Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Elu24
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted.
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 13, 2010 9:30 pm    Teema: Elu24 Vasta viitega

Kuidas Sinu arvates venelastel see hüpnotiseerimine ja maailmavallutamine täpsemalt käib?Selleks, et seda lõpuni mõista, pean minema ajas 20 aastat tagasi. 20 aasta eest pöördusid minu poole vene rahvusest inimesed, kes tegid ettepaneku uurida inimese mõtlemist ja teostada maagia ja hüpnoosi kaudu inimeste allutamine. Ma keeldusin. Nii sain ma nende viha osaliseks. Nad üritasid mind allutada hüpnoosiga. Sealt sain ma esimesed elukogemused, mis puudutavad hüpnoosi. Ilmnes, et ma olen hüpnoosi suhtes immuunne. On teada, et kõik inimesed ei allu hüpnoosile. Looduses leidub alati mõningaid kõrvalekaldeid. Näiteks on teadlased kindlaks teinud, et põhjamaa inimestest 10% on immuunsed HIV-i suhtes. Kuna ma ei allunud hüpnoosile, tahtsid nad allutada mind läbi lähedaste inimeste, kelle peal hüpnoos mõjus. Tekkis olukord, kus pidin hakkama ellujäämise nimel võitlema oma enda lähedastega. Ma olin sunnitud endas välja arendama samad oskused, mis neil olid, et lähedastelt hüpnoos maha võtta. Sealt algaski minu nõiatee (nimetan ennast maagiks, sest mul ei ole psühholoogipabereid, kuigi just inimestetundmist valdan ma kõige paremini).
Selle protsessi käigus sai mulle paljutki selgeks. Mõistsin, et omal ajal oli KGB plaan allutada maailm hüpnoosiga. Väga hea näide nende katsetustest oli Ka¹pirovski teleesinemised. Siis vahetus võim, aga valitsuses olid edasi samad inimesed. Näiteks oli Arnold Rüütel omal ajal ENSV kompartei peapresiidiumi esimees. Samas on ta Eesti Vabariigi eelmine president. Nii on ka Venemaal. Need, kes juhtisid KGB-d, on endiselt pukis ja nende maailmavallutusplaanid on endiselt jõus. Kuna keegi ei teinud nendest faktidest välja ja lasid KGB maagidel vabalt tegutseda (edaspidi nimetame neid lihtsalt sortsideks), ei jäänud mul muud üle, kui moodustada ise grupp inimestest, kellega neile vastu seista. Teadsin, et sortsidel on raha, võim valitsuses ja palju ajupestud inimesi. Minu ainuke valik oli olla kvaliteetsem kui nemad. Hakkasin kaardistama inimese mõtlemist ja välja koolitama inimesi, kes suudaks mõjutada teiste inimeste mõtlemist. Täpsemalt, kes oskaksid hüpnoosi maha võtta.
Mõtlemine koosneb 24 kapist. 12 kappi on seotud inimeste sotsiaalsusega. Neid osasid peab kasutama juht, liider. Need kapid on enamikul inimestel uinunud olekus ehk ei tööta. See on nii ususüsteemi tõttu. Usk on blokeerinud inimeste süsteemse nägemise ehk mõtlemise. Usk ei luba inimestel näha tervikpilti, kuna see oleks ususüsteemile kahjulik. Ainult tervikpildiga saab luua uut kvaliteeti. Ususüsteemid kardavad, et võivad tekkida uued liidrid, kes lükkavad nemad troonilt. Seepärast ongi nimetatud 12 kappi uinuvas olekus. Kuna kristlus on oma töö teinud ja ainult mõnel väga üksikul need kapid töötavad, on tekkinud automaatre¾iim: kuna lapsevanematel endal on need kapid