Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Puhastuv olemus vs. feminismiviirus.
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Kodeeringud & Programmid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2010 12:09 pm    Teema: Puhastuv olemus vs. feminismiviirus. Vasta viitega

*Puhas olemus on nähtamatu juht vaikusest. Ta ego on eemaletõrjutud armastusest surnud.
*Feminism on hingede ohverdamine segipaisatud mees- ja naisväärtustele. Ei tee tõeliselt vahet ega hinda meest ega naist, samas süüdistades kõiges vaid meessugu.
(NB! Järgnev muinasjutt pole kuidagi otseselt tõelisus, ega kedagi pole isikuliselt mõeldud solvata).

Tegelikult naine teeb nagunii alati vaid seda, mida ise tahab ja õigeks peab, kuni selle hetkeni, kui ta ühe mehe olemuse otsustavalt omaks võtab. (See on ideaal, mille poole igavesti püüelda, sest mehe olemus pole kunagi absoluutselt valmiskujunenud). Siis pole enam küsimust järeljõlkumisest, sest see on vabast tahtest tulenev. Teisalt, kui ei taheta mehe nn. sabarakk olla (mina mõistan seda väljendit eelarvamustevabalt), siis võib vaid meestest unistada, või olla periooditi sabaraku eelik, vahetades kaaslasi kui sokke. Samuti võib tõesti naine ka naisi valida, kasvõi vaid vaimsel tasandil, või loomi mingil madalamal tasandil. Küsimus pole niivõrd selles, mida tehakse, vaid kuidas ja miks tehakse, st. millise mõtte mees või kesiganes naise elule annab. Kes ja kas annab mõtte, on aga naise enda vaba tahte valik, mitte mehe otsustada!

Kui naine tuleb ühel päeval mehe juurde ja ütleb, et otsib temas meest, kellega pere luua, armastada ja armatseda, siis on see kõige normaalsem asi üldse, mis vaid tunnustab ja julgustab meest ennastki. Jah, konkreetsete selgete plaanideni peab siiski mees ise väljajõudma. Mehe sõna peab maksma, kui ta vaid annab ja võtab sõna, siis pole sellel varsti enam üldse kaalu.

Mida tähendab olla avatud ja armastav? Kas et oled võrdselt kõigi jaoks armastav, vahetada mehi kui sokke jne. pole jälk, kes vaid rohkem eurostandarditele vastaks? Jah, saab ka nii, oma elu elame vaid ise keeruliseks. Ju eneseteadvustamata ise seda kõike sooviti, niiet pole mõtet vinguda või üldse kedagi teist oma üksildase olukorra tõttu hukkamõista. Ei ole mõtet süüdistada vaid mehi, kes polnud valmis veel meesteks saama. Kui sa pole tegelikult meest valinud, tahtes teda ise juhtida-kontrollida, siis see lõppes teadagi millega. Järelikult polda oma elus tõeliselt vaimseid mehi otsitud, et neist üldiselt feministikombel nii halvasti mõtelda.

Suhtes saab vaid üks tee olla, kõik muud tegemised on vaid kõrvalised abivahendid selle ühe heaks, mille mõtestab mees naise toel. Kodu ja pereelu toimingud on tegelikult naise vastutus, mees peab olema võimeline sellele eemalt silma pealhoidma. Olles kui kõikenägev silm, tajudes tervikut ja eemalt potensiaalset lähenevat ohtu. Mees on vaid vajadusel karm ja konkreetne, kui ilmneb et keegi ühisest peresfäärist vaimselt kõrvaleastumas või miski väga võõras sissetungimas. Mees peab olema vaimseid piire arendav. Kokkamise kohta ei saa üheselt ütelda kumma töö see on, tundub et see oleneb konkreetsest toidust, või kuidas parajasti kokkulepitud. Spetsiifiliste ja uute roogadega eksperimenteerimine võib mehele huvipakkuda küll.

Jutt mingist vanusepiirist, kus enam inimest muuta ei saa, on suht jama. Esiteks, kedagi ei saa vägisi muuta. Teiseks, nooruses ollakse lihtsalt avatumad, ka eksimustele. Vanem ja kogenenum peaks aga teadma, mitte kes või mis, vaid kuidas on õigem. Kui seda ei teata, komistatakse ikka vaid ühejasama reha otsa. Kes enam üldse ei muutu ega arene, võib vaid vaimne laip ja tsombi olla. Tegelikult keegi pole täna enam päris see, kes eile oli jne. Mees on see, kes ta on, ja teab seda lihtsalt ilma eluüle vingumata.

