Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

gripp
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Went
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 25 Sept 2004
Postitusi: 542

PostitusPostitatud: Püh Nov 29, 2009 9:10 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
Itika kirjutas:
hall kass kirjutas:
Küüslauk on mulle vist tõesti vastunäidustatud, juba mitu kuud tagasi hakkas ta mul peavalusid tekitama. Poolteist kuud tagasi, kui migreenihood tabasid mind juba 2 korda nädalas, läksin arsti juurde, kes määras mulle Askorutiini tabletid, mis pidid veresooni tugevdama. Hakkasin neid tarbima, kuni eilseni polnud migreenist haisugi. Aga eile otsustasin üle hulga aja enne söömist pudru sisse kaks värsket küüslauguküünt hakkida. Ja suht kohe peale sööki sain üsna rõveda pooletunnise migreenihoo Smile


Lõhnab varjatud toidutalumatuse järele... jaaaa-jaaaaaaaaa... kui mina veel noor olin, siis seda häda ei tuntud ja tänapäevalgi soovitavad artsid kõigepealt peavalu ja/või migreeni vastu antidepressante, enne kui oma ajud tööle panevad midagi rohkem abi andvat välja mõelda viitsivad.


mulle kirjutati kaelaradikuliidi vastu xanaxit ja siis lisati veel miski asi, mis pidi xanaxi toimet tugevdama.
ma ei pea vist ütlema, et ma passisin.


ma täitsa mõistan arste, kes sellepeale küsivad, et "miks sa siia siis tulid kui ise nii tark oled?"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Esm Nov 30, 2009 1:00 pm    Teema: Vasta viitega

Arstid võivad puusse panna küll. Mulle määras psühhiaater igiammu mingi sodi, mis pidi olema antipsühhootikum, kuid arsti mainitud toime tal puudus täielikult. Küll aga toimis see sodi ülikõva unerohuna - võtsin annuse sisse ja 15 minuti pärast kustusin ära. Ja kustusin ikka nii rängalt, et öösel põiekaga peldikusse minek oli nagu teises maailmas rändamine - mööda seinaäärt, silmad peaaegu kinni ja mõistus täiesti tuim Very Happy Mäletan, ükskord suvel otsustasin peale annuse sissevõtmist hoopis jalgrattaga välja minna. Supilinna konnatiigini jõudes aga tundsin, et fakk, ränk unekas roomab peale, koduni ära vist ei venita. Okei, padavai Jänese matkarajale, seal saunalina endale alla ja sinna ma kustusin... õnneks oli öö soe, sest ma olin ikka hõredalt riides. Hommikul üks kalamees hakkas muidugi kartma, et saan päikesepiste, ja äratas mu üles Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Esm Nov 30, 2009 2:51 pm    Teema: Vasta viitega

Mul on ameerikast Tamiflu tellitud. Ega see mind vaesemaks ei tee. Huvitav vaadata kas tuleb piraat või originaalkaup. On olnud juhtumeid kus on tulnud C vitamiin ja tollist on konfiskeeritud suur kogus piraati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Teis Dets 01, 2009 2:32 am    Teema: Vasta viitega

Went kirjutas:
haldjanool kirjutas:

mulle kirjutati kaelaradikuliidi vastu xanaxit ja siis lisati veel miski asi, mis pidi xanaxi toimet tugevdama.
ma ei pea vist ütlema, et ma passisin.


ma täitsa mõistan arste, kes sellepeale küsivad, et "miks sa siia siis tulid kui ise nii tark oled?"

ta teadis, kes ma olen, mis ma seal teen ja mismoodi ma ennast tegelikult ravin.
sellepärast mulle jäigi see xanaxi-liigutus arusaamatuks.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Reede Dets 04, 2009 1:49 pm    Teema: Vasta viitega

Margareta Hellsten (arst, keemik, agronoom-bioloog), kes on on töötanud Stockholmis 12 aastat lastearstina ja hetkel töötab psühhiaatrina, peab kaitsepookimist ohtlikuks. Ta oli valmis lähemalt selgitama.