uinunud olekus, ei aktiviseeri nad kappe ka oma lastes. Siinkohal ei pea usklikud aktiivselt sekkuma (põletama mõtlevaid inimesi), allutamine toimib iseenesest. Selle tõttu, et inimestel need kapid ei tööta, saavadki võimule sellised tegelased/organisatsioonid nagu Stalin, KGB, sortsid, ühesõnaga teisi terroriseerivad inimesed. Ülejäänud 12 kappi on seotud inimese individuaalsusega. Igal kapil on vastav kogus sahtleid. Võtame näitena kahend-, kolmend- ja viiendsüsteemi kapid.
Kahendsüsteemi kapis on heade ja halbade asjade sahtel. Mis on inimesel heade asjade sahtlis, sellega tahab inimene ühendust. Tema hoiak ja suhtumine sellesse on positiivne. Halbade asjade sahtlis on asjad, millest inimene hoiab eemale. Toon näite Leedust, kus ärimees tegi poe maapiirkonda, aga keegi ei käinud seal. Ärimees läks kirikusse, maksis suure summa. Kirikuõpetaja andis rahvale kantslist teada, et on avatud uus hea pood. Nüüd hakkas poes rahvast käima. Selle näite põhjal võib öelda, et külaelanikel on heade asjade sahtlis kirik ja kõik mittekiriklik on paigutatud halbade asjade sahtlisse. Seda tõde teavad sortsid ja madalatasemelised manipulaatorid, kes inimestega mängivad. See on põhiline kapp, mille kaudu ajupesu tehakse.
Kolmendsüsteemi kapis on ajafunktsioon. Mis on tulevikupesas, selle poole inimene püüdleb. Mis on olevikupesas, selle eest inimene hoolitseb ja mis on mineviku pesas, seda inimene analüüsib, sellest teeb järeldusi, kujundab uusi teadmisi. Selle mõistusekapiga suudavad mängida juba professionaalsed manipulaatorid ja ka sortsid. Ise kasutan seda süsteemi klientide puhul, kellel on õnnetu armastus. Kui minu juurde tuleb näiteks naine murega, et mees jättis ta maha, on tegemist olukorraga, kus naise olevikupesas on mees ja naine tahab suhte eest hoolitseda. Mehel on aga naine minevikupesas või üldse ajafontsioonist välja tõstetud. Selline olukord teeb naise hingele haiget. Nüüd pole vaja teha midagi muud, kui hüpnoosiga tõsta mees naise olevikupesast minevikupessa. Naine saab lahti hingevalust ja suudab meest näha kaine pilguga ning probleem ongi lahendatud.
Viiendsüsteemi pesas on iidolkujud. Iga meie iidolkuju juhib ühte meie põhiosa (olemust, teadvust, hinge, vaimu, mõistust). Viiendsüsteemis on 5 iidolpesa:
1. Olemusepesas on inimese boss. Inimene ei suuda ennast kõige eest kaitsta, sest ta pole täiuslik. Sinna valib ta inimese või süsteemi, kellele ta allub ja kellelt otsib kaitset. Bossi vastu inimene kätt ei tõsta. Näiteks mõnel mehel on bossi pesas ema. Ema on ta jaoks püha. Mulle meenub üks kantpea Venemaalt, kelle sõna maksis. Kõik täitsid tema käske. Kui aga ema helistas ja käskis koju tulla, allus ta vastu vaidlemata. Bossi pesas võib olla ka kirik.
2. Teadvusepesas on inimese õpetaja. See on isik, kelle poole inimene pöördub, kui ta tahab lahendusi, õpetusi. Mõnel inimesel on teadvusepesas näiteks piibel. Raskel hetkel otsib ta vastuseid sealt.
3. Hingepesas on maailm, süsteem, kus inimene elab. Näiteks elavad tibid glamuurimaailmas, kurjategijad kriminaalmaailmas. Mõni inimene loob oma maailma ja siis näevad inimesed, et mõned elavad sektijuhi maailmas.