Mittekeegi ei pea ealeski kedagi/midagi absoluutselt pimesi järgima, ega mitte ka isiklikest tegemistest ja arengust loobuma. Iga naine võib teha midaiganes, kui mõtte selleks pühitseb mees, mis on kaudselt või otseselt mehe ja ühise tee hüvanguks. Niisamuti, kui naise elu on hea, ei saa ta midagi etteheita, mida mees teeb. Probleem on vaid selles, et keegi ei tea päris täpselt hinnata, mis meile tegelikult hea on või pole. Oma tegude-otsuste juures võime vaid iseendale ja teistele lõpuni ausaks jääda. Igasugune salasuhe ei jää kunagi varjatuks. Niisamuti triivib praegune ühiskond oma tõekspidamistega heas usus tegelikult vaikselt hukatuse suunas, kus tulevad uued tõekspidamised.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2010 3:50 pm    Teema: Re: Puhastuv olemus vs. feminismiviirus. Vasta viitega

Feminism, on tegelikult ainult üks osa, ühiskondlikust protsessist, sama mis isiku õigused, sõna vabadus, või mingu muu teoreetiline konstrui. Kas on sellel mingit pistmist reaalse eluga? Kahtlen väga.
Leia naine, muretse lapsed, ehita maja, mina olen kõik need protseduurid läbi teinud, täpselt neli korda, neli korda olen selle maailma ilusaks teinud, kui oleks selle asemel naistest lobisenud, neid liigitanud, igasugu teooriad katsetanud, arvestusi teinud, oleks ilmselt minu elu väga sitt.
Kõiki naise ei pea käperdama, alati on võimalus piirduda vaatamisega, see on ainuke asi mida olen õppinud, samas on võimalik koos elada ükskõik millise naisega, sest kõik tahavad olla õnnelikud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2010 4:04 pm    Teema: Vasta viitega

Vigala Sass ütles, et armastust pole olemas. On hormonaalkiim mis vaibub enamasti maksimaalselt 2 aasta möödudes peale tutvumist ja armumist. Siis jääb järgi kiindumus mida aga Krishnamurti peab üheks kõige ohtlikumaks sõltuvushäireks üldse...
Tagasi üles
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2010 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

Ainuke asi mis tegelikult on, on elu ise, kõik muu on lihtsalt mõttetu müra. Oma valik, kas elad, või mürised
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 10:21 am    Teema: Vasta viitega

elureaalsuse armastus on nagu haigusillusioon, mis tuleb läbipõdeda.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.


Viimati muutis seda Norn (Reede Sept 03, 2010 1:47 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 1:02 pm    Teema: Vasta viitega

Aigar Säde jälle ütles hästi, et osad inimesed püüavad armastust välja teenida, osad püüavad raha teenida jne. Need kes aga midagi kedagi teenivad, need ei suuda selleni küündida. Raha tuleb panna ennast teenima, mitte ise raha ori olla, samamoodi ei saa need mehed naisi kes armastust välja teenida püüavad. Kuidas sa saad teenida armastust kui sa ise oledki armastus?

"Hallo, Kosmos" Raadio 2 intervjuu Aigar Sädega. MP3

Selle mp3-e saab alla laadida Aigari kodukalt: http://aigarsade.com/
Tagasi üles
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 1:49 pm    Teema: Vasta viitega

nojah, välja teenimine on ajendatud saama- ja kontrollimisehimust, mitte puhta olemise andmisest.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 2:31 pm    Teema: Vasta viitega

Just, üks on siis kui oles asjas sees, ehk olukorra keskel. Teine on see, kui oled kondijärelsörkija nagu võiduajamise hurdad... Oluline on ära tunda realistlikult teostatavaid eesmärke ja mitte lasta end petta hapude viinamarjade legendi naeruvääristavast egost, millega mõtlemist üritav hakkav lammas tagasi paradiisi pürgijate sekka kupatatakse ( kaua see enam suures plaanis läbi ei lähe, ego on ületamas kriitilist piiri ).
Tagasi üles
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 2:53 pm    Teema: Vasta viitega

