Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

VAIM,PAHA ENERGIA VÕI ELAV FANTAASIA?

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
GKDHS



Liitunud: 4 Dets 2008
Postitusi: 2

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 12:09 am    Teema: VAIM,PAHA ENERGIA VÕI ELAV FANTAASIA? Vasta viitega

Tere!

Asi on esivanematelt päranduseks saadud taluga,mis on kasutusel suvekoduna.Selle maja ehitas minu vana-vana-vanaisa.Viimased u.15 a on seal ainult suviti elatud.Koht on ise väga ilus,väljas olles on tunda rahu ja positiivset energiatulva...Probleem on aga öösel magamisega,eriti naisterahvastel.Ema ikka kurdab seal ööbides,et keegi justkui passib öösiti voodi kõrval ning vahel näeb ka luupainajaid(keegi või miski hirmutav või halb olend või asi on seal majas koos temaga ja ema üritab teda või seda majast välja ajada).Ise ärkan öösiti vahel selle peale,et üritan kedagi voodi kõrvalt ära ajada.
Taustainfoks veel nii palju,et u.20-ndatel elasid seal minu vana-vana-vanemad oma lastega.Ühel õhtul oli külas simman ning seal oli ka üks lastest-minu vana-vana-onu,kes oli u.20 a vana.Peol ollesl tekkis ühe külamehega sõnelus ning see külamees haaras oma relva ja lasi minu v-v-onu maha.Samal ajal olevat minu v-v-vanemad kuulnud kodus olles kõvat prõmmimist maja välisuksele.Vaatama minnes polnud seal kedagi.
Kas võib olla tegemist sellega,et minu v-v-onu vaim on jäänud sinna majja n.ö. kinni.Juhul,kui see on nii,kas ma saan ise midagi teha,et seda olukorda lahendada või pean laskma mõnel asjatundjal maja üle vaadata,keda soovitate?
Jutt sai küll pikk,aga loodan,et arusaadav.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tuuletooja
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 22 Juul 2007
Postitusi: 387

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 11:18 am    Teema: Vasta viitega

Very Happy ongi järgmine kummitus platsis
kus järjekord pooleli on, kes järgmisena uurima minna tahtis?
Styrmani ära kutsu, see tegi eelmine kord puhta töö.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 11:54 am    Teema: Vasta viitega

Minu arust ei tohiks nii8elda v-v-vanemad vihased olla teie isikute peale, sest te olete veresugulased. Minu teada veresugulased omadele vimma ei kanna, kui veresugulane pole neid maha koksanud...

Teie hirm tuleb sellest, et tajute tundmatut, hirm tuleb v66rast. Kuna energia on nii tugev, aga teie meeled pole 6ppinud-harjunud tajuma seda, on see teile uus h2iriv kogemus.

Viha v6ivad nad kanda vaid syydlaste peale, need kes kasutavad nende juppe. Laiba jupidega keeratakse maailmas igasugust sitta kokku.

Usun, et teinekord nad lihtsalt eksisteerivad - mitte m6tlevad energiakogumid, mis on siia kinni kiilunud, kuna aga loomup2rane vajadus on edasi syndida on nad nagu rotid puuris, yritavad v2lja murda - saada tagasi mis neid kinni hoiab. Seega nende siht on oma tagasi saada, ainuke v6imalus on teha ennast n2htavaks siis kuidagi - l2bi emotsioonide.

Olen nende kinnij22nutega viimastel aastatel pidanud jube paljud diilima. Mulle ei meeldi s6na kummitus v6i vaim. Kummitus k6lab justkui oleks ta loodud hirmutama jne.. see pole aga hoopis nende siht, teinekord aga nende ainus v6imalus eksisteerida, tagasi saada.

Huvitav kus saavad nad energiat et pysida ? N2htavasti on sidemed siinpoolsusega veel nii tugev, et see toidab neid. P6him6tteliselt saaks nendega siis kenasi m2ngida, v6tta nende jupp ja siis seda kasutada, lisaks selleks aga on nad truud kutsad kui neid natuke see omanik toidab, sest muidu nad kustuksid vist 2ra. Ehk sellep2rast ongi laibajuppide omanikuid kuidagi eriti m6juv6imsad - ka m6juv6imsad n6iad.

Igaljuhul nad p6rkuvad iga v6imaluse poole. Olles maailmade vahel kinni, siis yritavad nad ka ehk tagasi tulla, ju aegajalt edasi ka, aga see peaks h2irima neid, kes on juba teispool ja ootavad.