Milles seisneb vaktsineerimise ohtlikkus?“


Vaktsiinid koosnevad nõrgestatud või surnud bakteritest või viirustest. Ametliku põhjenduse järgi viiakse need kehasse selleks, et stimuleerida immuunsüsteemi. Iga rakk tunneb tavaliselt ära omaenda organismi osakesed, kusjuures sissetungijate kahjutustamine on valgete vereliblede ülesanne. Kaitsvaid valgeid vereliblesid leidub kahte liiki.
Ãœhed (neutrofiilsed granulotsüüdid) kasutavad sissetungijate vastu keemiarelva, saabudes kähku kohale. Selles võitluses võivad otsa saada ka oma rakud. Seejärel tulevad eksperdid – monotsüüdid. See on valgete vereliblede teine oluline rühm, millel on ümmargune tuum. Nad uurivad sissetungijat lähemalt, kandes oma avastusest ette lähimasse keskusesse – lümfisõlmele. Seal õpetatakse kähku välja eliitjõud, mida nimetatakse B-lümfotsüütideks, relvastatakse antikehadega ning saadetakse ohupiirkonda.
Antikehad sobivad hästi sissetungijate struktuuriga. Alati neist jõududest siiski ei piisa. Leidub veel üks liik lümfotsüüte, mida tuntakse T-lümfotsüütidena. Neist on viimasel ajal räägitud seoses AIDS-iga.
Ametlik propaganda ütleb, et pärast kaitsepookimist on nood lümfotsüüdid valimis meid eluaeg kaitsma, rünnates haigusollust iga kord enne, kui see midagi paha jõuaks teha. Uinutav teooria! Tegelikult ei ole üldse mõistlik inimkehasse suurtes kogustes viia surnud või nõrgestatud viirusi, millele on lisatud toksilisi konserveerimisaineid. Mida rohkem on meis sõbralikke baktereid, seda tervemad me oleme. Vaenulikud elemendid suudavad kudedeni jõuda harva, ja ühel ajal mitte kunagi. Nn kaitsepookimiste puhul jõuavad nad aga kudedeni korraga. See kutsub esile immunoloogilise ¹oki. Organism hakkab kohe tootma antikehasid.”

Mis siis immuunsüsteemis õieti toimub?“

See on nö jalust rabatud. Pärast tavalisi vaktsineerimisi võib kuni 70% meie antikehadest olla hõivatud leebete lastehaiguste kantseldamisega. Need pole üldsegi nii ohtlikud, nagu ametlikult väidetakse.
Tavaliselt astub nende haiguste vastu välja üksnes 37% antikehade varust. Võite kujutleda, kuivõrd koormatud on immuunsüsteem ülejäänud elu vältel, kui peame võitlema palju ohtlikumate haiguspisikute vastu. Lisaks tuleb pidevalt kahjutuks teha ka allergiaid esilekutsuvaid aineosakesi.
Leidub arste, kes on vabatahtlikult neelanud suures koguses koolerapisikuid, et näidata ametlike vaktsineerimisteooriate paikapidamatust. Kui neid mikroorganisme vaktsiinina tervele inimesele süstida, ei juhtu midagi hullu.
Tänapäeval on aga täiesti terveid inimesi väga vähe järel. Alatoidetud või ebatervislikult toidetud laste vaktsineerimise tagajärgi kirjeldab dr Archie Kalokerinos oma raamatus “Every Second Child”. Nimelt suri Austraalia mitmes piirkonnas pärast vaktsineerimist iga teine põliselaniku laps. Archie Kalokerinos oli vastutustundega arst ja andis lastele enne vaktsineerimist suures koguses C-vitamiini. 10-aastased said koguni 10 000mg päevas (ametlikult vajab inimene päevas 60mg), 5-aastased said 5000mg mitu päeva enne süstimist. Lisaks anti neile veel 28mg tsinki. Väiksemad said vastavalt vähem. Seejuures keeldus dr Kalorekinos vaktsineerimast lapsi, kel esines vähimaidki põletikulisi sümptomeid.
Tänu nendele ettevaatusmeetmetele ei surnud kahe aasta jooksul üksi dr Kalokerinose hoolealune. Üksnes nõnda kaua lubatigi tal oma programmi teostada.Kui lastele C-vitamiini ei antud, suri neist iga teine immunoloogilise ¹oki või halvatuse tagajärjel. Hiljem ka mingi nakkuse (näiteks kopsupõletiku) tõttu.
Vaktsineerimine toob alati endaga kaasa suurenenud vajaduse C-vitamiini järele. Selle vaegus nõrgestab immuunsüsteemi. Alla 10-aastastel lastel pole see süsteem veel täielikult välja arenenud. Tavaliselt on aga vaktsineerimisi ette võetud just enne kümnendat eluaastat.