ei saa olla vaid nii nagu räägid, koguaeg sees, see võrduks samamoodi kondijooksu end unustatuna. ööle ikka järgneb päev, ja jälle öö. ööle minnakse vastu uue päeva lootuses ja päevale minnakse peadse ööteadlikkuses. ei ole üks lõputu päev või öö onju, vaid päeval ollakse päevaga ja öösel ööga.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 3:28 pm    Teema: Vasta viitega

naise armastus = "ma tean, et sul on mulle midagi olulist anda"
mehe armastus = naise armastuse peegel
kui otsa saab, siis pole miskit enam anda.
lihtne matemaatika, mis toetub eelnevale: keskmise mehe pagasis on 2 aasta jagu jagatavat materjali, siis saab otsa.
ehk siis: mehed ei viitsi areneda, et neil oleks midagi kauem naisele anda!
siis leitakse uus, kellele saab sedasama jälle anda.
ainult et jummala eest, mitte arenena hakata!
lihtsam on seda ringijooksmist nimetada mehelikkuseks, mitte arenemislaiskuseks!
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2010 3:49 pm    Teema: Vasta viitega

nüüd jäi arusaamatuks.
kui naine teab, et mehel talle midagi olulist anda, siis järelikult ongi mehel naisele midagi olulist anda. niiet mismoodi see mees siis vaid naise armastuse peegel saab olla? loogiline oleks, et vastupidi, naine on mehe armastuse peegel.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 1:27 am    Teema: Vasta viitega

mees sellist armastust, nagu naine seda teeb, ise ja esimesena tunda ei saa.
mehe armastus on hoopis teistsugune: mees tahab naise eest hoolitseda, et tal oleks hea ja teda lõputult panna.
naine on selles mõttes tundelisem.
kui ta tunneb, et mehel on talle midagi anda ja ta on nõus seda mehelt vastu võtma, siis tekibki selline hingeline tunne, mis peegeldub mehele.
mees, kui selle pakkumise vastu võtab, peegeldab tagasi.
see on võimalik niikaua, kui naine on vastuvõtvas võtmes.
st , kui naine sealt ära läheb, siis on võimalus, et kas mehel pole enam midagi anda või tundub naisele, et kellelgi teisel on rohkem pakkuda.
seega, kui mees viitsib oma arenguga pidevalt kõvasti tööd teha, siis naine tunneb, et sealt on saada ja on armastav hea saamahimu pealt.
samas, kui mees kõnnib kohe järgmise juurde, siis võib küll pigem ütelda, et mitte naine ei otsinud suuremat suutäit, vaid mees ei viitsinud endaga tegeleda ja püüab vana rasva peal liugu lasta.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 11:36 am    Teema: Vasta viitega

see, vana rasva pealt liugulaskma, on hea väljend.
aga nüüd ma võin su jutust järeldada, et naine esitab mehele siiski tingimusi, mida ta vastu võtab ja mida mitte, oma tunde järgi. see mida naine ei taha või õigemini ei mõista, peegeldab tagasi, need on nagu siis illusioonid veel. enamasti ei ole naine meest võimeline esimesena mõistma, ega ürita areneda esimesena mehe kujutlusillusioonide suunas. mees peab oma nn. filosoofilised illusioonid mingil reaalsusel põhinevalt naisele usutavaks tegema, ehk olema arusaadav läbi reaalse hoolitsuse. nüüd, mida rohkem naine arvab, et mees peab pidevalt teda arendama, ilma et laseks mehel ennast arendada, seda haigem naine tegelikult juba võõrast feminismiviirusest on. samas, mida vähem arenenum mehe puhas olemus on, seda rohkem naine viirusest nakatub, ja läheb mujal ringitõmbama, nagu meeski. tegelikult, kui mees pole esmalt valmis pühenduma, siis ei pühendu ka naine, ja sedasi see mehele tagasipeegeldubki.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elleth
Arengumaag


Liitunud: 24 Nov 2006
Postitusi: 1371
Asukoht: kaisus

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 12:50 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen aru saanud niiviisi, et naine esitab ennem mehele tingimusi, no, et selline ja selline peab mees olema - kui selline leitud siis pole vaja enam tingimusi esitada. Tegelikult ei valita sellist meest kelle arengusuunast naisel vähemasti maitset pole.

