| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 12:40 pm Teema: |
|
|
saa nüüd selgusele, õps, olen ma suarust aegund või toores siis?
õpetust peab ka välja pinnima, no mis elu see on  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 1:01 pm Teema: |
|
|
| Curiosa kirjutas: | saa nüüd selgusele, õps, olen ma suarust aegund või toores siis?
õpetust peab ka välja pinnima, no mis elu see on  |
aga sa otsusta ise, millist vaimsust sa siiski taga otsid. ja kui selles oled selgusele jõudnud, äkki sul endal kergem aru saada, mis elu see sul on. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 1:20 pm Teema: |
|
|
a kust ma seda teadma peaks, kui veel leidnud pole  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 1:37 pm Teema: |
|
|
| Aga kuidas leides ära tunned, kui omad kindlat kujutlust, otsitava omadustest? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 2:27 pm Teema: |
|
|
no ei omagi ju! ma ise siin salamahti loodan, et ehk selle järgi tunneb, kui hea olla on vms no iseendaga nagu tihtipeale ongi, et siis kuidas nagu edasi otsima peaks  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 4:33 pm Teema: |
|
|
| Milles seisneb mainitud: "hea olemine"? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 5:12 pm Teema: |
|
|
| hingerahus ike |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 6:45 pm Teema: |
|
|
ah et hingerahu?
vaata see on selline kummaline asi, et inimestele võib viimast pakkuda väga erinev tegevus. mõni on rahul, kui saab midagi luua, teine kui saab suhelda, mõni kui õppida, mõni kui teisele käru keerata, mõni kui teist piinata või inimese maha tappa. aga kõik nad on seejuures rahul tehtuga ja peavad ennast veel õigeks/õiglaseks pealekauba. seega tundub suht kahtlane kriteerium olevat.
seda enam, kui su hingerahu "ike" justkui on ja justkui ei ole ka.
samas olen kuulnud olemise kohta sellist sõnastust:
| Tsiteerin:: | | olemine-see on pingutamata, rahulik teadmine sellest, et mul on elus oma koht just sellisena, nagu ma olen. |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 6:57 pm Teema: |
|
|
ah et olemine?
vaata see on selline kummaline asi, et inimene võib olemiseks pidada väga erinevaid tegevusi. mõni peab omaks elemendiks (kohaks siin elus, kutsumiseks, parameetriks...), kui saab midagi luua, teine kui saab suhelda, mõni kui õppida, mõni kui teisele käru keerata, mõni kui teist piinata või inimese maha tappa. aga kõik nad seejuures ON ja peavad ennast veel õigeks/õiglaseks pealekauba. seega tundub suht kahtlane kriteerium olevat.
samas olen kuulnud hingerahu kohta ligilähedast sõnastust:
hingerahu - see on pingutamata, rahulik ja rõõmus teadmine sellest, et ma olen (mistahes tegevuses või ka tegemata) ja olen mõttekas just sellisena, nagu ma olen.
kui hingerahu on, siis on hea - kui kõigub teinekord (see teadmine peaasjalikult), siis vähe kehvem |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 10:10 pm Teema: |
|
|
näed ja ütlesidki ilusasti välja , et sul pole midagi tarvis  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Shhh

|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 10:25 pm Teema: |
|
|
Öösel nägin unes, et kaks mu sõpra sattusid haiglasse, oli olnud mingi auto või taoline õnnetus. Täpsemalt ei oska öelda. Ma mäletan, et sõitsin ühe sõbraga autoga ringi igalpool ja siis läksime haiglasse. Kuid see polnud tavaline haigla. See oli suure ostukeskuse moodi. Aga seal oli ka haigla. imelik. Mäletan et seal oli veel palju treppe, kui sõbraga sealt ülesse minema hakaksime kadus meil jõud, ja me ei jõudnudki haiglasse. Teinepäev kui uuesti läksime, läksime me valedest treppidest ülesse, mis jõdusi kauplusesse. Kuid siiski jõudsime haigla poolele. Siis me otsisime palatiti kaua, kõik inimesed kes seal olid, vaatasid meid kurjalt. Oline juba kaua kõndinud ja jõudsine ühe koridori lõppu, kuid seal ka polnud palatit. Palati nr pidi olema 119. Akkasime siis tagasi kõndima, kui nägin silti ''palatid 114-119'' ise veel mõtlesin miks 119 viimane on. Läksime siis sinna koridori, inimesed jälgisid meid. Jõudsime palatisse ja seal oli 2 mu sõbrannat. Sõber kes seal palatis olid ütles et noh lõpuks jõudsite ka teie. Ta oli pahane võinii. Aga enne palatisse minekut ütlesin sellele kellega koos ma olin et ma ei tule palatisse, kui ta kole välja näeb, nägu katki on vms. Enda imestuseks oli ta aga täiesti terve, jalg oli kipsis ainult. Siis ma ütlesin, sõbrale kes minuga kaasas oli et me tuleme siia veel, ME tuleme siia veel. Rõhutasin ''ME''. Kuna mu sõbrannad ei teadnud et me tolle noormehega paar oleme, ja neile ei meeldnud see, siis ma tahtsin et nad aru saaks, et me nüüd koos oleme. Olime seal palatis mingi aeg ja siis läksime ära ...
