Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

0 Narr=Värav.
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Kolm Sept 01, 2004 12:21 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Sambad on asendatud suure arkaaniga. Väike arkaan plokib rahvusegregori. Neli maja on tehtud mastideks.

Taro süsteem tõmbab inimeste tähelepanu sammastelt tarole. Nüüd jääb inimestel saamata uus teadmine. Ja nagu teada, kes ei õpi, see jääb teiste kannupoisiks. Taro ennustab, aga ei õpeta. Ennustamine võtab inimeselt vaba valiku.
Teoreetiliselt, kui nõid teadlikult oma meele suunab sammastele, siis võib panna nad isegi normaalselt tööle.

Aga praktika ei pruugi teooriaga kokku minna. Seda peaks mõni kaardipanija proovima läbi. Siis on teada, kas saab tarotit kasutada või mitte.
Mina isiklikult ei tegele taroga.


Ma ei saa väita, et oleksin kaelani taro-süsteemides elanud, tegelen asjaga selleks veel liiga lühikest aega, aga kuna eelkäijad on vägevalt materjali maha jätnud, siis on võimalik üsna kiiresti süsteemist pilti saada ja kõrvaline/mittevajalik materjal puhverdada. Niisiis mõned tähelepanekud:

1. Julgelt võib jätte kõrvale enamus tõlgendusi väikese arkaani kohta - alates Egiptusest, Marseille'st, kuni igasugu-istlikeni ja crõulideni välja. Siis jääb ära igasugune erisus majade ja mastide vahel, mis on petlik. Piisav on teada numbrikaardide puhul "(9 pluss 1) korda 4" süsteemi ja "neli korda neli" süsteemi õuekaardide puhul. Esimene on vastavuses siin foorumis Tokroda poolt vahendatud tasandite ja majade süsteemiga (ega see kümnendaga lõpe, lihtsalt pole mõtet arvu nii suureks ajada - ise tunned, kuna's milline tasand on, kas 5. või 15.), teine on puhtalt majad.

2. Küsige endalt, kes on Toth/Thot. Mulle paistab nagu võrreldav tegelinski Tokrodaga siinses foorumis kirjutava tokroda taga. Jällegi - saatke pikalt teadlaste ja x-istlike filosoofide tõlgendused ja vaadake ise.

3. See, mis on tehtud suure arkaaniga on tõeline mördiööbikute ilutegu. Igalt tõlgendajalt saab mingi pudeme ja täielikku pilti pole võimalik kahjuks praegu laiatarbekauba taro-pakkidest kätte saada, see on ilusti ära hävitatud. Tervitan Tokroda üritust siduda suur arkaan taas energiasammastega. Kunstnikud, kes on kas mingi -ismi kütkes või teavad tarost tõesti väga vähe, väänutavad oma pildivariantidega süsteemi suure eduga. Narr 0 sisaldab siiski ikka veel klassikalisel kujul pildikirjas uste märke, kuid NB! ärge lugege tõlgendusi! Vaadake, mida võib tähendada tiiger/koer, kuristik, pamp/moon, kirju riietus/narrivorm?

4. Suure arkaani ja ka väikese arkaani kaartidele keskendumise ja neil mediteerimise vorme on palju, enamus on egregoride teenistuses. Need vormid eiravad võimalust, et kui kanali üks ots on vaataja juures, siis läbi kaardi minev teine ots ei ole kindlalt paigal ja seda suunab vaataja tahe - antakse liiga kivikindlad juhised, kuhu see ots peab suubuma. Tõeline näm-nämmide paradiis. Kui vaatleja tahe on suveräänne ja paigas, ei tõsta miski seda energiasammastelt mujale ja sel viisi on võimalik kaardi abil sammastega kontakti saada. Ja ei ole vaja kontakti võtta Egiptuse või kes-teab-mis-maa sammastega. Rõhutan - vaatleja tahe määrab ja kes teisit väidab, see petab.

5. Mis on ennustamine? On tegija/kaartide tõlgendaja oma asi, kas ta kitib enda poolt nõustatavale antava teabe ainuõigena infoväljadesse või ei kiti ja lisab: kui see variant käiku ei lähe, siis on hästi - teil on jõudu ise oma elu muuta ja iseseisvaid otsuseid teha. Taro kaarte ladudes on võimalik saada olukorra analüüsi nii mineviku, oleviku kui nõustatava enda poolt kõige rohkem eelistatud (kas teadlikult või alateadlikult) lähituleviku variandist. NB! kaarte ei tõmba pakist mitte moor vaid nõustatav/küsija - see on põhiline eksitus, mis raamatutes ladumisõpetuste juures kirjas.

Järeldus, mis jäi kirja esimest korda vahtuades ära saates kirja panemata: Tokroda ja paljud teises selles foorumiteemas kirjutajad ei erista tarod selle tõlgednustest. Muidugi on see loomulik inimeste puhul, kes taroga ei tegele, kuid paras pind neile, kes süsteemiga kursis.
_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Sept 01, 2004 11:19 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Ajude kasutamine (või mõistuse nagu tähtsama asja üles kiitmine) on täielik absurd. Nii et see näitaja ei ole metafüüsilises mõttes õige mehe omadus. Vastu pidi, see ongi kõige olulisem naiselikuse näitaja, sest see on kõige alumine ja viimane olemise tase, kus olemus on täielikult passiivne ja naiselik.
mõistuse allikaks on õige hullumeelsus!
Jah, mõistus on küll kõige madalamal. Ta on vundament. Kui mõistus on häiritud, siis on häiritud kõik ülemised ja kõrgemad värgid. Kui vundament laguneb, siis kukub kogu maja kokku. Pole mõistust, on kõik ülejäänu mõtuetu töö ja tühi vaimunärimine.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2004 9:25 am    Teema: Vasta viitega

Lugupeetud tulev Maailma valitseja!

Hea et kas või ühes minu formuleeringus leidsite te midagi õiget (esimest korda!).
Ainult reaalsus ei ole ehitis ja mõistus ei ole vundament. Mõistus on olemise SADE (maik), mille funktsiooniks ei ole valgustamine vaid hüpnootiline uni mis takistab õiget äratamist. Ja kõik süsteemid on selle hüpnoosi (orjastamise) meetodid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Varjuvaras
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 16 Juul 2004
Postitusi: 316
Asukoht: Seal, kus sõnad ei kehti...

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2004 9:44 am    Teema: Vasta viitega

Minu jaoks on taro kokkuleppeline kood minu enese jaoks... Igal kaartil on tähendus, mille mina talle annan. Kellegile muule see tähendus ei sobiks....
_________________
Pakun oma jutunurka igaühele kellel on midagi öelda. ->Soovin osaleda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 02, 2004 9:47 pm    Teema: Vasta viitega

Dima, saa aru, et mõistus pole halb.
Programmid on jamad.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
went
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Sept 29, 2004 11:49 pm    Teema: Vasta viitega

Kas see umbes nii,et vaatan naaber kraanajuht.Tahan ka.Aga ma hoopis rongijuht ja hakkan vägisi kraanajuhiks.Saan ma õieti aru?
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group