| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
toorum Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 12:57 pm Teema: |
|
|
| tĂ€na jĂ€lle rĂŒndasid zombid kes kandsid t-viirust vist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Nelj Veeb 18, 2010 10:12 am Teema: |
|
|
Noad lendasid kaootiliselt igas suunas.
Kunagi jÀi meelde, et see pidi mingisugust avalikustamist vms tÀhendama? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Nelj Veeb 18, 2010 1:24 pm Teema: |
|
|
| NĂ€gin tĂ€na kakku unes. VĂ”imalik et Habekakk. Olin puu otsas ja kakk tuli minu nĂ€o kĂ”rval olevale oksale. Keegi oli veel minuga kaasas ja tal oli fotoaparaat, nĂ€itasin kakku ja ta lĂ€ks ĂŒsna eufooriasse. Hakkas rahmeldama ja kakk lendas kaugemale. Ătlesin, et vĂ”ta rahulikult. Hiljem kakk lendas talle fotoaparaati, rĂŒndas vist. JĂ€rgmine stseen oli sama tegelasega, olin maja nurga peal ja rÀÀkisin talle midagi siis nĂ€gin lendavat taldrikut. Lendas jĂ”le madalalt. LĂ€ksime koridori ja seal rÀÀkisin talle kuidas eeter mĂ”jub, kui sisse hingata. JĂ”udsin sinnamaani, kui tuleb ĂŒle keri surin ja kaob tunnetus sellemaailma suhtes, siis oli lendav taldrik maandunud ja miski tulnukas tuli sealt vĂ€lja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Kolm Veeb 24, 2010 1:51 pm Teema: |
|
|
Minu trepikojas vĂ€lisukse juures oli 2 titte ja ĂŒks mees tassis ĂŒhe ĂŒles, teine jĂ€i alla ja ma vĂ”tsin teise tite sĂŒlle ja aitasin ka ĂŒles viia (seostan, et viisin nagu enda kodu poole)
Siis jĂ€rgnes see, et ĂŒks naistuttava(sĂ”branna) sĂ”ber pani hambaharja harjaosa vette. Mis tĂ€hendus hambaharjal olla vĂ”iks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Kolm Veeb 24, 2010 5:13 pm Teema: |
|
|
kuna hammas on tahe, siis hambahari vĂ”iks ilmselt olla tahte puhastamine, st roogib oma tahte ĂŒmbert vÔÔra tahte maha.
tavaliselt need segatakse ikka hullusti kokku. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Kolm Veeb 24, 2010 6:27 pm Teema: |
|
|
Mingi emotsioon meenub, et see hambahari oli minu jaoks.
VÀike lapik topsik (vist helesinine) oli seisva veega, see sÔber kinnitas hambaharja veel kinni
Mingid asjad olid haakunud minu kĂŒlge kĂŒll, aga ma tĂ€pselt ei saa veel aru, kuidas vĂ”i miks. Viskasin mĂ”ttes naistuttava vĂ€ga kaugele endast ja nii mitu korda jĂ€rjest |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pÀike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Reede Veeb 26, 2010 10:22 am Teema: |