” Kas on ka täpsemaid andmeid?“

Viimasel ajal on vaktsineerimise kahjulikkuse kohta ilmunud hulk kirjandust. Nimetan mõned teosed: Ida Honorofi ja E. McBeani “Vaccination – The Silent Killer”, Walene Jamesi “Immunization – The Reality Behind the Myth” ning F. ja S. Dealrue´ “Impfungen der ungluabliche Irrtum”, millele on eessõna kirjutanud meditsiinidoktor Gerhard Buchwald. Neis kõigis toonitatakse, et peamiselt vaktsineerimine põhjustabki väikelaste kurikuulsaks muutunud äkksurma. Inglismaal sureb 2000 väikelast aastas, Saksamaal koguni 5000. Soomes on see näitaja 6 last iga 10 000 kohta. Sedagi on väga palju. Need lapsed olid vaktsineeritud paar nädalat enne surma.
Samalaadsete uurimiste tulemused on neid andmeid vaid kinnitanud. Lahkamisel selgus, et 95% lastest oli saanud viirusliku nakkuse või oli neil tekkinud nakkuslik seisund kõhunäärmes, neerudes ja põrnas. USA-s tabab äkksurm 10 000 väikelast aastas. Sealseist uuringuist ilmneb, et kaks kolmandikku 103 lapsest oli surnud kolme nädala vältel pärast kolmikpookimist, mis oli mõeldud teetanuse, läkaköha ja difteeria vastu. Hulk lapsi suri juba esimesel ööpäeval. Ametlikuks diagnoosiks polnud vaktsinatsioonikahjustus, vaid hoopis “tundmatu põhjusega väikelaste äkksurm”. Näiteks aastal 1979 suri kaheksa last vahetult kolmikpookimise järel. Ometi pandi diagnoosiks väikelaste äkksurm. Seejärel peatasid arstid need vaktsineerimised.
Pärast ametlikku uurimist edastati, et kolmikpookimise ja laste äkksurma vahel polnud mingit seost, sest vaktsiin lihtsalt ei saa surma põhjustada.

California Ãœlikooli uuringutes selgus, et vähemalt 1000 last aastas sureb USA-s päris kindlasti ainuüksi kolmikpookimise tagajärjel – seega 10% neist lastest, kelle ametlikuks diagnoosiks on väikelaste äkksurm.
Tänapäeval kannatavad inimesed, eriti noored, alatoitluse all, sest toit on enamasti alaväärtuslik. Seepärast on väikelaste äkksurma juhtumid viimase kümne aasta vältel kahekordistunud. Ka täiskasvanud on nüüd riskigruppi arvatud, mistõttu peaksid nemadki pookimisest hoiduma.Inimesed on erinevad. Mõni vajab mõnda toitainet kümme, sada ja isegi tuhat korda rohkem kui teine. See on tingitud geenidest. Ka mõjub vaktsineerimine erinevalt.
Uurimistulemustel on läkaköhavaktsiin põhjustanud ajukahjustusi. Osa lastest, kes elavad vaktsineerimise üle nõrgema reaktsiooniga, kannatab hiljem krooniliste vaevuste, sealhulgas allergiliste häirete, astma ja unepuuduse käes.
Taani andmed näitavad, et 40% sealsetest alla 16-aastastest lastest kannatab allergiliste vaevuste all. Aastal 1991 oli Rootsis ühe või teise aine suhtes allergilisi inimesi ligi 3 miljonit. Geneetilistel põhjustel reageeritakse nii haigustele kui pookimistele erinevalt.
Kui viirusel õnnestub raku tuuma sisse tungida, võib ta üle võtta sealse programmi ja toota kapsliga viirusi. Tagajärjeks on äge nakkus. Kui keskkond aga viirusele ei sobi, juhib ta raku tegevust üksnes osaliselt. Näiteks kroonilise astma puhul. Viirus võib jääda latentsesse seisundisse, andmata endast pikka aega mingit märku. Aga näiteks kui langeme stressi või oleme külmetanud, muutub ta aktiivseks. Organismi nõrgestudes viirus tavaliselt aktiviseerub ning paljuneb kähku ning stressi möödudes pole temast jällegi mingit märki. Selline olukord võib kesta kaua ning kaitsepookimiste puhul organismi sattunud viirused nõnda talitavadki.
Paljud viirused tekitavad ka vähki, kusjuures vähk võib välja lüüa evolutsiooni läbi teinud viirusest nakatunud järglasel. Seega võivad kaitsepookimiste tõsisemad tagajärjed ilmneda alles järgmisel või isegi ülejärgmisel põlvkonnal.
Uuringutes on juba nähtud kaitsepookimiste ning suhkurtõve ja psoriaasi osalist seost. Lõplikult on see seos veel kindlaks tegemata.
Põhjalikud teadurid on lisaks huvitunud, et kas kaitsepookimised ei ole ehk põhjustanud ka viimasel ajal üha enam levima hakanud raskeid haigusi, nagu leukeemia või Parkinsoni tõbi, mida varem ei tuntudki.
Varsti võib see haigus tabada juba kõiki vanemaid inimesi.