4. Vaimupesas on kohustused ehk nö püha missioon.
5. Mõistusepesas on väärtushinnangud. Tänapäeval on inimestel seal raha. See on massihüpnoos. Inimesed ei mõista, et raha on mõõdupuu, mitte väärtus. Inimene, kes suudab sealt pesast raha välja lükata ja panna õige väärtuse asemele, suudab luua hüvesid ja raha tuleb iseenesest. Näited: mõtlemisvõime on väärtus. Mõtlev inimene loob kirjelduse. Tänu kirjeldusele suudame luua masinaid, kasutada loodusresursse ning seeläbi jõuab meieni ka raha.
Väärtus on ka oma maailmaga inimene. Selline inimene loob elumänge, mis toidavad hinge. Toome näite: räägitakse, et Arnold Oksmaa ja Liis Lass on opakad. Tegelikult on nad väärtused. Meedia kirjutab neist. See tõmbab rahvast ligi (hing vajab emotsionaalset toitu) ja kui mingi meediakanal on popp (tal on kasutada hingetoitjad), saadakse reklaamirahasid. Inimeste ajudesse on pandud need inimesed (Lass ja Oksmaa) halbade asjade pesasse põhjusega, et inimesed ei kasutaks neid ise.
Sortsid püüavad nende pesadega manipuleerida, aga nad ei valda seda teemat. Mõistusepesas on neil raha ja seega on nad ise suurema süsteemi mängukannid. Nende eesmärk on saada raha, mitte luua hüvesid. Nad teavad, et kui nad saavad oma marionetid panna inimeste bossipesasse, saavad nad inimesi orjastada, aga Nastja-Sergei projekt on neil läbi kukkunud, sest nad on eksinud ühes asjas. Nad arvavad, et eestlased paigutavad bossipesasse nõia. Eestlane paigutab nõia õpetajapesasse. Nad teevad palju vigu.
Näiteks, kui ma lõin vastupanuliikumise, tahtsid nad selle eos lämmatada. Nad arvasid, et me toetume inimestele. Ilmekas näide oli see, kui kuskil 5 aastat tagasi leidsid nad ühe võimuhimulise poisi nimega Elvis Veskaru. Nad hüpnotiseerisid ta ära. Elvis suhtles endast vanema venelasest õpetajaga. Tema lõi Elvise vaimu pesasse programmi, et kui ta hävitab minu, saab ta minu meeskonna endale. Ta hakkas pealtnägijale materjali koguma, et avalikustamisega mind purustada, aga tegelikult läks teisiti. See saade aitas mul hoopis leida inimesi meeskonna tarbeks. Õiged tegelased, kellel on hüpnoosi suhtes immuunsus, võtsid minuga ühendust.
Järgmine projekt, kus taheti juba minu meeskonda maha teha, oli „Nõidade tuleproov“. Seal loodi rahva ajusse meist negatiivne pilt, lootuses, et inimesed hoiaksid meist eemale. Kui ka see ei aidanud, vaid „Tõe hetkes“ võitis Merje 200 000 tuhat krooni, toodi jälle mängu Mihkel Kärmas. See oli neil hea ettevalmistatud projekt. Palju inimesi hĂĽpnotiseeriti seoses selle saatega ära.
Siinkohal on õige aeg rahvale öelda: meie ja sortsid oleme väliselt ĂĽhesugused, ainult sisu on erinev. Sortsid töötavad Venemaa heaks, meie Eesti nimel. Meie olemasolu on tõestus Venemaa luure hĂĽpnotiseerijatest. Ega asjata Teur nõiasaatesse ämbriga läinud ja SpitÂąonokile õelnud: „Ă„ra ämbrisse astu!“
Meie avalikustamisega avalikustavad nad ka iseenda. Meile see sobib, sest meie ei häbene oma eesmärke.