Vähemalt programmijagamine peaks käima sedaviisi:
Mees annab, naine võtab vastu, mees näeb naise pealt oma vigu, parandab need, annab uuendused naiselle, uue olukorra tekkimisel leiutab uued programmid jne jne jne.
_________________
I do not play with dice and I don't believe in coincidences.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 2:05 pm    Teema: Vasta viitega

mulle tundub, et edasi peab mees jääma nende antud tingimuste piiresse, ehk vastama naise maitsele. milles areneda-arendada. näiteks enamasti pole naiste tingimustes sees see, et mees peaks keerulisi universumiteooriaid looma, sest nendest nagunii enamus ei saaks aru. see võib tähendab hoopis seda, et mees ei saa anda programme nii, et hakkab külmalt nõudma oma heaksarvatud tingimuste mõistmist, vaid peab näitama reallset programmi toimimist nii eeskujul kui ka õige tabava seletusega. näiteks piiblist või raktobleerist saab alati vaid pooltõe, mees peab sellest alati ise üleolema, ehk see eluliseks teha, mitte absoluutsena võtta käsukorras.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elleth
Arengumaag


Liitunud: 24 Nov 2006
Postitusi: 1371
Asukoht: kaisus

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 2:54 pm    Teema: Vasta viitega

Samaks jäämine eeldaks, et naine ei arene, aga areneb. Edasi ei toimu mitte uute ja uute tingimuste esitamine vaid mehe arengusuuna omaks võtmine.
_________________
I do not play with dice and I don't believe in coincidences.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 3:16 pm    Teema: Vasta viitega

erinevale naistüübile sobib erinev lähenemine, sellele vihjasin.
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 9:27 pm    Teema: Vasta viitega

ma arvan, et lisaks on ka arendatava osa tingimus.
kui naisel on vaja arendada hinge, siis mees mees peab ka oma selle osa tasemel hoidma:
õpetama sallivust, koostööd, märkama ilu, seda nautima, seda kasutama, jne.
lisaks kuhjas igasugu praktilisi või muid oskusi, mida mees ise ei peagi oskama, aga mille omandamist naise poolt ta peaks soosima-toetama ja natuke ka püüdma sellega kursis olla.
st, alguses on asi suht lihtne ja robustne, aga läheb ring-ringilt keerukamaks.
kui nüüd mees suudab katta selle lihtsa osa, aga juba veits keerulisem käib üle jõu, siis naine hakkab tundma igavust selle mehega.
see pole naisepoolne tingimuste seadmine, vaid kõige puhtakujulisem nälg, millest naine ei pruugi üldse midagi teada või aru saada.
see lihtsalt määrab, kes/milline meeldib, kes mitte ja saab sealt edasi areneda.
kuna naine tuleb arenema ja mees arendama (mis sisaldab kõvasti edasiarenemist), siis pole ka siin juttu tingimustest, vaid sellest, kas oma baasolekut täidetakse või mitte.
mehepoolne osa on toide-tugi-õpetus-mudel-jne.
kusjuures ka igasugune ümberõpe on mehe teha.
st kunagi naine on korjanud (kas parema puudumisel või lihtsalt vähese arusaama tõttu) endale saasta hunnikus sissse, aga on nõus sellest loobuma.
mehele mitte lihtne, aga väga arendav edasiarenemise tee.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Laup Sept 04, 2010 10:20 pm    Teema: Vasta viitega

täiega sitt kool, kus õpilased hirmus hästi teavad, mida õpetaja tegema ja kuidas olema peab Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Püh Sept 05, 2010 2:25 pm    Teema: Vasta viitega

Kellele neid mees naine, konstruktsiooni toorikuid üldse vaja läheb? Ikka vist ei maksa nii moodne olla, see elus maksab kätte, ja väga valusalt. Inimene on nägu anum, mis täitudes võtab ümbruskonna kuju, ja paraku isegi siis kui ümbruskond muutub, inimene ikka säilitab, veel tükk aega endist kuju. Meie ikka kuidagi ei õppi teiste vigadest, selleks et midagi saada, peame meie alati millestki loobuma, ilmselt on arenguks ikkagi vaja puhast lehte, kui sinna on juba mingi projekt peale märgitud, asjad lähvad valesti.
Ikka on nii, kas teed ise, või teed nii nägu teised, ja siin pole mingit kahtlust kuhu see nõudmiste, prioriteetide, ja suvalises suunas arengu vajadusega kompott teid viib. Vaadake natuke ringi, näiteid on küllaga võtta, nägu kah õpetajaid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Kodeeringud & Programmid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group