Igaljuhul on parem nad edasi saata, minema, sest isegi kui teie 6pte temaga rahus koos elama, tema vahtimine enam ei h2isri hakkab see hirima teisi ja tema ikkaon ju pigis.

Kui vaim otsib mingit kindlat kontakti-abi, ka siis saab teda aidata. Kas anda mingi kindel vastus v6i lahendada mingi kindel tegu, mis toob jupid tagasi, seda saate te ise teha kui enam hirmu ei tunne, siis saate ka soovist aru v6i

n6id saab ise tema osakesed rahulikult tagasi t6mmata, mis teda kinni hoiavad ja siis saab ta ise lahkuda. M6lemad head v6imalused, sest eesm2rk on saavutatud ja k6ik rahul, v.a. see kes juppe kyll hetkel omab Smile

V6ib ta ka lihtsalt edasi lyya, mis t2hendab, et tema osad on ikka veel siinpool k2ibes, ja keegi saab sitta edasi ehitada, Kui tema osad j22vad siia, j22b ilma ta oma arengust, mis oleks julm. Seda viimast kasutavad kahjuks paljud, igasugused vaimupeletamis rohud nii8elda, mis sunnivad ta igaljuhul minema.

soovitaks esmalt rahulikult ja kaine pilguga tutvust teha, ta on ka seal kui p2ike paistab ja maja on rahvast t2is, siis on aga inimene nii tegevuses oma tavap2raste tajudega, et madalamaid-k6rgemaid enam ei taju. Yksi 88sel aga kui enamus inimei magab ja 6hk on nii8elda myrast puhas hakkab aga k6ike kuulma ja n2gema..

Seega saad seda teha m6nusas p2rastl6unal kui oma tajusid natuke rahustad ja hakkad vaatama sygavamale. Kui tunne on kindel ja rahulk on k6ik ok, kui tunned tugevaid 2revaid impulsse siis lihtsalt l6peta ja kutsu n6id.. Mitte et surnud sind ohustaks... aga vaimolendid on maaima vahedes, kus eksiteerib ka k6ike muud. Ka inimesed kes on sinu kauge kalli sugulasega pahatahtlikult seotud v6ivad saata anorgaanilised v6i ma ei tea keda sind kollitama, et sa asja rahule j2raks.

Igaljuhul 2ra unusta, oma maailmas oled sa k6ige tugevam, isegi kui magad Smile Sinu fyysiline kindlus on ka sinu vaimne kindlus, sa pead selle m2rgistama 2ra..

Seda siin kirjutades tajusin korra ise 2revat emotsiooni, keegi nillib ringi. Hirm on vaid m2rk v66rast, mitte aga ohust, jah, potensaalsest ohust aga mina ei unusta, oma maailma olen ma k6ige tugevam..
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 2:20 pm    Teema: Vasta viitega

üks võimalus on teha kratiks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 2:43 pm    Teema: Vasta viitega

neid toidab hirm.
selle pealt panevadki.
kuna ära ei saa, on vaja siin olla.
tegelt tahaks nad ära, taassünnitsüklisse.
aga neid, kes ära saata oskavad, on siiski protsentuaaselt vähe ja nende võimalus neid ise leida väike.
siis hirmutavadki.
et tõmmata elavate tähelepnu, st näidata, et on siin ja vajavad abi ja samas, et saada süüa, sest kui energiat ei ole, ei suudeta ka ennast näidata ja selisel moel abi paluda.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Motosummer
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 2 Apr 2008
Postitusi: 793

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 3:28 pm    Teema: Vasta viitega

Kasuta kindlasti Tegijate abi, näiteks Ozzy sai just 60-sex, soovitan soojalt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Merlon
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 3 Märts 2007
Postitusi: 361
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 5:49 pm    Teema: Vasta viitega

Kas sinna ekskursioonile tohib minna?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 9:12 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
neid toidab hirm.
selle pealt panevadki.
kuna ära ei saa, on vaja siin olla.
tegelt tahaks nad ära, taassünnitsüklisse.
aga neid, kes ära saata oskavad, on siiski protsentuaaselt vähe ja nende võimalus neid ise leida väike.
siis hirmutavadki.
et tõmmata elavate tähelepnu, st näidata, et on siin ja vajavad abi ja samas, et saada süüa, sest kui energiat ei ole, ei suudeta ka ennast näidata ja selisel moel abi paluda.


