Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas ma raamatuid kirjutan?

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted.
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 20, 2010 1:57 pm    Teema: Kuidas ma raamatuid kirjutan? Vasta viitega

http://www.elu24.ee/?id=214126
Selleks, et seda mõista, meenutame kooli füüsika tundi. Me oleme õppinud, et ainel on nii ainelised, kui ka lainelised omadused. Me võime elektroni vaadelda kui osakest ja samas katsed kinnitavad, et elektron käitub kui laine. Niimoodi võime katsete käigus teha kindlaks, et footon (valgus) käitub ka duaalselt.
Ja täpselt sama seaduspärasus kehtib inimese kohta. Ta on indiviid ja samas sotsiaalne olend. Üks osake inimkultuurist. Me peame teadma, et inimkeha on tekkinud samast materjalist, millest koosneb loodus, universum. Inimene on kui väike mudel universumist, omaette eksisteeriv maailm.
Nüüd vaatleme inimese mõtlemist. Mõtlemist võime käsitleda ka inimese juhtruumina (=kus inimene analüüsib olukorda ja leiab kõige paremad lahendused hakkama saamiseks). Selleks, et elus hakkama saada, peab inimene suutma analüüsida kõiki looduse algeenergiaid, algosakesi, aspekte. Meie nimetame seda osa (teisikut), mis tegeleb mõtlemisega, inimese valguskehaks. Kui inimene ei suudaks endast lasta kõiki algenergiaid läbi, siis laguneks ta koost.
Maagi pilguna vaadatuna näeme, et valguskeha koosneb 12 tahust. Igal tahul on värviline ruut, mis juhib ühte meie teisikut. Igal ruudul on lisaks kaks süsteemiosa, mida me nimetame tinglikult kappideks. Ühelpool värvilisi ruute on 12 kappi, mis on seotud inimese individuaalsusega. Meie nimetame seda inimlikuks pooleks. Teisel poolel on inimese jumalik, väljaline pool. Kui inimene on lülitanud ennast jumalikule mõtlemisele, siis ta ei taju ennast indiviidina. Ta tajub ennast, kui välja. Ta mõistab, et ta on pidevas vastasmõjus looduse ja teiste inimestega. Ta tajub ennast kõikjal. Samamoodi, nagu elektron on ühtlase pilvena tuuma ümber, nii on ka inimene oma väljaga oma arenguruumis.
Ja siin ongi vastus, kuidas ma tarkusi ammutan. Ma häälestan ennast individuaalsest poolest jumalikku poolde. Nüüd ma ei taju enam inimesi, vaid süsteeme, inimeste bioenergia väljasid. Toome näitena pruuni tahu. Individuaalse poole peal on kapis kaks sahtlit. Heade ja halbade asjade sahtel. Sedasi mõtleb inimene. Ta liigitab kõik asjad enda jaoks heaks ja halvaks. Jumalik inimene liigutab oma tähelepanu 2 süsteemi pealt üle pruuni ruudu. Aga selles mõtlemise kapis on 18 pesa. Ma käisin kõik sahtlid ükshaaval läbi. Selle käigus sai mulle selgeks nais- ja meesaspektid. Täpsemalt alguses pöörasin oma tähelepanu ühele pesale. Siis hakkas valgus (sedasi ma nägin vaimusilmas) sellest pesast läbi voolama. Ja mulle tulid uued mõtted pähe. Hakkasin nägema maailma teistmoodi. Kui olin kõik 18 pesa ükshaaval aktiviseerinud, siis sai mul tervikpilt selgeks. Igakord nägin välismaailma uues valguses. Ja ma mõistsin pere ja riigi toimemehhanismi. Ja loomulikult panin selle oma raamatusse kirja. Kui mõni usin inimene mu raamatu ´´mees ja naine´´ läbi loeb ja aru saab, siis võib ta luua oma partei, isegi riigi. Selleks on vaja õppida kasutama kõiki 18 energiat koos. Praegu uurin lilla tahu jumalikku poolt. Seal on 48 pesa. Ma nimetan neid tugipunktideks. Neid energiaid endast läbi lastes mõistan, kuidas toetuda loodusele, jõule.
Seega teoorias on kõik lihtne, aga praktikas on asi keerulisem. Teoreetiliselt võiks igast inimesest saada geenius, maag, suur valitseja, super leiutaja-avastaja jne, kui ta suudaks ennast jumaliku poolde ümber häälestuda. Aga selleks, et muutuda jumalaks, tuleb loobuda inimlikkusest.