North-Carolina arst Clenner, kes ravivahendina kasutab C-vitamiini, rõhutas, et paljude tema kolleegide järeldusel on lastehalvatusvaktsiin otseselt põhjustanud leukeemia leviku USA-s. Dr Dupera Pariisist kirjutas juba aastal 1955 ajakirjas “Press Medical”, et kaitsepookimised vallandavad leukeemiaplahvatuse.
Ateena professor Gregoraki, keda Kreeka Teaduste Akadeemia kõrgelt hindab, on toonitanud, et kui vähegi võimalik, ei tohiks oma keha reostada vaktsiinidega. Tänapäeval levivad ennekuulmatult vähk ja vaimne alaareng. Põhjuseks on arstimite, vaktsineerimise ja kemoteraapia kuritarvitamine. Ta leidis, et saavutamaks vähi vähese esinemuse, nagu oli vanasti, tuleb lõpetada liialdused arstimite, kiiritamise, antibiootikumide ja vaktsiinidega, sest need pole muud kui mikrobioloogilised mürgid.
Olukorda on halvendanud kurgumandlite kõrvaldamine. On ju mandlite ülesanne viirusele vastu astuda.

” Kuivõrd avaldab inimesele mõju nuum- ja kariloomade vaktsineerimine?“


Lastel on hakatud avastama suu- ja sõratõbe, sest sõralistele on tehtud kaitsepookeid. Inimlastel nimetatakse seda haigust viisakamalt muhktõveks.
Euroopas on 20 aastat tehtud vaktsineerimisi suu-ja sõratõve vastu. Asjassepühendatud veterinaarasutuste aastakäive on olnud 130 miljardit dollarit. Tohutu raha. Aga efekt on väike. Nii lasti Prantsusmaal ühel aastal hukata 193 000 looma, et epideemiat peatada. Kõik loomad olid vaktsineeritud.
Saksamaal korraldati 12 aasta vältel (1966-88 ) kõigi üle nelja kuu vanuste veiste sundpookimine. Kui mõni talunik keeldus, ilmus kohale politsei. Sundpookimine läks saksa talunikele maksma 40 miljardit marka aastas.

” Millised olid sundpookimiste tagajärjed? “

Pookimist organiseerinud riikides puhkes taud taudi järel. Isegi naabermaad (Rootsi, Taani Suurbritannia) ei jäänud puutumata. Seevastu kaugemal, Iirimaal, Norras ja Soomes polnud üldse taude.
Ühisturu algusajal tegi komisjon ettepaneku keelustada kaitsepookimised suu- ja sõrataudi vastu. Saksamaa lükkas soovituse tagasi.'
Keegi pensionil saksa teadlane juhtis tähelepanu asjaolule, et sundpookimisi praktiseerivad Saksamaa ja Itaalia olid ainsad riigid, kus pidevalt puhkes suu- ja sõratõbi. Selgus, et vastutav asutus oli andnud valitsusele väärinformatsiooni, mistõttu pookimisi jätkati. Tolle pensionäri sekkumine sundis Bundestagi komisjoni aastal 1992 vastu võtma otsuse sundpookimised lõpetada. Ühtlasi anti mitu miljonit marka toetusraha vaktsiinikombinaadi ehitamiseks.

