsorti sonde ja satelliite saata. Samamoodi haiguste vastu võitlevad, mitte neid tasakaalustada ehk mõista suutvad arstid, ehk tänapäeva ¹amaanid võivad unistada, et kunagi õnnestub uusi kehasid kloonida või inimvaimu arvutisse siirdada lasta, sest neerusid ja teatud organeid on võimalik siirdada. ma siiski ei usu, et on võimalik lõigata vanurilt pea otsast ära ja see pea näiteks lapse keha külge siirdada, et too saaks uuesti justkui suurekls kasvada ja seeläbi igavesti elada. http://www.youtube.com/watch?v=JODTp2Liw60&feature=related
Tagasi üles
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 3:32 pm    Teema: Vasta viitega

Ei saanud hästi aru kuidas see Hawking minu mõtteavaldusega haakus,aga eks igalühel hüppa see mõtlemine omi radu,kui imelikud nad teistele ka ei tundu.Gangreen kirjutatakse nõrga g-ga.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

minujaoks on see netiartiklite Hawking suht parasiidistunud usuhullu mulje jätnud.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 11:24 pm    Teema: Vasta viitega

Arvan,et selle Hawkinsi postituse point oli nagu seal lingil ja artiklis kirjas,et Hawkins ei usu jumalasse,mina ka ei usu,vähemalt neisse maistesse egregoridesse ja muusse bullshetti,omas maailmas olen jumal mina ise.Muidugi võib eetris,mis kosmost täidab ja mis füüsikaseadustega hästi kokku ei lähe midagi olla,kuid selle kasutamine maapeal toimuvates asjades on keerulisem teema,mis ei vasta tõepoolest nagu herr M.summer väitis päris hästi inimmõistuse loogikale.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 11:51 am    Teema: Vasta viitega

need asjad vastavad pigem kujutlusvõimest tulevale, mitte tavaloogikale, mis ei tähenda et nad poleks loogilised.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Sept 06, 2010 5:04 pm    Teema: Vasta viitega

Motosummer kirjutas:
Roltsick kirjutas:
keegi võiks proovida van Alleni vööst väljapoole lennata ja sealt elusana tagasi jõuda

Stepan Gavkajusshii ja Naomi Chomskaja oleksid parimad kandidaadid...



