Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

mõned nopped

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Jan 03, 2009 6:52 am    Teema: mõned nopped Vasta viitega

huvitavad ennustused nn lgp tähetarkadelt:
mang:
Tsiteerin::
Pühvliaasta peateema on ideoloogia, mis lähtub uuest maailmavaatest ning eluväärtuste süsteemist. Kõigil mõtlevatel inimestel üle maailma on selge, et liberaalse turumajanduse idee on ennast ammendanud, sellel edasi ratsutamine viib veelgi sügavamasse kriisi.

Tsiteerin::
Ühiskonna tugevus sõltub tema mitmekesisusest. Terves ühiskonnas on esiplaanil vaimuinimesed, mitte poliitika- või showmaailma vägevad. Ühiskonna vaimne eliit on nagu punased verelibled, mis võitlevad organismi terveksjäämise eest.

Tsiteerin::
Juba ammu on räägitud keskaja renessansist. Tõesti, see saabub. Selles veendumiseks tasus vaid vaadata telesaadet "Selgeltnägijate tuleproov", kus ¾üriis olid auväärt akadeemik ja parlamendiliikmed. Jääb üle ennustada, millistes Riigikogu fraktsioonides võimekamad nõiad nüüd konsultandina tööle hakkavad! Miks ka mitte, maailmas on seda varemgi juhtunud.

Tsiteerin::
Tuleb taastada omanäoline elulaad, sest selles me oleme igavikulised. Oleme maa ja metsa rahvas. Sellistel peab olema ka oma kuningas. Selline on minu sõnum olnud juba kakskümmend aastat. Nüüd on see ainus, mis meid aitaks.

Tsiteerin::
Raske aeg kestab kuni 2023. aastani. Sel ajal liigub Pluuto Kaljukitses, mis valitseb süsteemide ja struktuuride üle, olgu see finants- või riigisüsteem. Pluuto hävitab selleks, et luua uut.

edda paukson:
Tsiteerin::
Algava aasta 6. jaanuarist soosib Jupiteri seis Veevalajas stagneerunud juhtide väljavahetamist avaramate vaadetega isikute vastu.

Tsiteerin::
Uraani ja Neptuuni kombinatsioon, mis kestab kuni 13. märtsini 2011. aastal, soosib teadustööga tegelejaid ja loomeinimesi, kes on avatud kõigele uuele. Väga paljud püüavad sellel perioodil saavutada enamat kui varem, tugevneb soov endast midagi maailmale anda. See aga võib toimuda ainult juhul, kui on täpselt teada, mida tahetakse. Põhiline ongi jõuda selgusele oma vajadustes ja eesmärgi saavutamise viisides.

Tsiteerin::
Võimalik, et üritate sel aastal omal kombel maailma parandada. Teete oma elus muudatusi ja korrektiive, mille mõjul võib muutuda ka ümbritsev maailm.

Tsiteerin::
Nõnda hakkabki Pluuto juba 2008. aasta novembrist õpetama inimkonnale seda, milliste isikute püüdlusi tasub toetada. On saabunud aeg mõistmaks, et keegi ei tee kunagi midagi ilma meie endi aktiivse või ka passiivse nõusolekuta. Näiteks on suur osa tipp-poliitikutest korduvalt ja avalikult välja öelnud masendava tõe: “Poliitikutel puuduvad sümpaatiad ja antipaatiad, nad omavad vaid huvisid.”
Eks selgitagemgi siis enne usalduskrediidi andmist, millised need huvid tegelikult on ja kas ning kuidas kavatsetakse järgida eetikat ja moraali. JOKK-ajad ja selle solistid peavad lavalt lahkuma, ning mida varem, seda parem kõigile.


hm, nad polegi lollid ja pimedad Rolling Eyes
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group