” Mida näitab inimeste kaitsepookimiste statistika?“

Inglismaal alustati kaitsepookimist rõugete vastu aastal 1796. Selle tagajärjel sagenesid epideemiad, mis aastail 1837-39 nõudsid 22081 inimelu. Sellest hoolimata hakati aastal 1853 tegema sundpookimisi. Seejärel tabas Inglismaad ajavahemikus 1870-1872 hirmus rõugeepideemia – 44 840 inimest suri. Siis astusid inglased sundpookimiste vastu välja. Protestile vastati, et järelikult tuleb vaktsineerida sagedamini. Siiski lõpetati rõugetevastane sundpookimine 1948. aastal, sest Teise maailmasõja ajal, mil inimesi oli hulganisti koos, sai ka kõige rumalamatele selgeks kaitsepookimiste nõmedus.

Jaapanis alustati rõugetevastast sundpookimist aastal 1872, kuid ka seal hakkasid rõuged veelgi levima. 1892.a. puhkes Jaapanis kohutavaim rõugeepideemia: 165 774 haigestus ja 29 979 suri. Kõik olid vaktsineeritud.

Austraalias ei korraldatud sundpookimisi. 15 aasta vältel suri seal rõugetesse ainult kolm (!) inimest.

Saksamaal korraldas natsionaalsotsialistlik valitsus 1939.a. sundvaktsineerimise difteeria vastu. Kohe haigestus 150 000 inimest.
Norras ei vaktsineeritud kedagi. Seal haigestus tol ajal vaid 50 inimest.

Rootsis vaktsineeriti 1963.a. rõugete vastu ja varsti puhkes Stockholmis rõugeepideemia.

USA sundvaktsineeris 1917-19.a. Filipiinide elanikkonna. Tagajärjeks oli see maa suurim rõugeepideemia: 162 503 haigestus ja 71 453 suri.
Aastail 1870-71 puhkes rõugeepideemia Saksamaal. Rohkem kui miljon inimest haigestus 120 000 suri. Neist 96% oli vaktsineeritud.

Isegi Bismarck oli sunnitud tunnistama, et kaitsepookimised oli suur viga. George Bernard Shaw kirjutas vaktsineerimise enesepettusest koguni raamatu, mis avaldati 1932.a.
Asi hakkas paranema alles pärast seda, kui valitsejad lasksid haigestunud isoleerida ja tõhustada hügieeni.

” Millised olid lastehalvatusvastase vaktsiini tagajärjed?


Lastehalvatuse viirust võis leida reostunud viljas või piimas. Peamiselt haigestuvad lapsed vanuses 6 kuud kuni 3 aastat. 1930. aastail vähenes haigestumus kuni 80%, sest vilja hakati hoidma hügieenilisemalt. Teaduslikult on kindlaks tehtud, et nii difteeria kui lastehalvatuse levik Euroopas ja USA-s oleks 1950. aastail iseeneslikult lakanud. Takistas vaktsineerimine. Niisiis võivad mõlemad haigused lähiajal koguni aktiviseeruda. Meedikud on märkinud, et 95% maakera inimasukatest on lastehalvatuse suhtes loomupäraselt immuunsed. Seetõttu pole vaktsiinist iialgi juttu tehtud kui bioloogilisest relvast.
Portugalile kuuluval Madeira saarel oli lastehalvatus täiesti tundmatu, kuni seal hakati tegema vaktsineerimisi. Tagajärjeks oli epideemia, haigestus sadakond last.
Soomes puhkes lastehalvatusepideemia 1984. aastal. 7 last 9-st olid vaktsineeritud. Ãœks laps suri, kuigi teda oli lastehalvatuse vastu viis korda vaktsineeritud.