Kõigepealt peab inimene hakkama vastu ususüsteemile. Usk, meil on selleks kristlus, hoiab inimeste mõtlemist kinni, ta ei lase muutuda inimesi jumalikuks inimeseks. See võib selle süsteemi heaolu rikkuda. Lisaks sellele, et usk ei lase meid häälestada jumaliku poolde, püüab ta inimesed allutada endale. Seda ta teeb sedasi, et inimliku poole pesades blokeerib ära terve süsteemi peale ühe pesa. Näiteks heade ja asjade süsteemis blokeerib ära heade asjade pesa. Nüüd näeb inimene igas asjas halba. Tüüp näide interneti kommenteerijad, kes peavad kõike maha tegema. Selliseid usu süsteemi poolt allutatuid inimesi me kutsume lammasteks ehk lammasinimesteks. Mina alguses uskusin ka, et kristlased on head, sest kõik rääkisid sedasi. Aga kui minu kogemused olid ainult negatiivsed, siis ma enam ei uskunud kirikut ja vabanesin esimesest takistusest. Teine takistus on see, kui me peame raha väärtuseks. Ka sellest vabanesin. Ma teenisin omal ajal palju raha, aga see võeti mult alati käest ära. Ma olen kahe korteri raha kokku ajanud ja alati on leitud meetod, kuidas, see minu käest kätte on saadud. Ja siis kadus mul huvi raha teenida. Ma rabelen täpselt niipalju, et oleks süüa ja katus pea kohal. Selle huvi kaotusega vabanesin ma teisest takistusest ja hakkasin nägema tegelikke väärtusi. Ma asendasin viiend süsteemi väärtuse pesas raha mõtlemisega. Minu jaoks on väärtus maailma kirjeldus.
Kolmandast piirangust vabanesin ma tänu selgeltnägijate tuleproovile ja Mihkel Kärmase saatele. Kuna need kaks saadet lõid minust negatiivse pildi, siis lammasinimesed hakkasid mind vihkama. Aga me teame, et vihkamine hävitab. Nad hävitasid minu inimliku poole. Aga ma tahtsin elada. Ilma bioenergiata inimene muutub depressiivseks ja lõpuks tapab enda. Tajusin bioenergia langust, ning ei tahtnud muutuda depressiivseks inimeseks. Selleks hakkasin muutma enda mõtlemist- mul oli seda hea teha, kuna ma polnud enam kinni ühiskonna poolt antud elurollist. (Ja mul ei jäänud muud üle, kui häälestuda ümber.) Jumaliku poole pealt leidsin võimaluse ammutada bioenergiat otse loodusest. Mulle ei läinud enam korda inimeste arvamus, sest ma sain ligi palju suurematele ressurssidele, kui inimeste käes tervikuna hetkel kokku on. Tavaline inimene soovib, et teised inimesed tast hästi arvaksid. Sest positiivne suhtumine toidab inimese isiksust, kasvatab. Mina ei vaja enam teiste inimeste kujustust, et olla isiksus. Ma loon ise enda isiksuse, sellise, milline ma tahan olla. Aga lammasinimestele on antud käsk mind kujustada mõtetuks, ehk hävitada. Nüüd on kahe jõu kokkupõrge. Ja selle protsessi käigus ma mõistsin, kuidas tekkisid ajaloos suured isiksused. Muster on kõigil üks. Võtame näitena Tsingis-khaani. Ta oli ori. Tasse suhtuti negatiivselt, teda alandati. Tavaline inimene murdub ja muutub lammasinimeseks. Aga Tsingis-khaan ei andnud alla. Vaid muutus jumalikuks inimeseks. Leidis ühenduse loodusega ja sai ammutada elujõudu otse planeedilt. Nüüd tekkis Tsingis-khaani ja rahva vahel vaimne sõda. Kuna sõda kulutab energiat, siis mõlemad pooled kaotasid seda. Ainult inimesed ei saanud seda kuskilt juurde. Tsingis-khaan ammutas looduselt uut ressurssi juurde. Ja siis ühel hetkel olid inimesed paratamatuse ees. Eluenergiat polnud. Aga Tsingis-khaanil oli. Ja nüüd pidid nad teda teenima hakkama, et saaks Tsingis-khaani heakskiidu. (ega asjata inimesed taha juhile meeldida, sest kellesse juht positiivselt suhtub, seda ta ka toidab.)
Samas ma tean, et on veel piiranguid, mis takistavad saavutamast täiuslikku mõtlemist. Aga mul on head abilised. Ususüsteem, sortsid ja lammasinimesed. Nad teevad kõik selleks, et tappa minu inimlik pool, et ma saaksin sündida jumalana.
Ja lõpetuseks tahan öelda kuldsed sõnad.
Sõber võib reeta, aga vaenlane ei reeda kunagi.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Jan 20, 2010 3:04 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Me oleme õppinud, et ainel on nii ainelised, kui ka lainelised omadused. Me võime elektroni vaadelda kui osakest ja samas katsed kinnitavad, et elektron käitub kui laine. Niimoodi võime katsete käigus teha kindlaks, et footon (valgus) käitub ka duaalselt.