Jah, tegid yldiselt lyhikokkuv6te minu tekstist aga ma siiski ei arva, et hirm ise on eesm2rk, pigem tekitab hirmu tundmatus v66ra ees. Sellel on siiski natuke sygavam t2hendus. Nad on siiski veel oma jupidega seotud, sealt ka toit ja sealt l2bi selle kanali tajume ise omaniku programme vms, arvan, et mingid programmid, tema tahab, et tunneme hirmu. Et ei hakka minema neid saatama. Ja suurem osa energiast saab ikka omanik, mitte tyhi kest, kest tahab vaid oma tagasi.

Ja nool, ole pai, 6peta mis peab yks hea kummitus tegema, et juppe tagasi saada veel p2rast surma. Jah, Kokku korjama need veelalu ajal, kahjuks sa tead, et k6igil on jupp l2inud ka veel p2rast surma, aga k6ik ju kinni ei j22. Loomulikult synnivad nad ilma nende teadmisteta-kogemusteta-varata, synnkid ehk palju k6rgemal leveleil,aga ikkagi. Kas vaid eiti kanged j22vad siia kinni, nii kergelt alla ei anna.

Kratiks teha on sama, kui ta siia poole yle tagasi tuua, millest ma kirjutasin, on v2ga paha. Esiteks tema jupid on ikka kasutusel siin millega keeratakse sitta kokku ja tema elutsykkel pooleni. Ma ei tea, kas tervel n6ial on sellist abilist ikka vaja, n6id peaks siis tema jupid kindlasti omale ka saama, sest kes teda siis juhib ? Enamasti on jupid ju ikkagi kristliku egregori k2es Smile))

arvan, et need kelle jupid on kristliku egregori k2es, ongi programeeritud hirmutama, et see pole siiski vaese esivanema oma tahe ja vajadus.

V6taks esivanemal ristimise maha ja ongi l2inud Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
GKDHS



Liitunud: 4 Dets 2008
Postitusi: 2

PostitusPostitatud: Reede Dets 05, 2008 10:37 pm    Teema: Vasta viitega

Aitäh vastuste eest! Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Dets 06, 2008 3:01 am    Teema: Vasta viitega

nemad ise ei saa teha midagi, sest muuta midagi saab ainult kehastunu.
ja sündida saab siis, kui piisavalt olulised asjd on vahepeal nulli kokku korjatud, et ssiis uuesti süniga lahku minna.
kui nüüd mõned liiga olulised osad on ripakile jäänud, sis polegi mud teha, kui teiste armu oodata ja abi paluda või ka nõuda.
oleneb juba tüübist ja kui siiber tal on.
muideks, hawaii kahunad oskasid seda asja hästi, ma neilt õppisin.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Laup Dets 06, 2008 7:02 am    Teema: Vasta viitega

tore et midagi 6ppinud oled ...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Püh Dets 07, 2008 2:18 pm    Teema: Vasta viitega

Minu arvates, kui kadunu jääb kummitama, on tal kama kaks, kas oma sugulane või võõras. Energiakeha on temale ju toit, ja arvata võib, et teadvus ja mälupank ning ms enam normaalselt ei eksisteeri.
Aga vaimud käituvad suht erinevalt. Mõni on füüsiliselt tajutav ja nähtav, teine lihtsalt krabistab laes ja häälitseb.
Järelikult tuleb igaühega eraldi tegeleda, et lahti saada.

Jah, mulgi huvitav kogemus. Vanavanaema, keda väga armastasin, suri (vanadusse). Nii hea energia oli tema surivoodil ja tema asjadel, mäletan kuidas lapsena ikka mängisin seal tihti. Mingi hetk kõik muutus, see nurk muutus tontlikuks ja ma kartsin tema nurgas seisvaid jalutuskeppe ja kartsin istuda ta kirjutuslaua taga, justkui oleks see tema oma ja ta ei luba.
Praegu järeldan sellest seda, et kõik jupid tõmbasin ma tagasi temalt, meil kadus side. Ja juhul kui ta mingis vormis eksisteerib edasi, näed ta vaid minu energiakeha, ja tal tõesti kama kaks, kes ma talle olin (v.a. kui teha mõni rituaal, et ühendust luua. Aga see toob hiljem paksu pahandust endaga kaasa).
Need vaid minu mõtted, võin eksida.


Viimati muutis seda Tige tihane (Püh Juul 05, 2009 4:06 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Kolm Dets 10, 2008 12:35 am    Teema: Vasta viitega

N2iteks mina usun, et me synnime mingit moodi alati oma sugulaste sugulastena. Mingit liinipidi see edasi l2heb kohe kindlasti.