Veits kokkusattumus . Varsti aasta tagasi juhtus just nende 2 sõbraga rolleri ja auto õnnetus. Kuid ma ei saa aru mida see tähendada võiks ? Too kord olid selle noormehega asjad hullusti, mitte ei olnud jalaluumurd, vaid koljuluu mõrad ja sisemine verjooks, ning lühiajaline mälukaotus. Unes nägin et mõlemaga juhtus õnnetus, kuid unenäos nägin ainult ühte sõpra. Keeruline minujaoks.
Äkki keegi oskab seletada, mis see tähendada võiks ? Või midagi lahti seletada? _________________ The only place where dreams are impossible is in your own mind. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Reede Veeb 27, 2009 10:31 pm Teema: |
|
|
Ebakindlus, liigne muretsemine, kaitse.
Ei kehtesta ennast oma isiklikus maailmas.
Võõrad hirmud. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 2:29 am Teema: |
|
|
| Andromeeda kirjutas: | näed ja ütlesidki ilusasti välja , et sul pole midagi tarvis  |
kuidas sa ometi võid midagi seesugust väita |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 9:16 am Teema: |
|
|
| Tapsin unes linde. Hästi palju oli neid, sõid teri, väikeseid ja keskmiseid, tumedad. Lõin lihtsalt järjest kõik maha. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 3:14 pm Teema: |
|
|
ahh, need olid larvid. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 6:54 pm Teema: |
|
|
Ma käisin unes matkamas
Läksin koos mingi neiuga, keda ma unes teadsin enda õe olevat. Tundus olevat selline tumedapäine, seega reaalselt mu õega ei sarnaneks. Tuiasime siis kusagil põldudel ja metsa vahel, seljakotid seljas... sihtkohas andsime kotid autode peale (kummagi jaoks eraldi auto - milline temal oli, ei mäleta, aga mul oli mingi vanem oranz ja kandiline väikebuss, mersu bussi moodi), ise hakkasime jala koju astuma ning autod pidid meie seljakotid meile kodu juurde tooma. Jõudsime kodutrepile, seal saabusid ka autod meie seljakottidega. Need kätte saanud, läksime koju, kus meid vanaema vastu võttis ning vaatamata meie lõbususele ikka mingil X põhjusel meie kallal näägutama hakkas Rääkisime ka sellest, kui pika maa me käisime ja selgus, et seda oli 18 km. Siis uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 9:47 pm Teema: |
|
|
Leidsid sellel matkal midagi ammu unustatud, kuid millest võib tulevikus kasuks tulla. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 10:15 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | ahh, need olid larvid. |
jah, leidsin ka siit kusagilt sellise seletuse üles |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Märts 05, 2009 6:38 pm Teema: |
|
|
unes exi kõrvalt ärgates ma kohe südamest nutsin, nii hää oli pärast. ja siis läksin kõrvaltuppa, kus kusesin pika sorinaga oma voodi peale, wtf?  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 1:50 pm Teema: |
|
|
| Täna hommikul oli lühike, kuid huvitav stseen... Viibisin Anne kanali ääres Sõpruse sinna otsa ligidal, kus märkasin äkki, et umbes lõuna suunast lähenes madallennul mingi reaktiivhävitaja vms moodi lennuk. Paar inimest, kes sel hetkel mu lähedal viibisid (mingid võõrad), panid kohe sealt jooksu, et Annelinna majade vahele varjuda. Siis tuli järsk kaadrivahetus ja järgmisel hetkel olin ma botaanikaaia juures Laial tänaval. Seal lähenes umbes Narva suunalt madallennul aeglaselt taas mingi hävitaja moodi lennuk, mis algatuseks saatis raketi kuhugi Emajõe kooli taha. Hakkasin jooksma, jõudsin Rüütli tänavasse. Kui seal umbes 50 m edasi saanud, jõudis lennuk sinna ja viskas pommi. Pomm kukkus mu lähedale, põrkas maast üles, löi õhus olles vastu mu õlga ja lõhkes. Järgnes mõni sekund mingit halli tühjust ja siis ma ärkasin. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|