see mis õppinud veneaegsetest õpikutest oled, ei oma enam tähtsust. uued katsed on tõestanud, et aine võngub hoopis ruumilise spriaali kujuliselt, mitte tasapinnalise lainena. Laine on tegelikult ruumiline projektsioon 3D spiraalist, laine on teoorias kuid reaalsuses laineid ei ole.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Jan 20, 2010 3:06 pm    Teema: Vasta viitega

ehk laine on ruumilise 3D spiraali projektsioon x,y,z tasapinnale
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Jan 20, 2010 3:14 pm    Teema: Vasta viitega

aine osake ja laine tuleb võtta kirbule!
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Jan 20, 2010 7:21 pm    Teema: Vasta viitega

Tühja mula ajamine on õpitud idast. Thingis-Khanilt. Põhiline on riisuda, vallutada ja ajada tühja juttu, teha revoluutsiooni ja upitada kommud võimule. Peaasi, et ei peaks tööd tegema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 1:15 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:

Nüüd näeb inimene igas asjas halba. Tüüp näide interneti kommenteerijad, kes peavad kõike maha tegema.


Interneti kommentaarium on nagu peldikusein - keegi ei pea vastutama oma sõnade eest, aga paljud loevad seda. Normaalne on avaldada kriitikat enda isiksusega seostatava nime alt - nii, et vastaspoolel on võimalik ka vastata, kui ta eksib või asjast valesti aru saab. Näiteks siin foorumis on kindlad kasutajanimed, kes korduvad ja vastavalt oma postitustes sisalduvale teistes kas respekti ja huvi enda mõtete vastu kasvatavad või vastupidi. Nõnda tekib filtreerimisvõimalus ja kõik kommentaarid pole samaväärne ühtne mass.

Anonüümset kommentaari ei saa tõsiselt võtta ja nõnda ei tasu kommenteerijal endal kah oma kommenteerimist tõsiselt võtta. Järelikult, kui inimesed viga saavad läbi kommenteerijate sõnade, siis tuleb neil lihtsalt oma tugipunktide asukohad üle vaadata. Anonüümsete kommentaaride peale ei tasu kindlasti oma tugipunkti asetada.

Kahtlustan, et mingi teema nende kommenteerijate puhul ka sellega, et nad saavad sellisest enese negatiivsuse väljaelamisest rahulduse - tunde, et nemad on tegelikult ikka kõige targemad ja see, mida keegi teeb, on jama. Siis peaks nad aga oma rahuldustunde kaotama, kui igasugune tugipunkt neilt maha võtta.

Mingis mõttes on tegelikult selliste kommenteerijate hoidmine kasulik. Esiteks juba puhtalt nende energia poolest, mida nad panustavad. Nimelt fakt on see, et sinu teemast räägitakse ja sa saad tähelepanu. Teiseks aga võivad nad tõesti tuua välja selliseid nurki asjast, mida enne ei näinud või tähele ei pannud.

***
Mäletan Tokroda kunagisi veel kuldsemaid sõnu: ressurssi on külluses, inimesed lihtsalt ei oska seda näha ja ära kasutada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 2:35 pm    Teema: Vasta viitega

Usk, meil on selleks kristlus, hoiab inimeste mõtlemist kinni, ta ei lase muutuda inimesi jumalikuks inimeseks.
Tsiteerin::
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 2:43 pm    Teema: Vasta viitega

Usk tegemine ihas ja ootuses ilma teadmiseta ja selle poole püüuta,orjuse alus läbi aegade.Samas on usk ka usalduse alus,koostegemise eeldus,sest mõlemad võivad oma võimed selle abil liita.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 2:50 pm    Teema: Vasta viitega

Aga Tsingis-khaan ei andnud alla. Vaid muutus jumalikuks inimeseks. Leidis ühenduse loodusega ja sai ammutada elujõudu otse planeedilt. Nüüd tekkis Tsingis-khaani ja rahva vahel vaimne sõda. Kuna sõda kulutab energiat, siis mõlemad pooled kaotasid seda. Ainult inimesed ei saanud seda kuskilt juurde. Tsingis-khaan ammutas looduselt uut ressurssi juurde. Ja siis ühel hetkel olid inimesed paratamatuse ees. Eluenergiat polnud. Aga Tsingis-khaanil oli. Ja nüüd pidid nad teda teenima hakkama, et saaks Tsingis-khaani heakskiidu. (ega asjata inimesed taha juhile meeldida, sest kellesse juht positiivselt suhtub, seda ta ka toidab.)

See ongi kõrgelt kukkujate kõige suurem probleem,nad ihkavad(ihkamisel seos usu ja terviku eitamise-teadmatusega)tippu tagasi,võibolla olems mõtekam luua üldpilt ja minna keskteed,mõjutada sellega oma eeskuju läbi kõiki vabanema.Vabaduses olles suudad sa asetuda nii tippu kui mõista täieliku madalseisu ilma kummagisse kinni jäämata(tipu-iha ja madalseisu hirm),ehk võimega käituda vastutustundlikult mis jätab võimaluse süsteemis töötamisest lahkuda.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 4:28 pm    Teema: Vasta viitega

Lambukesed on, jah, päris radioaktiivseks muutunud. Ka mul on praegu periood, kus mu arvamusi "villaste" poolt igast kandist vingelt proovile pannakse Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Nelj Jan 21, 2010 9:08 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda on äppinud ära kahe näpu tehnika. Ühel fotol on kaks näppu taeva taustal. Mul oli ükskord selline unenägemine kus ma panin kaks sõrme vee sisse ja tekkis elekter. Siis unenägemine vahetus ja ma tekitasin kahe käe vahele sinise kaarleegi. Kui ärkasin siis proovisin ka ja füüsiline keha hakkas samuti surisema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted. Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group