Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Mull

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Bossi nurgake
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kas jutt oli praktiline?
Jah
75%
 75%  [ 3 ]
Ei
25%
 25%  [ 1 ]
Kokku Hääli : 4

Autor Teade
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Laup Märts 21, 2009 7:19 pm    Teema: Mull Vasta viitega

Naisel on võime kanaldada. Ta loob kanaleid erinevatesse kohtadesse, seda teeb ta automaatselt kohe kui tunneb huvi millegi või kellegi vastu.
Vaatleme praegu seda kui ta tunneb huvi kellegi vastu. Võtame nt, et ta tunneb huvi mingi mehe vastu. Nüüd mees tunneb seda ja hakkab sellele naisele tähelepanu pöörama. Kui mees võtab kanali vastu, siis ta läheb selle naisega suhtlema. See ongi see, et naine tahab teada milline viljastuspulk mehel on.
PS: Naine teeb alati valikuid. Seepärast on talle oluline, et saaks näha erinevaid viljastuspulki, sest ta saab siis valida. Naiste elu koosneb pidevatest valikutest. Siit ka see, et naine teeb mis naine tahab. Mees teab mis mees teeb. Kui naise elus läheb midagi halvasti, siis saab ta süüdistada vaid ennast, sest tema võttis vastu sellise otsuse. (Või mulli, kui pidas mingit naist endast paremaks ja sattus selle naise mulli. Aga ka mulli sattumises võib ta ennast süüdistada, sest ise valis, et ta on parem.)
Naine võib huvi tunda ka millegi vastu. Toome näite, et naine tunneb huvi nt seksi vastu. Siis ei loo ta kanalit mitte otseselt kellegile, vaid loob kanali seksmaailma. Ja siin tuleb mängu MULLI esimene level. Kui naine on loonud kanali seksmaailma, siis sellega tekitab ta automaatselt ülesse mulli. Nüüd kui mees peab seda naist mingi aspekti pealt parimaks, siis satub ta selle naise mulli, ning kui on mullis, siis antud näite puhul tunneb ta, et tahaks seda naist panna.
Selle sama asja pealt töötab ka vägistamine. Sest mulli käsk on, et vaja seksi. Millised mehed aga kohale tulevad, seda ta ei vali. Kõik kes mulli satuvad tahavad seksi. Siin ongi suur probleem sellega, et reaalis väljastatakse ühte infot(valetatakse) ja emotsionaalis on teine info. Instinktid töötavad teise tasandi pealt. V.a organismi refleksid nagu: kukkumisel paneme käed ette, kurku kallates midagi me neelame jne. See kas toimub ainult teistele valetamine või ka endale sõltub sellest, kui hästi ollakse endaga kontaktis, ennast tuntakse.
Siin oleks huvitav lugeda juurde FREUDI, kes kirjutab ID'ist, egost ja superegost.
Kui natuke edasi lugeda siis tuleb välja, et on olemas ka mulli teine level. Ka mulli teise leveli pealt on võimalik panna panna inimesi käituma imelikult . Millega ma tahan öelda seda, et on olemas ka võimalus, et naine ikkagi ei taha seks, kuid ikka vägistatakse. See tähendab, et mingi mull toitub seksenergiast ja välja oli antud käsk, et tooge energiat mis tahes hinnaga. NT: pornomaailm toitub seksenergiast.
PS: Naine pillub tegelt pidevalt kanaleid välja ja võib olla korraga ühenduses väga paljude kohtade ja inimestega, kuid korraga saab aktiivne olla vaid üks kanal. See mille aktiviseerib seda tunneb ka mullis olija.


Mulli teine level- see hakkab tööle siis kui mull on viljastatud. Naine on loonud kanali mingi mehega, mees on kanali vastu võtnud, ning viljastanud naise- see tähendab, et naine on mehe idee omaks võtnud. Kui naine võtab mehe idee omaks, siis automaatselt annab ta mehele oma aspekte kasutada. Sama toimub ka vastupidi- mees annab naisele oma aspekte kasutada.
Nüüd viljastatud mulli me võime nimetada ka kui visuaalmaailmaks. See on mehe ja naise vaheline liit. Nüüd kuna tegemist on ikkagi mulliga, siis kõik kes peavad seda naist või seda paari parimaks, satuvad sinna mulli. Nüüd on naisel võime jagada mulli elanikele käske. Milliseid käske ta suudab jagada oleneb mulli tüübist.
PS: Kui naine hakkab jagama käske, mis ei toeta mehe ideed, siis mees varem või hiljem lõpetab visuaalmaailma toitmise ja visuaalmaailm läheb katki. See toimib sellepärast nii, et kui sa ei jaga käske lähtuvalt oma mehe viljastuspulgast, siis järelikult jagatakse käske lähtuvalt kellegi teise viljastuspulgast. Sellisel juhul aga tekivad kahe viljastuspulga vahel kaklus ja alati ka on TÜLI, sest tegevusse on segatud mull. Ilma mullita tüli poleks, oleks arutelu.
Oluline on see, et viljastuspulk kannab mehe elumõtet ja kui mees ei saa oma elumõtet elluviia, siis võrdub see samaga mis mõttetult elamine. Kui aga mees peab teise ideega kalema, siis tunneb ta varem või hiljem, et ta raiskab oma elu, sest kogu power mis eluideest tuleb läheb mingi teise eluidee täitmisele või sellega kaklemiseks.

Suhe saab toimida ainult siis kui on loodud visuaalmaailm. Ilma selleta on see, et mees kükitab lihtsalt naise mullis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Püh Märts 22, 2009 12:15 am    Teema: Vasta viitega

muideks, pole nii lihtne.
kanali vastuvõtmisega ei toimu sugugi kohe viljastuspulga vastuvõtmist.
kui toimuks, oleks naised nii lõhki, et sa isegi ei kujuta ette, st pidevalt erinevate inimestega suheldes nad peaks kogu aeg vahetama viljastuspulki - nii see aga pole. vastasel juhul ei tekiks ju tüli, sest siis peaks ju naine jälle oma mehega suheldes võõra kohe välja viskama.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Püh Märts 22, 2009 12:41 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Naine on loonud kanali mingi mehega, mees on kanali vastu võtnud, ning viljastanud naise- see tähendab, et naine on mehe idee omaks võtnud.


Ma pole viljastamist kirjeldanud, kuna ma ei tea veel kuidas see täpselt töötab.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Bossi nurgake Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group