|
|
Olin maal, koos tĂ€dipojaga. Otsustasime metsa sĂ”ita. JĂ€rsku mĂ€rkasime nagu vaskuss paaritub nastikuga. Ăks oli selline liivakarva hele madu ja teine oli sĂŒsimust. Ăksteise kĂŒlge pĂ”imunud. Ja vĂ€ga pikkad. LĂ€ksime siis neid uudistama. See liivakarva madu (tal oli saba pool vĂ€rvus hoopis must) jĂ€rsku rĂŒndas tĂ€dipoega. Ma mĂ”tlesin, et on kaval ja löön sellele maole kĂŒljepealt vastu pead, et siis ta ei taba tĂ€dipoega. Aga madu tabas mind. Parema kĂ€e vĂ€ikese sĂ”rme nukki kohta. Ma vaatasin neid kahte auku ja oli nĂ€ha selline 1,5 haavakanalid, mis olid vĂ€ga puhtad. Siis aga pöörasin tĂ€helepanu madudele, sest nad olid edasi agressiivsed. LĂ€ksime siis tĂ€dipojaga metasast vĂ€lja tee peale. Vaatasin uuesti oma haava. See oli verine ja nagu oleks haava peal ĂŒks suur must Ă€mblik. LĂ”in selle Ă€mbliku kĂ€epealt minema.
SĂ”itsime siis vanaema juurde tagasi. PĂŒĂŒdsin vĂ€lja mĂ”elda, et kas see oli mingi mĂŒrgine madu vĂ”i oli tĂ”esti nastik. Kuid millegi pĂ€rast seostasin seda madu rĂ€stikuga. Kehaga vĂ”rreldes suur pea ja soomused olid selgelt nĂ€ha. Sellel ajal kui kahtlesin, et kes mind siiski hammustas ja kas kiirabi kutsuda, tundsid kuidas mu parem kĂ€si nagu sureb Ă€ra. Muutus tuimaks. Alates sĂ”rmedest ja levis ĂŒlespoole. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Laup Veeb 27, 2010 3:51 am Teema: |
|
|
UnenĂ€gu jĂ€tkus. NĂŒĂŒd oli mees ja 2 noort last (tĂŒdrukud) ja mees tegi mulle mingi vĂ€rava lahti ja seal polnud pÀÀsu, vaid ta pussitas mind halastamatult ja kĂ”ige rohkem kĂ”htu, lĂ”puks rabelesin ja kukkusin eemale mingisse veekogusse...
Kuna oli vÀrav, siis oli asi vist ok, mingi vÔimalus vÔi muutus...
Aga jÀllegi oli mees 2 lapsega, ainult et lapsed olid suuremad |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 7:59 pm Teema: |
|
|
Olen nii 3 korda nÀinud naiste nÀgusid unes.
Esiteks meikimata ilus tuttava nÀgu.
Teiseks vÔÔras blond, kellel oli tugev puuder nĂ€os, vĂ”ttis lahkudes kaasa mu ĂŒhe riideeseme, mille sain kĂ€tte ja tĂ”mbasin tagasi.
Ja kolmandaks meigitud tuttav - kellel oli lÔpuks teine nÀgu, aga teadsin, et see oli tema. Juuksed olid kohati vÀrvitud helelillaks. RÀÀkis minuga. Samuti oli ta valgendanud hambad ilusaks.
Vaatan, et samad unenÀopildid on korduvad...kas need korduvad kuni teadvustamiseni? Kuidas neid nÀgusid vÔiks tÔlgendada?
Meigitud - mask? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pÀike.