” Mida öelda tuberkuloosi leviku kohta? Rootsis on jälle hakatud häirekella lööma.“


Loomulik immuunsus tuberkuloosi suhtes hakkas tekkima 1890. aastaist. Kaitsepookimisi alustati alles aastail 1945-46.
Hollandis ei ole vaktsineerimisi tehtud ning tuberkuloos on seal ka praegu tundmatu haigus. Ent Soomes korraldati massilisi vaktsineerimisi. Sealhulgas lastevanemate vastuseisust hoolimata. Ning tagajärjeks oli kogu Euroopas enneolematul hulgal haigestumisjuhte.

” Millised on suurimad vaktsineerimisele järgnenud katastroofid?“


Pärast Esimest maailmasõda (1918-19) hakkas levima hispaania gripp (spanish flu). Sõja ajal vaktsineeriti USA-s iga mobiliseeritu kõigi tollal tuntud vaktsiinidega. Paljud langesid seejärel surnult maha. Teised täitsid viimase kui ühe sõjaväehospidali. Sealt lahkusid nad sõjainvaliididena ning vaimsete puuetega, ilma et nad oleksid sõtta jõudnudki.Sõjaväeleerides puhkesid koletuslikud taudid, mis nõudsid rohkem ohvreid kui lahingud. See tragöödia mõjus kaasa, et Inglismaal lõpetati sundpookimised.

USA sõjajärgses vaktsineerimiskampaanias öeldi, et kuna sõdurid naasevad võõrastest riikidest tõenäoliselt hirmsate haigustega, siis tuleb kõik kodanikud, mehed, naised ja lapsed, vaktsineerida riigi huvides. Aastail 1918-19 meenutasid paljud ameeriklaste asulad tondilinnu. Tänavad oli inimtühjad, sest kõik lamasid voodis. Kontorid ja kauplused olid suletud. Neil vähestel, kes polnud vaktsineeritud, oli eriti palju tööd. Pealegi pidid nad haigete eest hoolitsema. Üldiselt nad ei haigestunudki hispaania grippi.
Hispaania gripi vastast vaktsiini müüdi ka teistele maadele. Ühtekokku suri selle tagajärjel kogu maailmas vähemalt 25 miljonit inimest. Ainuüksi Rootsis oli ohvreid 38 000. Hispaanlaste suhtes oli haiguse nimetus muidugi ebaõiglane, sest Hispaaniast see gripp küll ei pärinenud. Ainsad maad, kus seda jubedat haigust ei esinenud, olid need, kes keeldusid toda Ameerika vaktsiini ostmast, sealhulgas Egiptus ja Kreeka.

” Jääb mulje ettekavatsetud massimõrvast. Millised finantsringkonnad seisavad vaktsineerimiskampaaniate taga?“

Nelja USA laboratooriumi viiest, kus 1950. aastail valmistati lastehalvatusvaktsiini, rahastas Rockefeller. Ta teenis sellega 5 miljardit dollarit.
Seagripivastase vaktsineerimise kampaaniasse tõmbasid rahandusringkonnad kaasa koguni Gerald Fordi. Reklaamiraha võeti maksumaksjate taskust.

Vaktsineerimine algas oktoobris 1976, ilma et oleks jõutud teste teha. Juba sama aasta detsembris, seega kaks kuud hiljem, lõpetati vaktsineerimine paljude surmajuhtumite ning halvatuste tõttu.

Augustis 1977 andis 62 inimest asja kohtusse, et oma lähedaste surma eest kahjutasu nõuda. 207 nõudis kahjutasu halvatuse eest, 607 pimedaksjäämise, impotentsuse jne eest. Enamik aga ei teadnudki, et neil on õigus riigilt hüvitust nõuda.

Seesugused sündmused panevad mõtlema. Seda enam, et keegi polnud enne kaitsepookimisi seagrippi haigestunud. Kust oli see haigus üldse pärit? Sigadel seda polnud.
Järelejäänud vaktsiini püüti seakasvatajatele maha müüa, kuid katse ebaõnnestus. Nii jäi vaktsiin 100 miljoni dollari väärtuses tarbetult seisma. Sead ei haigestunudki.