Ma ei usu, et inimesel on vaid suur vajadus sigitada j2rglasi ja neid harida ja kasida vaid niisama, anda edasi oma parimatest parimaid geene ? Kui kaasaja taibukas inimene saab aru, et naabrimees on ikka ilusam, targem ja tugevam ei ole ta ikkagi n6us laskma paremal liigikaaslasel oma naist panna, iga v22rakas ja lombakas on valmis pidama v6itlust, et oma v22rakaid geene edasi viia, miks ? Miks selline vajadus yldse on ?

Yks minu teooriaid ongi, et me synnime oma j2rglastes. Inimene on sellest mingil tasandil alati aru saanud, on ka ju ytlus, et me elame oma j2rglastes edasi. Inimene on alati tahnud, et tema enda j2rglased oleks nagu tema, teeks sama t88d, armastaks samu asju ja samu kombeid. Õpetada oma j2rglasele k6iki oma paremaid teadmisi. Miks ?

Ehk ikka selleks, et ise yks kell tugevamana tagasi tulla ? Mida rohkem j2rglasi, seda parem valik.

Seega miks peaks kallis kadunud vanaisa oma j2rglaste elu p6rguks tegema ? Neid n6rgestama ja nende energiat r88vima.

Juhul kui kallis kadunuke on mingi egregori j22davas teenistuses, siis egregor ei tahagi, et antud inimene uuesti synniks, seega peab kadunuke oma v6imalikku uut kodu v6imalikult palju n6rgestama ja energiat omanikule kantima.

Seega ei tohiks me energia keha kuidagi h2vitada, vaid yhendama ta lahti egergorist...

aga ma ei usu, et egregorid on alati p6hjuseks... mingi muu lahendamata asi hoiab ka alatihti surnuid kinni, arvan, et sellised omavad teadvust veel piisavalt... nende probleem tuleb lahendada nii, et vastav programm neile vist laadida ja siis on nad l2inud ja rahu majas.

Egregoris olevad kinni, nende enda tykk tagasi egregorist tuua ja egregorist nad lahti t6mmata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Kolm Dets 10, 2008 12:56 am    Teema: Vasta viitega

naine kirjutas:
N2iteks mina usun, et me synnime mingit moodi alati oma sugulaste sugulastena.
Miks mitte oma järeltulija järeltulijana?
Ehk siis inimene on eelkõige iseenda vanavanavanavanaisa või ema.

Suures osas nii öelda esivanemate kultus põhineb eelkõige sellele, et ma küsime abi või uurime mingit värki, toetudes oma varasemate elude kogemustele.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Kolm Dets 10, 2008 12:58 am    Teema: Vasta viitega

Ehk siis oma esivanematelt nõu küsides, küsime me eelkõige iseendalt nõu. Oma varasematelt kehastustelt. Ehk, kasutame kogutud kogemusi.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Kolm Dets 10, 2008 2:09 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
naine kirjutas:
N2iteks mina usun, et me synnime mingit moodi alati oma sugulaste sugulastena.
Miks mitte oma järeltulija järeltulijana?
Ehk siis inimene on eelkõige iseenda vanavanavanavanaisa või ema.

Suures osas nii öelda esivanemate kultus põhineb eelkõige sellele, et ma küsime abi või uurime mingit värki, toetudes oma varasemate elude kogemustele.


Seda ma tegelikult m6tlesingi, et oleme enda lapsepalsed ja enda esivanemad. Very Happy

Seega austades oma esivanemaid, peame lugu enda arenguetapidest ja austdes oma j2reltulijaid, loome endale tee tulevikku.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Kolm Dets 10, 2008 2:21 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Ehk siis oma esivanematelt nõu küsides, küsime me eelkõige iseendalt nõu. Oma varasematelt kehastustelt. Ehk, kasutame kogutud kogemusi.


Ma ei usu, et need kogemused, mis me oleme eelnevates eludes omandanud, on suuresti olulised uues elus, sest see etapp on l2bitud.

Kysimustele tuleb abi otsida nii minevikus-olevikust-tulevikust, k6ike aspekte k6rvudades, kaaludes. Antud elus on k6ige olulisem meie hetkel olevad ylesanded. Samas ei tohi me kahjustada sellega oma minevikku ja tulevikku.

N2iteks on meil kindlasti veel eelmiste elude lahendamatta probleeme kaelas. lahendades need, suudame alles asuda uute kallale. Samas v6ib olla nii, et eelmites eludest on meil juba jupid l2inud, kuidas need tagasi saada, ometi ei kuulu need justkui meile, sest eluylesanne on erinev.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group