Ja mil moel võivad Sergei ja Nastja sellega seotud olla?
Nemad on marionetid, keda läbi sohi ja upitamisega tehti iidolkujuks, et õigel ajal saaks läbi nende juhtida Eesti rahvast. See on projekt, kuidas assimileerida eestlasi venelastega (muuta eestlased venelasteks). Ainult meie, naiivsed inimesed, arvame, et venelased sulanduvad meiesarnasteks. Tegelikult toimub assimilatsioon juhi järgi. Kui need kaks inimest on rahva bossipesas, arenevad inimesed nendesuguseks.
Sortsid ise ei ole kunagi nähtaval, nad kardavad avalikustamist!

Kas Sa ei karda, et ajad eestlastele sel moel hirmu nahka?
Teadmine ja selgus ei ole kunagi hirmutav. Mitteteadmine tekitab inimeses hirmureaktsiooni.

Mõne arvates õhutad aga rassiviha?

See on sisestatud programm. Tegelikult loovad rassiviha Nastja ja Sergei. Nad on tehtud iidolkujuks, kuid inimestele nad lahendusi ei anna. Lahenduste andmine on juhi kohustus, ta peab aitama oma alamaid, muidu inimesed pettuvad neis. Kuna Sergei ja Nastja on vene rahvusest, laiendavad inimesed oma pettumust kõikide venelaste peale, sest inimeste jaoks on nad näidisvenelased. Seoses sellega kannatavad ka normaalsed ausad venelased. Ja ongi käes rassiviha.
Eestlane on väga salliv. Seda on selgelt näha faktist, kuidas rahvas alguses Nastjat austas. Ei tasu väita, et eestlane on sallimatu.


Mida siis sellises ohtlikus olukorras ette võtta? Kuidas käituda Sergei ja Nastjaga? Kuidas neisse suhtuda?
Nendega pole vaja midagi teha. Tuleb teadvustada, et nad on vene salaorganisatsiooni marionetid. Ei tohi uskuda, mida nad räägivad, siis on kõik korras. Sortside salaplaan on läbi kukkunud!

Mõni kommentaator on arvanud, et Sergei ja Nastja näol on tegu mustlasverd hüpnotiseerijate ja osavate manipulaatoritega. Mida Sina arvad?
Nemad ei ole hüpnotiseerijad, nad on täiesti tavalised inimesed. Nad kasutavad oma positsiooni ära, selles ei näe ma midagi erakordset. See on tavaline, inimlik käitumine. Rumal on see, kes liimile läheb.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Kolm Jan 13, 2010 10:11 pm    Teema: Vasta viitega

Kuna sul endal pole kunagi olnud vahendeid enda rahastamiseks,kas praegu oled valmis ausalt tunnistama,kelle laulu laulad rahateenimiseks,eesti rahva vaimne isa,odav nagu litsi nisa?
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Kolm Jan 13, 2010 11:20 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Kuna sul endal pole kunagi olnud vahendeid enda rahastamiseks,kas praegu oled valmis ausalt tunnistama,kelle laulu laulad rahateenimiseks,eesti rahva vaimne isa,odav nagu litsi nisa?

ot, aga millisest rahastamisest sa praegu räägid?
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Kolm Jan 13, 2010 11:33 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
gladiaator kirjutas:
Kuna sul endal pole kunagi olnud vahendeid enda rahastamiseks,kas praegu oled valmis ausalt tunnistama,kelle laulu laulad rahateenimiseks,eesti rahva vaimne isa,odav nagu litsi nisa?

ot, aga millisest rahastamisest sa praegu räägid?