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 1:52 pm Teema: |
|
|
| Viimasel ajal unenĂ€gudes liigun koguaeg. Ei saa kordagi perset maha panna sest igasugu perverdid on kohe kohal kes rĂŒndavad magamise pealt. Ja kui kĂ€ima hakkad omateed siis on jĂ€litajad kohe kohal. MĂ”tlen et lihtsalt jĂ€ljendavad . Kui nad nĂ€evad kedagi liikumas siis vĂ”tavad sappa ja kui nĂ€evad kedagi magamas siis asuvad ka magama. Siis lĂ€ksin majasse ja lĂ”in ukse kinni, keerasin omaarust lukku. Aga jĂ€litaja sai kuidagi ikka ukse lahti ja tuli jĂ€rele. Asi muutus nii palju, et jĂ€litajal oli veel mikrofon ja kaamera ka kaasas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pÀike.

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 2:20 pm Teema: |
|
|
ma saatsin kĂ”ik naised oma unenĂ€gudest akki jĂ€litama, mul nĂŒĂŒd vĂ€ga rahulikud unenĂ€od. _________________ Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 8:20 pm Teema: |
|
|
Tundub, et ma pole ainus, kel vÀgivaldsed unenÀod.
Ja osad vÀgivaldsed unenÀod on siiski mu enda alateadvuse uned, mis annavad mÀrku konfliktist minus endas. Kui uni korduma hakkab, siis on tegu ka suurema tÔenÀosusega alateadvusega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pÀike.

|
Postitatud: Reede Märts 12, 2010 2:53 pm Teema: |
|
|
Ăraeksinud hirmunud hinged on kui kuivanud juurikad soometsas. Surev looming, milles tahetakse pĂ”geneda skisofreenilisest reaalsusest, sest inimlikust nĂ”rkusest himustatakse vabadusetulukest, uut Ă”petust, mis vanad eitusenormid vĂ”idaks ja hĂ€vitaks. Mina, iidsete surematu kuningas ja valgus, purustan halastamatult parasiitide armee, annan inimlastele uut lootust,- ja hirmu!? KĂ”igel on oma hind, varjupool ja piirid, vaid allutamatu vaimufantaasia hullus sĂŒttib ja karastub lĂ€bi elu, Manatule. _________________ Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo pÀike.

|
Postitatud: Reede Märts 12, 2010 6:27 pm Teema: |
|
|
Viimases unenĂ€os rĂŒndas mind ĂŒsna suur koer. Hammustada ta mind ei saanud, sest kui ta minuni jĂ”udis, ma pussitasin teda ja siis tĂ”mbasin tal kĂ”ri lĂ€bi. Huvitav ainult, et tal vere asemel haavast vett vĂ”i miskit muud selget, lĂ€bipaistvat vedelikku voolas  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tige tihane Indigo pÀike.

|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 1:28 am Teema: |
|
|
| hall kass kirjutas: | Viimases unenĂ€os rĂŒndas mind ĂŒsna suur koer. Hammustada ta mind ei saanud, sest kui ta minuni jĂ”udis, ma pussitasin teda ja siis tĂ”mbasin tal kĂ”ri lĂ€bi. Huvitav ainult, et tal vere asemel haavast vett vĂ”i miskit muud selget, lĂ€bipaistvat vedelikku voolas  | Meie mĂ”istes on nt. must koer usumaailma teener. Usumaailm ja pĂŒhavesi (mille peale Tok ĂŒtles et see on dĂŒnaamika). Millega sa tegelenud oled?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo pÀike.

|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 12:06 pm Teema: |
|
|
| FinalFantasy kirjutas: | | hall kass kirjutas: | Viimases unenĂ€os rĂŒndas mind ĂŒsna suur koer. Hammustada ta mind ei saanud, sest kui ta minuni jĂ”udis, ma pussitasin teda ja siis tĂ”mbasin tal kĂ”ri lĂ€bi. Huvitav ainult, et tal vere asemel haavast vett vĂ”i miskit muud selget, lĂ€bipaistvat vedelikku voolas  | Meie mĂ”istes on nt. must koer usumaailma teener. Usumaailm ja pĂŒhavesi (mille peale Tok ĂŒtles et see on dĂŒnaamika). Millega sa tegelenud oled?  |
Unes nÀhtud peni oli sihuke pruuni-mustakirju.
Aga, jah, kĂŒsimus on Ă”ige... vahepeal ma sudisin kristlastega, kes mitmekordistasid oma jĂ”upingutusi saamaks mulle kĂŒĂŒned kanni lĂŒĂŒa - ĂŒks mu sĂ”bratar peab end luterlaseks, tema kaudu prooviti lĂ€heneda kasutades Ă€ra mu seksuaalset nĂ”rkust. Mingi kogus ressursse suudeti minult ka vĂ€lja meelitada, kuid need olid n.ö. lihtsamalt taastuvad ressursid (raha jms) ning tundub, et hullem on taas möödas ja ma sain olukorra enda kontrolli alla. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hella Arengumaag