Meedikud on viimasel ajal tõdenud nii südamehaiguste kui ajukahjustuste seost vaktsineerimistega. California Ãœlikooli uuringuis selgus, et USA-s seostatakse vähemalt 11 000 – 12 000 neuroloogilist kahjustust aastas seoses kolmikpookimisega. Arvud on mõistagi tugevasti vähendatud.

Tasub rõhutada, et vaktsiinid sisaldavad nii alumiiniumi kui ka elavhõbedat.
Alumiiniumist on teada, et see kutsub esile allergiat.

USA teadlased Culter ja Fishert on toonitanud, et ametlikud arvud jäävad tegelikkusest väga kaugele. Nad viitasid 15-20 % Ameerika koolilaste suurtele raskustele õppimisega. Kolm miljonit last peab võtma lisatunde. Teadlaste järeldusel on see otseselt läkaköhavastase pookimise tagajärg. Londonis on nõutud kahjutasu just peamiselt läkaköhavastaste vaktsineerimiste tagajärgede eest.

” Kuidas ametlike arvudega manipuleeritakse?“


Los Angeles´i arste kutsuti üles teatama kõigist reaktsioonidest 48 tunni vältel pärast vaktsineerimist. Ent laste organism on täiesti erinev. Üks laps haigestus neli tundi pärast pookimist ja suri neli päeva hiljem. Teine laps haigestus kolm päeva pärast vaktsineerimist ja suri järgmisel päeval. Ka tema juhtum jäi statistikast välja. Muid komplikatsioone (minestamised jne) ei arvestatud üldse. Ei tuntud vähimatki huvi, mis sai lastest 48 tundi hiljem. Mis väärtus sellisel statistikal üldse on?

Kord uuriti 58 last pärast nende esimest vaktsineerimist. Kahekümne neljal ehk 41% märgati samal päeval vaktsiini mõju ajule. 24 tundi pärast lastehalvatusvastast vaktsineerimist täheldati ligi pooltel lastest ebanormaalseid ajulaineid.

Prof Delour on kirjutanud: “Vaktsineerimistega põhjustatakse iseloomu muutusi terves põlvkonnas. Kontsentratsioonivõime ja kriitiline mõtlemine halvenevad, ärritatus ja kartus suurenevad. Kujunevad vormitud ning atoonilised inimesed, kes vaevalt on millestki huvitatud. Nad on ärevil ning kinnised. Usutavasti leidub ka teisi põhjusi, aga pole kahtlust, et vaktsineerimine muudab inimese käitumist, neist saab ilmetu inimmass.””
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Nov 2007
Postitusi: 1048
Asukoht: L-Virumaa

PostitusPostitatud: Teis Dets 29, 2009 9:17 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd siis paar kuud kõvasti taimeteed joodud, kaks kilo mett kulunud, alko vajadus peaaegu kadunud, käisid külalised, kõigile meeldis, jõivad kaks kannu ära. Smile
_________________
Kuhu tõttad, Trilma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Kolm Dets 30, 2009 4:12 am    Teema: Vasta viitega

mulle kangesti meeldis, et inimesed on oma terve mõistuse üles leidnud ja mitte ei jookse polikliinikusse, kui arst helistab ja vaktsineerima kutsub.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
outrageous
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 24 Sept 2009
Postitusi: 41
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Jan 01, 2010 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=5xbXe2fyBp8

väike video, mida vaktsiinid teha võivad noore, terve ja täiuslikus vormis kehaga .

väga masendav .
_________________
Endless mass of human stupidity.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Nov 2007
Postitusi: 1048
Asukoht: L-Virumaa

PostitusPostitatud: Püh Jan 03, 2010 8:04 am    Teema: Vasta viitega

Teab ka keegi, kas taimetee joomisega tuleb vahepeal pausi ka teha, et nagu kuulnud, et tehakse tsükklitega ... Tundub, et tühi auk on täitunud, maitsmis- ja haistmismeel on normis, eilset kartulisalatit eriti ei taha ja kõik mis poes müüakse, pole sugugi hea kraam.
_________________
Kuhu tõttad, Trilma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Püh Jan 03, 2010 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

usalda oma keha tunnetust.
kui tahad, siis on midagi puudu veel, mis sealt või selle kaudu/abil tuleb.
kui ei taha, siis on norm täis ja võiks plaati vahetada.
sest alati on midagi puudu ses sitases maailmas, mis lõhub vahel kiiremini, kui taastuda jõuab.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Nov 2007
Postitusi: 1048
Asukoht: L-Virumaa