Selles suhtes võib sinul õigus olla. Aga tegelikul kuhu üldse oleks lennata selle tänapäevase moodsa aparaadiga, mis rohkem meenutab suurt tünni, mis on küttust täis.
Reaalseks reisimiseks oleks võtmesõnaks gravitatsioon, loe näiteks seda materjali
http://newfiz.narod.ru/gra-opus.htm
äärmiselt huvitav, minul juba lapsepõlves olid need kahtlused, tegin isegi analoogseid arvutusi, ja mõtlesin, et olen lolliks läinud.
Gravitatsiooni mõistest aru saamine, tähendab piiramatu kiiruse saavutamist, ja loodetavasti seal on juba teine voo, mis meile sobib, mina üldse ei imesta, kui seda juba tehakse, miks muidu varjatakse, et gravitatsiooni omadused on ainult päikesel, planeetidel, ja imelikul kombel kuul.
Mida kosmosele kui tervikule olulist võiks inimene teha kui saaks mööda kosmost ringi kärutada? koloniseeriks planeete nagu 581C, tapaks põliselanike nagu Eesti kristlik demokraatiainkvisitsiooniokupant afgaane ja ekspulateeriks planeeti kuni sellest saaks prügimägi nagu kõikidest rikastest lääne ühiskondadest? Seda kõike saadaks hirm, et veel suurem kosmosekiskja ( absurdne ja ilmvõimatu olend ), tulnukrass võib olla veel arenenum oma perversses vägivallas kui inimene ja ta võib iga hetk kuskilt ilmuda ja inimese enese üle trumbata, meiega samamoodi käituda nagu juut kaananlastega ja Vene okupant eestlastega? See on absurd, sest kiskjalik loom ei saa teoreetiliselt areneda nii kõrgele tasemele ilma oma loomust muutmata, sest piir tuleb enne ette: kiskja on oma ohvri nõrkuse ori ja sõltlane, ühesõnaga kiskjad-imperialistid on parasiitide evolutsiooni kõigem lüli. Kiskjalikus on kül üks arenguetappe milleta jälle poleks inimene saanud niivõrd kõrgele areneda, ehk oskus nuiaga vastu pead anda on mingil arengutasemel eluvormide puhul teatud eelis. Samamoodi on rinna imemine teatud arenguetapil kõige paraktilisem toitumisviis, kuid ega keegi elu lõpuni taha siis tissi otsa jääda. Paraku on inimkonnal praegu just lihatissist, ehk verisest imperialismist kui suurtsivilisatsioonide arenguetapi lõpu võõrutusnähud käes. Egoistlikes luuludes hull ( loome tänapäeva inimmassi põhjal keskmise inimkuju ) keeraks universumis kõik pekki, kui tal oleks niivõrd võimekas tehnoloogia millega galaktikate vahel reisida. samamoodi nagu ahv ei suuda aatompommi ehitada ( kül aga võib osata nupule vajutada ), ega isegi unistada säärasest võimsusest oleks inimene kosmoses galagtikatevahelise laevaga nagu LSD uimas narkar kes saab kõva tripi, aga ei suudaks seda lahti mõtestada. Tänapäeva inimene galagtikatevahelise laevaga oleks nagu kosmosekoer Laika ( tõestus inimese lollakast egost: "meie oleme ESIMESED kes elusolendi orbiidile saatsid" ). Tehnoloogia nõutav tase ja ajupotensiaali võrdlus on vist päris kohane laika/raketi ja inimese/galagtikatevahelise laeva vahel. primitiiv peab kõigepealt oma ego deemonitest, kiskja karmast ehk sealt tulenevast siseilma bürokraatlikust "õiglussüsteemist" suutma edasi areneda, sest kompuuter võib ju võimekas olla, aga viirus ehk sisemiste vastuolude ja nende silumiseks loodud õigussüsteemi ehk bürokraatia nullib potensiaali. Nii on ka inimese kiskjaego ehk jehoova tapab loomingu ja telepaatia. Pange tähele, et praegu käib mõtetu võitlus veel mõtetuma eesmärgi nimel: kes saab maailma valitsejaks. Selle imperialismi käigus on kogu planeet segi pööratud ja ressursid ammendatud. Kuidas saab keegi areneda, kui kõige tähtsam asi on see, et keegi sind teenindaks, toidaks, perset lakuks jne? Kui kiskja ehk jahve, imperialistlik ego võimule kivistub, ootab inimkonda sama saatus nagu joodikt: vaikset mandumist oma nõrkuse sõltuvusse.

Aga mõtleme natuka loogiliselt: kas saaks sõita valguse kiirusel gravimootoriga ja samal ajal vältida kosmoses ette juhtuvat prügi, asteroide jne. Kõl peab ikka võimas pikksilm või sensor olema, mis valgusaastate kauguselt näeb mingit kübemekest. Oletame, et kosmoselaev põrkab kokku rusikasuuruse meteoriidiga ja seda valguse kiirusel, milline energahulk siis kül vallanduks? Võrdluseks võib tuua, et rusikasuurune meteoriit mitte valguse kiirusel maaga kokku põrgates teeb päris suure paugu ja jätab järgi päris suure augu. Niisiis selleks, et inimese kehamassi kiirendada valguse kiiruseni, kulub tohutult energiat, ei tea kuidas sellist jõujaama ja kütust kül kaasas veetakse ja mis see omakorda kaalub? Niisiis hüvastu ulmeklassikad ...

Motosummer kirjutas:
miks muidu varjatakse, et gravitatsiooni omadused on ainult päikesel, planeetidel, ja imelikul kombel kuul.
[/quote]Kas ikka varjatakse? Huvitav kuidas saavad maa magnetpoolused erineda päris poolustest? Midagi siin jääb mulle siiski arusaatuks...
Tagasi üles
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Teis Sept 07, 2010 10:54 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Huvitav kuidas saavad maa magnetpoolused erineda päris poolustest? Midagi siin jääb mulle siiski arusaatuks.



Ja kuidas need poolused gravitatsiooniga seotud on? Jutt käib ikka sellest, et maakera massi tsenter, ei asu seal kohas, kust gravitatsiooni vektor alguse saab, ja peale selle, on gravitatsiooni jõu kiirus, vähemalt 11 järku suurem, kui valguse kiirus. Ja põhiline on see, et juudiküsimusega pole sellel mingit pistmist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Sept 07, 2010 6:31 pm    Teema: Vasta viitega

teema hakkab tõesti liiga laiali minema. samas läks huvitavaks...
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Toorumi aborigeenium Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group