|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 9:29 pm Teema: |
|
|
Teate, mina nÀgin paar pÀeva tagasi suht pÔnevat unenÀgu.
LĂ€ksin kosmoselaevaga sĂ”itma ja jĂ”udsin ĂŒhte kohta, kus vĂ”isin vaadata mere pĂ”hja. Vesi oli tĂ€iesti lĂ€bipaistev, liikumatu ning umbes puusadeni sĂŒgav. PĂ”hjas sileda liiva peal oli ĂŒksteise kĂ”rval hĂ€sti palju surnud valgeid linde: toonekurgi, luikesid, valgeid kulle. Seletasin seda endale nii, et olen praegu kohas, kus pole hingestatust. See tĂ€hendas, et siin midagi kunagi ei muutunud ja mina olin kogu selles keskkonnas ainuke hingestatus. Need surnud linnud kunagi ei roiskunud ega muutunud - nad olid seal igavesti. Veel teadsin, et see koht on ĂŒhenduses maailmamerega - meie maailma hingestatusega. PĂ€rast sĂ”itsin kosmoselaevaga jĂ€lle tagasi ja pidin maakera peale saamiseks langevarju hĂŒppe sooritama.
SĂ”ber arvas, et ma kĂ€isin surmavallas, kuna just sedasorti valged linnud, hingestamatus ning seisev vesi olevat surmasĂŒmbol.
Vahel on ikka lahe selliseid suuri ja tÀhtsana tunduvaid unenÀgusid nÀha. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Laup Märts 20, 2010 9:38 pm Teema: |
|
|
| Hella kirjutas: | Teate, mina nÀgin paar pÀeva tagasi suht pÔnevat unenÀgu.
LĂ€ksin kosmoselaevaga sĂ”itma ja jĂ”udsin ĂŒhte kohta, kus vĂ”isin vaadata mere pĂ”hja. Vesi oli tĂ€iesti lĂ€bipaistev, liikumatu ning umbes puusadeni sĂŒgav. PĂ”hjas sileda liiva peal oli ĂŒksteise kĂ”rval hĂ€sti palju surnud valgeid linde: toonekurgi, luikesid, valgeid kulle. Seletasin seda endale nii, et olen praegu kohas, kus pole hingestatust. See tĂ€hendas, et siin midagi kunagi ei muutunud ja mina olin kogu selles keskkonnas ainuke hingestatus. Need surnud linnud kunagi ei roiskunud ega muutunud - nad olid seal igavesti. Veel teadsin, et see koht on ĂŒhenduses maailmamerega - meie maailma hingestatusega. PĂ€rast sĂ”itsin kosmoselaevaga jĂ€lle tagasi ja pidin maakera peale saamiseks langevarju hĂŒppe sooritama.
SĂ”ber arvas, et ma kĂ€isin surmavallas, kuna just sedasorti valged linnud, hingestamatus ning seisev vesi olevat surmasĂŒmbol.
Vahel on ikka lahe selliseid suuri ja tÀhtsana tunduvaid unenÀgusid nÀha. |
see, mida sa nĂ€gid lĂ€bipaistva veena, on tegelikult sĂŒltjas zhelee.
linnud on tĂ”esti sunud, s.t. liikumatud ja sellesse sĂŒlti kallerdunud.
pÀris maailma mÔÔtu vÀlja ei anna, kiht, kus nad on , on liiga Ôhuke maailma jaoks.
aga liikumatu ja elutu on pilt kĂŒll.
surma maailma moodi ei ole, pigem on unustuse maailm vĂ”i sinu mĂ€lestused vĂ”i elus juhtunud sĂŒndmused, mis unustusse vajunud.
ei tunne, et oleks vajadus midagi lahendada vÔi uurida, rohkem on kasutuse ja tarbetuse tunne.
unel pole mingit hoiatavat vÔi Àhvardavat funktsiooni, pigem on ta neutraalne ja "teatav". s.t. teatab, et on kogunenud tarbetut ballasti. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez pÀike

|
Postitatud: Teis Märts 23, 2010 11:30 am Teema: |
|
|
Kuidas vÔiks selgitada siiski seda, et jÀlle pussitati kÔhtu?
Nuga on vist nagu millegi lÔppemine, aga et kÔhtu, seda ei oska seostada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Märts 23, 2010 3:50 pm Teema: |
|
|
kÔht - lÀbiseedimine.
noaga kĂ”htu: kas tuleb nĂ€htavale miski, mis vajab lĂ€biseedimist (st analĂŒĂŒsi ja seisukohavĂ”ttu)? _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|