PostitusPostitatud: Püh Jan 03, 2010 4:54 pm    Teema: Vasta viitega

Pisut piinlik on juba nõnda küsida aga no mis teha, kui enda tunnetust ei saa veel usaldada ... Jätkan ikka. No ma ei tea, kes seda asja nõnda ära lörtsivad: võib ka vahepeal mingit sitta sisse ajada ja ei midagi, või siis teine ääärmus - läen poodi, teiselpool teed läeb mõni naine, parfüüümipilv tapvalt ümber, ise kirun, et kurat, haise parem sita või kuse või higi järgi, saaks vähemalt aru, kes sa oled, halvel juhul tunnneb ära, kas on päevad või mittte ... Smile
_________________
Kuhu tõttad, Trilma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Esm Jan 04, 2010 4:31 am    Teema: Vasta viitega

eks loeb ka häälestus, et millisele maailmale sa millegipärast oled häälestatud/orienteertud.
kui ikka hommikul näiteks pangalaenu tagasimakse teema sajaga sisse sõidab, siis on suht pool päeva vähemalt selle järelmõjud kukil ja sõnnikut üritab igast nurgast sisse tulla.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Hella
Arengumaag


Liitunud: 22 Juul 2009
Postitusi: 881

PostitusPostitatud: Nelj Dets 23, 2010 12:19 pm    Teema: Vasta viitega

https://www.arst.ee/et/Uudised-ja-artiklid/37012/h1n1-vaktsiin-ja-700-line-nurisunnituste-kasv (kopeerin teksti siia juhuks, kui maha võetakse):

"H1N1 vaktsiin ja 700 %-line nurisünnituste kasv
Ühing National Coalition of Organized Women(NCOW) võttis hiljuti kokku ja esitas USA Haiguste Kontrolli ja Ennetuse Komiteele (CDC) andmed, mis sisaldavad shokeerivat informatsiooni H1N1 seagripi vaktsiini toime kohta rasedatele naistele. Raportile vastavalt esines 2009. aasta seagripi pandeemia ajal raseduste katkemise arvukuses 700 %-line järsk kasv, võrreldes varasemate aastatega, mis osutab vaktsiinile kui otsesele süüdlasele. CDC on asunud vastava info suhtes eitavale positsioonile.

2009-2010. aasta gripihooaja vältel olid USAs peaaegu 50 % kõigist rasedatest naistest vaktsineeritud. Arstide poolne soovitus ja nõustamine suurendasid sesoonse gripi vaktsiinisüsti tegemise tõenäosust kolm korda, seagripi puhul isegi kümme korda. Paralleelselt H1N1 gripi hirmust tuleneva vaktsineerimise kasvuga tõusis järsult ka raseduste katkemise arvukus.

CDC on vastavate andmete osas asunud täielikult eitavale positsioonile ning annab rohelise tule, et teha 2010-2011. aastal gripi vaktsiini süst kõigile inimestele, sh ka rasedatele naistele.

Kõrvuti nurisünnituste andmetega tuuakse raportis välja veelgi shokeerivamaid arvulisi näitajaid, rõhutades, et võrreldes eelmiste aastatega, on 2009. aastal vaktsineerimisega seotud loote surmade arvukus suurenenud 2440 %.

Loe lähemalt ja tutvu raportiga http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarriages.html "

Eile oli uudis üleval ka siin: http://teadus.err.ee/&id=3345&cat=1&pgk=1 , kuid tänaseks on maha võetud, mis vihjab taolise info leviku tõkestamise püüdele. Ikka raiutakse nagu rauda: vaktsineerimist tuleb ja peab tegema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Reede Dets 24, 2010 2:45 am    Teema: Vasta viitega

noh jah, näitab ära, et usas on mindud rahvastiku vähendamise hiilivat teed pidi.
hea oleks, kui see "tee" seal välja eriti ei roniks.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group