õK ma ei tööta maksuametis ja tegelikult see mind ei huvita,minu jaoks olete lihtsalt kontrollgrupp,mille peal oma sotsiaalseid teooriaid tegelikkuses kontrollin.Minu jaoks on see lihtsalt ajaviide nagu palju muudki.Samas teie teooriat järgides võiks täheldada,kelle mullis Tokraada istub.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
tuuletooja
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 22 Juul 2007
Postitusi: 387

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 4:23 am    Teema: Vasta viitega

normaalne artikkel. on tunda et mingitele tĂĽĂĽpidele see ĂĽltse kohe ei meeldi Twisted Evil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Lev
Arengumaag


Liitunud: 24 Nov 2006
Postitusi: 112
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 11:17 am    Teema: Vasta viitega

Artiklid lähevad järjest paremaks. See on juba lausa meistriteos. Väga peenelt teostatud. Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Nov 2007
Postitusi: 1048
Asukoht: L-Virumaa

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 12:39 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, kirjuta ikka aegajalt midagi, neid on huvitav lugeda.
_________________
Kuhu tõttad, Trilma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 2:51 pm    Teema: Vasta viitega

Minu meelest Tokroda ise reklaamib Nastjat ja Sergeid. Muidu oleks juba ammu unustatud. Ma vaatasin kõiki saateid. Mina liigitan nad kõrgema tähelepanuvõimega inimesteks kes kasutavad abivahendeid. Neil võivad olla vaimumaailmast abilisi. Kokkuvõttes, nad ei erine keskmisest inimesest. Ja mõne asjaga nad väsisid ja panid puusse. Mul on suuremad võimed kui Nastjal ja Sergeil kokku. Ma suudan varsti teleporteeruda suvalisse kohta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 6:44 pm    Teema: Vasta viitega

Eesti majanduse päästaks vabakaubandustsooni loomine Venemaaga.
Soomlased ajasid Venemaaga bisnesit ka külma sõja ajal ja teiselepoole raudset eesriiet,sellest tuli termin soomestumine,aga küllap siis oli kasulik ja terve mõistus ning kasulikkus kaalus muud argumendid üles.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Nelj Jan 14, 2010 6:54 pm    Teema: Vasta viitega

See Madissoni artikkel võtab praeguse olukorra Eestis päris hästi kokku
http://www.syndikaat.ee/news.php?uID=3533&lang=est
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:22 am    Teema: Vasta viitega

Venemaa kardab rakette kõigerohkem. Kui sõda NATO ja Venemaa vahel peaks puhkema, siis kõigepealt testitakse rakette Moskva Kremli suunas (esialgu ilma tuumalõhkepeata hirmutamise mõttes, kusjuures öeldakse et järgmine rakett võib juba olla tuumakaga). Paar raketti otsetabamusega ja Kremlit enam ei eksisteeri. Igatahes sõjapuhul peavad Putin ja Medvedev kindlama punkri endale valima. Sellepärast Venemaa kardabki raketikilpi kuna tema heidutus raketid ei pruugi tabada ühtegi linna sest need tulistatakse enne alla. Kõige ohtlikumad on tõrjeraketid Venemaa vahetus läheduses ida-euroopas sest raketi algstardis on kõige kergem rakett õhkulasta, hiljem on see juba keerulisem.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:24 am    Teema: Vasta viitega

Seetõttu Venemaa vajab endale puhvertsooni lähivälismaa näol. Võimalik ,et kui vaja siis võib ka sõda alustada puhvertsooni loomiseks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:39 am    Teema: Vasta viitega

Igasugused sõjad peetakse läbi alati enne diplomaatilisi kanaleid mööda. Diplomaadid arutavad kõiki võimalikke arengu tsenaariumeid omavahel ja riigipead võtavad asja üldsõnaliselt kokku. Kui midagi jääb ebaselgeks, siis testitakse vastase taluvust. See illukas "iraani vastu eesti" on võibolla venemaa mõne osa unistus, aga reaalsus ei pruugi selline olla. Igatahes on nad ettevaatlikud. Venkud teavad, et lausrünnakuga nad saavad raketirünnaku sihtmärkideks ja seetõttu nad võivad lihtsalt proovida mõne linna hõivamisega, näiteks narva ja vaadata mis juhtub. Kui raketid lendama hakkavad, siis tõmbavad kohe üle narva jõe ivangorodi tagasi. Kui raketid lendama ei hakka siis jäävad paigale. Seda ma eriti ei usu, et mingiit suurt maavägede operatsiooni tuleb. Mida taro ütleb ? Salakokkulepped peaks juba praegu Taroga saama ennustada, sest osa salakokkuleppeid on juba diplomaatide vahel toimund.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:50 am    Teema: Vasta viitega

KGB kasutab praegu tuntud isikute ähvardamist. Alles oli uudis et riigiasutuste kodukatele enam ametnike nimesid ei panda. St et vene luure on nii aktiivne et riik ei saa enam avalikult tegutseda., ametnikud peavad ennast varjama. Absurdne olukord tegelt. . Kui koostööd ei tee, siis sugulased , lapsed surevad. Ja ametnikul ei jää müüd üle, kui KGBga koostööd teha. Nii tehti Lennart Merega ja nii kaotati eesti esialgne piir petseritagune, narvatagune ja mere piir , mis oleks pidanud tegelikult eestile kuuluma. Sel ajal kui kokkulepe tehti ei eksisteerinud eesti vastuluuret mis oleks öelnud umbes nii, et okey kui teete nii, siis me teeme nii. .. võibolla praegu on juba olud muutunud ja eesti suudab ka vastu ähvardada
mis nõiad arvavad ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:52 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
See Madissoni artikkel võtab praeguse olukorra Eestis päris hästi kokku
http://www.syndikaat.ee/news.php?uID=3533&lang=est
Kood:




mõtle oma peaga. madison madisoniks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 12:55 am    Teema: Vasta viitega

Kokkuvõttes , kui eesti tahab võita siis peab olema alati sammu võrra ees suurriikide maletamisest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 3 Dets 2006
Postitusi: 861
Asukoht: On

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 1:19 am    Teema: Vasta viitega

Akk jumper, hüppa mu unenäkku, mul mõned küsimused.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 1:42 am    Teema: Vasta viitega

Ravimisega ma ei tegele. Sul on tervisega seotud kĂĽsimused, ma tean.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 1143
Asukoht: areen

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 2:06 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
KGB kasutab praegu tuntud isikute ähvardamist. Alles oli uudis et riigiasutuste kodukatele enam ametnike nimesid ei panda. St et vene luure on nii aktiivne et riik ei saa enam avalikult tegutseda., ametnikud peavad ennast varjama. Absurdne olukord tegelt. . Kui koostööd ei tee, siis sugulased , lapsed surevad. Ja ametnikul ei jää müüd üle, kui KGBga koostööd teha. Nii tehti Lennart Merega ja nii kaotati eesti esialgne piir petseritagune, narvatagune ja mere piir , mis oleks pidanud tegelikult eestile kuuluma. Sel ajal kui kokkulepe tehti ei eksisteerinud eesti vastuluuret mis oleks öelnud umbes nii, et okey kui teete nii, siis me teeme nii. .. võibolla praegu on juba olud muutunud ja eesti suudab ka vastu ähvardada
mis nõiad arvavad ?

Oled kindel,et see on KGB,üks inimene,kes riigikogujatega suhtles,see jutt oli mingi 6 aastat tagasi ütles,et X riigikoguja oli öelnud,et neid liigutatakse nagu käpiknukke,aga KGB-st juttu polnud.Endal KGB-iga kokkupuuteid pole onud,olin liiga noor siis kui,asi Eestis veel tegutses.
_________________
me kõik peame võitlema
son of the creator will return
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Jan 15, 2010 10:44 am    Teema: Vasta viitega

KGB lemmiktaktika on see, et kui koostööd ei tee, siis su naine, lapsed , sugulased kärvavad. Ja kuhu on inimesel pöörduda. Kui pöördud politseisse, siis ta naerdakse välja. Kusjuures vastuluure eestis väga vilets.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted. Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group